Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

Shumica Artikujt e fundit

Ariana Grande koncert Arena Manchester ndoshta sulm vetëvrasës

Dërguar në Maj 23, 2017 në I përgjithshëm |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
Komentet janë jashtë për koncertin e Ariana Grande Arena Manchester ndoshta sulm vetëvrasës

Sulmi vetëvrasës shkakton 22 dhe 59 është plagosur gjatë koncertit të Ariana Grande në Manchester Arena

Lexo më shumë

Trump nënshkruan paktin me shtetet muslimane për të luftuar atë që vetë ata kanë krijuar: IS

Dërguar në Maj 22, 2017 në I përgjithshëm |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
Komentet janë jashtë para se Trump të nënshkruajë paktin me shtetet muslimane për të luftuar atë që kanë krijuar vetë: IS

Donald Trump, kontradiktat në zgjedhjen e tij premton dhe praktikon dhe më shumë

Lexo më shumë

Dështimi i formimit të kabinetit të shoqatës së aktorëve në Hagë

Dërguar në Maj 18, 2017 në I përgjithshëm |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
Komentet janë jashtë për dështimin e formimit të kabinetit të shoqatës së aktorëve në Hagë

Jepni popullit bukë dhe lojëra, TV, futboll, film, muzikë, opera sapuni dhe shfaqje të demokracisë

Lexo më shumë

Kërcënimi bërthamor i Koresë së Veriut kundrejt kërcënimit më të madh për njerëzimin

Dërguar në Maj 11, 2017 në I përgjithshëm |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
Komentet janë jashtë për kërcënimin bërthamor të Koresë së Veriut kundrejt kërcënimit më të madh për njerëzimin

A është bomba atomike kërcënimi më i madh? A rrotullohet gjithçka rreth kompleksit ushtarako-industrial? Apo ka ndonjë rrezik më të madh?

Lexo më shumë

Martijn van Staveren yllin në rritje në Hollandën shpirtërore?

Dërguar në Maj 8, 2017 në I përgjithshëm |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
Komentet janë jashtë për Martijn van Staveren yllin në rritje në Hollandën shpirtërore?

Nëse përdorni një shumë të termit 'matricë' (siç është bërë shpesh këtu në faqen e internetit), ju natyrisht do të theksoheni edhe njëherë te Martijn van Staveren.

Lexo më shumë

Elon Musk biznesmeni i madh apo tabela e DARPA për njeriun cyborg të transhumanit?

Dërguar në Maj 5, 2017 në I përgjithshëm |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
Komentet janë jashtë për biznesmenin e madh Elon Musk ose tabelën e DARPA për njeriun e shenjave transhumane?

Trajnimi i Neuroplasticitetit të synuar (TNT), synon të rrisë ritmin dhe efektivitetin e aftësive të të nxënit kognitiv

Lexo më shumë

Edith Schippers tani gjithashtu dëshiron profilin tuaj të ADN-së

Dërguar në Maj 1, 2017 në I përgjithshëm |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
Komentet janë jashtë për Edith Schippers tani dëshiron profilin tuaj të ADN-së

Çfarë ka ministri i tmerrshëm Edith Schippers (që po largohet) përsëri në dyqan? Diçka me ADN-në tuaj (falje për fotografinë e Photoshop-it)

Lexo më shumë

A është e saktë imazhi juaj i botës?

Dërguar më Prill 29, 2017 I përgjithshëm |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
Komentet janë jashtë për A është imja juaj e botës e saktë?

Qëllimi i kësaj faqeje interneti dhe i punës sime është të inkurajojë njerëzit që të provojnë imazhin e tyre të së vërtetës

Lexo më shumë

U-turn Donald Trump para dhe pas zgjedhjeve

Dërguar më Prill 18, 2017 I përgjithshëm |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
Komentet janë jashtë për U-turn Donald Trump para dhe pas zgjedhjeve

U-turn: Donald Trump para dhe pas zgjedhjeve dhe fitorja e Erdoganit në Turqi referendum

Lexo më shumë

Fashizmi 2.0 është ngritur për ju nëpërmjet konceptit të 'qytetit të zgjuar' (qyteti i zgjuar)

Dërguar më Prill 17, 2017 I përgjithshëm |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
Komentet janë jashtë për fashizmin 2.0 është ngritur për ju nëpërmjet konceptit të 'qytetit të zgjuar' (qyteti i zgjuar)

Fashizmi 2.0 po fsheh në ndërtimin konkret të qytetit të zgjuar në qytete si Amsterdami në konceptin e qytetit të zgjuar

Lexo më shumë

Koreja e Veriut është e rrezikshme, sepse ne (media) themi

Dërguar më Prill 16, 2017 I përgjithshëm |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
Komentet janë jashtë për Korenë e Veriut është e rrezikshme, sepse ne (media) themi se

Ekziston një rrjedhë e vazhdueshme dhe e vazhdueshme e propagandës së frikës

Lexo më shumë

Hoakset dhe sulmet e flamurit të rremë: nëpërmjet tezës, anti-tezës dhe sintezës ndaj Rendit të Ri Botëror

Dërguar më Prill 14, 2017 I përgjithshëm |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
Komentet janë jashtë për Hoaxes dhe sulmet e flamurit të rremë: nëpërmjet tezës, anti-tezës dhe sintezës ndaj Rendit të Ri Botëror

Duket gjithnjë e më e vështirë të kuptohet se si luhet loja në shahbin global

Lexo më shumë

Fëmijët nuk janë vrarë nga gazi helm, por nga mjekët e helmetave të bardhë të NATO-s?

Dërguar më Prill 10, 2017 I përgjithshëm |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
Komentet janë jashtë për fëmijët që nuk vriten nga gazi helm, por nga mjekët e helmetave të bardhë të NATO-s?

Sipas një mjeku SWEDHR, fëmijët të cilët u shpëtuan nga mjekët e Helmetave të Bardhë pas një sulmi me gaz helmues u vranë në të vërtetë para kamerës.

Lexo më shumë

Sulmi tomahawk ndaj Sirisë bazuar në sulmin gazi të flamurit sarin?

Dërguar më Prill 10, 2017 I përgjithshëm |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
Komentet janë jashtë për sulmin tomahawk në Siri bazuar në sulmin e gazit flamur Sarin?

Javën e kaluar bota u habit nga një performancë në dukje shumë e saktë nga Presidenti i SHBA, Trump, mbi një sulm të dyshuar të gazit helmues nga ushtria siriane

Lexo më shumë
GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër