Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

Çfarë keni bërë në të vërtetë për veten?

Çfarë keni bërë në të vërtetë për veten?

paralajmërim: Një vlerë jo numerike e hasur në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-content/plugins/social-warfare/functions/social-networks/twitter.php në linjë 106

Mirë, kështu lexuesi mesatar i kësaj faqeje interneti mendon se është shumë më tepër se çfarë po bën shteti. Ne nuk gjejmë gënjeshtrat e medias për të gabuar dhe mund të gjejmë se udhëheqësit botërorë luajnë nën kapujt 1 për të përmbushur profecitë fetare në fund të kohës. Në një shkallë të vogël, gjejmë se kujdesi i të rinjve i trajton fëmijët tanë dobët. Njerëzit e moshuar e gjejnë të tmerrshme se ata janë aq të kujdesshëm për të. Ne gjejmë gjithçka dhe ne e duam që ka shkrimtarë si Martin Vrijland që rrinë qafat e tyre jashtë për të bërtasin diçka për gjithçka që gjejmë, kështu që ne mund të themi: "po, edhe unë mendoj kështu!"Të tjerë mund të thonë:"Çfarë marrëzi është ajo boç i djalit!"Ende të tjerët pajtohen pjesërisht dhe nganjëherë krejtësisht nuk pajtohen. Por, çfarë bëjnë këta njerëz në botën e tyre të vogël? Çfarë bëjnë të gjithë këta njerëz në kuptimin praktik? A i përkulen kokat e tyre dhe ulin gjunjët për të gjitha ato masa që sjellin centralizimin e mëtejshëm të pushtetit? Ata drejtohen në masë në kutinë e votimit për t'u bërë një tjetër klub i aktorëve brenda iluzionit të zgjedhjes; për t'u përfshirë në sham të quajtur 'demokraci'? Ne tani kemi një fe të re, të quajtur demokraci dhe për sa kohë dëgjon udhëheqësit e kishës në Hagë, herë pas here dëgjojnë nga kleri (mediat), veshët shkojnë përsëri dhe bishtat mbyllen. Fle gjumë.

Njerëzit e moshuar që tani ankohen se sa keq trajtohen në shtëpitë e kujdesit kanë ndihmuar në prezantimin e masave që kanë sjellë socializimin e shoqërisë. Ata ishin avokatë të 'rregullave sociale', të cilat në fakt shkaktuan sjellje anti-shoqërore në shoqëri. Fëmijët nuk kujdesen më për prindërit e tyre. Lidhjet familjare shpesh nuk shkojnë më tej se dyert e përparme dhe axhenda. Shteti gjithsesi kujdeset për pjesën tjetër. A jeni duke u plakur dhe nuk mund të kujdeseni më për veten tuaj? Hup, në shtëpinë e pleqve. A jeni të papunë dhe a nuk mund t'i paguani më faturat tuaja? Hup, në shlyerjen e borxheve. Sa e mirë është, se shteti po kujdeset për familjen tuaj aq mirë. Ju nuk keni për të bërë asgjë dhe ju mund të vazhdoni të punoni me familjen tuaj, pa problemet e një anëtari të familjes që ju kushton kohë ose para. Delicious, ky shtet i mirëqenies. Hollanda është një vend i mrekullueshëm! Ndoshta pjesa tjetër e botës është xheloze për të. Sa të lumtur jeni të jeni i vjetër ose i sëmurë në një vend si Holanda. Çdo gjë është rregulluar këtu dhe atje. Me kusht që ta keni paguar për të, sigurisht. Dhe vetmia në shtëpitë e të moshuarve? "Ah, kjo është shumë e keqe"Dhe ne kemi zgjidhje për këtë gjithashtu. Kjo është se si ne tani kemi UWV Aplikimi kundër vetmisë en vrijwilligers duke ndihmuar të moshuarit kundër vetmisë. Edhe pse nuk duhet harruar se fjala 'vullnetare' shpesh nënkupton njerëzit me ndihmë sociale të cilët duhet të bëjnë 'punë vullnetare' për të mbajtur përfitimet e tyre. Çfarë do të thotë për fjalën 'vullnetare' që unë lë për ndjeshmërinë tuaj. Shkurtimisht, ne jemi një vend anti-social ku çdo gjë rregullohet nëpërmjet "rrjetave të sigurisë shoqërore". Kjo do të thotë aq shumë sa që nuk duhet të bëjmë më asgjë.

Kjo mentalitet anti-social bën të gjitha këto rregulluar mirë për ne është, ne fakt mund të përkthehet në përtaci. Frika është ndoshta një fjalë më e mirë. Shumë njerëz janë shumë dembelë dhe frikacak për të bërë diçka vetë, përveç nëse u jep atyre përfitim të menjëhershëm. Kjo është arsyeja pse duket se demokracia siç e njohim është gjithashtu e vetmja gjë që njerëzit mund ta trajtojnë. Imagjinoni që ju duhet të bëni diçka vetë? Jo, kjo nuk ishte qëllimi. Ne kemi kritika, por duke bërë diçka vetë nuk është ajo për të cilën jemi mësuar. Është kaq e mirë për t'u ankuar se qeveria po na ndihmon të gjithë rrugën përmes krizës së krijuar vetë dhe shkurtimeve të mëvonshme, por nuk do të shqetësohemi për të tërhequr më shumë pushtet tek ne. Kjo është e ngjashme me idenë që ju duhet të kujdeseni për familjen tuaj përsëri. Nuk kemi kohë për të dhe në të vërtetë nuk ndjehemi ashtu. Për më tepër, çdo formë kryengritjeje mund t'ju kushtojë drejtpërsëdrejti ose në kohë.

Dhe nëse jemi të pakënaqur me gjithçka që po ndodh, atëherë për fat të mirë ka edhe feja. Në kishë ose xhami mund të kërkojmë Zotin ose Allahun dhe të presim për kohën që Ai do të na shpengojë nga kjo mjerim. Për programimin shekullor, njeriu është çvendosur nga krijesa e vërtetë e tij e fuqishme krijuese dhe është zvogëluar në dele të thjeshta, të cilat lënë gjithçka varet nga kisha (gjithashtu kisha e re e demokracisë). Dhe me kishën unë do të thotë centralizimi i pushtetit. E vjetra Romake babilonase judaike Sipas disa studiuesve, ajo ka të dyja Krishterimi als de Islam shpikur dhe me sa duket përdor këto fetë me kujdes për të kontrolluar shkrimin e këtij programi të realitetit deri në arritjen e qëllimit përfundimtar. Kjo realitetin e matricës duhet të ngrihen në realitetin përfundimtar. Nëse shpirtrat e mjaftueshëm kanë ulur kokën dhe sakrifica të mjaftueshme të gjakut janë sjellë (duke vjedhur fuqinë krijuese të shpirtit), kjo mund të realizohet. Megjithatë, kjo është një zgjedhje e lirë e njerëzimit, nga e cila njerëzimi mund të tërhiqet. Për këtë, megjithatë, ajo duhet së pari të hiqet nga mbulesat e saj të programimit; duke kërkuar përmes mjegullës. Por mbi të gjitha, njerëzimi duhet të ripaketojë kapacitetet e saj origjinale. Fetë e konfliktit çojnë në bindjet në të dy kampet si: "Unë jam i sigurt se kam të drejtë, sepse libri im është provuar të jetë i patrazuar"Ose"Së pari duhet të lexoni shkrimet e shenjta të fesë sime. Atëherë do të përjetoni lidhjen me Perëndinë tim"Ose"Shkrimi im i shenjtë thotë se Perëndia im thotë se kjo është e vetmja fjalë e pafalshme e Perëndisë". Besimtarët nga të dy kampet e quajnë saktësisht të njëjtë, por nga një burim tjetër. Çfarë do të bënit nëse do të shkruanit një "shkrim të shenjtë"? Të thuash se është e vërteta, se është e pamposhtur dhe se ndokush që e pyet atë është dënuar, apo jo? Nëse udhëheqësit e qeverisë insistojnë që 9 / 11 nuk ishte një punë brenda, atëherë kjo është edhe deklarata zyrtare me shkrim. Që tani e tutje, tani është në librat e historisë zyrtare. Supozoni se do ta dyshonit atë fjalë dy mijë vjet më vonë, atëherë duhet të vini nga një shtëpi e mirë. Staat në fund të fundit geschreven dhe të gjithë do të thonë se kjo është historia e vërtetë e pasaktë. Ndërkohë, interesat konfliktuale të feve çojnë në gjakderdhje.

Çfarë mund të bëni për të përmirësuar botën? A do të mendoni për këtë. Nëse pastaj filloni të hedhni jashtë programimit dhe shihni nëse mund të mendoni në mënyrë të pavarur në vend të marrjes së pozicioneve të paracaktuara. Të krishterët mund të fillojnë të ndalojnë të mendojnë dhe të flasin në tekstet biblike. E njëjta vlen edhe për muslimanët. Unë nuk flas me ju në 'tekstet e Reuters'? Çdo qytetar i zakonshëm (skllav me numrin BSN) do të thonë se agjencia e lajmeve Reuters jep një mbulim të mirëfilltë të lajmeve. "Është shkruar". Muslimanët mbështeten në transferimin e pastër verbal dhe dëshmi se kjo nuk mund të ndryshohet. Të krishterët përsëri mbështeten tek tekstet burimore dhe rolet e vdekura të detit. Çdo tekst dhe shkrim ka një burim. Nëse nuk guxojmë të bëjmë pikëpyetje në atë origjinë, ne jemi vetëm paksa kritik. Kritik për aq kohë sa ajo nuk e shuhet në sistemin tonë të besimit. Kjo është gjithashtu e vështirë, sepse nëse vërtet jeni të sigurt për një lidhje personale me Perëndinë tuaj, vështirë se mund të besoni se jeni programuar gjatë gjithë kësaj kohe. Gjithkush duhet ta pyesë veten se çfarë do të besonte ai, nëse ai ka lindur në një familje tjetër në një vend tjetër. Me të cilën Perëndia do të kishit një lidhje? Çfarë do të besonit nëse keni lindur në Tibet? Çfarë do të besonte një mysliman nëse ai ka lindur në një familje të krishterë të reformuar? Çfarë do të besonte një i krishterë nëse ai do të lindte në Arabinë Saudite në një familje islame? A nuk jeni subjekt i programimit? Fillon tashmë në djep. Nuk mund të bëni asgjë për këtë, por mohimi është thjesht i dukshëm i verbër. Edhe nëse mendoni se u rritët në Holandë pa fe, ju jeni programuar me fenë e demokracisë dhe klubin e futbollit. A keni lindur në Limburg? Atëherë ju jeni të infektuar pa dyshim me programin e karnavalit. A jeni lindur në Valencia spanjolle, atëherë ju ndoshta 1x popuj njerëz të tjerë me domate gjatë vitit Tomatina. Nëse keni lindur në një botë ku nevojitet para, mendoni se duhet të punoni për paratë tuaja për të jetuar. Dhe kështu ka programe të panumërta që nuk keni qenë në dijeni.

A doni diçka të ndryshojë në këtë realitet? Pastaj kjo do të fillojë me vetëdije. Njohuri për programimin dhe kondicionimin tuaj. Vështrimi kritik në historinë është një domosdoshmëri. Gjithashtu për historinë e sistemeve tuaja të besimit. Nëse pastaj guxon të zbuloni se ju e lini jetën tuaj të varet nga kontrolli i jashtëm - duke qenë demokraci, duke qenë fe, dmth punë, rregulla, etj. - atëherë mund të filloni duke pyetur se çfarë mund të bëni vetë për këtë dhe nëse ka ndonjë diçka për të bërë. Ndoshta pyetja më e rëndësishme është nëse ne mund ose nuk do të donim të jetonim pa atë fuqi të centralizuar. Fiset e vjetra indiane mund ta bënin atë, por i shfarosëm. Megjithëse ju keni nevojë për rregullim brenda grupit dhe gjithashtu keni pleq fisnore atje, ata nuk kanë aq shumë rregulla. Tani do të mendoni: "Po, por përparimi ynë teknologjik e ka bërë jetën tonë shumë më komplekse dhe kështu kemi më shumë rregulla dhe për këtë nevojitet më shumë burokraci". A jeni ndoshta të lindur në një botë ku teknologjia shihet si përparim? Çfarë ju sjell përpara atëherë? A ju ofron më shumë 'iluzion të zgjedhjes'? Më shumë veshje dhe këmbë për gruan? Më shumë markave të makinave? Armët më të mira? Më shumë i-Phones? Më shumë shpejtësi? Më shumë lumturi? Një shtëpi më e bukur dhe më e madhe? Më pak sëmundje? Luftërat më pak për lëndët e para? Vështirë për të parë përmes të gjitha programeve? Ndryshimi fillon në vetvete. Programimi dhe sistemet e besimit (arsim, arsim, demokraci, teknologji, media, prosperitet, religjion, etj.), Ju kanë bërë ju dembelë. Ju nuk keni për të bërë asgjë për aq kohë sa ju besoni, votoni ose zgjidhni punën e duhur dhe keni të drejtë i-Phone në xhepin tuaj. Për ndryshim të vërtetë ju duhet të bëheni krijues përsëri. Kthehuni në kapacitetet tuaja origjinale. Asnjë fjalë, por vepra. Hiqni atë zgjedhë të varësisë, hyni në veprim!

Lista e lidhjeve burimore: uwv.nl, movisie.nl, nl.wikipedia.org, redicecreations.com

Të gjitha aksionet 416
468 ad
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405


paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
80 Comments

 1. Art shumë i mirë Martin.

  Gjithçka fillon me ju.

  Nëse nuk ndryshoni asgjë atje, nuk mund të kërkoni ndryshime.

 2. A jeni dakord me Martin? Përshkruhet mirë!
  Mundohuni të flisni me njerëz në zonën time për atë që po ndodh, por ajo që unë shoh është se njerëzit janë tërësisht të indoktrinuar dhe i shihni ata duke menduar se nuk ndihem fare. Unë nuk do të di se si ta trajtoj këtë, por për fat të mirë msm po jep gjithnjë e më shumë informacione në mënyrë që ju të mund të kapni.

  • pak up-to-date dhe sipërfaqësore dhe ngadalë shkojnë thellë në të. Zbulimi i Perëndimit fillon me vetëdije, kështu që ju keni të drejtë. Gjëja më e mirë është të le të mendojnë njerëzit në mënyrë kritike. Pra, sigurohuni që jeni mjaft të informuar mirë.

  • Shumë njerëz e dinë ose nuk duan të dinë se çfarë po ndodh, por ka mjaft njerëz që duan të bëjnë gjëra ndryshe dhe ndonjëherë e bëjnë këtë, më shumë mbrapa natyrës. Besoi së pari se përrallë e Holokaustit, por nuk ndoqi kurrë pas turmës. Nuk ka rëndësi nëse njerëzit besojnë në klubet rebele ose në të gjitha llojet e situatave sepse fillon sidomos në afërsi të shtëpisë. Siç tha edhe Martin. Nëse mund të mbillni pemë mollësh në lagje, gjithashtu merrni më shumë kontakte për bashkëpunim të mëtejshëm.

  • Kontributi im modest: për të gjetur se çfarë i pëlqen ose bën njeriu si punë dhe për të endur disa shembuj përmes bisedës. Garantuar që ata do të mendojnë për të. Vetëm një shembull; Pse nuk mjeku juaj (trokasin gishtat) të ekzaminojë zorrët tuaj para se ai / ajo të shkruajë një recetë? Kjo ka qenë rasti, dhe pastaj me të vërtetë nuk e keni marrë një ilaç të përshkruar menjëherë dhe kjo zakonisht nuk ka ndodhur. Në këtë mënyrë mund ta lini topin të butë.

  • Shumë njerëz nuk shohin lidhje por gjëra të ndara - në të gjitha llojet e fushave - dhe pastaj është gjithashtu e vështirë të komunikosh. Mendimtarët e plotë ose mendimtarët e plotë e shohin gjithë por jo të gjithë mund ose dëshirojnë ta shohin atë. Shumë njerëz mund të rezistojnë dhe papritur 'goditur' nga një sëmundje.

 3. Pajtohem plotësisht. Parakushti i parë për krijimin është 'kujdes'. Nëse ju intereson diçka dhe ju do të pendoheni për ta humbur atë, krijohet një ndjenjë. Parakushti i dytë është 'mendoj'. Ju duhet të dini se për çfarë po flisni dhe bëni një plan. Ju mund ta shihni këtë si hemisferat e djathtë dhe të majta që punojnë së bashku. Një analogji nga këndi i kishës: Nëna dhe babai marrin një djalë së bashku. Ky djalë përfaqëson veprimin ose krijimin. Nëse është rasti që njeriu është krijuar në shëmbëlltyrën e Perëndisë, kjo do të thotë që njeriu është menduar si 'krijues'. kujdes-mendojnë-akt. Sidoqoftë nuk më intereson.

  • E pra, është pikërisht ajo që është.

 4. Njerëzit nuk e shohin këtë. Kemi këtu për kilometra, nëse jo vite të lehta. Kjo nuk është arrogant ndaj burrit ose gruas 'të zakonshme' në rrugë, ose tepër i zënë me veten, ose pjesërisht / tërësisht i indoktrinuar ose shumë i ngadalshëm ose shumë i trashë për të gërmuar në këtë dhe për ta kuptuar këtë.
  Megjithëse, siç thotë Martiu, esenca, thelbi i çështjes nuk është aq e vështirë për t'u kuptuar.

  Ajo që nuk është veçanërisht e përhapur është se ne, popullata e zakonshme është e zakonshme vijand kanë një interes të përbashkët për të luftuar dhe eliminuar këtë armiqësi.
  Se interesi i përbashkët është siguria jonë, mbrojtja e fëmijëve tanë, furnizimi me ushqim etj. Dhe kjo është e mundur vetëm nëse ne GJITHË punojmë me të GJITHA!

  Të gjitha autoritetet = autoriteti = bossiness etj. Është armiku ynë, është lufta dhe shtypja e dinjitetit dhe lirisë njerëzore. GATI si një pjatë e drejtë? Apo jo?

 5. Është shumë normale nëse punoni si një grua dhe keni fëmijë që ju keni më pak vëmendje për prindërit tuaj. Është shumë e çmendur për fjalët që një grua duhet të punojë kur ka fëmijë që nuk është normale.
  Në të kaluarën, njerëzit shpesh kishin fëmijë 16 dhe babai punonte më vete. Mirë, dikush e kishte atë të ngushtë atëherë, por njëri u ngrit. Tani ata kanë më pak fëmijë, por më shumë luks. Kjo e godet njëri-tjetrin.
  Tani ka makina edhe në fabrikat dhe se çdo gjë është e gatshme më herët në prodhim dhe pastaj pyes veten se çfarë ka shkuar keq tani që alela më shpejt në fabrika dhe më pak njerëz kanë nevojë që edhe tani gruaja duhet punoni me të.
  E gjithë jeta familjare ndihmohet nga qeveria dhe ne nuk e ndalojmë këtë duke vazhduar të trokitur në tastierë.
  Sepse në qoftë se gratë tani ishin masivisht të qëndruar në shtëpi, të cilët nuk kanë më nevojë të lidhnin me hipotekën e tyre, atëherë nuk kishte papunësi dhe kontroll më të madh social dhe njerëzit e moshuar kishin një kohë më të mirë.

  • Këtu është përgjigjja juaj, gjithçka të jetë zonja e dizajnit. Feminizmi u krijua për të destabilizuar shoqërinë, gratë tatimore dhe ngriti NWO - Aaron Russo .. https://www.youtube.com/watch?v=zCpjmvaIgNA..

  • @ Leeuw Pikërisht!
   Feminizmi, emancipimi etj. Një shpikje e Zioos / Rocjkefeller dhe të tjerëve

   http://i59.tinypic.com/15kmkg.jpg

   Vendosja e grave ndaj burrave.

   Për më tepër, nëse ka më pak njerëz sesa punë, nuk ka papunësi.
   Megjithatë, nëse ka më shumë njerëz për më pak punë, është [Email mbrojtur]#%^@% zgjidhja që të gjithë do të punojnë për 50% para (gjysma e kohës)? Për pjesën time 1 ditë në javë: Delicious. ???? ???? ????
   A jam aq i mençur apo a janë ata (bizneset + Roverheid) aq budallenj? Jo, përgjigja është: Ne jemi kaq të trashë sa jemi në kopshte !!!

   Rastësisht, ne duhet të heqim qafe ato specializime. Gjithkush duhet të jetë në gjendje të bëjë disa detyra. Kështu herë pas here dërgoni disa letra në lagje, pastaj ditën 1 në shtëpinë e të moshuarve dhe 2 ditë mbrapa në zyrë.
   Sigurisht, kirurgu nuk duhet të kalojë një ditë në industrinë e ndërtimit, por një ditë për të sjellë postën tuaj ose mbrapa një tavoline në super do t'i japë atij një kuptim më të mirë për aspekte të tjera të shoqërisë.
   Idem për ministra, të cilët më nuk quhen ministra, por të emëruar përkohësisht nga populli dhe 100% kontrollohen.

   • schnijder, ne duhet të shpëtoj totalisht i vendeve të punës plehrave, le të jetojnë në të komunitetit programeve të vogla në vend, në vetvete përfshijnë shqetësim për kujdesin e fëmijëve, të moshuar, të sëmurë, ushqim, edukim, asgjë nuk ka çerdhe, shkolla, të moshuar / Spitale, le të ndalet për të krijuar të mbeturinave / mbeturinave, çdokush ka të drejtë për produkte të cilësisë së, nuk prodhojnë për shkak se ju doni të bëni aq shumë fitim, por për të dhënë në mbështetje të jetës, rolet tradicionale të burrave dhe grave respekt, porsalindur qumësht më të gjatë përsëri (4 vjet -6) dhe në fillim të viteve kryer nga nëna dhe fjetur në të njëjtin shtrat, dhe ne duam të motit me përvojë në veten tonë ne kemi më pak / asnjë konfirmim kërkohet jashtë (më pak varësia / sjellje kompensuese) me 2 orë "Serva "(Punë në komunitet) kemi një rrugë të gjatë. ajo ishte mjaft normale për orë 6-8 një ditë të jetë i zënë me ushqim (të rritet, gjueti, kuzhinier, hani dhe edukuar) dhe punojnë me orë 2, në këtë kohë ajo është kundër vendosur standarde. "de" skllevër fillon me varëshme tuaja (në kuptimin më të madhe të fjalës) për lirimin, i lindur në liri ... le të jetojnë në liri.

  • @ be.coming

   A ju me të vërtetë ndjeni sikur, Martin Vrijland ka adresën time të postës elektronike.
   Familja ime gjithashtu po mendon të jetojë në një komunë në këtë mënyrë.
   Megjithatë, ky nuk është rasti, sepse ne do të duhet të përpunojmë planet dhe paratë do të duhet të vijnë për një gjë të tillë.
   Ne jetojmë në Francë dhe nuk duam të ikim.
   Këtu në lagje gjithçka është mjaft e lirë krahasuar me NL dhe ka shumë mundësi këtu për të filluar diçka të tillë.

 6. Unë jam i frikësuar murgjit në magjistarët e zezë dhe okultistët e babilonase Vëllazërisë, njeriu që kishte në mendje si një udhëheqës për të thirrur një fe në jetë që do të shërbente interesat e zotërinjve të tyre, janë vënë nën mendjes kontrolli Me, ai ishte trajnuar intensivisht, kur ai ishte i ri, kontrollorët e tij kështu që mori kontroll të plotë mbi personin dhe kështu nën-ndërgjegjes, ata e dinin mori atë brenda dhe jashtë dhe kishte atë në fuqinë e tyre. Ndoshta ka pasur 1 kontrollues që ka qenë në gjendje për të ndryshuar në e tij dhe jashtë, njeriu ishte i traumatizuar rëndë dhe ndryshon narcissistic do të lindin. Sepse në një moment, për tij "e quajnë" ai ishte i bindur se ai ishte i pushtuar nga djalli dhe ishte vetëvrasje, por u qetësua nga gruaja e tij, gruaja katolike për të cilin ai ishte i martuar, dhe ajo e siguroi atë se ai një profet, dhe ndoshta kjo ishte rruga për të provuar nëse kontrollorët kishin njeriun në fuqinë e tyre. Gjithashtu në fund të jetës së djalit, ai ishte i tmerruar, dhe papritmas nuk ishte i sigurt në lidhje me rolin që ai kishte për të luajtur, dhe u bë furishëm me frikë.

  pjesë e mirë, është e rëndësishme për të filluar me veten së pari, të gjitha programet që janë të programuar për të ndrequr. Dhe që kërkon njohuri dhe vetë-dije, është kërkuar shpesh nga ne, por ne duhet të nëpërmjet saj, sepse e vetmja mënyrë që ne mund të bëjnë zgjedhje të informuara dhe të sigurt, do të jetë shumë shkatërruese për sistemin, ndërsa shumë konstruktiv për botën ne duam të japim formë.

 7. A janë ato libra të shenjtë që janë "të kalbur" apo a ka njerëz që u përpoqën të ndryshonin kuptimin e librave?

  Është shumë e bukur dhe shumë e bukur, por të gjitha të vërtetat janë përshkruar tashmë në tekstet fetare, por ka ndryshuar me kalimin e kohës dhe njerëzit kanë përdorur librat për t'i shërbyer interesave të tyre.

  400 vite para mikroskopit, Kurani tashmë përshkroi se si zhvillimi embriologjik është nga fetusi tek njerëzit ... 400 vite më vonë erdhi mikroskopi dhe gjithashtu prova.

  Pra, ju doni të pohoni se ka pasur një person i cili mund të shohë dhe të tregojë me sytë e tij të zhveshur në mitër se si ka ndodhur kjo? Apo? A është e vërtetë ajo që është në Kuran? Sepse ne kemi nevojë për mikroskopët për ta parë atë.

  Ju e dini Martin. Është shumë e bukur dhe shumë e bukur ajo që përshkruani, por mendoj se po kërkoni pak në matricën tuaj. A keni marrë pilulën e kuqe ose pilulën blu?

  • Shumë mijëra vjet para se tubat e provës dhe fillesa e ADN-së të ishin shfaqur tashmë në pllakat sumeriane të argjilës. Po, autorët e këtyre feve e bazojnë fuqinë e tyre në shfaqjen e njohurive të veçanta, përderisa është në të vërtetë parashikimi dhe dija që mbahen larg masave. Ky është themeli i bazës së tyre të fuqisë.

   Nuk ka të bëjë me ju nëse mund të gjeni dëshmi që fuqizojnë sistemin tuaj të besimit, por nëse jeni të gatshëm të shikoni kritikën në bazë të sistemit tuaj të besimit.

   • Për ata që duan ta nënshtrojnë sistemin e tyre të besimit për një hetim tërësor, ky artikull ofron një zgjidhje: http://achterdesamenleving.nl/van-angst-naar-nieuwsgierigheid

   • Thjesht tregoni se tableti i balte dhe Zoti ekziston më shumë se Islami. Pse mendoni se urdhërimet 10 janë dërguar? Sepse entitete më të këqija erdhën në tokë.

    Me të vërtetë Martin, kur lexoj herë pas here artikujt tuaj për të gjitha fiset që kanë vdekur, pothuajse bëhem i çmendur. Nuk është me të vërtetë që t'i bëni gjërat të thjeshta dhe të sillni në shtëpi.

    Dhe duke shikuar traumatizuar në fenë tuaj, vërtet nuk vjen në të vërtetën. Ju shikoni më mirë me një vështrim të matur dhe mbeteni të paanshëm.

    Kam parë shumë kritike në fenë time dhe nuk kam marrë asgjë veç ngrohtësi dhe dashuri. Ajo gjithmonë më tha që unë duhet të tregoj respekt për njerëzit që më japin bukë, pavarësisht nga vizioni apo mënyra e tyre e të menduarit.

   • @SerdarY

    Për të filluar, unë nuk dukem i traumatizuar në fenë apo në fetë e tjera. Kjo është ajo që ndjekësit e fesë gjithmonë përpiqen: "Ooh, ai është vetëm traumatizuar dhe ka pasur një fëmijëri të keqe." Më vjen keq, nuk e lejoj veten të futem në atë qoshe. Kam menduar dhe zbuluar dhe kam guxuar të dal jashtë kornizave të para-programuara.

    Ju thoni [quote] "Kam parë shumë kritike në fenë time dhe nuk kam marrë asgjë veç ngrohtësi dhe dashuri."Kjo është shumë e bukur, por kjo nuk është shumë e lidhur me fenë, por ndoshta shumë më tepër me efektin e grupit që feja sjell me të. Ndjenja e solidaritetit është e fortë. Feja juaj ju ka thënë gjëra të tilla si "dpata duhej të tregoja respekt për njerëzit që më dhanë bukë, pavarësisht nga vizioni apo mënyra e tyre e të menduarit", Por fiset e vjetra indiane gjithashtu respektuan njëri-tjetrin dhe natyrën. Me 'Thanksgiving' ata i dhanë kolonizatorëve ushqimin në vitin e parë që ata vendosën këmbë në tokë. Pastaj ata u vranë nga të njëjtët evropianë (të krishterë). Ju nuk keni nevojë t'i hiqni këto rregulla themelore nga feja juaj.

    Më duket pak frikacake se njerëzit që i përmbahen një feje nuk guxojnë të dalin jashtë kornizave të tyre. Çdo gjë që keni mësuar nga një moshë e hershme është subjekt i ndikimeve të caktuara. Edhe sikur të ishit ateist në një vend islamik, ju jeni të programuar në mënyrë të pavetëdijshme me vlerat islame, sepse ata janë të gjithë ju në atë kulturë. Ndërsa vështirë se mund t'i shpëtoni marrëdhënies seksuale të lirë dhe propagandës homoseksuale në Holandë. E quaj atë programim të pavetëdijshëm. 'Subliminal' është një fjalë që është fuqimisht e zbatueshme. Këto ndikime të njëjta vlejnë edhe për preferencat fetare dhe besimin në Zot ose në Allahun. Nëse keni flokë të bjonde dhe keni lindur në Suedi, ndoshta do të keni menduar për diçka tjetër.

    Pra, kjo nuk ka të bëjë me traumat, prandaj bëj një analizë të tillë, por shumë më tepër me nevojën për të tejkaluar programimin. Duhet guxim për ta bërë këtë hap, sepse shpesh është presioni i bashkëmoshatarëve që hedh poshtë këto procese kërkimore. Kjo mund të çojë në përjashtim social. Ju duhet të merreni me këtë. Me kusht që ju të shihni qartë dobinë e atij ushtrimi. Përveç kësaj, nuk dua të marr dikë nga besimi i tij apo saj, por unë marr lirinë për të interpretuar gjërat që mendoj se ia vlen të studiojnë; si origjina e një feje.

    Sa i përket tabletave sumeriane, unë do të rekomandoj Googling një herë. Natyrisht që ka edhe faqet e internetit të 'debunk'. Ashtu si ka "zbrapsem" faqet e faqes dhe tekstit tim. Kjo është arsyeja pse është e rëndësishme që gjithmonë të hetojë veten. Bram Vermeulen dha një kryq pak para vdekjes së tij:

    https://www.youtube.com/watch?v=glm_AjwdIPo#t=2029

    Vërejtja këtu se edhe kjo mund të bazohet në falsifikimin e historisë. Thelbi është se ne nuk mund të dimë asgjë rreth 100%. Dhe besimi vjen sërish rreth qosheve. Besimtarët pohojnë se "besimi" shfaqet në zemrat e tyre. Kjo vlen për të gjitha fetë. Pyetja atëherë është se si është e mundur që të dy grupet të binden dhe çfarë bindjeje do të kishin nëse do të kishin lindur në një pjesë tjetër të botës. Unë vazhdoj të besoj se feja ka për qëllim t'u japë njerëzve një perspektivë të rreme dhe të vendosë kundër njëri-tjetrit për shkak të profecive. Kjo çon në luftëra, vdekje dhe shkatërrim; edhe pse vetë feja predikon dashurinë e Perëndisë.

  • @ Serdar Y,
   Në Afrikë ka një fis i quajtur Dogon (Mali). Ky fis dhe ritualet e tyre janë më të vjetër se Islami.
   Anëtarët e kësaj tendosje (gojë-to-gojë dhe vizatime) e di për ekzistencën e Sirius B, një yll në 2e në orbitë rreth Sirius A, e cila nuk është e dukshme me sy të lirë. Vetëm në shekullin 19 ata u zbuluan, ndërsa njohuria e Dogonit ishte mijëra vjeç.
   Dogoni pohon se ata e kanë marrë këtë informacion nga njerëzit e peshqve nga sistemi Sirius, të cilët kanë mësuar dijen e paraardhësve të tyre.
   Simbolizmi i këtyre njerëzve të peshqve, ju shihni prapa në formën e një mitre (Papa) për shembull (kthejeni xhepin 45 dhe walla e sheh një kokë peshku).
   Nuk do të me siguri të jetë mësimet e mençur në Kuran dhe në ajete të dashur, por mekanizmi i kontrollit rreth ritualit (rrethprerjes, therje ritual / sakrificës, të shpirtmadhësisë, lutemi për një meteori në një kub të zezë) ka donkers / keqe për mua.
   Ky është problemi im me fetë abrahamike (judaizmi, islami, krishterimi)
   Unë mendoj se keni njerëz të mirë dhe të këqij me ose pa zot.

   • Përveç kësaj,
    Dogon

   • Të gjitha besimet që predikojnë dhunën dhe urrejtjen përshtaten dhe kjo është e mundur me ligj pa marrë parasysh çfarë feje.
    Dhe sipas mendimit tim, asnjë urrejtje ose dhunë nuk mund të predikohet nga askush dhe ligji duhet të zbatohet vetëm.
    Kjo shpëton shumë probleme në këtë botë më pas.
    Për njerëzit që ende duan të mbajnë besimin në ato libra, ka vetëm pag. lexoni se nuk predikojnë dhunë dhe urrejtje.

    Pse nuk zbatohet ligji?
    Shumë libra "të shenjta" nxisin urrejtje dhe dhunë.
    Shikoni historinë e deritanishme dhe njerëzit ende nuk e mësojnë atë.

   • @MineurF
    Më pëlqen të përqendrohem te 1 Perëndia, sesa të ndahem në 1000 dhe në fise. Ju keni pasur kaq shumë fise dhe kaq shumë sekt dhe çfarë ka mbetur nga inc e tyre të mbetur. faraoni.

    Perëndia ka hedhur poshtë strukturën e familjes dhe e shpërndan atë nëpërmjet profetëve 12.

    Nuk është një mekanizëm kontrolli, por struktura, higjiena dhe shërimi. Duhet të informoheni më mirë. Është e vështirë për të parë bukurinë në anash. Por nëse ju shkoni më thellë në këtë çështje, shihni edhe bukurinë.

   • @SerdarY

    Aty shkoni [quote] "Perëndia ka hedhur poshtë strukturën e familjes dhe e shpërndan atë nëpërmjet profetëve 12."Thotë kush? Thotë se një shkrim që ju dhe shumë të tjerë keni marrë është e vërteta e pamohueshme.

    Çdo herë që duhet të shkojmë më thellë në atë libër. Muslimanët thonë "Thello në Kur'an". Të krishterët thonë "Thellë në Bibël". Pastaj të gjitha do të zbulohen në zemrën tuaj të dyja palët pretendojnë. Vështirë për të zgjedhur! Pse të mos shikoni origjinën e këtyre librave? Pse të mos shikoni origjinën e atyre feve? Pse kokëfortësi rrinë në të? Ne guxojmë të kritikojmë lajmet. Ne guxojmë të rishikojmë çështjet historike, përderisa nuk ndikon në sistemin tonë të besimit.

    Dhe ti e di atë që ... nuk zgjedh për besimin tim, pastaj e prerë kokën. Ky është një parim i vjetër shekullor që vazhdon të përsëritet.

   • @ Serdar Y,

    Mirë, nëse kjo është besimi juaj, vazhdoni sidomos.
    Unë mund të imagjinoj se nëse 100% shkon së bashku me të, ajo do të çojë në pushim dhe strukturë në këtë kaos, një pikëmbështetje.
    Gjithmonë më mirë se të pirjes së thyer ose si në një sm hype tani (ka një film të ri të Hollivudit që është shtyrë tepër për të infektuar përsëri të rinjtë)

    Truri im nuk funksionon kështu, ata vazhdojnë të kërkojnë, bëjnë lidhje, krahasojnë.
    Unë madje mendoj se në qoftë se ne 100% e trurin tonë (tani nuk 20%) të përdorur, që ne vetë nuk arrijnë në burim, sepse ne thjesht nuk mund të kuptojnë foto e madhe.

    Mos harroni se keni shumë miq në këtë faqe,
    njëri është duke u hedhur në kërpudha, tjetri i lutet Jaws ose Allahut,
    një person mediton, tjetri bën ritualet e natyrës,
    por "ne" të gjithë dëshirojmë që gënjeshtrat të ndalen, sikur që islami të jetë problemi, nuk është në sytë e mi, ne kemi një kundërshtar të përbashkët,
    A keni shikuar një film? nuk është interesante?

    Salam.

  • Kurani mbi Embryologjinë

   Në 1982 Keith Moore, një profesor anatomie në Universitetin e Torontos, prodhuar një tekst të titulluar "The Zhvillimi Human, botim 3rd". Në këtë libër Moore thekson habinë e tij në zhvillimin embrional është përshkruar në Kur'an. Moore do të shkojnë në për të prodhuar botimet katërt dhe të pestë tekstet e tij, si dhe një libër me titull "Zhvillimi Njerëzor siç përshkruhet në Kur'an dhe Sunnet," Sa pasuesit e të gjitha apo shumë muslimanë përmendin me kënaqësi të madhe. Moore dhe mbështetësit e tij muslimanë janë duke iu referuar ajetit vijues:

   Ne e vendosëm atë si spermë në një vend pushimi, të vendosur fort; Pastaj e bëmë spermën në një koagulim gjaku; atëherë ose që mpiksjen e gjakut Ne kemi bërë një grumbull, pastaj e bëmë atë nga kockat e forta dhe i veshëm kockat me mish; atëherë ne kemi zhvilluar prej saj një tjetër krijesë. Pra, bekuar qoftë Perëndia, më e mira për të krijuar! (Kur'ani 23: 13-14)

   Në të vërtetë, në shikim të parë, kjo është një deklaratë për një "shkretëtirë të shekullit 7th Arab" për të bërë. Megjithatë, në një studim më të ngushtë, kuptohet se ka një shpjegim dhe një gabim për këtë varg. Së pari ne duhet të pyesim nëse kjo ishte një teori origjinale, dhe së dyti ne duhet të pyesim nëse është e saktë.

   Shumë njerëz habiten nga përmendja e spermës në këtë varg. Kjo nuk është asgjë e veçantë. Që nga fillimi i kohës njeriu ka qenë i vetëdijshëm për "farën" që lirohet nga penisi gjatë marrëdhënieve seksuale. Bibla, një tekst shumë më i vjetër se Kur'anit, tregon një histori e një njeriu i cili u hodh poshtë nga Perëndia për "derdhjen farën e tij në tokë" (Zanafilla 38: 9-10).

   I gjithë studimi i jetës njerëzore siç përmendet në Kur'an nuk është aspak origjinal. Ndërsa muslimanët përpiqen të pohojnë se Muhamedi i bëri këto deklarata para se shkencëtarët t'i zbulonin, ata janë të gabuar. Barku u vendos nga Aristoteli gati 1,000 vite para se të shkruhej Kur'ani. Në fakt, Aristoteli përshkruante siç duhet funksionin e kordonit të kërthizës, diçka që nuk përmendet në Kur'an, duke treguar se filozofët e mëparshëm përmendeshin nga Muhamedi dhe më shumë. Çdo përmendje e zhvillimit njerëzor në Kuran është e ngjashme me teoritë romake dhe greke. Konsideroni të freskët në vijim duke iu referuar spermës:

   Është emetuar nga një rënie (ose spermë) e emetuar, duke vazhduar ndërmjet shtyllës kurrizore dhe brinjëve. (Kur'ani 86: 6-7)

   Është e qartë se ky ajet është i pasaktë, dhe në mënyrë të qartë ai ka origjinën në teoritë e mëparshme. Para së gjithash, që spermatozoidi të ketë origjinë midis shpinës dhe brinjëve do të thotë se ajo vjen nga veshkat! Tani e dimë se sperma prodhohet në testis, por njerëzit në kohën e Muhammedit nuk e dinin këtë. Njëmbëdhjetë shekuj para Muhammedit, doktori grek Hipokrati teorizoi se spermatozoidi kalonte nëpër veshkat në penis. Për shekuj kjo ishte një besim i pranuar (dhe i pasaktë) i origjinës ose i spermës.

   Ka nga ata që pohojnë se Muhamedi nuk kishte lidhje me grekët apo romakët. Arabia Para-Islamike patjetër kishte kontakt me Bizantin, Sirinë, Egjiptin, Persinë dhe Babiloninë. Kishte shumë hebrenj dhe të krishterë që jetonin në zonë dhe ata ishin të njohur me filozofinë greke apo romake. Të krishterët ishin të lidhur me Romën. Çifutët ishin të lidhur me Babiloninë dhe Persinë. Është e lehtë të shihet se si këto teori kanë të bëjnë me zhvillimin embrional mund të kenë me Muhammedin.

   Së fundi, unë do të them se ato janë të pasakta. Kurani deklaroi se mpiksja e gjakut u kthye në kocka dhe pastaj Perëndia "i veshi kockat me mish" (Kur'ani 23: 13-14). Është një fakt shkencor që fillimisht po jetojmë në forma të indeve dhe pastaj rritemi në një kohë të mëvonshme dhe vazhdojmë të fitojmë forcë (duke ndërtuar kalcium) për shumë vite pas lindjes. Prandaj, kjo është një nga shumë pasaktësi shkencore në Kur'an.

   Absurditete shkencore në Kuran dhe Hadith

   Të besosh në Kuran nuk është të mendosh në mënyrë racionale. Ka shumë mite dhe gabime shkencore brenda tekstit të Kur'anit dhe haditheve. Muslimanët pranojnë shumë absurde shkencore me përkushtim të verbër. Bota ka pjekur si një e tërë, dhe ka derdhur shumë nga frika dhe supersticionet e heroit nga kulturat primitive të së kaluarës. Për fat të keq, për shkak se teksti i Kur'anit është i respektuar, njerëzit nuk vënë në pikëpyetje shumë koncepte supersticioze që muslimanët duhet të kenë dalë shumë kohë më parë.

   Për të filluar, unë do të doja të jap një shembull të një mit nga kultura Hindu. Sipas traditës Hindu, perëndia Siva do ta linte gruan vetëm në shtëpi për një kohë të gjatë. Një ditë ajo kishte trupin e vet dhe e përdori për të krijuar një fëmijë. Fëmija u përdor për ta mbrojtur atë dhe shtëpinë. Kur Siva u kthye, fëmija nuk pranoi të lejohej të hynte në shtëpi. Pa hezitim Siva tërhoqi shpatën dhe e priste fëmijën. Gruaja e Sive ishte mjaft e zemëruar, dhe për atë që bëri ai, Siva doli dhe preu kokën e një elefanti. Kjo është arsyeja pse hyjnia Hindu Ganesh ka trupin e një njeriu, por kreu i një elefanti.

   Tani që e kam thënë këtë histori, a do ta besojë ndonjë musliman? Ose natyrisht jo. Është një mit absurde. Nuk ka nevojë të debatojmë për këtë çështje, është e qartë se kjo nuk është e vërtetë. Është një mit i krijuar nga një kulturë primitive. Nëse është e lehtë të shohësh se ky është një mit, pse është kaq e vështirë për muslimanët të shohin mitet brenda teksteve të tyre? Tani do t'i jap disa gabime shkencore në Kur'an.

   Kur'ani ka një marrëdhënie seksuale (një virgjëreshë) që merr shtatzënë dhe lind (Kur'ani 19: 16-21). Ky është një mit i rrënjosur thellë në shumë kultura. Myslimanët janë përdorur për të debatuar me të krishterët, prandaj asnjëherë nuk u është thënë se lindja e virgjër është e pamundur, pasi kjo është një doktrinë apo krishterizëm. Realiteti është, ky është një absurditet shkencor.

   Kur'ani na tregon se ky i njëjti fëmijë ka lindur nga një nënë e virgjër (Kur'ani 19: 29-33)! Ndërsa myslimanët dhe të krishterët po debatojnë njohuritë shkencore të shkruar në faqet e Kuranit, një mendimtar racional mund të shikoni qartë thatthis Ideja e fëmijës duke folur, i lindur nga një nënë e virgjër, është absurde. Ishte një mit i miratuar nga Muhamedi dhe i futur në tekstin e Kur'anit.

   Për absurditete të mëtejshme shkencore, e konsiderojnë Hadithin e mëposhtëm:

   Sahih Muslim, Libri 40, Numri 6985:

   Transmetuar AbuHurayrah:

   Apostulli i Allahut (peace_be_upon_him) ka thënë: "Ora e fundit nuk do të vijë nëse muslimanët nuk do të vdesin". ose shërbëtori apo Allahu, ka një hebre pas meje; eja dhe vrisni; por pema Gharqad nuk do të thoshte, sepse është pema e judenjve.

   Një person i arsyeshëm mund ta kuptojë shpejt natyrën qesharake të këtij hadithi. Ka shumë gabime shkencore në shumë nivele. Së pari, ideja e gurëve dhe pemëve është nga sfera e përrallave. Në mënyrë që të flasim, do të ishte një tru, mushkëri, kordat e duhur vokale dhe një kuptim i gjuhës është duke folur. Po aq shqetësuese është pohimi se një nga këto pemë, Gharqad, do të marrë anët me hebrenjtë.

   Nëse mendimi i gurëve nuk ishte i mjaftueshëm, Kur'ani përmend retë që mund të flasin. Allahu u tha retë "vijnë me dëshirë ose pa dëshirë" dhe ata thanë "ne vijmë me dëshirë" (Kur'ani 41: 11). Shumica e lexuesve e kalojnë këtë, por shumë pyetje dalin kur e analizojnë. Në ç'pikë bëhet avulli i ujit të vetëdijshëm? A është gjallë një molekulë uji? Me dy atome hidrogjeni, dhe një nga oksigjeni, ku është truri ose gryka e kërkuar për të folur?

   Tregime të materialit jo të gjallë (shkëmbinj, etj.) Të ngjashme me organizmat e gjallë gjenden edhe në Kur'an. Ka histori të maleve që kanë frikë (Kur'ani 33: 72). Frika është një emocion që shkaktohet nga impulse kimike në tru. A kanë malet, a kanë trurin me këto impulse kimike që po ndodhin?

   Një gabim i madh shkencor në Kur'an mund të shihet në vargjet vijuese:

   Dhe ai ndoqi një rrugë; Deri kur ai ishte në vendin ku vendoset dielli, ai e gjeti atë në një pranverë me baltë dhe gjeti një popull atje. Ne thamë: O Dhu'l-Qarneyn! Ndëshkoni ose tregoni mirësi. (Kur'ani 18: 85-86)

   Ky është një gabim i madh shkencor në Kur'an. Një burrë ecte deri sa ai ishte në vendin ku ndodhej dielli dhe e pa atë të vendoste në një pranverë me baltë. Shkenca moderne na nxit rreth diellit. Fragmenti i mësipërm nga Kur'ani duket të jetë se është dielli që lëviz, si dhe vendos në tokë! Nëse dielli do të prekte sipërfaqen e tokës, gjithçka do të digjej dhe gjithë jeta do të vdiste.

   Një tjetër kuriozitet janë qeniet mitike të njohura në Islam si xhin. Ka muslimanë që besojnë se xheni qëndron në krye të supet e njëri-tjetrit. Nuk është një hadith i transmetuar nga Aishja (Sahih Buhariu Vëllimi 9, 93 librit, numri i 650) që thotë shortarët dhe psikologji të marrë disa të informacionit të tyre nga xhinët që tinëzisht përfituar këtë informacion duke dëgjuar diskutimet në qiell. Kur'ani thotë se yjet janë krijuar për të mbrojtur qiellin e tillë nga përgjuesat (Kur'an 37: 6-8), si dhe duke thënë se yjet janë përdorur si raketa (predha) për të përzënë ata larg (Kur'an 67 : 5).

   Para së gjithash, nëse xhinët mund të arrijnë qiellin duke qëndruar në supet e njëri-tjetrit, kjo do të thotë që qielli është një distancë e caktuar nga toka. Nëse kjo është e vërtetë, atëherë përfundimisht do të mund të fluturojmë me anije kozmike ose ta shohim me një teleskop. Ajo që është shumë më e keqe në këtë teori është mendimi se yjet përdoren për të hedhur në xhinët. Yjet janë në thelb të palëvizshme, por mund të imagjinojmë se si arabët e shekullit 7th mund të kenë qenë në frikë ose pamjet në qiell. Ky mit duket sikur ngatërron yjet e qitjes me yje. Autorët e Kur'anit dhe hadithet ndoshta kishin menduar yje dhe "yje të shtënat" ishin të njëjta gjë, kur në të vërtetë ata nuk janë.

   Sipas Kuranit ka pasur një njeri që mund të kuptonte fjalimin e kafshëve (Kur'ani 27: 18-19). Ndërsa ka metoda për të komunikuar me majmunë dhe shimpanzat, asnjë qenie njerëzore nuk ka qenë ndonjëherë në gjendje të kuptojë "gjuhën" ose specie të ndryshme nga ato tona. Aftësia për të folur si një njeri është modele komplekse të mendimit, diçka që shumica e kafshëve nuk kanë. Prandaj, të mendosh se një njeri mund të kuptojë gjuhën e folur të një kafshe tjetër është absurde.

   Ç'është më e keqja është ajeti i këtij njeriu që dëgjon fjalën e milingonave! Është një fakt shkencor që nuk ka modele të të folurit. Ata komunikojnë përmes shtigjeve kimike, dhe formave të tjera të erërave. Me fjalë të tjera ata komunikojnë nëpërmjet erës, jo të shëndoshë! Ky gabim është i kuptueshëm, pasi arabja mesatare në shekullin e shtatë nuk do ta dinte këtë. Megjithatë, kjo mungesë njohurish për mbretërinë e kafshëve vërteton origjinën e tekstit dhe kundërshton teoritë e një origjine hyjnore.

   Kur'ani thotë se Allahu krijoi qiellin në shtresa. Ai i krijoi shtatë qiej, dhe e stolisur qiellin më të ulët me llamba (Kur'an 67: 3-5) dhe stolisur atë me bukurinë e yjeve (Kur'an 37: 6). Kur'ani gjithashtu thotë se hëna është brenda këtyre shtatë qiejve (Kur'ani 71: 15-16). Nëse yjet janë në qiellin më të ulët, ata janë më pranë tokës. Sido që të jetë, kjo është shkencërisht e pasaktë. Është një fakt i njohur se yjet janë shumë më larg se hëna.

   Hadithi i mëposhtëm flet për majmunët që janë muslimanë:

   Sahih Bulhari Vëllimi 5, Libri 58, Numri 188:

   Transmetuar 'Amr bin Maimun:

   Gjatë periudhës para lslamike të injorancës pashë një majmun të saj të rrethuar nga një numër majmunësh. Ata të gjithë e gjuanin me gurë, sepse kishin kryer marrëdhënie të paligjshme seksuale. Edhe unë, e kam qëlluar me gurë bashkë me ta.

   Është rregull si në Islam ashtu edhe në judaizëm se gratë janë të angazhuara për t'u gjuajtur me gurë. Sipas majmunëve të mësipërm të hadithit ishin subjekt i këtij ligji. Cilat ligje të tjera i ndjekin majmunët? A kërkohet që ata të bëjnë një pelegrinazh në Mekë? A kërkohet të lexojnë Kur'anin? Çfarë përbën shkelje kurore në botën e majmunëve? Ky është thjesht një mit. Kjo është e ngjashme me një histori të gjetur në Ramayana, një epike antike indiane, që flet për majmun Hanuman dhe të tjerë të fëmijës së tij, duke luftuar për kontrollin e mbretërisë së majmunëve.

   Nuk është një (Volume 1 Sahih Buklhari, 9 Book, Numri 490) Hadithi i cili thotë se në qoftë se një grua apo një qen kalon në frontin e ju, ndërsa ju jeni duke u lutur, lutja jote nuk do të bëjë atë në qiell. Ndërsa ka implikime shoviniste këtu, do të doja të përqëndrohesha në aspektin shkencor. Çfarë është ajo për gratë dhe qentë që anulojnë lutjet? A mbahen lutjet nga një valë zanore që gratë dhe qentë pengojnë? Është e qartë se nuk ka shpjegim shkencor për këtë mit absurd. Askush nuk duhet të habitet nga kjo, pasi hadithe të shumta thonë se qentë janë të këqij dhe duhet të vriten. Sahih Bukhari Vëllimi 4, Libri 54, Numri 540 thotë qartë: "Apostulli i Allahut urdhëroi që qentë të vriteshin."

   Natyrisht, kur bëhet fjalë për vrasjen e kafshëve, ekzistojnë ligje të ndryshme për lloje të ndryshme. Qeni duhet të vritet menjëherë, nëse do të jeni paralajmërim verbal nëse ai vjen në shtëpinë tuaj. Nëse gjarpri vjen për herë të dytë, vras ​​atë (Sunan Abu Dawud Book 41, Numër 5240). Gjëja interesante për një hadith të tillë është fakti se gjarpërinjtë nuk dëgjojnë. Është mjaft e keqe për të siguruar që çdo kafshë do të kuptonte se po jepje një paralajmërim verbal, por të supozosh se një kafshë që është e shurdhër do të të kuptojë është qesharake. Është ekuivalenti i shkrimit më vonë.

   Hadithi i mëposhtëm tregon zakonet e dobëta të sanimit të Muhammedit dhe ithtarëve të tij:

   Sunan Abu Dawud Libri 1, Numri 0067:

   E transmetuar AbuSa'id el-Khudri:

   Kam dëgjuar se Pejgamberi i All-llahut (peace_be_upon_him): Uji është sjellë nga pusi i Buda'ah. Është një gjë e mirë në të cilën hedhen qentë e vdekur, rrobat menstruale dhe jashtëqitjet e njerëzve. I Dërguari i Allahut (peace_be_upon_him) u përgjigj: Vërtetë uji është i pastër dhe nuk është i ndotur nga asgjë.

   Çështja këtu nuk është higjienë, por një mungesë e kuptimit shkencor të baktereve, viruseve dhe mikrobeve që mund të jenë të pranishme në ujë. Ekskursioni është një shkak shumë i zakonshëm i ujit që bëhet i ndotur me Escherichia coli (E. coli), një baktere që gjendet në zorrës së trashë që është prekur vdekjeprurëse. Uji i ndotur me qen i vdekur ose lëngjet menstruale mund të jetë po aq e rrezikshme.

   përfundim

   Muslimanët përmendin mrekullitë e supozuara shkencore në Kuran dhe Hadithet për të provuar dhe provuar një origjinë hyjnore të besimit të tyre. Në këtë studim të shkurtër të shkencës islame, këto pretendime janë debuguar. Është e qartë se nuk ka pasur forcë mbinatyrore që i jep Muhamedit informacion shkencor. Ndërsa muslimanët argumentuan se njohuritë shkencore të përparuara në Kur'an janë një shenjë e prejardhjes hyjnore, mendimtari racional thekson se origjina e tërë njerëzore.

   • Pa hezitim Siva tërhoqi shpatën dhe e priste fëmijën. Gruaja e Sive ishte mjaft e zemëruar, dhe për atë që bëri ai, Siva doli dhe preu kokën e një elefanti. Kjo është arsyeja pse hyjnia Hindu Ganesh,

    Shikoni se është informacion i dobishëm, mbajtësi i volitshëm i temjanit të dyqanit botëror rreth qoshes merr një histori.
    Gjithashtu një krijesë e dhunshme që Siva (Shiva / Visnoe) dhe atë që elefanti bëjnë.
    Z. Opperheimer gjithashtu mori frymëzimin e tij nga feja kur disa mijëra japonezë u dogjën,
    https://www.youtube.com/watch?v=n8H7Jibx-c0

    A i kemi paguar të gjithë disa? Është shumë e rëndësishme që ta mbajmë këtë platformë, kush e di se do të jemi në gjendje të bëjmë më shumë, të bëjmë radio, dokumente etj

   • Allahu u tha retë "vijnë me dëshirë ose pa dëshirë" dhe ata thanë "ne vijmë me dëshirë" (Kur'ani 41: 11). Shumica e lexuesve e kalojnë këtë, por shumë pyetje dalin kur e analizojnë. Në ç'pikë bëhet avulli i ujit të vetëdijshëm? A është gjallë një molekulë uji? Me dy atome hidrogjeni, dhe një nga oksigjeni, ku është truri ose gryka e kërkuar për të folur?

    http://www.grenswetenschap.nl/permalink.asp?i=9670

    Dije se gjithçka është shkruar me dijen që nga ajo kohë që dikur kishte.
    Për shembull, mësova gjithashtu në shkollë se të gjitha qelizat përbëheshin nga energjitë plus dhe minus dhe prandaj qelizat tona qëndrojnë së bashku dhe kjo sigurisht që nuk është e vërtetë, sepse atëherë gjithçka në këtë botë ishte në balandë.
    Kjo ishte me dijeninë e asaj kohe.
    Si mund ta dini se kjo është e pakuptimtë nëse mendoni me kujdes?
    Grab një magnet që ka një plus dhe minus anë njëra anë jep energji dhe pala tjetër merr energji.
    Nëse vendosni një magnet të fuqishëm në trupin tuaj, atëherë kjo teori e qelizave të shkollës duhet të bjerë nga trupi, sepse ata nuk mund të qëndrojnë më pranë njëri-tjetrit, sepse pluses dhe minuses nuk janë më në kontakt.
    Pra, ka diçka tjetër që qelizat tona rrinë me njëri-tjetrin dhe jo me karriget tona të tavolinës, etj. Sepse ato gjithashtu kanë plus dhe minus energji.
    Më tej shkenca jonë zgjerohet, më shumë teoritë e vjetra që u bënë shumë të sakta në atë kohë.
    Nëse unë e hetoj shamanizmin, do të shihni edhe gjëra që mendoni se si mund të jetë e mundur që ata ta kishin këtë njohuri në atë kohë.
    Mençuria është e të gjitha kohërave dhe është subjekt i shkencës dhe koha përsëri.

  • Por, si në Kur'an ashtu edhe në Bibël, nuk gjej asgjë për dinosaurët apo mammutet, ndërkohë që ne kemi gjetur vërtet eshtrat e tyre.
   Ndoshta arkeologjia nuk ishte aq e përparuar në atë kohë që këto libra ishin shkruar, unë mund të imagjinoj diçka për këtë, por nuk mund t'i shpëtoj përfundimit se në çdo rast historia e krijimit është e paplotë dhe rrjedhimisht jo e saktë.

   Për më tepër, gjej argumentin se njeriu nuk mund të shikojë me sy të lirë në një mitër, të pakuptimta të pastër. Mund të hapësh një grua shtatzënë dhe do të shohësh gjithçka. Në fakt - pa pajisje, që dikur ishte e vetmja mënyrë për të gjetur se si njerëzit punojnë.

   http://nl.wikipedia.org/wiki/De_anatomische_les_van_Dr._Nicolaes_Tulp

   • Edhe EVOLUTION rezulton të jetë HOAX ...

    Unë nuk e di se çfarë të besoj më, por të paktën unë tani e di atë që nuk duhet të besoj, gjegjësisht të gjitha "informacionet" që kemi marrë nga "lart" (qeveria, shkolla / arsimi dhe kisha) me lugë çaji ( dhe ende të marrë).

    Nuk ka lugë. Shihni lugën për atë që është: vetëm një iluzion: o)
    Kjo është e njëjta lugë që është mbajtur para syve tanë për mijëra vjet.

   • @realfraggy
    Unë kisha dje me djalin tim.
    Çfarë bëni më vonë kur fëmija juaj duhet të shkojë në shkollë?
    Përgjigjja e tij ishte, unë do të mësoj se unë dhe pastaj ata janë më vonë të mençur se fëmijët që kanë ulur në tavolinat e shkollës.

 8. Artikulli i shkëlqyer martin, sepse ai gërmadha me tekstet nga Bibla apo Kur'ani fillon të më japë pak fyt. çdo diskutim rrihet në vdekje sepse po "kështu është shkruar" duhhh

  • Nëse është shkruar, zakonisht ka një axhendë të dyfishtë prapa saj.

   Librat e historisë dhe madje edhe shkenca gënjejnë se është ...

   Nëse diçka konsiderohet "e vërtetë", ju në fakt mund të supozoni menjëherë se ajo duhet të jetë në fakt "e rreme" ose madje e kundërta ku ...

   Kjo është në të vërtetë gjëja e parë që "kështu që është e shkruar" njerëzit duhet të lënë të lirë për t'u zgjuar në të vërtetë.

 9. Martin, kjo është shumë e vërtetë! kanë qenë në Azinë Qendrore për një kohë dhe kanë parë se si jetojnë atje njerëzit. Pastaj një botë hapet për ju, kjo temë është diskutuar shpesh. Kushtet e jetesës ndonjëherë janë të vështira, por të gjithë e shohin njëri-tjetrin dhe ndihmojnë njëri-tjetrin kur është e nevojshme, e kam gjetur shumë mirë të provoj. Në komunitetin tuaj të vogël mund të krijoni gjithashtu një partneritet social në vend, dhe kush e di, do të ketë pasues, njerëzit kanë vetëm cilësi të mira "delesh".
  Në Lindje ju shihni shpesh familje të tëra që jetojnë së bashku në një shtëpi mjaft të madhe, kam ardhur nëpër familje të gjeneratave 4. Ka 2 një 3 njerëz të kësaj familjeje që punojnë dhe sigurojnë që gojët e tjerë të ushqehen, shpesh pak është e nevojshme, sepse jeta është e lirë. Opa dhe Oma nuk ofrohen vetëm, por ata gjithashtu kanë atmosferë familjare, e cila është një ndryshim shumë i madh me njerëzit e moshuar në një shtëpi pleqsh, siç e dimë këtu ose diku që jeton i vetmuar pa shikuar askënd.
  Gjendja është se është e domosdoshme të kesh fëmijë dhe mundësisht djem, vajza shpesh largohen kur martohen ndërsa djali qëndron në shtëpinë prindërore dhe merr gruan e tij.
  Situata nuk është ideale, por mund të mësojmë shumë nga njerëzit e ish-republikave sovjetike, siç thashë .... një hapës për sy.

 10. Diçka që mund të bëjmë duke mos e bërë këtë.
  Zgjidhni me zemrën tuaj ose zgjidhni njëri-tjetrin.
  Në mënyrë ideale duhet të zgjedh me zemrën time, që kam nxjerrë një zemër të kuqe në letër tim votimit që dua të shpreh se unë kam të gjithë këta njerëz të bukur që qëndrojnë në dashuri, por ata nuk e bëjnë (mund / mund të përfaqësojë zërin tim në tryezë.
  Nëse të gjitha këto zemra të kuqe numërohen dhe përqindja shpallet, kjo është një mënyrë e qartë për të dëgjuar zërin tënd.
  Për momentin nuk ka shpallje të "votave të pavlefshme".
  Megjithatë, ka një lajmërim për pjesëmarrje dhe më pas vijnë tek njëri-tjetri kur zgjedh.
  Nëse ju nuk mund të gjeni asnjë në listën e votimit të cilët mund / mund të përfaqësojnë zërin tuaj, mbajeni zërin tuaj, mos e jepni atë.
  Nëse mbani vetë zërin tuaj, gjithmonë mund të keni një përgjigje.
  Unë e kuptoj që politikanët bëjnë thirrje për votën tuaj dhe për të shkuar në qendrën e votimit: sa më e vogël të jetë pjesëmarrja, aq më e madhe është rënia.
  Zëri është dhënë në besim se ai është përdorur gjithashtu sinqerisht.
  Nëse nuk ka besim ju mund ta mbani votën tuaj.
  Dhe ata që mbajnë zërin e tyre gjithmonë mund të thonë.
  Që të humbni zërin (heshtur), nëse nuk votoni, është një kërcënim për të mbledhur vota.
  Ka të bëjë me kredibilitetin e sistemit politik.
  Sa më e vogël të jetë pjesëmarrja, aq më e madhe është rënia.
  Idealisht, unë do të zgjedh me zemrën time dhe të gjithë votuesit të cilët gjithashtu dëshirojnë që një tingull alternativ të dëgjohet, duke e quajtur edhe këtë.
  Por vetëm kur të gjitha zërat janë numëruar dhe përqindja është shpallur.
  Nëse kjo nuk është e mundur, atëherë unë ju bëj thirrje për ta mbajtur zërin tuaj.
  Mbani zërin tuaj, zgjidhni njëri-tjetrin!

  • Zëri juaj nuk dëgjohet, ata kanë nevojë për njohjen tuaj se ata mund të ushtrojnë autoritet mbi ju, sa herë që votoni, do të lageni, sepse situata për njerëzit nuk ka marrë kurrë më mirë, është skllavëria e pastër popullore dhe sigurisht në duke e ditur se ata vetëm t'ju tërheqin në kutinë e votimit për t'i shërbyer zotërinjve të tyre më të lartë në brez, komunitetin e biznesit, kompleksin industrial ushtarak dhe bankat. Duke votuar ju pranoni se ata marrin përgjegjësinë për jetën tuaj dhe fillojnë të sundojnë ju, ju pranoni se nuk jeni në gjendje të ngriheni për veten tuaj dhe të merrni përgjegjësinë për jetën tuaj, ju pranoni se jeni fëmijë dhe jo rritur. Në fakt, qytetari / skllafi në fund të fundit bën gjithçka që ju imponojnë, dhe gjithashtu shtrihen në vijën e montimit, SHKARKONI QË IDIOTS !! Pasi të votosh ose të nënshkruash një peticion dhe / ose të demonstrosh, po i lusësh autoritetet që të ndryshojnë gjendjen tënde, fakti që ke nevojë për një fuqi të jashtme për të kontrolluar jetën tënde, është gjithsesi budalla nëse ke të bëre një qeveri të mirë apo të keqe.

   Në të vërtetë, nuk keni nevojë për qeverinë, vetëm për bashkëpunimin në bazë të dialogut në komunitetet jo të mëdha që janë autonome dhe akoma të lidhura me komunitetet e tjera.

   • Unë nuk votoj më. të gjitha kartat e grisura dhe votimi i pavlefshëm do të numërohen. Veshja juaj [pasaporta] sapo ka dalë. Që prej kohësh është vendosur në konferencat e bilderberg që do të bëhet kryeministri i ri. Kjo është arsyeja pse ne shohim dhe dëgjojmë kaq pak për të. ai tashmë është duke u trajnuar dhe mbahen jashtë erës.

   • Mendoni se ne duhet të përgatisim për diçka që nuk duam, dhe atë që shumica e njerëzve nuk janë në dijeni të plotë.

    Nëse dikush është një humbës i keq, nuk mund ta përballojë humbjen e tij, dhe lidhja nuk është gjë e tij dhe kurrë nuk e gëzon atë, ai i pëlqen të dorëzojë, por jo nga arkëtimi dhe ai pothuajse me siguri humbet dhe nuk ka nuk ka më shpëtim, ndërkohë që ai ka qenë kaq i ngushtë, atëherë nuk jemi të habitur që ai bën gjithçka dhe çdonjeri humbet. Mendoni se duhet të merremi me një kategori njerëzish që kanë këtë mentalitet.

  • Mendoj se është më mirë të mos votosh fare. Pastaj nuk ka as (elektronike ose manuale) që ngatërrojnë zërin tuaj.

  • @ Be.Coming

   Që të humbni zërin (heshtur), nëse nuk votoni, është një kërcënim për të mbledhur vota.

   Kjo deklaratë tashmë është turbulluar nga turma se nëse thoni në kompani se nuk votoni, JO ju duhet të shikoni: gjithë turma bie mbi ju.

   Këshilla: Mos u zemëroni, sigurisht jo të pasigurt nëse jeni të prekur nga ky pohim (i rremë).
   Thjesht sqaroni atë me qetësi dhe sillni bindjen tuaj "KONVINCIALE"! ????

   • @schnijder
    Nëse mbani vetë zërin tuaj, gjithmonë mund të keni një përgjigje.
    Unë e kuptoj që politikanët bëjnë thirrje për votën tuaj dhe për të shkuar në qendrën e votimit: sa më e vogël të jetë pjesëmarrja, aq më e madhe është rënia.

   • Unë jam përzgjedhur. Nuk mund të ngatërrohet me zërin tim. Sikur me një votim duke votuar. Nuk e besoj.

 11. Çfarë bëj unë vetë? Emigrojnë, larg nga Nedrigland. Së bashku me bashkëshortin tim bëra zgjedhjen për t'u larguar. Ben 58 vit, kam punuar shumë për më shumë se 35 vjet dhe që nga 2008 kam marrë një përfitim WAO sepse unë punova fjalë për fjalë të sëmurë. Fëmijët e mi tani janë rritur gjithashtu dhe 1 tashmë ka filluar të jetojë në anën tjetër të botës. Vura re se shëndeti im, si mentalisht ashtu edhe fizikisht, u përkeqësua shumë. Përkundrazi më pak për të shpenzuar se rob i përjetshëm i Bilderbergers dhe familjes mbretërore. Kjo ishte një zgjedhje e thjeshtë për ne, dhe jo, ne nuk kemi ton në shtrat apo diçka të tillë, thjesht gjithmonë duke qenë ekonomikë dhe të mirë-konsideruar. Ne jetojmë këtu në një shtëpi të shkëputur me kopsht dhe tarracë për 400 në muaj. Do të ketë rreth 40 euro në muajin e energjisë elektrike, të njëjtën sasi interneti dhe ne jemi këtu me dy persona të siguruar përmes sigurimit shëndetësor për totalin 70 euro në muaj. Kontribuoni fitimet tuaja. Unë lehtë mund të jetoj këtu në përfitimin tim WAO. Burri im u bë papunë i paduruar më shumë se 2 vite më parë dhe nuk merr më përfitime në Holandë. Pra, ne kemi qenë duke jetuar jashtë përfitimit tim për një kohë. Unë tashmë dëgjoj që ju thoni, lehtë me një përfitim, por më lejoni të ju them se unë do të më mirë të jetë i shëndetshëm dhe kam paguar Premium 35 vit për rover. Këshilla ime për njerëzit që janë në të njëjtën situatë? Largimi, gjërat kurrë nuk do të kthehen më mirë në Holandë.

  • Ku po shkon?

   • Në Spanjë, atje nuk paguaj asnjë taksë sepse unë kam 100 për qind të pakënaqur dhe njerëzit e 65 + nuk paguajnë tatim atje. Deri sa tatimi im i vdekjes të jetojë falas.

  • Të gjitha vendet e tjera janë gjithashtu pjesë e NWO. Rënia e perëndimit nuk do të jetë zgjidhja. Ju jeni tashmë 58 vite, prandaj me gjithë respektin e duhur, ndoshta nuk do të bashkoheni as në NWO. Fëmijët tuaj ndoshta do. Ata do të jenë skllevër nëse globalistët nuk do të ndalen.

   • @ZerotheHero, "Të gjitha vendet e tjera janë pjesë e NWO" dhe "ndoshta të bëjë NWO pajtohen" ZTO ideja ime është NWO tashmë ka filluar (aktual), dhe si prind ju mund të jap vetëm një shembull fëmijët tuaj dhe për të krijuar një mjedis të mirë për fëmijët tuaj, nëse ende të vendosin se ajo është e mjaftueshme dhe duan të përjetojnë jetën jashtë matricës, rruga ime është një jetë në një vend ku klima është e mirë për të rriten gjatë gjithë vitit dhe ushqim korrje, kështu kopshtin e vet, komunitetin e vogël me njerëz që duan të shkojnë në të njëjtën mënyrë, vetëbesim dhe mbrojtje. në qoftë se shtëpia juaj është që ju mund të mbani atë në zjarr, sepse fëmijët tuaj / jo të dashurit me duan (për shkak se ata nuk janë në dis-mbulon kanë zjarrin) ose shkoni jashtë dhe kështu do të shuani shumë.

   • Bukur be.coming!

  • Jo vetëm në Holandë, por ankesa juaj është e kuptueshme, përfundimisht, kur njerëzit nuk bashkojnë forcat në kohë, nuk do të ketë vend ku të shkojnë normalisht gjërat.

  • Nëse mendoni se mund të ikë Bilderbergers dhe familjes mbretërore duke shkuar në Spanjë, atëherë ju jeni gabim. Në fakt, ju nuk mund t'i shpëtoni psikopatëve që e bëjnë këtë botë. A mund të kalosh më mirë në Mars? Në çdo rast, fat i mirë.

   • Në këtë kohë, ka të gjitha llojet e komuniteteve që qeveria nuk ka ndikim. Të gjitha llojet e gjërave ndodhin në shtete të caktuara në SHBA (Oregon, Kolorado). Përveç kësaj, natyrisht, Ekuadori, Peruja, pranë Islandës, dhe gjithashtu besoj se njerëzit në Azinë Qendrore ose Siberinë shkojnë vetë. Unë e ndaj pesimizmin e Elizës se Holanda nuk do të marrë mirë, por në fund është për të gjetur hapësirë ​​dhe për të bërë gjërat tuaja me një numër njerëzish. Trajnoni aftësitë tuaja për mbijetesë, gjithmonë qëndroni të disiplinuar për veten tuaj, jetoni misionin tuaj dhe mos kini frikë nga vdekja.

  • Eliza ju keni absolutisht të drejtë, për vitet e ardhshme është më mirë të qëndroni atje sesa në NL. Në fund të fundit, NWO do të dominojë në mbarë botën, por kjo do të marrë disa kohë, mendoj se NL, SHBA dhe Britania e Madhe janë vendet e para ku është e dukshme, kështu që largimi është një reagim logjik. Për më tepër, ajo tashmë nuk është jetike për shumë njerëz të moshuar (shumë të shtrenjtë), Evropa jugore është e lehtë për t'u arritur.
   Mendoj se është e rëndësishme të përgatitësh fëmijët tanë për atë që po vjen, të mësojmë teknikat e mbijetesës dhe nëse është e mundur të organizojmë një udhëtim aventureske.

   • Urdhri Luciferian mbizotëron njerëzimin kaq shumë kohë, vetëm sot ata dominojnë në një mënyrë më të sofistikuar, kjo nuk është e vërtetë se rendi "por" që do të vijnë, se rendi është tashmë atje, dhe ka shumë fytyra në e tyre rendi botëror dhe është në rrugën e saj për robërit që t'i nënshtrohen sundimit të tyre në mënyrën më delikate, Transhumanizmi duket të lindin të cilat mund të kontrollohet rob plotësisht e përsosur, kontrollit dhe monitorimit mund të ketë, ata do të kenë një dorë të lirë në këto krijime .

    Fakti që njerëzit janë duke iu përgjigjur vetëm regjistrimit, dhe duke u marrë me pagimin e taksave, thotë diçka për ne njerëzit, a nuk jemi në gjendje të them JO në këtë në një shkallë të madhe? Por a jemi në gjendje t'i tregojmë armikut shpinat tona dhe të lëmë aty ku do të ishte gjoja më e mirë? Deri sa edhe makth ju shifër do të në arrati atje, nuk është veçanërisht fisnike dhe definitivisht nuk do të zgjidhë problemin, ne të drejtuar larg nga përgjegjësitë tona, sepse gënjeshtra mbretëron kudo, gënjeshtra do të paraqesë veten gjithnjë e më këmbëngulës në të gjithë, sepse kudo në këtë planet dëgjohet dora e fshehur. Ky urdhër ka shumë fytyra, në fund ne do të duhet të paguajmë një çmim të shtrenjtë, sepse ka pasur një dështim kolektiv, për shkak të frikës, frikës, hipokrizisë, etj.

  • A keni bërë mirë Eliza të largoheni nga Ned. Unë gjithashtu u largova nga Holanda me familjen time 5 vite më parë. tani është në Italinë e Jugut. Por ajo që tani Italia është shumë e vështirë të bëhet një vend NWO. Por ne kemi ajër të pastër, produkte të mira natyrore dhe shumë diell.

 12. Kjo tashmë mund të jetë e njohur për disa njerëz këtu, por mendoj se është një film shumë i mirë që kam parë vite më parë dhe më ndihmoi të zgjohesha.

 13. Jo vetëm, "po unë mendoj kështu", por shumë lexues kontribuojnë shumë në faqen tuaj, pikëpamja e lexuesve është shpesh po aq interesante sa artikulli nën të, Martin.
  Vaksinimi hap trupin tuaj në dobësim
  Wifi, telefoni celular, mikrovalët shkaktojnë mikrovalë
  Fluori i tronditur dhe i butë
  Demokracia = derivimi i diktaturës reale
  Shkolla është lavazh i trurit (dhe çfarë e di vërtet një fëmijë kur vjen nga shkolla fillore, a ka nevojë për kaq shumë kohë për këtë?)
  Udhëheqësit ishin të sinqertë ndaj lavdisë / sakrificës së trurit që nuk mund të refuzoni, të merrni pasuri ose të humbni nderin, pasurinë dhe familjen tuaj.
  Gëzoni atë që është atje, formojini fëmijët
  Shmangni atë dhe ju luftoni atë, veshin atë jashtë
  Filloni të mbështetet në crowdfunding
  Filloni grupet alternative të studimit të energjisë
  Filloni burimet alternative të energjisë

 14. Hi Martin, hello të gjithë,

  Kam dyshuar të marr pjesë në diskutimet në këtë faqe. Kjo është për shkak se pajtohem aq shpesh sa nuk pajtohem. Por kjo ka të bëjë me sloganin e Martinit "Autoriteti i pyetjeve mendoj për veten tuaj". Çështja është se unë gjithashtu përpiqem të kontriboj si ju të gjithë të bëni në këtë faqe. Ne nuk domosdoshmërisht duhet të pajtohemi me njëri-tjetrin. Ka shumë shkrime të shkruara nga Martin dhe me entuziazëm u përgjigjen nga të gjithë se secili individ mund të bëjë vlerësimin e vet dhe kjo është për të gjithë personalisht. Kështu që unë jam mirë, ok?

  Kontributi im i parë është një reagim ndaj videos "Si të konvertohet një ateist". Në veçanti, fjala përfundimtare e folësit mashkullor. Ai thotë përkthimin e lirshëm: ju besoni në atë që ju bën të lumtur. Unë mund ta shoh këtë ndryshe ... Ajo që unë besoj se nuk ka rëndësi tani, por gjithçka që besoni, përcaktohet nga origjina, mjedisi dhe edukimi. Por në fund ju zgjidhni (nëse është e drejtë dhe bëheni gjithnjë e më të pjekur) në mënyrën tuaj. Filozofia e Martinit është gjithashtu një besim. Dhe ajo që unë besoj shumë. Ajo që unë mendoj është universale është ajo e pavarur nga ajo që ju besoni, se nuk ju bën vetëm të lumtur. Kur lexoj atë që sheh Martin dhe çfarë shkruan ai, nuk mendoj se ai është i mbushur me gëzim. Dhe unë, më shumë njohuri që kam (falë të gjitha burimeve të të cilave ky vend është një nga shumë) aq më pak gëzimi i pastër zhduket. Si fëmijë, mund të jesh i pafalshëm i lumtur, por më vonë kur të rritesh, kjo nuk është më e mundur. Pastaj e dini se për shumë arsye për gëzim ka të paktën kaq arsye për të qenë e trishtuar. Kjo çon në një ndjenjë të habitshme, habi për zbehjen. Është mirë që ka vende si këto ku mund ta ndajmë këtë ndjenjë, si dhe pikëpamje të ndryshme mbi të.

  • Raydelijk,
   Pastaj unë pyes veten tani në të gjitha raidom çfarë lloj njohuri të bëjnë të jeni aq të lumtur.

  • BESIMI se BE është një plan nazist?
   BESOJNE se vaksinat përmbajnë metale të rënda dhe helm të tjerë?
   BESOJMË se fetë janë një grindje?
   BESOJMË se protokollet e Sionit nuk janë falsifikim.
   BESOJMË se IMF është e korruptuar?
   BESOJMË se përmes Inxhinierisë Sociale ne jemi të formuar.
   BESOJMË se Plassterk është në fakt një lloj supernazi?
   Besoni se elita adhurojnë Saturnin?
   BESOJMË se maqia micha kontrollohet nga opozita?

   Unë e di se kjo nuk është një çështje e BESIMIT, por një çështje e dijes.

   • Hi Flabbergasted2,
    Unë doja të thosha se unë mund të jem më pak i kënaqur me të gjitha llojet e mendimeve që unë të kaloj nëpër këtë faqe çdo ditë. Unë jam duke menduar sidomos për llojet e gjërave që na bëjnë të tmerruar kur i rendisni ato. Shumë frustruese se vetëm një pjesë e vogël e njerëzimit mendon. Në të vërtetë NJOHURI është fjala më e mirë.

   • Raydelijk,
    Pastaj thuaj këtë: D
    (Unë pothuajse qëllua në mënyrë dualistic ????)

    Sot pak herë shkaktojnë gëzimi për mua (dhe të gjithë Dr Judy klubit druri), domethënë, Gordon Duff CIA përsëri shkon pjatë Zn me 9 / 11 nukes mikro dhe OP ultra-nano-termit PSY James CIA Fetzer-së .
    shih niburu.co artikullin 'majmuni i bukës'.

    Shpresojmë që më shumë njerëz do të shohin përmes operacioneve të mbulimit 9 / 11. shih checktheevidence.com.
    Gordon Duff vetë ka pranuar se ai shpërndan 40% disinfo, sepse nëse ai tregon se e vërteta është e vdekur. Dhe se unë besoj again.haha. Të gjithë duhet të bëjnë fshehjen e armëve të energjisë së lirë.
    Për ata 9 / 11 dëshirojnë të ndjekin më tej unë mund të dëgjoj "jeta në vetëvrasës ajrit Ace Baker është aktualisht në youtube. google: 'Ace Baker vetëvrasje'
    ose për disa më shumë informacion;
    'Ace Baker vetëvrasje e rreme pete santilli'

    dhe shih për agjentin Gordon Duff: 'Gordon Duff pranon disinfo për VT'

  • i mirëpritur

   Për qartësi, unë nuk kam postuar këtë video, sepse unë në mënyrë të veçantë me pozitën e Derren Brwon një herë, por kryesisht për të treguar se sa lehtë një ndjenjë fetare (/ fe) të programuar.

   Me gëzimin tim gjigandi nuk është aq i keq. Faleminderit për shqetësimin tuaj. Unë nuk e nënshtroj MTV vetëm subjekteve, por çështjet më serioze. A doni një buzëqeshje të palëkundur? Pastaj të kthehet në DWDD ????

  • Unë mund të besoj aq sa dua, por unë nuk jam lloji, ajo e çdo gjëje që besoj, që unë supozoj se gjithçka që unë besoj është gjithashtu e vërtetë. Unë gjithashtu nuk kam asgjë të bëjë me "është e vërteta ime", por ajo që më shumë unë kam me ose ku unë besoj në është e vërtetë? Ndoshta duket, sipas hulumtimit, se është pjesërisht e saktë, ose vetëm një pjesë e saj. Mund të kem shumë teori dhe dyshime për ndonjë gjë dhe gjithçka, por është në rregull, por nëse këto teori dhe dyshime janë në të vërtetë (plotësisht) korrekte, mbetet për t'u parë, zakonisht nuk janë plotësisht, nganjëherë jeni shumë mirë , ose në përgjithësi të mira, ndonjëherë ju mund të uleni pranë tij. Por, për të shkuar thjesht në besim dhe ndjenjë, nuk do të bëja menjëherë dhe me siguri nëse keni kohë dhe hapësirë ​​për të hetuar diçka.

   Por tani ne e dimë, duke pasur parasysh historinë dhe historinë e kohëve të fundit, për MSM dhe mbulimin e tyre, ata tani në shumicën e rasteve, totalisht nuk provuar të besueshme, ata vendosën për mua, si një burim informacioni, ata janë krejtësisht përmes shporta e rënë. Mjaft njerëz që ende ndjekin MSM po fillojnë të pyesin veten nëse MSM duhet të fitojë kaq shumë kredi.

 15. Pllakat sumeriane të argjilës, falë Zotit, gjithashtu tregojnë imazhe që nuk gënjejnë.
  Përndryshe kishim prova të pakta për vizitën e anunakiut në duart e tyre.
  Pastaj askush nuk do të kishte dëgjuar ndonjëherë për Enkiun!

  Është e gjitha më parë shkruar mijëra vjet se tregimet në shkrimet e shenjta (kryesisht Plagjiatura përzier me fiksionet) rreth Krishtit dhe që, kur ishte ajo? -400 pas Krishtit?

  • "Faleminderit mirësinë" është sigurisht një shaka.
   Me këtë tregoj se sa kemi qenë të bashkuar me zot në gjuhën tonë.

 16. Ndërtesa e re "7 u shemb" informacion mbi gabimet rreth hebreut charlie

  http://www.veteranstoday.com/2015/02/09/charlie-falsified/

 17. Get confused gjithnjë e më shumë, sidomos pas leximit të këtyre artikujve. Merrni ato mashtrime që unë mendoj se është më mirë të them lamtumirë në kabllon ??

 18. Sistemet e besimit shpesh përjashtojnë sisteme të tjera të besimit sipas përkufizimit. Të gjitha besimet sigurojnë identitetin dhe rrjedhimisht edhe të gjitha vuajtjet në botë.

  Nëse çmontoni sistemet tuaja të besimit bëheni më paqësorë, tolerantë dhe më të lirë. Ky artikull shpjegon se si t'i shqyrtojmë në mënyrë kritike sistemet e besimit me pyetjet e thjeshta të 4

  http://achterdesamenleving.nl/onderzoek-je-stressvolle-gedachten/

 19. flutur / shkurt 13, 2015
  Komenti juaj është në pritje moderim.

  Po, këtu është një tjetër zgjuar ..
  Nga Brabant kam ardhur në këtë forum nëpërmjet kësaj autostrade digjitale,
  (gjithçka ka arsyet e saj).
  Dhe unë gjithashtu ndajnë linjën e mendimit të Martinit, me siguri e di!
  Dhe gjithashtu nga Johan Oldenkamp, ​​nga Pateo.nl
  Dhe unë të ndajnë Faqe, Thijs4 Vision, Flabbergasted2, duke u bërë, Freeman, lepuri i bardhë, vetëm të bien dakord për të vënë pak në diell.
  Dhe po, është koha për të bërë diçka për këtë.
  Nga thoni atë në, them atë, Ne duhet të bëjmë diçka me të gjithë ne, në çfarëdo mënyre.
  Gjithkush mund ta mbushë atë për vete sigurisht.
  Unë personalisht dëshiroj gjithashtu të kontribuojë pjesëmarrjen time në të, edhe pse për fat të keq nuk jam në punë tani, por që po punohet gjithashtu. Dje kam përfunduar në këtë faqe;

  http://www.bioakker.nl/index.php?file=bioakker

  Pra, ata tashmë po bëjnë mirë.

  Ndoshta ka njerëz në këtë forum që jetojnë në zonën Zutphen dhe ndoshta kalojnë disa orë të kohës së lirë atje dhe si një avantazh ju mund të blini perime tuaj organike me çmim të ulët dhe të mos përmendni ata njerëz atje që gjithashtu bëj disa punë për të "zgjoheni" në një mënyrë miqësore me mjedisin.
  Ende ia vlen të provoni

 20. Këtu një kompani tjetër ku mund të shkoni për të kontribuar me pak.
  Në asnjë mënyrë çfarëdo.
  Ne njerëzit duhet të fillojmë me natyrën, dhe prej aty marrim "të zgjuar" nga ata njerëz

  http://www.walnootenwilg.nl/index.html

  Çdo person është një

 21. MEDITIMI është gjithashtu një pjesëmarrje e rëndësishme,
  dhe shumë njerëz po punojnë çdo ditë në të.

  Për të krijuar Parajsën tonë bukur në këtë Tokë ku jetojmë.

  Këtu ju mund të merrni pjesë me të gjithë këta njerëz,
  Ju jeni më të mirëpritur

  http://www.stadsverlichting.nu/living_rooms

  Ju gjithashtu mund të hapni dhomën tuaj të jetesës për veten tuaj, dhe njerëzit që pastaj vijnë tek ju mund të zgjoheni edhe më të ndritshëm.

 22. Unë gjithashtu përpiqem të ndihmoj njerëzit për aq sa jam e shqetësuar.

  Për ata që vuajnë nga çrregullime shëndetësore.
  Ose ndjehen të theksuar në atë mënyrë
  këtu është një Sesioni Meditim i Shërimit nga Dick de Ruiter

  https://www.youtube.com/watch?v=ZFgBlUi5KIg

  Dhe për ata që kanë bebe, ose fëmijë të vegjël të shqetësuar
  të cilët kanë frikë të shkojnë për të fjetur, të vënë në këtë muzikë qetësues

  https://www.youtube.com/watch?v=SGIwvNrvASo

  Dick de Ruiter po punon gjithashtu për t'i ofruar njerëzve një jetë të jetueshme, përsëri në mënyrën e Tij;

  http://www.maisondesmiracles.nl/html/nl/dick.shtml

  Hundët rreth në faqen e tij.
  Ai ka lënë Hollandën dhe ka filluar të jetojë në një mjedis të qetë natyror diku në Francë.
  Sepse mirë .. Stresi - Frika na vret, (të bën të sëmurë)
  Dhe ne duhet t'i ndalojmë këta faktorë nga jeta jonë

 23. Martin me siguri merr përpjekjet e përditshme për të informuar njerëzit për të gjitha llojet e ballive.
  E bukur dhe me të vërtetë trim që dëshiron ta kryejë këtë Mision.

  Unë kam parë edhe këta prej tij;

  https://www.youtube.com/watch?v=ZxrqLVnaZuY

  Çfarë dridhje, në mënyrë që të mund ta përjetoni atë të ardhme

  MARTIN ... PËR KUR JU REALIZONI KËTË;

  A e mban mend këtë këngë nga 1969?
  Ata 2 (Sawyer & Evens) ishin "përpara kohës së tyre".
  Kurrë nuk dëgjohet prej tyre përsëri

 24. Sung këtu në versionin femëror,
  me pamje komode komode.
  Nuk ka më ndjeshmëri, ndjenjë, integritet, ngrohtësi apo dashuri për t'u zbuluar.

  https://www.youtube.com/watch?v=3Xb2aYmzVo8

  Nuk mund të jetë e vërtetë? kjo
  Ne nuk duam njerëz që?

 25. Është pothuajse e pabesueshme kjo.
  2 Shpirtrat e thjeshtë të njerëzve të thatë.
  Shikoni se si po predikonin ato vite Song 46.
  Si është e mundur?

 26. Oops ... Kam harruar të them një fjalë më lart.

  Ata djema po këndonin këtë 46 vite më parë.

  Kush do ta kishte shkruar atë tekst?

 27. Këtu një tjetër i ndershëm i sinqertë Men Soul,
  i cili është mirë me ne.

  Juglen Zwaan është gjithashtu i zgjuar, por ai është i kujdesshëm në deklaratat e tij.

  Ai dëshiron të na mbrojë nga produktet e supermarketeve toksike,
  dhe përpiqet të na lejojë të kalojmë nëpër jetë sa më të shëndetshme që është e mundur.

  Për ata që duan të zgjedhin shëndetin e tyre këtu;

  http://www.ahealthylife.nl/author/juglen/

 28. Këtu do të gjeni edhe një burim informacioni.
  Njerëzit i kushtojnë vëmendje shëndetit tuaj, na duhet që të vazhdojmë të mendojmë qartë.
  Ne mund ta aktivizojmë gjëndrën pineale edhe më mirë.

  http://www.voedingisgezondheid.nl/Bijnieren_hoofd.html

  Majtas në zorrën e trashë në vend,
  ju mund të shikoni për ndonjë çrregullim të organeve të brendshme.

  Shpresojmë që të jemi në shërbim të dikujt,
  sepse kjo është qëllimi im

Trackbacks / Pingbacks

 1. BOINNK !!! | Çfarë keni bërë në të vërtetë për veten? - [...] Çfarë keni bërë në të vërtetë për veten? [...]
GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër