Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

Dita e Shën Valentinit në ditë për nder të Saturnit

Dita e Shën Valentinit në ditë për nder të Saturnit

paralajmërim: Një vlerë jo numerike e hasur në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-content/plugins/social-warfare/functions/social-networks/twitter.php në linjë 106

Përsëri përmes rrugës së tregtisë së pafajshme promovohet një ditë që supozohet të jetë dita e dashurisë, Dita e Shën Valentinit. Reklama në radio, televizion dhe në të gjitha mediat e tjera të kontrollit të mendjes janë duke u përdorur për të na detyruar në këtë ditë. Duhet t'i jepni ose t'i dërgoni diçka të dashurit tuaj atë ditë ose, për shembull, ta merrni me vete. Ju gjithashtu mund të lejoni që dashuria e heshtur ta njohë ditën kur i adhuroni fshehurazi. Kjo është e gjitha shumë romantike dhe argëtuese, por në fakt dita është një fokus i bashkërenduar i energjisë në nder të kultit Satanës apo Satanit. "Ah, jo, këtu ne kemi mendimtarin e dënimit Vrijland përsëri!"Ajo dukej vetëm aq e dobishme për ju për të treguar. Çfarë bëni me të duhet ta dini veten. Përveç pyetjes se kush është "Satanai" atëherë dhe nëse mund të quhet "qenie", një engjëll i rënë i perëndisë ose tjetrit, është e qartë se simbolizmi i kultit të Saturnit mund të gjendet në praktikisht të gjitha fetë. Në fakt, ne gjejmë adhurimin e Saturnit kudo rreth nesh. Hidhni një sy në logot e kompanisë me simbolizmin e Saturnit.

Pra, çfarë do të thotë me të vërtetë Dita e Shën Valentinit? Për çfarë qëndron? Adhurimi i kamufluar në Ditën e Shën Valentinit është në të vërtetë adhurimi i Cupidit, djali i Venusit. Dhe kjo Cupid është në të vërtetë Tammuz, emri Babylonian për planetin grek Kronos që ne e dimë më mirë nën emrin Saturn. Ne tani e dimë nga Kisha Katolike se ajo është një vazhdim i kultit babilonas (shih këtu). Ne nuk do të flasim për abuzimin e fëmijëve në Kishën Katolike, por i kushtojmë vëmendje simbolit të zemrës që i takon Ditës së Shën Valentinit, siç e shohim në këtë Faqe e Wikipedia. A e njeh atë simbol të zemrës? A ju kujtohet fituesi i konkursit të këngës Eurovision Conchita Wurst?

jeroen_kumeling_conchita

Në foto ju shihni Eurovision (vizioni i Evropës) Festivali i Këngës Conchita Wurst përshkruhet si një figurë e Jezusit. Sidoqoftë, komuniteti i krishterë pa dyshim do të tronditej nga ky imazh. Ata do të tronditen shumë kur të zbulojnë mesazhin më të thellë pas imazhit të Conchita Wurst. Në tim artikulli i parë rreth Conchita Wurst Unë shpjegova se jo vetëm emri, por edhe statusi transgjinor i Conchita Wurst tregon paqartësi; i quajtur gjithashtu hermafrodit. Në të djathtën e sipërme të fotos ju shihni Baphometin e paqartë, simbolin e 'satanit'. Edhe pse shumë besimtarë katolikë nuk e dinë këtë, imazhi i Jezusit në Kishën Katolike gjithashtu i referohet kësaj. Kjo ka qenë gjithmonë arsyeja e flokut të gjatë dhe mjekrës (ambivalenca) në imazhin e Jezusit. Rrethi diellor rreth kokës së Jezusit i referohet adhurimit të diellit. Ne po flasim për "diellin e dëbuar" Saturn dhe kështu përsëri për 'satan'.

Gjesti i dorës së dorës së majtë të Conchitës përdoret gjerësisht edhe brenda satanizmit. Është një qëndrim i panatyrshëm e gishtërinjve. Dy gishtat e jashtëm janë të shpërndarë nga dy ato të mesme. Kjo është e ashtuquajtura 'M-shenjë' dhe simbolizon linjën e gjakut Merovingian. Linja e gjakut Merovingiane është ndoshta linja e familjes që Princesha Diana ritualisht të vrarë. A ju kujtohet vërejtja në fund të shfaqjes së Conchita Wurst? "Ne jemi të pandalshëm"(transmetimi i humbur Orë 3.28.42). Atje ai / ajo ndoshta i referohej 'ne' prej kultit satanik që mund ta përfaqësonte. Freemasonët e ndriçimit (shtresa e lartë e Freemasonerisë) janë gjithashtu ata që në fakt e kontrollojnë botën nga një bazë satanike. 'M-shenjë' përdoret gjithashtu nga Freemasons (Freemasons) si shenjë masonike. Pra, është shenja e masonerisë Merovingiane, kultit satanik që mban botën në kthetrat e saj.

Ky kult Saturn / satanik sigurisht që nuk është i pafajshëm. Ne kemi arritur në 'shenjën e zemrës' që shihni në foto në Conchita, si dhe në imazhet e Jezusit në Kishën Katolike. 'Shenjë e zemrës' qëndron për sakrificën ritual të njerëzve (mundësisht fëmijëve) duke trokitur zemrën rrahëse. Flaka është një shenjë e largimit të shpirtit. Aztecs nga Amerika e Jugut në të vërtetë gjithashtu adhuronin Saturnin në adhurimin e tyre të perëndimit androgynous (hermafrodite) gjarpër Quetzalcoatl. Me anë të kësaj, ata kryen flijime rituale ku zemra e rrahjes së viktimës së tyre të gjallë u shqye. Zemra në të gjitha këto imazhe Jezusi i referohet kësaj. Kjo mund të jetë një konkluzion i varfër dhe i pakontrollueshëm për shumë besimtarë, por fatkeqësisht nuk mund të përfundojmë asgjë pas disa studimeve.

Pra, nëse doni të festoni sot Shën Valentinin, mbani mend se pa e ditur se ndoshta do të festoni sakrificën e fëmijëve në nder të Satanit. A e kuptoni tani përse Cupid shpesh është shfaqur si një fëmijë me një hark dhe zemra? Kush është ai djall, atëherë, unë kam përshkruar tashmë në artikujt e mi në lidhje me Kult Saturn. Shumë pyesin veten pse flas për Satanain dhe nuk e pranoj se ka një Zot ose Zot. Kjo është një ide e gabuar. Unë me të vërtetë besoj në një burim hyjnor nga i cili çdo gjë dhe gjithkush e gjen origjinën e saj. Unë vetëm besoj se fetë përmbajnë informacione mashtruese dhe se këto janë fe përgatitur dhe shpërndarë nga kulti i Saturnit babilonas. Unë do të kthehem në këtë edhe një herë më gjerësisht. Ndërkohë, ju lutem injoroni atë Ditën e Shën Valentinit, sepse pa e ditur atë do të adhuroni diçka të errët me fokusin e vëmendjes tuaj.

Lista e lidhjeve burimore: bibliotecapleyades.net ,varchive.org. wikipedia.org

Të gjitha aksionet 1K
468 ad
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405


paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
38 Comments

  • DEMOKRACI

   Demokracia është një zbukurim. Sigurisht, ne mund të vendosim kur të zëvendësojmë kanalizimet. Të gjithë politikanët janë Freemasonët: Ron Paul, Obama, Mitt Romney, Rick Santorum.

   Ata ndahen në një Lidhje House, me disa masonë që marrin mbi të drejtën, dhe masonët e tjerë që marrin të Majtën. Njerëzit janë të polarizuar, të hutuar dhe të mashtruar. Askush nuk e sheh mjeshtrin e kukullave. Asgjë thelbësore kurrë nuk ndryshon.

   Majtas Vs. Djathtas: Dy forca kundërshtuese që avancojnë synimin e njëjtë, një shtet i policisë botërore, i hollë i ankuar nga miliarderët satanistë.

   E njëjta vlen edhe për praktikën ndërkombëtare: Islamistët Vs. Sionistët: Të dy masonët.

   Asgjë nuk ilustron gjendjen tonë më të mirë se 9-11. Në thelb, bankierët e Illuminatit nëpërmjet proxies e tyre masonike vrarë rreth 3000 amerikanët në mes të ditës dhe u larguan me të.

   Ky traum masiv i lavazhit të trurit u hartua për të justifikuar shtetin e huaj dhe vendas të policisë. Nuk mund të ketë pasur sukses pa bashkëpunimin e mediave dhe praktikisht të gjithë elitën politike, të cilët janë një pushtet okupues, një administratë koloniale.

   SATANIZMI

   Thelbi i Satanizmit është që ta kthejnë rendin natyror dhe moral me kokë poshtë, pra "revolucioni".

   Perëndia është realitet. Satanizmi e kthen realitetin në kokë.

   Kështu, e mira bëhet për të dalë e keqe dhe anasjelltas. Gënjeshtrat kanë autoritetin e së vërtetës. E vërteta nuk mund të njihet kurrë, thonë ata. Është çështje e perceptimit, dmth. Çfarëdo që Illuminati thonë se është.

   E bukur është e shëmtuar dhe e shëmtuar konsiderohet e bukur. Ajo që është e shëndetshme dhe e natyrshme (p.sh. martesa, familja, heteroseksualiteti) është pikturuar si e sëmurë ndërsa ajo që është e sëmurë (p.sh. homoseksualiteti) paraqitet si e natyrshme dhe e shëndetshme.

   Shembujt e mëposhtëm janë dëshmi e posedimit satanik:

   1. Vendi i ekzagjeruar i romancës dhe i seksit në kulturën tonë është e panatyrshme dhe e sëmurë. Në thelb, dashuria romantike ka zëvendësuar fenë. Njeriu i dashur e ka zëvendësuar Zotin si objekt të dashurisë sonë. Pothuajse e gjithë muzika është e përkushtuar për të lartësuar cilësitë imagjinare të objektit, e cila është vërtet e motivuar nga dëshira fizike. Marrëdhëniet janë hyped si thelbësore për zhvillimin personal dhe lumturi, të cilat ata nuk janë. Shoqëria është e mbuluar me femra të reja, të cilat janë të idealizuara dhe të mistershme. Vagina është Grail i Shenjtë. Seksi është një Sakrament i Shenjtë. Rezultati është një psikozë masive, bashkë-varësi dhe impotencë mashkullore.

   2. Shkurorëzimi ose seksi nga dashuria, martesa dhe riprodhimi. Seksi anonim degradon të gjitha marrëdhëniet në nivelin e apelit seksual. Seksi anonim shquhet si përvoja më e lartë në jetë. Kjo është karakteristikë e çrregullimit homoseksual. Ne kërkojmë intimitet dhe sigurinë që kërkojnë angazhim dhe ekskluzivitet.

   Kokaina për të varur nga seksi, pornografia, është bërë gjerësisht e disponueshme. 70-80% ose djemtë adoleshentë shikojnë pornografinë në internet rregullisht. Vajzat si yjet pornografikë duan të jenë të dashur. Seksualizimi i fëmijëve zhvillohet dhe përfundimisht, ose pedofilia. Kjo gradualisht po vret marrëdhëniet heteroseksuale.

   Posedimi okultiv merr formën e obsesionit me seksin. Iluminatët vazhdimisht shtyjnë pornografinë për të degraduar dhe dehumanizuar. Aktorët dhe aktorët televizivë dhe filma zgjedhen për apelin e tyre seksual. Ti nuk mund t'i shikosh ata pa dashur të gjesh seks.

   Marrëdhënia seksuale është një mjet për t'i dhënë fund një fund jo vetvetiu. Ka për qëllim rritjen e dashurisë dhe ndërtimin e martesës dhe familjeve. Çdo gjë tjetër është perversioni.

   3. Feminizmi dhe lufta ndaj martesës dhe familjes. Heteroseksualiteti bazohet në shkëmbimin e fuqisë tokësore si një fuqi tokësore. Kështu, fuqizimi femëror i të dy gjinive. Axhenda e fshehtë e feminizmit është që gratë të kenë karrierë në vend të martesës dhe fëmijëve. Vetëm satanistët do të vrisnin njerëzit dhe do të dobësonin dashurinë e burrit dhe gruas, të nënës dhe të fëmijës.

   s-USMC-KISS-large300.jpg (majtas, Mediat liberale bëjnë një valle të lumtur sa herë që dy marinsa puthen.)

   4. Bending gjinore - promovimi i pamëshirshëm i mediave ose
   maskuliniteti për femrat dhe feminiteti për meshkujt është Okult. "Të drejtat e homoseksualëve" janë një maskë për të

   një sulm vicioz mbi identitetin dhe vlerat heteroseksuale, në bazë të martesës dhe familjes. Qëllimi është të zëvendësohen normat heteroseksuale me normat homoseksuale. Kjo tashmë ka ndodhur. Shikoni se çfarë ka ndodhur me "takim". Gjyqësia është zëvendësuar pjesërisht nga "lidhja". Organizatat bamirëse janë diskriminuese hapur ndaj djemve dhe promovojnë femrat në mënyrë që të destabilizojnë kulturën tradicionale.

   5. Luftërat e vazhdueshme nuk kanë asnjë qëllim në Illuminati dhe minojnë shtetet e kombeve. Të gjitha luftërat janë krijuar nga Illuminati për të vrarë krerët natyrorë dhe për të demoralizuar, degraduar dhe shkatërruar njerëzimin. Ironikisht, ato përdoren si një justifikim për "qeverisjen botërore" të Illuminatit.

   6. Natyralizëm. Heqja e vijës mes shpirtit dhe çështjes duke pretenduar se fryma nuk ekziston. Karakterizoni njerëzit në mënyrë rigoroze në aspektin e epshit dhe nevojave fizike me fokus në definimin e vetes në aspektin e funksioneve trupore, turpshme dhe aksidenteve të tualetit.

   7. Hedhja poshtë e publikut përmes sportit, argëtimit dhe një sistemi arsimor të dëmtuar. Bashkëshorti ose kolektivisti për vlerat individualiste në shkolla. Arti modern, duke përfshirë pikturën, filmin dhe muzikën, kufizohet në mashtrime.

   8. Ideja e përhapur që e Vërteta është relative dhe nuk mund të njihet. Perëndia është e Vërteta. Njohja dhe bindja ndaj Zotit është thelbi i fesë.
   Përpjekja për të margjinalizuar shkencëtarët që pohojnë inteligjencën universale në punë në natyrë. Përpjekja e përgjithshme për të bërë rezultatet shkencore përputhet me "korrektësinë politike" domethënë shtrëngimin satanik.

   9. Integrimi i lojrave ose investimeve. Tani kur nuk shikojnë pornografi, miliona janë të fiksuar në luhatjet e aksioneve. Epshi, qoftë seksi apo lakmia, është mjet i posedimit satanik. (Shihni "Porti i Tregut të aksioneve" shkoni poshtë)

   10. Multikulturalizmi dhe diversiteti janë nënvleftarë sulme mbi trashëgiminë e krishterë heteroseksuale evropiane të Perëndimit.

   I tërë faqja ime është e përkushtuar për këtë temë. Çështja është - njerëzimi është poseduar në mënyrë satanike.

   • Pra, gjithçka është e çoroditur, prandaj është mirë të na tregoni se tani ne jemi ende në burg, në rrjetin e tyre, në sistemin e tyre, në orët e tyre CULT, për të na liruar prej tyre, në terma absolutë dhe gjithësia e plotë, në hapat që duhet të heqim nga fuqia e tyre që na shtyp, humanizon, degradon etj.

   • A duhet të mendoj për këtë lloj mesazhi (nga pak ditë më parë) në pikën 4? http://www.telegraaf.nl/vrouw/beauty/23660248/__Vrouwen__scheer_je_gezicht___.html?

   • Link Freeman? Pikë Keigoede! Unë jam një njeri në të njëzetat dhe mund ta konfirmoj kulturën pornografike. Porno është normale. Mendova gjithashtu për një kohë të gjatë. Shumë masturbojnë gjithashtu. Është mirë për ju! Puhlease. Është gjoja e mirë për kancerin e prostatës, por stimulohet të thajë hormonet dhe neurotransmetuesit, gjë që ju bën vetëm pak më shumë schaperiger.

    http://www.nofap.com/

    Unë kam ndaluar pornografinë për një kohë tani dhe ndjehem shumë më mirë! Për të pranuar se ndonjëherë është joshëse për të bërë, por pa marrë parasysh sa tingëllon e shtrembër, unë u rrit me të. Ka edhe aq shumë pornografi falas për këtë arsye. Pastaj është lehtësisht i arritshëm për të gjithë. Ende e gjej të çuditshme të kuptoj se mendova se ishte normale.

   • @ZerotheHero .. http://henrymakow.com/2015/01/ten-signs-western-society.html..

    Porn bën më shumë dëm sesa të mirë, studimet neuroscientific gjithashtu tregojnë në këtë drejtim, ajo është privuar e energjisë në afat të gjatë, kjo është një porn desktruktori, jo i shëndetshëm, seksualiteti i shëndetshëm është një nivel krejt të tjera, porn Ngritësit atë shumë seriozisht nga larg, si fizikisht, ashtu edhe mentalisht dhe mentalisht. E shoh pornografinë thjesht si një propagandë shkatërruese me qëllim të prishjes dhe shtypjes së njerëzimit.

   • Në të vërtetë Jo, kjo është me të vërtetë i sëmurë, ju do të shihni se njerëzit janë hedhje vezëve më parë, unë guxoj të them me shumë kujdes, se shumë njerëz nuk janë vetëm probleme mendore, por kanë zotëruar ajo nuk do të vlerësoi shumë kohë para demonike .

   • @Freeman ju keni absolutisht të drejtë. Unë vetë kam qenë viktimë dhe çdo djalë që unë njoh. Po bëhet gjithnjë e më "normale". Same me drogë dhe gjithçka në të vërtetë. Droga e rëndë supozohet të jetë e keqe dhe e ndaluar, por jo gjithçka që kapet në doganë shkatërrohet, nëse diçka shkatërrohet. Njerëzit gjithashtu duan të kenë ligjërisht kanabis "Nuk është një droge, është një fabrikë" dhe mjeshtrat e elitës janë shumë okular nëse dëshironi. Droga = liria me sa duket. Unë jam për liri edhe në aspektin e përdorimit të drogës, por nuk legalizohet në mënyrë që ata të mund të vazhdojnë të bëjnë profit të trashë në tregun e zi. Ata e bëjnë këtë në një mënyrë shumë të zgjuar, duke i kundërvepruar me vetëdije gjërat kundër njohurive më të mira dhe pastaj duke ofruar alternativën. Kështu e bëjnë këtë në të gjitha nivelet. Historia e majtë / djathtë.

 1. Saturni lidhet gjithashtu me simbolizmin e bufeve dhe demit.
  Zot EL (zot dem) u quajt edhe Baal / Bael ose Molech, planeti Saturni njihet edhe si koha e babait.
  Nga fjala EL ne marrim Elite, Elohim, Tregti, Lojë, Ferr, Bell etj.
  Zhurma e këmbanave të kishës është një haraç për Bael / Bell / Saturn, Satana, koha e babait.
  Mjellmën, ne shohim një shumë mbrapa në studentëve kompani (indoktrinimit Saturn), në Universitetin Yale (Skull and Bones), në korije bohem gjatë Crea tion e ankthit dhe në dizajn kopsht rreth Shtëpisë së Bardhë, për të përmendur vetëm disa shembuj , oh dhe nattly gazeta zanash me Z. Owl (për të moshuarit mes nesh).
  Për shembull, shpesh shohim demin për institucionet financiare, siç është për bursën e Amsterdamit.
  Ngjyra e Saturnit është e zezë dhe numri i saj është 8.
  (gjithmonë e dobishme të dini nëse goditni topin e fundit në vrimë).

  • Saktësisht dhe nga Red Bull ju merrni krahë

   • Po, kanali truthiracy3 në ju tub është një pasuri e informacionit mbi simbolizmit dhe ritualet e elitës, ju duhet të jetë në muzikë bujshme dhe gepitch-zë poshtë dhe sidomos mund të përdorni butonin pauzë notiteboekje krah të gjatë,

    Zotëruesi i unazave, unaza e martesës, të gjitha simbolet e Saturnit të kultit, mund të themi se ne të gjithë jemi satanistë në mënyrë të pandërgjegjshme, jetojmë në një sistem saturash përfshirë fenë dhe kohën.
    Saturni më magjeps shumë, në fushën e mitologjisë, ashtu si në tregimet e Dogon që përshkruajnë Nommo e planetit Nyan Tolo, Annunaki the Nefilim, t'u japë atyre një emër.
    Në mitin e Nommo, ndodh edhe Saturn, Nommo do të tërhiqej në hënën e dhjetë të Saturnit, i quajtur Phobe.
    Gjithashtu Annunaki i referohet saturnit mbi vulën e famshme, ku dielli dhe planetet do të shihen,
    megjithatë, Sitchin ishte i gabuar, me atë tabletë.
    Nëse ai e përshkruan diellin si qendër të atij rregulli të balte, ai do të thotë Saturn.
    Prova e kësaj është hekzagrami i tërhequr rreth imazhit të "diellit".
    Një heksagram i ngjashëm mund të shihet në polin e veriut të saturnit të planetit,
    Bëni anunaki të ketë një bazë në Saturn dhe unazat janë një stacion transmetimi (shih krijuesit e unazave që ju tub)
    A ka komunikim me këto qenie? Ne jemi ngadalë duke u përmirësuar në matricën e saturnit.
    Sirusi është dielli nëna e Nommo / annunaki, Isis është perëndeshë e Siriusit, kaba e zezë në Mekë me unazat e arta dhe guri i zi (antena?)

   • I dashur MineurF, koha për t'u marrë me ekzorcizmin tonë, në një nivel energjik ne jemi me të vërtetë të ngarkuar shumë me okulti, ata e dinë se na kanë vënë në mënyrë të vendosur në tharet e tyre në këtë mënyrë. Shumica e njerëzve, nëse bëjnë një fillim me këtë, do të kalojnë nëpër ferr, është shumë i djegur, nuk duhet të nënvlerësohen, të gjitha ato që krijohen nën-personalitete (demonët) do të bëjnë gjithçka për të marrë një pjesë të ushqimit, dhe shumë prej atyre njerëzve përfundojnë në një institucion kur ata nuk dinë si t'i zhdukin me mjeshtëri ato demonët.

   • @Freeman,
    Kjo është më e lehtë sesa e bërë, këta demonët janë kudo, dua të them se metaforikisht., Sistemi, jetoj në mes të barkut të bishës (Amsterdam). Kështu që ju nuk mund të shpëtojnë nga disa elementë, kështu që ju zgjidhni një mënyrë të mesme për të mbijetuar.
    Natyrisht unë do të doja ta shihja ndryshe, edhe ti e di.
    Unë dua të vërtetën,

   • Freeman është se si ndihem në këtë moment dhe atë të shtunën, Saturni Sabati;

 2. E keqja në njeri është pothuajse e pafundme.

  Në Angli ekziston gjithashtu një rrëmujë psikopatike e dobët. Kjo duket
  amatorë (copycat) të cilët kanë zbuluar kultin satanik, por shikoni dyshimin tim se ato shpesh janë të pranishme (dhe janë (,

  shih https://donquijotte.wordpress.com/2015/02/13/kinderen-vertellen-zelf-over-misbruik-en-doden-van-babys-in-de-engelse-cult-videos-deel-2-update/

 3. @Martin Një hapje sysh. Unë nuk jam me të vërtetë një tifoz i këtij lloji të 'ditëve të partisë', por unë nuk mendoj kështu,
  Ajo është më e keqe se e keqja, pasi ne jemi të mashtruar dhe të tronditur nga truri nga 'elita' (quod non)!

  Wake up njerëz dhe harroni të dhurojë @Martin.

  Thotë se në të thotë ......... ..

  • im dhuratë bërë për muajin shkurt!

 4. Lexoni këto pjesë 5 një herë nga Bradley Loves.
  https://jhaines6.wordpress.com/?s=THINK+BIGGER+

  Unë nuk mund të shtoj asgjë për këtë ...

 5. Çdo gjë është e drejtuar dhe njerëzit mendojnë se vetë po festojnë partitë e tyre. Të gjitha festat janë krijuar shumë kohë më parë.

  Në drejtimin e aspekteve të tjera në lidhje me historinë, artin, flamurin e rremë të CIA-s dhe shërbimeve të tjera të sigurisë në shekullin e kaluar dhe ende lexoni këtu: http://mileswmathis.com/updates.html Leximi i vlefshem!

 6. Për momentin Juve - Milan është i zënë, dhe ne vazhdimisht po marrim një kapelë gri nga Obey në foto. Binduni është një komandë NWO që është futur dhe ka më shumë. Shumë më tepër.

  Sot, sporti është një pikë qasjeje e preferuar. Këtu ajo është kryesisht e futbollit (i cili nuk ka në ditët e sotme Valentine-zemrën me duart e tij kur ai shënoi?), Por edhe ata që duken Amarican Football, e di se është edhe atje gjendja Superbowl e mjerimit okult. Sa më i madh të jetë audienca, më e ndyra simbolizmi.

 7. Mund ta prisni. Ata kanë praktikuar në pishinë të vogël për një kohë të gjatë, por sot atyre u lejohet të shkojnë thellë.
  Xhirimi në Kopenhagë në një debat / takim mbi »Art, Blasfemi dhe Ytringsfrihed«.
  Dëshmitari okular: "Nuk munda të dëgjoj" atë që po thirrej, dëgjova qitje të shpëtimit dhe "thirrje urrejtjeje".
  Policia u përgjigj? me të shtëna, panik u ngrit në mesin e audiencës, u fsheha prapa barit.
  Një agjent PET (Danish AIVD) u godit në këmbë dhe pashë një burrë me gjak në fytyrë.
  Kishte edhe një dhuratë që u godit. Ai dukej i keq dhe mori "masazh të zemrës", vazhdon Niels Ivar Larsen.
  Në debat morën pjesë drafti suedez Muhamed dhe historiani i artit Lars Vilks, por ai nuk u godit nga një plumb.
  Policia tha se oficerët e policisë 3 u plagosën dhe autorët e 2 ishin duke ecur lirshëm.
  Niels I. Larsen është thellësisht i tronditur:
  Ishte një ndjenjë e çuditshme. "Pati pothuajse si një film". Nuk më ka ardhur ende se është realitet. Shumë ikën në kuzhinë ose u përpoqën të fshiheshin pas shufrës, ashtu si unë.
  Studiuesi i Satirëve Dennis Meyhoff Brink ishte gjithashtu i pranishëm në këtë marrëveshje. Ai gjithashtu përjetoi trazirat.
  Kishte të shtëna 30 të gjelbëruara. Ajo clocks si "fishekzjarre". Unë pothuajse nuk besoja se mund të ishte e vërtetë.
  Autorët nuk kanë ardhur në dhomën ku isha ulur.
  Ata qëndruan në sallën e hyrjes ku policia dhe njerëzit e PET ishin vendosur, tha Dennis M.Brink

  Gjej të pavërtetat. Unë nuk kam pothuajse asnjë dëshirë për të kërkuar më tej.

  Epo, përpara 1 atëherë.
  Policia e Kopenhagës tani konfirmon që një person 40 vjeçar është vrarë.
  Më parë pati një raport që një qytetar u plagos rëndë dhe në një gjendje kritike.
  Me sa duket për shkak se ai u godit nga një goditje vdekjeprurëse në "Kulturhuset Krudttønden".

  Krudttønden do të thotë ... barishte.

 8. OMG, politika do të marrë shumë probleme menjëherë.

  Gazeta: Ndërsa policia nuk ka karakteristika të hollësishme të autorëve - kryesisht për shkak se ata ende nuk dinë asgjë.
  Sipas një dëshmitari okularë ata u maskuan dhe prandaj nuk ishte e mundur të jepnim një tregues.

  Politikan Søren Pind: Mund të kalbet ngadalë dhe me dhimbje. I kaloj gishtat e mi për policinë. Ju jeni ne - dhe ne jemi ju. Ata janë boars.

  Është në gazetën e njerëzve ... Nuk i kam përkthyer gjithçka. Është shumë e trashë.

 9. @Moeder58,
  Nuset kanë raportuar tashmë se do të thirret alejhi ubar.
  Që nga 9-11, nuk besoj më se çfarë thotë mediumi kryesor.
  Unë nuk do të më lejoni të trajtoj ujë u rrit si një fëmijë.
  Unë e di nga hulumtimi se muslimanët dhe Islami nuk janë përgjegjës për këtë sulm, i cili Ken o Keefes prezantimi është një domosdoshmëri për të parë që thërret të gjitha faktet aty.
  Unë gjithashtu mund të vihet në një maskë dhe ta quaj "allahu akbar", jo, fajësia tashmë është përcaktuar.

 10. Pak e çuditshme, njerëzit nuk mund të afrohen më për të ndihmuar. Policia nuk e sheh viktimën.
  http://nyhederne.tv2.dk/2015-02-14-video-dramatik-i-minutter-efter-skyderi
  A nuk u qëllua ky njeri brenda ndërtesës? tani ai është në parkingun.

  • Viktima 40 vjeçari ishte goditur për vdekje dje për Kruidvat / Krudttønde sot 55-Arige filminstrukteur Finn NORGAARD. Shumë kuriozë se një dëshmitar / mik / koleg i cili ishte me të, vetëm tani vjen me këtë histori.

   http://nyhederne.tv2.dk/krimi/2015-02-15-videoer-dramaet-i-koebenhavn-fortalt-i-levende-billeder (Filmi 6e nga lart)
   Policia do të kishte hedhur prapa, a është e mundur që ai njeri të ishte goditur nga një plumb policor apo jo? Njeriu 1 (veshur me ngjyrë të zezë) i mban njerëzit në distancë nga viktima. Ai urdhëron; qëndroni në këmbë, qëndroni! nëse dikush dëshiron të vijë ndihmë. Pastaj e thërret policinë dhe i dërgon agjentët motorikë që >>> mënyra ... nuk ka vëmendje për viktimën. Nuk ka as polic, as truproje në këtë film. Ku ishin ata në të vërtetë? Ju shikoni vetëm njerëzit në sfond të cilët qëndrojnë atje në heshtje.

   Oficerët e parë 3 plagosur (kam shikuar 1 me një leckë rreth gjurin e tij një vizatim të vogël, të rriten vetë në ambulancë, ku ai shkoi për një bisedë me infermieren) dhe tani 5 plagosur në krah dhe në këmbë, të gjithë në spital.

   Policia merr të gjitha falënderimet, ata kanë qëlluar prapa dhe kanë penguar një dramë më të madhe. Vetëm ... se si është e mundur që truprojat e mirë-trajnuar / policë të armatosur mos prekni kryerësin (të parë 2), ata janë po aq reale sa më objektiv për të mbrojtur njerëzit shtesë në atje, dhe se ai dikur qetë një makinë (VW njëjtën markë si në Rrëzimi i avionit të Tajvanit) mund të rrëmbejë?

   Në fillim nuk kishte ide se kush ishte dhe tani e qëlluan për shkak se ai u kthye në qendër ku policia / ushtria e armatosur rëndë po e priste?
   Ai do të kishte qëlluar në polici, por nuk mund të shoh një armë. E pra një shirit i shënuar me gjak të fortë në këmbën e tij të sipërme. Fytyra e tij nuk mund të shihet.
   Policia është pothuajse e sigurtë se ky person është i njëjti person që vrau njerëzit 2 dhe plagosi oficerët e policisë 5.
   Më poshtë është: Hulumtimi teknik nuk është përfunduar, prandaj nuk mund të themi me 100% siguri se është ai. Ata nuk duan të lëshojnë emrin e tij, por ai është nga Kopenhagen.

   E diela pasdite: tani policia njeh identitetin e të dyshuarit për vrasësin e të shtunës. Ata gjithashtu do të kishin gjetur armë që ishte përdorur ndoshta në sulmin. PET shërbimi i sigurimit danez, e kishte shikuar atë për pak kohë, pse ai ishte i mbuluar me hije, policia nuk donte të thoshte. Ata gjithashtu nuk e dinë nëse ai ishte në Siri për të luftuar. (por do të përmendet lirshëm)

   Gazeta gjithashtu vëren se kamerat në rrugë, sidomos ndihmuan.
   Dje policia ndjeu plotësisht në errësirë ​​dhe tani ata kanë zgjidhur gjithçka brenda disa orëve.
   Policia holandeze nuk e bën këtë në fund të fundit!

   A mund ta shtrydh lotën këtu apo jo? Shit ... e praktikoja këtë.
   Duhet ta pranoj, koha e tij ishte e këndshme. Lars Løkke Rasmussen, ish-ministër i statistikave dhe ju mund të kujtoni konferencën mjedisore, ku ai ra në gjumë?
   http://nyhederne.tv2.dk/krimi/2015-02-14-live-ny-politiaktion-paa-oesterbro
   Shkoni poshtë pak.

   Këtu është ministri i tanishëm i shtetit Helle T. (fëmija i BE) dje me sy të thatë për të treguar se ajo tashmë e di se është terrori. Ajo thotë se e di se të gjithë 6 milion. Dan nuk duan këtë lloj të DK dhe që Danasit të mbijnë me zemërim dhe tmerr. Dhe të Gjithë Danasit janë duke u larguar nga ajo që ka ndodhur sot. Dhe në të gjitha, ajo nods përsëri me kokën e saj ... sepse vullneti i nënës është ligj. Ajo i shtyn njerëzit në zemër, urdhërat që ata marrin për të ndjekur "i punkt og prikke". Natyrisht, ata do të ndiqen / shikohen në kohën e ardhshme.
   Duhet të jemi të fortë si popullsi dhe të kalojmë nëpër një kohë të vështirë në ditët në vijim.
   3: 00 ajo thotë të njëjtën gjë përsëri dhe më pas vjen një dënim i 911 Bush.
   4: 00 Mbani veshët dhe sytë hapur dhe raportojuni policisë.
   5: 14 duke shkuar aq mirë në gjuhën angleze, ndërsa ka një burrë angleze, Stephen Kinnock, djali i politikanit Partia Laburiste Britanike Neil Kinnock Gordon, Baron Kinnock (Stephen do të jetojnë në CH dhe ka paguar asnjë taksë DK, një apologji për këtë do të a jeni homoseksual?)

   E diela: 18: 11 autori i dyshuar dhe i vdekur është një i lindur Dane i 22 vite me një të kaluar kriminale, posedim të armëve dhe dhunë.

   Me sa duket, me sa duket .. ndoshta.

   Të hënën flamujt në ndërtesat publike shkojnë gjysmë shtylla.

   Oh mirë ...

   • Ju kishte më herët në programin Discovery Channel gjithmonë të tillë që vetëm dy nga dollap homoseksual crawled me titullin "Mythbusters" ... .Maybe kjo është një ide për të marrë të përfshirë me "Busters shaka," por unë nuk besoj Discovery Channel kështu ????

 11. http://www.bt.dk/digital/her-har-medarbejderne-en-chip-i-haanden-se-de-vilde-ting-som-de-kan-goere-med-den

  Kjo zonjë me sytë e saj të pafajshëm merr një çip të futur. Në fakt, ata nuk tregojnë nëse chip është në të vërtetë në dorën e saj. Jo edhe me ata të tjerë që (un) të aftë të hapin një derë.

  A nuk mund ta hapësh derën po aq lehtë? Por kjo nuk është moderne, apo jo? Jo, kjo është aq budalla!

 12. Grua e vdekur 33 gjatë karnavalit Parade Ter Apel praktikisht në hyrje të kishës lokale Shën. Willibrordus. Shoferi 81-vjeçar doli nga Kapelweg në Hoofdstraat në një autobus gjerman Sesamstrasse?

  Rruga e kapelës është përmendur edhe në graftombes.nl.

  Pothuajse të gjitha mediat raportojnë qartë se nuk kishte setup këtë pasdite në incidentin rreth 16.00 në Ter Apel. Pse?

  Gruaja 33-vjeçare gjithashtu intrigon kur ne mendojmë përsëri në turmë në paradën e Mbretëreshës për paradën në gjilpëra Apeldoornse në 2009.

  Tensslotte ka veç të gjithave formojnë lajmin për "kryeqyteti azilit e Holandës", për të gjetur ndonjë gjë në lidhje me një tubim holandez e Masonëve në 1970 në manastirin e afërt mesjetar.

  Mosha 33 flet për vete në simbolikën e numrit, sakrificë për varrezat pothuajse po ashtu.

  Një ndjenjë e papërcaktuar që, ashtu si Apeldoorn në 2009, është diçka e pazakontë për këtë aksident. Ndoshta dikush ka ide për këtë?

  • Për t'iu përgjigjur temës për këtë, përsëri mendoj për një ritual siç ishte me të vërtetë në Apeldoorn.

   Incidenti ndodhi të shtunën (e shtunë / Saturnditë).
   Një fjalë tjetër për Saturnin është El zot i demit.
   Nëse shohim Ter Apel, shohim Ter Ap (EL) Ap është shkurtim për A priori
   dictionary: Pa apel për perceptimin ndijor, por të kryera nga arsyeja,
   Një flamur i kuq për një sakrificë sigurisht që është këtu nëse e sheh atë në mënyrë të shkëlqyeshme.

   • Gruaja 33 - mjeshtër mason
    Passenger car - 81 vjet 8 + = 1 9 dhe 83 vjet 8 + = 3 11 bën 9-11
    5 plagosur 1 viktimë, banorët 2 makinë = 8 = Saturn (simbolizëm pafundësi)

    Viktima 33 3 + 3 = 6, ajo ishte 14-02-2015, 1 + 4 + 2 + 2 + 1 + 5 = 15, 1 + 5 = 6, drejtor 81 8 + 1 = 9 është një përmbysur 6 = 666
    Kodet

  • Unë vetëm mendova se Ter Apel është në Groningen.
   Disa nëpunës civilë janë në kundërshtim me planet e gazit të shtetit (thonë multi-shtetasit)
   A është kjo një paralajmërim për këta njerëz?
   Ose na le të bëjmë stërvitje ose ....

   Të gjitha rastësisht, shpejt!

   • Tani në interesimit të mediave bëhet në foto pak para rrëzimit me gjerman noton Sesame rrugë nga pikiatë afër Rütenbrock disa më shumë detaje në lidhje me fjalë të errët gjelbër Sportage AKI. Një makinë hapësirë ​​që nuk mund të dorëzohet në Holandë është karnaval i AKI-së? Sedona është pagëzuar në disa vende

    Karnaval Sedona? Një lidhje me një vend të errët në Arizona: http://www.spiritdaily.net/sedona.htm

    Kari i makinave zbulon një botë të fshehur të magjisë së kultit Zos Kia?

 13. Më parë, një shtysë është dhënë në Kopenhagë për procesin e globalizimit me anë të samitit të klimës (ndryshimi i klimës)

  Dhe tani kjo përsëri:

 14. Liria ynë global i lëvizjes është kryesisht për të siguruar shtet-përmbysje, Ekonomi përmbysje, aktivitete politiko-subversive, të jetë i minuar të gjitha industritë destruktive dhe të dëmshme dhe sisteme që nuk ushqyer dhe mbështetur. Ne duhet të kemi ambicie-psherëtimë, asnjë karrierë të kërkojnë dhe dëshirën për të ruajtur rendin e sistemit terrin ai të kontribuojë më, ne nuk duhet të minojë atë plotësisht.

  - Ne nuk e ndajmë veten, e lëmë politikën kur vazhdojmë të marrim pjesë në sistemin politik dhe nuk votojmë më për një nga partitë e themeluara, kështu që ne u japim atyre një goditje të madhe. I lëmë të gjitha fetë, pa marrë parasysh se çfarë feje mund të jenë, me të cilat u japim atyre një goditje të madhe.

  - Ne largohemi nga ushtria dhe / ose policia, nëse punojmë atje, nuk duam të punojmë në polici apo të shkojmë në ushtri. Ne nuk punojmë më me autoritetet tatimore, as nuk paguajmë taksa për të kontribuar në ruajtjen dhe pagesën e rendit botëror kriminal që çon në vdekjen tonë, e cila përdoret kundër nesh. Ne nuk punojmë në bankë, as nuk duhet të punojmë për një bankë, nuk do ta ndihmojmë njerëzimin në borxh, nuk do të shesim më bankat që të japin hua kundër interesit dhe kështu ne vetë skllavëron.

  - Ne sigurohemi që ne nuk blejmë më shumë sesa është rreptësisht e nevojshme, sigurohemi që të mos bëhemi i varur nga kërkesa e konsumit. Ne nuk i përgjigjemi agjencive që janë të lidhura me sistemin, krijojmë një tenxhere, një tenxhere nga shumë enë. Ne sigurohemi që i takojmë vëllezërit dhe motrat tona nëse janë në telashe në shumë mënyra. Ne sigurohemi që nuk kemi më nevojë të shkojmë në GP, mësojmë të jetojmë me përgjegjësi në mënyrë që të ruajmë shëndetin e përgjithshëm, në mënyrë që të shmangim referimin në spital në një shkallë të madhe. Sigurohuni që krevati juaj të jetë në rregull, të shmangni dentistin.

  - Ne duhet të blejmë ushqim nga fermerët tanë biogjikë dhe në dyqanet tona natyrore, nëse i kultivoni ato vetë, atëherë kjo është e mrekullueshme. Jo për të kontribuar në agjendën transhumanist, ne kemi nevojë për të ndërtuar vetë shkollat ​​tona, ku fëmijët tanë të mësojnë në një mënyrë altruiste në jetë, dhe ata gjithashtu duhet të ndjekin klasa të vetë-mbrojtjes, dhe më vonë, kur pubertetit prapa është gjithashtu që të merret me armë.

  - Ne duhet të blejmë tokën tonë, një hektar të mirë në tokë në çdo territor, të krijojmë komunitete dhe / ose të motivojmë komunitetet ekzistuese për të bashkëpunuar në projektin e çlirimit. ne kurrë nuk duhet të punojmë me borxhe. Vëllezërit dhe motrat tona nuk duhet t'u japin hua njëri-tjetrit për interes.

  -> Ne kemi integritet, të jenë të hapur dhe të ndershëm, të veprojë etike nga parime të shëndosha dhe standardet morale, bëni të mirë dhe të mësoj çfarë kwaadis, dhe nga pushteti tonë shpirt dhe autenciteit, vullneti ynë për të shprehur, dhe forca e bashkuar harmoni me natyrën për të jetuar dhe përparimin tonë teknologjik në harmoni me ligjet e natyrës (gjithashtu në një nivel shpirtëror) teknologji nuk kanë asnjë mënyrë për të berokkennen dëmin, ne nuk do të shkatërrojë krijimin, as shqetësojnë sistemet ekologjike.

  • Hani gjithë, ushqime natyrale.
   Hani vetëm ushqime që do të prishin, por hanë ato para se të bëjnë.
   Hani mish të ngritur natyrisht si peshk, ushqim deti, shpezë, mish lope, qengji, lojë, mish organesh dhe vezë.
   Hani gjithë, produkte natyrale të prodhuara qumësht nga lopët e kullotës, mundësisht të papërpunuara dhe / ose të fermentuara, zoals kos tërë, gjalpë kulturuar, djathrave tërë dhe krem ​​të freskët dhe kosi.
   Përdorni vetëm yndyrna tradicionale dhe vajra, përfshirë gjalpë dhe yndyrna të tjera shtazore, vaj ulliri ekstra të virgjër, embrioni overexpressed susam dhe vaj liri dhe tropikale Oils-kokosit dhe palme.
   Hani fruta të freskëta dhe perime, mundësisht organike, në salads dhe supave, ose lehtë steamed.
   Përdorni kokrra dhe arra të plota që janë përgatitur me thithjen, sprouting ose kullimin për të neutralizuar acidin fitik dhe anti-ushqyes të tjerë.
   Përfshini në mënyrë të rregullt ushqimet, frutat, pijet dhe kondimet tuaja të lektosfermentuara në enzimë.
   Përgatitni rezervat e mishit shtëpiak nga eshtrat e pulës, mishit, qengjit ose peshkut dhe përdorni lirisht në supave dhe salcat.
   Përdorni teas barishte dhe zëvendësues të kafesë në moderim.
   Përdorni ujë të filtruar për gatim dhe pirë.
   Përdorni kripën e para kripore të kripës dhe një shumëllojshmëri të bimëve dhe erëzave për interesin e ushqimit dhe stimulimin e oreksit.
   Bëni salcë tuaj sallatë duke përdorur uthull të papërpunuar, vaj ulliri ekstra të virgjër dhe vaj ekspres të ekspozitës.
   Përdorni sweeteners natyrore në moderim, të tilla si mjaltë të papërpunuara, shurup panje, lëng i sheqerit dehidratuar kallam sheqeri dhe pluhur stevia.
   Përdorni vetëm verë të papasterizuar ose birrë në moderim të rreptë me ushqim.
   Cook në çelik inox, gize, qelqi ose smalt të kualitetit të mirë.
   Përdorni vetëm shtesat natyrore.
   Merrni shumë gjumë, stërvitje dhe dritë natyrore.
   Mendoni mendimet pozitive dhe minimizoni stresin.
   Praktikoni falje.

   http://www.westonaprice.org/health-topics/abcs-of-nutrition/dietary-guidelines/

   http://nl.wikipedia.org/wiki/Jeet_Kune_Do

   Jeet Kune Do është një organizatë jo-tradicionale, art jo-tradicional ushtarak me një bazë të fortë e Wing Chun Kung Fu, skermë, boks dhe studimet perëndimore dhe teknikave, duke përfshirë xhudo, taekwondo, Savate, jiu Jiutsu, Muay Thai etj. Bazuar në parimet e thjeshtësisë, realitetit dhe individualitetit. Jeet Kune Do është i lirë nga ritualet dhe aspektet e sportit dhe kryesisht është zhvilluar nga Bruce Lee për vetëmbrojtje në rrugë.

GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër