Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

Hollanda në kapjen e grupit mafioz Poot?

Hollanda në kapjen e grupit mafioz Poot?

Vendi ynë është mbajtur në kthetrat e një familje që e kam quajtur grupin mafias Poot (nga kompania Chipshol). Ata ndërtuan vite libra të zeza për disa njerëz me qëllim që shteti holland nën presion të jetë në gjendje të humbasë 20 miliard. Ata sulmuan Joris Demmink në pedofilinë e tij dhe kështu ngjalli simpatinë e shumë holandezëve, duke përfshirë edhe veten time. Pastaj erdhi momenti kur zbulova se kjo familje mblodhi të gjitha llojet e njerëzve që kanë një rezyme që është në kundërshtim me imazhin që kjo familje Poot skicon në botën e jashtme të vetvetes. Për shembull, loverja e tyre e mediave Micha Kat është në kundërshtim me shtëpitë mbretërore, por ai kishte një portret të Beatrix-it që varte në shtëpinë e tij. Ai gjithashtu pretendon të jetë kundër Satanizmit, por ai kishte një buck Baphomet varur në dhomën e tij të jetesës. Kjo Micha Kat haptazi u dha për t'u paguar nga familja Poot. Ai gjithashtu menaxhon disa faqe interneti që ata financojnë.

Ben Ottens është dikush që është pjesë e fondacionit 'De Roestige Spijker'; themeli që Joris Demmink mori një vështrim më të afërt (siç dukej) në një proces që lidhet me një film. Megjithatë, kjo Ottens A jo vetëm të ketë një fjongo (e cila është mjaft në kundërshtim me qëndrimin anti-mbretërore Micha Kat), por ai gjithashtu provoi edhe një herë që të ketë tokën rreth Schiphol opgewaardeerd nga pozita e tij në komunën e Haarlemmermeer. Ai gjithashtu punoi për vite me radhë nën Joris Demmink. Duket gjithnjë e më shumë se të gjithë zotërinjtë brenda grupit mafioz Poot kanë fytyra të shumëfishta. Kjo është arsyeja pse kurrë nuk ka një zoom në këtë familje dhe të gjithë ata që janë rreth saj. Kjo mund të jetë e dëmshme.

Sepse në një moment të caktuar i vura re këto fakte të mrekullueshme, njëherë e kam zmadhuar popullin në dhe rreth fondacionit De Roestige Spijker. Kështu që unë kuptova se ata punojnë në mënyrë të hapur me dikë që ka gjëra shumë më keq për të përgjigjen për se vetë Joris Demmink (që njeriu t'i quante familjen Paw për vite se ai ishte poshtë). Më e dukshme ishte unë me komentin e At Family Jan Poot në Volkskrant [quote] "pedofilia është një shtesë, kjo nuk është ajo që ka të bëjë."Kjo është treguar edhe të jetë i gabuar, sepse Jan vetë POOT punon me një shantazhist amerikan i dënuar i cili ishte vjet pas hekurave dhe u lirua vetëm në fillim, sepse ai donte për të hapur një dritare të FBI. Kjo Jack Abramoff të angazhuar për fëmijët e drogës vetë dhe për të kontrabanduar hotele në ato për t'i abuzuar nga pedofili kamera të nivelit të lartë. Çfarë gjeni më keq? Pedofilët apo njerëzit që fëmijët e drogës t'i ofrojnë ata për pedofilët dhe për të fituar përfitime financiare? Me një person të tillë, familja Poot dhe për këtë arsye edhe Micha Kat punojnë së bashku. Micha Kat e pranoi edhe këtë (shih këtu).

Shumë e kanë harruar këtë me argumentin: 'nëse Joris Demmink shkon poshtë'Ose'nëse rrjetet e pedofilëve zbresin. Ishte gjithashtu ideja se nuk është aspak e keqe që kjo familje përdorte bazat rreth Schiphol dhe miliarda të përfshira për të vënë Hollandën BV nën presion. Nëse pedofilia trajtohet vetëm. Dhe pikërisht kjo është problemi. Këta njerëz jo vetëm që punojnë me Jack Abramoff (dikush që ka gjëra shumë më të këqija në ndërgjegjen e tij, duke qenë abuzimi i qëllimshëm i fëmijëve), gjithashtu duket nga dokumentet zyrtare se ata as nuk kanë të drejtë as për të lartpërmendurit pretendimi i 20 miliard. Dokumentet që kam dje publikoi tregoi se tashmë, por shumë më tepër do të pasojnë. Duket gjithashtu se ata po shkatërronin financiarisht investitorët e tyre për t'u pasuruar. Kutia e Pandoras tani është plotësisht e hapur dhe askush ose askush nuk mund ta ndalojë atë.

Pjesë të mëdha të mediave alternative janë krijuar dhe financuar nga kjo familje Poot. Ka vetëm disa luftëtarë të së vërtetës të cilët nuk kanë para dhe nxitur nga kërkesa e brendshme për dëshirën për një botë më të mirë pa këto metoda vulgare mashtrimi dhe mashtrimi. Ky grup i vogël do të ekspozojë të gjitha detajet e mashtrimit dhe mashtrimit në këtë rast dhe rreth kësaj familjeje, kështu që Jan Poot duhet të shesë arkivolin e tij të artë (ai tani është 89). Micha Kat e quan veten gazetare. Më poshtë mund të shihni fushën time.

Lista e lidhjeve burimore: Schipholwanbeleid.nl, Volkskrant.nl

Të gjitha aksionet 91
468 ad

34 Comments

 1. Ekziston një ndryshim i madh midis një ushtari dhe një luftri. Micha Kat është një ushtar i firmës Poot (mashtrim dhe mashtrim) dhe ndjek urdhrat e tij pa asnjë ndërgjegje. Ju jeni një luftëtar, Martin, i cili lufton për të vërtetën, me ndërgjegje. Le të zgjedhin njerëzit. Unë bëra imi dhe prandaj këtë përgjigje në këtë faqe!

 2. Pasi.

 3. Shko Martin! Punë e mirë. Kini kujdes se nuk jeni larguar nga skuter juaj ????

 4. MICHA KAT THANKS CHILD SEX-RING TRAFFICKER / MOSSAD ABRAMOFF "THONKS THANKS"

  Një bandë e ujqërve satanikë të parave të huaja që kërcenin për viktimat e fëmijëve

 5. Si Lobistët drejtuar fshehurazi Uashington

  Bastards pista janë ata që bëjnë mirë me flasin të qetë, por nga ana tjetër krijojnë skandale që të përpiqen dhe të marrin miliarda me të.
  Këta janë në të vërtetë njerëzit të cilët dikur duhet të trajtohen shumë.

 6. Për perceptimin tim dallimi në mes të një ushtari dhe një luftëtar:

  Një ushtar është i korruptuar, fleksibël dhe gjithmonë i gatshëm me kthetrat e tij të gatshme për shefin e tij. Për shkak se ai është aq i vogël brenda, ai duhet të kompensojë këtë duke e bërë veten të madh jashtë. Ai është krenar për personalitetin e tij të kushtëzuar dhe do të përpiqet të shkatërrojë të gjithë ata që kërcënojnë ta zgjojnë atë nga bota e tij e ëndrrave. Në mungesë të forcës së brendshme, ai ka nevojë për një grup.

  Një luftëtar ndjek rrugën e tij të brendshme dhe prandaj nuk është i korruptuar, jo i ashtuquajtur "fleksibël" dhe gjithmonë e mban këmbën e tij të ngurtë. (ha, ha ...) Për shkak se ai është i madh brenda, ai nuk duhet ta tregojë këtë përsëri jashtë. Ai e kupton zemrën e tij, ai është vendi të kondicionuar në këtë shoqëri nga një moshë të re për të qenë në këtë ëndërr kolektive të korruptuar, i quajtur edhe "civilizim" një personalitet i madh (apo rob), por ai ishte mjaft i zgjuar për të mos këtë marrëzi për të marrë pjesë. Luftëtar ka një forcë të madhe të brendshme dhe për këtë arsye do të jetë më i fuqishëm se fuqia e shumë grupeve (pule dhe / ose injorantë) ushtarë.

  Rastësisht, unë do të merrni shumë kuptim për të shkuar ramming Poten. ????

  • Ju keni një perceptim të mirë @ numër dhe dhuratë për të vënë diçka të mirë dhe mirë në fjalë. Unë pajtohem plotësisht me ju!

  • Kaloni në shtëpinë e Aleksandrit, prerë në të djathtë dhe pastaj në të majtë. Kjo është e vjetra. Copë me kthesë dhe pastaj drejtë në kthesë tjetër. Këtu jeton djali. Oazë Wassenaar në Randstad, e mbushur me manipulim.

 7. AIPAC Çfarë duhet të dijë çdo amerikan

 8. Lobi i Izraelit (Marije Meerman, VPRO Backlight 2007)

 9. AIPAC dhe Lobi i Izraelit: Poshtë, por jo ende jashtë!

  http://www.globalresearch.ca/aipac-and-the-israel-lobby-down-but-not-yet-out/5367518

 10. AIPAC është cionizëm.
  Jack Abramoff është një Zionist.
  Robert Rubinstein është gjithashtu një Zionist.
  Micha Kat është ndoshta një zioniste vetë, por kurrë nuk do ta pranojë sinqerisht ndryshe, maskë e tij do të bjerë dhe ai do të humbasë të gjitha posterat e tij të rregullt.
  Nëse e dini se cilët janë sionistët, nuk bëni asnjë biznes me ta. Në fund të fundit, ata janë cionistët që punojnë drejt një NWO.
  Poster i fiksuar Knowtoomuch gjithmonë i zhbën Sionistët.
  Çfarë tjetër do të marrë kapakun kur ai zgjohet se KLOL vetë ka një webmaster Zionist me emrin Micha Kat.
  Kapaku gjithashtu erdhi shumë mbi mua.
  E vërteta është më e vështirë se gënjeshtra.

  Veprat e liga të AIPAC-it në Capitol Hill

  http://www.realjewnews.com/?p=492

 11. Mirësevini në botën reale

  Wings ~ Birdy

 12. Francis Capelle në lidhje me fushatën shpifëse ndaj Martin Vrijland:

 13. Webmasteri i KLOL-it tregon fytyrën e tij të vërtetë.
  Përmbajtje shumë të ulët gazetareske ku nuk lejohet të flitet për veprimet e zionist Jack Abramoff.

  http://www.nrcombudsman.nl/artikel/2436/vrijland-en-heijdebree-worden-gevaarlijk.html

  Ju kurrë nuk do të shihni që KLOL të publikojë ndonjë gjë në lidhje me AIPAC edhe pse kjo është një organizatë sioniste.
  Çfarë është ajo? Kjo është zhbllokimi i asaj Zioniste NWO?
  Pra, KLOL bën diçka të gabuar! Ata me vetëdije nuk i lejojnë njerëzit të shikojnë kukullat e vërteta në kontroll. Dhe kjo është ajo AIPAC.
  Nëse nuk doni të besoni këtë, duhet të bëni më mirë detyrat e shtëpisë dhe të zhbirni më thellë në ueb.

  Një mace në të ngushtë më duket më e rrezikshme.
  Kjo bën hedhje të çuditshme kur ndriçon dritën dhe njerëzit që nuk janë llogaritur mund të vënë në këmbë të gabuar.
  Kat gjithmonë flet për psikopatët, por ai duhet të mbajë një pasqyrë me gazetarinë e tij të pastrimit, që nuk është më mirë se gazetaria kryesore.

  • Disa kanë shumë 'të vërteta' në gishtin e tyre të vogël dhe ndjekin zemrën e tyre të ngrohtë dhe mendjen brutale ...
   Ajo nuk tingëllon dhe megjithatë ajo më bën thirrje ...
   Ose anasjelltas?

   Ne mësojmë gjithnjë e më shumë me aftësi dalluese, sa më gjatë të jemi në rrota tjerrëse. Kupa e çajit atje.
   Është njerëz fantastik!

   TVSH: A po lexoni edhe sitin e Martin Vrijland? Pooh .. ai ka sjellë artikuj që meritojnë një kundër-përgjigje.

   Për shembull këto: http://www.martinvrijland.nl/2014/06/06/jan-poot-nam-investeerders-bij-de-poot-in-chipshol-zaak/

   Nein!
   Një kundër-përgjigje, kjo është ajo.

 14. Ai Cat nuk flet për këtë, sepse ai ha nga dora e dikujt (J Poot) që bën biznes me një skammer të madh sionist (Abramoff)
  Mirë, Martin pastaj e bën këtë sepse të paktën është i ndershëm. Me ndihmën e posterave të tij të zgjuar, blogu i tij është plot me të vërtetën.

  Lobi dhe bomba
  Dy lobat e mëdha amerikane, AIPAC dhe LKD, mbështesin qëllimin origjinal të sionistëve politikë, duke krijuar një shtet hebre në Palestinë duke disponuar të gjithë arabët.
  Kështu genocid i drejtë. Sionistët kanë gjak në duart e tyre, por dinë të lajnë duart e tyre pafajshëm në pafajësi.

  http://www.alexandrina.nl/?p=2780&cpage=1

  Pra, si do të ishte që ka kaq shumë shqetësime në mbarë botën?
  A nuk është se njeriu dëshiron të merret me ata sionistë të ndyrë të AIPAC-it njëherë e përgjithmonë, përndryshe ata cioniste frikacakë fshijnë njerëzimin? Gjeorgjia udhëzuese?
  Pra, qij me Micha Kat, gënjeshtar i madh / sharlatan! Qëndroni bukur në Italia tuaj të bukur në dëm të mafias së Pootit për të tronditur vizitorët e KLOL-it edhe më shumë për t'u demaskuar dhe mos u shfaqen në Holandë.
  Dita që Holanda gjithnjë kthehet kundër jush sepse ata më në fund fillojnë të kuptojnë se roli juaj po i afrohet me shpejtësi të madhe.
  Zgjimi global në fakt merr përmasa krejtësisht të ndryshme se opozita e kontrolluar mund të ketë imagjinuar ndonjëherë.

 15. E vërteta rreth 9 / 11 dhe njerëzve që tjerr gënjeshtër.

 16. Pse ne besojmë se cionistët janë organizatorët e sulmit të 11 në shtator?
  Le të llogarisim arsyet ...

  AIPAC dhe Jack Abramoff

  http://hugequestions.com/Eric/TFC/Zion-Summary.html

 17. Judenjtë e tmerrshëm izraelitë izraelitë A e provuan 911 25 / 80. Rreth 98% e konflikteve botërore janë veprimet e tyre

 18. Martin, në qoftë se marrëveshja e këmbës nuk ekzistonte

  ai gjithashtu ka investitorët e Rubinsteinit me këmbën
  (jo se kjo është e keqe për ta)

  por nëse ata marrin ajrin nga ajo, ajo ka hedhur një marrëveshje të pasiguruar, të cilën ata tani duan të shuajnë.

  Kampi rubinstein / këmbë ende mund të shpërthejë brenda vendit
  dhe të gjitha palët e interesuara në këtë.

  • Pajtua. Le të shohim nëse Rubenstein mund të lexojë gjithashtu.

   • shikoni 6 ditë më vonë është ajo deri tani ??

 19. Këtu është një material thelbësor për debatin bashkëkohor mbi Financën dhe Financën Kapitale dhe plaçkitjen e fshehur:

  Capital në-parë Njëzet shekullit
  nga Thomas Piketty (Autori), Arthur Goldhammer (Përkthyesi)
  Hardcover: Faqet 696
  Botues: Belknap Press; Botimi i edicionit të parë (mars 10, 2014)
  Gjuha: English
  ISBN-10: 067443000X
  ISBN-13: 978-0674430006
  http://www.amazon.com/dp/067443000X/

  Gjithçka që duhet të dish për Thomas Piketty. Financial Times
  MUND 30, 2014 Brenda
  nga Neil Irwin
  http://www.nytimes.com/2014/05/31/upshot/everything-you-need-to-know-about-thomas-piketty-vs-the-financial-times.html?_r=0

  Kritikat e Financial Times
  http://www.nytimes.com/2014/05/24/upshot/did-piketty-get-his-math-wrong.html
  http://blogs.ft.com/money-supply/2014/05/23/data-problems-with-capital-in-the-21st-century/

  Piketty përgjigjet kritikët e tij në Financial Times
  Nga Jordan Weissmann
  http://www.slate.com/blogs/moneybox/2014/05/29/piketty_vs_the_financial_times_the_economist_explains_his_data.html

 20. Postimi i fundit nga unë për sot pas stuhive të rënda me gusts e erës. Nesër në mëngjes përsëri për të punuar në ndërtimin.
  Lexuesi i vëmendshëm në internet duhet të ketë vënë re se si Micha po përpiqet ta shkatërrojë Martinin.
  Kjo nuk ka të bëjë fare me gazetarinë, pasi Micha gjithmonë pëlqen ta quajë veten.
  Micha madje guxon të thërrasë 'mut të Tokës'.
  Ju vetëm duhet të guxoni, apo jo?
  A e dini se si hebrenjtë zio talmud mendojnë për goymët?
  Gentili është treg i njeriut. Ai është po aq i papastër. (Orach Chajim, 55, 20).
  http://www.calvin.edu/academic/cas/gpa/ds3.htm

  Pra, çfarë do të ishte Micha Kat? Jo aq e vështirë kur ne vendosim trurin tonë për të punuar!
  Këto lloj hebrenjsh janë të gjitha parakitet që janë të bukur, por nuk ekzistojnë.
  Ata janë ujqër në veshjen e deleve!

  • mut e tokës është një kompliment i madh

   atëherë ju jeni ushqimi përmes të cilit jetohet dhe lulëzon.

   një trëndafil lulëzon me po, por zbehet në ujë u rrit

   dhe Micha është një rozewater i dashur?

 21. Kjo ndodh kur dikush me influencë vjen shumë afër të vërtetës.

  Pra, kush e sundon botën? JEWS-AIPAC.

  JO DYTË MUNDUR! DUA BELLS POR, përhapjen këtë sa më shumë të jetë e mundur dhe të harrojmë se Cleave rreme Micha Kat!

  Kongresmeni merr AIPAC dhe merr hakun në burg

  Në këtë video Luke Rudkowski ose WeAreChange flet me James Traficant i cili u hodh në burg për gati 8 vite pas marrjes së Lobit izraelit. Ish-kongresmeni flet për korrupsionin qeveritar dhe të ardhmen e Shteteve të Bashkuara. James Traficant beson se ai mund të vritet nëse vazhdon të flasë kundër pushteteve që janë.

 22. Dashur martin,

  me këtë ne ju japim Vrijland Cup 2014 për një arritje të pashembullt gazetareske në këtë epokë dhe gjetje të sinqertë të së vërtetës. Ju keni demonstruar me këmbënguljen tuaj rreth "rastit të Pootit" të jetë një luftëtar i vërtetë për të vërtetën. Falënderimet tona të sinqerta për këtë. Kupa e Vrijlandit i është dhënë ekskluzivisht atij gazetari / bloger i cili sinqerisht dhe me ndershmëri e ushtron profesionin e tij siç duhet dhe informon publikun për të gjitha llojet e gjërave që janë të gabuara dhe duhet të sillen në dritë. duartrokitje, duartrokitje, chapeau.

  • Haha faleminderit! Unë shpresoj se më shumë mund të ndjekin që kualifikohen për kupën.

  • @Evvedelve plotësisht pajtohem me këtë. Filmi Vrijland tingëllon shumë më mirë se çmimi Nefertiti.

 23. Megjithatë, ju më mirë të fitoni Martin Martin çmimin, ka të paktën një zarf të trashë mbushur. ????

  • Vetëm pyetni Bauke V, i cili po buzëqeshi me një libër me një pamje të vajzës së tij të përdhunuar dhe të vrarë

 24. Njerëzit në NU.nl!
  Familja Poot ndalon dhe shet tokën për një çmim prej 1,5 në 3 miliard.
  Do Martin tonë të drejtë atë?

GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër