Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

A është Holanda gati për një parti të re politike që nuk ka të bëjë fare me politikën ekzistuese?

A është Holanda gati për një parti të re politike që nuk ka të bëjë fare me politikën ekzistuese?

Në Greqi, partia e Syriza fitoi kohët e fundit zgjedhjet. Gjithashtu në Spanjë shohim shfaqjen e një partie të re politike të quajtur Podemos. Syriza në Greqi duket se ka fituar qartë sepse grekët janë masa shtrënguese drakoniane. Dhe kjo është e kuptueshme, sepse në fakt janë bankierët e Goldman Sachs që kanë shkatërruar Greqinë nën syrin vigjilent të Evropës. Në fakt, ishte presidenti aktual i Bankës Qendrore Evropiane, Mario Draghi, i cili ishte përgjegjës për sigurimin e borxheve të mëdha greke. Krimi paguan. Në një nga artikujt e mi të parë Shpjegova se si funksionoi kjo dhe se si Greqia duhej të sillte në gjunjë nga një luftë financiare. Greqia ka një marrëdhënie historike me Rusinë për shkak të besimit ortodoks grek. Në fund të fundit, besimi ortodoks rus ka rrënjët e saj në Greqi. Po flasim për ish Perandorinë Romake të Lindjes, që do të thotë Perandoria bizantine. Greqia gjithashtu ka një marrëdhënie historike me Serbinë. Rusia, Greqia dhe Serbia janë në fakt të lidhur fort. Natyrisht, ju nuk doni që lidhja brenda kufijve të Evropës nëse keni në mendje superstatin evropian. Kjo është, sipas mendimit tim, arsyeja e vërtetë se Serbia është Jugosllavisë u hodh në. Greqia ishte shumë e vështirë në kohën e kësaj lufte dhe nuk i përmbushi detyrimet e NATO-s. Rusia gjithashtu mbështeti Serbinë. Kohët e fundit, vetëm rusët arritën në ndihmë të serbëve në një pjesë të madhe (HAARP) overstroming në këtë zonë. Nëse vendosni të gjitha këto ngjarje në dritën e lidhjeve historike me Rusinë e të dy vendeve, papritur ka një perspektivë krejt tjetër.

Rritja e partive të reja në Greqi dhe Spanjë është një shenjë e qartë se njerëzit janë rendi i vendosur. Kriza që ndihet në të gjithë Evropën dhe që është rezultat i shkurtimeve të imponuara nga Evropa për të shpëtuar kolapsin e bankave, është krijuar tërësisht. Për sa kohë që para dhe kështu kredi nga asgjëja krijuar dhe këto kredi janë dhënë në vende, shlyerjen e këtyre kredive është asgjë tjetër se sa për të paguar para për bankat që ata kanë krijuar nga ajri hollë. Pra, është në parim mosmarrëveshje që ju doni të mbuloni ato kredi me miliarda nga shkurtimet e buxhetit. Do të ishte shumë më e lehtë të heqim qafe nga kreditë dhe të themi se fillojmë përsëri në zero. Problemi është se është kaq i çmendur për të gjitha ato vende që kanë bërë borxh më të ulët gjatë gjithë kësaj kohe. Ata do të marrin më pak shpërblime. Pra, në të vërtetë vendet që ishin më parë "të varfëra" në 1x janë në të njëjtin nivel. Dhe sigurisht vendet e pasura nuk duan që kjo, sepse kjo është në të njëjtën kohë bazën e fuqisë në të cilën ato notojnë. Po, unë pranoj se zgjidhja ime mund të tingëllojë e thjeshtë, por në thelb, të gjitha masat shtrënguese nuk janë të nevojshme në të gjitha dhe nuk është kryesisht ajo që Brukseli dhe në Hagë do të na mbajë, pra për të marrë llogaritë në mënyrë që, jo objektivi kryesor për t'i vënë njerëzit financiarisht, në mënyrë që ata të mbeten skllevër të bindur të cilët nuk kanë kohë dhe energji për të revoltuar. BQE mund të anullojë borxhet.

Nëse Europa nuk e bën atë atëherë, njerëzit duhet ta bëjnë vetë. Fuqia duhet të kthehet tek njerëzit dhe jo te regjistrat e paguar të shtrenjtë në Hagë dhe Bruksel, të cilët nuk bëjnë asgjë, përveçse të shpërthenin njerëzit në të gjitha aspektet. Mund të bëjmë mirë pa atë Europë super shtetërore. Ideja që gjithçka duhet të jetë në shkallë të gjerë është e detyruar mbi ne. Deri tani ka sjellë vetëm mjerim. Ideja se të gjitha do të funksionojnë mirë nëse ne vetëm kafshojmë përmes mollës së thartë dhe nivelimi në Evropë është realizuar, është një vizion i mirë i Rendit të Ri Botëror, por është krejtësisht në kurriz të lirive dhe lumturisë. Ne gjithnjë e më shumë përfundojmë në një shtet policie dhe ushtria e madhe e NATO-s, të cilën ne kemi ndihmuar, është e shqetësuar vetëm me armiqësi. Unë mendoj se flas për shumë kur them: "Ne jemi të ngopur! Ne nuk do të marrim pjesë në këtë!"Ne nuk duhet ta presim atë nga rendi i vendosur. Të gjitha ngjyrat brenda politikës janë kontrolluar nga rendi i vendosur. Ne vetëm e marrim iluzionin e zgjedhjes të paraqitur nga flavors që ato ofrojnë vetë. Geert Wilders nuk është asgjë tjetër veçse një Pendimi sionist që nxit grupe njerëzish kundër njëri-tjetrit.

Pra, pyetja ime për ju është nëse doni të bini përsëri në fuqinë e grupit të elitës që e drejton botën drejt dominimit botëror brenda një shteti totalitar të policisë. A duam ta bëjmë ndryshe? A doni që ne të shfuqizuar borxhet, të ngritur bankare një popull, të krijojë kursimet e tyre të monedhës hequr dhe në vend që të investojnë bankat e mëdha shkarkimin e tyre, ngritjen e një sistemi të ri financiar nga dita 1 dhe të kalojë një borxh pa fillim të ri çdo Holandezi? A është e papërballueshme? A e dini se çfarë është e papërballueshme? Atë që ne jemi tani! Është një gropë pa fund, vetëm një grup i vogël pasurish me erëza. Është koha për një ndarje të re dhe sisteme të reja shoqërore. Heqja e privatizimit të kujdesit, e cila vetëm çon në përjashtim. Heqja e mbivlerësimit të rregullave dhe ligjeve. Ndërprerja e shtetit të policisë. Heqja e AIVD dhe MIVD. Eliminoni kamerat në çdo cep të shtetit dhe mbi autostradat. Heqja e ligjeve si Ligji i Mulderit, ku njerëzit përfundojnë në burg për gjoba. Heqja e mbingarkesës për kujdesin e të rinjve, i cili nuk është më shqetësim, por e shkatërron atë. Ndërprerja e sistemit të burgjeve ku shumë njerëz janë të mbërthyer në gjërat më absurde. Të ardhurat bazë për të gjithë, në mënyrë që ekonomia të vazhdojë nga dita 1. Një sistem i thjeshtë dhe i drejtë taksash. Larg nga Evropa, larg nga NATO dhe larg nga të gjitha luftërat. Kthehu tek vetë-rregullimi në shoqëri.

"Dhe si do të financojmë të gjithë atë z. Vrijland? " Ne do ta bëjmë këtë: krijojmë para nga asgjë! Ashtu si bankat qendrore bëjnë tani (por vetëm për përfitime personale, duke qenë ajo e disa familjeve të pasura). "A mendoni se kjo është e gjitha kaq e thjeshtë dhe shkon aq lehtë sa ju përshkruani Z. Vrijland?"Mendoj se e kemi bërë jetën shumë të komplikuar dhe kemi besuar shumë pak në vetvete. Pra, po, unë mendoj se është kaq e thjeshtë. Njerëzit janë gënjeshtra e gazetarëve në Hagë dhe Bruksel!

Pyetja për ju është nëse doni të ndani këtë sondazh për të vlerësuar sa entuziazëm ka për një parti të re politike që AIVD dhe rendi i vendosur nuk kanë ndikim. Demokracia e vërtetë që nuk është nga djemtë e porosisë së familjes mbretërore të rendit tonë maltez dhe nga ajo Jezuitët shtylla e nxehtë Evropa ka nisur, pa demokraci nga dhe për popullin. Interpretimi aktual vijon në qoftë se del se ka entuziazëm. Është qëllimi për të filluar përsëri. Le të jetë tallja dhe tallja, por ka qenë e mjaftueshme me Evropën dhe me djemtë e tyre drejtues në Hagë. Na tregoni se çfarë mendoni:

Lista e lidhjeve burimore: Wikipedia.org, wanttoknow.nl, zerohedge.com

Të gjitha aksionet 471
468 ad

41 Comments

 1. Artikulli i mirë, por nuk ka të bëjë me vota, por që i numëron votat. Një parti e vërtetë e pavarur nuk do të marrë kurrë një shans. Ata kanë përgatitur tashmë opozitën e kontrolluar. Mendimi se ekziston një zgjidhje politike për këtë nuk është kuptimi i problemit. Ne do të marrim "fitoren" tonë në perëndim si kjo. Kushdo që nuk e kupton se zgjidhjet e vetme që kemi krijuar SISTIN e tyre të pavarur ose luftën në të cilën tërë samiti globalist po shfaroset, po mashtrohet. Dhe po ata do të vijnë për të ndaluar ju me forcë kështu që ju keni për të luftuar prapa. Unë pjesërisht i kuptoj të gjitha implikimet shpirtërore, por shpesh e gjej të palogjikshme. Është zgjedhja që të lejoni veten të mposhteni pa mbrojtur veten, ose të zbrisni me pak dinjitet dhe jo, nuk jam i dhunshëm dhe nuk e romantikoni martirizimin. Kjo është thjesht pasojë e shkaktuar. Pra, në fakt ekziston vetëm një zgjidhje. E gjithë mënyra e të menduarit pacifistë në moshë të re është projektuar pikërisht për t'i bërë njerëzit të besojnë në tulla dhe në spiritualitetin e ri. Unë gjithmonë mendoj se artikujt tuaj janë prej gresi Martin, vetëm unë mendoj që ju përqendroheni shumë në politikë dhe fe. Këto gjëra automatikisht do të zhduken kur nwo manifestohet. Ato rrjedhin nga zgjidhjet reale dhe ato janë vetëmbrojtje dhe vetëbesim. Pra, për njerëzit që nuk duan të luftojnë për shkak se ata pastaj kontribuojnë në energji sakrifikuese ose mendojnë se njerëzimi do të zgjojë para se të jetë tepër vonë; ju jeni kontrolluar. Mos u flas për të gjitha këto, sepse nuk ka më rëndësi. "Kriza" megjithatë mund të ndodhë, me kusht që të mbijetoni rrethanat, mund të kaloni dhe sepse nuk keni mbrojtur lirinë tuaj, ndoshta do të ecni së bashku me NWO. Njerëzit dëshirojnë të besojnë në një botues ose në moshë të re, sepse premton një lloj lirie të lirë. Në vend të një revolucioni të dhunshëm një revolucion shpirtëror në të cilin nuk duhet të bëj asgjë dhe të mos rrezikoj? Regjistrohu mua! Kuptimi i plotë i kurseve. Kjo është mënyra se si veprat e këqija. Bëni veten të kënaqur me diçka për të shtuar kur e ulni mbrojtjen tuaj. Të përballesh me njerëz. Është ajo ose ne. Nuk ka kompromis. Ju kurrë nuk do të fitoni shpirtërisht, moralisht, apo politikisht nga ushtritë e mercenarëve që shërbejnë si roje mbikëqyrëse të tyre. Unë nuk e kuptoj se njerëzit nuk kanë mësuar asgjë nga Kennedy, Pim Fortuyn ose Ghadaffi. Join ose kush! Sidoqoftë, kur njerëzit e kuptojnë se po ikin, është tepër vonë. Dhe pastaj ata po flasin për një energji sakrifikuese. Ç'të themi për të ditur se çfarë po bëjnë dhe për të dhënë atë? Le të jetë pikërisht ajo që ata duan. Merrni me vetëdije pjesëmarrjen në kultin e tyre të vdekjes, ardhjen e dritës së ndeshjes, por të paktën ju nuk e keni sakrifikuar veten që ka rëndësi për diçka gjithsesi?

  • Plotësisht pajtohem me ju ZerotheHero, të gjitha ose asgjë, pikërisht ajo që "ata" janë të lidhura me axhendën e tyre, kështu që ne duhet të jetë në lidhje me atë që kemi propozuar për ne. Liria e plotë dhe anarkia pas kuptimit të vërtetë që ka. Ata kurrë nuk shkojnë për një kompromis, por na bëjnë të "besojmë", se ata si për të na takuar, e cila është krejtësisht e vërtetë, kick atë, dhe nuk duhet të bëjë kompromis me një organizatë kriminale, e cila na bën një kriminel, nuk ka rëndësi bëj me ta. Nëse 100.000 njerëzit në Holandë vetëm, mujore 5 Euro vënë mënjanë, atëherë ju mund të përdorni monedhën e tyre Ceasar pa pasur nevojë të marrë hua pa pasur nevojë për të kërkuar për sponsorët, ju bëni një shumë më të pavarur si komunitet, dhe ne kemi nuk ka nevojë për parti politike, por takime që ne bashkërisht financojmë. Të gjitha bie në parim brenda këtij sistemi, por kjo nuk është krejtësisht i varur nga sistemi, ka dhe të presin për fatit tonë, është pikërisht kjo mundësi, ndërsa ju mund të, sepse një herë ajo nuk mund, atëherë ata të shkojnë në net të ngushtë, dhe pastaj të dëshironi të korrni, dhe pastaj zgjedh për të vdekur më tepër se për të shërbyer atë rend.

 2. Krijimi i një emri të mirë për një parti të re është shumë e rëndësishme.
  Krijoni një program të Partisë që ju thoni vetes.
  Dhe së shpejti fillojnë të ngrenë dhe fluturojnë.
  A e dini pse ky është një plan i mirë?
  Nuk i përshtatet skenarit.
  Të tilla si zhbllokimi i agjentëve të provokatorëve MK-Micha, Rubinstein, Jack Abramoff (dhe automatikisht një klub i tërë) nuk i përshtaten skenarit.
  Ne duhet të besojmë në të, ne kemi parë atë që ai ka arritur tashmë me blogun e tij.

  Dhe është pothuajse e pamundur që së pari të luash në lojë politike me këtë mënyrë që të japësh disa gjëra për këtë publicitet.
  Atëherë fryma është jashtë shishes dhe nazistët e BE-së mund të mbushen.
  Shumë gjëra tashmë mund të trajtohen nëpërmjet ligjeve ekzistuese.

  • Ne gjithashtu mund të shpërndajë fletushka pa pasur nevojë për të krijuar një parti politike, ne mund të organizojë një aktiv (qytetarët) janë duke lëvizur, dhe pastaj ligjërata dhe takime ku njerëzit janë të ftuar përzemërsisht për të ardhur, dhe se lëvizja është në rritje, dhe për këtë arsye është interneti falas është më shumë se një mjet i përshtatshëm, ku njerëzit në vende si kjo mund të marrin informacionin e tyre. Ne politikanët nuk kanë nevojë për burimet e tyre, të cilat ata pretendojnë se ata janë gati pronarët, ne mund të kapur ata, ata që tashmë kanë mjaft e Brukselit politikës Denhaag, të cilat ne "tani" fitore të lehtë. Nëse ne 2.000.000 aktive njerëzit falas në vitet e ardhshme, duke fituar në Holandë, pastaj, gjithë kjo maskaradë poshtë, dhe në qoftë se ka ndodhur në disa vende të BE, të bëni një pak të lirshme, së bashku ne duhet të bëjmë atë së bashku ne qëndrojmë të fortë, së bashku ne duhet ta bëjmë atë FIST.

 3. A nuk ishte SOPN një hap në këtë drejtim?
  Për më tepër, mund të gjej veten në atë që Zerothehero shkruan, në fund është ose ne ose ne!

 4. Unë nuk mendoj se një parti e tillë do të vijë. Unë mendoj se AIVD do të shfuqizojë partinë dhe jo anasjelltas. Unë gjithashtu dyshoj në origjinalitetin e Syriza, pyes veten se ku vijnë këta shpëtimtarë në nevojë. Unë nuk besoj në ri-moshë, por mendoj se në shpirtërore të kontribuojë për zgjimin e mensheid.ik mendojnë njerëzimi ka nevojë për të shpëtuar veten e tij dhe nuk duhet të varet nga liderët, vetëm përkohësisht për të na bëjnë të kuptojmë se ne duhet të bëjmë atë vetë.

  • Ju jeni absolutisht të drejtë në ylberin! Sigurisht, spiritualiteti ka rëndësi, është transcendimi i formave të kafshëve dhe i njeriut. Njerëzit e zymtë të natyrës jetonin në ekuilibër me natyrën dhe spiritualiteti ishte normë. Ata nuk e mohonin tokën, ata vetëm ndërtuan atë. Elita thjesht përkul konceptet shpirtërore për t'i shërbyer agjendës së tyre asgjë më asgjë më pak. Pacifizmi është pjesë e kësaj. Pas kësaj bota do të bëhet nwo ose do të bëhemi një racë e ndritshme e luftëtarëve. Nuk ka asnjë mënyrë tjetër në vizionin tim.

   http://www.zengardner.com/the-real-you-alan-watts/

   "Kur të jeni gati të zgjoheni, do të zgjoheni dhe nëse nuk do të pretendoni se jeni vetëm një" i varfër ". Dhe meqenëse jeni të gjithë këtu dhe të angazhuar në këtë lloj hetimi dhe duke dëgjuar këtë lloj leksioni, supozoj se jeni në procesin e zgjimit. Ose do të ngacmosh veten me një lloj flirtimi me zgjimin e të cilit nuk je serioz. Por supozoj që nuk jeni seriozë, por të sinqertë - se jeni gati të zgjoheni.

   Kështu që, kur të jeni në rrugën e zgjimit, dhe të kuptoni se kush jeni me të vërtetë, atë që bëni është se çfarë po bën universi i tërë. Ju jeni diçka që i gjithë universi po bën në të njëjtën mënyrë që një valë është diçka që gjithë oqeani po bën ... E vërteta nuk është një kukull që jeta shtyn rreth; e vërtetë, thellë poshtë është e gjithë universi. "- Alan Watts

   https://www.youtube.com/watch?v=mMRrCYPxD0I

   Errësira është, por mungesa e dritës. Të gjithë duhet të bëjmë është të jemi dritë në errësirë. "Ata" janë ato që janë për shkak se u mungon diçka dhe kjo është diçka që kemi. Ajo është në të vërtetë forma më e ulët e ekzistencës nëse shikoni nga afër. Si një kancer ata parazitin shpirtrat e dritës në botën tonë. Nëse unë jam i bllokuar në një matricë nuk ka rëndësi për mua. Martin gjithashtu do të mbronte vajzën e tij me jetën e tij, nëse duhej. Budistët kanë të drejtë, besoj. Ata nuk janë duke kërkuar "gjithçka" nga jeta, por pastër dhe vetëm ndriçimi pas të cilit hapni ciklin e karmës dhe hyni në nirvana. Kjo është ajo për të cilën është e gjitha dhe pse ekziston një goditje ndaj bhoeddists. Të mbash njerëzit të verbër. Ata nuk mund të krijojnë vetveten, kështu që ata duhet të mashtrojnë njerëzit për t'i marrë ato në anën e tyre. Këtu ata shtrembërojnë parimet shpirtërore lindore. Mos hani mish, sepse mishi është vrasje. Asnjë dhunë që është karma e keqe. Mjerë për jetën, sepse mishi është një burg. Të gjitha të pakuptimta. Materiali dhe shpirti janë në sytë e mi një dhe të njëjtë. Është energji e përjetshme, ose "Vetë". Elita dëshiron pavdekshmërinë, sepse ata ndoshta janë shpirtra. Ata e bazojnë gjithçka në ego materiale e cila është vetëm një iluzion. Ata në të vërtetë jetojnë një jetë shumë të varfër.

 5. Le të përcaktojmë dhe specifikojmë saktësisht se çfarë është New Age BS dhe çfarë nuk është (Seriozisht)
  shih: 'Mark Passio New Age BS'

  Jam dakord me ZerodeHero në aspektin e Kennedy, Gadafit dhe Pim.
  Ata nuk u përshtatën as në skenarin. Pra, vdekur.
  Por nëse lëvizja është e madhe (kontaktet me lëvizjet e një mendjeje të ngjashme në Evropë) dhe përfaqësuesit e mjaftueshëm të guximshëm janë të përfaqësuara, drejtimi mund të ndryshohet.

  emri për partinë politike: 911ON CONFORMISTS Unë propozoj.

  Martin, ju keni cilësitë e lidershipit, unë do të thoja të hedhësh atë klub në kafazin Nazist të pulave.
  Nëpërmjet politikës ne do të lejojmë NOS-NSB-të të dinë se çfarë 'anën tjetër të lajmeve' ka për të thënë!
  Pastaj ju keni një të vërtetë brenda muajit 3! kriza e kabinetit dhe rizgjedhja, dhe pastaj shkoni nga 6 në vendet 22.
  Dhe pastaj ariu është i lirë.
  Dhe gjithashtu llogarisë në vendet e tjera të BE ku gjërat shkojnë ndryshe se sa është planifikuar.
  Dhe kush e di se çfarë ndodh gabimisht me punën e tyre psikiatrike.

 6. Nëse Anglia shkelet mbi çështjen e abuzimit satanik të Hampstead-it, do të ketë një revolucion. Ajo do të kalojë në Holandë. Modeli aktual politik i rremë demokratik me zgjedhjet e tij të hapura dhe pa ndarje të pushteteve nuk ka të ardhme. Ekziston vetëm një zgjidhje dhe kjo është një revolucion që përfundimisht nuk kryhet nga masonët judenj por nga populli, 90%. A mund të pajtojmë më së fundi me masonerinë hebraike dhe me shoqëritë sekrete katolike. Sistemi është i falimentuar kështu që ne nuk duhet të hyjmë në sistem dhe pastaj vetëm revolucioni mbetet. Kundër murit me tradhtarët e popullit.

  • Me këtë lloj politikanësh nuk luftoni një luftë që ju vë në mur. Mos mendoni se politika holandeze është më e mirë, më e keqe.

  • Rrjeti i sigurisë i New Age i "gjithçka është dashuri" dhe rrjeti i sigurisë së krishterë i "kthejnë faqe të tjera" kanë përfunduar, janë një stacion kalimtar. Liria do të duhet të luftohet dhe kjo do të kërkojë sakrifica. Kjo do të jetë një betejë e përgjakshme. Në qoftë se nuk është kështu, atëherë fëmijët dhe nipërit tanë do të jetojnë në skllavëri, copëzuar dhe të gjithë.

   • Kjo ndoshta do të jetë atje për të ecin jashtë, veçanërisht në qoftë se revolucioni do të godasë dhe lëvizja përhapet dhe karakteri globale do të jetë, atëherë ne jemi të detyruar për të mbrojtur lirinë e fituar nga ne.

    Lëvizja jonë nuk mund të lëvizja pacifist në terma absolutë, kur është e nevojshme, ajo është vetë-mbrojtjes kurrë nuk shkojnë nga rruga.

  • Në të vërtetë, asnjë parti politike nuk fillon, sepse kjo është në çdo rast e pakuptimtë dhe moralisht e dënueshme, pse do të bënit kompromis me partitë që shohin shpëtimin në këtë sistem që është kriminel?

   Mund të marrim më mirë një "lëvizje popullore të lirisë" nga toka, ta promovojmë atë nëpërmjet një kanali mediatik në një studio dhe të transmetojmë nëpërmjet internetit. Përmes leksioneve, takimeve dhe konferencave që bashkërisht investojmë dhe financojmë, lëvizja do të zgjerohet. Është gjithashtu mirë të printoni fletushka dhe fletushka për t'i shpërndarë ato etj.

   Ne duhet të veprojmë në frymën e hapjes, drejtësisë, integritetit dhe ndershmërisë, jo për para, as për prestigj apo famë. Ne kemi nevojë për njerëz që janë altruistë dhe holistik janë të gatshëm të punojnë për të bërë për të realizuar revolucionin e popullit ", një lëvizje popullore e lirisë" në territorin holandez dhe globalisht do të zgjerohet në bashkëpunim me të njëjtit mendim dhe.

 7. Hi Martin

  Të dy MSM dhe mediat alternative ende nuk e kuptojnë një problem në botë. Dhe se gjithçka që shohim rreth nesh është rezultat i vetëm gjë 1. Artikulli im i ardhshëm ka të bëjë me këtë:

  Kapaciteti natyror i planetit nuk është më në gjendje të largojë ndotjen toksike (inorganike) që njerëzimi prodhon në kohë dhe ta kthejë atë në substanca natyrale (organike).

 8. @Martin Ky artikull me të vërtetë do t'i bëjë njerëzit të mendojnë! ????

  Sipas mendimit tim, një parti politike nuk është zgjidhja e vërtetë.
  Ajo mund të shërbejë si një zgjidhje e ndërmjetme, si një hap i ndërmjetëm për të sjellë një ndryshim drastik - në një mënyrë drastike (lexo: e dhunshme).

  Fuqitë e tanishme, politika, biznesi dhe bankat (dmth duke përfshirë shoqëritë sekrete dhe agjenda Shih @Donquijotte) një parti e re a le Pim Fortuyn asap do zverkun, nëse kjo parti është aq e madhe, të bashkuar me një kornizë që aq shumë kurajo kështu që patrembur për të përballuar këtë me EN veçantë ka pasur disa "shmangen" nga AIVD, Mossad apo çfarëdo, atëherë menjëherë një tjetër në vendin e saj.
  Unë nuk shoh që kjo të ndodhë kaq lehtë në këtë vend të ish-anëtarëve të NSB-së, shikuesve aktualë dhe mohuesve të ardhshëm totalë!

  Por mund të jetë, mos e përjashtoni atë, mos thuaj kurrë: "Asnjëherë"!

 9. Ndryshoni botën dhe filloni me veten!
  Kjo parti e re do të formohet nga ata njerëz të njëjtë të besueshëm. Mirëdashës dhe me qëllim të keq. Njerëz të rinj të cilët janë fanatik dhe ndoshta madje edhe ndihmës, nëse besoni në të. Askush nuk i ndal ata dhe si një parti e re ju jeni të kënaqur me çdo anëtar të ri. Nëse vazhdoni të përdorni parimin e një sistemi politik të përfaqësuar, duhet të keni besim tek njeriu i juaj. Dhe kjo është e vështirë, sidomos në shoqërinë aktuale të polarizuar, ku secili duhet të ketë një opinion dhe ka gjithçka dhe në të cilën askush nuk beson në të njëjtën gjë. Unë gjithmonë kam idenë se zviceranët kanë një sistem më të mirë.

  • infiltrimi është një problem i madh.
   sopn u shkatërrua gjithashtu.
   Baza (Anton Teuben) tashmë ishte jashtë rendit.
   Partia Pirate, për shembull, ka qenë edhe nën kontroll nga AIVD-maskuar si Gus Peskens alias Jacob Bruinsma, i cili kishte udhëhequr më parë, së bashku me Joanna van der Hoek dhe e bëri Anonymus thyer.
   Është e bezdisshme që stafi i ri i demaskuar mund të vazhdojë praktikat e tyre të ESB për kaq shumë kohë ...
   Një parti e tillë pirat (njerëz me mirëkuptim) po duket gjithashtu duke fjetur.
   Gijs Peskens-nwo-spiun-është tashmë në një drejtim të lartë në piratin e partisë në Almere.

   • Unë do të thotë zënë.

 10. Gjëja më e rëndësishme që mund të bëni është "të qëndroni të shëndetshëm ose të bëheni". Një person i shëndetshëm në trup dhe në mendje është i vështirë për të shtypur.

  Si jemi të shtypur, ndër të tjera. duke kujtuar ujë të pastër, minerale dhe vitamina.
  4.dr-rath-foundation.org
  https://www.youtube.com/watch?v=CfXA-jXJQrE
  https://www.youtube.com/watch?v=KFPR0x93ClY
  en nog veel meer
  Dëgjoni këtë njeri të guximshëm dhe filloni me veten.

 11. Unë do të nxjerr në pah një copëz të vogël në lidhje me synimet e mia me këtë artikull. Në artikullin tim të mëparshëm i thashë [citaat] "Mësimi i vërtetë që duhet të mësojmë është se ne nuk duhet të besojmë në ndonjë autoritet, të ecim pas udhëheqësve, por të bëhemi udhëheqës përsëri. Të jesh bosi i mendjes suaj për të filluar. Kjo është shumë e vështirë, sepse ne jemi kaq të përdorur për të dëgjuar paret e para të përtypura të së vërtetës."

  Themelimi i një partie politike do t'i bënte njerëzit të ndjehen të kënaqur që "dikush ka arritur të bëjë diçka për të" dhe pastaj do të kthehemi në anën e mbështetjes dhe nuk do të bëjmë asgjë.

  Unë jam i lumtur të lexoj në komentet këtu se njerëzit janë kritikë dhe mendojnë për veten e tyre. Keni kaluar testin!

  • shaka e bukur.

   ne kemi dashur të bëjmë të gjithë motorhome tonë të disponueshëm për turneun e zgjedhjeve!
   Çfarë hileje.
   Mendova se kishit bërë një plan me Johan dhe Anthony dhe shkuan në një kurs të ri.

  • njerëzit 678 duken ende mashtrohen Martin ... Koha për një artikull në të cilin opozita e kontrolluar quhet Alex Jones, David Icke, Zero Hedge, Veteran Sot, Ron Paul Paul Craig Roberts, Putin dhe BRICS etj ju duhet të lëvizin larg nga ju false Sionizmi politik kundër paradigmës së Islamit! Në këtë mënyrë të gjithë ata njerëz përfundojnë si ende në ndarjen dhe pushtimin e lojës. Zbuloni globalistët për atë se kush janë dhe çfarë bëjnë ata. Ne duhet të marrim një lëvizje evropiane të lirisë. Le stilolaps, Farrage dhe Wilders duhet të zbulohen për atë që ata janë, duke djemtë për nwo.

 12. Mos i ndiqni fare grupet. Për sa kohë që ju bëni atë që "rend" ju përtyp, DAN ndodh. asgjë. Shembuj: blej vetëm ushqim të gjallë, prandaj mos e paketoni. Bleni në para, lini atë kartë krediti / kartë identiteti në shtëpi. Mobile duke përdorur me masë. Ji kritik ndaj arsimit, medikamenteve, vaksinimeve. Gjithmonë lexoni etiketat. Zgjidhni një fushë jashtë qeverisë, asnjë polic, ushtri, orë parkimi. Shkoni në çiklizëm dhe ecni sa më shumë që të jetë e mundur. Makina nga rruga, fqinjët / fëmijët që luajnë jashtë. Ban TV. Mos bini heshtur, vazhdoni të mësoni, zbuloni, shijoni. Ndalojini kamerat e rrugëve. Qëndroni në vendin tuaj, më pak aeroplanë, më pak kimtrails. Blej në vend, si pak supermarkete të mëdha të jetë e mundur. Merrni fëmijët në pyll, shkoni në peshkim, plazh, noto ... ka shumë gjëra që mund të bëni për të dhënë jetën tuaj një rrotullim pozitiv. Por, përderisa ju lejoni të tjerët të shtypin ju, ju mund të harroni pjesën tjetër. Jeni të kënaqur me atë që keni dhe jeni të interesuar për njerëz dhe kultura të tjera, duhet të shihni se sa do të jetë e shoqërueshme.

 13. Ju mund të krijoni një parti të re që duhet të ndryshojë gjërat, por pasi ata janë në dhomën e dytë ata duhet të luajnë shfaqjen e kukullave. Përndryshe ju jeni figurativisht apo fjalë për fjalë ala Pim bëri një filxhan më të vogël. Mos votoni më. Zoti i parë do të ndryshonte botën, pastaj politikën, por ju ende duhet të filloni me veten. Me sondazhin tuaj, unë kisha hyrë edhe në 'mendime të tjera'.

  • Ditto kështu! Përveç se Fortuijn nuk është bërë fjalë për fjalë një filxhan më të vogël. Për më tepër, unë mendoj se ata janë messing rreth me zërin tuaj elektronike. Pra, mos votoni fare.

 14. Reagimi Mn mëparshme ishte dje, unë nuk e vënë, por keni vënë re se në mes të "N", si në zbritje edhe "pjesë e planit, përkatësisht që English duhet të bëhet një gjuhë universale. Nën ndikimin e anglishtes dhe internetit, shumë fjalë tani po shkruhen ndaras. Ndërmjet n është projektuar për të forcuar këtë. e pancake ju lehtë mund të bëjë dy fjalë se zbritje. Vetëm ju merrni një ndryshim në kuptimin në holandisht. Parukë është i ndryshëm se sa një parukë dhe kështu buka thith (në ujë ose qumësht) ndryshe nga javët e bukës (javësh të veprimit në furrë). Ende diçka për të qenë të vetëdijshëm. Shihni këtu në këtë faqe interneti.

  • Islandezët refuzojnë të pranojnë fjalë të huaja.
   Ata bëjnë gjithshka të mundur për ta përkthyer fjalën në gjuhën e tyre. Ata janë ende krenarë për vendin dhe kulturën e tyre.
   Hare - përsëri diçka si kjo. Ju mund të ekzekutoni urdhrat ose t'i rezistoni atyre. Çfarë do të bëjmë nëse nesër do të vendosin papritmas se duhet të dalim në të majtë? Unë mendoj se shumica e saj do ta bëjë këtë. Po, lolig, shiko gjithçka për mua.

  • Ndaj mendimin tuaj përsëri!

 15. E gjithë ideja se dikush tjetër përveç vetes mendon se duhet të vendosësh se si duhet ose nuk duhet të udhëheqësh jetën tënde është absurde. E gjithë ideja e një klase në pushtet që i zhbërë grupet e mëdha të njerëzve nën kërcënimin e dhunës dhe i dikton ato se si të sillen përmes legjislacionit, është shumë idiotike për fjalët.

  Kjo nuk ndihmon të bëhesh vetë ajo klasë sunduese.

  Nëse njerëz të mjaftueshëm braktisin bindjen e tyre ndaj klasës sunduese dhe fillojnë të binden më shpejt, mund të kalojmë përmes një evolucioni të vërtetë si njerëzimi.

  Ky artikull merret me të në mënyrë më të detajuar. http://achterdesamenleving.nl/een-einde-aan-de-slavernij-deel-soevereiniteit-verwarring/

 16. Partia politike Martin? Unë jam në ???? Kanë pasur gjithçka me ato gënjeshtarë profesionistë, kohë për një erë të freskët.

 17. Kthehu në shkurt 2010, si pasojë e zbulimit që askush tjetër se Goldman Sachs e kishte lehtësuar për gati një dekadë, maskimin e madhësisë së vërtetë e jo-Mastrihtit konform borxhit grek, Zero Hedge pari identifikuar prospektin për një Goldman nënshkruarit shkëmbimit marrëveshje securitization titulluar Titlos PLC. Ne titulluar analizat sepse për të gjitha qëllimet dhe synimet se ishte "është Titlos PLC Downgrade Catalyst shkaktojë cila do të shkatërrojë Greqinë?": Në atë kohë një downgrade Agjensia e normimit të vendit do të çojë në një zinxhir të ngjarjeve Sa ndjekës do të bëjnë miliarda në aktive i papërshtatshëm për kolateralin e BQE-së, duke detyruar një thirrje masive për diferencë në Bankën Kombëtare të Greqisë.

  Në retrospektivë, duke pasur parasysh dy vitet e dhembjes që Greqia tashmë ka pësuar, ky është alternativa ideale. borxhi, i lirë nga kthetrat e euros, në vend që të ketë rënien e ekonomisë së tij me gati 10% çdo vit pa ndonjë rezolutë në horizont.

  Por kjo është e parëndësishme për momentin: ajo që është e rëndësishme është vetë Titlos dhe çfarë bëri Bloomberg pasi ne e postuam analizën. Ajo rezulton se duke ndjekur në gjurmët e Mark Pittman, Bloomberg paditur BQE nën Lirinë e rregullave të kërkuar informata "qasje në dy gazeta të mbrendshëm ka përgatitur për Bordin Ekzekutiv gjashtë-anëtarësh të bankës qendrore. Ata tregojnë se si Greqia përdoret për këmbime të fshehur huazimet e saj, gjë fizarmonikë në një mars 3, 2010, shënim bashkangjitur letrat dhe të marra nga Bloomberg News. Dokumenti i parë është titulluar "ndikim në deficitin e qeverisë dhe të borxhit nga jashtë tregut këmbime:. çështjen greke" kritikat dytë Titlos PLC, një sigurimin që lejohet Banka Kombëtare e Greqisë SA, huadhënës më të madh të vendit, me këmbime të këmbimit në Greqisht borxhi qeveritar për financim nga BQE, tha Bordi Ekzekutiv në shënimin e mbulimit. Përgjigja e BQE: "Banka Qendrore Evropiane thotë se Greqia ka përdorur humbjet e borxheve sepse zbulimi mund të vazhdojë të kërcënojë të ardhmen e monedhës së përbashkët".

  Ndoshta.

  Por ajo që ka shumë më shumë gjasa është se arsyeja pse BQE, e kryesuar nga tjetra, është Goldmanite Mario Draghi, sekreti është për dokumentet sekrete për një arsye tjetër. Një arsye shumë e thjeshtë:

  Mario Draghi - 2002-2005: Zëvendëskryetar dhe Drejtor Menaxhues në Goldman Sachs International
  Me fjalë të tjera, Draghi ishte një ekzekutiv kyç në Goldman në kohën kur askush tjetër përveç Goldman Sachs ishte angazhuar për të krijuar dhe lehtësuar borxhin aktiv të problemit të borxhit grek.

  Me fjalë por të tjera: Mund të jetë se askush tjetër se kreu i Bankës Qendrore Europiane është refuzuar të bashkëpunojë me një FOIA Bloomberg, diçka edhe Rezerva Federale e SHBA Përfundimisht nënshtruar Sa pasuesit e udhëhoqi zbulesën se Fed kishte shpërndarë triliona në fshehtësi kredi për bankat e gjithë bota - dhe që përfshin dhjetëra miliarda në bazë të kredive tryezë për JPM, në kundërshtim me mbrojtjen e Dimonit se ai nuk ka nevojë për të holla TARP në Senat dje: ai e bëri, dhe shumë më tepër, por që kur është dëshmi të rreme një krim përpara një gjykate të kangur të politikanëve të blerë:

  Por kjo nuk ka të bëjë me JPM për një herë. Le të kthehemi në atë molusk ferrit që të gjithë të dashur për të urryer në të gjitha ose 2009 dhe 2010 deri JP Morgan bë Fed në botë backstopped, Pinata prop tregtare, dhe përgjigja se BQE ka providencën Bloomberg si një arsye për të mos dorëzimin jashtë informatat e kërkuara:

  Zbulimi fotografi Kur Bloomberg News parë kërkonit PA ato në 2010 do të ketë "nxitur perceptime negative për aftësinë e Greqisë për të nderuar borxhin e saj," avokati i ECB Marta Lopez Torres tha në një seancë të Gjykatës së Përgjithshme të Bashkimit Evropian në Luksemburg sot. "Është e njëjta tani me Spanjën", e cila "nuk është jonisës për të marrë hua të holla," tha ajo. "Tregjet po reagojnë në mënyra shumë të paqëndrueshme. Ajo po prek ekonominë e euros. "
  Me fjalë të tjera nga Shkatërrimi i Ndihmuar i Ndërsjellë si një mjet për të nxitur propagandën e politikave, MAD është kolapsi aktual financiar në radhë të parë?

  Tani shohim ...

  Më shumë nga Bloomberg, e cila shpjegon arsyetimin për të kërkuar qasje në dy dokumentet e lartpërmendura:

  Këto dokumente "luajtën një rol" në hartimin e politikave dhe "theksuan se ka pasur çështje" kur BQE ndërmori një rishikim të kritereve të pranueshmërisë për kolateral në operacionet e saj të financimit, tha avokati i BQE-së në gjykatë.

  Gurthemeli i reagimit të BQE-së ndaj krizës është t'u japë bankave sa më shumë para që kanë nevojë në këmbim të kolateralit. Në tetor 2010, BQE ndryshoi dhe pranoi pushtetin vetëdiskriminues për të refuzuar kolateralin nëse është e nevojshme.

  "Publiku ka të drejtë të dijë se si autoritetet e BE mund t'i kenë lejuar Greqisë të fshehë deficitin e saj, gjë që ndihmoi në krijimin e krizës së borxhit sovran të Evropës", tha Matthew Winkler, kryeredaktor i Bloomberg News. "Transparenca më e madhe rezulton në përgjegjësi më të madhe dhe ne kërkojmë këtë informacion për të kuptuar se si u zbulua ky debim i borxhit në një përpjekje për të shmangur përsëritjen e saj".

  Qeveria greke nuk hodhi poshtë shkëmbimet, të hartuara për të ndihmuar në përputhje me rregullat e deficitit dhe borxhit dhe ranë dakord mbi atë kur u bashkua me euro në 2001. Ndërprerjet lejuan vendin të rrisë huazimet nga 5.3 miliardë euro, tha në nëntor, Eurostat, agjencia e statistikave e BE, në 2010.

  Në muajin prill, 2009 - shtatë muaj përpara shpërthimit të krizës greke - zyrtarët e BQE dalluan "një operacion këmbimi në terma të pazakontë", sipas dokumentit të marsit 2010.
  Dhe përsëri në Goldman, i cili në periudhën 2001 më pas ishte ofruesi i vetëm i bankës ose transaksionet e huaja të këmbimit valutor:

  Në transaksionin më të madh të derivativëve të publikuar deri më tani, Greqia hoqi 2.8 miliardë nga Goldman Sachs Group Inc. në 2001 nëpërmjet një derivativi që hoqi borxhin e dollarit dhe yenit të lëshuar nga kombi për euro duke përdorur një kurs historik të këmbimit, një lëvizje që krijoi një ulje të nënkuptuar në huamarrjet totale.

  "Autoritetet greke nuk kishin qenë asnjëherë të informuar për këtë çështje komplekse dhe nuk kishte asnjë mendim për trajtimin kontabël," tha në një deklaratë agjencia e statistikave të Eurostat, me bazë në Luksemburg. Mbikëqyrësi kishte vetëm diskutime "të përgjithshme" me institucionet financiare lidhur me udhëzimet e saj për borxhet dhe defiçitin kur swap u ekzekutua në 2001.

  "Është e mundshme që Goldman Sachs (GS) na kërkoi sqarime të përgjithshme," tha Eurostat, duke refuzuar të përpunojë më tej.

  Zëdhënësit për Goldman Sachs në Londër nuk mund të komentonin menjëherë pas dëgjimit.
  Si të pyesni atë zëdhënës tjetër Goldman Sachs, Mario Dragi? Ndoshta pyetjet me të vërtetë të rëndësishme janë fundosja e vazhdueshme?

  http://www.zerohedge.com/news/just-what-mario-draghi-hiding-ecb-declines-respond-bloomberg-foia-request-greek-goldman-swaps

 18. Nice Martin, unë isha duke pritur për këtë.

  Nëse ju mund të garantojë se nuk ka njerëz me lidhje dhe interes në kishë ose fisnikërisë, ose shumëkombëshet që po ndodhin në partinë tuaj, ju me siguri keni një shans për të rifituar të qartë në çdo rast se rendi i themeluar nuk është e majtë apo të djathtë, por vetëm kriminel i rëndë ...
  Ajo që thotë ZerotheHero është e vërtetë pjesërisht, por na mbetet ne nëse marrim që media dhe opozita e rreme do të tallen me ne dhe nëse ato janë të suksesshme me të ....
  Vëmendja e medias ende duhet të zbatohet, nëse shkon aq larg ...
  Megjithëse media po largohet më mirë dhe më mirë me fshehjen e një lajmi gjithnjë e më të shquar, ajo ende mund të zbatohet.
  Për shembull, tronditëse, e cila mund të jetë e ligjshme, varet nga mënyra se si e bëni atë dhe çfarë lloj shokuje ju sjellni.
  Unë jam në favor.

  Një parti që është e drejtë, ndërsa të angazhuar në mënyrë strategjike, PS-ja mendon të bashkohen detyruar menjëherë dhe vetë përsëri për të punuar në gjëra të rëndësishme, si privatësinë tonë, të Bilderbergers, etj Elite-pedofilët ...

  • Po, kjo është shumë realiste dhe e realizueshme? Ideja e vetme, për të trokitur mbi ta për të fikur Elitin nëpërmjet sistemit të Elitës kriminale ??? Po, atëherë ju merrni lejen e tyre dhe mundësinë që të përpiqeni të mundeni Elitin nëpërmjet POLIEK DENHAAG DHE BRUKSEL dhe gjithashtu hapësirën përmes kanaleve të tyre të medias? A ju duket mirë për ju? Po, dhe mundësia e suksesit është sa përqind?

   A keni nevojë për politikë për të bërë dallimin? Ne nuk jemi në gjendje të arrijnë grupe të mëdha njerëzish pavarësisht nga politika, pa pasur nevojë të përdorin mediat e tyre?

   Ju duhet të vazhdoni të ushqeni këtë sistem të korruptuar, WAKE-UP !!

   • http://www.cineversity.tv/c-tv/NL/tv/spain/Marinaleda.. për frymëzim, kështu që ju bëni një fillim me lirimin veten, dhe blerjen e tokës me të gjitha stoli, dhe ajo që është blerë, atëherë është bërë posedimi juaj, i takon komunitetit, asnjë qeveri nuk ka për të bërë atë në kokën e tij për ta marrë atë nga ju.

    Komunitetet mbajnë shkallë të vogël, me autonomi dhe ende të lidhur me njëri-tjetrin. Anarkisti në kuptimin e duhur të fjalës dhe demokratike në të cilën 1 çdo ditë ka një zë që dëgjohet dhe çdo individ ka të drejtën e vetëvendosjes.

    Asnjëherë mos shkoni aty ku jeni aktualisht, sepse kudo në tokën e banuar duhet të ndërmerren iniciativa të tilla, mos ua ktheni shpinën atyre, por jeni të përkushtuar për rikthimin, rikthimin tek pushtuesit. Keni një qëllim të përbashkët, një plan veprimi për të cilin dëshironi të punoni.

    Ne nuk kemi nevojë për politikanë, ne nuk kemi nevojë të mediave të tyre, burime të tjera të cilat ata pretendojnë se ata e kanë atë, ne kemi nevojë për t'i dhënë atyre gradualisht goditje vdekje. Mendoni më gjerësisht dhe të Madh, të tilla si ata kanë një të zhvilluar një agjendë në shumë fusha dhe rajone, kështu që ne duhet të vazhdojë të punojë në mënyrë strategjike për të rimarrë tokën e banuar, kjo është një plan betejë e shekujve që forma duhet të jepet .

   • Pikërisht, ju nuk mendoni se elita kriminale do të lejohet me atë sistem të rremë demokratik që ata kanë shpikur veten e tyre?

  • Është e lirë për të shkruar gjithçka në letër dhe sidomos shënimet e pesë të shkojnë shumë në raundet.

   Ju mund të shkruani gjithçka mbi të për shembull; mbajini djemtë tuaj në shtëpi dhe bashkëshortin tuaj dhe mos ua tregoni luftërave.

   A bashkëpunoni për të ruajtur këtë sistem? Pse?

   Shikimi i TV është budalla dhe nuk është më e kësaj kohe.

   jam hip dhe nuk shikoj TV më.

   Shikimi i televizorit është si 2008

   a besoni elitën whahahaa

   http://www.martinvrijland.nl

   ju mund të shkruani këto lloje të teksteve në paratë e letrës dhe ato ende ruajnë vlerat e tyre.

 19. E gjithë kjo duke u thënë, këto janë hallkat e bronzit: ju mund ta ndërtoni botën në botë. Zgjedhja është e jotja. Dhe do të marrë përsipër ulur duke thënë ende lutjet dhe vendosjen e qëllimeve; ju duhet të punoni për të (sepse puna fizike është qëllimi shpirtëror që kristalizon vizionin e tij në realitet fizik).

  http://redefininggod.com/real-solutions/

  Unë do të doja të them përsëri se do të ishte mirë nëse Martin do të dërgonte mesazhe nga alt-market.com, redefininggod.com dhe / ose faqe të tjera të mira që njohim. Ata gjithmonë goditën gozhdën në kokë përsëri dhe përsëri. Nga tekstet e Brandon Smith mund të themi se sa e vështirë është të mbetesh i plotë kur je vazhdimisht i infiltruar dhe madje i vrarë si krijuesi i shtetit gri të filmit. Gjendja gri ishte ndoshta kaq e drejtpërdrejtë dhe konfrontuese me shumë prekje të jetës së vërtetë që nuk mund ta linin që të shkonte të padëmtuara. Ajo që është gjithashtu e vështirë është se çdo gjë në interwebs është bërë për disinfo, contr opp etj unë nxjerr konkluzione, por mbaj një mosbesim të shëndoshë. Për mua është ende pyetja se sa larg kontrolli i tptb në të vërtetë arrin. Vendet si kjo dhe të lartpërmendurit ende mund të gjenden. Dhe për fukushimën? A është realizuar me të vërtetë apo nuk është me të vërtetë jashtë kontrollit të tyre?

 20. Unë do të vendos sistemin zviceran dhe për këtë arsye fuqinë me njerëzit.

  Por pastaj edhe ata që na plaçkitën u përpoqën.

  Nëse vjedhin miliona, kush do të jetë në krye? Rruga ku unë jetoj, qytetin tim, qytetin apo të gjithë vendin dhe gjithë BE-në e çmendur?
  Pse duhet të paguajnë grekët për të përhershme ose të gjithë ne që jetojmë në BE?

 21. Unë mendoj se Martin, ashtu siç mendova për një fitore politike, i gjithë sistemi është i rremë.
  Por tani askush nuk mund të mendojë në mënyrë të arsyeshme është i përfaqësuar, dhe për këtë arsye nuk ka asnjë kundër-zhurmë e vërtetë për t'u dëgjuar ...

  Unë kam qenë duke menduar për vite me radhë për një lëvizje me qëllime thelbësore,
  - shkolla nga ne
  - spitalet prej nesh
  - banka e dhe për të gjithë ne
  - jo demokraci politike, por reale me shumë referendume
  - menjëherë të zëvendësojë cilindo që ende ishte zgjedhur nga një
  komisioni i mbretëreshës ose mbretit, kështu gjyqtarët, oficerët e
  Drejtësia, kryetarët e komunave ...

  Lëvizja kërkon dhe inkurajon njerëzit që të ndalojnë pjesëmarrjen dhe punën për vete ose së bashku,
  Partia Politike e bën këtë të mundshme dhe pengon masat e politikës dhe qeverisë për të ndaluar ne ....
  Partia Politike po e merr për lëvizjen, dhe ndoshta është një qeveri e përkohshme kalimtare e njerëzve që punojnë një formë të re të shoqërisë me sa më pak rregulla të jetë e mundur ...

  Lëvizja mund të organizojë rezistencë dhe t'u shpjegojë njerëzve se si ata mund të jetojnë rreth rregullave dhe të bëhen më të pavarur.
  Duke pretenduar dy nga kanalet televizive në kontekstin e Televizionit të Mind-Control-it duket si një ide e mirë ....

GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër