Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

Jan ndeshte rreth Zionizmit të krishterë, hebrenjve dhe Talmudit

Jan ndeshte rreth Zionizmit të krishterë, hebrenjve dhe Talmudit

paralajmërim: Një vlerë jo numerike e hasur në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-content/plugins/social-warfare/functions/social-networks/twitter.php në linjë 106

Ditët e fundit unë kam qenë pak i zënë në personin Jan Smelt. Ndodhi të premten për gjykatën e Almelos për shkak të një artikulli që është konceptuar si fyerje e një grupi njerëzish, përkatësisht hebrenjve. Përshkrimi i saktë mund të gjendet më poshtë. Ajo ka të bëjë me një kopje nga thirrjet. Ju mund ta lexoni artikullin në të cilin bazohet fyerja këtu. Pyetja është nëse Shkrihet do të fitojë këtë procedurë. E them këtë nga njëra anë, sepse ai ka vendosur ta mbrojë veten - ku rregullat ligjore mund të jenë pengesa e tij - dhe nga ana tjetër sepse pres që gjyqtarët në Holandë në përgjithësi të kenë një paragjykim të pashpirt ndaj sionizmit. Ky i fundit është një tendencë që ju të gjeni në politikë dhe në të vërtetë në të gjitha shtresat e shoqërisë holandeze. Ju mund të thërrisni gjithçka në këtë vend, por sapo ju drejtoheni judenjve ose sionizmit me gishtin 1, kjo trajtohet në mënyrë joproporcionale. Të drejtë? Jo sipas mendimit tim.

dagvaarding_jansmelt

Akuza është se Ndaloni me ofendim të qëllimshëm për një grup njerëzish. Pyetja është nëse kjo deklaratë është e saktë. Ju mund ta lini veten të shkoni pa qëllimin për të fyer dikë, me rezultat që dikush ndihet i ofenduar. Personi më pas mund të zbulojë se ti e ke ofenduar qëllimisht atë, por je i bindur se kjo nuk ishte qëllimi. Ju vetëm dha mendimin tuaj. Personi tjetër mund të ndihet i fyer në bazë të mendimit tuaj, por kjo është një rezultat që ju nuk keni ndërmend qëllimisht. Sipas mendimit tim, Smelt veçanërisht shprehu mendimin e tij.

Është e shquar që deklarata as që vjen nga këndi hebraik. Deklarata u bë nga (me gjasë) të krishterë: një predikues femër që quhej Gerbrig Maria Arends-Alkema (që jetonte në De Krim) dhe Gerrit-Jan Vrieling nga Dedemsvaart. Kjo është e veçantë. Ju duhet të imagjinoni se një grup i krishterë do të kishte paraqitur një ankesë kundër Geert Wilders për fyerjen e marokeneve kur ai foli për 'pak marokenë në Holandë'. Do të ishte më e besueshme se komuniteti maroken do të ndihej i sulmuar dhe do të raportojë. Është po aq e veçantë sa një grup judenjsh që raportojnë për fyerje të hebrenjve. Ky grup duket se nuk ndihet i ofenduar, sepse deklarata nuk vjen nga ajo kënd. Sa serioz është atëherë? Sipas mendimit tim, Jan Smelt shprehu mendimin e tij. Dhe një opinion mund të perceptohet si ofendues nga një grup, por nuk ka për qëllim të jetë kështu. Pra, fjala "e qëllimshme" në këtë nuk është e zbatueshme. Përfundoj këtë kryesisht sepse kam folur me Jan Smelt me ​​telefon dhe kam kuptuar se nuk kishte asnjë qëllim të ofendonte në lojë.

Nga biseda e kam bërë të qartë se vetë Smelt ishte dikur një anëtar fanatik i një klubi i cili vetë "Të krishterë për Izraelin'Telefonatat. Pyesja veten se si ndodhi që një i krishterë që ishte kaq pro-izraelit tani mund të ishte i zënë aq shumë sa ta ekspozonte këtë popull në një mënyrë tjetër. Jan shpjegoi shkurtimisht këtë dhe iu referua librit të tij 'Çifutët nuk janë perëndi'. Ky libër me të vërtetë siguron një pasqyrë të qartë të motiveve të Janit. Shkurtimisht, do të thotë se ai zbuloi se disa gjëra në histori kanë shkuar ndryshe nga sa besohet prej vitesh. Shkrihet zbuloi se mashtrimi dhe mashtrimi është shumë normal brenda judaizmit dhe se ata nuk i konsiderojnë 'judenjtë' si kafshë dhe gjithashtu mund t'i trajtojnë ato ashtu. Hyrje ai shkruan [quote] Ky shkrim ka për qëllim të kundërshtojë halogun e hyjnisë që varet nga hebrenjtë. Shumë njerëz ende kanë një ndjenjë të paqartë të Perëndisë. Kjo i pengon ata të kritikojnë një popull që paraqitet si 'populli i Perëndisë'. Është një lloj supersticioni. Judaizmi e cenon seriozisht këtë supersticion latent dhe nuk i bën njerëzit të mençur. Ky shkrim u drejtohet sionistëve të krishterë dhe dëshiron t'u tregojë atyre se ata janë në të vërtetë idhujtarë të Izraelit. Nëse e lexoni librin nga Jan Smelt (shih këtu në internet version) Ju gjeni se ai nuk është jashtë për të fyer një grup të njerëzve, por duan të tregojnë se sa fyese feja apo besimi i popullsisë në krahasim me pjesën tjetër të njerëzimit. Në librin e tij, Smelt gjithashtu përshkruan sionizmin e krishterë dhe si, sipas tij, ky fenomen kontribuon në vetëvendosjen e superioritetit të hebrenjve.

Nëse e lexon mirë librin, do të gjeni edhe vërtetimin e deklaratave në artikullin për të cilin Jan po ndiqet penalisht. Megjithëse gjërat që thotë Smelt mund të jenë fyese, ato duket se janë vërtet të bazuara në mësimet e vetë judaizmit. Pyetja është nëse Ndaloni me ofendim të qëllimshëm ose thjesht i referohet asaj që vetë Judenjtë mendojnë. Pyetja më pas bëhet: A mundet një referencë për atë që dikush mendon se është fyese ose me ofendim fyes? Ndoshta kalimi i ardhshëm Smelt bën borxhi [quote] Rabinët ju thanë se ata johebrenj ishin aq budallenj si prapa një derr. Në të vërtetë, ata nuk ishin më shumë se kafshë. Rabini i vdekur kohët e fundit, Ovadja Josef i krahasoi ata hapur me gomarët. Ju mund t'i mashtroni ato për çdo gjë. Paganët me të vërtetë kanë gëlltitur gënjeshtrën e Holokaustit për një kohë të gjatë. Por paganët po kapen. Gënjeshtra është e demaskuar. Në të ai flet për 'gënjeshtrën e Holokaustit'. Po, mund të thuash se kjo konsiderohet fyese. Referenca për nocionin e 'paganëve' nuk mund të jetë kjo, sepse çifutët thjesht duhet të etiketojnë të gjithë jo-hebrenjtë, sipas Smelt. Pyetja është në të njëjtën kohë nëse Jan në fakt fyen një grup me 'etiketimin e Holokaustit si një gënjeshtër'. Në fund të fundit, është mendimi i tij se Holokausti është një gënjeshtër. Në faqen 25 të librit të tij, Smelt vërteton opinionin e tij [quote] Shumë hebrenj u vranë në kampet e përqendrimit në Holokaust. Kjo lejon çifutët aktualisht llogarisin në një shumë simpati në Evropë. Por ka kryesisht inferior Çifutët - në sytë e njerëzve të tyre - vdiqën në Luftën e Dytë Botërore. Për shembull, Këshilli Çifut në Amsterdam gjatë luftës nuk është shembulli qenë drejtësia. Ky këshill u krijua me urdhër të nazistëve dhe këtij këshilli ka përmbushur detyrën e saj siç duhet: punëtorët-hebrenj dhe hebrenj të vegjël të pavarur u vendosën në transport. Në këmbim të bashkëpunimit, anëtarët e hebrenjve mbetën këshillit dhe hebrenjve të tjerë të pasur jashtë goditjes. Pra, ata sakrifikuan një pjesë të popullit të tyre. Ka shumë faqe interneti që nxjerrin në pah Holokaustin shumë më tepër kritik se Smelt. Për shembull, faqja e internetit Stopzionism.com është e mendimit se nuk ka asgjë të keqe me ata 6 milionë hebrenj të fumiguar (shih këtu). Pyetja tani është se deri në çfarë mase shprehja e një opinioni duhet të konsiderohet si "ofenduese me qëllim". Por kjo shkon edhe më tej, sepse në faqen 4 të thirrjes Smelt - bazuar në të njëjtin artikull - akuzohet për nxitje për urrejtje:

JanSMelt_aanzettentothaat

Gjëja e veçantë është që unë nuk lexoj një thirrje për urrejtjen e hebrenjve në artikull. Kjo është me sa duket përkthimi i lirë i dhënë nga Shërbimi i Prokurorisë Publike. Ndjesa i referohet në artikullin e tij për ndjenjën e epërsisë që hebrenjtë kanë prirjen të kenë për njerëzit e tjerë. Ai e vërteton këtë në librin e tij dhe i referohet Talmudit në të. Për të dhënë një përshtypje për atë që është në të, unë kam përfshirë një përmbledhje nga libri Jan [quote] më poshtë:

 • Ylberi hebre: Nëse një hedhje godet një çifut, ai duhet të vritet (Sanhedrin 58b). Nëse një hebre gjen një objekt të humbur nga një Hedhje, ai nuk duhet ta kthejë atë (Baba Mezia 24a). Nëse një hebre vret një Hedhje, dënimi me vdekje nuk qëndron aty (Sanhedrin 57a). Çfarë çifut vjedh nga një Hedh, ai mund të mbajë (Sanhedrin 57a). Të gjithë fëmijët e Gojiem janë kafshë (Yebamoth 98a).
 • Urrejtja kundër Gojimit (njeriu i mirë): Gojimet nuk janë njerëz, por kafshë (Baba Mezia 114b). Ushqimi me një gjuajtje është i njëjtë si të hahet me një qen (Tosapoth, Jebamoth 94). Edhe Gojiem më i mirë duhet të vritet (Soferim 15). Marrëdhënia seksuale mes Gojiem është si marrëdhënie seksuale e kafshëve (Sanhedrin 74b). Në kohë paqeje mund të hedhin një dëmtim të tërthortë të shkaktohet për shembull duke hequr një shkallë, siç u shpreh në një raste (Shulkan Arukh, Yoreh De'ah, 158. Kjo është vetëm në edicionin hebraike të Talmudit. Edicioni i angleze është pastruar në këto lloj deklaratash.)
 • Shpifje e të gjithëve që është e krishterë: Yeshua (shpjegim shih pag 38) është në ferr në një banjë me feces valë (Gittin 57a). Acc. faqe 73. Jeshu ishte seksualisht i pamoralshëm dhe nderoi një gur (Sanhedrin 107b). Yeshu ishte jashtë popullit hebre të mbyllur për ligësinë e tij dhe ai refuzoi të pranonte mëkatet e tij (Sotah 57a). Miriam (Maria) ishte një floktar që kishte marrëdhënie seksuale me disa burra (Shabati 104b, vetëm edicioni hebre). Ajo zbriti nga princat dhe udhëheqësit e qeverisë, por u kurvërua me marangozët (Sanhedrin 106). Të krishterët që refuzojnë Talmudin do të shkojnë në ferr (Rosh Hashanah 17a).
 • Seksualiteti: Marrëdhënia seksuale mes një djali më të vogël se 9 dhe një grua e rritur nuk e dëmton gruan (Sanhedrin 69b). Një njeri i rritur mund të ketë marrëdhënie seksuale me një vajzë më pak se 3 vjet.
  fëmija rritet mbi të përsëri (Kethuboth 11b). Seksi me një vajzë më të vogël se viti 3 është në të njëjtën kohë nënshkrimi i martesës (Sanhedrin 55b) (cf Rabbi Hafuta, paga 44)
 • Seksi me kafshë: Adami kishte marrëdhënie seksuale me të gjitha kafshët në parajsë (Yebamtoth 63a) Balaami kishte marrëdhënie seksuale me gomarin e tij.

Padia e së nesërmes (e premtja 12 dhjetor) prandaj është shumë interesante dhe do të jetë një pasqyrim se si gjërat qëndrojnë në Holandë. Nëse Jan Smelt është dënuar, mund të konkludohet se gjyqtarët në Holandë nuk janë me të vërtetë objektive. Në të njëjtën kohë, e ashtuquajtura 'liria e fjalës' që do të zbatohej në Holandë ka mbaruar. Si mund të fyehet qëllimisht një grup (i cili as nuk e raporton veten) nga një opinion? Si mund të nxitet urrejtja nëse vetëm një opinion shprehet në bazë të ideve që kjo grup popullsie i përmbahet? Nëse fyerja bazohet vetëm në përdorimin e termit 'Holokaust-gënjeshtra', atëherë edhe kjo është një vlerësim me ngjyrë, sepse këtu edhe Jan Smelt shpreh vetëm mendimin e tij. Nëse është e drejtë, "liria e fjalës" zbatohet ende, por kam frikë nga më e keqja.

Lista e lidhjeve burimore: Donquijotte.wordpress.com, thuis.mikroland.nl, stopzionism.com

Të gjitha aksionet 374
468 ad
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405


paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
21 Comments

 1. Dhe mund të gënjesh Gojimin në qoftë se i shërben "arsyes së mirë":

 2. Talmudi ka shumë ngjashmëri me Kur'anin në këtë mënyrë. Gjithashtu, asgjë tjetër veçse nuk respektohet asgjë në Bibël ose në Tevrat.

  Citimi: "Seksualiteti: Marrëdhënia seksuale mes një djali më të vogël se 9 dhe një grua e rritur nuk e dëmton gruan (Sanhedrin 69b). Një njeri i rritur mund të ketë marrëdhënie seksuale me një vajzë më pak se 3 vjet.
  fëmija rritet mbi të përsëri (Kethuboth 11b). Seksi me një vajzë më të vogël se viti 3 është në të njëjtën kohë nënshkrimi i martesës (Sanhedrin 55b) (cf Rabbi Hafuta, paga 44)
  Seksi me kafshë: Adami kishte marrëdhënie seksuale me të gjitha kafshët në parajsë (Yebamtoth 63a) Balaami kishte marrëdhënie seksuale me gomarin e tij. "

  Unë jam një i krishterë në zemër dhe shpirt, por po aq serioz. Sa satanike e doni? Talmudi është një libër djallëzor.

  • Ju veproni si një krishterë zonal tani nëpërmjet gënjeshtrave tuaja në reagimin tuaj. Ju krahasoni një libër të shkruar nga njeriu (Talmudi) me fjalën e Perëndisë (Kur'an). Ju bëni këtë pa ndonjë njohuri për atë për të cilën po flisni. Çfarë vlere ka mendimi juaj? Jo më shumë se gënjeshtra e përditshme që u përhapën sionistët dhe përkrahësit e tyre ....

   • A nuk doni të thoni atë që thoni?
    A mund të më shpjegoni dallimin ndërmjet Kur'anit dhe Islamit dhe ritualeve të tij me fjalë të tjera është në vijim në Kur'an, do të përmend disa

    Prej një pjesë të penisit të një fëmije (pjesa më e ndjeshme e lëkurës së njeriut)
    Oferta dele prerë fytin e tyre pa anestezi ndaj Mekës.
    Jepni energjinë tuaj në Qabe Kubinë saturn 5xper ditë.

    që ritmat e çuditshme macabre mund të të vendosin në cep të talmudit aq keq që nuk mund të ketë ndonjë gjë tjetër që vjen në linjën e kultit adhurues të Saturnit.

  • Pse reagoni si një kristian zionist nëpërmjet këtij krahasimi të gënjeshtërt midis një libri njerëzor dhe fjalës së Perëndisë? Jepni mendimin tuaj për gjëra që nuk dini asgjë, me pak inteligjencë dhe me shikim të shkurtër.

   • Ky është komenti më i dendur që kam lexuar ndonjëherë në MT.

    Urime të themNoToZionism.

    Çfarë shtytje gjithashtu sjell një fe të tillë të keqe me të. Shocking.

 3. Ata njerëz që kanë kohën dhe mundësitë, me këtë rast kërkoj nesër, 12 Dhjetor 2014 në orët 11, të jenë të pranishëm në gjykatë në Almelo për të mbështetur Jan Smelt dhe për të mbrojtur të drejtën e fjalës së lirë. Pjesa më e madhe është në rrezik, si shkenca e lirë, ekonomia e lirë, një shoqëri e lirë dhe përfundimisht LIRIA JONË! Nëse vendos të bëhesh skllav i Kabulit hebre atëherë qëndro vetëm në shtëpi. Nëse zgjidhni të jeni një person i lirë, atëherë kundërshtoni këtë Kabul hebre dhe mbështesni Jan Smelt!

 4. Është me të vërtetë një "gotspe" për të raportuar një opinion.

  Neni 7: Liria e shprehjes; ndalimi i censurës
  http://www.denederlandsegrondwet.nl/9353000/1/j9vvihlf299q0sr/vgrnbj1z0qzw
  bla bla bla ... liria v opinion .... bla bla bla, subjekt i përgjegjësisë së të gjithëve sipas ligjit.
  Është fjalia e fundit. Kush e përcakton ligjin? Zotërinj (?) Avokatët dhe puristët? Asnjë qytetar !!!
  Kjo quhet efekti ligjor i zakoneve të mëparshme dhe përgjithësisht të pranuara.
  NE CAKTIMI I LIGJIT nml. dhe nëse ata nuk pajtohen me të ata mund të (unë do të them atë me rregull, përndryshe unë do të merrni artiekellll xx për mua ????) "kruarje" / "salting" / "... .."

  Mendimi i Jan Smelt nuk është fyes në asnjë pikë.
  Thelbi i aktakuzës do të jetë (edhe pse nuk do të thonë) gënjeshtrën e Holokaustit.

  Fakti që 2 të krishterët bëjnë një deklaratë sigurisht nuk argumenton për krishterimin në përgjithësi dhe për këta njerëz në veçanti. Unë nuk u besoj këtyre njerëzve as: Do të ishte nml. mund të jetë gjithashtu një mashtrim i bashkësisë hebraike që të mos vijnë vetë në fotografi dhe siç kanë bërë për mijëra vjet, duke i vënë të tjerët para karrocës së tyre. Shkurtimisht, të "fshehësh" mbrapa krishterimit. Slim? Asnjë dinak jashtëzakonisht dinak.

 5. Në këtë rast argumenti i mëposhtëm për Jan:

  Ai mund të tregojë për mbrojtjen e tij (ose edhe profesionet)
  në librin e Georg Orwell, "1984", në të cilin në një shoqëri diktatoriale fashiste, policia e Mendimit kontrollon të gjithë qytetarët.

  Për më tepër, të gjithë duhet të shpërndajnë fletushka për këtë, jo mijëra, por qindra mijëra.

  Ndoshta të rinjtë përmes Facebook, Email-bombardimeve, Twitter Tsunami,
  aplikacione për liri etj NOpër të mobilizuar vendin !!!

  Do të në të njëjtën kohë e mirë 'publicitet' tregojnë regjimin aktual diktatorial që kemi në Holandë. Mund të jetë NO-derland thënë JO për padrejtësi dhe të kufizojë lirinë tonë dhe lirinë e fjalës.

  A vazhdon ......... .1000 x 1000 x 1000 ......
  deri sa të gjithë kanë dëgjuar për të
  en para jush nëse fëmijët tuaj ose nipërit tuaj mbyten!

 6. mund ta kaloj këtë artikull ose do të ndiqet penalisht në të ardhmen.

  http://henrymakow.com/2014/12/NWO-is-Throwback-to-Totalitarian-Judaism%20.html

  një faqe interesante gjithsesi. http://www.savethemales.ca/

 7. Artikull i mirë. Nuk e dija se këto gjëra ishin në Talmud. Prandaj, jam shumë fyer, sepse Gooi quhet bishë. Fjalët e tjera të cituara nga Talmudi gjithashtu nuk mund të kalojnë nëpër formatimin e teksteve! Mut i ndyrë i ndyrë !!!!

  A mund ta ndalojmë / ta djegim këtë talmud të tmerrshëm sa më shpejt që të jetë e mundur dhe të lutem që të shtypni të gjithë përkrahësit e tyre jashtë vendit sa më shpejt të jetë e mundur? Kjo është shumë më logjike sesa akuza e personit që vë në dukje këto tmerre!

 8. kurrë nuk e di se ka gjëra të tilla të tmerrshme në Talmud.
  Nëse çifutët besojnë vetëm në Dhiatën e Vjetër dhe ata e konsiderojnë çdo jo-çifut si një qen, si është se Izraeli (Lamentation Wall etj.) Është një tërheqje e tillë turistike për të krishterët? Ato të krishterë nuk duhet të ndihen fare mirëpritur? Ose ndoshta është fryma tregtare e hebrenjve që përpiqen të bëjnë një sallatë këtu dhe kështu t'u japin turistëve ndjenjën se ata janë të mirëpritur. Edhe në Dhiatën e Vjetër, Perëndia thotë se hebrenjtë nuk janë më njerëzit e tij të zgjedhur, por se ai është një perëndi për të gjitha kombet.

  • Në të vërtetë, ata përpiqen të përhapin një sallatë kudo, por edhe kudo.
   Miliona kanë qëndruar tashmë për shtëpinë "Anneke Frank (enstein)". Gene, perceptoheshin dhe lanë dhe të gjithë. Haha dhe ata duhej të paguanin (si primal) 'Ollanders' too.
   Pse, një sallatë? Një milion kompani!

   Mos filloni me Protokollet e Sionit.
   shih: https://www.stormfront.org/forum/t204251-2/
   sepse atëherë ju mund të vërtetë lache ... ..

 9. Mbi temën: Ky nuk është lajm kombëtar .... Në librin e Peter Stuivenberg, De Boogeyman, një listë e tërë vjen me njerëz, shumë studiues dhe kërkues, të cilët janë paditur dhe madje janë likuiduar nga cionistët për të ruajtur faltoret e holokaustit.

 10. WTF .... serioze ose satire ... .. http://www.youtube.com/watch?v=ANBMxG_LO9Y

 11. Dhe si ka shkuar padia? Kam kërkuar në internet këtë mëngjes, por nuk gjeta shumë: 0 (

  • Sipas mendimit tim, Jan Smelt nuk ishte në gjendje të zhvillonte një mbrojtje solide, sepse ai ishte shumë nervoz dhe tepër i kënaqur në shpjegimet e tij. Prandaj mendoj se ai do të dënohet. Nëse ai bën thirrje dhe pastaj përdor një avokat, mund të jetë që rasti të duket shumë i ndryshëm. Kam intervistuar Janin pas seancës, por ai vendosi të mos vazhdojë intervistën. Deklarata është 22 dhjetor.

 12. Ata që kanë paraqitur një ankesë nuk janë parti sepse nuk kanë interes social në këtë rast. Prandaj, gjyqtari duhet ta ketë shpallur çështjen të papranueshme, por kjo është ende e mundur. Do të kishte qenë një çështje tjetër nëse CIDI ose ndonjë institucion tjetër hebre i kishte paraqitur një raport. Kjo është e pavarur nëse vepra penale është kryer. Sipas mendimit tim, kjo është thjesht ligji mbi lirinë e shprehjes dhe Dedemsvaart duket pak e humbur. E pra, rrugët e Perëndisë janë të padepërtueshme.

 13. Të krishterët për Izraelin do të jenë shumë të kënaqur nëse Jan Smell është dënuar për këtë tradhti.
  Një fitore për sionistët, sepse fundi i fjalës së lirë në lidhje me Holohoax.

GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër