Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

Kampet holandeze FEMA

Kampet holandeze FEMA

Pa e kuptuar atë, Evropa po punon gjithashtu në nxjerrjen e agjendës së NAZIS. Si në ky artikull Pasi u përshkrua, Europa është bashkë-themeluar nga NAZI të vjetra dhe nuk mund të mohojmë, për shembull, se Princi Bernhard - iniciator i grupit Bilderberg - gjithashtu ka rrënjë NAZI. Për shembull, ai punon për IG-Farben; kompania që furnizoi Zyklon-B me NAZI, por gjithashtu bashkëfinancoi makinën e luftës së Adolf Hitlerit.

Për shkak se makina ime duhej të kthehej në garazh për një kohë, vendosa të udhëtoja me tren për argëtim. Arritja në stacion menjëherë vura re disa ushtarë që në mënyrë aktive dorëzuan pretendimet dhe fletushkat. Ata po rekrutonin personelin. Gjithashtu fola me dikë që punon në UWV disa javë më parë. Ai më tha se UWV po rekruton gjithashtu personel aktiv për mbrojtje. Gazetat janë gjithashtu plot rregullisht me reklama për mbrojtje. Dhe gjithçka që ndërsa mbrojtja në sipërfaqen e dukshme ka qenë duke u ankuar për shkurtimet për dekada! Çfarë po ndodh këtu? A është kjo formë aktive e fushatës vetëm e domosdoshme, sepse ekzistojnë kaq shumë boomers fëmijë nga ushtria?

mbikëqyrësitPër njeriun e UWV e pyeta se ku janë vendosur të gjithë këta njerëz të rinj. Ai pranoi se kishte një ndërtim të një Evropianët më të vegjël (që nga 2009, Traktati i Lisbonës). Sigurisht që të gjithë e dimë për ekzistencën e NATO-s, por a keni dëgjuar ndonjëherë për ndërtimin aktual të një force që tejkalon tokën? A e njihni Forcave të Armatosura të Sinkronizuara Evropa (Sigurt)? Ndërkohë, ne shohim gjithnjë e më shumë trajnerë lagje dhe Mbikëqyrësit me uniforma. Ata të lagjeve të lagjes duken pak si një luftë e ushtarëve, ndërsa mbikëqyrësit janë pak si agjenti i xhaxhait. "Po, por"A do të thoni"kjo është me të vërtetë e dobishme edhe pse. Ju keni kaq shumë prej këtyre djemve dhe sendeve marokene të bezdisshme. Dhe homoseksualët rrihen rregullisht". Po, kjo është ajo që Media kryesore e Rrjedhës dëshiron që ju të besoni. Dhe prezantuesi zakonisht homo-i bazuar nuk ka asnjë problem të ju tregojë lajme të tilla për ngacmimin homoseksual. Personalisht, unë takoj rregullisht djemtë marokenë dhe gjykimi kryesor që kam për ta është se ata nuk e tradhëtojnë njëri-tjetrin (ndryshe nga holandezët); vetëm të jetë i ftohtë dhe nganjëherë një grindje. Kjo lejohet ende në komunitetin maroken. Brenda "komunitetit holandez" ekziston një trend i dukshëm në të cilin rezistenca është sinonim me "shumë testosterone" dhe kjo tregon machismo mashkullore të modës së vjetër. "Kjo nuk është më e kësaj kohe". Në ditët e sotme duhet të zhvillohesh si një njeri më shumë si një njeri i metrosë dhe të paktën të veshësh necklaces beaded rreth dore.

Me pak fjalë; sipas mendimit tim, rritja e masave shtesë të sigurisë është diçka që mbështetet nga një ndjenjë e kulturuar e sigurisë së rreme. Natyrisht, krimi është i zakonshëm, por krijohet përshtypja se tani jemi në të vërtetë në një kohë kur gjithçka është bërë shumë më keq se më parë. Dhe kjo përshtypje mund të flitet me ju. "Jo, jo", Ju do të thoni"Të dhënat statistikore gjithashtu tregojnë qartë këtë". Dhe për fat të mirë, holandezët gjithnjë besojnë gjithçka që dëgjojnë ose shohin dhe kështu edhe statistikat. "Ju nuk jeni duke folur për diçka të tillë !?". Ndërkohë ju pranoni të gjitha kamerat në rrugë, në autostrada dhe kudo që shikoni; a pranoni kerkesen e kerkuar ne rruge; Visheni veten në gjysmë të rrugës në Schiphol dhe ju në thelb pranoni praktikisht gjithçka që është aq e mirë për sigurinë e përgjithshme!

Dënime burgu

Në Amerikë, legjislacioni është i tillë që një dyshim i veprimtarive të mundshme terroriste është i mjaftueshëm për t'u marrë me dikë pa një gjykim. Ky është rezultat i të ashtuquajturës Ligj Martial. Shikoni se çfarë thotë Wikipedia për këtë:

Ligji ushtarak është vendosja e sundimit ushtarak nga autoritetet ushtarake në rajonet e caktuara në një bazë emergjence.

Ligji ushtarak është zakonisht shqiptohet ndaj përkohësisht Kur qeveria civile ose autoriteteve civile nuk arrijnë të funksionojnë në mënyrë efektive (p.sh., ruajtjen e rendit dhe sigurisë, apo providencën shërbimeve thelbësore) Kur ka trazira extensiveness dhe protesta, kur apo mosbindja e ligjit bëhet përhapur.

Shembuj të kësaj forme të sundimit ushtarak përfshijnë postën Lufta e Dytë Botërore rindërtimi në Gjermani dhe Japoni, si dhe rindërtimi jugor pas Luftën Civile të SHBA.

përkthyer:

ligji ushtarakLigji ushtarak ose ligji ushtarak është një gjendje e jashtëzakonshme që hyn në fuqi kur ushtria merr përsipër administrimin e drejtësisë nga autoritetet civile.

Ligji Martial apo gjendje rrethimi, aplikohet në baza të përkohshme, nëse Qeveria ose civile autoritetet civile dështojnë të funksionojë në mënyrë efektive (për shembull, në ruajtjen e rendit dhe sigurisë apo shërbime thelbësore), kur trazirat gjera dhe protestat apo mosbindja e ligjit gjerësisht është.

Shembuj të kësaj forme të sundimit ushtarak janë pas Luftës së Dytë Botërore rindërtimi në Gjermani dhe Japoni, si dhe rindërtimi jugor pas Luftës Civile Amerikane.

Kjo 'masë' është ende aktive në Amerikë për momentin! E gjithë kjo ndodhi pas brenda punës nga 9 / 11. Dhe tani ka "xhirime" të vetë-krijuar si ato të Sandy Hook. Gjykatësi tani duhet të ndërhyjë edhe për të parandaluar rrjedhjet që kjo ka qenë një "shtënim" vetë-krijuar (shih ky artikull). Hipoteka e 'shtënave' ka paraqitur një formë të re kërcënimi terroik, domethënë atë të terrorizmit të brendshëm nga këndi i 'kalimit'preppers"(njerëz që janë duke u përgatitur për fatkeqësi).

Burgjet janë tani të fryrë. Në Holandë ekziston edhe thirrja për dënime më të rrepta. Kudo që regjimi penal është bërë më i rreptë dhe në territorin evropian njerëzit duan të tërheqin gjërat në të njëjtin nivel. Në 1970 kishte 20 të burgosur në Holandë për banorët 100.000. Kjo është rritur gjashtëfish në periudhën deri në 2007 edhe pa dënime minimale. Në Amerikë, counter ishte më pas në 756 të burgosur për banorët 100.000. Në ndërkohë, një në çdo qindra amerikanë është në burg. Imagjinoni sa njerëz jetojnë në rrugën tuaj; atëherë ju keni një kuptim pak më të mirë të numrit 'një në njëqind'. Burgjet në Kaliforni nuk u llogaritën fare për rritjen e madhe. Atje numri i të burgosurve është dy herë më i lartë se sa lejon kapaciteti në dispozicion.

Amerika

Por "përfitimi" i asaj që ndodh në Amerikë është se është qartë e dukshme për mendjen e zgjuar. Në Amerikë (ne të gjithë jetojmë në Amerikë) ekzistenca e 'Kampet e FEMA-s'vështirë se mund të mohohet më. FEMA është organizata që është e gatshme për fatkeqësi të mëdha, siç është katastrofa e New Orleans dhe Uragani Cindy pranë Nju Jorkut. Përkundër përpjekjeve të duhura për shkatërrim nga këndi i Rrjedhës kryesore, është e pamohueshme që FEMA ka një numër të madh të objekteve të mëdha të përqëndrimit të kampit. Fakti që rrjedhja e një informacioni të tillë jo vetëm që shkakton njerëzit të zgjohen, por gjithashtu duket se populli amerikan duhet të dijë se për çfarë kanë të bëjnë. 'Shtënat' ofrojnë mbështetje për çarmatosjen e popullit amerikan dhe gjithashtu për habitimin e avionëve në ajër (si në kohët e fundit agjent i arratisur). Në të njëjtën kohë, Siguria Kombëtare po blen sasi të mëdha armësh, automjete ushtarake dhe municione.

tjetërsinë BreivikEdhe në Holandë, ne kemi ndjekur një proces të viteve të sharrimit të frikës dhe çarmatosjes për vite me rradhë. Edhe një pushkë ajri është etiketuar si e rrezikshme. Kjo është ajo që ndodhi disa vite më parë incidenten ishte e mirë kur gjuante në makina. Sigurisht të shtënat e Tristan van der Vlis (lexo më shumë këtu) arsye të mjaftueshme për frikën e nevojshme në tokën tonë të vogël polder. Sigurisht, shtënat norvegjeze të Anders Breivikut kanë shkaktuar ankth në të gjithë Evropën. Unë guxoj të them se të gjitha këto të shtëna janë realizuar nga MK-Ultra si metodat e kontrollit të mendjes (lexo më shumë këtu).

Gjërat janë më pak të dukshme në Holandë ose në Evropë. Pra, ndërtimi i një forme ose ndërtimi evropian nuk do të dalë në dritë. Natyrisht, arti është gjithashtu që t'i lërë këto çështje krejtësisht të paekspozuara nga Media kryesore e Rrjetit, të cilat nuk janë asgjë më shumë se një krah propagandistik i shtetit. Megjithatë, dëshiroj t'ju kërkoj të shikoni për atë që vërtet qëndron në Evropë.

Kriza si një shkaktar

Unë parashikoj se brenda kufijve evropianë "siguria e brendshme" do të organizohet gjithnjë e më shumë nga Evropa. Trazirat në vende të tilla si Greqia - ku varfëria supozon se njerëzit duhet të luftojnë për të ushqim të shpërndarë - bën thirrje për masa. Në Holandë gjërat po shkojnë shumë mirë, por ju jeni duke u mbështetur në faktin se këtu edhe kursi i përplasjes është përdorur me paramendim shumë kohë më parë dhe se edhe këtu vjen një kohë kur shqetësimet e brendshme do të rriten. Tani Media Stream Stream siguron që ky moment vonohet sa më gjatë që të jetë e mundur. Ata mbajnë njerëzit në gjumë për aq kohë sa të jetë e mundur. Mesazhet për të ashtuquajturën sjelljen e një miliard zbritje nga Mark Rutte duhet të bëjnë që ju të harroni miliarda e ndihmës për Greqinë dhe të shpëtoni planet e shpëtimit. Rutte është hedhur poshtë si një hero dhe njerëzit flenë. Fakti që gjithnjë e më shumë para po krijohet nga askund për të krijuar kriza vetë-krijuar mbi popujt duhet natyrisht të mbeten të paekspozuara për aq kohë sa të jetë e mundur. Kjo krizë ka qenë në përgatitje për vite dhe ka nevojë për një axhendë. Agjenda e NWO është që qytetari të pranojë sisteme të reja të fuqisë së centralizuar nga dëshpërimi i pastër financiar. Mark Rutte dhe aktorët e tjerë në Hagë janë vetëm në duart e kësaj qeverie të re botërore. Sigurisht, ata vetë janë të siguruar për një karrierë të mirë dhe një pension pa kujdes. Jan Peter B (alken) mbaron, Wouter Bushmen dhe Mark Rutte shfaqen në vendin e ngjarjes dhe zhduken në punë nderi. Ndërkohë, qytetarët po bëhen më të rëndë. Por për momentin, Hollanda ende duket se po gëlltit çdo rritje të taksave. Gjithnjë e më shumë kompani po lëshojnë stafin e tyre nën maskën e një krize ose falimentojnë pas një rifillimi për të punësuar stafin për një pagë shumë më të ulët. Varfëria po rritet pa u bërë vërtet e qartë në lajme! Por populli holandez nuk i pëlqen të revoltojë. Ne jemi njerëz që kuptojnë! "Ata bëjnë mirë, këta njerëz në Hagë!"Po, ata bëjnë çmos për t'i mbyllur sytë dhe të bëjnë të besosh se nuk është shumë e keqe!

Kampet e FEMA-s

Ndonjëherë pyes veten nëse Evropa gjithashtu është duke u përgatitur për kryengritjet në shkallë të gjerë. A kemi këtu edhe kampet e kampit FEMA? Nga broshura "Një tërësi e zgjuar" që gazetari Marc Mijer shkroi në emër të bashkisë së Amsterdamit, duket se Amsterdami, për shembull, ka "strehëza atomike" të mëdha. Por mos u bëni gabim; nëse një gazetar shkruan diçka në emër të një agjencie qeveritare, zakonisht duhet të "minimizojë" diçka që tashmë është zbuluar.

Arrijnë në 20 milionë stacionet e metrosë guilders Nieuwmarkt, Wibautstraat dhe Weesperplein ishin në vitet shtatëdhjetë e pajisur me gjendjen e artit, të gjitha llojet e objekteve të dhënë strehimore. Në broshurën e Mijerit mund të lexoni dhe shihni se strehëzat në Amsterdam ishin teknikisht të tipit. Keni ecur ndonjëherë mbi stacionin e Nieuwmarkt dhe pyesni veten se cilat ishin ato sipërfaqe të çeliktë gri në muret në hyrje të stacionit, po të kishit vënë re ndonjë gjë? Qyteti nëntokësor është i pajisur me njësi emergjente, tanke me naftë dhe pompat e ujit që mund të pompojnë ujin nga një burim natyror në thellësi 40 metra. Ajrit të freskët? Hyn përmes filtrave të rërës që pastrojnë ajrin e materialit të dëmshëm. Ka edhe dhoma lavanderi dhe tualeti dhe krevat marinari që mund të strehojnë një total prej më shumë se 10.000 njerëz.

Pas Luftës së Ftohtë mirëmbajtja e strehimoreve u ndërpre dhe në 2004 u vendos që të anullohej funksioni i strehimit (i thashë: 'downplaying'). Që nga viti i kaluar, dhomat janë çmontuar për të siguruar hapësirë ​​për pajisje të reja ventilimi që do të përmirësojnë sigurinë nga zjarri në rrjetin e metrosë. Por ne duhet ta pranojmë këtë të fundit si të mirëqenë. Sepse ju mund të imagjinoni se asgjë nga këto hapësira nuk është prishur. Kjo është thjesht shumë punë.

Arnhem dihet gjithashtu se ka një "strehë" të madhe në qendër të qytetit, por gjithashtu është vënë jashtë përdorimit. Natyrisht se këto bodrumet padyshim janë ndërtuar si një shpellë atomike, por mundësia për të futur shumë njerëz në to ende ofron një "funksionalitet të dyfishtë".

Një qytet si Parisi ka edhe komplekse gigante të mëdha të bunkerëve. Unë kam qenë këtu vetë për shkak të punës sime. Shumë prej këtyre bunkerëve tani shërbejnë si qendër të të dhënave të telekomit. Ka më shumë qytete në Evropë ku mund të gjenden komplekse të tilla të mëdha. Por një stadium i madh futbolli gjithashtu ofron mundësi për të "kapur" njerëzit.

A keni dëgjuar ndonjëherë një kanal lajme apo raport gazete për strehimore të tilla? A e dini? E gjithë kjo ndodh në shumë raste sekreti më i madh. Për Fok.nl, për shembull, gjej këtë mesazh:

bunker"Një nga bunkerët më të mëdhenj është nën Media Park në Hilversum, ndoshta pranë kullës së TV. Përfunduar me një studio radio të ndërtuar në një kafaz Faraday. Ky studio mund të hyjë në të gjitha rrjetet publike të radios nëse është e nevojshme. Do të kishte një rrugë të plotë nëntokësore mes Pavijollit të Muziakut dhe bunkerit në kullën e TV. Në vende të fshehta në Parkun e Mediave do të ishin ndërtuar të ashtuquajturat kutitë e thyerjes së videos, por unë nuk di asgjë për këtë. Në atë kohë unë ndihmova në dizajnimin e radios atomike të radios dhe duhej të nënshkruaja një dokument për të mos thënë asgjë për këtë. "

Kompanitë që punojnë në ndërtimin e sistemeve të tilla nëntokësore nuk mund të mbështeten vetëm në një portofol të mirë, por gjithashtu duhet të nënshkruajnë konfidencialitet. Ju gjithashtu do të vëreni se ka pak për të gjetur në internet. A keni dëgjuar ndonjëherë për shesh lojërash? TunFun? Krijimi i iniciativave të tilla mbuluese është diçka që qeveria është shumë e mirë. Do të doja të ju ftoj të shikoni seriozisht këtë temë. Sipas mendimit tim, Evropa është fshehurazi e zënë jo vetëm për ndërtimin e fushimeve të mëdha, por edhe për përgatitjen për një epokë të Ligjit Marcial. Numri gjithnjë në rritje i uniformave në rrugë është një shenjë në mur! Ju jeni paralajmëruar.

Të gjitha aksionet 205
468 ad

7 Comments

 1. nëse lexoj gjithë këtë unë do të bëhem shumë i zihet, mendova se do të pushoheshin nga ushtarët? Një nuk është e drejtë me tjetrin, më shumë policë që shoh këtu nuk është as një fshat, ndoshta në qytete atje më shumë për të parë! Unë shpresoj se nuk do të bëj gjithçka mjerim më!

 2. Tani pak është zbuluar ose botuar këtu në Holandë, ose ka edhe kampe të tilla këtu.
  Ajo që di unë është se kjo temë diskutohet shumë në Amerikë.
  Nuk është për t'u habitur kur kuptojmë se NWO do të pastrojë çdo kundërshtar të vullnetit të tyre.
  Hitleri nuk ishte asgjë në krahasim me kampet e tij të përqendrimit
  Amerika mund ta lagë gjoksin e tij.

  FEMA për të blerë 94 akra në pronën McClellan për $ 3.5 milion

  http://www.al.com/news/anniston-gadsden/index.ssf/2014/07/fema_to_buy_94_acres_at_mcclel.html

 3. Çfarë po ndodh

 4. Thom Pace - Ndoshta

 5. Kampet Fema në SHBA do të vihen në përdorim sa më shpejt që viralet e ebola të shkëputen.

  Dhe ne komplotet u shpallën të çmendura

  Shihni këtu dhe dridheni se si reagojnë kanalet kur thuhet se viruset duhet të bëhen më të forta nëse nuk i vënë mjaft njerëz rreth, ,,,,

Trackbacks / Pingbacks

 1. Ushtria ushtron gjendjen e rrethimit në Friesland Martin Vrijland - [...] dhe trupat tashmë po mbajnë trurin me ushtrime. Kampet e ri-edukimit dhe kampet FEMA-achtgie janë duke u bërë. Gjithashtu, popullata ...
GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër