Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

Marrëveshja e TTIP dëshmon Europën jodemokratike dhe hegjemoninë e Amerikës

Marrëveshja e TTIP dëshmon Europën jodemokratike dhe hegjemoninë e Amerikës

TTIP (Partnership Transatlantik i Tregtisë dhe Investimeve) dëshmon njëherë e përgjithmonë se Evropa është krejtësisht e turpëruar ndaj popullatës dhe vallet plotësisht në tubat e Amerikës. Kjo nuk është befasuese kur ne konsiderojmë se fuqia centralizuese përmes unioneve të tilla si Bashkimi Evropian, Bashkimi Afrikan dhe të cilat Bashkimi nuk janë më të vendosur, është thjesht një mënyrë faza drejt qeverisë botërore. Është e dobishme nëse e bëni këtë hap pas hapi, në mënyrë që njerëzit të mund të mësohen ngadalë. Në ndërkohë ju i mbani pak të ëmbël me politikanët vendës si Mark Rutten dhe Jeroentje sulmues financiar Dijsselbloem dhe ndonjëherë lejon të tilla të njohurapërballëBërja e një karriere më të suksesshme në Europë si një falënderim për të punuar në një grusht shteti, për shembull, në Ukrainë. Si rezultat, ju ende keni ndjenjën e demokracisë të gjallë, ndërkohë që në fakt nuk ekziston.

TTIP nuk është asgjë më shumë se një mënyrë tjetër për të zbatuar rregullat e Amerikës në mbarë botën dhe për të hequr çdo kufizim që ende ekziston në mundësinë e tregtimit të produkteve nga Amerika në Evropë. TTP është diçka si TTIP, por për zona të tjera përveç Evropës. Për shkak se përmbajtja e traktateve është plotësisht e panjohur, kjo e bën çështjen tepër të errët. Për fat të mirë, kishim një të tillë sot kontrolloi opozitën rrjedh përmes Greenpeace, kështu që së shpejti do të jeni tepër të motivuar që të bëheni anëtar i Themelet e Rockerfeller mbështetën aktivistët e gjelbër. Në fakt, "dokumentet e rrjedhur" të Greenpeace janë asgjë më shumë se një pjesë shtesë e marketingut për Scam ngrohjen globale. Greenpeace njoftoi të dielën 1 Maj [quote] Ndërsa marrëveshjet u bënë në fund të vitit të kaluar në Paris për të mbrojtur klimën, dokumentet e rrjedhura parashikojnë pak të mira në këtë drejtim. Për shembull, nuk është e mundur të kufizohet importi i lëndëve djegëse me intensitet CO2 si vaji nga rërrat e rërës. Epo, pooh pooh, çfarë zbulimi fantastik. Ata që ende nuk e dinë se Ngrohja Globale dhe Ndryshimi i Klimës janë një mashtrim i plotë për të qenë në gjendje të vendosin taksa në mbarë botën thjesht duhet të bien dakord ky film shikoj (ose kjo). CO2 është një substancë shumë e dobishme në atmosferë. Pemët duket se e bëjnë oksigjenin jashtë bërjes dhe përqindja e CO2 në atmosferë nuk ka asgjë, por asgjë nuk ka të bëjë me ngrohjen globale. Fakti që ka më shumë CO2 kur bëhet më i ngrohtë është vetëm një pasojë dhe jo shkaku. Dhe përveç kësaj, nuk merr ndonjë ngrohtësi (shih këtu).

Rreziku i vërtetë i TTIP është sigurisht në faktin se e gjithë bota duhet të kërcejë me tubat e Amerikës. Amerika dëshiron të diktojë rregullat dhe në të vërtetë kërkojnë që ata të lejohen të hedhin sendet e tyre në çdo vend të botës. Dhe nëse kjo nuk lejohet, atëherë natyrisht do të ndiqen masat ndëshkuese. Ndoshta një arsye e mirë për të dërguar disa ushtarë diku ose vetëm disa mercenarë me një flamur të zi me shkëmbinj islamikë. Dhe për shkak se të gjithë udhëheqësit politikë në Evropë janë thjesht djem të thjeshtë nga rendi i Botës së Re, ata padyshim do të donin të nënshkruanin një traktat të tillë. Lexoni këtë artikull Rivendosni Republikën për të zbuluar se kush e loboi hards për këto traktate. Kush kujdeset që ne do të shtyjmë ushqimin e manipuluar gjenetikisht përmes fytit tonë? Kjo i jep përsëri disa raste të kancerit dhe kjo është e mirë për farmacinë. Nga rruga, çfarë duhet të zgjedhim ju dhe unë? Ajo është vetëm duke u shtyrë nga nga popullorepërballëpërfaqësues në Evropë. Për më tepër, një traktat i tillë TTP ose TTIP është një mënyrë e shkëlqyer për ta futur Rusinë dhe Kinën në krahun shtesë të armatimit. Në fund të fundit, ne jemi jashtë luftës botërore dhe ndihmojmë çdo hap.

Në fakt, ne mund të përfundojmë vetëm gjënë 1: Politikanët janë të lodhur nga populli dhe janë vetëm aktorë që i mbytin sytë me dinakëri dhe mashtrime për t'ju sjellë nën diktaturën gjithnjë në rritje. Kur do të zgjohet masa?

Lista e lidhjeve burimore: activistfacts.com, greenpeace.nl

Të gjitha aksionet 3
468 ad
GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër