Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

E enjte 6 demonstroi shkurt në Hagë për sqarimin e rastit Anass

E enjte 6 demonstroi shkurt në Hagë për sqarimin e rastit Anass

E enjte 6 shkurt si. një demonstrim do të mbahet në Hagë për sqarime në rastin Anass. Anass Aouragh ishte zhdukur 6 Shkurt 2013 vitin e kaluar pasi ai së pari bleu një shtresë me nënën e tij dhe pastaj shkoi në lagjen e tij të gazetave. Rreth 8 në mbrëmje biçikleta e tij u gjet në pjesën e pyllit në këmbë në buzë të parkut të zbavitjes Duinrell disa qindra metra nga shtëpia e tij. Në mbrëmje, policia do të kërkojë me qen i zjarrtë dhe helikopterë në zonën që nuk është më e madhe se disa fusha futbolli dhe ku mund të shihni pothuajse gjatë dimrit. Anass nuk gjendet. Një zonjë me një qen do të ecë në mëngjesin e ardhshëm (të enjten 7 shkurt) rreth gjysmës së 8 përgjatë vendit ku Anass është gjetur akoma atë mëngjes rreth 10, por nuk sheh asgjë. Qeni i saj nuk është i çuditshëm as dhe nuk shkon kudo për të nuhatur ose leh. Jo shumë më vonë Anass është gjetur në atë pjesë të pyllëzimit ndërsa ekuipazhi i kamerës së Omroep West është gati. Ky i fundit është i shquar në vetvete, sepse lind pyetja se si e dinin se Anass do të gjendet atë mëngjes dhe pse ata duhet të qëndronin në atë vend.

Ka shumë pyetje të tjera. Dhe Shërbimi i Prokurorisë Publike nuk jep ndonjë shpjegim për këtë. Demonstimi 6 Shkurt ka për qëllim të vendosë Shërbimin e Prokurorisë Publike nën presion dhe të dalë me prova. Në këtë mënyrë ata mund të tregojnë imazhet infra të kuqe të helikopterit. Ata duhet të kenë një institut të pavarur mjeko-ligjor të shikojnë rezultatet e hulumtimit. Për shembull, fotografitë e trupit të Anasit mund të transferohen në familje, në mënyrë që ato të mund të paraqiten në një mjek autopsi të pavarur. Provimet gjurmuese duhet të dorëzohen. Provat dhe rezultatet e ekzaminimit të brendshëm dhe të jashtëm të trupit të Anasit duhet të pasqyrohen plotësisht në raportin e autopsisë. Ju gjithashtu duhet të shikoni në vende të tjera në trupin e Anass. Një inspektim mund të jepet në provimet e dëshmitarëve. Duhet shpjeguar pse policia kishte disa dëshmitarë të rëndësishëm që nënshkruan një marrëveshje konfidencialiteti. Imazhet e sekuestruara të, për shembull, shtëpitë e zbritjes duhet t'i dorëzohen familjes. Përveç kësaj, Shërbimi i Prokurorisë Publike duhet t'ia dorëzojë të dhënat si babait dhe nënës dhe të mos thirret në faktin se autoriteti prindëror ishte me nënën. Në këtë mënyrë të dy mund të bëjnë kërkime të pavarura.

Shërbimi i Prokurorisë Publike vazhdon të deklarojë se Anass kreu vetëvrasje dhe gjithmonë e ka shitur atë në media si rezultat i kësaj ngacmimi në shkollën e tij. Po, ndoshta Anass u keqtrajtua në shkollë, por bashkëmoshatarët që folëm nuk flasin për ngacmime të tilla që kjo mund të jetë një arsye për vetëvrasje. Megjithatë, ky është argumenti i përkryer për ta mbajtur çështjen nën mbulesë të rëndë. Përveç kësaj, Shërbimi i Prokurorisë Publike raport nga IFN si një udhëzues, ndërkohë që kishte brime të mëdha në anën e majtë dhe të djathtë të Anasit, të gjitha thonjtë ishin blu dhe në raportin e IFN-së mungonin të gjitha llojet e gjërave të tjera të dukshme. Edhe qafa e Anass ishte horizontale, ndërsa një vijë e pjerrët duhet të jetë e pranishme kur varet. Ka ende shumë pyetje të pazgjidhura lidhur me rastin. Dhe se IFN bën gabime është e qartë rasti i Ishan Gulz dhe rast Michelle Mooij. Çështjet e pazgjidhura janë ende pa përgjigje deri në ditët e sotme ose janë plotësuar me përgjigje të pakuptimta. Afati kohor rreth vrasjes ende ngre pyetjet më të ngutshme (shih gjithashtu këtu).

Gjëja më e habitshme është sigurisht:

 • si mund të jetë kjo helikopter me kamera infra të kuqe kërkon një zonë që nuk është më shumë se një park qeni dhe nuk gjen asgjë; qentë zbulues nuk gjejnë asgjë, por Anass ditën tjetër ende në vendin ku tashmë është kërkuar?
 • pse ishte herët në mëngjes ekuipazhin e kamerës Van Omroep West përfundoi ndërsa nuk kishte asnjë indikacion se Anass do të gjendet?
 • pse babai nuk u lejohej të lante Anass në spital në shkallë të parë dhe jo në funeralin?
 • përse nëna e Anas rrjedh raportin e NFI me mua - siç doli më vonë - si objektiv i babait të rrjedhjes për të akuzuar dhe për të siguruar që Shërbimi i Prokurorisë Publike nuk dëshiron t'i japë atij ndonjë informacion më shumë?
 • pse nëna bëri çdo përpjekje për të kundërshtuar hetimin e "një arsye tjetër se vetëvrasja" dhe më vonë gjatë vitit filloi një fushatë mediatike i cili jep përshtypjen se ajo nuk beson në vetëvrasje ndërsa babai ka të drejtë bëri gjithçka për të ushtruar presion mbi OM?

Koha dhe vendndodhja

Demonstata është e enjte 6 Shkurt në Hagë në sheshin përpara Shtëpisë së Ulët të 15: 00 orë në 17: 00 orë. Këtu do të gjeni drejtimet en këtu en këtu faqet e Facebook. Ju gjithashtu nënshkruani nga iniciatorët (vajzat 3 nga Komuniteti maroken) përgatitur peticion online, e cila ka për qëllim të thyejë rastin sërish.

Uitnodiging_Anass

Të gjitha aksionet 0
468 ad

5 Comments

 1. Unë nuk mund të klikoj lidhjen dhe nuk e gjeni në Facebook, a mund të jepni një lidhje të mirë?

 2. shpresoj se diçka do të dalë tani sepse kjo është shumë enigmatike për të mos bërë një punë të saj

 3. Anass Aouragh Protest Intro

 4. Anass Aouragh - Analiza Doofpot NFI - Mini dokumentar

  • kush do të kishte një interes këtu? dhe kush është i mbuluar shumë pyetje ka se çfarë do të thotë kjo për prindërit të mos besojnë !!!!!!

Trackbacks / Pingbacks

 1. Radio transmetuar rreth Anass Aouragh « - [...] Radio transmetimi sonte përmes www.talk2myra.com. Transmetimi ishte kryesisht për rastin e Anass Aouragh dhe demonstratës ...
 2. Radio transmetuar rreth Anass Aouragh « - [...] Ky transmetim ishte kryesisht për rastin e Anass Auerra për të cilin një demonstrim do të mbahet të enjten e ardhshme ...
 3. Myra bisedimet Martin Vrijland rreth Anass Aouragh - [...] Të enjten e ardhshme 6 Shkurt ka një demonstratë në Hagë, për sqarime rreth vdekjes së Anass Aouragh ...
 4. Raportoni demonstrim për rihapjen e rastit Anass Aouragh në Hagë (video) - Dutch Am @ sing Lajme - - [...] E enjte 6 demonstrim shkurt Hagës për sqarim rastin Anass [...]
 5. Ati Anass qëndron në vrasje. - Faqja 9 - [...] Ky transmetim ishte kryesisht për rastin e Anass Auerra për të cilin një demonstrim do të mbahet të enjten e ardhshme ...
 6. Radio transmetohet rreth Anass Aouragh | Martin Vrijland - [...] Ky transmetim ishte kryesisht për rastin e Anass Auerra për të cilin një demonstrim do të mbahet të enjten e ardhshme ...
GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër