Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

Muslimanët e konvertuar holandez 'provokatorë'

Muslimanët e konvertuar holandez 'provokatorë'

paralajmërim: Një vlerë jo numerike e hasur në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-content/plugins/social-warfare/functions/social-networks/twitter.php në linjë 106

Është shumë e trishtueshme të shohësh sa naive janë shumë muslimanë në këtë vend kur bëhet fjalë për shndërrimin e popullsisë holandeze. Më herët I përmenda Rudolph Holierhoek, 24-i i kuq me flokë të kuqe, i cili tani e quan veten Abou Souhayb dhe propagandon ISIS në Schilderswijk në Hagë. Gjithashtu përmenda 34-in, Van Tongeren, i cili tani e quan veten Ismael ibn Adam. Ky i fundit organizon një manifestim në 20 Shtator në Malieveld në Hagë. Ndërkohë, dy holandezë të tjerë amë do të bien dhe unë mund ta pyes vetëm vërtetësinë e këtyre të konvertuarve. Ejani te njerëzit! Sa e besueshme mendoni me të vërtetë kjo? Unë e kuptoj se myslimanët si vetë imazhin për të mbajtur fenë e tyre ka aq shumë bindje në atë konvertuar edhe Dutch spontanisht, por pak naive ajo megjithatë mund të përmendet.

Historia e Arnoud van Doorn mund të gjendet në filmin e YouTube më poshtë. Unë e kuptoj se kur një imam thotë se Arnoud është me të vërtetë një mysliman i bindur dhe seriozisht, komuniteti beson atë. Nuk e besoj. Që herë pas here të jap mendimin tim si shkrimtar, lexuesi mesatar mund të jetë i qartë. Unë gjithashtu e bëj këtë në këtë. Arnoud Unë nuk e di, por ai është në më shumë se një vit nga ish-Partia e Lirisë kanë punuar për frontman në komunitetin musliman dhe thuhet se edhe i martuar me një grua maroken. Për t'i dhënë Arnudit pak imazhin mëkatar, shërbimi sekret ka dalë me diçka. Arnoud do t'i kishte shitur drogë të butë të rinjve në të kaluarën. Për këtë ai mori një gjobë prej € 1000 dhe një shërbim komunitar prej orëve 40. "E pra, arsye e mjaftueshme për t'u kthyer."Arnudi e kishte bindur veten në Islam sepse ai vetëm u bë kureshtar. Unë mezi besoj se njerëzit në bashkësinë islame e marrin këtë seriozisht veten? Zonja dhe zotërinj, ju mund të jetë mjaft e sigurt për fenë tuaj, por të gjeni se nuk e jashtëzakonshme që ky njeri bën një besim kaq karrierën bie shumë në sy?

Por Arnoud nuk është i vetmi; ne gjithashtu kemi Nourdeen Wildeman. Ky holandez amtare gjithashtu pa dritën. Mendoj se të gjithë e pëlqejnë Mossad/ AIVD pa dritë unë duhet të rrëfej, por në qoftë se unë mund të provojë kam pasur që ata të ndjekin sa më shpejt që kopshti, për shkak se në atë fazë fillon gatishmërinë e këtyre spiunëve. Dhe nuk mendoj se xhami tuaj ose imam tuaj kurrë nuk do të punojë me të. Çështje të tilla diktohen në nivele shumë të larta drejt shtresave të poshtme. Imami i xhamisë tuaj duhet të marrin pjesë.

Ju lexoni historinë e Nourdeen Wildeman në faqen e internetit të tij. Nourdeen është gjithashtu shumë aktiv. Ai jep leksione, shkruan artikuj në disa faqe interneti dhe në mënyrë të qartë vjen në ballë. Kjo ka kuptim, sepse për këtë qëllim këta 'provokues të agjentëve' janë trajnuar. Si mund ta marr atë në kokën time për të thirrur provokatorët e agjentëve të këtyre njerëzve? Unë vetëm thith atë nga gishtin tim intuitive. Apo thjesht marr sinjale të qarta nga interneti? Telegraaf.nl për shembull raporton [citaat] Anëtari i ish-PVV dhe konvertimi i myslimanëve Arnoud van Doorn po kërkojnë vullnetarë që duan të mbrojnë xhamitë kundër 'pajimet ekstreme të krahut të djathtë'. Sipas Van Doorn, një ekip i tillë i bandave është 'i zoti brenda ligjit'. Van Doorn mendon se policia bën shumë pak për të mbrojtur muslimanët në Schilderswijk në Hagë. "Nëse policia nuk e bën atë vetë," thotë ish anëtari i këshillit të Partisë Islame të Unitetit në Twitter.

Për fat të keq, edhe në këtë rast, zotërinjtë vijnë nga terreni i mbarështimit suni. Epo, sigurisht që ata vijnë nga fusha e mbarështimit të Mosadadit, por që ka agjentët e saj - për fat të keq për bashkësinë e besimit - tani rrënjosur thellë brenda kësaj lëvizjeje. Po flasim për lëvizjen sunite të quajtur vehabizëm. Kjo është doktrina që predikohet gjithashtu në Arabinë Saudite. Ah, çfarë ndodh tani! PVV-er konvertuar gjithashtu udhëtuan larg në Arabinë Saudite! Natyrisht, jo, nuk ka prova të forta. Ka vetëm indikacione. Në mënyrë të ngjashme, udhëheqësi i ISIS, Kalif Abu Bakr al-Baghdadi, duket të dalë nga ai tub i njëjtë (shih këtu).

Tani unë personalisht nuk kam asgjë kundër ndjekësve të asnjë feje çfarëdo. Unë jam i shqetësuar që ne shohim në të gjithë botën se rrymat suni ndaj Shia po krijohen. Duket se ISIS duhet të ngrihet kundër popullsisë indigjene brenda kufijve të Amerikës dhe Evropës. Duket sikur sheriati duhet të promovohet. Kjo jo aq shumë për shkak të Sheriatit, por për shkak të mosmarrëveshjes që sipas agjendës sioniste në shoqëri duhet të japë. Çdo gjë që lidhet me Arabinë Saudite lidhet me Amerikën dhe Izraelin. Sunnitët besimtarë nuk do ta duan këtë, sepse ata janë të sinqertë në besimin e tyre. Vetëm politikanët dhe udhëheqësit fetarë prapa skenave e dinë se kjo lojë po luhet. Po flasim për rendin e ditës, ndërsa 33e Freemason Albert Pike në 1871 i shkroi shokut të tij Guiseppe Mazzini. Edhe pse shumë është thënë të jetë një mashtrim, duket se një marrëveshje e madhe ka dalë nga kjo letër dhe parashikimi për konfliktin e madh botëror 3e duket të jetë në kohë të arsyeshme. në kjo leter thotë Pike [quote] Lufta e Tretë Botërore duhet të përforcohet (nga agjentët e "Iluminatit") përmes një konflikti midis sionistëve politikë dhe udhëheqësve të botës islamike. Lufta duhet të zhvillohet në mënyrë të tillë që Islami (bota myslimane arabe) dhe sionizmi politik (shteti i Izraelit) të shkatërrojnë reciprokisht njëri-tjetrin. Vini re se Pike flet për udhëheqësit e botës islame. Sipas mendimit tim, ai tregon se këta udhëheqës të botës islamike janë të vetëdijshëm dhe në fakt janë agjentë illuminati (shtresat e larta të freemasonerisë). Kështu që ata ndoshta përdorin pasuesit e tyre për një rol të dyfishtë.

Agjentët e fshehtë tani po futen me shpejtësi në pozitë dhe marrin shumë kohë të të folurit në komunitetin islamik, në gazeta dhe në TV. Ata duhet të kontribuojnë në mosmarrëveshjen e madhe në të cilën shoqëria duhet të nxitet. Veprat e tmerrshme të Izraelit në Rripin e Gazës shërbejnë si vaj në zjarr. Izraeli di shumë mirë se çfarë po bën. Është e gjitha e planifikuar dhe udhëheqësit politikë e fetarë përmbushin rolin e tyre. Ata janë të gjithë aktorë të trajnuar mirë. Është për t'u shpresuar që besimtarët të jenë më pak besimtarë dhe të kalojnë nëpër lojë. Geert Wilders është sigurisht një nga shumë 'agjent provokatorë' të tjerë që mbushin kampin tjetër.

Lista e lidhjeve burimore: nieuws.marokko.nl, nourdeenwildeman.com, rtlnieuws.nl, hackread.com

Të gjitha aksionet 949
468 ad
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405


paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
26 Comments

 1. Ne jetojmë në një botë ku shumë herë jeni të tronditur nga shumë gjëra të ndryshme, për të cilat ju së pari do të mendoni "Ah, ejani në njeri".
  Pra, duke qenë një musliman, dhe objektivisht të shikuara, mendimi juaj mund të jetë i drejtë.
  Në fund të fundit, askush tjetër nuk di tjetër përveç Perëndisë, çfarë mendon dhe ndihet thellë brenda një personi.

  Kjo ISIS (sidomos ato në kokë prej tyre, kështu që të fillojë; lider Bagdadi) është asgjë më shumë se një komplot i CIA-s, Mossad dhe MI6 (Angli) janë bërë një fakt falë Snowden. Ai ka zbuluar njoftime se CIA, Mossad dhe MI6 janë pas tij, që ata e kanë stërvitur vetë, etj.
  Kreu i ISIS Abu Bakr Al Baghdadi Trajnuar nga Mossad izraelit, zbulohen dokumentet e NSA

 2. Ah po

  Çdo gjë është e mundur

  Pra ju jeni kryetar i FNV dhe kështu jeni në bordin e Shell (pas premierës)

  në këtë mënyrë ju jeni ur PVV (pro ide freskuese, shih filmin Arnoud-gaggle)), shënim për funksione të larta

  http://www.fiatjustitia.nl/artikel/grote-ophef-over-uitspraken-wilders

  Pra, ju jeni Pvv r dhe pastaj jeni musliman, shikoni për një moment dhe dëgjoni në minutën 5: 49

  Kneveltje kërkon Arnoud diçka
  https://www.youtube.com/watch?v=jmkTJu_T9A4

  Çdo gjë është e mundur, si FC Utrecht dhe pastaj Ajaxied ose për Manch United dhe Chelsea pastaj për FC Katar

  Nëse është kaq e lehtë atëherë provohet se të gjitha fetë janë me të vërtetë një farsë, por mediat kryesore shkojnë prad në "IS"

  kartoni i goditur ...?

  • Vitin e kaluar pashë transmetimin e Van Doorn në Knevel dhe vd Brink (lidhja e mësipërme). Vura re pastaj se ai kishte vizituar dhe biseduar me njerëzit atje, madje edhe familjen mbretërore në Marok.

   U sugjerua që kjo ishte sepse ai ishte ish PVV, por unë mbajta një ndjenjë të çuditshme për këtë. Më pak se një vit pas konvertimit tuaj dhe pastaj kaq të rëndësishme për disa njerëz të rangut të lartë?

   • Pas postimit të mesazhit të parë mora një mesazh për SPAM dhe mesazhi nuk arriti në këtë faqe interneti. Tani me sa duket me vonesë. Për këtë arsye pika e dyfishtë :-)

  • Vitin e kaluar pashë transmetimin e Van Doorn në Knevel dhe vd Brink (shih edhe lidhjen e mësipërme).

   Ishte shumë e çuditshme për mua atëherë, se dikush ishte pranuar atje vetëm një vit pas konvertimit të tij jashtë vendit në të gjitha llojet e njerëzve të lartë. Edhe familja mbretërore në Marok.

   U sugjerua që kjo ishte për shkak se ai ishte ish-PV. Kam pasur një ndjenjë të çuditshme për këtë, mbaj mend.

 3. Martin, faleminderit që ishit kaq 'të zgjuar' dhe mbani një sy në këtë lloj skenari të menaxhimit të perceptimit për ne në nivel kombëtar. Nuk është më e lehtë për një person normal të mbajë gjurmët e lojërave të pista që po luajnë me popullatën.

  Kam gjetur se konvertimi i zotëri gjitha në mënyrë të çuditshme, dhe nëse më kujtohet saktë, një ose dy nga këto zotërinj, një vit e gjysmë më parë, edhe pse ndonjëherë mustaqe e tyre mediakompliezen dhe të gjelbër dhe kështu geintroduceert e përditshme programimit gjumit tregon flasin

  prandaj shikon përpara për një rollout përgatitur me kujdes NWO e operacionit AIPAC, përmes atashe tyre politike Geert Wilders mbikqyrur nga përzgjedhurit Bilderberg; Rutte, Samson; dhe Pechthold.

  ne e dëgjojmë atë shumë pak pas gjenocidit të Gazës dhe krijimin e kalifatit në Hagë?

 4. Nga rruga, çka në lidhje me atë marrëveshje për "se Holanda, Australia, Kievi, Australia kanë bërë një marrëveshje për asgjë në lidhje me të vërtetën. mh 17 për të sjellë?. nëpërmjet raporteve të shtypit malajzian po rrjedhin ???

  Kur marrim një rush për bisedat e kutive të zeza, ose duhet të sjell një hapje të kutisë veten time? njerëzit, ato kuti janë tashmë më shumë si një muaj në Londër dhe ende nuk kemi një letër të një transkripti me biseda.

  Kjo është informacion i vjedhur për një vrasje të tmerrshme që është kryer
  holandezi holandez dhe politikanët e tanishëm janë të gjithë së bashku, vetëm bashkë-përgjegjës, për të mbuluar rrethanat e vërteta. Sipas mendimit tim, ky është vetëm rasti nën LANDVERRAAD

  • Përshëndetje tis mënyrë logjike që ajo duhet të marrë kaq shumë kohë, duhet së pari të geknoeit dhe një tekst i mirë për patate të skuqura konsumojnë RTL komb të mendohet se pas kësaj qese me patate të skuqura për të ngrënë pas ëmbëlsirë. Snappie? 🙂

 5. vjeçar

 6. @Martin Faleminderit për shpjegimin e qartë.
  Popullata duhet së fundi të dijë se si po manipulohen.

  Më në fund njerëzit zgjohen!

  Tepër të çoroditur dhe njeriu njerëzimi urren të elitës në pushtet, qoftë ndriçim, BE-ja apo vet qeveria jonë, sfidon imagjinatën.
  Në vend që t'i shërbejnë njeriut, ata po shkatërrojnë vetëm njeriun!

  Ju mund ta bëni këtë të paktën:
  Përsëri njerëzit zgjohen ... dhe ju lutem më tregoni

 7. @ Vetëm ato syze dielli dhe atë mjekër tashmë me ato 'konvertuar' atëvrasje Holandezi! 😉

 8. atëvrasje

  dikush që, në një konflikt ndërkombëtar, është i përfshirë me armikun e vendit të tij dhe bashkëpunon ushtarakisht ose ndryshe me atë armik; bashkëpunëtor
  Gjetur më http://anw.inl.nl/article/landverrader
  Tradhtari i vendit

  Një tradhtar është një person (ose organizatë) i cili në një situatë të caktuar shkëmben besnikërinë ndaj vendit të tij për besnikëri ndaj armikut. Një shembull është një person që kalon sekretet shtetërore në një vend tjetër, ose një shef shteti që ikën nga një armik dhe e lë vendin e tij te ky armik. Dikush që është kundër shtetit
  Gjetur më http://nl.wikipedia.org/wiki/Landverrader

  E pra, sipas këtij përkufizimi willemien, bernard dhe bea bien në grup të plotë këtu.

 9. A mund të jetë që Holanda të mos bashkëpunojë vullnetarisht, por po shantatohet nga izraelitët?
  Një flet rreth Fukushima sikur të ishte një sulm i Mossad (bombë atomike në qendrore dhe në det të hapur), qeveria duhet të punojnë ndryshe me toka është shkatërruar nga tsunami.
  Një bombë atomike në Detin e Veriut mund të bëjë të njëjtën gjë edhe me Holandën. Prandaj, një detyrë e heshtjes?
  MH17 si ndëshkim për investime PGGM së tërhequr Izraelin, Malaysia dënim për dënimin e kriminelëve të vërtetë të luftës nga SHBA etj?

 10. Gjithkush duhet të punojë për të qenë në gjendje të vazhdojë të paguajë akuzat e tij të imponuara.
  Dhe për të vjedhur grumbullon hajduti i miljarden.Een pjesë e këtyre miliarda janë investuar më pas në polici në gjendje të vjedhin edhe më shumë nga intimitetin e qytetarëve 40% për të gjitha të ardhurat.
  Ne punojmë, por me shpinë kundër murit, ne duhet të paguajmë për këtë shtet policor.
  Mund ta krahasojmë atë me një shtresë që po hedhim rreth qafës sonë.

  • Vështirë, por krahasim i saktë me të vërtetë. Ironia në krye.

   Sad në të vërtetë se shumica e njerëzve e zgjedh atë. Por hej, për aq kohë sa ata thjesht mund të shkojnë në pushime dhe të shikojnë Utopinë në TV, atëherë të gjithë mendojnë se është mirë. Një pjesë e vogël e gjysmë milion euro për një hekikë në Greqi për mbulimin e pushimeve mbretërore mund të shtohet edhe në shpenzimet tona. WTF?

 11. Mbështetja në Al-Kaedën në Siri: Administrata e Obamës është një "Sponsor Shtetëror i Terrorizmit"

  Barak Obama dhe John Kerry: A janë ata "të dyshuar për terrorizëm"?

  Në qoftë se unë kam për të përgjigjem në këtë pyetje unë do të thoja se Obama dhe Kerry madje edhe kukulla janë të mandatuar nga AIPAC spelen.Alles fazë të marrë atë që ata kanë nevojë për shtypin dhe mund të tregoni atyre që të informohet paraprakisht.
  AIPAC rregullon Amerikën, siç e kam shkruar më parë.
  demoncratie SHBA është e rreme dhe është vetëm një ndërroj pikëpamje e dikujt për të mbajtur të qetë dhe të kënaqur turmën, në mënyrë që AIPAC dhe Rothsçajlldët mund të përpunojë planet e pashqetësuar.

  http://www.globalresearch.ca/fighting-al-qaeda-by-supporting-al-qaeda-in-syria-the-obama-administration-is-a-state-sponsor-of-terrorism/5339728

 12. @Waterman Plotësisht i saktë. Faleminderit edhe për lidhjet e veçanta. (I shpëtoj).
  Ashtu siç edhe qeveria jonë përbëhet nga kukulla të shantazhuara përmes dhe përmes.

  Ideja ime është se sionistët, përmes krahut të tyre të fshehtë të armatosur tw Mossadit dhe nga extension AIVD (CIA mi6 etj Ditto) kudo përmes shantazhit (seksit, mashtrim) dhe frikësim të dy personalisht dhe kolektivisht (Amsterdam Bëhu atë Holanda nën përmbytje, ose një port i madh shterim Rotterdam, fushë Slochteren gazi etj etj) dhe kjo e kombinuar me total (ushtarake) të kontrollojë të gjitha mediat mund gijzetlen një vend të tërë.
  Nëse e bëjnë këtë me disa vende, ata në fakt kontrollojnë një kontinent të tërë si Shtetet e Bashkuara dhe BE.
  Unë nuk jam ende i sigurt për rolin e Rusisë, Kinës dhe Z Amerikës.
  Por copa mister fillon të bjerë në vend.

 13. Niveli i MSM është edhe më i ulët se ai i supermarketit të lagjes. 🙂

 14. Unë do të fsheh një sekret prej jush.

  Internet Clocks nga jugu

 15. "Por në qoftë se unë mund të provojë kam pasur të gjithë ata për të ndjekur nga kopshti, sepse në atë fazë fillon gatishmërinë e të gjitha këtyre spiunëve."

  Kjo është diçka që unë kam qenë duke u marrë me kohët e fundit, dhe është duke rritur ndërgjegjësimin se ne nuk kemi qenë të lirë për një kohë të gjatë.

  Në rastin tim unë u hoqa rregullisht nga klasa, sepse unë jam me dorën e majtë. Kjo ndodhi nga kopshti deri në shkollën e mesme. Dy herë në vit unë u dërgova në një dhomë dhe nuk mbaj mend se çfarë ndodhi apo me të cilin kisha folur.
  Gjëja më e çuditshme është: Deri kohët e fundit kam pasur një përgjigje standarde dhe nuk më ndodhi që të habitej për këtë.

  Ose, ç'të themi për traumat që kanë lënë dentistët e shkollës? Kjo me siguri ishte maja e heqjes së sigurisë dhe sigurisë, e cila tërësisht e ktheu bazën e një fëmije me kokë poshtë.
  Të rriturit dhe prindërit gjithashtu punuan me ne.

GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër