Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

Ahmed Rrethaleb për xhihadistët dhe Sirinë

Ahmed Rrethaleb për xhihadistët dhe Sirinë

më herët Kam diskutuar se si është praktikisht e pamundur për xhihadistët që të ikin nga radarët e AIVD dhe për të udhëtuar në Siri. AIVD bashkëpunon plotësisht me NSA dhe është lejuar nga klubi britanik përgjimit më vite GCHQ këshillon se si të anashkalohet legjislacioni dhe të përgatiten legjislacion të ri. Aktualisht, ligjet janë menduar të jenë në rrip transportieri për t'i shërbyer klasës sunduese - dhe jo njerëzve. Me një çip të RFID në pothuajse çdo kalim dhe në pasaportë; në kombinim me metodat gjurmuese të përdorura nga telefonat, është thjesht e çuditshme që Hollanda nuk do të dinte se kush do të donte të udhëtonte në Siri. Përveç kësaj, ne kemi ISIS cubesat satelitë (çfarë ka në emër?) të cilët mund të mbajnë një sy në gjithçka. Edhe pse Ronald Plasterk në Janine Hennis-Plasschaert kishin të dyja, ata kishin kohë që dëshmonin se kishin njerëzit për këto praktika të përgjimit gënjyer. Holanda e di shumë mirë që udhëtojnë xhihadistët dhe tani kryen në një shfaqje tallen-media për njerëzit përshtypjen se ne jemi të gjithë në mënyrë të tmerrshme. Çdo tani dhe pastaj disa arrestime pamje janë bërë, të paktën kjo është ajo që mediat të na shesin. Ajo që është e vërtetë është ende nuk mund të kontrollohet. Vetë Holandë dyert hapur vënë xhamitë arabe vehabite dhe është një aleat në gënjeshtër e madhe propagandistike që ISIS armiku tmerrshme është, ndërsa ISIS është gjë tjetër veçse një ushtri mercenare perëndimore se Presidenti Assad në Siri nga froni i tij do të goditur. Përveç kësaj, ISIS duhet të formojnë kërcënim të ri botëror si një justifikim për terror. Që i jep Izraelit dhe Perëndimit mundësinë për të treguar vetë-krijuar armiku islamik të rritet në lartësi të mëdha dhe kështu axhendën Albert Pike për të krijuar, në të cilën Islami dhe Perëndimi sionist janë në flokët e njëri-tjetrit. Kjo pastaj duhet të lëshojë luftën e tretë botërore (lexo këtu en këtu). Është e gjitha e planifikuar dhe Holanda dhe aktorët e saj politik luajnë së bashku. Mediat shesin gënjeshtra për ta. Ju keni çantat e parave për këtë.

Kryetari i Bashkisë së Roterdamit, Ahmed Rrethaleb, u lejua të ndërmerrte një hap përpara në rrugë Telegraaf me komentin e tij "A doni të shkoni në Siri? Go!"Sidoqoftë, nga Ahmed Rrethaleb, duhet të përfundojmë gradualisht se ai ishte një nga aktorët kryesorë në komplotin e madh, me të cilin qeveria i mbyti njerëzit për vite me radhë. Rrethaleb luajti një rol të rëndësishëm në periudhën e vrasjes së Theo van Gogh. Tani kemi zbuluar se është një nga gënjeshtrat më të mëdha të vitit të kaluar 10 në historinë holandeze (shih këtu en këtu). Analiza e të gjitha fakteve të lajmeve çon në përfundimin se një spërkatje e gjakut nuk është parë kurrë në masakrën në Van Gogh. Kjo ndoshta ishte filmi i parë i madh i vendosur me aktorët e krizës. Ata që janë të vetëdijshëm kanë shitur shpirtin e tyre për një qese parash ose një perspektivë të këndshme karriere. Rrethaleb u lejua të përmbushë rolin e Alderman gjatë asaj periudhe, i cili duhej të qetësonte mendjet e tij. Pas kësaj ai supozohej se ishte edhe kërcënuar, por mund të themi se të gjitha këto kërcënime nuk janë asgjë më shumë se puna e AIVD. Rreth meje mori - ashtu si çdo aktor i cili e përmbush rolin e tij në komplotet e mëdha - shpërblimin e tij dhe përfundimisht u bë Sekretari i Parë i Shtetit në Kabinetin e Balkenende dhe më pas si kryetar i Bashkisë së Roterdamit. Ne nuk mund ta marrim më seriozisht këtë lloj njerëzish - të cilët kanë shitur shpirtrat e tyre në mënyrë të qartë. Regentët nuk janë atje për t'i shërbyer popullit, por janë atje për të mbrojtur rendin e vendosur kundër njerëzve që mund të zbulojnë në çdo moment se si po mashtrohen në një shkallë të madhe. Politikanët janë 'gënjeshtarë profesionistë në një kostum të përshtatur'të cilët janë zgjedhur dhe trajnuar që nga mosha e hershme për të përmbushur rolin e tyre. A besoni ende në demokraci? Parimi i demokracisë është i bukur, por në praktikë demokracia është kryesisht një salcë e marketingut për të fshehur diktaturën e klasës së elitës.

Lista e lidhjeve burimore: Telegraaf.nl

Të gjitha aksionet 301
468 ad

18 Comments

 1. Mendoj se është e çuditshme që tashmë të supozoni se xhihadistët po udhëtojnë në Lindjen e Mesme. A është vërtet e vërtetë? Dhe a janë vërtet aq shumë?

  Mundohem të provoj të gjitha supozimet kundër logjikës së parë. Por pastaj gjithashtu të gjitha supozimet dhe supozimet. Cili sigurisht është shumë i vështirë, por gjithçka që unë nuk mund ta kontrolloj veten unë me të vërtetë duhet të marr me një kokërr kripë.

  • Është e qartë se unë nuk jam CBS dhe prandaj nuk mund ta masë. Prandaj duhet të mbështetemi në atë që na tregon mediat. Politikanët dhe mediat po lëshojnë deklarata që ata mbështesin me dëshmi të rreme. Në këtë kuptim ata kanë më shumë burime sesa unë.

   Më lejoni të them në këtë mënyrë: nëse shihni një grumbull të lëvozhgave banane diku dhe ka disa majmunë në lagje, nuk mund të provoni se ata kanë ngrënë banane; prandaj duhet t'i jepni substancë diçkaje që nuk është tërësisht e papranueshme në bazë të kontureve.

   Unë nuk jam i sigurt nëse dhe sa xhihadistë po udhëtojnë atje, por sipas mendimit tim, Perëndimi mbulohet vetëm me sa më shumë xhihadistë të jetë e mundur, të cilët do të luftojnë atje si mercenarë. ISIS është një armik i rremë, ashtu si Al Qaida më parë.

   • Po, unë mund ta kuptoj atë Martin. Por ende, unë mendoj se njerëzit në përgjithësi përdorin blloqet e sooooo që është edhe më qesharake se sa duket.

    Unë mendoj se ata nuk e bëjnë më të vështirë se sa është e nevojshme. Nëse xhihadistët po shkojnë tashmë në Lindjen e Mesme, atëherë ata do të jenë agjentët e tyre. Nëse njerëzit e tjerë bëjnë të njëjtën gjë, mendoj se ata nuk dinë për të ose nuk bëjnë asgjë me të.

    Unë mendoj se ata janë të fokusuar thjesht në qëllimin e tyre dhe atë që ata kanë kontroll mbi. Nuk duhet të jetë më e madhe se ajo që ata mund të kontrollojnë vetveten. Kontroll më pak do të thotë se shansi i suksesit është gjithashtu i reduktuar. Dhe ata nuk mund ta përballojnë atë tani sa më shumë njerëz të zgjohen.

    Ndonjëherë ndonjëherë shoh se sa ata në të vërtetë marrin nga stabiliteti dhe se si është e organizuar. Nuk është e vështirë nëse keni mjetet, por të gjithë ata njerëz që shkojnë së bashku dhe punojnë me mashtrimin. I paprecedentë herë pas here.

   • bie dakord

 2. Ju mund të mbështeteni në gishtat tuaj se ata janë mercenarë.
  Ku janë më mosbesimtarët që mund të kulloten?
  Në sirianë apo këtu?

  Pra, këtu, pse ata shkojnë atje?

  A mendoni se ka shumë pak njerëz që mund të hedhin poshtë gjithë sistemin tonë?

  Më jepni 200 njeri dhe unë mund të bëj një ferr të Holandës dhe nëse është e nevojshme, të gjitha gratë brenda një jave në një burqa.

  Tis kul këtë të gjithë.

 3. Është diskutuar fshehurazi se Rrethalbi do të bëhet kryetar bashkie.
  Shih se çfarë thotë fjalor në lidhje me komplotin: një shoqëri sekrete ose një vjedhjeje.
  Pra, ata nuk janë komploti që nuk i bëjmë, psikopatët që ndihen më superior ndaj një zinxhiri zyre. Çfarë thotë fjalori në zinxhirin zyrtar: zinxhiri.
  Zinxhiri: zinxhir me lidhje të rënda Shembull: `bashkëngjitur një të burgosur me zinxhirë në mur.
  I burgosuri i kultit babylonian talmudik një skllav i lidhur me zinxhirë si një qen.

 4. Unë mendoj se bordet buzë qafat e trashë - qoftë arabët apo jo - që udhëtojnë për në Siri për të luftuar për ISIS është shumë e ulët për të neglizhuar.

  Para së gjithash, në bisedat me 2e dhe 3e, vëreja brezat e pakicave etnike të të gjitha llojeve. grupet, më mirë dhe madje edhe më mirë të informuar për rolin e atyre në pushtet (perëndimi, ndriçimi, etj.) dhe gjëmimi e di mirë se cili mjeshtër dhe qëllimi i shërbejnë.
  Për më tepër, nëse ata e bëjnë, ata japin pozicionin e tyre - edhe nëse është ende aq e dobët, për shembull, të papunë - këtu në Holandë.
  Për më tepër, familja dhe marrëdhëniet e tyre nuk do të ngrihen për "frymën e tyre luftarake" dhe idealizmin për të luftuar Assadin!

  Jo, mua më duket se këta të ashtuquajturat xhihadistë janë një 'shpikje' e AIVD cs. me të vërtetë, kështu që Martin Martin me të drejtë thotë që ta zbatojë agjendën e aneksit perëndimor Albert Pike.
  Një plan i ndotur, ku e gjithë bota, për të cilën çdo qytetar duhet të hyjë për "armë".

 5. 05-01 2009-
  Rrethaleb si një haraç për Pim Fortuyn
  http://vorige.nrc.nl/binnenland/article2111674.ece/Aboutaleb_als_eerbetoon_aan_Pim_Fortuyn
  "[...]
  Në Amsterdam, Rrethaleb, si një i afërt, bëri një emër për veten duke marrë një qëndrim të vendosur pas vrasjes së regjisorit Theo van Gogh, në nëntor 2004. Ata që nuk duan të ndryshojnë, mund të marrin çanta, ishte mesazhi i pagabueshëm. Në "metropol" Rotterdam, kryebashkiaku i ri i markës dëshiron të vazhdojë këtë linjë, tha ai këtë mëngjes. "Krijimi i besimit në Roterdam kërkohet një debat energjik mbi themelet e demokracisë sonë." Pasardhësi të shikuar Ivo Opstelten (VVD) është kryetari i të gjithë banorëve dhe jo nga një grup të caktuar etnik, shumë i egër Aboutaleb bëjnë të qartë.

  Instalimi i tij çoi në masa të rrepta të sigurisë në dhe rreth sallës së bashkisë në Coolsingel. Që nga vrasja e Van Gogh, Rrethaleb është një nga politikanët më të sigurtë në Holandë. .......
  [...] "

  • "Puna në besim gjithashtu kërkon një debat të fortë në Roterdam rreth themeleve të shtetit tonë demokratik kushtetues".

   Kush e sheh fjalimin e dyfishtë këtu?

 6. Unë të gjeni edhe befasuese është "Bilal Lamrani" të quajtur ish-xhihadist dhe ish-anëtar i grupit Hofstad që ishte caktuar një herë si një accessory për vrasjen e Theo Van Gogh tani është papritmas duke punuar si jongerenmederweker në Amsterdam dhe gjithashtu të dyshuar për komplotimin e një sulmi dhe u dënua për punën e shkurtuar dhe të ngjyrosur të filmit Wilders. Motra e tij në 18 do të kishte nisur kohët e fundit për Sirinë për Xhihadin. Ehhhhhhh
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/11/voormalig_jihadist_en_ex-lid_h.html

 7. Vague ... Kam lexuar tani Bilal Lamrani alias Abu Katade në 2007 ka sulmuan një polici Slotervaart dhe atje oficerë 2 me thikë dhe më pas u qëllua dhe u ka vdekur ... ..How se ai tani mund të punojnë në rrugën Qoshes punë në Amsterdam?
  http://www.volkskrant.nl/binnenland/bilal-b-was-bekende-van-hofstadgroep~a856208/

  Duhet të jetë e njëjtë: http://www.sociosite.org/jihad_nl.php#bilal_l

 8. Rrethaleb merr të njëjtin paralajmërim si Hirsi Ali
  nga Romana Abels - 23 / 11 / 04, 00: 00
  http://www.trouw.nl/tr/nl/4324/Nieuws/archief/article/detail/1737653/2004/11/23/Aboutaleb-krijgt-dezelfde-waarschuwing-als-Hirsi-Ali.dhtml
  "[...]
  Letër e hapur për Alderman të Amsterdamit Aboutaleb 'shtetin që nga e diela katër orë në krye të bordeve të MoslimsinNederlanddeenigeechte', 'Studentët myslimanë' dhe 'myslimanë holandezë. Ato janë tabela buletine ku letra për Hirsi Aliun e vrasësit të Theo van Gogh u prezantua me krenari më parë. Alsatri i Amsterdamit është duke u bërë për 'jobesimtarë kokëfortë'.

  "I dashur Zindiq, Është jashtëzakonisht e egër në mënyrën se si mbani pozicionin tuaj në Amsterdam." Zindiq është një fjalë për heretikën.

  Është shumë e mrekullueshme që gjashtë fjalitë e para në letrën në Rrethaleb janë saktësisht të njëjta me ato të 'letrës së hapur të Hirshi Aliut', që 2 nëntor u la në trupin e Theo van Gogh. "Paqja dhe bekimet e emirit të muxhahidëve, vrasësi i qeshur Mohammed Rasool Allah", për shembull, thotë: "Nuk ka agresion përveç kundër agresorëve".

  Letra është vënë në internet për vrasjen e Theo van Gogh. Një version nga shtatori ende mund të gjendet në marokko.nl. Personi i cili më pas e vendosi tekstin e quajti veten 'Footballer-2'. [...] "

  02-09-2004 16:28
  Letër e hapur për Aldermanin e Amsterdamit: Abou Taleb
  Citim Postuar nga voetballer_2
  http://forums.marokko.nl/showthread.php?t=352604&s=689e730384660efbf69974e3909f793c

 9. Brinkman: Amsterdam lere xhaminë të shkojë vetë
  nga Anna Dijkman 29 Jan 2008
  http://www.elsevier.nl/Politiek/nieuws/2008/1/Brinkman-Amsterdam-liet-moskee-zijn-gang-gaan-ELSEVIER155912W/
  "[...]
  bin Laden
  Sipas PVV, xhamia ishte financuar nga një Sheikh saudit i cili ishte anëtar i Vëllazërisë Myslimane dhe kishte kontakte me Osama Bin Laden. Do të shpërndahen libra që bëjnë thirrje për dhunë kundër hebrenjve dhe homoseksualëve, administrata do të ndihej superiore ndaj jobesimtarëve dhe do të përpiqej për një shoqëri islame në Holandë.

  E fundit ka "zbuluar" kohët e fundit ish-komisionerin e Amsterdamit Peter Slort, i cili aktualisht punon në ambasadën holandeze në Uashington, në një konferencë mbi Islamin radikal. "Siguria në Uashington guxon tani, gati katër vjet më vonë, për të thënë atë që u diskutua në një takim të mbyllur me imamët e xhamisë El Teuhidit," Brinkman cilët gjithashtu shkruan ndoqi atë mbledhje.
  [...] "

 10. @Martin Po, siç keni parashikuar. Pararendësja e syzeve të Google (që na përshtatet të gjithëve) në NOS gënjejnë lajmet nga 18.00 që u shfaqët!

  Në të vërtetë ai u shpik nga një fëmijë 22 vite dhe shitet për 2 miliardë ... .. mund të mendosh 1x ... vetëm Google.
  Do të ishte një histori e suksesshme nëse nuk do të ishte shtrirë lirshëm ishte! Effe shpirtrat pjekur / entuziast për këto nga syzet e zezë të përbashkët të zi zhyten haha ​​?? ???? !
  Ju vetëm do të ecni me të! Shitjet e shitjeve: Ai gjithashtu mund të përdoret për qëllime mjekësore për të hequr qafe frikën e rrugës, për shembull, JAJA është një biznes serioz. ka qindra mijëra njerëz me frikë nga rruga .... ???? Sigurt e bën! Edhe një çip i rfid në krahun tënd apo prapanicë dhe një rrip ore për të ikur dhe ne kemi robin e robotizuar të njeriut për të ardhmen.

  • @Sorry vetëm ende:

   OcuLulles-3d, sepse kur doni të përdorni kokën me një zarf të zi të madh. Ose një alternativë më e mirë për atë bord për ju ... ose rreze në tuaj ...? Ha ha ha.
   E detyrueshme për Onallep-in dhe pjesën tjetër të këshillit!

   http://en.wikipedia.org/wiki/Palmer_Luckey

  • Moeje shihni episodin 7 të sezonit të parkut në jug 18, unë qesha me zë të lartë ..

 11. Unë kam lindur në Roterdam dhe i rritur nga një sfond i huaj.
  Një nga të parët pas 40-45 Rob (ore) Tuankotta është emri. Shkrimtari poet Devil Ekskavator i ndriçuar. Rrethia Ahmed (AA) | është një siklet për Roterdamin, i cili kollitet nga Judeu Cohen. Jaja përbërjen e botës së Harry hundës së hundës (të kolegut të vonë A. Vujan, edhe pse ajo është si një pjesë fikse e procesit të jetës, duke u mbingarkuar me çezmat e hapura) Mulish.

  AA është një ashtu siç është quajtur në qarqet e musafirëve, kam dëgjuar për një hebre të rremë arab, ai nuk është arab, por berbere dhe jo hebre.

  AA është një k.-qese që ai nuk bën asgjë për terrorin rrugor të skuterit maroken në Kralingen. Përbërja e ...

  Pas 40-45 6 milion kregegn wittr i hollandeze (Nazion) Shtet-tip për të përhapur krahët e tyre mbi botën që terijl vini re ndërmjet bene gjithë ishin të nevojshme për rindërtimin. Pas frutave të para jugore, italianët grekë Spnjaarden, erdhën turqit, marokenët. Gjithsesi gjithë kulture shumë. Ndërsa Toka e Grabitur është në një rrugë të gjatë për Judën Askenazi ... .usw,

  Es isst Ausch mit die Witz (kur ju dëshironi, kur të zgjoheni!)

  CIA O

GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër