Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

Donald Trump dhe Hillary Clinton, të dy pasardhësit e faraonit?

Donald Trump dhe Hillary Clinton, të dy pasardhësit e faraonit?

hillary-and-bori

Në artikujt e mi të fundit unë e përmenda më shpesh, domethënë se bota është drejtuar ende nga linjat e vjetra të faraonit. Ndoshta ju do të mendoni "Ah, çfarë të bën një njeri i zënë!", Por është shumë e vlefshme për të studiuar, sepse atëherë do të kuptoni se si lidhen historia, e tashmja dhe e ardhmja. Ju gjithashtu do të zbuloni se është me të vërtetë koha për të dalë nga karrigia juaj dembel dhe të ndërmerrni veprim. Imazhi që media ka përshkruar është se ekziston një betejë e ashpër që po ndodh në zgjedhjet e zgjedhjeve amerikane. Mediat janë gjithashtu shumë të afta të skicojnë imazhin e një biznesmeni të suksesshëm si Donald Trump. Ideja e ëndrrës amerikane ka qenë e besueshme për ju për dekada dhe gazetarët dhe shkrimtarët e biografisë janë të afta të mbajnë këtë iluzion. Komediani i vdekur amerikan George Carlin tha: "Nuk është asgjë për të quajtur ëndërr, sepse duhet të fle për të besuar në të." E gjithë media, industria e filmit dhe bota e biznesit shfrytëzohet në popullin për të mbajtur një lloj trance kolektive. Për shumë, do të jetë një urë shumë larg që aktorët si George Clooney, Bratt Pit dhe Angelina Jolie do të jenë të gatshëm që nga mosha e hershme për një detyrë të rëndësishme demagogjike në shoqëri. Për shkak të pamjes së tyre të mirë dhe mënyrës në të cilën shfaqen filmat dhe faqet me shkëlqim, masat e mëdha janë shumë të hapur ndaj këtyre lajmëtarëve të elitës. Duke besuar se ata mund t'i përkasin një grupi elitës të gjakut, është plotësisht i ngarkuar. Vetëm kur të zbuloni se si luajtja e klasës sunduese elitare dhe ju shihni nëpërmjet lidhjeve, do të filloni të shihni se si fëminore bota mund të ndryshohet.

Le të fillojmë në video më poshtë, i cili thotë se Donald Trump dhe Hillary Clinton ishin të dy pasardhës të faraonëve. Sigurisht kjo do të shkojë shumë më shumë, por në qoftë se ju atëherë vetëm shikoni në faktin se Mbretëresha Elizabeth II, gjatë ritualit të saj kurorëzimit si një faraon u kurorëzua dhe ulur në një fron që ishte vendosur në krye të një gur nga Egjiptin e lashtë (shih ky film nga 1: 08: 50 orë) dhe se ky fron ishte në krye të një mini piramide (lexo këtu), atëherë ajo mund të fillojë të agojë pak. Kjo linjë e gjakut e faraonit është shumë e rëndësishme dhe përmendet vetëm nga disa në mediat alternative. Duket se ky është sekreti më i madh që nuk duhet ta zbuloni. Nëse gjithçka përshtatet me të vërtetë, atëherë nuk ka rëndësi kush fiton zgjedhjet në Amerikë. Nëse mund të zgjidhni nga dy gjarpërinj nga një vijë toksike, ju mund të jeni i sigurt se do të merrni një gjarpër helmues.

E gjithë historia fillon me falsifikimin e historisë në Bibël. në ky artikull Unë shpjegova se si paraardhësit historikë si Abrahami janë ndoshta akuza biblike për faraonët. Arkeologjia tregon se Abrahami, për shembull, duhet të ketë qenë faraoni Amenemeth I. Në videon më poshtë do të gjeni një përmbledhje se si linjat e vjetra të faraonit duken të jenë të lidhura me shtëpitë mbretërore dhe sidomos britanikët.

Është gjithashtu e shquar që kemi të bëjmë sot me një Jezuitëve drejtimin e Vatikanit. A do ta zbulojmë së shpejti se ky rend i Jezusit është në fakt një priftëri që është besnike ndaj pasardhësve të Jezusit? Nëse ju të njëjtin dokumentar 1 orë shikimin, ju të zbuloni se Kleopatra ishte një tjetër (Hebrew) Faraoni i cili sundoi Egjiptin nga 32: 25. Kleopatra kishte një fëmijë nga perandori romak Julius Caesar dhe si ishte autor Ralph Ellis Jezusi, biri i Kleopatrës dhe Cezarit ishin emri aktual Ptolemeu XV dhe nofkën "Caesarion". Cleopatra vetë quajtur ndryshe rimishërim e virgjër perëndeshës Isis (shih gjithashtu Red Bull). A do të thotë kjo emër për ty? Dhe a është e njohur se Jezusi do të lindte nga një virgjëreshë? A do të vijë një dritë? Kur Cezari u shpall Perëndia nga senati romak, Jezusi (Cezari) ishte në fakt bir i Perëndisë i lindur nga një virgjëreshë (Virgjëresha Mari sipas Biblës; me të cilën Maria i referohet faktikisht Cleopatrës dhe kështu rimishërimit të Isis). Historia e çuditshme e Biblës fillon të bëhet më e qartë dhe më e qartë. Tani mund të kuptojmë pse Jezui pohoi se ishte biri i Perëndisë, sipas Biblës. Cezari (Jezusi) ishte djali i Cezarit. Në moshën 13, nëna e tij e shpalli edhe mbret të mbretërve. Kur vetë Cezari u godit me thikë për vdekje nga besimtarët e tij, Caesarion ishte një lloj i energjisë vakum deri. Ne e njohim këtë në Bibël, ku Jezui u qortua për pretendimin se ishte biri i Perëndisë. Logjike, sepse një ndryshim pushteti u bë në Romë. Octavius, biri i adoptuar i Julius Caesar mori pushtetin në Romë. Pas vdekjes së Cezarit, Kleopatra kishte një marrëdhënie me Mark Antonin, e cila ata kishin fëmijë 3, por për shkak Caesarion zyrtarisht ende ishte trashëgimtar i ligjshëm i Cezarit, Kleopatra kishte frikë për jetën e tij. Kur Octavian pushtuan Egjiptin (ndoshta në kërkim për trashëgimtarin Caesarion / Jezu), Cleopatra rregulluar një arratisje për Caesarion. Ajo do ta dërgonte në Indi. Përfundimisht, Cezariu do të kishte miratuar emrin egjiptian Isus. Kjo do të kishte kuptuar 'birin e Isis'. Prandaj emri Jezus mund të vijë nga Jezusi. Emri gjendet gjithashtu në hieroglifet egjiptiane.

Në 1878 një libër u botua në Rusi nga shkrimtari dhe gazetari i respektuar Nicolas Notovitch me titullin 'Jeta e panjohur e Jezu Krishtit. Notovich do të kishte bërë një udhëtim në Himalajet në Indinë veriore, ku ai do të kishte vizituar një manastir budist në male. Një murg do t'i kishte treguar atij fletushkat e vjetra të një studenti nga një e kaluar e largët me emrin Isa (emri arab për Jezusin). Libri rrotullon përshkruan Isain si dikush që do të vinte nga një vend mesdhetar dhe arriti si adoleshent. Notovich zbuloi se epoka e qëndrimit të kësaj Isa korrespondon me periudhën që Cesarioni ose Jezusi / Jezusi do të kishin ikur. Pesëdhjetë vjet më vonë, puna e Notovich u verifikua nga një murg hindu që ri-studioi dhe përktheu fletushkat. Pasi mësoi të lexonte, të studionte Vedat dhe të mësonte mjekësinë, ai u kthye në Aleksandri në Egjipt. Ai ndoshta shkoi në kërkim të nënës së tij, por nuk e gjeti atë. Ajo nuk jetonte më. Pas 3 viteve ai shkoi duke kërkuar gjysmë-motrën e tij dhe dy vëllezërit e tij të gjysmë (që morën Cleopatra nga Mark Antony). Këta kishin trashëguar tokë në Siri. Këtu përfundon gjurmët e Jezusit / Isait / Cezarit (Jezusit). Të dy dishepujt biblikë të Jezusit, të quajtur James dhe Thomas, sipas dokumentarit, do të ishin dy gjysmë vëllezër të Jezuit. Maria dhe Jozefi nga Bibla do të ishin familja e Kleopatrës, e cila miratoi Cezarionin (Jezusin). Maria Magdalena do të ishte gjysma e motrës së Jezusit (Maria, vajza e rimarrjes së vetëshpallur të perëndeshës së virgjër Isis, Kleopatra). Të dy Maria (nëna adoptuese e Jezusit) dhe Maria Magdalena (e quajtur edhe Maria Kleopatra dhe Celena) do të ishin të pranishëm në kryqëzimin biblik të supozuar të Jezusit.

Çezari (Jezusi) i shpjegoi motrës së tij gjysmë (Maria Magdalena / Celene) se ai do të kërkonte trashëgiminë e tij nga Perandoria Romake në Oktavë; jo me armë, por me krijimin e një feje të re. Ai parashikoi të riemëronte perandorinë në Perandorinë e Shenjtë Romake. Rastësisht, 17 vite të historisë rreth Jezusit mungojnë në Bibël. Kjo mund të korrespondojë me periudhën e tij në Indi dhe me kërkimin e familjes së tij të ardhshëm. Nga 1: 46: 29 orë në të përmendurat dokumentar A e shihni se si thuhet se Jezusi do të kishte udhëtuar në Angli gjatë këtij viti 17. Në qytetin anglez të Cornwall ende pohoi se Jezusi do të kishte qenë atje një ditë. Jozefi i pasur (babai biblik i Jezusit, por në të vërtetë babai i tij / biri i tij) do të kishte udhëtuar në Angli për të kërkuar kallaj (lëndë e parë). Ai do ta kishte marrë Jezuin në udhëtimin e tij. Keltët që banonin në atë zonë në atë kohë pretendonin se ishin pasardhës të një 'qenieje më të lartë'. Ajo gjithashtu besonte në pavdekësinë e shpirtit. Ata mund të kishin adoptuar fenë e re të Cezarit (Jezusit).

1947 gjenden në Kumran në Bregun Perëndimor "Dead Sea Pergamenat" mund t'i atribuohet Jezusit dhe pasuesit e tij e quajti Essenes. Një grup i armatosur në atë kohë gjithashtu dukej se ishte një ndjekës i mësimeve të Essenes. Dokumentari thotë se kjo Sellicks (Anglisht, përkthim Holandez panjohur) ishte një grup militarist se mbijetesa tani është nën (ushtarak politik) sionizmit. Kryqëzimi biblik do të falsifikimit të historisë dhe një mashtrim për të kthyer njerëzit në fenë e tij të re dhe Jezusi do qoftë pushteti në moshat e Perandorisë Romake për të tërhequr në drejtim të përdorur këtë fe të re. Kjo e fundit është shpjeguar nga 1: 51: 30 orë në dokumentar.

Gjithashtu sqaron dokumentari (1: 49: 40 orë) se si e dasmës në Kanë, e cila është përshkruar në Bibël, ishte ndoshta martesa mes Jezusit dhe gjysmë-motra e tij Maria Magdalena / Celena (bija e Kleopatrës, rimishërimi vetëshpallur i virgjër perëndeshës Isis ). Askund në histori faktin Biblës quajtur në martesë të cilit Jezusi ishte aq i zënë transformohet në fuçi verë ujë. Ndoshta Jezusi gruaja Maria Magdalena (bija e ISIS / Kleopatra), e cila është treguar nga Freemasons të rangut të lartë në Statuja e Lirisë në Nju Jork. Image krahasim midis monedhave të shtypjes fytyrë nga koha e Jezusit që Maria Magdalena është përshkruar dhe fytyra e Statuja e Lirisë, me kusht që marrëveshjet të forta. Gruaja e Statujës së Lirisë përshkruhet gjithashtu shtatzënë. Kjo do të tregonte se pasardhësit e Jezuit e rregullojnë Amerikën. Pasardhësit e Jezusit është - në qoftë se kjo analizë e tërë është e saktë - pasardhësit e romake Cezarit dhe Perëndisë të faraonit egjiptian Kleopatra (rimishërimi i ISIS).

Në të vërtetë, duhet të arrijmë në përfundimin se nuk mund të merret aq shumë sa që aristokracia në të vërtetë zbriti nga linjat e gjakut të faraonit egjiptian. Dhe nëse është e vërtetë çfarë këtë faqe interneti pretendimet, atëherë Presidenti Obama do të jetë shumë i dhënë pas faraonit Akhenaten. Faqja e internetit theeventchronicle.com jep një përmbledhje të plotë të asaj se si presidentët amerikanë kanë të gjithë 44 mbretërorë / gjak faraonike në flukset venat e tyre dhe në fund të fundit që do të ndiqet në Faraonit Amen Meth I. Ndoshta ju e kuptoni tani se pse Christian lexues çdo lutje përfundon me "Amen". Kjo është një referencë për, dhe adhurimi i paraardhësi, hebraisht Faraonët Amen 'Emeth-I, por edhe më shumë për zot dielli Amenra.

Ne jemi të sunduar nga pasardhësit e "njerëzve" që e shihnin veten si perëndi; faraonët. Ndoshta ata ende e shohin veten si perëndi dhe janë mishërime aktuale në këtë botë të matricës. Shkurtimisht, ata ndoshta janë subjekte që kanë zbritur një trup brenda kësaj bote matrike; një trup i lindur nga linja e gjakut faraonik. Këto njësi e kontrollojnë këtë botë të matricës si një stabilitet në të cilin ata i shohin njerëzit si ushqim; ushqim energjik. Për ta kuptuar këtë, është e dobishme të kuptohet pse disa perandorë e quanin veten avatarë dhe, për shembull, të kuptojnë pse Kleopatra tha se ishte rimishërimi i Isis. Për shembull, perandori Konstandini e pa veten si hyjni dhe e quajti veten hapur si avatar (shih ky dokument). Marku Red Bull i referohet demit të kuq (sfera e horned mbi të) kreu i ISIS), duke qenë Saturn. Kudo rreth nesh mund të bëjmë gjithashtu simbolizëm njohin këta sundues aristokratikë. Këta 'njerëz' besojnë se janë të shenjtë në atë që mund të largoheni ende absurde dhe qesharake. Këto me njësi nga një dimensione të tjera "Frymëzuar" pasardhësit e faraonit, duke jetuar në energjinë e njerëzimit që lind nga frika, sëmundja dhe vdekja. Kjo është arsyeja pse ata nuk përpiqen për paqen, por ato janë luftuese dhe krijojnë trazira përmes sistemit të parave, qeverive, feve dhe ushtrive që janë në duart e tyre. Mënyra e vetme për ta ndaluar atë është duke mos ju dhënë më shumë kredi për lojën e tyre.

Lista e lidhjeve burimore: nu.nl, ensignmessage.com, 12160.info, theeventchronicle.com

Të gjitha aksionet 9
468 ad
GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër