Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

Bankat përgatiten për financimin e 'dimrit bërthamor'

Bankat përgatiten për financimin e 'dimrit bërthamor'

Ditëve të fundit unë kam pasur për të marrë një pushim nga ekrani dhe shikuar lajmet me 1. Kishte disa gjëra në të. Gjueti për mbështetjen e Gulenit nga komuniteti turk në Holandë duket të jetë i hapur në fillim të vitit shkollor; Siria ka ende për të siguruar më shumë refugjatë si rezultat i vendosjes turk ushtarak dhe fjala subkoshiencës BURQINI 'është shtyrë në media. Kjo ndoshta do të thotë se marrëdhëniet midis komunitetit musliman dhe popullatës autoktone në Evropë do të vihet në nga një debat të mprehtë mbi shami dhe BURQINI-së. Një gjë e tillë thjesht mund të hidhet poshtë, në të njëjtën mënyrë si një lojë e shtuar e realitetit si Pokemon Go u hiped, ose siç e pamë në diskutimin e zezë, jo shumë kohë më parë. i subkoshiencës Programim është një armë e fuqishme në media, me të cilën popujt luajnë masivisht. Megjithatë, ajo që u dallua sot ishte fakti se parashikohet një dimër i rëndë për bankat e mëdha ndërkombëtare. RT.com madje hapi këtë mëngjes që bankat janë duke u përgatitur për një dimri bërthamor. Mesazhi origjinal po vjen nga CNBC dhe po ashtu flitet për një dimër bërthamor.

Në fillim të gushtit kam raportuar se sipas të dhënave të Bankës së Marrëveshjeve Ndërkombëtare (BIS), bankat italiane kanë rreth EUR 550 miliardë në kredi. Këto kredi vijnë nga vende të ndryshme, por kreditorët më të mëdhenj janë bankat franceze me 250 miliardë dhe bankat gjermane me 90 miliardë. Në rast të një kolapsi të sektorit bankar italian, vetëm Deutsche Bank do të humbte 30 herë më shumë para se sa nëse Greqia falimentoi. një stresstestnga ...

Të gjitha aksionet 0
468 ad
GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër