Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

COC dëshiron tualete për transgjinorët në shkolla

COC dëshiron tualete për transgjinorët në shkolla

Kjo është sigurisht e njohur se unë jam një reputacion homofobike, kështu që është logjike për mua që të shqetësojë me atë organizatë të tmerrshme me COC shkurtim, që unë ende nuk e di se çfarë është. Qëllimi kryesor i COC-së duket të ketë sa më shumë njerëz homoseksualë, lezbike, biseksualë (homoseksualë) dhe transeksualë në këtë vend. E pra, ata janë gjithashtu aktive ndërkombëtarisht, kështu që ata nuk ulen ende. Dhe ata kanë dalë me diçka të re, raporton blikopnieuws.nl sot [quote] Tualetet në shkollë duhet të jenë për të gjithë, gjithashtu për transgjinorët. Kjo është deklarata e aksionit kombëtar të WC-së të Gay-Straight Alliance Network (GSA) dhe Transgender Network Netherlands (TNN) të COC në 12 nëntor. Nxënësit në shkollat ​​e mesme 100 po bëjnë fushatë për tualetet neutralë gjinorë atë ditë. Ata gjithashtu kërkojnë nga drejtuesit e tyre të shkollës që ta bëjnë shkollën më trans-miqësore. Laurens (18) është transgjinor dhe merr pjesë në veprim: "Si një transgjinor ju duhet të zgjidhni çdo ditë në shkollë nëse shkoni në tualet e djemve apo vajzave. Shumë transgjinorë janë kaq të frikësuar për atë që e ndalojnë gjatë gjithë ditës dhe guxojnë të shkojnë në tualet në shtëpi. Ajo do të jetë si WC janë atje për të gjithë për shumë finer "Nxënësit japin schoolwc stickers veçanta mërkurës që tregon se tualetet janë atje për të gjithë. Për djemtë, vajzat dhe për të gjithë atje (ende) të sigurt rreth. Stickers veçanta tregojnë një djalë, një vajzë ose të dyja, në varësi të këndvështrimit.

Kjo do të jetë një bandë e mirë jo-higjienike, me të gjithë këta njerëz që kalojnë mbi buzë tualet dhe vajzat që kanë filluar të hyjnë në pubertet dhe të fillojnë të marrin periudhën e tyre. Djemtë, vajzat dhe transgjinorët në të njëjtën tualet, duket si një ide shumë e dëshirueshme! Unë them ta bëj. Ndoshta atëherë do të kemi pak më shumë vështirësi me rastet e sulmeve seksuale dhe kështu me radhë, por ne duhet t'u japim diçka qindra mijëra transgjinorëve në vendin tonë për t'u lutur. Po, tani do të mendoni: "Nuk do të ketë kaq shumë atje."Epo, nuk jeni gabim se ne do të kemi gjenerata të 'Plasterkjes' në tavolinat e shkollave në vitet e ardhshme. Ata janë fëmijët që Ronald Plasterk ndoshta ndihmuan në projektimin. Plasterk këshilloi shtetin holandez nga këshilli shëndetësor dhe këshilloi ndërhyrjen gjatë procesit IVF. Ronald Plasterk është i lumtur me dashamirësi gay-loving ministër i specializuar në gjenetikë molekulare. Ai dikur ishte pjesë e Këshillit të Shëndetësisë që i dha këshilla qeverisë për transplantet bërthamore dhe trajtimin e ADN mitokondriale. Tani kritikët ndoshta do të thonë: "Po, kjo kishte të bënte me sëmundje të trashëguara. Asgjë me ndikim gjinor. Kjo nuk është e mundur."Më lejoni ta them këtë: me të vërtetë thotë se ADN po trajtohet. Së paku është e habitshme të përmendim sa fëmijë transgjinorë ka në vendin tonë që kur IVF luan një rol të rëndësishëm në riprodhimin në vendin tonë. E pra 'vendi ynë'. Nuk është me të vërtetë 'vendi ynë'; është provinca e superstatit të Rendit të Ri Botëror që i pëlqen të ketë robër të mirë të bindur e të zellshëm dhe skllevër të sapo ardhur që nuk ngrenë shumë. Kritika nuk është e dëshirueshme.

Avantazhi i shtyrjes së martesës homoseksuale dhe marrëdhënieve LGBT në mbarë botën është se ne jemi gjithnjë në rritje drejt një shoqërie në të cilën çifti homoseksual formon standardin dhe fëmijët konceptohen përmes IVF. Nëse më pas siguroheni se - si rezultat i studimeve transgjinore - vendosni fëmijë në botë që janë "natyrisht" transgjinorë ose homoseksualë, ju jepni substancë në një agjendë më të lartë. Qëllimi i NWO është të "zhvillojë" riprodhimin natyror të njerëzve. Ashtu si me bimët dhe kafshët ju mund të "zhvilloni" disa karakteristika (modifikim gjenetik). Kjo ju lejon të rregulloni plotësisht popullsinë brenda disa gjeneratave. Krahasoni atë pak me kulturat Monsanto që nuk prodhojnë më farëra. Fermeri duhet të blejë farërat nga Monsanto për të korrat e tij për vitin e ardhshëm. Një fenomen tjetër është se popullsia e adaptuar gjenetikisht mund të jepet edhe kodet e tjera sekrete. Në këtë mënyrë mund të siguroheni që të zhvilloni gjenotip të caktuara që lehtë mund të përzgjidhen gjatë, për shembull, një luftë biologjike (luftë gjenotipike) ose një pandemi. Sigurisht që nuk do të gjeni ndonjë gjë për këtë në një raport të zoti. Ju do të donit të besonit në gjendje të mirë të drejtë? Mbaje atë baltë në sytë e tu. Natyrisht unë nuk dua Ronald Plasterk Joseph Mengele krahasoni. Kjo mund të jetë e ligjshme për mua. Megjithatë, Plasterk ka të njëjtën fushë të njohurisë si ky hulumtues biologjik gjerman, mjek ushtarak dhe socialist nacional i njohur nga regjimi NAZI.

Nëse Geert Wilders mund të thërrasë pa u ndëshkuar "Më pak marokene në Holandë", Pastaj unë mendoj se unë mund të thërras"Pak transgenderë dhe LGBT në Holandë."Le të shkojnë këta transgjinorë në tualet që i përshtaten organeve gjenitale për të cilat po ecin. Në atë pikë, nuk është plotësisht e qartë për mua se si duhet të paraqitni një transgjinor. A është dikush me një kar apo një slot? Gjithsesi të paktën hyni mirë nga COC dhe në këtë kontekst pothuajse do të thoja: "Më pak COC dhe pak homoseksual në Holandë. Largohuni nga homofaganda në shkolla!"Lexo ky artikull dhe ju dëgjoni transmetimin e radios në lidhje me propagandën homoseksuale dhe axhendën që është e fshehur sipas mendimit tim.

Lista e lidhjeve burimore: blikopnieuws.nl, eenvandaag.nl, gezondheidsraad.nl, wikipedia

Të gjitha aksionet 619
468 ad

28 Comments

 1. Të tmerrshme, të gjithë junk transgjinor. Vërtetë 'kufiri i ri' i feministëve dhe agitprop homoseksualëve. Në Amerikë, ata tani i emërojnë meshkujt normalë të meshkujve për t'i dalluar ata nga njerëzit transgjinorë.

  'Hetero-normativiteti' dhe 'normativiteti gjinor' duhet të mbarojnë, sipas pakicës ultra të vogël.

  Kush ne qij është se kush jemi dhe gjinia është një konstrukt shoqëror.

  Kjo është sëmundja që marxistët nxisin të rrjedhin nga fakti se financon në çdo moment në një mënyrë thelbësore.

  Ata njerëz janë narcisistë të plotë dhe ata jetojnë paaftësinë e tyre mendore nga MSM e majtë. Ka qenë një kohë e gjatë në universitete.

  Falënderoj Perëndinë ka një reagim të madh në internet, sepse kjo nuk mund të ngurtësohet më.

 2. Po bëhet më e çmendur në Holandë. Ajo thjesht më bën agresive, të sëmurë satanik NWO pedo elite gadverdamme.

 3. Nuk e kuptoj pse tualetet publike duhet të ndahen sipas gjinisë.

  Në shtëpi pshurrje dhe shitting burri dhe gruaja gjithashtu në të njëjtën lutje për të shprehur atë si plastike 😉

  Unë sinqerisht preferoj të urinoj në një tualet të mbyllur në vend të hapur dhe të ekspozuar me të rinjtë tim në dorën midis djemve për të shpullë. Asgjë për të bërë me kujdes, thjesht me privatësinë.

  A do të jem atëherë një sallam (puna e padëshiruar) ose do të takohem me gratë, burrat apo transgjinorët jashtë dhomës së WC-së në çezmat dhe tharësit e duarve, pavarësisht nga orientimi seksual që i zgjedhin të tjerët.

  Mja, do të jetë një tjetër mendim i çmendur për mua vetëm për të rregulluar një tualet publik për të gjithë me tualete të mbyllura. Ideja e Qendrës Kulturore dhe Leisure (COC) për hapësirën time të tretë, mendoj, është të paktën një humbje e parave tona publike (pots ndoshta qëllimi)

 4. Një tualet i bërë veçanërisht për gratë dhe i ndarë nga burrat. A nuk është kjo një shpikje e muslimanëve që kanë arritur të zbatojnë propagandën e tyre në botën tonë?

 5. Rastësisht, krijuesit e South Park kohët e fundit gjithashtu bëri një episod funny në lidhje me këtë. Ata gjithashtu u kujdesën mirë për të gjithë këtë dhe për fat të mirë.

  http://www.imdb.com/title/tt4080138/?ref_=tttr_tr_tt

  Vlen të shikojmë. Humori është shpesh mënyra më e mirë për të çmontuar këtë lloj absurditeti.

  Getting lodhur nga stalla në djemve dhomë duke u zënë, Eric Cartman vë një hark në kapelen e tij leshtë dhe pretendon të jetë transgender - të cilën ai e shpall "trans xhenxhefil" - në mënyrë që të përdorin vajzave WC në shkollë. Principata Victoria nuk është e impresionuar, por z. Garrison këshillon për të shmangur skandalin që Cartman është pothuajse i sigurt për të shkaktuar. Vajzat janë të lodhur në praninë e Cartman në tualetet e tyre, kështu që shkolla komprometon duke instaluar një tualet shumë të zbukuruar transgjinor në dhomën e kujdestarit.

  • Unë në fakt isha duke kërkuar për parodi belge ku një djalë me dy baballarë homoseksualë del nga dollapi:

   "Papa është, unë jam i drejtë"

   Nuk mund ta gjej atë video kudo, por kjo:

   • Në të vërtetë, faleminderit!

    Satirë vërtet e shkëlqyer.

    "Djali ynë është një dreq, një kotele, një mousetrap, një mushkëri bug, një cracker"

  • Haha kam menduar për këtë si.

   South Park gjithmonë ka një mesazh të mirë, por episodet e fundit ishin të sëmurë, duke përfshirë edhe historinë transgjinore, javën e kaluar në lidhje me drones dhe mendoj se këtë javë për Butters që mendon se ai jeton në një botë matricë.

 6. @ Douwe Humor është e bukur, por ka një axhendë, ka një axhendë, një qëllim pas tij.
  Martin e ka përshkruar tashmë këtë në një mënyrë shumë strikte.
  Ajo që tashmë është e habitshme për rastin Demmink është se ekziston një zgjedhje e panatyrshme (nëse doni një 'natyrore') të nëpunësve civilë dhe politikanëve.
  E njëjta vlen edhe për shtyllat e tjera të pushtetit: politikanët dhe policia, ndoshta edhe ushtria. Ju mund ta shihni tashmë këtë të fundit në SHBA, ku shumë ligje homoseksuale po nxiten për të punuar në ushtri si një geno homo / lezbike / në pension. Ata që janë në pushtet nuk mund të kujdesen më pak nëse tani ju hidhni në të drejt ose homoseksual. Ushqimi i topit është ushqim top që ju duhet të mendoni.

  Ajo që shohim përsëri dhe përsëri është se një pakicë e vogël e popullsisë, shumica e popullsisë vendos vullnetin e tyre. Kjo ka qenë gjithmonë rasti, por tani që minoriteti është gjithnjë e më homoseksual *) ose homoseksual! 😉

  Në praktikë, kjo do të thotë se në Ministrinë e Drejtësisë dhe gjëra të tjera ajo po bëhet gjithnjë e më normale dhe do të diskriminohet.
  Ndërkohë që janë pikërisht këto mënyra abnormale seksuale që kanë një tërheqje më të madhe ndaj dëshirave devijante penale seksualisht, respektivisht. sjellja si rezultat quhet (cf Prinz Friso, z. Salomonsen etj)

  Shkurtimisht, një zhvillim shumë i padëshirueshëm në shoqërinë tonë dhe sigurisht jo të favorshme për një shoqëri të shëndetshme natyrore të bazuar në riprodhimin natyror, sjelljen, lirinë, sigurinë dhe së fundmi por jo më pak: drejtësi!

  *) Kjo do të thotë të gjithë homoseksualët, lesbiket, transgjinorët dhe gjithashtu transvestitët dhe të ngjashmet e tyre

  • justifikim: keyrig = tkurrja e rregullt dhe e vështirë! haha 🙂

  • Unë mendoj se abuzimi i fëmijëve dhe satanizmi në ato qarqe përdoren kryesisht për t'i bërë njerëzit të ndershëm. Është vetëm një mënyrë shumë e përshtatshme për të fituar kontroll mbi qendrat më të larta të energjisë, duke angazhuar të gjithë në atë lloj të shkrirjes, kështu që ata thjesht bien në gjumë nëse dikush e fut ndonjëherë shkollën.

   David Icke e bën mirë, mendoj.

   Dhe për më tepër ju duhet të bëni një ndryshim midis njerëzve dhe idd midis agjendave që janë shtyrë nga klube të caktuara si Bilderberg, një komision trilateral etj.

   • ritualet (abuzimi i fëmijëve) përdoren për të nxjerrë energji, për të marrë energjinë e këtyre fëmijëve, përdoret si torturë afatgjate për kontrollin përfundimtar të mendjes, po poashtu për shantazh, ka shumë shtresa në organizatë dhe gjithashtu në misbriuk fëmijë

 7. COC Kremimi i kujdesit?

  http://www.anarchiel.com/stortplaats/toon/when_love_is_a_one-night_stand

  (në sajë të një lidhjeje nga një koment nga kjo faqe)

  • Qendra e Kulturës dhe Leisure
   Kultura ?? A është homofilia atëherë një kulturë?
   Çlodhje ?? po ajo sigurisht do të dëmtojë

 8. Sipas një artikulli të Wiki, hulumtimi gjenetik në dallimet racore tani konsiderohet si Salonfah.
  Kështu që unë dua të shkoj menjëherë, sepse ndërtimi dy herë është një humbje,

  Tualete të veçanta për racistët e bardhë dhe të zi necrophilic ...
  Tualete të veçanta për njerëzit transgjinorë të bardhë dhe të zi,
  Tualete të veçanta për burrat homoseksualë të zinj dhe të bardhë,
  Tualete të veçanta për lezbiket e bardha dhe të zeza ...

  Dhe le të jemi të ndershëm, një kafene pa një tualet të veçantë për Sado-Masochistic Homosexual Transsexuals nuk është një Cafe më sot.
  Dhe të jem i sinqertë, me qëllim të së ardhmes së fëmijëve të mi,
  Asnjë ide e keqe!

 9. Menjëherë do të zgjedhja tualetin e vajzave dhe si një shprehje heteroseksuale e kalitur: "Unë nuk di shumë mirë zonja, kështu që tani e tutje unë do të vij dhe do të piqem këtu ..."
  Ky është thjesht humor satanik në të mirën e vet. butts pista.

 10. I dashur Martin,

  Unë e kuptoj se të gjithë kanë mendimin e tyre, por ende nuk më pëlqen ta lexoj këtë. Çka nëse një nga lexuesit tuaj është homoseksual / transeksual? Nëse je homoseksual, nuk e zgjedh atë. Ashtu si ju nuk vendosni të jeni i drejtë .. Nëse ky është IVF, do të doja të dija. Çfarë duhet të besosh si 16? Nga njëra anë quhet e vështirë që nuk është mirë të jesh homoseksual dhe se kjo nuk është e natyrshme. Nga ana tjetër (sidomos në faqet e mediave sociale të tumblr) njerëzit janë të thirrur ta pranojnë njëri-tjetrin siç është ai. Unë mund të imagjinoj që ju mund të "pastroni trurin" nëse njerëzit rreth hemës tuaj shprehin veten ashpër, nëse kjo është për ose kundër.

  Dhe çka nëse kjo është e përcaktuar gjenetikisht? Dëshironi të shkoni aq larg sa të vendosni për një person tjetër nëse është homoseksual apo jo që personi ka lindur në këtë mënyrë? Do të doja të dija se si është dikush që është homoseksual, çka nëse personi nuk e do këtë, por 100% është i sigurt se ai është homoseksual? Pse të gjithë duhet të shqetësohen për këtë, kur ka të bëjë me të vërtetë, mund ta doni një person tjetër, sepse kjo është ajo që ju bëni, pavarësisht nëse jeni homoseksual apo i drejtë ...

  • @Swerve
   Çështja është se ajo është e shtyrë. Kjo 1% e popullsisë së botës është homoseksuale, askush nuk ka probleme me këtë. Bëhet fjalë për faktin se në ditët e sotme është vërtet e çuditshme nëse jeni ende drejt. Në ditët e sotme qëndroni në bishtin tuaj në një barkë midis njerëzve të tjerë ose merrni një mashkull ose një grua me hapa dhe ju jepni veten për bi.

   Çështja është se ajo është bërë sikur të ishte normale dhe se duhet të dalësh prej saj, ndërsa e kundërta është e vërtetë. Elita dëshiron të zvogëlojë popullsinë botërore dhe si është më mirë se në qoftë se njerëzit ranë viktimë e masakrës së tyre ose ff. Vetëm për shkak se ajo është "mund" dhe "cool". Përveç kësaj, edhe ju jeni lavdëruar për guximin tuaj.

   Një shembull i kësaj është kënga e DJ Avicii me këngën Silhouette, në të cilën agjenda transgjinore është shtyrë si në tekstet dhe në klip. Pastaj shteti Avici është gjithashtu për gradën më të ulët në ferr budiste, por po ajo do të jetë "rastësi" ... mirëpritur në NWO BV (theksi: kompani private)

   Ne jetojmë në një botë të sëmurë, lexojmë shumë dhe e hulumtojmë. Sytë e tu natyrisht hapen ngadalë.

  • Kjo është pikërisht ajo që them. Është ndikuar gjenetikisht. Lexoni me kujdes artikujt në lidhje dhe dëgjoni transmetimin e radios.

 11. KAB kupton se kjo mund të çojë vetëm në homofobinë.
  Kjo është ajo që ata vërtet kërkojnë, njerëz të shëndetshëm që nuk kujdesen më, ky detyrim psikotik për t'i larguar njerëzit nga përvoja dhe dashuria e tyre seksuale.

  Imagjinoni se romët do të luftojnë për pranim. Dhe ata do të pranoheshin. Pastaj ata kanë një kërkesë të re.
  "Të gjitha shtëpitë tuaja janë gjithashtu në rrota, kështu që ne nuk mund të konsiderohemi më" të ndara "". A do ta bëjmë atë atëherë?
  Në këtë shoqëri psikotike me elitën e saj psikotike, shpesh është e mundur në ditët e sotme se dikush është homoseksual apo ndjehet në këtë mënyrë.
  Është shumë e rrallë që dikush dëshiron të ndryshojë seksin ...
  Vë bast se ka më pak njerëz transgjinorë sesa ciganë.
  Atëherë pse të mos i kushtoni më shumë vëmendje stilit të jetesës së ciganëve?

  Është gjithashtu e çuditshme të përpiqesh për pranim nga njëra anë, por të duash t'i japësh të gjithëve tualetin e tyre.
  Kjo është pikërisht ndjekja e aparteidit. Një tjetër status.
  Ata duan të shkojnë atje. Një shoqëri e re e klasës ...
  Sa më i pista, i korruptuar dhe jo i shëndetshëm, aq më i lartë është "Klasa" ...

 12. Në atë pikë, nuk është plotësisht e qartë për mua se si duhet të paraqitni një transgjinor. A është dikush me një kar apo një slot?

  Një person transgjinor është brenda është e ndryshme dhe jashtë, nuk ka ose jo ende duke planifikuar që të ketë një operacion, nëse transgjinor ka pësuar një operacion të ndryshuar seksin, atëherë kjo është një transeksual.

 13. I dashur Martin,
  Unë kam qenë duke ndjekur punën tuaj për një kohë tani dhe më pëlqeu ajo që ju shkroi. Ju keni lënduar mua me këtë artikull. Unë vetë kam qenë i përpunuar me ndihmën e një trajtimi të Ivf. Kam gëzuar një edukim të mirë nga nënat 2. Është për të ardhur keq që për shkak të homofobisë nuk mund ta kuptoni se sa e vështirë është për homoseksualët. Unë vetë jam hetro por nënat e mia kanë pasur probleme me seksualitetin e tyre gjatë gjithë jetës së tyre. Ju shkruani për dashurinë dhe dhembshurinë, por nuk duket ta kuptoni këtë. Mos gjykoni njerëz si unë dhe prindërit e mi. Jam shumë pak i zhgënjyer nga një artikull i tillë Martin

  • Për hir të qartësisë: Unë nuk kam ndonjë urrejtje kundër homoseksualëve. Në të vërtetë, unë kam njerëz në rrethin tim të të njohurit që kanë këtë orientim, të cilat unë lehtë mund t'i trajtoj me derën e 1 dhe shpesh përjetojnë kohë të këndshme. Nëse keni lexuar shkrimet e mia mirë, ju do të zbuloni se stigma "homofobike" që opplakt mua - dhe unë të përmendura më lart sarkastik - gjithashtu është e pakuptimtë total. Unë nuk kam asgjë kundër njerëzve apo natyrës së njerëzve, por shpjegoj se një ideologji gjinore është shtyrë, me ndërgjegje të orientuar drejt ndikimit gjinor. Unë shpjegoj se në transmetimin e radios nën linkun në fund të artikullit.

   Edhe Papa Benedikti tha se ekziston një ideologji gjinore që përfiton nga rendi i vendosur. Unë paralajmëroj rreziqet që mund të qëndrojnë në pritje. Në këtë kontekst unë tërheq paralel me Monsanto. Ju gjithashtu do të gjeni një lidhje për këtë.

   Fakti që njerëzit duket se ndjehen të lënduar vetë shumë shpejt është kryesisht një çështje e të folurit për vetë-keqardhje. Ne mund të quajmë gjithçka në këtë vend. Liria e shprehjes ishte e mira më e madhe. Sidomos pas vrasjes së Pim Fortuyn dhe "vrasjes" në Van Gogh, kjo ishte edhe më e intensifikuar. Ajo që ata në fakt donin të arrinin ishte e kundërta: "mbyllu dhe mos komento, sepse atëherë koka juaj do të shkojë".

   Unë kritikoj axhendën e fshehtë që unë e njoh dhe mendoj se njerëzit nuk duhet të ndjehen të prekur në gishtat e tyre shumë shpejt. Kur myslimanët zemërohen kur Muhamedi është skicuar me një bombë në kokën e tij, holandezët mendojnë se kjo është vetëm një mbindjeshmëri e tepruar. Kur tregojmë lëvizjen e homoseksualëve dhe propagandën me gishtin 1 të gjithë janë në lot. Pra, lëvizja homoseksuale është lënduar të paktën sa më shpejt, nëse jo më shpejt. Në këtë kuptim ata duket se janë hebrenj; a keni pikë me 1 gisht për një hebre ose për Izraelin, atëherë ju jeni anti-semite.

   Thello veten në këtë çështje në vend që të lëngosh në vetë-keqardhje të gabuar. Çdo person është i frymëzuar dhe çdo person është pra i barabartë.

   • Si do të reagonin myslimanët dhe homoseksualët nëse do të ishit homoseksual me një bombë dildo në gomar?
    Kush do të lëkundet dhe do të ankohet më e vështirë?

 14. I dashur Martin,

  Faleminderit për përgjigjen e shpejtë. Kam keqkuptuar mesazhin tuaj. Megjithatë, kjo nuk është një çështje e vetë-keqardhje, por unë vetëm u përpoq të theksoj se ju nuk keni për t'u marrë me të gjitha shembujt e homophile me rendin e ditës 21. Jam e lumtur të dëgjoj se nuk urreni njerëzit homoseksualë dhe gjithashtu përfshini ata në grupin e miqve tuaj. Ne nuk duhet të lejojmë elitën të luajë kundër njëri-tjetrit, por rezulton se ata janë shumë të mirë në të.

  Diçka tjetër, a do të ketë filtra të ujit që filtrojnë fluorid në të ardhmen tuaj në të ardhmen?

 15. Kushdo që ende mëri dhe mosbesim përgjigjur artikullin tim (shih afat kohor më poshtë) në lidhje me ideologjinë gjinore pas "tualet transgjinor 'mund të gjeni bevestriging këtu në Brave New World Axhenda 21 e ku riprodhimi vetëm të rregullohet nga shteti :

  http://rt.com/news/204423-ivf-sex-fun-pregnancy/

 16. Askush nuk përcakton për dikë tjetër se si duhet të jetojë jetën e tij dhe duhet ta dojë ".

  http://www.msn.com/nl-nl/nieuws/nationaal/pvda-wil-debat-over-homo-emancipatie/ar-BBgn83X?ocid=mailsignout

GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër