Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

Dështimi i formimit të kabinetit të shoqatës së aktorëve në Hagë

Dështimi i formimit të kabinetit të shoqatës së aktorëve në Hagë

Jepni popullit bukë dhe lojëra, TV, futboll, film, muzikë, opera sapuni dhe shfaqje të demokracisë. Të gjitha unë jam atje në Hagë. Talkmakers mirë të arsimuar me një buzëqeshje të qeshur duhet të ju japin përshtypjen se jetoni në një demokraci. Sigurisht, ky ka qenë rasti që nga Drees dhe do të qëndrojë në atë mënyrë për një kohë. Së fundmi, ne besojmë se holandezët në sistemin tonë demokratik. Ajo punon dhe ne jemi një vend i begatë. Shtëpitë mbretërore të Evropës dinë të fshihen pas kukullave të marionetave në demokracitë e ndryshme dhe duket se nuk janë asgjë më shumë se ajo që papa është për katolikët; ata adhurohen dhe adhurohen sepse kjo është tradita. Çdo person tjetër i rastësishëm, i cili do të hynte në një karro të artë dhe do të vallej për njerëzit, do të qeshë dhe do të kthehet i çmendur, por ne nuk bëjmë atë për njerëzit e tipit 1. Ata janë mbretërore. Çfarë është ajo mbretërore? "E pra, tamam ashtu keni lindur. Nuk mund të bësh asgjë për këtë."Tani, për hir të Zotit, po e konsideron seriozisht pse i japim disa njerëz statusin mbretëror dhe i hedhim ato me flamuj. Dhe mendoni nëse demokracia nuk është një shtresë e llak që duhet të fshehë fuqinë e vërtetë. A besoni me të vërtetë se çmenduria e shoqatës së aktorëve në politikë në Hagë ka rëndësi? Kujt i bindet çdo zyrtar që të bashkohet me besnikërinë?

Kush ishte prapa krijimit të grupit Bilderberg; grupi Bilderberg që erdhi me projektin EEG dhe përfundimisht mbështeti formimin e BE-së? Kushdo që mendon se nuk ka asgjë të keqe me BE-në apo centralizimin e vazhdueshëm të pushtetit nuk e ka kuptuar ende se ky proces globalizimi është i kontrolluar pikërisht nga aristokracia por 1 synon: për të marrë më tej një rrokje në botë përmes ligjeve uniforme rregullat. Familja mbretërore holandeze ishte themeli i takimeve Bilderberg dhe ende ka një gisht të madh në byrek në procesin e globalizimit. Kjo vlen për aristokracinë në tërësi. Pra, opera sapuni për të rritur lojën politike të politikanëve të vendit për ju me fushatat zgjedhore, fitoret zgjedhore dhe (dështimin) formacioneve të kabinetit, nuk ka për qëllim vetëm për të tërhequr vëmendjen tuaj për kukulla dhe loja nuk ka rëndësi. Gjithsesi Brukseli dikton vende të ndryshme dhe politika e Brukselit kryesisht përcakton se çfarë ndodh në nivel vendi, por shifrat vetëm sjellja politika globalizimi në Bruksel se është diktuar nga një grup i vogël elitar. Ky është një rregull që zbatohet në mbarë botën. Këto janë linjat e gjakut të faraonit (shih këtu) që drejtojnë shfaqjen dhe na mbajnë të ëmbël me luajtjen politike, kërcënimet e luftës, luftërat, krizat dhe kështu me radhë. Kushdo që nuk e sheh këtë lojë, mund të vazhdojë të lexojë de Volkskrant, Trouw, Elsevier ose të tjera të ashtuquajturat fletë cilësie. Atje do të gjeni tregime të menaxherëve të mirë-trajnuar dhe të trajnuar mirë për perceptimin që vazhdojnë të ngjyrosin imazhin tuaj të botës sipas fotografisë së njohur.

Fuqia e vërtetë është ndërtuar sipas një lloj modeli piramidale. Pastaj ne po flasim për fuqinë globale që gjithnjë e më shumë është centralizuar përmes lojës së tezës dhe anti-tezës. Ne gjithashtu e quajmë këtë dialektikë hegeliane (shih këtu). Në të është ndjekur një lloj shkrimi që mund të gjendet në profecitë fetare. Këto profecitë e feve të ndryshme janë të bazuara edhe në tezat dhe antitezë dhe duhet përfundimisht njerëzimi gradualisht drejt sintezës të çojë në ndërgjegjen e njerëzimit shtypur në mënyrë që ajo nuk e di se ku ka përfunduar dhe se si mashtrohen është; sintezën e fuqisë së centralizuar. Kjo fuqi e centralizuar do të digjitalizohet plotësisht dhe njerëzit do të varen në internet me trupin dhe trurin. Askush pastaj nuk mund të blejë ose të shesë më shumë se nuk është i lidhur me këtë sistem të kontrollit qendror. Ky centralizim i ri i pushtetit është fuqia e vjetër në një xhaketë të re teknologjike. Në krye të piramidës qëndron Luciferi, ndërtuesi i kësaj simulimi që ne e quajmë universi ynë. Nëpërmjet fesë dhe rrjeta të lartë dimensionale si New Age apo besimit në garat e huaj se ndërhyrja politike në tokën tonë janë njerëz vetëm zgjohen frymë bllokuar në shtresën e DOS e mekanizmit të kontrollit. Eksperienca shqisore 3-dimensionale 5 zhvillohet në shtresën e Windows. Brenda asaj 3-dimensionale realitet 5- ndijor që fuqia Luciferian është koordinuar nga Vatikani (përmes feve të botës të nxitura nga Vatikani) dhe aristokracisë Merovingian (mendoj se e Merovingian në film trilogji Matrix). Këta janë pasardhësit e faraonëve egjiptianë; linjat e gjakut mbretërore (shih këtu). Ata janë prapa strukturave globale të pushtetit politik, financiar dhe ushtarak.

Kjo fuqi Luciferiane është në fakt një lloj inteligjence artificiale. Gnostikët foli e Archons, në Islam dëgjojmë për Djins dhe dëgjojmë në krishterim rreth engjëjve të rënë ose të demonëve. Kjo inteligjencë artificiale ka ndërtuar këtë matricë që ne e konsiderojmë si realitet tonë material. Brenda këtij realiteti, pasardhësit e faraonit i japin adhurimit Ra; Adhurimi Molach; Adhurimi i Baalit; Adhurimi Red Bull; adhurimi i vjetër i diellit. Këto janë të gjitha emrat për planetin Saturn, planeti me të gjitha ato unaza, të cilat sinjalet e radios janë vërejtur që janë të pashpjegueshme. Hieperdepiep Hurray (Ra shpëtimi, shpëtimi Saturn, Lucifer shpëtimi)! Ky adhurim e lejon këtë grup të shkëlqejë përmes Hollivudit, por edhe në simbolizmin fetar. Ata adhurojnë, si të thuash, portin mainframe / firewall Saturn; korniza kryesore në të cilën funksionon simulimi që mban dhe kontrollon këtë botë materiale. Ajo që në fe ishte demonike ose nga gnostikët si arkeologjike mund të konsiderohet si një inteligjencë artificiale. 5-ndijor Perceptimi jonë i këtij realiteti 3-dimensionale si një lojtar i lojës duke kërkuar nëpërmjet një syzet VR dhe identifikon me të lojës. Shpirti ynë është i tunduar për të provuar këtë simulim. Simulimi në të cilin shpirti ynë është i ngarkuar është firewalled nga portali mainframe Saturn. Saturn na largon nga origjinali dhe na mban brenda këtij burgu 3-dimensional 5-ndjesor. Hidhni një sy në të gjitha simbolizmin e Saturnit që mund të vëzhgoni (fshehur) në logot e kompanisë ose simbolizmin fetar (shih këtu en këtu). Brenda këtij burgu shpirtëror (të ndërtuar nga Luciferi), avatarët tanë biologjikë ndërtohen në atë mënyrë që shpirti nuk mund të përjetojë aftësinë dhe formën e vërtetë të saj në të. Kjo është arsyeja pse pjesët e mëdha të trurit ose ADN duket të jenë të papërdorura.

Ekziston, megjithatë, lidhje 1 që mund të zgjojë vetëdijen tonë. Kjo është ...

Të gjitha aksionet 0
468 ad
GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër