Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

Demokracia sa është e mundur

Demokracia sa është e mundur

Gjithnjë e më shumë centralizimi i pushtetit është një plan tipik sionist. Unë tashmë i kushtova shumë artikuj kësaj teme. Popullsia e botës pezullohet nga zinxhiri i skllevërve modernë që nuk është më zinxhir fizik i së kaluarës, por është formuar nga 'paratë'. Është një model pa fund i piramidës, brenda të cilit vetëm ata që shtypin paratë tërheqin gjithnjë e më shumë pushtet. Centralizimi i mëtejshëm i pushtetit duket të jetë kaq pozitive, por zbatuesit e këtij modeli janë vetëm loopët e gatshëm të një grupi të vogël elitash. Kemi ardhur pothuajse të besojmë se është kaq e dobishme kur çdo gjë është rregulluar në mënyrë qendrore. Ne gjithashtu kemi ardhur të besojmë se të gjitha këto rregullore janë pozitive. Shumë njerëz mendojnë se Holanda është një nga vendet më të mira të organizuara në botë. Kjo është vetëm një formë e verbërisë për situatën, sepse njerëzit që e gjejnë atë shpesh ulen më lart në modelin piramidale. Një qëndrim i vetëkënaqur do të thotë që shumë njerëz nuk duan të shohin varfërinë dhe çdo faj është blerë jashtë duke i dhënë diçka një bamirëse çdo herë pas here. Sipas mendimit tim, centralizimi gjithnjë në rritje i pushtetit është më e keqja që kemi qenë ndonjëherë në gjendje t'i japim vetes. Gjithkush brenda modelit piramidale bën më të mirën për shtresat më të larta, duke shpresuar për një vend më të lartë në piramidë. Sa më i lartë të jeni në piramidë, aq më shumë luks mund të përballoni, kështu që është gjithashtu shumë joshëse që të vazhdoni të bëni më të mirën tuaj. Përfundimisht, nuk mund ta përmirësoni të gjithë botën në vetvete, prandaj mos e ngrini lart dhe mbani supet tuaja në kurriz të të tjerëve. Demokracia është vetëm shtresa e llak që duhet të fshehë diktaturën.

Fiset e lashta indiane në Amerikën e Veriut mbajtën një madhësi maksimale të tensionit të anëtarëve të 200. Nëse një trung u bë shumë i madh, disa u ndanë për të formuar një trung të ri. Pleqtë fisnorë u konsultuan me fisnorët për vendimet dhe pleqtë fisnorë të fiseve të ndryshme kishin konsultime të ndërsjella. Ata përfaqësonin mendimin e anëtarëve të fisit. Thuhet se fiset indiane kishin një sistem demokratik mjaft të mirë. Mjerimi filloi vetëm kur Evropianë pak karrierë vend erdhi për të bërë. Imazhi që kemi marrë nga indianët është kryesisht formuar nga filmat e Hollivudit, kështu që ne të kërkuar për të ardhur për të parë si primitive. Tani nuk dua të elaboroj për këtë dhe unë ju këshilloj që të shkoni dhe të hetoni veten. Por unë do të doja të YouTube videon e mëposhtme tregon se si decentralizimi i pushtetit dhe një formular të thjeshtë të demokracisë në një shkallë të vogël mund të punojnë shumë mirë. Kjo është një gjemb në anën e kapitalizmit dhe ndoshta blloqet sionistë energjisë do të bëjë gjithshka të mundshme për të shtypur e shfaqjes së iniciativave të tilla, por deri më tani fshati spanjoll i Marinaleda tregon se heqjen e veprave të kapitalizmit. Shumë do ta shkarkojnë atë si një formë komunizmi. Aq kohë sa ju kudo, por një pullë mund të ngjitur, ju e afserveren mira dhe paturpësisht hedhin jashtë fëmijën me bathwater. Le t'i përmbahemi rrjedhës së përplasjes së Rendit të Ri Botëror dhe të jemi sarkastik ndaj çdo opozite. Për ata që janë kureshtarë anyway; vetëm hidhni një sy.

Të gjitha aksionet 212
468 ad

9 Comments

 1. saktësisht,

  ndërtuar në kohën që jetojmë, para përsëri!

  http://vimeo.com/40515625

 2. Unë mendoj se sionizmi do të viktimizohen në të ardhmen, me fjalë të tjera, nëse ajo vjen defenitief en masse për Izraelin ishte prapa 9-11 (për 100 gjakut% poshtë) është përfunduar me atë vend dhe do të sulmojë SHBA.
  Ky është gjithashtu plani i dytë dhe sidomos përfshirja e vendeve arabe (islame) në atë mënyrë që e gjithë zona të përfundojë njëra tjetrën (nga rrënoja mund të ndërtohet tempulli 3e)
  Unë mendoj se një bazë e caktuar Talmudike është në planin, i cili duket një kontradiktë, por elitën mbretërore dhe Frankmasoneria në mënyrë të qartë kanë bazën e tyre në judaizëm, si Kabala (dhe unë nuk jam duke folur për Tevrat)

  • Planet e planifikimit brenda.

 3. Unë kam ardhur shpesh nëpër këtë film clip dhe unë jam ende duke kërkuar para për atë. Për fat të keq, vetëm 1 është një fshat në BE që shkon kështu. Gjithashtu ky kryetar bashkohet me shumë njerëz në super dhe ecën në dhe merr atë që ai mund të trajtojë dhe pastaj shpërndan të varfërve në Spanjë. Është një Robin Hood i tillë.

 4. Unë gjithashtu vërehet se në pothuajse të gjitha programet aventurë është e gjitha për të bërë të gjithë të tjerët bien si i poshtër të jetë e mundur. i quajmë ato utopi, kush është moleja, etj. Ne kurrë nuk pajtohemi se sa mirë mund të arrijmë një qëllim ose të ndërtojmë diçka së bashku. Mendësia e keqe Bah. Le të shohim se sa mirë një ekip mund të bëjë diçka të mirë së bashku dhe pastaj nuk po flas për reklamim / sponsorizim

 5. Reblog në të njëjtën temë ose se si nwo përpiqet të prezantojë një monedhë botërore përmes "alternativës aq më të mirë që kërkon BRIICS".

  punoni në MINT tuaj lokal !!!!

  Mos harroni se "Epoka e Artë" Hollandeze ishte në kohën kur Holanda ishte një REPUBLIKË dhe kryesisht përbëhej nga "shtete të qytetit"

  NJË BURIM PËR NJERËZIT THEMELUES: LIGHTWORKERS, MIRË SE VINI NË BORG: BASEL III DHE KONTROLLI FINANCIAR TOTAL
  LIGHTWORKERS, MIRESEVINI NË DEPOZITË: BASEL III DHE KONTROLLI FINANCIAR TOTAL

  Është nëpërmjet kanalizimit dhe raportimit nga burimet e inteligjencës "kapelë të bardhë" që Cabal telegrafikon fazën e zgjidhjes së skenarit të problemit / reagimit / zgjidhjes që po përdor në Sistemin Financiar One Worlds të tyre. Dhe dje, njerëzit pas informacioneve "Poof" rreth parave të lira që do të shpërndahen pas rikthimit financiar ...

  "Fondet që do të jetë në llogaritë do të BASIL III në përputhje, dhe e paprekshme përveç nëse ju dëshironi të blini një kontenierë të AK-47S DHE filluar një luftë ... pastaj ju mund të puth paratë lamtumirë - në thelb, në qoftë se paratë nuk është shpenzuar PËR ARSYET E DUA, PASTAJNË SHKATËRIMIN E SANKSIONEVE "

  Në këtë pasazh, ata pranojnë qartë se do të monitorojnë se si shpenzoni paratë tuaja dhe nëse nuk e miratoni atë që po bëni. Natyrisht, ata japin një arsye të mirë pse kjo është një domosdoshmëri: sepse është thelbësore të ndalet "terrorizmi", por ne të gjithë jemi terrorist, i cili e di se çfarë duhet të bëjmë në liri dhe kundërshton sundimin e shumë njerëzve. Ata gjithmonë japin një arsye të mirë publike për kontroll të shtuar, apo jo? ...

  > "Duhet të kontrollojmë internetin për të ndaluar pornografinë e fëmijëve". Por arsyeja e vërtetë është se interneti është të neutralizojë mospajtimin.

  > "Ne duhet ngritur postblloqe për të ndaluar ata tmerrshme shoferët e dehur." Por arsyeja e vërtetë për barrikadave ishte për të vendosur një precedent Ata mund të zgjerohet mbi të, osmanthus duke i dhënë të rritet në postblloqe për çfarëdo arsye ata zgjedhin (zoals barrikadën e fundit nga off policë për të mbledhur ADN-në për një organizatë private).

  > "Ne duhet të jemi njerëz në aeroport, sepse ata mund të fshehin bomba në këpucët dhe undies." Por arsyeja e vërtetë për të tilla praktika për të aklimatizuar njerëzit për t'u kontrolluar në kërkesë për çfarëdo arsye.

  Unë kam dëshiruar për rreziqet e kalimit në një monedhë elektronike (pa para dhe monedha), sepse do të ishte kontrolli i parave tona në duart e kujtdo që kontrollon kompjuterët, por mendja ime këtë mëngjes: çfarë ndodh nëse ata kanë futur RFID patate të skuqura në para dhe monedha? Me këtë mendim në mendje, unë googled "monedha rfid" dhe "rfid monedhë shënime" dhe kuptova se ata tashmë e kanë bërë atë.

  Tani mendoni për këtë për një moment ...

  > Me shumicën e parave tuaja në formë elektronike në një bankë në përputhje me Bazel III, ata mund ta ndjekin dhe kontrollojnë atë.

  > Me patate të skuqura RFID të ngulitura në paratë dhe monedhat tuaja (falsifikuar), të gjitha këto bëhen të ndjeshme dhe të kontrollueshme.

  > Me patate të skuqura RFID të ngulitura në produktet e tua të konsumit, të gjitha ato bëhen të ndjeshme dhe të kontrollueshme.

  Pra, kjo është se si do të zbresë (nëse ata janë në gjendje ta tërheqin) ...

  > Ata do të rrëzojnë sistemin e vjetër.

  > Ata do të nisin sistemin e ri në mënyrë që njerëzit ta pranojnë atë me gëzim. (Në këtë fazë fillestare ata ndoshta po bllokojnë qasjen financiare për shumë pak njerëz, siç janë ata që përpiqen të blejnë armë.)

  > Pasi të gjithë janë të varur nga sistemi i ri, ata do të fillojnë bllokimin e parave nga gjithnjë e më shumë njerëz për gjithnjë e më shumë arsye deri sa ky person të jetë i mbyllur në një kuti shumë të vogël apo sjellje të "miratuar" elitës.

  Si do të bllokojnë disidentët, ju kërkoni? Duke përdorur lexues RFID në regjistrat para, kryqëzimet, blloqe rrugore, kullat qelizë, etj, si dhe në metra zgjuar, cellphones, portale wireless, etj, theywill ndjekur lëvizjen dhe destinacionin e të gjithë monedhe dhe të mallrave. Dhe nëse jeni një person jo grata, paratë tuaja dixhitale dhe fizike, si dhe produktet e tua të konsumit, do të zgjidhen për cilëndo arsye që ata zgjedhin. Ju do të jeni në gjendje të blini, të shisni ose të shkëmbeni në ekonominë e zakonshme.

  Bëni asnjë gabim: sistemi i ri financiar nuk është Drita e Vërtetë. Është vetëm versioni i ri i përmirësuar i Kabalit i mbuluar me një shtresë karamele.

  Pra, çfarë duhet të bëjmë? Kur sistemi i vjetër bie, unë ndiej nevojën për GO LOCAL, sepse do të ofrohet çdo sistem global. Kthehu në ditët e para të kolonive amerikane, ata prodhuan shiritin e tyre (para të gatshme), dhe ata bënë mirë. Duke u kthyer në vetë-mjaftueshmërinë e komunitetit duket çelësi i lirisë. Nëse vjen Sistemi, do të kemi atë urë kur të arrijmë atje (me ndihmën e Perëndisë). Rezistenca mund të duket e kotë, por është një kërkesë.

  Postuar nga God's Blog Ken në 6 / 17 / 2013 11: 00 AM
  Kategoritë: NWO

 6. Artikulli i Madh! Ju shkruani në mënyrë të qartë atë që unë kam qenë duke ecur rreth e rrotull për një vit. Unë me të vërtetë besoj se përgjegjësia shkon përtej të jetë "vetëdijshëm" të këtij zielverkoperij sistematike dhe rrëmbimin e demokracisë, të vërtetën, lirinë personale, dhe se çfarë tjetër, por kjo urtësi gjithashtu kërkon veprim! Decentralizimi është i vetmi mjet për vetëvendosje. Isha në naivitet e mia për më shumë Evropë. Çfarë kthimi kam bërë? Unë jam ende i mbushur me vlerat liberale dhe bashkëpunim të plotë e kështu me radhë, por globalizimi është me të vërtetë antiteza e të gjitha që është e mirë dhe vetëm në këtë planet. Pyetja mbetet, sigurisht. Çka nëse bankat do të merren më vonë? Po në qoftë se kriza financiare godet? Cilat janë anti-globalistët duke bërë me këtë të ashtuquajtur dritare të pafytyrë? A do të ketë një vakum të energjisë, dhe nëse po, nga dhe midis kujt? Nëse ka një shans që të drejtojë timonin atëherë historia na tregon se mjerimi financiar ideale jep veten për socio-kulturor ndryshime. Pyetja është: a jemi të gatshëm të bëjmë (Non-Violence vlen për çdo gjë) çfarë duhet të bëjmë për të arritur këtë, ose le të marrë larg këtë moment dhe me NWO. vol.2 çon përsëri si dele të lehtë? Shembull shumë i mirë që ju vishni gjithashtu. Unë kam ardhur përsëri kundër kësaj nisme për një kohë në HollandDoc, besoj. Kush qëndron në Holandë kur turnips janë gatuar me ne? Kush ka (ekipin) të udhëheqjes dhe vizionit? Martin ... ju?

 7. mirë për të lexuar diçka që më bën të lumtur, për një fshat që unë ëndërroj për vite. Shoqëria ideale dhe mundësisht pa para, duke bërë gjithçka së bashku dhe duke ndihmuar njëri-tjetrin. Këtu unë gjithashtu kam një rreth të njerëzve rreth meje ku punon pak si kjo, por duhet të jetë shumë më e gjerë. Unë mendoj se një krizë e trashë do t'i trondisë njerëzit, le të qeverisë dashuria!

 8. http://www.wanttoknow.nl/inspiratie/john-consemulder/peter-vereecke-over-chemtrails/

  Këtu flet edhe një ish-kryetar i bashkisë nga Belgjika.

GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër