Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

Mjeku Corrie edukimin seksual në shkollën fillore

Mjeku Corrie edukimin seksual në shkollën fillore

Ndërhyrja e shtetit dhe indoktrinimi nëpërmjet transmetimit të shkollave nga NTR nëpërmjet Doctor Corrie (falë WPF e Rutgers) është tani disa prindër të qëlluar në mënyrë të gabuar.

Unë tashmë e kisha gewaarschuwd se shteti do të shtyjë edukimin seksual të fëmijëve tuaj përmes fytit dhe kjo po ndodh tani. Fëmijët nga 10 në 12 shikojnë Dr Corrie javore (shih më poshtë). Dhe besoj se gradualisht do të ndërtohet në drejtimin e 'për të qenë ndryshe. Mjeku kaq qesharak Corry sjell fëmijët tuaj në kontakt me seksualitetin në një mënyrë "humoristike". Fëmijët tuaj duhet të jenë të pjekur seksualisht herët, sepse kjo është e dëshirueshme në pedagogjia e quajti Holandën. Ka shumë gjëra axhendë më të madhe prapa se shumë ndoshta duan të besojnë. Unë guxoj të besoj se së shpejti do të ketë një hyrje të gjerë ndaj masturbimit, homoseksualitetit dhe mundësive transgjinore (konvertimit). Disa prindër tani po përpiqen të vazhdojnë për të ndaluar këto transmetime. Por gjendja e kontrollit të mendjes vazhdon të pashqetësuar. Shikoni.

Libri "Edukimi në një botë të çrregullt"u jep prindërve që gradualisht humbin guximin për të gjitha gjërat që u vijnë fëmijëve të tyre udhëzime të dobishme se si t'i ndihmoni fëmijët tuaj të gjejnë rrugën e tyre përmes gjithë këtij ndotje shpirtërore. Në fund të fundit, fëmijët tanë kanë të ardhme dhe ky është vetëm fillimi i asaj që ata heqin qafe. Edhe pse shteti po rritet vullnetin e fëmijëve tuaj dhe gjithnjë e më shumë interpretimi në lidhje me arsimin tërheq veten, ju ende keni diçka në qumësht të shkërmoqet. Mund ta kthesh rrjedhën.

Lidhje Burimi: Telegraaf.nl

Të gjitha aksionet 4
468 ad

20 Comments

 1. Rendi i ditës: Ndotja e Holandës. MSM-ja dominohet nga Asknazis (lexoni atë që doni të lexoni) dhe ekonominë (lexoni infrastrukturën financiare) nga Rothschildët (lexoni bankat). Idem politika, biznesi dhe emri i arsimit është objektivi.
  Për të privuar një vend të qëndrueshëm të autonomisë dhe sovranitetit ju pompë atë të plotë të të huajve, të punës të lirë,
  Përveç kësaj, ju pompë atë të plotë të imoralitetit, pornografisë, pedofilisë, seksualitetit të panatyrshme nën moton e të pasurit, të mund dhe të qëndrojnë. Tendenca e natyrshme e njerëzve në dembelizëm, hedonizmi natyrisht është përdorur më së miri në shtigjet riprodhuese, sepse fuqia e hormoneve nuk mund të ndalet atje.
  Kur e thyejnë këtë, popullsia dobësohet dhe është e hapur për marrjen e pushtetit nga 'pushtuesit'. BE, NWO.
  Ndani dhe sundoni quhet (ndarje dhe impera)
  Por mos u bëni të gabuar: Ata (shih më sipër) kanë të bëjnë me kufomat. Rrëmbimet e shumta të fëmijëve, vrasjet rituale dhe vrasjet politike, si dhe praktikat e nsa / aivd flasin LIBRA!

  Kjo axhendë tani po zbatohet sa më shumë që të jetë e mundur dhe si modest (mirë?!) Kudo në Evropë.
  Sidomos komunitetet anonime të mëdha si qytete janë objektiva kryesore.
  Dhe njerëzit nuk e NUK e mbajnë atë përmes.

  Sa kohë ...

  thotë se ai, e thotë atë më .... (kundër fëmijëve tuaj sidomos dhe nipërve, tashmë? PO tani!)

 2. @ e kanë parë filmin
  Ka vetëm një fjalë për: DISGUSTING
  Kjo është me të vërtetë budalla, e ndyrë dhe pa shije.
  Prindërit që e miratojnë këtë ose nuk bëjnë asgjë për këtë nuk janë të mirë në kokën e tyre.

  • Ekziston një ilaç i drejtpërdrejtë i thjeshtë (përveç për të prishur studiot në Hilversum dhe Bussum): Fëmijët dhe ju vetë ndaloni të shikojnë televizorin, por po, provoni me fëmijët.

   Një marshim proteste në Binnenhof të disa prindërve të shqetësuar nga 500.000 dëshiron të ndihmojë, por të marrë këtë rrëmujë dembel grup i paduruar i prindërve të cilët tashmë janë kaq të zënë këtu në Holandë një herë në këmbët e tyre.

   • Kjo është treguar në shkollë

   • Ata duan, por nuk guxojnë. Frikë të humbasë atë që kanë. Njerëzit preferojnë të presin që dikush të ngrihet dhe të marrë gurët e nxehtë nga zjarri. Një person i tillë që kishim 11 vite më parë, por u privu nga mundësia. Nuk i kuptoj njerëzit. Duke qenë skllevër të qeverisë, tani ka rrënjë aq thellë saqë gjithçka gëlltitet. Kur do të dërgohet tërë shtëpia e paaftë e hagës në shtëpi? Duhet të ketë një udhëheqës i cili mund të mobilizojë njerëzit drejt Binnenhof për të mbajtur një shtëpi të madhe atje.

 3. "Doktor Corrie - Jini të ndryshëm"
  Një gur i kujdesshëm në transmetimin e propagandës homoseksuale që pritet së shpejti në SchoolTV. Pastrimi i trurit është një profesion dhe njerëzit kanë frikë nga prindërit kritikë, prandaj duhet të jetë hap pas hapi, kështu që edhe prindërit janë të tronditur me trurin.

 4. Çfarë programi i neveritshëm. Si mund të zhytet një komb si NL në kaq thellësi? Çfarë shfaqjeje të tmerrshme. Si guxojnë të transmetojnë një gjë të tillë. Më vjen turp që jam holandez dhe tani e di se e kam bërë zgjedhjen e duhur që isha larg vendit tim 4 vite më parë.

  • Fenomeni më i madh dhe më i tmerrshëm dhe kërcënimi ndaj njerëzve nuk është lufta, por fuqia hipnozike e shpëlarjes së trurit MSM, sidomos TV dhe gazeta, por mbi të gjitha TV.

   "Perëndia i medias".
   Në të vërtetë media është besimi i ri. Besimi i iluzionit, i mashtrimit, i braindead: vdekja e sensit të përbashkët!
   Foli dje dikë për vrasjen JFK (përkujtim etj.) I cili tha për 911: "se ai ende pa që aeroplanët fluturonin në ndërtesa" Në të vërtetë: 'Ai i pa që ata fluturonin'! siç thotë kjo thënie.
   Çdo kuptim funksionimin normal të përbashkët na tregon se është e pamundur një alumini avion dhe plastike mund të fluturojnë në një çelik dhe ndërtimin konkrete sikur janë bërë nga kartoni, ajo që unë them në letër që po ju them: nga ajri! Asnjë copë e krahut apo bisht ndërpreu. Nuk ka vorbull në tym e nepexplosie, një krahut (e majtë) e 2e (të rreme) Aeroplani i (!) E cila fluturoi në ndërtesën WTC 2 dhe e drejtë në frontin e fluturoi brenda këtu pas një ndërtese që është diagonalisht prapa ndërtesës WTC 2 zhduket dhe pastaj rishfaqet, diçka edhe nipi im 7 edhe konfirmon se ajo nuk mund të.

   Përfundim: Edhe shkolla, arsimi nga shkolla fillore në universitet është pjesë e MSM-së, është një instrument i thithjes së trurit i ndriçimit (lexoni sundimtarët dhe ne nuk mund të bëjmë asgjë për këtë?

   • Bast se harku francez do të akuzohet se është mbështetës i teorive të komplotit?

  • E gjitha ka të bëjë me fushatën propaganduese që u fillua për ta bërë pedofilinë të pranueshme dhe ta konsideronte atë si një mënyrë për të qenë.
   Dhe nëse ne e pranojmë këtë prirje, duhet të pranojmë gjithashtu se ka zgjidhje terapeutike për gjendjen.
   Joris Demmink do të largohet me të ...

 5. përdorimi i sigurt i seksit një prezervativ ????
  Është një program informimi për fëmijët e vitit 10 / 12 që ata janë të shqetësuar plotësisht. .
  Dhe për seks ju nuk keni nevojë për një prezervativ që ju nevojitet vetëm kur filloni të ndizni.

 6. Të gjitha pjesë e komplotit të madh hebraik. Vajzat e 3 vit dhe 1 ditë ju mund të depërtojnë dhe të martohen sipas Talmudit. Dhe kombet Holandë po flenë në mënyrë paqësore. Njerëzit e Domit të Holandës.

 7. http://www.youtube.com/watch?v=_K3lp34n4dc#t=146 (Doktor Corrie për të qenë ndryshe)
  Oh, e shoh që mafia e anti-ngrirjes ishte tashmë përpara me postimin e kësaj, por me të vërtetë:

  02: 04 min / 02: 25 "në qoftë se ju jeni një djalë i djemve është në qoftë se ju jeni një vajzë që bie mbi vajzat ... ne të gjithë jemi krejtësisht normale!"

  Duke pasur parasysh këtë program është përdorur për të informacionit (program?) Fëmijët në shkollë fillore, unë gjej tij shtyrë vazhdueshëm i ftohtë që ju të keni një partner (dhe patetike e tij pa) nuk është e mirë.
  Ashtu siç nuk jeni në rregull nëse nuk bëni seks.
  Fëmijët në shkollën fillore nuk kanë nevojë për një jetë seksuale, ata thjesht mund të luajnë si fëmijë. Gjithashtu, nga thembra në degë është kërcyer nga puthja në (homoseksual / drejt) ndyrë me prezervativ.

  Indirekt edhe futja e seksit anal ...

  Unë gjej diçka (të shëndetshme) të arsimit seksual për shkollën e mesme të vogël.

  Kam dëgjuar nga fëmijët në një shkollë fillore se si po shkojnë gjërat tani, se ka çifte të drejta dhe homoseksuale.

  Unë përpiqem të qëndroj me kohën dhe jam tolerante ndaj homoseksualitetit aktiv të rritur, kjo 'axhendë' është shumë ekstreme në Holandë.

 8. http://www.npo.nl/vandaag-de-dag/19-11-2013/POW_00689071
  (shikuar nga 11.41)

  Bëhu 'Dr Corrie 'u diskutua në programin e Ditës së sotme. Natyrisht, tinguj krejtësisht pozitivë për këtë program nauzeoz!

  • @bumaye777, tip i mirë në kërkim ...
   Një diskutim në mes të ekspertëve të mediave Erik Noomen dhe "lajmeve".
   Erik Noomen, AO (redaktor i programit shiringa BNN dhe gëlltitje) mendonin se ishte një program i mirë dhe të vënë zërat kundërta në kishën e krishterë (ai i referohet në mënyrë të tërthortë për modesti).

   Unë mendoj se ju duhet të vërtetë heeeeeeel veeeel ushqim fluoride dhe pije ose asnjë mendje e vet në qoftë se ju nuk e keni keni ndonjëherë pyes veten se çfarë ajo mbi të gjitha? "Bisedat" në televizion.

   Tre të katërtat e EKSPERTËVE në transmetimet e lajmeve janë pajtuar direkt ose indirekt për të nxjerrë në pah një anë të një historie ...

   Nëse ata janë ekspertë të vaksinimit, ekspertë nga komuniteti maroken, ekonomistë ose 'ekspertë të medias'.

   * A ishte gjithçka më mirë në të kaluarën? ????

 9. Dje të ketë në vijim (në temë) postuar në joop.nl;

  "Unë jam kurioz nëse Dr. Corrie do të merret gjithashtu me temën "Pedofilia" në informacionin e saj? "

  NOPE !!!

  • Për pjesën tjetër, të gjithë në joop.nl ishin shumë entuziastë për Dr. Nisma Corrie. Edukimi seksual në shekullin 21, ende ekziston një tabu. Është ende e keqe që nuk guxon të shikosh djalin tënd dhe / ose vajzën në sy dhe të tregosh se nga vjen ai.

 10. Mjeku i rremë Corrie, besoj se fistfucking nuk i përket edukimit seksual. Çfarë dramë të gjitha.
  Edukimi seksual i plastikës, kjo është ajo që mbizotëron, që synon epshin dhe veprimet teknike, a kemi bërë tashmë robotikë?

  ppfff anyways i cili pedofili agjenda jep mua BIG CARE:

  PEDOPHABLES janë të sëmurë, dënohen, përdorin keqpërdorimin e pushtetit, shantazh

 11. Kundërshtime për dorëzimin e fistfuck Doktor Corrie
  http://www.speld.nl/2013/11/22/bezwaren-tegen-fistfuckaflevering-dokter-corrie/

Trackbacks / Pingbacks

 1. Mbi nënshkrimet e 8000 kundër Doktor Corrie -Dutch Am @ këndoj Lajme Blog- - [...] Doktor Corrie arsimi seksual në shkollën fillore [...]
 2. Pornografia e fëmijëve që menaxhon Rutger WPF qëndron prapa Doctor Corrie « - [...] ne gjithashtu mund të presim ndryshe nga se WPF Rutger vazhdon të mbështesë transmetimet e Doctor Corrie (shih edhe këtu) ...
 3. Pornografia e fëmijëve që menaxhon Rutger WPF qëndron prapa Doctor Corrie | Martin Vrijland - [...] ne gjithashtu mund të presim ndryshe nga se WPF Rutger vazhdon të mbështesë transmetimet e Doctor Corrie (shih edhe këtu) ...
GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër