Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

Dorëheqja e Ivo Opstelten dhe Fred Teeven; A është e gjitha për Demmink?

Dorëheqja e Ivo Opstelten dhe Fred Teeven; A është e gjitha për Demmink?

Dorëheqja e Ivo Opstelten dhe Fred Teeven nuk është asgjë më shumë se krijimi i dy aktorëve në teatrin e quajtur 'Lista dhe mashtrimi' në Hagë. Gjithçka do të ishte rezultat i një sasie prej 4,7 milionësh që i ishte paguar kriminelit Cees H. A ekran të shtypur konfirmoi shumën. Dhe pastaj erdhi një elefant me një feçkë shumë të madhe; që shpërtheu në histori. Sa herë që po ndërtohet një cirk i mediave të kalibrit që patë mbrëmë, duhet të hiqni një karotë nga bodrumi dhe të filloni të shtypni atë. Ndërsa smacking, ju duhet të gërvishtni dhe mendoni pas veshit tuaj "Diçka nuk është e drejtë këtu."

Bart Chabot erdhi gjatë transmetimit të Pauw nga mbrëmë përpara me vërejtjen se vendbanimet do të ishin bërë me viktimat e Joris Demmink. Ai vjen këtu sipas mendimit tim me zbulimin (e kontrolluar), por unë mendoj se arsyeja e vërtetë për largimin e Opstelten dhe Teeven. Dhe sigurisht jo se disa mijëra euro janë problemi më i madh, jo, dosja e plotë e Demmink ndoshta kushton miliarda shtetas holandezë. Ose ndoshta duhet ta them ndryshe: miliarda ndoshta janë hedhur larg me ndihmën e një dosje në të cilën kompania Chipshol ka luajtur një rol të rëndësishëm. çështje faturat e cila tani përdoret si një justifikim për të lënë, vetëm një plumb ngrohjes "që është gjuajtur, në mënyrë që të ngrohjes që kërkojnë raketave nuk ka goditur motorin e avionit BV Holandë dhe mund të vazhdojnë të fluturojnë me anë të (shih këtu).

De njoftim Grupi Mafia Paw dhe biznesin e tyre Chipshol qershor 2014 - se ata do të shesë tokën rreth Schiphol - mund të sipas mendimit tim të kategorizohen në 'Doublespeak' kutinë që George Orwell futur në librin e tij 1984. Kjo në të vërtetë do të thotë që ju duhet të ndryshoni kuptimin. Familja Poot nuk u ndal fare me dyshimin tim. Raporti i zhvatjes së Demmink ka sjellë ndoshta ato miliarda që kanë kaluar vite në bashkëpunim me vrasësin e tyre Micha Kat. Sidoqoftë, mos filloni të fryni nga kulmi në momentin kur kjo marrëveshje është e mbyllur, nuk përpiqeni të hidheni me paratë mes tyre. Ne po flasim këtu për një biznes familjar që mund të nxjerrë 20 miliardë 'buxhet të zi' nga shteti holandez. Kjo është 8% e Buxhetit Kombëtar dhe mund t'ju kushtojë € 228,31 në muaj (shih këtu). Më duket e vlefshme të mendoj në mënyrë kritike për këtë, veçanërisht sepse është një mënyrë për të bërë biznes në të cilin shfaqen shumë praktika të dëmshme.

Nëse ju si një lexues i ri nuk keni idenë më të vogël se çfarë është kjo, atëherë unë do ta shpjegoj shkurtimisht atë së pari. Familja Poot është një familje Wassenaar që dikur bleu tokë rreth Schiphol. Rreth njëzet vjet më parë, qëllimi ishte që toka e dy pronarëve të mëdhenj të tokave rreth Schiphol do të shitej në një kompani zhvillimi. Chipshol Holding (150 hektar) dhe Landinvest (450 hektar) do të shisnin tokën e tyre në një kompani të re: Chipshol Forward. Kjo (në kohë) kompani e sapo themeluar e kufizuar do të tërheqë investitorë. Këto investitorët janë rekrutuar në bazë të një prospekti të mrekullueshme, e cila ishte deklaruar se një marrëveshje do të jetë në mes Chipshol Holding dhe Toka Invest, që hektarë 150 e Chipshol Holding do të blihen nga Landinvest dhe hektarë të përbashkëta 600 do të ofrohet për të krejt të re Chipshol Përpara. Kjo e fundit do të kishte të drejtat e blerjes pas ndryshimit të destinacionit në pjesën më të madhe të totalit 600 hektarë të tokës (shih shpjegimin). këtu).

schema_chipshol_landinvest3

Për vite të tëra familja Paw ishte në gjendje për të pikturuar foto që gjyqtarët Westenberg dhe Kalbfleisch kishte kundërshtuar ata dhe bazat kështu mund të përfundojë me Chipshol përpara. Familja Poot - nën drejtimin e vjetër Jan Poot - pohoi se kishte shkuar miliarda dollarë. Jan Poot prej vitesh ka qenë në gjendje t'i fusë njerëzit në sy me fushata të gjera mediale, faqet e internetit dhe librat që sigurojnë që lexuesi mesatar është tërësisht i hutuar nga realiteti. Pas bisedave që kam bërë me disa persona të brendshëm, megjithatë, një pamje krejtësisht e ndryshme u shfaq. Jan POOT bëri në media alternative në lumë mediat kryesore për të vënë poshtë imazhin që gjyqtarët Westenberg Kalbfleisch dhe do të kishte bërë jetën e tij të mjerë dhe ai i përjetuar në duart e atyre miliarda dëme. Në praktikë rezulton se ai vetë e anuloi shitjen dhe se Westenberg nuk punoi kundër tij, por bashkëpunoi. nga ky vendim nga 1994 nuk mund të konkludojmë se Landinvest ekzistenca e një mosmarrëveshjeje të kontratës, por edhe se avokati Chipshol Forward aanstuurde atje në (marrëveshje të paqenë) vetëm të anulluar. A e dini se çfarë do të thotë kjo? Kjo thjesht do të thotë se - ndërsa Jan Poot pretendonte se kishte pësuar dëme për mos qenë në gjendje të zhvillonte projekte rreth Schiphol - ai kishte avokatin e tij ta anulonte vetë këtë marrëveshje dhe kështu dëmi i plotë i pretenduar multimillion është bazuar në një kontratë jo-ekzistuese. Investitorët gjithashtu janë bërë të shijshëm me një marrëveshje me Landinvest që nuk duket të ekzistojë gjatë gjithë kësaj kohe (lexo këtu shpjegimin e plotë).

Një dosje e rëndësishme që u përdor për të ushtruar presion mbi shtetin holandez për të dalë me miliarda euro ishte dosja e pedofilisë e ish-sekretarit të përgjithshëm Joris Demmink. Për vite të tëra, kjo u ndoq nga një gazetar i vetëshpallur dhe ish kolegu i Theo van Gogh, Micha Kat. Ndërkohë ne e dimë se vdekja e Theo van Gogh ndoshta një mashtrim dhe vdekja e Fred de Brouwer është ndoshta e asaj kategorie. Shoqërimi profesional Henk Krol dinte disa ditë për djegjen e pretenduar të Fred de Brouwer për të lëvizur gjatë një transmetimi nga Pauw & Witteman kur takova vëllain e Fred de Brouwer në Holandë, ndërkohë që ai duhej të ishte në Tajlandë në djegjen atë ditë (shih këtu). Mediat alternative në formë të faqeve të internetit si Klokkenluideronline dhe me sa duket shumë faqet e urrejtjes ata lojtarë të tjerë - sidomos Martin Vrijland - kishin për të ndjekur nga fusha, u paguan në mënyrë të plotë nga familja Poot. Micha Kat duhej ta pranonte këtë pas vitesh gjatë një transmetimi radiofonik (shih këtu). Ruse dhe mashtrime në shkallë të gjerë u demaskuan kur doli se familja Poot nuk kishte krijuar dhe financuar vetëm këto media alternative. Përveç blerjen e hapësirë ​​në gazetat më të mëdha, ata ishin prapa të fondacionit 'gozhdë ndryshkur', një fondacion që kishte vënë nën presion holandisht me dosjen e "Joris Demmink '.

Personalisht, kam zbuluar se si njerëzit në kuadër të këtij fondacioni luajtën një rol të dyshimtë. Për shembull, keni pasur një sekretar të quajtur Ben Ottens, i cili në të kaluarën si këshilltar komunal në Haarlemmermeer kishte siguruar përmirësimin e tokës rreth Schiphol nga toka bujqësore në tokë ndërtimi (shih këtu). Ky Ben Ottens ishte në një fondacion që Joris Demmink kishte për të trajtuar, por madly pothuajse të gjithë CV e tij falënderoi për këtë Joris Demmink. Shumë më të shquar ishte zbulimi se themeli i gozhdë ndryshkur u krijua për të fajësuar ish-Sekretari i Përgjithshëm i pedofilisë, por vetë u kthye për të punuar me një shantazhist dënuar dhe dikush e të cilit e njohur se ai i droguar atyre fëmijë në hotele për t'u abuzuar nga njerëz të rangut të lartë, në interes të zhvatjes. Ky shantazh i dënuar me emër Jack Abramoff ishte e lidhur qartë me themelet e thonjve të ndryshkur, në të cilën edhe një zotëri me emër Robert Rubinstein ishte. Ky i fundit tani është ai që, me fondacionin e tij TBLI, është i lidhur nga QKR tek agjenti MI6, Michael Oatley.

Në 2014 ne pamë kryesisht se si familja Poot u përpoq të minimizonte pozitën e tyre. Njëri do të heqë dorë nga lufta kundër Demmink dhe Robert Rubinstein nuk do të angazhoheshin më aktivisht me fondacionin Rustige Spijk, në mënyrë që ai të përqëndrohej më shumë në "kompaninë e tij" (shih këtu). Në qershor të të njëjtit vit, familja Poot njoftoi se donin të shesin Chipshol (shih këtu). Sipas mendimit tim, ne - populli holandez - janë marrë në errësirë ​​dhe prapa skenave është nënshkruar një marrëveshje me shtetin holandez për të krijuar një 'buxhet të zi' të 20 miliardë. Për shkak se Martin Vrijland, vënë në qendër të vëmendjes shumë në këtë temë, ata u përpoqën ta largonin rastin me imazhin që priza ishte tërhequr. Faqja e internetit e Micha Kat ishte mjeti i fundit për të zhytur në rolin e viktimës me anë të armiqësisë së një punonjësi Eric Donk. Tani e dimë mjaft mirë se ata janë AIVD-të. Nga një sulm i zymtë i këtij Eric Donk në Micha Kat dhe një përpjekje për të barazuar këtë sulm me të zbulesat rreth Micha Kat përmes kësaj faqe interneti, stafi i vjetër redaktues i Theo van Gogh shpreson të jetë në gjendje të shpëtojë besueshmërinë e tij.

Çfarë është si një shtyllë është se shuma e 20 miliardë aq shpesh e përmendur nuk është jashtë blu. QKR gjithashtu deklaroi në një artikull 8 nëntor 2014 që familja Poot besonte se kishin pësuar 20 miliardë dëme [citaat] Shuma e dëmit e vlerësuar nga avokati Lowell në afrosisht 20 miliard. Edhe pse QKR erdhi me zbulimin e një marrëveshjeje me një agjent nuk MI6 guxojnë gazetën 1 Main Stream Media apo ditar të familjes këmbë dhe mbajnë Chipshol vërtetë tërësisht të shpjegojë. Në bisedat e pabotuara me investitorin e vjetër Charles Huber unë arrita të zbuloj se si familja Poot mashtroi investitorët e saj në kompaninë Chipshol Forward. Mosdurimi i mëtejshëm i mediave kryesore tregon një mbulim që përfiton të dyja palët. Nëse dëshironi të lexoni më shumë sfond për këtë çështje, do të gjeni të gjithë skedarin këtu.

Vlerësimi im është se Chipshol është një kompani që kishte për të krijuar 'buxhetet e zeza'. Për të qenë në gjendje ta bëjnë këtë në mënyrë të paarsyeshme, ata kanë krijuar një "skedar zhvatjeje" dhe kanë zbukuruar mediat alternative. Ata janë financuesi i madh në faqet e internetit në mediat alternative. I tërë dosja Demmink është menduar për këtë qëllim. Miliarda mund të kishin rrjedhur në gjëra të fshehura që nuk përputheshin me llogaritë e rregullta të shtetit holandez. Këto miliarda natyrisht do të përdoren për ato çështje që bien jashtë agjendës zyrtare politike. Ju nuk dëgjoni apo shihni ndonjë gjë për këtë. Është gjithashtu e mundur që është zhvatje e pastër për të cilën BV Hollandë duhej të bashkëpunonte. Pastaj ky është rasti më i madh i grabitjes në histori. Është e qartë në çdo rast se roli i familjes Poot dhe hitaktori i tyre Micha Kat është shumë i madh. Dosja e Demmink kurrë nuk ka dhënë asgjë dhe nuk do të japë asgjë në lidhje me një ndryshim të vërtetë në lidhje me abuzimet e pedofilëve. Kjo nuk ishte aspak interesante për Jan Poot (shih këtu). Ishte vetëm një subjekt për të devijuar vëmendjen dhe që i shërbente Holandës si zhvatje. Njëri ka qenë në gjendje të nisë opozitën e kontrolluar në mediat alternative dhe sociale nëpërmjet Demmink dosjes dhe për të shtypur çdo tingull të lirë (lexo gjithashtu tha). Është e gjitha për para të mëdha.

Me pak fjalë: sipas mendimit tim, Ivo Opstelten dhe Fred Teeven kanë dhënë dorëheqjen për shkak të dosjes së Demmink dhe jo për shkak të një sasie prej 4,7 milion; një shumë që BV Nederland fshin gomarin e saj. Mbi miliarda mbeturinave të shtetit që thjesht janë kikirikë dhe prandaj është një gabim për dorëheqjen. Punën e Opstelten dhe Teeven është në të. Ndoshta miliarda taksapaguesve janë hedhur larg dhe aktorë të tjerë tani lejohen të shesin gënjeshtra të reja nga pozita e njëjtë.

Lista e lidhjeve burimore: nos.nl, npo.nl, telegraaf.nl, volkskrant.nl

Të gjitha aksionet 657
468 ad

24 Comments

 1. Ju keni vënë gjithçka për ne në mënyrë të rregullt për ne në një rresht përsëri Martin, faleminderit.

  ne jemi duke u gënjyer dhe mashtruar në të gjitha anët.

  Në këtë një thirrje për lexuesit e këtij blogu për të bërë edhe një donacion fikse mujore. Çdo shumë është e mirëseardhur dhe pastaj një nga faqet e lajmeve të pavarura mbetet për ne.

  • Tani që është pre, dhe Kat është duke qeshur me njerëzit, njerëzit mund të shpërthejnë dhe të thërrasin njerëzit, tani që janë plaçkat, të sillen revolucionare. Më poshtë se çfarë kërkon;

   1. Asnjëherë mos votoni përsëri në sistemin aktual. Duke votuar, edhe nëse është bosh, ju jepni sistemin aktual një shenjë të 'miratimit'.

   2. Nuk ka më shumë taksa për të paguar. Refuzoni të financoni edhe tejkalimet e pedofilëve të Samitit të Drejtësisë.

   3. Nuk u përgjigjen më thirrjeve dhe urdhrave nga 'autoriteti' - komuniteti, policia, përmbaruesi, Shërbimi i Prokurorisë Publike, Intrum Justitia, Zyra e Taksave: vetëm të gjitha në plehra.

   4. Duke iu drejtuar në mënyrë aktive zyrtarëve dhe zyrtarëve (agjentëve, gjyqtarëve, politikanëve) për përgjegjësitë e tyre ndaj popullit holandez.

   Ai nxjerr artikullin e tij të fundit duke lidhur qeverinë e korruptuar holandeze me pendimin holandez.

   Unë mendoj se ai është në të vërtetë këtu Holanda nuk do të tregojë, por nga jashtë do të nisë fushatën e tij për të revolucionit dhe do të "bërtas", se si ata do të binden thirrjes së tij dhe se njerëzit nuk janë të privuar vetëm (20 miliardë brumë taksave) por gjithashtu i mashtron ato dhe nxit "kryengritjet e keq-konceptuara, të paorganizuara dhe të marra" përmes të cilave do të arrestohen dhe do të merren.

   Dhe kjo është tërësia e mediave alternative dhe agjentëve të NWO, për të sjellë kaosin e kontrolluar.

  • @Elvetwelve PRIMA. Dhurimi im në mars po vjen gjithashtu!

 2. Nga science-fiction për të kënaqur një rrugë të gjatë të saj. Ky është një hap tjetër në këtë proces. Martin me fjalë të formuluara!

 3. Bëhet fjalë për "njohjen e vetes, gnosës", duke e ditur se kush jeni.
  Ne jemi qenie shpirtërore me një përvojë fizike.
  Ta themi thjesht: Në realitetin tonë ka 2 realitete iluzore, The 3 5 D-kuptim-realiteti dhe imagjinar 2-D letër / realitet dixhitale. 2-D letër / realiteti dixhital është fiktive, sepse ajo ekziston vetëm në letër, mendoj se të gjitha rregullat dhe ligjet dhe çdo gjë është e regjistruar, ajo është e dëngla, nëse nuk do të besojnë në të, dhe kështu keni krijuar keqja e botës demonët vetë-krijuar. Sistemi është një dizajn nga të tjerët dhe ne jemi "civilët" e bindur që e ndërtojnë dhe e mbajnë sistemin. Emri ynë ligjor gjithashtu bie nën atë Sistem / Bishë duke regjistruar emrin. Një emër në Sistemin / Bishën është i vdekur nëse nuk i japim energji / jetë. Duke thënë se ne jemi emri ligjore janë të regjistruar, marrim pjesë në sistemin e / hajvan dhe ne jemi në fakt një pjesë e vdekur prej letre / identitet të rremë (identifikimi me vdekjen imagjinar).
  Mendoni për lojën Monopoly, këmbët janë të vdekura deri në momentin që ne zgjedhim një COLOR dhe fillojmë të luajmë. Ne vendosim të marrim pjesë, ka lëvizje në këmbësorë. Por pastaj ne gjithashtu duhet të përmbahen në rregullat. Megjithatë, kjo është një LOJË "një realitet artificial".
  Sistemi / hajati në të cilin po hyjmë është duke punuar njësoj. Ne mund të ndalojmë duke luajtur duke mos u bashkuar më NGJYRIMIN / personin fizik / demon / avatar / budalla / entitet të vdekur, por zgjedhim se kush jemi, një qenie shpirtërore me përvojë fizike, që nuk ka emër, por nganjëherë ju mund të përdorni një emër "të rastit, të paregjistruar", sepse është e dobishme nëse dikush dëshiron vëmendjen tuaj, atëherë ju jeni më i afërt për të dëgjuar më pas. Ne nuk jemi emër, ne përdorim një emër. Të gjitha rregullat / ligjet / rregullat fiktive të lojës nuk zbatohen më për ne, ne jemi vetëm pjesë e së drejtës universale "nuk do të bëni asnjë dëm (nuk robëroni askënd) dhe nuk u bëni dëm të tjerëve.

  Disavantazhi i heqjes dorë nga emri ligjor është se ju nuk mund të keni më PROFILI të sistemit ... keni nevojë për një emër ligjor për çdo gjë në sistem, ashtu siç keni nevojë për një peng në lojën e monopolit. Kështu që përfundon me llogaritë bankare, pagimin e taksave dhe marrjen, sigurimin, punët ligjore, dokumentet e identitetit etj ...

  Ne jemi programuar vetëm në mënyrë që reagimi ynë i parë është frika. Frika nga humbja dhe çfarë mund të ndodhë (lakmia, egoja). Nëse e dini se kush je, pastaj Pashka / jo Archons do të qëndrojë prapa jush dhe do të mbështesë ju, do të zbuloni se nuk ka të bëjë me mënyrën se si mendojnë të tjerët / sistemi / policia / zyra e taksave për ju, por atë që ju vetë mendoni çfarë jeni. Kështu që këtu është një aspekt i rëndësishëm i autonomisë / origjinalitetit / forcës së brendshme / shtetit sovran. Nëse e dini se kush je, atëherë edhe të tjerë mund ta shohin këtë. I tërë procesi nuk është asgjë tjetër veçse të qëndrojë në VËRTET, jo për të siguruar atë që keni, por për të qenë kush jeni. Së bashku ne jemi të fortë në forcën tonë. Ju pohoni se ju jeni një qenie shpirtërore në një trup fizik, jo një trup fizik që duhet të mbroheni / mbrojteni kundër botës së jashtme. Nuk është një qenie njerëzore fizike e cila, si skllav, pajtohet me një jetë imagjinare në një Sistem / Figurë imagjinar të borxheve dhe skllavërisë. Në të cilën çdo fuqi krijuese është dorëzuar në atë sistem dhe ne jemi fajtorë për pjesëmarrje në të gjitha krimet, krimet, mashtrimet dhe korrupsionin e atij sistemi.

  E vërteta do t'ju bëjë të lirë, nëse e humbni emrin tonë, atëherë ndalojmë me mbështetjen tonë dhe i japim atij energji, atëherë Babilonia dhe rendi i tyre do të shemben dhe ne mund të jetojmë së bashku në mënyrë të drejtë (mos blejmë, as shesim, mos marrim hua, as nuk do të japë hua.
  Ky sistem ofron disa fitues dhe shumë humbës, sepse sistemi është i fokusuar në mungesën dhe ndarjen dhe pushtimin.
  Mënyra e vërtetë e jetës është nga pikëpamja e bollëkut, ku përpjekjet tona janë të përqendruara në mirëqenien e të gjithëve (prej të cilave ne jemi pjesë e vetes). Atëherë të gjithë fitojnë dhe rruga drejt fitores nuk është e vështirë kur punojmë së bashku në të gjitha aspektet, kemi mjetet dhe mundësitë.

  Një aspekt i rëndësishëm shpirtëror: Që të jeni në gjendje të zvarriteni nëpër syrin e gjilpërës, së pari duhet të heqni qafe të gjitha paketimet / bashkëngjitjet. Përdorimi i pronës nuk është i keq, por lidhja me të bën lirinë dhe kështu varësinë, e bëre veten skllav, dhe pastaj je një pre e lehtë për ata që e shfrytëzojnë dhe i mbajnë të skllavëruar.

  Koha për t'u zgjuar, zgjoheni duke u kthyer në VEPRIM !!

 4. Tani që Kina po ndjek gjithashtu shtegun e Rusisë, kërcënimi i një lufte gjenocidale dhe shtrëngimi i pashmangshëm që do të rezultojë nga ai në mbarë botën nuk ka qenë kurrë aq i madh. Nëpërmjet aleancës së Rusisë dhe Kinës, Perëndimi do të deklarojë luftë ndaj tyre, kështu që do të ndiqet programi kohor. http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/03/China-en-Rusland-lanceren-in-herfst-anti-dollar-alliantie..

  Çdo sistem duhet të refuzohet nëse ka pasur "ri-" një qeveri dhe një VOTE. Njerëzit në mbarë botën pranojnë se bashkëpunimi dhe të mbijetojnë së bashku është e nevojshme, dhe të jetë në gjendje të përballojë hapa të mëdha për të tërhiqni spinën nga Sistemi fole / Beast, ata e bëjnë mirë. Ata që, për shkak të rrethanave, nuk mund ta përballojnë atë, duhet të bëjnë atë që është e dobishme për të dëmtuar Sistemin / Bishën në hapa të vegjël me njëri-tjetrin dhe mbulesën dhe mbështetjen e njëri-tjetrit.

  I madh, në një shkallë kolektive -> hits të koordinuara, është e ligjshme dhe e sigurtë, kur ne jemi në gjendje ta bëjmë atë si një kolektiv i cili ka arritur të bëjë një grusht. (Nga kapitali popullor dhe nga madhësia e lëvizjes së lirisë).

 5. Faleminderit Martin për shfaqjen tuaj të mprehtë njëmujore. Kur dëgjova mesazhin e dorëheqjes, lidhja me Demmink ishte gjëja e parë që mendoja. Çfarë një farsë kjo dhe turma gëlltit atë përsëri si tortë e ëmbël.

 6. Kam marrë këtë email nga dikush që është z. X thërret. Kush më ndihmon me ndjekjen?

  I dashur Martin,

  Ndiqni emrat e mëposhtëm më poshtë dhe do të arrini në qarqet më të larta, madje deri në Vatikan!

  Fat i mirë me të!

  Robert J. Rubinstein
  +
  Marcello Palazzi
  + Ivo Opstelten
  + Joris Demmink

  http://www.hiil.org/data/sitemanagement/media/LotF2009_conference_report_website_160710_GK.pdf

  * Fondacioni Marcello Palazzi Progressio, Presidenti Themelues
  * Ivo Opstelten Kryetar i Bashkisë së qytetit të Roterdamit

  http://www.clubmadrid.org
  http://www.clubmadrid.org/img/secciones/Global_Forum_CONFIRMED_Participants_121108.pdf

  • PDF-mesazhe nuk punojnë në laptop tim rrënuar 60 euri.Ik roje Merrni mbi kthimin e origjinale e mirë laptop javë reparateur.Kan 3.
   Unë jam këtu në MV në zhurmë sepse ata ndërtojnë reggefiber.
   Një anketë e ashtuquajtur është mbajtur këtu - për të dhënë përshtypjen se jetojmë në një demokraci - nëse banorët duan tekstil me fije qelqi apo jo. Nëse më shumë se 10% donte fibra optike, do të ishte atje.
   10% nuk ​​u plotësua, por ne e marrim gjithsesi.
   Do të ndërtohet nëpërmjet dollapëve të njehsorëve.
   Tani askush nuk bashkëpunon, ata e vënë atë në pjesën e jashtme dhe ata po shkon. Dregs janë vetëm NSB-njerëz vallëzimi në tubacionet e nazistëve.
   Punëtorët që fola, kishin dëgjuar edhe më parë se nazistët e BE janë prapa kësaj.
   A doni fibra optike apo nuk doni fibra optike?
   jo, nuk duam masën.
   Mirë, atëherë do ta ndërtojmë tani.

   • Dhe rreth muajve 6 ne gjithashtu kemi një matës të zgjuar. Ju nuk mund ta ndaloni atë nazistë.

   • përkrenare për biçikletë, zgjat për një maksimum prej 2 vite kam frikë nga diçka me SIGURI. Mirë se ata janë aq të shqetësuar për sigurinë tonë.

 7. *** Off-Topic ***

  Antivirus Panda etiketon veten si malware, pastaj bën çdo gjë
  http://www.theregister.co.uk/2015/03/11/panda_antivirus_update_self_pwn/
  "[...]" Aktualisht ne rekomandojmë NUK rebooting sistemeve. Kjo do të na lejojë të përditësojmë sistemin me azhurnimin e ndryshuar. Ky përditësim gjithashtu do të rivendosë skedarët e zbuluar më parë, "shtoi ai. [...]"

 8. Ajo është e mirë për të menduar rreth asaj se si për të krijuar një lëvizje popullore dhe formë, dhe se (baza demokratike) autonom të zhvillojë lagjet e ndërlidhura të organizuara në qytete dhe fshatra veten e tyre dhe në këtë mënyrë nga kapitali (Volksbank per qarkut për sipërmarrjet e përbashkëta, edhe për të mbushur boshllëkun, për të marrë iniciativa për të arritur njerëzit, gjithashtu çdo kreu i një familje, administratorin e kursimeve të tij) gradualisht arriti në mënyrë të pavarur për të bërë Mafia Rover HEID. Nëse kjo mund të rritet në një nivel kombëtar, ne nuk kemi nevojë faktorin Rover dhe iniciativën e lëvizjes së njerëzve për liri mund të shërbejë si një model për Evropën, dhe kështu ju bëjë një grusht pa revolucionin (agresive) nevojshëm .

  Prandaj, një zonë të organizuar duhet të mblidhen (duke përzier çdo njësi të thirrur) ka pasur figura dhe zyrtarët e pendens Rover janë të lidhur trupat Rover HEID në ditë për të plaçkitin bijtë apo për të vjedhur fëmijët, përmbaruesit dhe gjëra të tilla si kjo, por edhe ata vijnë për të bërë një "metër zgjuar" në shtëpi, sepse ajo është nga shoqata e lagjes mund të parandalohen dhe si ju përzënë ata jashtë lagjeve të organizuara, pas një ose 10 si ka ndodhur, ata do të zgjedhin të mos hyjnë më në lagjet e organizuara.

  Kështu që ju detyrojë atë, ne nuk jemi, ne të shërbejë qytetarët e tyre ndonjë korporatë dhe gradualisht ne duhet të na bëjnë gjithnjë e më shumë prej nesh shkojnë, në cilin drejtim duhet të fillojnë të mendojnë dhe të veprojnë. Ne jemi njerëz që jetojnë së bashku dhe në konsultim dhe në mënyrë demokratike, rregullimin e biznesit, ne mundë më për drejtësi në gjykatat e tyre "black-fustan", në asnjë mënyrë ne kemi nevojë për të njohin ato ende, me rrugë injorojnë dhe refuzojnë dhe përmes kapitalit tonë, ne do t'i fusim në këmishën e tyre dhe do të bëhemi shoqëri e shëndoshë, në solidaritet dhe njerëzim të vërtetë.

  • Atëherë ata ndoshta gjejnë naftë në rrugë tuaj, ata të sigurt që ju keni armë të shkatërrimit në masë, ose ju jeni në mënyrë të qartë autori i një sulmi në fytyrën e William me një avion RC. Jo se fytyra e tij nuk është tashmë një sulm në vetvete. Ju merrni pikë. Ne duhet të heqim dorë nga sistemi, por duhet të shprehemi hapur dhe me ndershmëri. Tani, njerëzit mund ta kenë edhe atë: "Fashizmi? Për çfarë po flisni? ". Kur mut ka goditur tifoz ne mund të rrëmbej tregim e tyre për shkak të Perëndimit se exposen dhe pjesërisht i tyre, pra, njerëzit janë edhe më të hapur për faktin se shteti pastaj (lufta, depresioni ekonomik) të përcaktuar game dhe të dyja palët janë të korruptuar . Në Amerikë është më e keqja që mendoj. Kryesisht sepse shumë njerëz ende kanë armë atje. Këtu në Evropë do të ketë pa dyshim shumë armë, por do të jetë e vështirë për një lëvizje rezistence të mendoj. Unë nuk jam duke thënë se shtënia është zgjidhja, por globalistët do të vazhdojnë të përdorin dhunën kur gjithçka tjetër dështon. Fakti i vështirë. Unë mendoj se një luftë civile është e pashmangshme në SHBA dhe nëse marrim pjesë, atëherë unë mendoj se Ron / Rand Paul kundër terroristëve. Çështja është se, nëse të gjitha faqet e supozuara të pavarura nuk janë të paktën një shtresë e tretë, psy është parë përmes dhe prandaj po ngadalësohet. Sigurisht shumë njerëz besojnë ende në teatër, por ka progres.

   • Tani për tani nuk duhet të mendojmë përsa i përket vetëmbrojtjes së goditjes me armë. Është shumë e mundshme që ajo të shkojë atje, dhe ajo që po ndodh në Amerikë do të vijë në Evropë. Unë mendoj se ne heshtje lejohet A na lëvizin në një lëvizje të madhe rezistencës të popullit me qëllim që të jetojnë së bashku në liri, prandaj është e nevojshme për të vënë poshtë një bazë të mirë, një organizatë e si-mendje njerëzve dhe me mendje do të duhen vite kam frikë, por gradualisht gjithnjë e më shumë njerëz do të shohin nevojën dhe domosdoshmërinë e saj, se kjo duhet të ndodhë.

    Ne, si njerëz, kanë të drejtën për të jetuar dhe të drejtën për ekzistencë si dhe kur njeriu gjithashtu pranon qenit, i cili në të njëjtën kohë ne gjithashtu kanë të drejtë të mbrojë veten me çdo armë të mundshme në qoftë se duhet të jetë, pa marrë parasysh çfarë elita për të gjetur Roverheidin dhe qytetarët / skllevërit e mirë të "botës së re". Edhe viktimat mes të popullit nëpërmjet shtetit dhe / ose filialeve dhe agjencitë shtetërore (zyrtarëve publikë dhe të ngjashme) ka çdo të drejtë për të vënë që paguar ata, pa dyshim, minjtë janë në kostume, plaçkitësit dhe vrasës kështu që për mua do të zbatohen me siguri, "sy për sy, dhëmb për dhëmb, dhe që gjaku i pafajshëm duhet të derdhet. Ne duhet të braktisin këtë dëngla çmendur dhe conditionings kulturore dhe shtypjen e njerëzimit që quhet pacifizmi, një apati pothuajse penale dhe bindjes ndaj black gown, banksters, Biznes, Rover HEID dhe agjencive dhe të ngjashme lidhur me Rover HEID.

   • Na vjen keq, ajo gjak i pafajshëm duhet të hakmerret, që duhej të qëndronte.

   • Shihni këtu arsyen e rrjetit të madh g4 dhe matësve të zgjuar. askund aq e lehtë për të vëzhguar si në atë pronë të mirë të vogël në pronësi të bilderberg bea dhe max von argentia

  • Unë mendoj se e kuptoj Elvetwelve. Ata bëjnë shumë privatësi dhe madje shkojnë aq larg sa të ndikojnë në mendimet tuaja. Njerëzit e gabuar, sikur ne jemi kriminelë, ndërsa ata janë fajtorë për shkelje dhe kundërvajtje të tilla, ata ikin me të. Unë parashikoj ndryshime të mëdha dhe radikale në grupe të mëdha njerëzish brenda të tashmes dhe mentaliteti për të besuar dhe për t'u bindur Autoriteteve Perëndimore do të jetë gjithnjë e më pak në axhendë.

   Nëse njerëzit kanë të drejtën e vetëmbrojtjes, për shembull, nuk është e paligjshme blerja e armëve, pavarësisht nga ajo që Roverheid mendon për të.

GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër