Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

Elon Musk biznesmeni i madh apo tabela e DARPA për njeriun cyborg të transhumanit?

Elon Musk biznesmeni i madh apo tabela e DARPA për njeriun cyborg të transhumanit?

A është Elon Musk njeriu që mund të bëjë asgjë, super heroi i ri, sipërmarrësi amerikan i Ëndërrave të shekullit 21 ose thjesht tabela e DARPA për njeriun e planifikuar të qebapit transhuman? Nëse jeni shikoni intervistat, ai pummels kompanitë më shpejt se ju mund të zhvishem patate dhe pas disa hitches të vogla (për të bërë histori të besueshme) çdo gjë është një sukses i madh. Njeriu prapa PayPal, Tesla dhe X Reusable raketa makina të hapësirës jo vetëm që duan rrjeta nëntokësore 3D për të zgjidhur bllokime të trafikut; ai gjithashtu kohët e fundit ka filluar një kompani të quajtur Neuralink, që të rrijë trurin tonë në internet dhe tani dëshiron Satelitë 4425 të shtënat në ajër në mënyrë që ne gjithmonë të kemi internet në 202, pa u varur nga antenat dhe rrjetet me fibra optike. Wow! Mbresëlënëse.

Ndonjëherë e dëgjoj duke folur dhe kam përshtypjen se ai tashmë ka një lidhje interneti me trurin e tij; pak si në filmin The Matrix, por pa tel. Kjo tingëllon e qeshur, por kjo është ajo që ai dëshiron të bëjë biznes me kompaninë e tij Neuralink. Dhe arsyeja duket se ai është veçanërisht i suksesshëm amerikan frontman Dream biznesmen i DARPA-së, sepse DARPA (Instituti ushtarake zhvillimi i Pentagonit) për vite me të gjitha llojet e teknologjisë të angazhuar që i bën njerëzit të gatshëm për integrim me internet. DARPA qëndron për Agjencinë e Mbrojtjes së Avancuar të Projekteve të Kërkimit. Instituti ishte themeluesi i internetit dhe protokollin TCP / IP. Por ka shumë më tepër për të DARPA dhe instituti është shumë afër të kompanive të mëdha si Google dhe Facebook. Ex-Darpa grua e lartë Regina Dugan nuk do të transferohet në Google së pari dhe pastaj në Facebook. Çdokush që merr vështirësi do të zbulojë se të gjitha teknologjitë dhe shërbimet fantastike të internetit që ofrojnë këto kompani kanë për qëllim kryesisht të mbledhin të dhëna të mëdha për njerëzimin. Këto kompani së shpejti do të dinë nga çdo individ se çfarë është rrjeti social i tij / saj, me të cilin komunikon, ku lëviz dhe si ndihet. Ky i fundit tingëllon një grimë mbi krye, por kjo nuk është për shkak të paturit e Apps tuaj të telefonit ju jeni të nxitet për të pranuar kushtet, të cilat jep kompanive qasje të plotë në të gjitha sensorë në telefonin tuaj dhe me atë që ju mund të 24 × 7 shikuar dhe analizuar . Të gjitha kompanitë që Regina Dugan është e përfshirë në do të donte të lidheshin me trurin tënd në të ardhmen. Kjo është e përshtatshme, sepse atëherë do të merrni shumë mundësi shtesë. Elon Musk është gjithashtu i përfshirë në këtë. Të gjithë djemtë duan të njëjtën gjë: truri juaj në internet. Në fakt, ju mund të them se jo vetëm Elon Musk, por të gjithë që kompanitë e suksesshme si Google dhe Facebook shërbejnë agjendën e kompleksit ushtarak industrial. Është agjenda e transhumanizmit, siç përshkruhet në ky artikull.

DARPA po punon në një zhvillim që transformon Matricën nga science fiction në faktin shkencor. Bëhet fjalë për të ashtuquajturën program TNT. Jo jo eksploziv TNT (edhe pse ndikimi do të jetë me të vërtetë mendje defekt), por i synuar Neuroplasticity Training. Duket se truri nuk është një "biokompjuter" statik, por duket se receptorët në trurin tuaj mund të rriten ose të shkatërrohen në mënyrë dinamike (shih këtu). Prandaj ndoshta termi 'neuroplasticity'. Pra, nëse ju doni të bëni atë që Elon Musk dëshiron të bëjë me Neuralink e tij (të lidhur trurin tuaj në Internet), ajo është një hap logjik që ju duhet të marrë në konsideratë në zhvillimin e këtij "neuroplasticity." Nëse shkarkoni informacion nga cloud në Google në të ardhmen, kjo do të rezultojë në një ndryshim në tonin e qelizave të trurit tuaj. Pra, kjo është një tërësi dinamikisht dinamike në atë dhomë të sipërme. DARPA ka zbuluar se kjo plasticitet mund të ndikohet dhe përdoret për proceset e mësimit të shpejtë. Kjo e përfundon termin TNT. Njerëzit duan të mësojnë për të kuptuar se plasticiteti para stërvitjes. Lexoni të gjitha në lidhje me këtë në Faqen e internetit të DAPRA. Në të gjitha frontet ajo përdoret aq e lartë për të marrë njerëzit në atë internet. Programi u bë në Mars 2016 nisur dhe tani do të eksperimentojë me subjekte në ushtrinë amerikane, përfshirë snajperistët.

Rrjeti ankorimi i nervave periferike që lidhin neuronet në trurin dhe palcën kurrizore me organet, lëkurën dhe muskujt, të cilat në një mori kontrollin e funksioneve biologjike të ndihmon tretjen e ushqimit për ndjesi të lëvizje. Sistemi nervor periferik është edhe më shumë se ta bëjë këtë, pse DARPA ka qenë e programeve kërkimore drejtimin për të përdorur këtë për një numër të funksioneve - si një zëvendësim për mjekim për të trajtuar sëmundjet dhe për shembull, të përshpejtojë shërimin, por edhe për të kontrolluar gjymtyrët sofistikuara proteza dhe ndjesi prekshëm i bërë rivendosur përdoruesit e saj. DARPA tashmë shtyn kufijtë dhe tani dëshiron të përdorë nervat periferike të trupit për të arritur diçka që ka qenë prej kohësh domain e trurin konsiderohet: për të lehtësuar procesin e të mësuarit. Përpjekje vënë idenë konvencionale që truri treguar sistemit nervor periferik se çfarë të bëjë, me kokë poshtë. Programi i ri, në shënjestër neuroplasticity Training (TNT), ka për qëllim për të rritur shpejtësinë dhe efektivitetin e aftësive cogintieve mësimit, aktivizimin e saktë të nervave periferike që mund të stimulojnë trurin në lidhje ana nervore dhe forcuar. TNT do të sigurojë një teknologji platformë për të rritur të mësuarit e një gamë të gjerë të aftësive njohëse, me qëllim të reduktimit të kostos dhe kohëzgjatjen e trajnimit zgjeruar Mbrojtjes Penale, ndërsa rezultatet janë përmirësuar. Nëse TNT suksesshëm mund të përshpejtojë të mësuarit dhe për të zvogëluar kohën e nevojshme për specialistë të gjuhëve të huaja, analistët e inteligjencës, cryptographers dhe trajnojë të tjerët. Programi është gjithashtu i rëndësishëm, sepse, ndryshe nga shumë prej përpjekjeve të mëparshme neurologjike dhe neuro-teknologjike të DARPA, nuk ka për qëllim vetëm rivendosjen e funksionin e humbur, por edhe për të promovuar mundësitë përtej nivele normale.

Nëse krahasojmë të gjitha këto zhvillime teknologjike, pothuajse do të arrini në përfundimin se interneti i burimeve të këndshme të informacionit dhe komunikimit po zhvendoset gjithnjë e më shumë në një zinxhir të skllevërve të trurit potencial totalitar. Nëse Elon Musk së shpejti varet satelitët e tij në ajër, nuk mund të fshihesh më në pyjet syberiane. Lidhja e trurit Neuralink është gjithmonë dhe kudo e lidhur me internetin dhe fjalë për fjalë mendime ose botëve virtuale mund të parashikohen drejtpërdrejt në trurin tuaj, kështu që fiction dhe faktet nuk mund të dallohen më nga njëri-tjetri. Shtrëngojeni vendin tuaj, Dorothy, sepse Kansas po shkon nga by-bye, Cipher do të kishte thënë në filmin The Matrix. Ndër të tjera ky artikull Unë shpjegoj se si po punon situata që DARPA po punon, ndoshta në bashkëpunim me kompani të tilla si Google, Facebook, kompanitë e Elon Musk dhe të tjerë. Shanset janë që ne tashmë jetojmë në një lloj realiteti virtual të projektuar. Kjo tingëllon shumë e çmendur për fjalët, por unë ju këshilloj të lexoni artikullin. Ku DARPA dhe kompanitë që teknologjia nëpërmjet smartphones, media sociale dhe Gadgets vullnetarisht largohen adobteren masat janë duke bërë është duke ndërtuar një matricë brenda matricës ekzistues. Prandaj, shpirti origjinal duhet të largohet më tej nga vetëdija / origjina e tij kryesore. Është koha për të zbuluar se rreziku shtrihet në pritje dhe se matrica në të cilën jetojmë tashmë është asgjë më shumë se një burg i shpirtit për të kapërcyer energjinë krijuese të jetës tonë. Matrica që po ndërtohet tani nga DARPA & co duhet të vulosë më tej funksionin e baterisë. Koha për të hequr nga priza!

Lista e lidhjeve burimore: telegraaf.nl, darpa.mil, darpa.mil

Të gjitha aksionet 0
468 ad
GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër