Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

GGD kërkon të rinj nga 13 pyetje të hollësishme në lidhje me marrëdhëniet seksuale

GGD kërkon të rinj nga 13 pyetje të hollësishme në lidhje me marrëdhëniet seksuale

Sot qëndron lart faqja e internetit AD.nl një artikull mbi prindërit e tronditur që janë të zemëruar me GGD, sepse pyetjet e hollësishme rreth kontakteve seksuale të të rinjve bëhen në faqen e internetit të GGD. Unë guxoj të supozoj se së shpejti grupi i prindërve që janë të tronditur për këtë do të quhet një grup minoritar nga Rripi i Biblës. Pas të gjitha, në qytetet e mëdha njerëzit janë indoktrinuar nga dhjetëvjeçarët e gjatë të trurit përmes edukimit dhe medias që njerëzit nuk e njohin më të keqen. Por pyetja nuk është aq shumë nëse zemërimi që shprehet përmes organizatave të prindërve është i drejtë, por më shumë se cili prirje mund të gjejmë këtu.

Ajo tashmë fillon me planet për t'i dhënë fëmijëve edukimin seksual jepni shkollave fillore. Qeveria dëshiron të fillojë rritjen e fëmijëve tuaj dhe thjesht do ta imponojë atë nëse doni apo jo. Dhe ju i kushtoni vëmendje planifikimit është kjo tashmë nga djepi për të bërë. Ju merrni vetëm një shije tani! Pse e parashikoj këtë? Epo, ajo program televiziv Doctor Corrie tashmë tregon qartë se qeveria vazhdon me lokomotivën e saj të edukimit seksual, pavarësisht nëse njerëzit bëjnë apo nuk ngrenë krye ose nuk dorëzojnë peticione. Shteti dëshiron t'i largojë fëmijët tuaj, të prishë familjet dhe të tërheqë edukimin. të gjithë ligjet që janë të nevojshme për këtë janë tashmë në raft. Dhe aspekti seksual në atë edukim fillon në një moshë shumë të re. Unë ju paralajmëroj. Që nga janari 1 2015, të rinjtë në komunitetet dhe shërbejnë vetëm 1 synim: më shumë rrokje dhe kontrollit dhe qasje më të mirë të dosjeve të prindit dhe fëmijës. Zëdhënësi i GGD gjithashtu raporton tek AD [citoj] 'Pyetësorët janë të njëjtë kudo dhe shërbejnë si një mjet parazgjedhës; të rinjtë janë të filtruar për biseda të mundshme. GGD gjithashtu mbledh të dhëna për komunat. Është detyra e tyre për të bërë politikat shëndetësore. "

Lexoni të gjitha rreth saj: GGD mbledh të dhëna për komunat. Dhe kush do të marrë gjithashtu politikën e kujdesit rinor përsëri për 2015 dhe çfarë është kredo e qeverisë? E drejta, kishat; 'Familja 1, politika e 1, drejtori i 1. GGD po spiunon tashmë fëmijët tuaj në mënyrë që ata të jenë të pranueshëm për intervenim nga drejtori që çdo familje merr për 1 Janar 2015. Dhe pastaj sigurisht që është kryesisht për fëmijët që nuk janë seksualisht aktivë. Për shkak se fëmijët që nuk janë seksualisht aktivë filtrohen shpejt duke plotësuar një pyetësor të tillë. Dhe familjet nga të cilat këta fëmijë vijnë mund të fitojnë një vëmendje shtesë. GGD gjithashtu ndërtoi një mjet të mirë me këtë pyetësor në internet për të matur efektin e edukimit seksual në shkollat ​​fillore pas disa vitesh. Çështja nëse ai ndihmoi t'u tregonte fëmijëve në moshën dhjetë vjeçe se edhe ata transgjinor apo homoseksual mund të jetë lehtësisht i matshëm. Matja është njohja.

GGD është e njëjta organizatë që punëson Rutgers WPF për të bërë një program si Doctor Corrie. GGD është e njëjta agjenci qeveritare që punëson Rutgers WPF për t'i dhënë fëmijëve tuaj edukimin seksual në shkollën fillore. Dhe se Rutgers WPF është baza e njëjtë që ka sasi të mëdha të pornografisë së fëmijëve në menaxhimin e saj në të cilën bebet, fëmijët e vegjël dhe fëmijët shumë të vegjël abuzohen seksualisht. Ata njëherë e morën këtë nga Shërbimi i Prokurorisë Publike për qëllime shkencore në kujtim të senatorit të ndjerë dhe një fjongo pedofili Edward Brongersma. Por mos u shqetësoni, fëmijët tuaj janë të sigurt në duart e shtetit.

Lista e lidhjeve burimore: Seksuelevoorlichting.net, AD.nl

Të gjitha aksionet 91
468 ad

18 Comments

 1. omg, dhe ata fëmijë natyrisht nuk kanë idenë se ata nuk janë të detyruar të marrin pjesë në këtë stacion akademik NWO-agenda21 mut.
  Dhe gjëja më trishtuese dhe shqetësuese është: Shumica e prindërve gjithashtu nuk kanë asnjë ide për asgjë.

  • wow, e pabesueshme se 2e link.That është njeri i sëmurë!
   Ato vajza të tronditura përpiqen të bëjnë gjithçka me fanatizëm të dukshëm.

   (lidhja 1ste nuk punon me mua)

   • Unë nuk e shoh nëse duan të grumbullojnë apo duan ta nxjerrin jashtë, por ajo që unë shoh është se ata marrin shuma shumë të vështira për kopshtin ???

  • A keni vënë re gjithashtu se të gjitha fotot, në lidhjen e parë janë të gjithë emigrantët?

 2. Nga kutia e vjetër. A mund ta kujtoni akoma këtë?

  Policia e flokëve pubike.

  http://www.youtube.com/watch?v=fjH9mmSXJ5w

  dhe disa zhurma psikopatike nga ky mashkull i rrezikshëm, tradicional hebre-krishterë.

 3. Faleminderit për një pamje të qartë

  RREGULLORJA E KORPORATAVE, SI INICUIZIMI NË LIDHJE TË RRUGËS SË KORRUPSIONIT

 4. Këto janë zhvillime të tmerrshme !!! Dhe duket se po i afrohemi legalizimit të pedofilisë. Kjo është ajo që feminizmi është zhvilluar për të. Gjithë përçarje të familjes dhe fëmijëve që bëhen pronë e shtetit. Kjo është e gjitha e planifikuar. Industria e entertainmemnt ka shtyrë gjithmonë kufijtë në të gjitha ato gjenerata rreth seksualizimit të shoqërisë.

  Të bëjnë të rinjtë të bëhen seksualisht aktivë në një moshë më të re. Rutger WPF natyrisht dëshiron të "përshtatet" me zhvillimin seksual të fëmijëve.

  Ju duhet të kontrolloni nëse një fëmijë nga 7 është në duart e shtetit në mëngjes deri në 7 në mbrëmje. Kujdesi parashkollor, shkolla fillore, kujdesi pas shkollës, qendrat e kujdesit ditor. Pastaj uluni përpara TV në shtëpi, duke e bërë të plotë indoktrinimin e plotë.

  • Pikërisht Tara. Shkurtimisht dhe konkretisht të gjithë historinë!

 5. Reagimi im ndaj artikullit të GGD në AD nuk është e qartë. Nëse bëni një lidhje midis GGD dhe COC ... .. mirë, është ndoshta e rrezikshme.

 6. Martin, logot e emrit janë kaq të mëdha në reagimet. Si rezultat, një pjesë e tekstit zhduket. A është në kompjuterin tim?

  • Po punohet. Faleminderit për raportin.

   • Unë vetëm të kërkuar për të thënë atë për të Martin, sepse tani ka një linjë përmes kokën tuaj të bukur ??
    Dhe çfarëdo që unë të kërkuar për të pyetur se si mund të hyni, unë tani duhet të shkruani emrin + email përsëri me çdo përgjigje, a bëj diçka të gabuar?

   • haha ... duke punuar në të

   • Mendoj se është zgjidhur tani. A mund ta konfirmoni këtë?

 7. të rinjtë janë të filtruar për biseda të mundshme

  Sa e çuditshme që ata e dinë se si duhet të kenë të rinjtë për biseda, pyetësori është ende anonim ???

  Dhe pse shqetësohen vetëm për seksin, ka edhe pyetje për drogat alkoolike dhe tendencat vetëvrasëse të gjendjes mendore.
  http://www.ggdmn.nl/schoolkracht/vragenlijsten/inkijkexemplaar-vragenlijst-schoolkrachtvo-2011-2012.pdf

  Do t'i përgjigjesha pyetjeve në mënyrë të tillë që javën e ardhshme një ekip i tërë mbikëqyrësve do të vinte në shkollë me shpejtësi të madhe

 8. Unë po përpiqem të vendos një lidhje duke shpresuar që ajo të funksionojë.

  http://www.telegraph.co.uk/women/sex/relationship-advice-and-romance/10637655/Why-adultery-could-aid-a-happy-marriage.html

  Një artikull tjetër propagandues që inkurajon familjet e thyer.

 9. GGD thjesht nuk duhet të bëjë një rrymë me jetën seksuale të fëmijëve të vegjël, ose adoleshentëve. Përveç nëse fëmijët tregojnë se duan ndihmë nga GGD.

  Ajo po bëhet gjithnjë e më bizare në këtë vend. Në rast të mungesës së opozitës, kriminelët gjithmonë bëhen më të guximshëm. Për fat të keq, ajo fillon të duket sikur kriminelët janë kryesisht me qeverinë.

  Se unë e dëgjoj Rouvoet të thotë se ai nuk duhet të dijë se çfarë lloj flokësh pubik që një fëmijë ka, ose kur ka flokë pubike, ai nuk vjen si i besueshëm për mua, dhe pastaj se GGD ka nevojë për këtë informacion ....
  Kjo është tronditëse.
  Unë me forcë mendoj se ky informacion është menduar për elitën tonë pedo. Ashtu si transferimi i kujdesit rinor në komuna ...
  Ata pastaj mund të kenë ato fëmijë që ende nuk kanë qime pubike.
  Ose zgjidhni ngjyrën.

  Psychopopaten të cilët përpiqen për pushtet të plotë.
  Tashmë në një pjesë të asaj fuqie ata menjëherë fillojnë të keqpërdorin dhe dalin jashtë.

Trackbacks / Pingbacks

 1. GGD për 13-vjeçarët: 'Sa shpesh keni marrëdhënie seksuale?' | - Dutch Am @ sing Lajme - - [...] GGD i pyet të rinjtë nga 13 pyetje të hollësishme në lidhje me marrëdhëniet seksuale [...]
GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër