Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

Vokalisti I Lost Watchtower, MK Ultra, Anass Aouragh

Vokalisti I Lost Watchtower, MK Ultra, Anass Aouragh

Ian Watkins, këngëtarja e ish grupit britanik Rock Lostprophets, u dënua me një të mërkurë burgim i vitit 35 për abuzimin e fëmijëve. Kjo raporton BBC. Watkins duhet të kalojë të paktën 29 vjet të fjalisë së tij pas hekurave, gjashtë vitet e fundit mund të shërbejnë si një periudhë provuese. Është e dukshme në këtë çështje se me sa duket ka nënat që i ofruan fëmijët e tyre këngëtarit. Kjo ju bën të mendoni, sepse shpesh dëgjoni komentin "Nëse prindërit pajtohen, do të jetë mirë". Ky është gjithashtu rasti me filmin e Paul de Leeuw dhe Keesje, i cili ka qenë në internet për vite (shih më poshtë). Ajo që shumë nuk mund ta kuptojnë është se abuzimi i fëmijëve shpeshherë i kthehet 1 ose disa gjeneratave dhe që të rriturit keqtrajtohen nganjëherë duke vënë fëmijët në botë në emër të brezit të vjetër të abuzuesve të fëmijëve (të quajtur edhe pedofilë - megjithëse nuk ka të bëjë me dashurinë për një fëmijë). Fëmijët e traumatizuar dhe abuzuar shpesh janë nën indoktrinimin psikologjik, në mënyrë që ata t'u japin fëmijëve të tyre në duart e abuzuesve më vonë në jetë dhe shpesh bëhen abuzues vetë.

Kjo është ana 1 e monedhës. Ne gjithashtu kemi gjenerimin e abuzuesve të fëmijëve (pedofilët) që kanë një hyni në martesë për 'kapjen' e fëmijëve nëpërmjet adoptimit. Kjo është arsyeja pse martesa për njerëzit e të njëjtit seks është një mundësi shumë e dëshirueshme, sepse një dokument martesor e bën procedurën e adoptimit të mundshme. Tani nuk dua të them se kjo është më shumë rregull sesa përjashtimi, por ndoshta është më i zakonshëm se sa ne guxojmë të përballemi. Nga rastet Robert M. ne duhet të besojmë se zakonisht janë vetëm të vetmuar.

Fearne pambukuMund të gjendet një shembull se si abuzimi i fëmijëve në rrjetet kalon nga brezi në brez Vetë Ian Watkins. Gjithkush e di se një shtëpi e madhe për fëmijët e tmerrshëm u krijua në ishullin e Jersey në Angli Haut de la Garenne (shiko dokumentarin e plotë në lidhje me të Haut de la Garenne këtu). Kjo shtëpi e fëmijëve është disi e krahasueshme me të fshatin e fëmijëve të Neerbosch afër Nijmegenit. Një vizitor i zjarrtë i Haut de la Garenne ishte një Zotëri Zotëri Jimmy Savile. Sir Jimmy Savile ishte përsëri një mik i Sir Billy Cotton Jr. Ky Sir Billy pambuku (kreu i argëtimit BBC) ishte xhaxhai i madh i Fearne Cotton, prezantues televiziv. Fearne Cotton prezantoi Disney Club nga mosha 17. Ky pambuk Fearne është përsëri ish-shoku i Ian Watkins. Tani do të mendoni "Çka ka të bëjë me abuzimin e fëmijëve?"Ose"Çfarë thotë kjo për rrjetet pedofile?"Epo, dëshmi e fortë se abuzuesit e fëmijëve vetë gatuajnë dhe sjellin fëmijë të abuzuar brenda sistemit të tyre të shtypjes psikike, ju kurrë nuk mund të shpëtojë. Për këtë rasti është shumë i mbrojtur. Ju mund të tregoni se ka lidhje. Ian Watkins tani duket se është dënuar për abuzim të rëndë të fëmijëve dhe ish të dashurën e tij vjen nga një dege e abuzuesve te femijeve.

Ajo që dihet nga vetëm pak njerëz është se abuzimi i fëmijëve shpesh dhe sidomos i takon një edukimi MK Ultra. MK Ultra u zhvillua nga CIA në vitet 60 programi i kontrollit të mendjes. MK Ultra siguron që personaliteti i dikujt të shkatërrohet tërësisht nga traumatizmi. Në vend të kësaj, programohen personalitete të reja të programuara (shpesh të shumëfishta). Metodat për këtë janë të panumërta. Abuzimi seksual është shpesh një pjesë e rëndësishme e kësaj. Efektet e MK Ultra janë provuar. Tani është vetëm një çështje besimi ose mosbesimi ndaj lexuesit. Shumë shkon mbi kapakun. Kur MK Ultra origjinal përqëndrohet ende në individë, në ditët e sotme të gjitha llojet e mediave përdoren për të influencuar grupe të mëdha njerëzish dhe fëmijëve. Edhe pak do ta besojnë këtë. Përkundrazi do të qeshë si një mendimi i konspiracionit. Walt Disney është shpesh i lidhur me këto metoda MK Ultra (lexo shpjegim të gjerë). Prandaj është e shquar të përmendet se Fearne pambuku paraqiti Disney Club.

Shumë e habitshme në rastin e Ian Watkins është se një herë dëshmuar qartë këtu se nënat vënë fëmijët e tyre në dispozicion. Më shumë gjasa është vetëm maja e ajsbergut u provuar. Çfarë mund të presësh nëse shpesh duhet të merresh me fëmijët shumë të vegjël? Në fund të fundit, një fëmijë nuk mund të flasë me askënd. I vetmi person i besuar që ka një fëmijë është prindi ose kujdestari i tij. Nëse është shkaku i abuzimit, është një situatë shumë e trishtuar. Fëmijët thjesht nuk mund të shkojnë kudo. Dhe kur ata janë kaq traumatizuar që personaliteti i tyre i plotë është i prishur, ata nuk mund të shprehin më. Ata janë, krejtësisht, plotësisht të kushtëzuar. Dhe nga historia e Ian Watkins duket se abuzimi fillon me bebet.

Problemi me çështje të tilla serioze është se shumë njerëz tashmë nuk mund ta kuptojnë se 1 mund të bëjë diçka kaq serioze, e lëre më se ata duan të mendojnë për të në një shkallë të madhe dhe se mund të ketë rrjetet e plota. Edhe nëse ka diçka në lajme për fshatin e fëmijëve të Neerbosch apo edhe nëse dikush do të thellohet në Haut de la Garenne, madje edhe atëherë njerëzit nuk do të donin të dinin. Abuzimi në kishën katolike shkarkohet me një komision Deetman dhe të gjithë preferojnë të harrojnë gjithçka përsëri. Nënat që i japin fëmijëve të tyre abuzuesve të tillë janë krejtësisht të paimagjinueshëm, edhe nëse vërtetohet si në rastin e Ian Watkins.

Inass-Aouragh_lachendNë vitin e kaluar, lexuesi i vëmendshëm ka parë lidhjen e Disney me. Kjo ishte në rastin e Anass Aouragh. Gjysma e Holandës ende ka dyshime për vetëvrasjen e Anasit. Veçanërisht, ajo ishte gjithashtu fotot e funeralit nga Anass për të parë dhe zbuluar se motra binjake e Anass (Inass) shpesh është buzëqeshur në foto. Shumë më të shquar janë personazhet e Disney që ajo vesh. Kështu që ajo dhe shoku i saj veshin një hark Disney në flokët e saj dhe Inass gjithmonë ka një Mickey Mouse me të. Natyrisht, nuk mund të lidhim ndonjë përfundim për këtë. Më së shumti mund të quhet mbresëlënëse nëse e mbajmë atë në dritën e aleancës së supozuar midis MK Ultra, abuzimit të fëmijëve dhe Disney. Për ngjashmëritë në mes të faqes Anass - pranë Duinrell - dhe sistemet e dyshuara të tunelit në krahasim me pretendimet sistemi i tunelit në Disneyland Nuk dua ta kem akoma. Sidoqoftë, unë ende pyes veten pse e kam bërë atë Lojë Machiavelli dhuratë nga nëna e Anasit.

Lista e lidhjeve burimore: Nieuws.nl, Agrifan Blogspot, Para se të jetë Lajme

Të gjitha aksionet 0
468 ad

18 Comments

 1. Çfarë video e neveritshme për atë Paul de Leeuw! Gatver ...... Një pedofil publik duke treguar dhe ata ata të gjithë shohin dhe si kjo shumë ?? Tani që e kam parë këtë, populli holandez sipas mendimit tim ka shkuar edhe më tej! Çfarë bandë e sëmurë ......

 2. Në titullin e filmit në YouTube do të gjeni "..Mos u shqetësoni megjithatë: Kjo ishte krejtësisht në skenë dhe vetëm publiku dhe Gordoni nuk dinte asgjë për këtë."Këshilla ime: aq më shumë quhet"mos u shqetësoni"Sa më shumë që duhet ta bëni këtë?

  http://youtu.be/FbWS9qY8NAI

 3. për fat të mirë unë nuk e shikojnë P Lion, sepse unë gjej atë nuk gjënë time kështu që shakatë e tij dhe sigurisht nuk sind ai ka vënë një herë në Schiedam edhe dikush nga publiku dhe mbetet një hov
  ajo që përshkruhet më tej, askush nuk është i lumtur! të gjitha këto komplote dhe wara është e nevojshme?

  • Pyetje e mirë. Ndoshta ju do të gjeni një përgjigje në këtë artikull: http://martinvrijland.com/2013/01/21/de-oorzaak-van-pedofilie/

   • Artikulli i mirë, por historia e Niburut, gjej diçka tepër të vështirë. Deri disa qindra vjet, njerëzit janë formuar nga ADN-ja natyrore dhe procese të tjera evolucionare, si dhe klima, fizika, etj., Të mjedisit të saj (rezidencial). Vetëm kohët e fundit ka pasur ndërhyrje drastike nga teknikat dhe shkenca të shtyrë nga truri.
    Edhe pse pedofilia ndoshta ekzistonte tashmë në epokën e gurit.
    Sigurisht që ka shumë më tepër për të thënë për këtë dhe ajo që po them më sipër është vetëm një pjesë e miliarda e asaj që them triliona herë triliona oqeane të mundësive, supozimeve dhe realitetit.

  • Paul de Leeuw: kjo nuk e bën idd tuaj të lumtur

 4. Gatver çfarë është që Pali të zvarritet. Unë nuk kam qenë duke kërkuar atë disney kar për një kohë të gjatë që unë të kuptojë se ajo është pjesë e makinë mindcontrol

 5. @Martin Kjo lojë Macchiavelli, nuk ishte se një shaka cinike e kryerësve përmes mk ultra (tani?) Nëna e kontrolluar?

  Vetëm përmes informimit dhe vetëdijesimit të tufë e madhe popullsisë, ju lutem vini re se popullata me qëllim të mirë, me numër të plotë dhe me mendje shoqërore mund të ndryshojë në afat të gjatë.
  Më shumë kontroll social nuk më duket, por një kujdes i ndershëm i rinisë dhe pajisja policore e integritetit do të ishte diçka, ose a jam shumë naiv, tepër utopik ndoshta?

 6. Hola aloha digi amigo Martin,

  Unë kam hulumtuar disa nga artikujt tuaj në rastin e Anass, por lidhjet e caktuara në artikujt në fjalë nuk punojnë më dhe unë dua t'ju raportoj këtë.

  Enneh ju duket sikur eksploroni Alma / Soul shumë të trishtuar, kur shihni se si sundimtarët / njerëzit e njohur me shpirtra / fëmijë të rinj përballojnë? ????

  Ligësia e Holandës: Kur Trafikuesit e Fëmijëve sundojnë një komb

  Unaza e pedofileve të Shtëpisë së Bardhë të ekspozuar [Raportimi i MSM] nga Gannon / Franklin Scandals lidhur

  Trafikimi i Fëmijëve në Shtetet e Bashkuara: Filmi Dokumentar

  Unaza e fuqishme pedofile që është e lidhur me Parlamentin britanik të ekspozuar

  'Demmink nuk është në Turqi? Axhenda është trajtuar me Tipp-ex '

  http://www.katholieknieuwsblad.nl/nieuws/item/4949-demmink-niet-in-turkije-agenda-is-met-tipp-ex-behandeld

  Saludos i përzemërt,

  Polder Pablito

 7. Paul de Leeuw, ju nuk do të jeni të lumtur me këtë nëse keni shikuar më lart.
  Martin me anë të kësaj një lidhje (më poshtë) me një artikull në "Telegraaf e sotme", është shumë rastësi që sapo arrini me këtë informacion.
  Shihni këtu telegrafin, e dini se duket sikur telegrafi bën çmos për të nxitur këtë lloj praktike.

  Një stimulim i gabuar se meshkujt puth djemtë e vegjël dhe çfarë tjetër? (sipas Toyboy), Paultje ëndërron për Lion (admiruar holandez), haha

  Për të diskutuar për fjalët të gjitha ato filma dhe tani është theksuar përsëri në gazetën më të lexuar të Holandës në këtë artikull

  http://www.telegraaf.nl/prive/22152618/__Paul_de_Leeuw_droomt_over_toyboy__.html

 8. Sakrificat dhe tregëtia e fëmijëve në Holandë: Një dëshmitar okular flet (NL SUBTITLE)

 9. (Anglisht) Kamera e fshehur Imazhi i ritualit masonik Satanai i ekspozuar

 10. Dashur Martin
  Ne nuk kemi shkruar për ngjarjen Anass për një kohë.
  Ne vijmë nga lagja dhe shpesh e shohim Inassin dhe dëgjojmë nga miqtë se Inass nuk ka qarë. Ne menduam se kjo ishte e çuditshme dhe ne gjithashtu hetuam. Ne ende duhej të zvarritem në lapsin tënd një herë

  Lulet janë në rripin e gjelbër tashmë dy muaj larg dhe nëna nuk bën asgjë, ajo ka ngritur një faqe interneti, por që nuk ka kuptim, ajo është e heshtur dhe nëna me siguri do të bëjë gjithçka për të gjetur të vërtetën HoeJe djalin ajo vdiq sepse nuk besonte se çfarë ka thënë ministri për vdekjen, ndoshta do t'i qasemi seriozisht dhe do të ofrojmë ndihmë.

  Muajt ​​pas ngjarjes ne kemi shumë Inasshoi (llogarinë e saj në Twitter) kontrolluar dhe gjetur në shumë mesazhe sublimenal me vajzën e mikut të saj Berkenveldvan të graveerwinkel, Chey, përndryshe të gjitha ato pics fshihet tani (ne kemi ata në atë kohë shkarkuar) dhe ne ata janë të lumtur t'ju dërgojnë, është për shenjat e ndriçimit që ajo jep së bashku me mikun e saj Chey. Por po ata janë ende fëmijë kështu që mund të jetë një rastësi.

  Mos harroni, Martin, se këto çmime janë kryesisht për ata që i përkasin klubit, kështu që është një gjuhë me simbole. Nëse keni përdorur të mbani çorape të leshta në të kaluarën atëherë të gjithë e dinin menjëherë se ishit hipi ??? dhe kështu weiter.

  Këtu një fragment anglisht prej rreth 8 minuta nga Walt Disney

  http://video.search.yahoo.com/video/play?p=mickey+mouse+subliminal&vid=c05ced1adb3bac2a78a10de688877e9c&l=9%3A54&turl=http%3A%2F%2Fts4.mm.bing.net%2Fth%3Fid%3DV.4538368627968271%26pid%3D15.1&rurl=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DA186Ze4jcP4&tit=DISNEY+SUBLIMINAL+MESSAGES&c=16&sigr=11agprtut&sigt=10qsj70ks&ct=p&pstcat=arts+culture+and+entertainment&age=0&hsimp=yhs-yhsifmclone1&hspart=Babylon&tt=b

  Me Vr Grt

  Alex dhe miqtë

 11. Këtu është ngarkuar me watanins ian, degjenerim total, tronditëse për të lexuar, në mënyrë që të jenë të vetëdijshëm .. qendër

  (çfarë do të kishte paraqitur ankesa e Robertit?) ka pasur një rrjet të organizuar, përfshirë transportin etj)

  http://www.judiciary.gov.uk/Resources/JCO/Documents/Judgments/r-v-watkins-and-others.pdf

  NENE DHE PAQE .... ju filloni të bëheni keq !!!!!!

  ngrihuni!

 12. Filmi i paul de leeuw me keesje nuk është përfshirë për asgjë në shkallët e zezë dhe të bardhë, ku ata ulen. Ky model me ngjyrë të zezë dhe të bardhë është shumë i njohur për viktimat e kontrollit të mendjes së traumës që kujtojnë gjërat. Pra, gjithashtu vini re se ku hasni këtë model me ngjyrë të zezë dhe të bardhë. Së paku shpesh e shihni atë në katin e poshtëm të pallateve, kështjellat ... ..

 13. Çfarë lloj qeni është përdorur për të kërkuar për Annas? Në parim ju mund të trajnoni një qen për të kërkuar ndonjë aromë specifike. Për të parandaluar "konfuzion erë", qentë K9 zakonisht trajnohen për një aromë të veçantë dhe jo për të gjitha llojet e disiplinave të tjera. Qentë më të njohur zbulues për aromat specifike janë:
  -Trajni narkotikët e qenve
  Zbulimi i zbulimit të minave të qenve
  Mbetjet e qenve spur qen
  Përshpejtuesit e zjarrit të qenve të qenve

  Në parim, hulumtimi duhet të kryhet në krijimin e kërkimit, duke përfshirë edhe helikopterin? A nuk merakoset drejtësia nëse nuk mund të gjesh një trup në një zonë kaq të vogël? Mua më mungon vetkriticizmi, sepse unë jam kritikuar nëse nuk kam bërë diçka të drejtë, ose nga një parti apo veten time. Në të vërtetë, Wouter Bos (zyrtari për shtyp) thotë: shërbimi ynë është i një cilësie aq të dobët saqë mund të na pengojë që ta tejkalojmë qëllimin tonë në një rast të tillë. Ose nuk donin ta gjenin? Nëse nuk mund të shpjegosh pse nuk mund ta gjesh Annas, a nuk mund të jetë e besueshme që nuk mund ta gjesh sepse nuk ishte atje? Pastaj ju automatikisht do të vijnë në pjesë: çfarë
  po ndodh midis momentit të ndalimit të kërkimit dhe gjetjes së trupit.

  Në vend të kësaj, sugjerohet se ajo ishte atje, por nuk është e shpjegueshme pse ata nuk mund ta gjejnë atë. Unë vetëm mund të mendoj për arsyen pse 1 nuk u gjet: dhe kjo është për shkak se vrasja e vetëvrasjeve nuk duhet të duket më shumë! Sepse nuk mund të përdorin vrasje në Wassenaar. Organizoni për veten tuaj:

  -Ajo e quan atë 'seksi-trazira', tjetra, disi më dinjitoze, 'Wassenaar nazit'. Pas një takimi të bordit në 13 Shkurt (5 ditë për të gjetur Annas), nëntë anëtarë të këshillit plus alderman qëndruan pas deri në pesë të mëngjesit, me tetëmbëdhjetë shishe liquor.

  Ka demagogji këtu në kombinim me një manovër të çmendurisë. (Vetëvrasja)

  Pafuqia nuk ekziston, sepse Allahu është i madh

Trackbacks / Pingbacks

 1. Hof Arnhem vendos të ndjekë penalisht Joris Demmink « - [...] besimin tim të fortë se këto rrjete ekzistojnë. Është duke u bërë gjithnjë e më e qartë se pedofilia është një fenomen gjithnjë e më i zakonshëm i pashpjegueshëm ...
 2. Punonjësja britanike e BBC-së e lidhur me pornografinë e fëmijëve holandezë « - [...] zbuloi se sa fëmijë kishte abuzuar. Në disa raste - si ylli i pop Ian Watkins - ...
 3. Pedofilia, homoseksualiteti dhe homofilia dhe lidhja e tyre « - [...] bëhen dhunime të fëmijëve dhe konsumi energjik që shkon me të. Dashuria për djemtë e rinj rezulton të jetë ...
 4. Pedofilia, sodomi, homofilia dhe lidhja e tyre « - [...] bëhen dhunime të fëmijëve dhe konsumi energjik që shkon me të. Dashuria për djemtë e rinj rezulton të jetë ...
 5. Tassel rozë, vendosja më e re e mafias homoseksuale Martin Vrijland - [...] jo mbi argumentin se regjistrimi në vijim ishte me miratimin e prindërve. Ian Watkins kishte atë miratim ...
GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër