Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

Jepni popullit bukën, lojrat dhe 'ligjin e zezë'

Jepni popullit bukën, lojrat dhe 'ligjin e zezë'

Sepse turma nuk duhet të mendojë shumë Romakëve të gjithë parimin e zgjuar të 'bukës dhe të lojës'. Në këtë drejtim, psikika e njeriut nuk ka ndryshuar. Nëse doni që masën të besoni se Rusia është ari i madh i keq, atëherë nga dita e 1-it ju vendosni një sulm në një avion në këpucë, nga të cilat ka shumë më shumë gjasa që të merremi me një mashtrim. Megjithatë, nuk duhet të mendojmë shumë për këtë. Për këtë ju keni profesionistë të trajnuar specialistë NLP të cilët ne e quajmë 'lexues lajme' dhe 'gazetarë'. Në këtë mënyrë, skenari ndiqet me anë të të cilit Lindja dhe Perëndimi akuzohen njëra-tjetrën dhe një luftë mund të ngrihen nga udhëheqësit e qeverisë të cilët nuk janë asgjë më shumë se marionetten e fushave të forcës prapa skenave. Ndërkohë, të njëjtën mashtrim gënjeshtar ndodh në fushën e kërcënimit terrorist nga Shteti Islamik (ISIS). Çdokush që me të vërtetë merr vështirësi për të thelluar dhe për shembull bien dakord 9 / 11 fillon, zbuloi se 'lexuesit e lajmeve' dhe 'gazetarët' nuk janë asgjë më shumë se prostitutat e rendit të vendosur. Nuk është për asgjë se ne kemi çmimin Machiavelli në Holandë.

Adolf Hitleri ka shpjeguar në librin e tij 'Mein Kampf' një teori që unë shoh gjithnjë e më shumë me sukses. Kjo teori mund të përmblidhet si më poshtë: "Nëse bëni një gënjeshtër të madhe dhe e njoftoni shumë shpesh, besohet."Një deklaratë tjetër nga Adolf Hitler është:"E vërteta është e parëndësishme, por vetëm fitore". Dhe këtu është parimi i tij: "Bëni gënjeshtrën e madhe, mbajeni të thjeshtë, vazhdoni ta përsëritni dhe përfundimisht njerëzit do ta besojnë atë". Në vetvete, këto nuk ishin deklarata të tilla të veçanta nga Hitleri, sepse shumica e sistemeve diktatoriale nuk kanë të bëjnë me të vërtetën. Pika kryesore është se rendi i vendosur nuk preket dhe mbahen fort në shalë. Sigurisht që është e rëndësishme të kuptoni psikikën e popullit tuaj për të parandaluar trazirat. Në këtë kontekst Hitleri ka vërtetuar se ai është një popull i mirë demagog ishte. Për të siguruar që populli nuk do të revoltojë, duhet ta zbatoni këtë parim të thjeshtë të përmendur nga Hitleri.

MakiaveliPor Hitleri nuk ishte origjinal në këtë. Ju kishit quajtur edhe një zotëri Niccolò Machiavelli. Libri më i famshëm i Machiavellit 'Il Principe' përmban një numër të maksimumeve rreth politikës. Për të ruajtur pushtetin për shembull, trashëgimtari i trashëguar duhet të monitorojnë me kujdes strukturat socio-politike. Machiavelli pohoi se morali publik dhe morali personal janë dy gjëra të ndryshme. Ai theksoi se korrupsioni moral është i nevojshëm për sigurinë dhe stabilitetin. Një regjent duhet të ndërtojë një reputacion dhe, herë pas here, të veprojë si imorale. Ndonjëherë kjo duhet të shoqërohet me forcë brutale dhe mashtrim. E pra, kjo e fundit është pikërisht ajo që Hitleri tha në kushte kaq shumë. Tani ne kemi një çmim për nder të këtij parimi në Holandë. Për shkak se ajo mund të jetë një tronditëse pak për të përmendur këtë çmim Adolf Hitler - që e di Adolf Hitler nuk ka - ata kanë ndoshta vetëm (i sigurt bukur) vendosi çmimin për të përmendur krejtësisht i panjohur për mesatare amerikane: Makiavelin . Për më tepër, Makiaveli nuk ishte shi, dhe ai nuk ka Holokaustit në ndërgjegjen e tij. Idetë e tij janë shumë të qarta.

Lajmi që masat konsumojnë çdo ditë është gjithnjë e më e qartë e mbushur me gënjeshtra, por për shkak se shpesh përsëritet, njerëzit priren të mendojnë se duhet të jetë e vërtetë. "A nuk mund të ndodhë që të gjitha ato stacione televizive dhe gazetat me qëllim lëshojnë të njëjtën histori në mënyrë të gënjeshtërt? Nuk mund të jetë se ata të gjithë po bashkëpunojnë në një gënjeshtër? " (Shih, këtu)

Media është vazhdimisht në njërën anë për të aplikuar parimin e "Die Grosse Luge 'Adolf Hitler dhe tjetra përsëri dhe përsëri në kërkim për çështjet që shkëpusin masat nga të menduarit në mënyrë kritike rreth çështjeve që me të vërtetë rëndësi. Kjo është arsyeja pse ju e bëni këtë lufton domate në Digë dhe po debatohet peck i zi fryrë në lartësi të mëdha. Dhe natyrisht njerëzit e lënë veten të zvarriten në diskutime kaq të pakuptimta. Gjithçka bie nën parimin: 'Jepini popullit bukën, luajini 'dhe në këtë rast hidhëroni' Zwarteepietenwet '. Imagjinoni se njerëzit do të thellohen dhe zgjohen nga 'Die Große Lüge'?

A jeni kureshtar se kush ka të drejtë për çmimin Machiavelli këtë vit? Unë tashmë mund të shoh disa emra që mund të emërohen: Frans Timmermans, Mark Rutte dhe të gjithë ekipin NOS ose më mirë të gjithë mediat kryesore të rrymës. Çfarë kanë? MH17 gënjeshtër ende shiten mirë! Në një kuptim të caktuar, ju mund ta gjeni atë bukur. Apo duhet të arrijmë në përfundimin se personi mesatar holandez thjesht nuk është shumë i zgjuar?

herder_hond

Lista e lidhjeve burimore: wikipedia, wikipedia, NOS.nl, AD.nl

Të gjitha aksionet 709
468 ad

41 Comments

 1. Çmimi i Machiavellit mund të shkojë edhe tek DJ-ja jofiale, e cila kalon në mënyrë kaq të qetë me flasin e qetë, sikur ranë nga piedestalet e tyre, ai ai ai,
  Këtu në këtë faqe (më poshtë) ai duhet të shohë se ka shumë të qarta "RC" në valvulën e hundës, atë foto të Cor ju e dini Giel ......... ..

  http://www.3fm.nl/nieuws/detail/359657/Giel-draait-nummer-van-overleden-passagier-MH17

  por Jeroen Akkermans ka fotografuar "RD".

  https://www.flickr.com/photos/jeroenakkermans/14725463561/in/set-72157645471359080

  Pyetja: "a janë njerëz të zi / bardhë kontrabandë përgjatë rrugës? për të ndryshuar / pikturuar "C" në një "D"? "

  Thuaj Giel: nuk kanë kërkuar edhe një herë për gazetarë të tjerë, si: "Hey guys, si në lidhje tani me RD dhe RC", që është pjesë e numrin e identitetit, po si pasaportë apo targë tuaj numri kaq të rëndësishme? është kështu.

  Nëse e shihni si dëshmitar okular se një petë e zezë vjedh kërpudhat, nuk thoni se ishte Sinterklaas (që është identiteti i diçkaje të shprehur në një këngë)

  Dhe këtu imazhet e falsifikuara të Giel Belen transmetojnë 3FM, ju shihni duke folur për një moment, por më vonë tingulli dhe imazhi nuk janë më të sakta, ne po presim përgënjeshtrimet

  http://giel.vara.nl/media/318484

  • ajo motër e është biseda shumë e ngazëllyer për dikë ku motra sapo ka vdekur dhe ata gjejnë Giel gjithashtu shumë fantastike

 2. Me të vërtetë Martin, 9-11 është një fillim shumë i mirë,
  Nëse e kuptoni saktë, pjesa tjetër do të jetë shumë më e lehtë,
  Oh dhe në lajmet që harron derrat që janë ruajtur dhe vrarë së pari, Sharon Dijksma e quajti këtë situatë si Kafka
  Radio 1.

 3. Sidoqoftë që disa njerëz bien mbi Zwarte Pieten, por kundër skllavërisë-lavdërim në Traineri i Artë ata nuk bëjnë një rast:

  http://wishfulthinkingleiden.files.wordpress.com/2012/12/linker-zijkant-gouden-koets.jpg

  Çfarë do të thotë Royal Hypocrisy?

  • Logjikisht Sablo që skllevër të ndihmojë ndërtimin e pasuri e familjes mbretërore, nuk është çudi që ata janë ende për t'u nderuar në këtë përbindësh të kultit groteske personalitetit të familjes gjermane. Në fakt, një kit opiumi duhet të shfaqet edhe në një inspektim më të afërt.

 4. Pyetje jashtë temës që sapo erdhi në mend gjatë hulumtimeve të mia në artikuj të tjerë të lajmeve, të tilla si misioni Rosetta në kometë 67 / P.

  Unë ende nuk mund të kuptoj pse ESA 1.3 miliardë të parave publike po shpenzohen në këtë kometë, 800 milion kilometra larg.

  Në FAQ në esa.int ajo thotë se 50 merr minuta para se një komandë të arrijë lander Philae e cila është e vërtetë në aspektin e distancës në dritë vjet; por kjo do të thotë, sipas mendimit tim, se ESA mund të komunikojë me atë hapësirë ​​mëkati me shpejtësinë e dritës.

  Si në tokë ESA në 2004 arriti të lidhë 800 milion kilometra të komunikimit me shpejtësi të lehta? Ne nuk ishim duke pompuar kilobitjes 500 mbi linjat e bakrit? A nuk lidhjet satelitore ishin veçanërisht të ngadalta dhe kufizuese? (6.000km max) A nuk është qesharake që rrjetet kompjuterike të komunikojnë me të ashtuquajturën 'Ethernet'? Eter ... ajër mbi retë. Përveç kësaj, shumë referenca egjiptiane gjatë misionit Rosetta, të tilla si pajisjet matëse të OSIRIS.

  Na vjen keq për çështjen jashtë temës, ende do të doja të pyesja. Dikush?

  • Kjo nuk ishte shaka e tyre? Ashtu si ulja e hënës dhe Marslander. Është e gjitha iluzion të jetë në gjendje të krijojë buxhete të zeza nëpërmjet NASA-s.

   • Kjo shans është e pranishme po.

    Aktualisht unë jam plot me habi Planet e Dymbëdhjetë të Zecharia Sitchin. Çfarë mendoni për deklaratat e tij?

   • E shoh Sitchinin si një opozitë të kontrolluar.

   • @Sablo Joël van der Reijden gjithashtu e vendos Sitchin në vendin 19 të opozitës së kontrolluar të majtë.
    https://wikispooks.com/ISGP/global_power_structures.htm

   • @ Dunquijotte Faleminderit për lidhjen, çfarë qëllimi bëri Sitchin?

    A ka sjellë teoria e tij se gjatë Rilindjes një grup murgësh mund të falsifikojnë një kronologji të re? Unë mendoj se ju doni të kushtoj një post në blog për këtë, kam interesin tim në çdo rast! ????

  • ndoshta me valë radioje, sepse ata po shkojnë me shpejtësi të dritës që mendova.

   • Thanks Falas, valët e radios të vërtetë duket të jetë duke lëvizur me shpejtësi të lehta nëpër hapësirë. Vazhdoni ta gjeni atë të veçantë që ESA / NASA tashmë mund të marrë 2004 në HD për rreth 1 miliardë kilometra nga multimedia e hapësirës së thellë.

    Unë gjithashtu vazhdoj të gjej zgjedhjen për këtë kometë interesante. A do të duan akoma të testojnë historinë e krijimit sovjetik të sistemit tonë diellor?

    Pllakat e argjilës që gjenden në Mesopotami, që dokumentojnë planetin Tokë Tiamat, hënën tonë të tanishme, një planet të pavarur të quajtur Kingoe; kur planeti Marduk kaluar planetet e jashtme dhe satelitor u përplas me Tiamat Tiamat duke e ndarë jashtë në tokë dhe rripin asteroid, dhe Kingoe (Hëna) orbitë rreth diellit humbur dhe mori një orbitë të re.

    Planet Marduk u quajt Nibiroe, që fjalë për fjalë do të thotë planeti i kryqëzimit. Planeti i dymbëdhjetë në sistemin tonë diellor që ne nuk e pamë në mijëvjeçarët e fundit për shkak të viteve të saj 3600. Krerët dhe banorët e atij planeti? Nefilim dhe Annoenaki.

 5. @ trebor dhe të tjerët, të gjithë ata të afërm që bisedonin në media.
  Prindërit e daisy dhe mik në të gjitha tregon flasin, motra në giel etj.
  Se këta njerëz mund ta sjellin këtë, është një mister për mua nëse diçka nuk është e drejtë.
  Identifikimi zgjat shumë dhe gjatë dimrit askush nuk shkon me të vërtetë në Ukrainë për të kërkuar / hulumtim që është i qartë!
  Ata kanë drenazhuar të gjithë gjë për javën e parë dhe tani është një turp nëse ka ende mbetje njerëzore që askush nuk po bën.
  Megjithatë, në mal dhe zjarrfikës thirrësit në sheshin në Kiev, kjo është e rrezikshme!
  Me këtë "kabinet" ju nuk do të fitoni luftën që është një fakt.
  Nesër, të gjitha kukullat e përsëri poshtë për të na informuar se vitin e ardhshëm do të vazhdojë scrabbling padëgjuar dhe tonë ,, ,, Mbreti na kërkon të jetë në solidaritet dhe për të marrë pjesë, i ruifvreter Katrien tij !!

 6. Mendoni se nuk janë aq të zgjuar, sepse shumica nuk guxojnë të bëjnë pyetje.

 7. "Jepini popullit bukën, lojrat dhe 'ligjin e zezë'
  Mos harroni luftën psikologjike:

  "Gurthemeli i të gjitha doktrinave bashkëkohore imperialiste strategjike, duke përfshirë doktrinën termonukleare, është luftë psikologjike.

  Përdhunimi i Fashizmit të Mendjes

  Ishte përafërsisht 30 vite më parë se Kurt Lewin dhe Brigadier General dr. John Rawlings Rees propozoi metodat e zhvillimit të kontrollit politik bazuar në popullatën psikiatrike. Ata propozuan që kjo të bëjë popullsinë nënshtruar me urdhrin Schachtian botëror ekonomik, Sa pasuesit Rockefeller-lidhur agjencitë po komplotonin për të instaluar në një pikë në dekadat përpara menjëherë. Që nga ajo kohë, format e ndryshme të luftës psikologjike të zhvilluar nga Lewin, Rees, bashkëpunëtorë të tyre dhe studentët kanë qenë tipar qendror i aktiviteteve të një grup të gjerë botëror të interlocking "tanke dhe mendoj se" të veçanta "komisione".
  Rëndësia e George Orwell romanit të famshëm nëntëmbëdhjetë tetëdhjetë e katër është se shkrimi i tij është frymëzuar nga një angazhim për një rend botëror ekzistuar tej Sa ndjekës në mesin Rockefeller agjencive kryesore të familjes të dominuar nga anglo-amerikane të inteligjencës politike nga fundi i 1940s. Ashtu si në të mirë-njohur zyrtarë të shumtë të lartë të sindikatës dhe festoi shifrat social-demokratike politike, dhe "kulturore", Orwell ishte një operativ i inteligjencës për shërbimet anglo-amerikane CIA sis bestgames. Ky punësim e solli atë në një shoqëri të privilegjuar me bashkëpunëtorë të tjerë të lidhur direkt me Institutin e Tavistock të Londrës. Disa prej këtyre personave të Ditëve të njohur për të kanë shërbyer me Orwell ishin direkt të përfshirë në zhvillimin e skemave kryesore sociologjike dhe psikologjike fashiste, Sa pasuesit tashmë kishte këmbë është miratuar Tavistock off bordet vizatim nga fundi i 1940s. Romani i tij reflekton drejtpërsëdrejti informacionin e brendshëm. "

  "FASKIZMI ME NJË FËMË DEMOKRATIKE" ROCKEFELLER "
  Studimet Strategjike të ICLC.
  Fushatësi, Gazeta e Grupit Kombëtar ose Komitetet e Punës
  Vol.8 Nr. 1-2 Çështja e dyfishtë Nov-Dhjetor. 1974 $ 1.50
  http://www.wlym.com/PDF-68-76/CAM7411.pdf

  Mendoni për Sandy Hook, MH17 etj. Nëse ka qenë një Hoax dhe coverup, ku kanë qëndruar të gjithë pasagjerët? Fushata e fundit Ebola gjithashtu bie nën kategorinë e luftës psikologjike:

  http://www.infowars.com/video-ebola-patient-escapes-quarantine-spreads-panic-in-liberia/

  Pastaj, në mbrëmje, filma 'komod' si Shpërthimi dhe Kontaminimi shfaqen në TV. Një film i mirë për të parë, e cila ndriçon një cep të vellos në hype e fundit Ebola është "Covert One: The Hades Factor (2006) dhe Stephen Dorff.

 8. Hej Martin
  keni informacione të dobishme për ju, shikoni se çfarë mund të bëni me të.

  http://www.davidicke.com/headlines/isis-revealed-as-israeli-secret-intelligence-service/

 9. 1 në njerëzit 10 e gëlltit këtë.
  Të tjerët e prejnë ose ndalen.

  Pse? Ajo minon themelet e një demokracie dhe një ndjenjë sigurie. Shumica nuk mund ta përpunojnë atë në një bisedë.

  Rinia përpunon informacionin dhe më pas thotë: logjikisht. Ne jetojmë me shumë njerëz në këtë planet.

  Dhe kjo më frikëson më shumë.

 10. Unë nuk kam shikuar TV për një kohë të gjatë. Por këtë mëngjes gjatë mëngjesit, unë vetëm i dha një përpjekje për të marrë pjesën time të verës dhe sepse ju duhet të dini armikun tuaj. Por çfarë lloji i lajmit ishte i tëri? Gjelbëra për të cilat Wilders u ftua edhe në studio. Ai na siguroi të gjitha që ai padyshim do të bëjë pyetje parlamentare për këtë çështje jashtëzakonisht të rëndësishme. Kishte disa mallkime rreth minjve. Në minutat 30 që pashë, asgjë nuk diskutohej me të vërtetë që ka rëndësi. Mendova pikërisht atë që shkrove, Martin. Duket një skenë absurde ...

 11. Nuk ishte aq shumë Hitleri që i bëri këto deklarata, por Goebbels. Ai e kishte mësuar atë përsëri nga Edward Bernays, kushëri i Sigmund Freud. Hitleri ishte nipi bastard i një bankieri Rothschild. Ndoshta një shpjegim se si një ushtar i klasit të parë (jo një trupor!) Dhe një piktor i çmendur i artit donte të krijonte një Perandori 20e në WOI 3 vite më vonë.

  Revizionistët argumentojnë fuqishëm kundër versionit zyrtar të Holokaustit. Dhe masivisht janë përndjekur dhe ndaluar për këtë. Aq shumë është çmimi i "lirisë së shprehjes" që vlen në pjesën perëndimore të planetit të burgut Tokë. E vërteta nuk ka asgjë për të frikësuar nga hetimi, gënjeshtër më shumë.
  Çfarë është e vërtetë në leximin e fituesve të Luftës së Dytë Botërore? Në çdo luftë e vërteta është e para që vdes. Ndjekur nga mirësjellja.

  Demonizimi i AH dhe i popullit gjerman meriton një rishikim. Si fëmijë kam kaluar natën me prindërit e mi në Gjermaninë e pasluftës dhe Austrinë në rrugën për në vende pushimi si Italia apo Jugosllavia. Unë kurrë nuk kam qenë në gjendje të besoj se ata njerëz të ndershëm, të zhytur në mendime dhe intelegjencë në ato vende të denoncuara kishin kryer një gjenocid kaq të tmerrshëm dhe të pakënaqur.

  Kjo është edhe një provë tjetër e manipulimit masiv nga elita e kapitalit që bën dhe thyen popujt.
  Shtypi është arma e tyre e hapur, edukimi i armës së tyre sekrete.
  Ka ardhur deri në pikën që skllevërit e krijuar prej tyre zgjedhin zotërit e tyre të padukshëm kundër çlirimtarëve të tyre të mundshëm. Sindromi i fundit i Stokholmit.

  Në çdo rast, Wilders është kthyer në lajme me Zwarte Piet.
  Ai ishte i heshtur për një kohë të gjatë, pavarësisht nga IS.
  Ose në sajë të IS?

  • Nëse keni një orë ose 6 ka mbetur?

  • PVV: Proleten Vliegen Vangers - Partia e Betrayal - Prima Volks Verlakkers. Die Wilders është një sfungjer që thith rezistencën dhe pastaj e shpërndan atë duke mos bërë asgjë me të dhe duke u fokusuar në pasoja. Sinterklaas është një festë e qeshur, fëmijët tuaj mësojnë të gënjejnë, ku do të godasë. Por shumë surinamezë ose antille që hanë nga rrënojat mendojnë se ai është Marin Luther King, por parazitet (familjet tipike me një prind, në mënyrë që t'i kapni të dy), nën maskën e dëmtimit të gjyshërve të madh. Çdo i burgosur në Afrikë është kapur nga një afrikan dhe i është shitur tregtarëve. Më parë, ata u therën thjesht në luftërat fisnore, por ju nuk dëgjoni asgjë për këtë. A doni me të vërtetë të mësoni rreth diskriminimit, keni pasur për të parë atë shfaqje të Roue Verveer, dhe duke qeshur, atëherë është në rregull. Diskriminimi është një trafik i vetëm, të vetmit që janë të dënueshëm janë të bardhët.

   • Unë vetë pagëzohem dhe ngrihem nga 1962 dhe katolike romake. Aktualisht po zhvillohen gjithashtu mosmarrëveshje nga agjencitë qeveritare ndaj pakicës tashmë të bardhë nga zyrtarët qeveritarë, të cilët shpesh kanë një prejardhje të huaj etnike. Më parë ata ishin njerëz nga ish zonat holandeze koloniale. Por kohët e fundit gjithashtu nga zonat ku Holanda nuk ka pasur të kaluarën koloniale, si Maroku dhe Turqia. Ju thoni:

    "Diskriminimi është një trafik i vetëm, të vetmit që janë të dënueshëm janë të bardhët".

    Kështu që mendoj se ju duhet të kushtoni më shumë vëmendje. Se vetëm të bardhët janë fajtorë për diskriminim është asgjë më pak se një rrotull i tregimit majmun:

    Kush i solli skllevërit në Amerikë?
    Nga Walter White Jr., 1968, 4-12-8
    http://www.rense.com/general81/d3ss.htm

   • @rmstock: Fjalia e fundit ishte një vëzhgim / ankesë rreth asaj se si qeveria holandeze / gjyqësori e sheh atë, prandaj pajtohemi.

 12. Unë mezi shikoj TV, e konsideroj marrjen larg. Keni më shumë besim tek Tommy Teleshopping. Pastaj ju e dini që një produkt i tillë mund të bëjë diçka në rastin më të mirë.
  Sidoqoftë, si një kundërpeshë për të pakuptimtë, unë klikoj në adsenses në këtë faqe për të promovuar mbijetesën. Kush klikon me të?

 13. 9-11

 14. njerëzit; kjo është vërtet e qeshur! Shikoni lidhjen!

  Veçanërisht kupa "Al Kaeda".

  http://mobiel.nu.nl/algemeen/3878798/vs-bereid-met-iran-praten-coalitie-is.html

 15. Mendimtarët e plotë në mëngjes,

  vetëm vëmendjen tuaj në foton aiziz në telegraf këtë mëngjes, do të doja të theksoja modelin foto me flamurin e zi aiziz me ari të saj ari. Kjo bie nën ligjin e Flamurit.

  Frills në flamur do të thotë se ka të holla të ligjit ushtarak sipas ligjit detar.

  megjithatë e mrekullueshme se sa myslimanë analfabetë nga malet e Biri-Birit janë kaq të vetëdijshëm për këtë lloj legjislacioni detar / amejar të vjetër. Veçanërisht duke pasur parasysh faktin se ata kurrë nuk kanë parë më shumë ujë në tërë jetën e tyre se pishina mesatare e verës me ne në kopsht.

  http://www.treeofthegoldenlight.com/Nesara-Constitution/GoldFringedFlags.htm

  Ju lutemi komentoni Don Q sablo mash dhe të tjerët

  sorry if apo temën, por që frills gjithë të ndodhë me flamurin është një tregues shumë nënvlerësuar për të cilat sistemet ligjore janë përdorur në një moment të caktuar. Nën le të themi që ligjet e vogla janë fajtorë derisa të provohet pafajësia juaj.

  në të shkurtër, ligji ushtarak.

  • A keni lidhje me atë flamur të IS-it (IS)? Unë nuk e shoh atë në Telegraaf.nl.

   Mungon njohuria e flamurit faktik, kështu që unë mund t'ju jap vetëm mendimin tim dhe përfundimin e kërkimit.

   Për mua, një flamur përmban sa më shumë vlerë dhe kuptim si një simbol: 0,0 derisa dikush t'i atribuohet diçka. Për këtë arsye, quhet, unë mendoj, 'rituale djeg flamurin', ose një rite kundër një rite. Deri tani mendimi im, tani kërkimi im.

   Op Senate.gov - 'Flamuri i Shteteve të Bashkuara: Ligji federal në lidhje me shfaqjen dhe pyetjet e lidhura' Unë mendoj se është e qartë se flokët e artë apo skajet e tjera nuk kanë kuptim. Citimi kryesor nga faqja 14, e shtypur vetëm me mua me shkronja të theksuara që çoi në përfundimin tim se marzhi i artë = ligji detar / ushtarak është bisha e majmunit:

   Ornaments mbi Shtabin e Flamurit, Fringes on Flag

   Kodi i flamurit është i heshtur për stolitë (finials) për pllakatat e flamujve. Ne e dimë ose nuk ka ligj apo rregullore për përdorimin e një fundi në stafin. Përfundimi i shqiponjës përdoret jo vetëm nga Presidenti, Nënkryetari dhe shumë agjensi të tjera federale, por edhe nga shumë organizata civile dhe qytetarë privatë. Përzgjedhja e tipit finial është një çështje e preferencës së individit ose organizatës.

   Vendosja e një buze në flamur është fakultative me personin ose organizatën, dhe nuk kërkohet Akti i Kongresit apo Urdhëri Ekzekutiv. Fringe përdoret në flamuj të flamujve, të përdorura në flamuj të përdorur jashtë do të përkeqësoheshin me shpejtësi. Frika e një flamuri konsiderohet si një "vetëm pasurim i nderuar" dhe përdorimi i saj zyrtar nga Ushtria daton nga 1895. Një deklaratë e 1925 Prokurorit të Përgjithshëm thotë:

   Frika nuk i përket projektimit sipas statutit. Një skaj i jashtëm duhet të dallohet nga letra, fjalë ose dizajne emblematike të shtypura ose të mbivendosura në trupin e vetë flamurit. Sipas ligjit, shtesa të tilla mund të jenë të hapura për kundërshtim si të paautorizuar; por e njëjta gjë nuk është domosdoshmërisht e vërtetë për skajin

   Duke cituar këtë, kjo është dhe mbetet gjuhë e paqartë gjuhësore juridiko-politike. Këshilla ime, pra, është të pyesni gjithmonë sipas legjislacionit që aplikon një autoritet para se të hyni në një ndërtesë qeveritare / sallë gjyqi. Nëse nuk merrni një përgjigje të qartë, kërkoni që ta konsiderojnë pranimin tuaj fajin ose të pafajshëm nëse refuzoni të hyni.

   Shpresojmë që ju keni disa komente dhe kërkime ??

 16. Cili flamur po fluturon sot në oborr?

 17. Për fat të mirë, ne nuk jemi të vetmit mendimtarë të plotë këtu

  http://youtu.be/lP7SO8_IS9U

 18. Si Homer Simpson thotë, nëse TV thotë se, atëherë ajo duhet të jetë e vërtetë !!!!

 19. Në 1935 shërbëtorët ishin thjesht të bardhë.

  • Pra, kjo është vetëm për shkak që ka Dam, Delta punon, kanali Amsterdam Rhine, i-lindje Veriut dhe Flevopolder digave Fields Turf bërë ushqimin dhe pjesa tjetër e këtij vendi të tërë ndyrë
   Saktësisht !!!!!!!

  • Kush e ka Dam, Delta punon, kanali Amsterdam Rhein, i-lindje Veriut dhe Flevopolder digave Fields Turf bërë ushqimin dhe pjesa tjetër e këtij vendi të tërë ndyrë
   Saktësisht !!!!!!!

 20. Flisni tekstin Geert Wilders APB 2014

  , Pikërisht dy muaj më parë, në korrik 17 ndodhi qindra familje në vendin tonë gjënë më të tmerrshme që mund të ndodhë njerëzit: Humbja e 1 ose ato më të dashurit. E gjithë Holanda ndau këtë trishtim. Ne kurrë nuk do t'i harrojmë viktimat. Vera e 2014 do të mbetet gjithmonë verën e MH17.

  VZ, unë do të kishte bërë grupi im të japë një kompliment të sinqertë për qeverinë, dhe në veçanti Kryeministrin dhe të punëve të jashtme dhe të mbrojtjes për mënyrën se si ata punojnë dhe veçanërisht mënyrën se si ajo është duke vuajtur kombi e dinte ta vinte fjalën.

  Është shumë e habitshme se Fan compimenten jonë Izraeli i ka dhënë një qeveri gjithsej paaftë janë bastards së bashku për të rrini tërë [gënjeshtër zbulimin]] në fatkeqësi ose janë referuar sarkazëm, por unë nuk e bëjnë.
  Kjo gur poshtë është larg nga e para, së pari e vërteta dhe pastaj vetëm kompliment Geert ose e keni bërë këtë falë Izraelit

  • Kjo e bën përfshirjen e Izraelit gjithnjë e më qartë. Pak budalla i zio Geert.

 21. Geert varet në pallton e Izraelit.

 22. Të nderuar njerëz, ju lutemi të vini në Hagë me të gjithë 27 Janar!

GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër