Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

Intervistë me ambasadorin e Izraelit Haim Divon me koment

Intervistë me ambasadorin e Izraelit Haim Divon me koment

Postuar sot Trouw1 e gazetave propagandistike në Holandë (të gjitha ato i shërbejnë interesave të shtetit dhe prandaj janë të gjitha përkufizim propagandistike), një intervistë me ambasadorin e Izraelit në Holandë. Sepse e gjej aq transparente saqë tani po vendoset dhe për shkak se gjithçka është saktësisht e parashikuar, do të doja të shtoja komentet e mia në atë intervistë. Më poshtë do të shihni pyetjet dhe përgjigjet e përmendura në Troub. Më poshtë do të shihni komentet e mia mbi këto përgjigje.

A vëreni një qëndrim të ndryshueshëm ndaj Izraelit në Holandë?
"Është shumë herët për të arritur në një përfundim. Por mund të them që demonstratat janë më të zhurmshme, me slogane antisemite, thirrjen për të vrarë hebrenjtë. Ky është një element i ri. Unë nuk jam aq i sigurt saqë pasqyron një ndryshim të gjerë. Unë mendoj se ka grupe radikale me slogane të papranueshme. Ekziston liria e fjalës, por ka kufij të kaluar. "

[Martin Vrijland] Kjo ndodh për shkak të faktit se Izraeli me vetëdije bën qindra vdekje në mesin e civilëve palestinezë me "terrorin" e Hamasit si alibi të rremë (një klub i krijuar nga vetë shërbimet sekrete); përmes të cilit njerëzit janë të shtyrë me vetëdije në dëshpërim dhe zemërim. Kjo është planifikuar fjalë për fjalë. Nga ana tjetër, ajo vjen nga infiltruesit që duan të ndezin zjarrin. Sloganet e papranueshme ndoshta vijnë nga mëngë revolucionarë të cilët ishin gati për të filluar këtë zjarr.

A ka pasur ndonjë kufizim në Izrael? Moshe Feiglin, zëvendës kryetari i parlamentit izraelit dhe një anëtar i partisë Likud të kryeministrit Benjamin Netanyahu, bëri thirrje për dëbimin e palestinezëve nga Gaza.
"Ky është një zë i vetëm, i cili nuk përfaqëson shumicën dërrmuese. Ai gjithmonë përpiqet të marrë pozicione ekstreme. Netanjahu ka thënë të mërkurën se ai dëshiron të punojë me Autoritetin Palestinez. "

[Martin Vrijland] Intervistuesi me vetëdije i kontribuon lojës propaganduese të nxitjes së popullsisë palestineze dhe me vetëdije përsërit qëndrimet që i bëjnë të zemëruar të gjithë. Roli i ambasadorit është 'djali i mirë'. Ne gjithmonë e shohim atë lojë brenda "iluzionit të demokracisë"; ku zonja dhe zotërinj gjithmonë luajnë rolin e 'djalit të mirë' kundrejt 'djalit të keq'.

Nëse Feiglin është një tingull ekstrem, pse është ai pjesë e partisë qeveritare?
"Në sistemin tonë demokratik, anëtarët e partisë zgjedhin kandidatët e tyre. Ajo pasqyron një reaksion emocional dhe një traumë. Ende ka qytetarë izraelitë që nuk duan të kthehen në shtëpinë e tyre. Pa provokim ne u sulmuam me raketa. Por më lejoni të jem i qartë. Nëse dikush, duke përfshirë një parlamentar, kalon një kufi dhe bën një vendim të paligjshëm, do të merren veprime ".

[Martin Vrijland] Tinguj të tillë ekstremë janë vetëm të dëshirueshme. Ata synojnë të rrisin zemërimin mes popullatës muslimane në mbarë botën kundër hebrenjve; ndihmuar nga menaxherët e revolucionit të cilët janë gati kudo për të hedhur naftë në zjarr. Dikush dëshiron të hipertemizëm dhe të shtyjë "urrejtjen e hebrejve". Kjo është arsyeja pse është planifikuar dhunë ekstreme në Rripin e Gazës dhe kjo kërkon elementë ekstremë. "Ende ka qytetarë izraelitë që nuk duan të kthehen në shtëpinë e tyre"? Si për të gjithë ata palestinezë që nuk kanë më një shtëpi dhe të gjithë të vdekurit që kanë rënë mes palestinezëve?

A do të ndodhë ajo që po ndodh tani në Gaza, edhe për traumën dhe mbështetjen për një lëvizje më ekstremiste sesa Hamasi?
"Ne dëgjojmë zëra nga Gaza nga njerëzit që kuptojnë se çfarë u ka bërë Hamasi atyre. Deri tani ata nuk mund të flasin sepse janë arrestuar ose vrarë. Çfarë do të ndodhë është se gazetarët do të raportojnë për këtë më vonë kur ata janë jashtë Gazës. Tani ata kanë frikë nga jeta e tyre. "

[Martin Vrijland] Nonsense. Hamasi u krijua nga vetë Mossad, siç shpjegohet tashmë në ky artikull. A janë këto gënjeshtrat propagandistike për të cilat një ambasador mund të mbledhë pagën e tij bujare?

Shumë njerëz në Holandë ndjejnë zemërim për vdekjet më shumë se 1500, duke përfshirë qindra fëmijë. Ata kanë idenë se një pjesë e saj ishte e shmangshme. A janë 1500 të vdekur proporcional?
"Duke folur për proporcionalitetin në luftë është shumë e komplikuar. Ishte proporcional Dresden? Në një luftë bëni gjithçka që mundeni. Vëzhguesit e huaj me një sfond ushtarak thonë se ne tregojmë më shumë përmbajtje sesa vendet e tjera. Çdo vdekje civile është një tragjedi, por më shumë se gjysma e të vdekurve ishin terroristë ".

[Martin Vrijland] "Gjysma e të vdekurve ishin terroristë." Cilat terroristë? Ajo e Hamasit? Por a nuk u krijua Hamasi nga vetë Izraeli? E pra, se shumë nuk do të besojnë. A e bëri Maurice de Hond personalisht një sondazh në Gaza duke pyetur se sa "terroristë" të vdekur ranë në një sulm? Ky ambasador provon të jetë një ambasador i mirë i arrogancës sioniste dhe axhenda e nxitjes dhe tronditjes së popullsisë. Ai me vetëdije hedh naftë në zjarr me deklaratat e tij dhe ka të ngjarë që ai të jetë në lajme brenda disa orëve me raportin se ambasada izraelite duhet të sigurohet shumë për shkak të kërcënimit antisemit.

Ahron Bregman, një ish-oficer artilerie në ushtrinë izraelite dhe tani një lektor në departamentin e studimeve të luftës së Kolegjin Mbretëror të Londrës, thotë se numri i viktimave mund të reduktohet, si Izraeli bast artileri të rëndë pranë spitaleve dhe shkollave, si dhe nga aeroplanë vetëm bomba 250 vend 1000 kile hedh. A jeni dakord?
"Ka shumë mendime. Ne gjithashtu kryejmë hetimet tona. "

[Martin Vrijland] Izraeli thjesht duhet të ndalojë kryerjen e genocidit me çdo lloj bombe. Ky lloj shaka po kontribuon me vetëdije edhe në zemërimin e lexuesit. Kjo është ajo që ata janë deri në; si intervistuesi (propagandisti) dhe ambasadori.

Por a mund të komentoni në mënyrë specifike mendimin e Bregman?
"Meqenëse ai nuk ishte aty ai flet si dikush që largohej nga ushtria shumë kohë më parë. Unë mendoj se njerëzit tanë do të vijnë me të gjitha përgjigjet ".

[Martin Vrijland] Izraeli duhet të ndalojë vrasjen e njerëzve për shkak të axhendës së saj të "antisemitizmit".

Ata vëzhgues për të cilët po flisni, cilët nuk ishin atje gjithsesi?
"Disa bëjnë."

Ishin ata dëshmitarë të sulmeve dhe ata kishin një pamje më të mirë se Bregman?
"Disa bëjnë. Koloneli Richard Kemp ka folur për këtë. Nuk e di nëse ai ishte atje vetë, ndoshta. Ai dikur ishte me ushtrinë britanike. Dhe kam lexuar një artikull në një revistë ushtarake. Por ne duhet të kuptojmë se terroristët fshehin qëllimisht midis qytetarëve dhe shpresojnë që ne të shkaktojmë viktima. Ne bëjmë çmos për të shmangur këtë, por mund të bëhen gabime në një luftë ".

[Martin Vrijland] Gënjeshtra se ajo është e shtypur duket se është plotësisht e ligjshme për sionistët. Kështu mund të thuhet thjesht se "terroristët" janë të fshehur në mesin e qytetarëve. Për hir të lehtësisë, ne ende harrojmë se Hamasi është një shpikje izraelite.

Izraeli thotë se e ka lënë Gazën në 2005. Shumë avokatë dhe vende ende e shohin Gazën si territor të pushtuar. Izraeli kontrollon hapësirën ajrore, ujërat territoriale dhe kufijtë. A është zhdukur vërtet Izraeli?
"Po. Më vonë duhej të merrnim disa masa. Pak pasi u larguam ne pamë kontrabandë armësh, armiqësi dhe retorikë të dhunshme. Ju bëni gjithçka gradualisht. Gjermania nuk mori menjëherë një ushtri pas luftës ".

[Martin Vrijland] Kjo dëshmon gjithnjë e më shumë se kjo Archontische Bartësit standardistë sionistë nuk kanë ndërgjegje. Si guxon ky njeri të guxojë të krahasojë Rripin e Gazës me Gjermaninë naziste? Kjo gjithashtu duhet të kontribuojë në zemërimin e grupeve të popullsisë palestineze dhe muslimane; në këtë rast brenda Holandës.

Gjermania përfundimisht fitoi një sovranitet të plotë. Kryeministri Netanjahu tha së fundmi se Izraeli kurrë nuk do të heqë dorë nga kontrolli i sigurisë mbi kufirin jordanez. A i marrin palestinezët një shtet realisht sovran?
"Është pjesë e hapave gradualë për të krijuar besim. Siguria është më e rëndësishme për ne. Kontrolli i sigurisë është një hap i ndërmjetëm, në varësi të zhvillimeve. "

[Martin Vrijland] Dy intervistuesi dhe "ambasadori" tani kanë nevojë për ndihmë për të përfunduar idenë e çmendur për të krahasuar palestinezët me Gjermaninë naziste dhe të shkojnë të papenguar nga ky imazhet. Gjaku i lexuesit duhet ndoshta të sillet në pikën e vlimit me këto lloj deklaratash.

Disa ish-oficerë izraelitë thonë Izraelin në vitet shtatëdhjetë dhe tetëdhjetë e hershme nuk ka ndaluar rritjen e Hamasit, do të shërbejë me shpresë se si një kundërpeshë ndaj Fatahut. A ishte kjo qasje një dështim?
"Nuk e di, mundet. Askush nuk mendonte që një organizatë që u përqendrua në shërbimet sociale, diçka që na pëlqente, do të ndryshonte taktikat dhe ideologjinë e saj. Doli të ketë për qëllim të fitojë popullaritetin dhe pastaj të luftojë kundër PLO-së. "

[Martin Vrijland] Një përpjekje për të mbyllur faqet e internetit të tilla si ato të Martin Vrijland (që ne e dimë se ajo është lexuar gjerësisht) duke pretenduar se Hamasi ishte një shpikje izraelit. Hamasi është i njëjtë për Izraelin me atë që Al Qaida dhe ISIS (IS) për Amerikën (lexo gjendjen vasale të Izraelit) është: një "armik" vetë-krijuar që në të vërtetë formon një ushtri mercenare për vetë Sionistët. Ne duhet të merremi me dekada të ashpra të gënjeshtrave të vazhdueshme të propagandës që duhet t'i shqyrtojnë sytë e tyre të mbyllur brez pas brezi.

Ka raporte që mbështesin Izraelin midis brezave të rinj në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara po bie, a jeni i shqetësuar për këtë zhvillim?
"Frika nuk është fjala e duhur, por na shqetëson. Kjo është arsyeja pse ne bëjmë çmos për të shpjeguar situatën tonë. Asnjë vend në Evropë apo SHBA nuk përballet me të njëjtën gjë si ne. Kemi sulme të përsëritura raketore. Dhe sunitë ekstremiste madje vrasin sunitë. Imagjinoni çfarë do t'i bëjnë Izraelit ".

[Martin Vrijland] Ajo që ky ambasador ndoshta do të thotë është se çfarë është saktësisht planifikimi. Ata jo vetëm që dëshirojnë që mbështetja për Izraelin të zvogëlohet, por se ata kanë një alibi të mirë të vetë-krijuar ndaj hysteremitizmit në mesin e popullatës. Nga njëra anë, ky është një efekt natyral, sepse gjenocidi i kryer nga Izraeli çon në zemërim; nga ana tjetër, është nga shërbimet sekrete me të revolucionarë ushqyer. Punë të brendshme gjithashtu do të zhvillohen në të cilat do të bëhen sulme ndaj objekteve izraelite. Është vetëm një çështje kohe. E gjithë kjo i shërben planit të madh zionist që tashmë është përshkruar nga muratura e shkallës 33e të ritit skocez, Albert Pike në letrën e tij për Mazzini në 1871 (shih këtu).

Lista e lidhjeve burimore: Trouw.nl

Të gjitha aksionet 50
468 ad

12 Comments

 1. https://www.youtube.com/watch?v=Dda-0Q_XUhk
  GJASHTËMËGJIGJET JEMI 1915-1938 HD

  • Logo e gazetës 'The Sun' përfaqëson Saturnin (dielli i dëbuar sipas Saturnistëve), planeti i gjashtë i shikuar nga dielli ynë. Artikulli i paraqitur është nga 6 June (muaji i gjashtë)

   666

   • Gjithashtu vini re datën e New York Times: tetor 18 - 1918

    Tre herë 8 e 'octogan' .. njerëz si simbolizëm

 2. Hitleri ishte një pasardhës i Rothschild i cili ishte trajnuar në Angli. Lexo më shumë në librin Robin de Ruijter:

  http://www.martinvrijland.nl/2014/01/09/nieuw-keihard-bewijs-dat-hitler-duitsland-ontsnapte-met-behulp-van-cia/

 3. Artikull i mirë. Jeni këtu për herë të parë. Nipi im u krijua për (ma) FI (F) A.

  @TREBOR Pra, shihni se sa njerëz tashmë po përgatiten për ngjarje ... ..

  Masakrave janë iniciuar me të vërtetë deri në fund të shekullit të Warburg 19de sepse demokratët votat e nevojshme për të "Elite-planifikim" është thekshëm përmes Senatit. Ata ishin shpëtimtarët e hebrenjve duke u ofruar atyre një jetë të re në SHBA Megjithatë, ishte e nevojshme të votohej për demokratët. (Burimet mund të gjenden në Boogeyman Peter Stuivenberg dhe unë gjithashtu besoj në Librat Rider)

  Këtu është mirë për të parë se ata të zgjidhur një problem duke krijuar një problem ku ata tashmë kanë zgjidhje dhe mund të shërbejë si një zgjidhje për planifikimin afatgjatë (entitet Fondacioni Holokaustit sionist në Palestinë etj) Lidhur dots.

 4. Video për masakrën e Izraelit dhe bombardimin e ambulancave
  http://www.bollyn.com/#article_14824

 5. Unë jam këtu për herë të parë pasi edhe një herë padrejtësisht kam marrë ndalimin e njëpasnjëshëm në NUJIJ.

  Supozoni se një ushtar virtual IDF ka infiltruar redaktorët NUJIJ.
  http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/3282182/2012/07/05/Leger-Israel-rekruteert-virtuele-soldaten.dhtml

  Artikull i mirë.

 6. Nuk e di se në cilin artikull duhet të vendoset kjo lidhje, kështu që bëni këtu. Me një iniciativë për ju Martin, nën titullin "Lajmi i vërtetë"
  http://langleveeuropa.nl/2014/08/twee-jaar-lang-leve-europa-huishoudelijke-mededeling/

 7. Të gjitha linjat shkojnë në Rothschild. Që nga Mesjeta. Amschel Mayer Bauer dhe zogjtë e tij kanë në shekuj më pak se 2 në botë skllavërimin. Vini re hebrenjtë e rremë që nuk kanë lidhje historike ose gjenetike me popullin hebre nga Bibla.

  Ata tani kontrollojnë të gjithë botën perëndimore dhe ndoshta Rusia gjithashtu merr pjesë në lojë, ashtu si më parë nën Stalinin. Lufta e Dytë Botërore ishte që nga fillimi kartela e goditur.
  Ose ndoshta Putini sheh humorin dhe luan luajtje të dyfishtë.

  Jo rusët por kinezët janë makthi më i madh për Rothsçajlld. Ata nuk kanë asnjë kontroll ndaj këtij populli. Ky komb pa furnizimin me energji dhe furnizimin jo adekuat të ushqimit nuk do të pranojë shantazh nga sionistët. Fantazia Zioniste NWO shkon në një vend që përfshin jo më pak se një të gjashtën e popullsisë së botës.

  Veza aktuale e pjekjes me Rusinë është zbavitje. Sfondi është interesa shumë të ndryshme. Ndikimi i Kinës në Lindjen e Mesme dhe veçanërisht në Afrikë. Ndikimi i sunetit kundrejt shia.

  Të gjitha partitë politike, ekonomike dhe fetare luhen kundër njëri-tjetrit.
  E drejta në shekullin e kaluar. Përgatituni për WWIII.

 8. Rothsçajlldët: Sundimtarët Financiar të Kombeve
  Nga John Reeves
  Çikago: AC McCLURG & CO. 1887
  Të gjitha të drejtat e rezervuara.
  https://archive.org/details/rothschildsfinan00reevuoft
  https://archive.org/download/rothschildsfinan00reevuoft/rothschildsfinan00reevuoft.pdf

GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër