Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

ISIS ose Ishtar është Venusi, gruaja e Tamuzit, Kronos, Osiris, Saturni

ISIS ose Ishtar është Venusi, gruaja e Tamuzit, Kronos, Osiris, Saturni

Meqë hasni mjaft emra në mitologji, dukej e dobishme për mua që ta sqaroja këtë. Jo se unë jam një ekspert në fushën e Mitologjisë, por unë studioj dhe përpiqem ta përmbledh atë, në mënyrë që të bëhet e qartë. Kohët e fundit kam folur shumë për kultin e Saturnit. Unë nuk e bëj këtë sepse më pëlqen aq shumë. Jo, e bëj këtë sepse po shpërthen me simbolizmin e Saturnit rreth nesh. Shenja e syrit 1 është një referencë në Polin e Jugut të Saturnit. Fatura e dollarit përmban shenjën e syve, ne e shohim atë në industrinë e muzikës, ne kemi një sy-muze në Amsterdam. Kudo që të shikoni mund ta shihni syri. Dhe pastaj ne kemi ato simbole të tjera si kub, hekzagram, yll me gjashtë koka dhe kryq, të cilat të gjithë i referohen Polit të Veriut të Saturnit (të tilla si këtu en këtu shpjegohet). Ka një dëshirë të mirë për Saturnin dhe është treguar kudo. Duket të ketë një lloj fanatizmi prapa kësaj, siç është dëshmuar më poshtë ndërtesës së muzeut të Frisianëve (kub, Baphomet dhe piramidë).

Muzeu Fries në Leeuwarden

Emri që ne hasim sidomos që nga viti i kaluar është ISIS. Sigurisht që kemi grupin terrorist, por edhe ISIS-in cubesat (përsëri kubike) dhe ISIS Shërbimet e Përmirësuara të Sistemeve të Integruara (shih gjithashtu këtu; ndërkohë i përshtatur). Prandaj është e shquar që sot ne ende duhet të merremi me referencat mitologjike të lashta që i referohen planetit. Të dy ato më të shquar janë gjithmonë Isis dhe Saturn. Këto emra janë gjetur kudo rreth jush dhe ata janë riemëruar në kultura të ndryshme. Pra, është emri i Saturnit në babiloninë e lashtë, Tammuz. Në greqisht, planeti quhet Kronos. Dhe në Egjipt emri ishte Osiris. Në kozmologjinë e Yoga-bhasya e Vyasa, ai quhet Brahma. Kjo është shumë e dobishme të dish, sepse i hasni këto emra shumë kur i studioni. Në lidhje me Isis, emërtimi në kulturat e ndryshme nuk është krejtësisht e qartë për mua ende, por të paktën Isis është në mitologjinë greke. Venus. Një tjetër emër për Isisin është Ishtari babilonas.

Në mitologjinë e lashtë babilonase dhe greke, Saturni nuk do të ishte i dukshëm në qiell pas përmbytjes (e cila përshkruhet në të gjitha fetë). Sipas mitologjisë, Venusi (Isis, Ishtar) do të kishte kërkuar Saturnin (shih këtu dhe vini re se Jupiter në këtë histori duhet të zëvendësohet nga Venus, në bazë të teoria nga Immanual Velikovsky). Epo, mund të mendoni "Ah, çfarë duhet të bëj me të gjitha ato dëme para mijëvjeçarëve?"Çështja është se simbolet që lidhen me"se dreqin"Ende shtypet" në fytyrë ", kështu që të paktën ia vlen të mendoni se pse ndodh kështu me fanatizëm. Feja, arkitektura, shoqëritë sekrete, familjet mbretërore, biznesi; kudo që të shikoni ju mund të shihni simbolizmin! A mund të jetë kjo thjesht një traditë ose hobi e klubeve të elitës apo a ka më shumë prapa?

Me sa duket, një forcë hyjnore po u jepet planetëve gjatë shekujve. Nëse keni studiuar teoritë e Immanuel Velikovsky dhe David Talbott mbi ngarkuar elektrike në univers, një pjesë në çdo rast e qartë se ka pasur një shtrirjes planetare mundur në antikitet sesa marrëveshje që ne e dimë. Dielli që më pas ndriçoi tokën ishte Saturn sipas arsyeve të tyre. Saturni ishte i dukshëm nga toka në një lloj kurorë. Kjo ishte për shkak të rregullimit linear të Venusit, Marsit dhe Saturnit. Shkarkimi elektrik që ne tani e dimim rreth Polit tonë të Veriut si Dritat Veriore, ishte gjithashtu e dukshme edhe midis këtyre planeve. Formimi plazma ndodhi që duke formuar vizatime në ajër që janë kopjuar si një mur vizatimet në shpella. Disa vizatime datojnë 12 mijë vjet para Krishtit. Gjithashtu imazhi i Zeusit (në mitologjinë greke biri i Saturnit, sipas planetit Velikovsky Jupiteri) me një objekt të çuditshëm në dorën e tij mund të shpjegohet nga teoritë e Velikovskit dhe Talbottit. Testet e plazmës në laboratorë tregojnë se forma të tilla duhet të kenë qenë të dukshme në ajër në kohën e rregullimit të vjetër planetar.

zeus_thunder

A keni vënë re ndonjëherë obelizmat në qytetet e mëdha të botës? Nuk është një në Sheshin e Shën Pjetrit në Romë. Ju gjithashtu mund të gjeni 1 në Londër, por në Holandë ajo po shpërthen gjithashtu nga. Këto obelizika janë gjithashtu një referencë për rregullimin e vjetër linear të planetit të përmendur në kohët e lashta (shih këtu). Nëse doni të kuptoni më mirë fenomenin e kometave, teoritë e Velikovskit dhe Talbott japin gjithashtu shpjegimin e vetëm të besueshëm për origjinën, dizajnin dhe bishtin që ne shohim në qiell kur ata kalojnë (shih këtu). Në disa artikuj kam shpjeguar lidhjen midis Saturnit, kultit të Saturnit dhe matricës së Saturnit (shih këtu). Nëse e gjeni të vlefshëm për të studiuar simbolizmin (që edhe ju gjeni në fenë tuaj), do të rekomandoja leximin e këtyre artikujve, por së pari seri dokumentare "Simbolet e një qielli të huaj" nga David Talbott për të parë. Më poshtë është një prezantim në të cilin ai shkurtimisht shpjegon punën e tij.

Gjithçka në jetën tënde sillet rreth Saturnit. Saturn është planeti i epokës; nga koha. Saturn është planeti që respektohet nga simbolet nga elita. Saturni është i fshehur në fenë tuaj. Unë do të preferoja të shkruaja për natyrën ose subjekte të tjera të lehta, por për shkak se kjo simbolizëm është aq e imponuar, shoh nevojën dhe ndoshta ju duhet të shikoni seriozisht dhe të pyesni pse.

Lista e lidhjeve burimore: beforeitsnews.com, varchiv.org, public.isishq.com, interpres.cz, velikovsky.unfo

Të gjitha aksionet 150
468 ad

43 Comments

 1. Ishtar, eastar, pashkë ... kështu që kush adhurojmë me Pashkët?

  • Në literaturën Theosophical, ju hasni shumë për simbolizmin dhe planetet dhe gjithçka që ka të bëjë me mitologjinë nga antikiteti. Zonja Blavatsky botoi edhe një libër që i referohet ISIS-it në dy pjesë, gjithashtu në librat që ajo ka hartuar, të quajtur SECRET LEATHER, botuar në vëllime 3, përmban informata thelbësore.

   I kisha ato në zotërimin tim vite më parë, koha për t'i ribërtuar ato dhe për ta studiuar atë me shumë kujdes. Nga shkrimet dhe literaturë të tyre, unë mendoi se ata kishin ideologjinë Luciferiane dhe agjendën në mendje, dhe se ata tashmë mund të jenë në të ardhmen e afërt, duke përfshirë teorinë e evolucionit, si krijimi histori (kreacionizmi) do të zëvendësojë kontroll tyre Luciferiane shfaqja e ferrit dhe jeta në tokë. (Këto Antithesis vs = Sinteza)

   • Në të vërtetë Freeman.

    1) Çrregullimet e shkrimit / djemtë janë familjet perëndimore të gjakut ("mbretërore").
    Heronjtë e shkruar janë familjet e gjakut lindor ("Dragon").

    2) Çrregulluesit e shkruar / dështojnë janë bankers Fed dhe agjencinë e tyre Dark Hat / bashkëpunëtorët e Pentagonit.
    Heronjtë e shkruar janë bankierët BRICS dhe bashkëpunëtorët e tyre të agjencisë White Hat / Pentagoni.

    3) Djali i shkrirë / vjeshtës i shkruar është Papa "Malevolent" (Benedikt).
    Heroi i shkruar është Papa Françesk.

    4) Çrregulluesit e shkruar / bien janë çifutët sionistë, të krishterët neokonë dhe muslimanët xhihadistë (të gjithë "fundamentalistët fetarë").
    Heronjtë e shkruar janë Judeochrislamists New Age ...

    Pasi të jenë vënë në kokë turku, ata do të jenë jashtë qytetit dhe heronj do të zënë vendin e tyre. Por çfarë do të na linte?

    Ne do të sundonim nga të njëjtat grupe që jemi tani, por me fytyra të buzëqeshura dhe një shtresë të freskët me bojë të bardhë. Ne ende do të kontrollohet nga familjet Bloodline, bankierët qendrorë BRICS të orientuar, dhe Vatikanit me versionin e saj të ri të doktrinës katolike (një doktrinë të gjithë-përfshirë që blends të gjitha fetë ekzistuese në fe e shtetit të ri botëror).

    Pra, një kult i vdekjes së Epokës së Re. Asgjë nuk duhet të lejohet, gjithçka është relative, natyra është e gabuar dhe rastësia njerëzore (lexohet satanike / saturn) është korrekte, pragmatizëm amoral plus një kontakt krijues të vërtetë ose të rreme aliene. Në fillim ajo do të ketë ndjehen mirë vibe unë mendoj si tani është shitur edhe. Në fund ajo duhet ende të jetë e plotë në lulëzim në fytyrën tuaj luciferianism?

   • "Hexagram përbëhet nga anët 6, pikat 6 dhe trekëndëshat më të ngushta 6, kështu 666. Para Revelations në Bibël është shkruar, 666 qëndroi për perëndesha Triple si 6 ishte një numër i shenjtë, dhe është ende si numri i shenjtë në hinduizmit dhe budizmit. Pra, historia e bishës në Librin e zbulesave 666 ishte një sulm ndaj adhurimit Goddess si 666 ishte ook përdorur për të përfaqësuar Triple babilonas Goddess Ishtar Kë Revelations quajtur, "lavire e madhe e Babilonisë. ''

    William Bond, Freemasonry dhe Goddess Hidden.

 2. Turpi im (restauruar) në mes të Jupiterit dhe Venusit në titull dhe shkrimit ka të bëjë me pikëpamjet e ndryshme mbi referencat në mitologji dhe ndryshim në opinionin rreth shtrirjes planetare (dhe origjina e tyre) në mes të Immanuel Velikovsky dhe astronomisë përgjithshme .
  Shih shpjegimin këtu:

  http://www.velikovsky.info/Worlds_in_Collision

  Shkurtimisht, sipas teorive të Velikovskit, Venusi është një kometë e ndarë nga planeti Jupiter. Projekti Thunderbold me serinë 'Simbolet e një qielli alian' nga David Talbott tregojnë se mirë.

 3. faleminderit martin për përmbledhjet tuaja të shkëlqyera dhe për këtë video atë që kërkova, por harrova emrin.

 4. Test!

  • @Allen

   Kërkoj falje që kaq shumë mesazhe përfundojnë në kutinë e spamit pa dashje. Për fat të keq, ende nuk kam arritur të zgjidh problemin.

 5. @ njësoj të përgjithshme
  Nëse unë imazhet google frisian muze, dhe klikoni në një nga imazhet
  Kam marrë këtë faqe
  http://www.rubenvanvliet.frl

  dhe pastaj kjo:
  http://www.rubenvanvliet.frl kërkon një emër përdoruesi dhe fjalëkalim. Raporti i internetit raporton: "E kufizuar"

  Me sa duket kjo faqe është e arritshme vetëm për të brendshmit haha ​​nëse nuk janë satanistë apo pedo. 😉

  • http://i62.tinypic.com/1t341i.jpg
   [IMG] http://i62.tinypic.com/1t341i.jpg [/ IMG]

   Pse duhet të theksohet me ngjyrë të kuqe në SHBA (në logun e llojit të Muzeut Fries)?
   Propaganda për SHBA = ... ..?

  • http://i62.tinypic.com/1t341i.jpg
   [IMG] http://i62.tinypic.com/1t341i.jpg [/ IMG]

   Pse duhet të theksohet SHBA (në llojin e emrit të Muzeut Fries) në të kuqe?)

   • Muzeu Fries
    MUSeum i freskët
    Unfresh mUSeum 😉 😉

  • BURIMI: http://www.youropi.com/nl/leeuwarden/activiteiten/fries-museum-3040
   ------------
   Update: Muzeu Fries është i mbyllur dhe rihap në Wilhelminaplein në shtator 2013.

   Muzeu Fries është muzeu më i madh provincial në Holandë. Ajo është e vendosur në një shtëpi patriku të shekullit 18. Kjo ndërtesë lidhet më vonë me një tunel me Kancelarin, ku ndodhet Muzeu i Rezistencës.
   ----------------
   Edhe më korridore nëntokësore.
   Punëtorët e ndërtimit nga të gjitha vendet bashkuar ju dhe nëse keni punuar në korridoret nëntokësore në Leeuwarden ose diçka të tillë ju lutemi hyni këtu!

   TVSH Ndërtimi i muzeut Friesian është shumë strategjik i vendosur në qendër të Leeuwarden, me linja të mira furnizimi edhe mbi ujë: cf Westerstadsgracht dhe Westerkade. Gjykata e Apelit dhe Gjykata e hedhin gurin 'gjysmë'.
   Kush gjithashtu tha se Pushteti Gjyqësor dhe Drejtësia e Holandës ishte e korruptuar?

   (Të gjithë së bashku, si nënë, do të isha shumë e kujdesshme me fëmijët e mi gjatë blerjes dhe në Zaailand ose në muzeun e Frisianit.)

   • @allen Na vjen keq "Westerkade" raportuar më sipër duhet të jetë "Willemskade"

 6. Shumë për të ardhur keq që nuk është folur askund rreth planetit hypthetic që qëndroi në mes të marshimit dhe Jupiteri ku tani rrip astroid është. Do të ishte shumë e lehtë këtu që planetët të mund të shiheshin nga toka.

  http://www.ninefornews.nl/asteroidengordel-bestaat-uit-resten-van-vernietigde-planeet/

  http://en.wikipedia.org/wiki/Phaeton_%28hypothetical_planet%29

  Është gjithashtu çështje e leximit në librin e psikologjisë okulte të gjeneralit hebre Agrippa. Këtu ka shumë për planetet dhe qëndrimet. Sipas Agrippës, forma më e pastër e shpirtit është një demon dhe tregohet se cilat rituale (thirrje / ekzorcizëm) duhet të bëhen në kohë të caktuara.

 7. Kjo video ka kaluar tashmë shumë herë, por ende tregon vetëm një herë për ta bërë të qartë se kush dëshiron 'ta pastrojë' botën.

 8. Si më lart, kështu që më poshtë.

  Dhe si Carl Sagan përmblodhi:
  Jemi bërë me sende yjesh

  Qesharake kur shfaqen artikuj / reaksione që i referohen Abraxas ose Abrasax nga mendimet mistike në vend të Saturn / ISIS nga këndvështrimi mitik.

  • Po "bërë" nga pluhuri yjor (astral), por ne nuk jemi, kjo është tapiceri delikate i arkoneve në të cilat ata na "mbështjellin".

   Për cilën misticizëm? Për mistikën e simboleve të dukshme? Ose ajo e simboleve të padukshme? Ekziston një dallim thelbësor midis dy, 1 është i pastër dhe i pandarë, tjetri është i papastër dhe i ndarë, por ndodh thjesht.

  • Po "bërë" nga pluhuri yjor (astral), por ne nuk jemi, kjo është tapiceri delikate i arkoneve në të cilat ata na "mbështjellin".

   Për cilën misticizëm? Për mistikën e simboleve të dukshme? Ose ajo e simboleve të padukshme? Ekziston një dallim thelbësor midis dy, 1 është i pastër dhe i pandarë, tjetri është i papastër dhe i ndarë, por ndodh thjesht.

   • Rreth misticizmit gnostik.

    Mundësisht pa ndonjë formë të simboleve, sepse kjo krijon vetëm konfuzion. Vetëm shikoni në swastika, për shembull. Bota perëndimore e lidhë svastika me nazistët. Për botën Lindore, megjithatë, ky është simboli më i shenjtë, i cili sot shpesh shfaqet si një shenjë e lumturisë në p.sh. restorante.

    Ky citat për pluhurin yjor është zbavitës, por kam dashur të theksoj të parën.

    Si më sipër, kështu më poshtë (si brenda, kështu që pa, si gjithësia, kështu shpirti)

   • Bota e dritës nga lart nuk pushon me botën e hijes, e cila është bota e errësirës, ​​sepse bota e fundit nuk është e përsosur. Ajo që ata na bëjnë të mençur në botë më sipër, në lidhje me vendndodhjen e zot dhe forcat e së keqes dhe të zjarrit, kur njeriu shtatë shkallore / skena / dimensionet ka ardhur përmes, duke pritur për atë një pritje në Mbreti i Underworld, dhe në qoftë se shpirti "e di" se ai duhet të kalojë edhe ata të vijnë në botën e saj, kjo do ta bëjë jo e lehtë për të, kur ata ende shohin diçka për veten e tyre në shpirt, ju nuk mund të kalojë ato.

    Thelbi i shpirtit njerëzor, të kthimit të lehta ku ata origjinën, se shpirti është kurrë "bëhet", por është një rezultat (megjithëse nëpërmjet tussenstadias) të dritës primitive e Burimi-në-Bron.

   • Unë mendoj se duhet vetëm të fillojmë me të dy këmbët dhe të mos ngulim sytë lart ose jashtë, por të brendshëm: çfarë mund të bëjë secili person për të sjellë ndryshime pozitive dhe vetëm të projektojë dhe të pasqyrojë atë pozitivitet.

    Centimet e mia 2 (monedha argjendi, jo para fiat)

   • Të dashur Sablo,

    Ajo që unë jam duke folur për është vetëm një go në atë që është edhe një të shkojnë lart, sepse atëherë vijmë në kontakt me botën e kemi ardhur nga dhe ku do të kthehemi. Në këtë kuptim është e vërtetë ajo e bën këtë në një bërthamë të lehta (përtej dimensioneve 7 të zot atij), nëse (jashtë) jashtë sferave dhe gradë e Saturnit MATRIX kuptohet hahaha, aq i keq, unë me të vërtetë nuk duhet të pëlqen atë, në bazë të 7 vjet përvojë duke qenë të torturuar në purgator.

   • I nderuar Freeman,

    Faleminderit për sqarimin. Në këtë drejtim "Si më sipër, kështu më poshtë" është e saktë si një autobus 🙂

    Sa i përket demiurgjisë, satani / Saturn matrix-opperarchont ose çfarëdo që doni ta quani "atë"; Unë nuk besoj në këtë, por unë respektoj besimet e të gjithëve. Gjithashtu me të vërtetë keqardhje për të dëgjuar se viti juaj 7 me sa duket ka kaluar nëpër ferr.

    Nëse jeni duke folur për djallin ... për disa kohë tani ekziston një artikull në draftet e mia të punës për diçka që mund të duket jashtë temës, por nuk është: Filmi i animuar Malificent (2014) nga Disney.

    Më poshtë është një copë e vogël për ata që janë të interesuar. Para kësaj vrojtimi ka ende shumë për dualitetin klasik të Disney, por ky është një tekst shumë i madh si një koment.


    Është Diaval, një zog i bukur i Maleficent, haraç Disney për Diablo në filmin 1959 Beauty Fjetur. Siç mund ta dini, "Diablo" përkthehet nga spanjishtja në (') djallin'. Asnjë mënyrë në ferr Kjo histori shkrimtar Disney Diablo riemërua në Diaval për të fshehur lidhjen satanike simbolike, sepse dëgjoj se si Maleficent shpall Diaval apo si Devil përkthehet në italisht: Diavolo.

    Asnjë punë e madhe për mua si një heretikë laike. Sidoqoftë, të krishterët dhe muslimanët mund të marrin vepra, pasi ka një gjë të veçantë për Djallin ose Satanin, Azazelin ose Iblisin, Bafometin ose Luciferin ose çfarëdo që e pagëzoi Princin e Errësirës nga Ferri.

    Ju shikoni, koncepti i djallit është veçmas si ekskluzivisht në krishterim dhe në Islam. Edhe në judaizëm, fenë e tretë dhe të tjera abrahamike;

    "Satani nuk është një qenie e vetëdijshme, por thjesht një metaforë për prirjen e keqe që ekziston në çdo person dhe na tundon të bëjmë gabim." Fjala "Satan" fjalë për fjalë do të thotë vetëm 'kundërshtar' ose 'kundërshtar' nga hebraisht שטן (kinda përngjashëm ju dhe ju)

    Në rast se e sheh Kabala si kundërshtarin e fundit të secilit, unë rekomandoj të shikoj Revolverin.

    Ngacmues: armiku më i madh do të fshihet në vendin e fundit që do të shikoni ndonjëherë dhe do të keni dy emra, dy prej të cilëve do të 'shkojnë'.

    A e dini përgjigjen?

 9. Utopia e cila do të vijë në tokë (siç duket, për shkak 98% ende në gjumë, dhe ishte në gjendje kome) do të jetë në ferr jeta e përjetshme në realitet, vendi në tokë, vendi i vdekjes, qielli këtu në tokë nuk është me të vërtetë qiellor dhe ferri këtu në tokë është vetëm i përkohshëm. Parajsa e Hoofdarchont në sferën e tetë, të cilat shumë njerëz kanë parë përvojën e tyre pranë vdekjes ku ata duan të joshur shpirtërat në fund të tunelit për të marrë një vështrim në Xhennet ose për të parë dritën simuluar fundi i tunelit, është një farsë, sapo të hidhet nga EOG, atëherë ju mbeteni subjekt i rimarrjes së tyre dhe shteti qiellor apo infernal është vetëm i përkohshëm. Një realitet iluzion, ajo është vetëm një ëndërr apo një ëndërr e keqe apo një ëndërr të bukur, dhe pastaj përsëri mishëruar, dhe t'i bëjë ata shpirtrat pothuajse gjithmonë harrojmë atë që ka qenë një jetë të mëparshme, në mënyrë që "injoranca" është i ruajtur dhe nuk mund t'i shpëtojnë kontrollit dhe fuqisë së WACHTERS.

  Pse janë në kundërshtim me Dëshmitarët e Jehovait ndaj ungjillit në lidhje me temën apo "trup fizik" është e mbushur me një shkëndijë e dritës (esencës dhe që në fund të fundit do të jetë njeri i vërtetë dritë), sepse ata thonë, ndiqni Hoofdarchont që Adami ka për të besuar ai është pluhur dhe kthehet në pluhur (riciklimin dhe rimishëruar ??) duke besuar në identifikimin rreme, ata kurrë nuk do të kapje për fyti e zot mund të lirë veten e tyre. Ungjilli na mëson se thelbi i njeriut është i pavarur nga shell fizike apo edhe psikologjinë / frymëzim astral dhe veshje në të cilën ne jemi të bllokuar si bërthamë të lehta.

  Romakëve 7: 22-24, shkrimtari bën një dallim të qartë midis trupit dhe njeriut të brendshëm, burrit të vërtetë, bërthamës sonë të lehta.

  2 Corinthians 4: 16-18 shkrimtari thotë se ka një thesar në enët prej balte? Çfarë është ai thesar? Ku zemra juaj është atje do të jetë edhe thesari juaj, njeriu i brendshëm (thelbi i dritës).

  2 Corinthians 5: 1-10 shkrimtari bën një dallim të qartë midis burrit shpirt-drita core brendshme dhe të trupit, në të cilën ata jetojnë dhe gjithashtu shkruan se njëri gjykohet pas vdekjes, vepruan ashtu si njeriu i brendshëm / dritë Shkëndija-core në trup është e mirë, apo e keqe. Dhe pasazhe të tjera nga letra dhe na qenë dorëzuar Canon Babylon, dëshmoj se trupi është vetëm një automjet dhe duke punuar në këtë planet 5zintuigelijke-3-dimensionale të Burgjeve, vendin e vdekjes ne duhet të zgjoheni dhe të jetë gjallë të gjallë, është edhe këtu se ne jemi të gdhendur në librin e të vdekurve (Regjistrin Civil, person fizik / njeri front / demon / avatar etj etj) dhe në këtë tokë, ne duhet të rritet në mënyrë që fillon në trup, dhe jo vetëm kur ajo vdes. autori i këtyre shkronjave në ungjill, nuk ishte krejtësisht pa lidhje me ndikimin dhe indoktrinimit të rreme e zot / Hoofdarchont, shumë pasazhe në të cilën ai shkruan, bën që shumë të qartë. Nëse nuk ngrihemi këtu nga të vdekurit, nuk ka shpëtim nga Demiurge, Earlter, SATURN është një planet i Gjykimit.

  • hi freeman, bukur që ka më shumë njerëz në Holandë që shohin përmes rënies së tunelit të dritës të bardhë të ri dhe të ashtuquajturit rrota karme. Unë nuk dua të them, nuk dua të kaloj nëpër fabrikën arkeologjike të riciklimit të shpirtit në anën e errët të hënës përsëri.

   gënjeshtra e plotë. Cili është kuptimi i "mësimit të një mësimi" në qoftë se më pas duhet të harrosh qëllimisht të përmirësosh "të ashtuquajturat gabime". Kjo është e njëjta si një fëmijë që duhet të përsërisë një klasë para se thjesht të mos e bëni atë dhe ta bëni atë më lehtë dhe të vështirë për të fshirë kujtesën tuaj. Duhhh.

   arsyetim absolut idiot !!!!

   • Në të vërtetë, plotësisht dakord Elvetwelve, ajo është paund totale. Ne nuk i përkasim këtu, kemi përfunduar këtu në një mjedis të çuditshëm, me të vërtetë flas thjesht nga qenia jonë, që ne jemi në thellësi, ne jemi të mashtruar dhe të burgosur në material. Dhe në qoftë se filloni të lexoni tekstin e mëposhtëm nga thelbi dhe shpirti juaj i lehtë, përmes atyre syzeve, do ta kuptoni atë në një nivel shumë më të thellë. "Ti je pluhur dhe në pluhur do të kthehet" Atëherë ju merrni diçka si kjo -> Ju (njerëz të bllokuar) janë tonë (Archons) e bërë nga Stardust / materies dhe gjithmonë do të mbetet Stardust / çështje, gjithmonë të kthehet në një ( i ri). Sepse ajo është diku në shkrimet e tyre babilonase, ata le vënë në shkrim me anë të agjentëve të tyre tokësore dhe xhelatët -> Gjërat unrevealed janë Gd (plotësoni në Archons) dhe zbuluar gjëra për njerëzit <- për shkak se ajo që njeriu nuk ka duhet të dinë, është ajo që njeriu duhet të dijë, dhe kjo nuk është pikërisht ajo që dëshirojnë njerëzit të dinë, se njeriu vjen për të zbuluar se kush është.

 10. Isis, emra të tjerë të njëjtën perëndeshë?

  Ishtar (Pashkët / Pashkët)
  Astarte
  Inana
  Ashtoreth (variant mashkull Ashtaroth (tarot / tora?)
  Libertas (Statuja e Lirisë (SOL) Kolumbi (Piktura)
  Evropa (ujëra në kartëmonedhën euro 5)
  Semirami (nëna e Nimrodit (25Dec)
  Freija (e premte Venus)

  Unë nuk e mjaft dakord me polin jugor të Saturnit dhe syrit që sheh gjithçka, unë mendoj se kjo ka të bëjë me ISIS / Ishtar godess syri një nga simbolet e saj është (boçë pishe) dennappel gjëndrës pineale tona (Syri i tretë) 13 shakra lidhje 6 6 drejtë 1 në mes (e premte 13e)
  Kjo pisha është e zakonshme në shoqërinë tonë në gardhe të kopshtit ose si zbukurim në kopsht apo gjykatë edhe në Vatikan ose në krye të stafit të Papës.

  • Syri ka krijuar me të vërtetë fuqitë 12 të veta, Syri i Keq është gjithashtu i trembëdhjeti dhe i pari, ai është Dielli, Dielli i zi. Në të nuk ka absolutisht asnjë dritë, por është një imitues, ai ka projektuar trurin në mënyrë që të shërbejë si një dritë për Sunin.

 11. @Allen

  Të dashur njerëz

  Kërkimet e mia të sinqerta për keqfunksionimin e bazës së të dhënave. Për shkak të sulmeve DDdos, tabela e bazës së të dhënave nganjëherë mbyllet dhe papritur sepse rrëzimi i serverit. Kjo do të dëmtojë bazën e të dhënave. Kjo është ndoshta arsyeja pse shumë njerëz përfundojnë pa dëshirë në kutinë e spamit. Për fat të keq, kjo çon në shumë acarim. Kërkoj falje për këtë. Unë jam përpjekur vetëm për të rivendosur bazën e të dhënave.
  Shpresoj që njerëzit të mos jenë të paduruar dhe të braktisin.

  Unë duhet të rresht me rripa që kam.
  Faleminderit për durimin.

 12. E pra, martin, ne vetëm postoni dy herë

  @ të gjithë kujdesen për të komentuar ???

  http://www.anonymousmags.com/illuminatinow-telling-obama-space-flights-denver-aliens/

 13. sipas këtij blogu ka një arsye shumë të ndryshme pas luftës kundër Rusisë dhe demonizimit të putinit. en se në Rusi një sistem mbrojtës shumë i vjetër planetar është ngritur kundër pushtimit të anhuanëve / të huajve / engjëjve të rënë

  hmmmmm

  interesting !!!!! [frikshme gjithashtu]

  http://conspireplanet.blogspot.nl/2015/02/russia-issues-grave-warning-prepare-to.html

  • Axhenda e huaj është një ndarje dhe pushtim i mjetit.

   Pra, promovimi publik i "të huajve të mirë" dhe "të huajve të këqij" është ajo që Jordan Maxwell, Kerry Cassidy, David Wilcock dhe Gordon Duff kanë të përbashkët. Ata janë duke thënë thatthere janë të huaj e keqe (reptilianet) të cilët janë duke punuar në kampionat me qeverinë e SHBA-së dhe kanë marrë kontrollin e qeverive perëndimore dhe Izraelit, dhe thatthey janë duke luftuar kundër të huajve të mira (humanoide) të cilët kanë marrë me fuqitë BRICS . Me sa duket, këta të huaj të mirë janë krijuesit tanë origjinale (Anunnaki / Elohim), dhe ata po punojnë me të vërtetën, drejtësinë dhe rrugën globaliste.

   Eshtë e panevojshme të thuhet, kjo është një gënjeshtër gjigande. Edhe nëse ET / ED-të vërtet janë në Tokë, tregimet historike sugjerojnë që ne dëshirojmë të jemi në çdo formë që ata dëshirojnë (njerëzore, reptiliane, engjëllore, demonike, etj.). Pra, për të krijuar një "të huaj" konflikt dialektikore, të gjitha theyhave të bëni është appearacne në njërën anë të planetit si njerëzit dashamirës, ​​duke kërkuar ndërkohë që paraqiten në anën tjetër, si keqdashës-looking reptilianet. Me aftësinë e tyre të supozuar për të ndryshuar, ata mund të vendosnin emrin e tyre në rend të ditës në çdo vend dhe kohë të caktuar.

   Siç u tregova me përpikëri në shënimet e mëparshme, nuk ishin "të huajt të mirë" që ndërtonin BRICS gjatë dekadave të fundit; ishte Illuminati. Dhe Illuminati (edhe e di si e "Dragons") Hapur shpall të jenë pasardhësit Bloodline e Anunnaki që u bashkuan me pallonj njerëzit, kështu është ndonjë befasi thatthey janë duke na paraqitur me një tregim thatmakes zotërit rob Anunnaki duken si njerëz të mirë?

   http://redefininggod.com/category/extraterrestrials/

   'Alien' është zeza e re ...

 14. Disa shembuj të perëndeshave (nënës) dhe simbolizmit përkatës http://www.verhoevenmarc.be/PDF/Grote-Moeder.pdf

 15. Sot po BNN Derra gini u tregoi atyre një model të një piramide
  http://proefkonijnen.bnn.nl/ op 32.06

  Është e qartë se syri (të gjithë e shohin) Horusin mund të shihet.
  Nëse këto buke të zymtë të biskotave e shohin qëllimin e kësaj vetë është çështja. Ndoshta të pafajshëm, megjithatë, në fund ata thonë diçka që më goditi
  ndoshta një mesazh subkoshiencë?

  e vogla / e shkurtra thotë: "Nëse gjithkush relaksohet tani ... asgjë nuk mëson atëherë ..." etj

  Shkurtimisht, njerëzit vazhdojnë të flenë!

Trackbacks / Pingbacks

 1. BOINNK !!! | Vizioni i Martin Vrijland në: IS (IS) - [...] ISIS ose Ishtar është Jupiter, gruaja e Tamuzit, Kronos, Osiris, Saturni [...]
GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër