Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

Kampet evropiane të ri-arsimit

Kampet evropiane të ri-arsimit

Nëpërmjet këtij artikulli dua të theksoj shenjat se Evropa është e zënë me idenë e kampeve të ri-arsimimit. Të gjitha shenjat në mur për krijimin e Rendit të Ri Botëror po bëhen gjithnjë e më të dukshëm. Ju duhet gradualisht ta ktheni kokën me vetëdije nëse nuk doni ta shihni më atë.

Në faqen zyrtare të Parlamentit Evropian, një dokument ka qenë në dispozicion për disa ditë që nuk bën asgjë të mirë për të ardhmen e evropianëve. Komisioni Evropian për Tolerancën (Këshilli Evropian për Tolerancën dhe Pajtimin) e ka zhvilluar atë.

Prapa titullit të pakuptimtë Dokumenti i tolerancës është kërkesa e fshehur se Parlamenti Evropian "masa konkrete", të miratuara për të eliminuar racizmin, paragjykimet rreth ngjyrës së lëkurës, diskriminimit etnik, intolerancës fetare, ideologjive totalitare, ksenofobisë, antisemitizmit, homofobisë dhe anti-feminizmit. Për këtë qëllim, liria e shprehjes, liria e artit, liria shkencore dhe liria e shtypit duhet të kufizohen në vende të tilla si Gjermania. Në vend të kësaj ka një detyrimi i tolerancës për t'u futur dhe një super-trup i ri i BE-së, i cili monitoron futjen e masave përkatëse.

Në gjuhë të thjeshtë: brenda BE-së, për shembull, çdo formë kritike e feminizmit është e ndaluar në të ardhmen. Homofobie është gjithashtu jashtë diskutimit. Gjithashtu, ndëshkohen kritikat e partive politike dhe lëvizjet e tyre - për shembull socialdemokratët ose lëvizjet mjedisore. Si një demokrat ju fshij sytë tuaj në befasi. Por kushdo që e konsideron këtë si një shaka duhet ta lexojë dokumentin ("Statuti Kombëtar i Kornizës Evropiane për Nxitjen e Tolerancës") Leximi. Sipas këtij dokumenti, duhet të ketë një të ardhme në BE detyrimi i tolerancës, e cila ndëshkohet menjëherë në rast të shkeljes.

Në pjesën nëntë të letrës së punës me dymbëdhjetë faqe, përdoret një nga të gjitha mediat pjesa minimale e programit kërkuar, në të cilën ata do të ndjekin kulturën e tolerancës për të përhapur (Cituar: "Qeveria do të transmetojë televizione dhe radio stacionet do të kushtojnë një përqindje të rregulluar të programeve të tyre për të promovuar një klimë tolerance.").

Fëmijët dhe të rinjtë duhet të përfshihen programet e ri-edukimit gjithashtu i kulturën e tolerancës detyruar. Toleranca duhet të jetë një element fiks i edukimit ditor në shkollën fillore dhe më e rëndësishme se të gjitha lëndët tjera. Edhe më absurde: ushtarët nuk mund të posedojnë më një statujë armiku. BE-ja dëshiron që ushtarët të jenë të arsimuar në kurset që luftojnë armiqtë e tyre do të asimilohen plotësisht atyre (Quote: "Kurset e ngjashme do të përfshihen në trajnimin e atyre që shërbejnë në ushtri").

Dokumenti i punës i BE, sipas të cilit tashmë shpifje për t'u ndëshkuar kur dikush bën një shaka për një grup tjetër, sigurisht që nuk është në përputhje me kushtetutën. Më e habitshme është se askush nuk i ka rezistuar deri më tani.

hsl linjëSi është e mundur që 25 vite pas mbylljes së Goli Otok një qeveri e BE-së dëshiron të ndalojë njerëzit që mendojnë ndryshe në kampe, ku ata në tolerancë janë duke u ri-arsimuar? I burgosuri transporton në Goli Otok ka ndodhur në bagëti kamionë, në mënyrë që të burgosurit nuk e kam idenë se ata mund të zotërojnë të drejtat e njeriut. Linja jonë HSL është tashmë atje. Pse lidhja tepër e shtrenjtë duhet të jetë në emër të Perëndisë?

Burimi: Deutschelobby.com

Lidhje Burimi: wikipedia

Të gjitha aksionet 31
468 ad

8 Comments

 1. Mbretëresha e Bilderbergut ...

 2. Ri-lidheni me agjendën 21. Mbrojtja e tolerancës është tamam si mbrojtja e mjedisit, mendoj, në parim, diçka e mirë. Kush është kundër një mjedisi të pastër? Kush është atje për racizëm?
  Megjithatë, toleranca këtu bëhet shumë e gjerë, subjektive dhe bindëse.
  Për shembull, ekziston tashmë legjislacioni dhe tashmë ekzistojnë të drejta të njeriut, ky është një hap i ri.
  Nëse kjo është prezantuar, a është e ndaluar një parti si Zonja Kundër Feminizmit?
  http://www.ladiesagainstfeminism.com/about/

  Duket si ..

 3. Kështu që fëmijët e dashur të tubave të kukullave tolerante.
  Tani bëni sytë tuaj, por të mbyllur dhe sqep.
  Flini mirë!

 4. Kam harruar ta përmend atë.

  Shfletimi i gjithanshëm i zotit Owl, në mënyrë që ne të mund të flemë në paqe.

 5. Në Hekurudhat çdo rrugë ndërmjet dy vendeve është numëruar. Kjo është e ashtuquajtura
  Geocode. Geocode e Betuwelijn është shumë rastësisht 666.
  Burimi: Wikipedia Geocode

 6. Pesë reagime në total që gjithashtu gjithmonë mahnisin mua me këtë lloj mesazhi. Ngadalë ne po rrëshqasim në NWO. Së shpejti të gjithë mund të jemi së bashku nga kampi i ri-edukimit që e kam dashur Holandën.

 7. Kampet e ri-edukimit kanë qenë rreth e rrotull për një kohë të gjatë.

  Kur isha një djalë i vogël, vëllai im shkoi në Nunspeet për disa muaj (ndoshta edhe një vit e gjysmë, isha ende shumë i ri dhe nuk di më). Ky ishte një lloj kampi (ose çfarëdo që quhej) për fëmijët me vështirësi për tu ngritur.
  Kur isha një vit ose 8 babai im donte diçka të tillë për mua. Unë reagova shumë me dhunë te mamaja ime dhe arrita ta bindja atë, kështu që partia nuk kalonte.

  DREJTIME TË DREJTA !!!

  Unë mendoj se shumë njerëz të moshës sime apo diçka më të vjetër e dinë atë për të cilën po flas. Dhe unë mendoj se shumë fëmijë që nuk kanë dalë nga vallëzimi e kanë parë edhe pikën e saj. PERGJIGJE TE SHUME PERGJIGJE.
  Makineria e lavazhit të trurit ka bërë mirë punën e vet. Ky brez ka kaluar fuqinë e luleve me anë të borgjezisë së vogël me ngjyra fluturuese dhe madje e ka mënjanë sindromën yuppie. Përveç kësaj, ata janë bërë vetëm dy të pagabueshëm, kur ata me të vërtetë nuk mund të bënin ndryshe.
  Në fund të fundit, gruaja është prapa sobës së gazit dhe njeriu po shërben më shumë, sepse ai është shtylla e familjes. Njeriu ka të drejtë edhe për dy feta të proshutës në pjatën e tij, sepse ai ka punuar për të.
  Këto lloje të vlerave dhe normave janë bërë gjithnjë e më shumë të paqarta përmes shthurjes së sistemeve bankare, kështu që ju dhe unë filluam të besojmë se bota mund të ndryshojë. Asgjë nuk është më pak e vërtetë.
  Vlerat dhe normat kanë ndryshuar, kështu që menduat se do të merrni më shumë kredi, duke ju dhënë më shumë hapësirë ​​për shpenzime dhe një jetë "më të mirë" korresponduese.
  DHE TANI JU DO TË JETË MOS ZBATOHET NË KURRIK, SIPAS DUHET TË PAGUANI INTERESIN PËR EUTOPYIN TUAJ TË VETËM!
  VETËM KUFIZIMIN E MOSHËS (për të marrë pjesë në këtë) ËSHTË E KËSHILLSHME E KËSHTUAR!
  Dhe në qoftë se makina e lavanderimit të trurit ende e bën, do të LOVE ME PARA TË MËPARSHME.
  Dhe sigurisht disa njerëz marrin kujtime të mëdha.
  Dhe kjo është ajo që ne e quajmë nostalgji.

  Ne kthehemi pak në kohë, në mënyrë që traditat e vjetra të restaurohen, por pa Piet zi, homofobia, struktura familjare, ëmbëlsira hebreje, Turqia Stick dhe puthje të zezakëve.
  Por me Shën Gjergjin dhe me dragoin.
  LEVE PROGRESS, brenda një spirale në rënie të tolerancës.

  Si e thonë këtë përsëri? ... Rezultatet e arritura në të kaluarën nuk ofrojnë asnjë garanci për të ardhmen.

  Ju duhet të tregoni mirëkuptim për përmbaruesit që ju privon nga posedimi juaj i fundit.
  Me pak fjalë, duhet të tolerosh një regjim nazist në mënyrë që të mësosh grykësinë tënde.

  Jini të ndershëm, ne të gjithë kemi besuar në të.
  Dhe kanë zhdukur brendërisht kontradiktën tonë.
  Sepse e keqja është e keqe.
  Dhe brenda një roli të viktimave ne dukemi të pafajshëm.
  Dhe ne presim shumë me durim.
  Për shpëtimin nga fuqitë më të larta.
  Me një shpërblim të fuqishëm në mendje.
  Lëvduar qoftë Zoti.
  Dhe kështu e mohojmë vetveten, herë pas here.
  Nuk është keq të jesh i zemëruar dhe të pretendosh të drejtën tënde për të ekzistuar.
  Sepse atëherë do të bëni një shërbim të madh për veten tuaj, për Perëndinë dhe për njerëzimin.
  Nuk është keq të tregosh anën tjetër.
  Sepse vetëm atëherë do të të shpërblejë Zoti.
  Sepse nëse e injoroni kontradiktën në veten tuaj.
  A nuk ke mësuar ndonjëherë ndonjë gjë nga vetja jote e brendshme?
  Vetëm paqja e brendshme sjell ekuilibrin.
  Dhe pastaj paqja në botë ka një shans të vërtetë.

  Na vjen keq, kjo është e vështirë të tretet, por mendoj se ia vlen të mësohet.

  Plotësia vjen nga brenda dhe jo nga lart, edhe pse ka shumë që duan të besojnë në të, sepse kanë frikë ta zbulojnë të vërtetën e tyre të brendshme.
  Dhe më në fund tërheqë vargun më të shkurtër.

  Ne ju dëshirojmë shumë dashuri dhe forcë në kërkimin e së vërtetës suaj të brendshme

  Gr. Henk.

 8. Lidhjet e mëposhtme do të publikojnë veprimet e mëparshme të NWO, të cilat do të çojnë në vendosjen e njerëzve të lirë për të menduar në kampet e ri-arsimit evropian nën çelësin dhe çelësin.

  JENI TERRORIST!

  http://olympiczion.nl/index.php/u-bent-een-terrorist/

Trackbacks / Pingbacks

 1. Treguesi HOAX ju tregon atë që nuk duhet të lexoni « - [...] Para se Neelie Kroes të lejohet të zbatojë ligjet e saj të reja të censurës, ndarja e përpjekur në shoqëri tashmë fillon ...
 2. Koreja e Veriut synon të ri Rendit të Ri Botëror Martin Vrijland - [...] Duke qenë një kamp është i shquar në vetvete. A nuk po përfshihet aktualisht Evropa në ndërtimin e kampeve të ri-arsimimit? Dhe ...
 3. Ushtria ushtron gjendjen e rrethimit në Friesland Martin Vrijland - [...] llogaritur dhe trupat tashmë janë duke trilluar me ushtrime. Kampet e ri-edukimit dhe kampet FEMA-achtgie janë duke u bërë. Gjithashtu, ...
 4. Fred Teeven paraqet legjislacionin e NWO-së për pista Martin Vrijland - [...] bazohet në futjen e këtij ligji të pistazimit. Së pari pamë futjen e kampeve të ri-arsimit në Evropë, pastaj ...
 5. Ekipet e vrasjes së NATO-s Gladio e snajperojnë Ukrainën Martin Vrijland - [...] do të marrë masa. Sa kohë përpara se njerëzit që bëjnë zëra kritikë të dërgohen në një kamp rikesimi? Gjithçka ...
GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër