Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

Kapaciteti i trurit në re

Kapaciteti i trurit në re

Për shembull, ne jemi të përmbytur në të gjitha frontet me efektet e jashtëzakonshme pozitive të zhvillimeve teknologjike në fushën e përpunuesve kompjuterikë. Zakonisht një botë e aplikacioneve mjekësore fantastike përdoret për të sjellë mendjen e njerëzve pozitivë. Tani nuk është super kompjuter Watson nga IBM që tashmë i rrahu të gjithë pjesëmarrësit në një program televiziv. Kompjuteri gjeti pyetjet e sakta për përgjigjet e dhëna. Përveç kësaj, është thënë se Watson thith të gjitha njohuritë mjekësore dhe mund të ndihmojë mjekët në të ardhmen për të bërë diagnoza. Sidoqoftë, ajo që po ndodh është që ju si një lexues i këtij lloji të mesazheve të Rrjetit kryesor të Medias tashmë janë duke u përgatitur për transhumanizmin dhe inteligjencën 'në re'.

Ju e dini parimin 'në re'. Ju përdorni këtë për shembull me Facebook, Gmail ose Hotmail tuaj. Ju vendosni fotot tuaja në Facebook dhe mesazhet tuaja të postës elektronike janë vetëm kur hyni në llogarinë tuaj Gmail. Kjo quhet 'në re'. Thuhet të jetë në një vend diku në cloud të internetit. Ju nuk keni idenë se ku është vendosur fizikisht, përveç diku në një depo të të dhënave në Google. Dhe kjo nuk ka rëndësi. Ju gjithmonë mund të arrijnë atë dhe ajo kurrë nuk shkon keq. Epo, çfarë mund të ishte më mirë nëse më vonë mund të merrni edhe më shumë 'kapacitete të të menduarit' në re. Ju e shihni atë; mjekët mund ta bëjnë këtë së shpejti. Në fakt, truri juaj është përdorur tashmë për gjëra të tilla si 'kujtesa në re'. Për shembull, nëse vendosni një takim në axhendën e Smartphone tuaj, ajo gjithashtu gjithandej diku në re. Për shembull, mund të shihni kalendarin e Google në vende të ndryshme dhe kudo në botë. Handy!

Zgjerimi i trurit

Shkencëtarët kanë kohë që kanë ndërtuar strukturat e qelizave të trurit 3D në kulturë. Testet e para u bënë me qeliza të gjalla të trurit nga një miu. Këto ishin vendosur në një karrocë me elektroda dhe disa radarë mini-sonare. Qelizat në kulturë së shpejti fillojnë të krijojnë lidhje dhe pas një kohe robot mëson se si të manovrojë rreth mjedisit me qelizat e gjalla të trurit. Thjesht hidhni një sy.

Profesor Kevin Warwick është një studiues i cili është disi në ballë të hulumtimeve shkencore në aplikimin e qelizave të trurit që jetojnë. Në prezantimin e gjerë të Profesor Warwick më poshtë, ai shpjegon se si shkencëtarët tashmë janë duke përdorur qelizat e trurit të njeriut për këtë hulumtim. Këto qeliza të trurit janë rritur nga qelizat burimore të njeriut. Për shembull, njerëzit janë tashmë mjaft të avancuar në kërkimin e funksionalitetit të qelizave të trurit që jetojnë në kulturë. Funksionaliteti i kujtesës mundet, pra, nëpërmjet transplantimit të trurit nga një robot në tjetrin, të sigurojë që robot nuk duhet të mësojë përsëri. video nga ky artikull Unë gjithashtu përpiqem të shpjegoj se çfarë po ndodh.

Në fakt, kjo do të thotë se shkenca është në rrugën e saj drejt transhumanizmit përmes rrugëve të shumta. Rastësisht, kjo në përgjithësi është pa qëllime me qëllim të keq nga ana e këtyre shkencëtarëve. Në këtë mënyrë, njerëzit tashmë janë në gjendje të sintetizojnë ADN-në njerëzore sintetike bazuar në nanoteknologji. Kjo nga ana tjetër ka çuar në aftësinë për të rigjeneruar të gjitha pjesët e trupit të njeriut. Për shembull, shkencëtarët holandezë në Universitetin e Eindhoven kanë arritur tashmë të ri-rritje një nofulla. Imagjinoni mundësitë që ofron kjo.

Njerëzit tashmë janë në gjendje të përdorin sisteme kompjuterike; duke e përdorur atë spektri elektromagnetik e trurit. Njerëzit janë gjithashtu të zënë me rritjen e qelizave të trurit që jetojnë. Kjo mund të thotë, pra, se gjithë trupi i njeriut mund të riprodhohet. Dhe kjo është pikërisht ajo që pretendon Ray Kurzweil, CTO i Google. Pra, ka plane në atë drejtim. Testi me qelizat e trurit në kulturë tashmë tregon se ju mund, për shembull, kapacitetin e kujtesës transplantit të trurit. Nëse jeni në gjendje ta transferoni atë kapacitet të kujtesës tek një person nëpërmjet spektrit elektromagnetik, ju nuk duhet të kryeni një transplant të shtrenjtë të rrezikshëm. Për më tepër, ne tashmë kemi mjaft qeliza të trurit në kafkën tonë. Filmi Matrix jep një pamje të bukur të supozimit të çuditshëm. Një stilolaps në pjesën e pasme të kokës së Neos e bën të sigurt që ai të jetë në asnjë moment Kung Fu mësoi ka. Hulumtimi i Profesor Warwick tregon se ne nuk jemi larg kësaj mundësie.

Në re

Natyrisht që nuk është synimi që gjithkush gjithmonë dhe kudo të shërbejë me cilësi super njerëzore. Kjo është arsyeja pse është e dobishme që kjo të menaxhohet. Dhe më e përshtatshme është që kjo të bëhet nga kompanitë e Rendit të Ri Botëror. Ata mund të ofrojnë opsionet e reja 'në re'.

Sapo njerëzit të tregojnë gatishmëri për të lënë veten e tyre, për shembull për shkak të konsideratave të sigurisë, hapi drejt transhumanizmit është shumë më afër. Aplikacionet mjekësore janë tashmë atje dhe për arsye të mirë një kompani si Samsung po e bën këtë. Në të ardhmen e afërt, qeveritë do të inkurajojnë implantimin e patateve në fëmijët. Kjo do të bëhet në bazë të parimit "problem-reagim-zgjidhje". Për shembull, humbja e fëmijëve ose vrasja e fëmijëve baballarë të shpartalluar duhet të çojë në grumbullimin e gjeneratës së ardhshme të fëmijëve që pranohen lehtësisht. Sapo një çip është në trup, është shumë e lehtë për të bërë lidhjen me valë me trurin dhe t'i varin fëmijët në re. Sigurisht që opsionet do të sillen pozitivisht. Nuk është vetëm e sigurt, por është gjithashtu e lehtë me transaksionet e pagesave dhe aplikacionet po zhvillohen gjithashtu psikike probleme për të parandaluar. Aplikimet mjekësore janë gjithashtu legjion.

Media kryesore e rrymës dhe Gadgets si Google Glass - të cilat jeni të lumtur për të blerë - sigurohuni që hapi drejt transhumanizmit të zvogëlohet çdo ditë. Megjithatë, ju duhet të kuptoni se ju e vendosni fuqinë mbi trurin tuaj dhe atë të fëmijëve tuaj në duart e shumëkombësheve dhe kështu në duart e shtetit të kontrollit të Rendit të Ri Botëror. Rrjeti i NSA-së është tashmë atje. Shpalljet e Edward Snowden ju lejojnë të mësoheni të përgjoni me orar të plotë, por infrastruktura është e gatshme të bëjë të kundërtën, përkatësisht kontrollin aktiv të njerëzimit. Rrjeti po mbyllet ngadalë. Është koha që ta shihni.

Çfarë mund të bëjmë për këtë?

Shumë është folur për rreziqet dhe zhvillimet e Rendit të Ri Botëror, por pak është folur në lidhje me zgjidhjet. Më lejoni të bëj një herë. Për këtë është e rëndësishme të kuptojmë se çfarë është situata, çfarë duket realiteti dhe çfarë mund të duket.

Para së gjithash, është e rëndësishme të kemi një ide të perceptimit tonë mbi realitetin. Truri ynë duket se është përdorur në një masë shumë të kufizuar. Mund të ketë tashmë një çelës atje. Për të gjetur çelësin tjetër, së pari dua të flas për hënën. Në librin e tij "Gjenerali i Njeriut" zbret gjunjët, David Icke citon një pasazh nga dy shkencëtarë rusë. Në 1970, Mikhail Vasi dhe Alexander Shcherbakov deklaruan në një artikull shkencor se hëna është një ndërtim i panatyrshëm dhe i uritur.

sy-në-the-qielliHulumtimi më mahnitës që konfirmon idenë se hëna në të vërtetë mund të ishte e zbrazët, u zhvillua më Nëntor 20 1969. Ekuipazhi i Apollo 12 dërgoi modulin LM hënor në drejtim të hënës për të shkaktuar një tërmet artificial. LM goditi sipërfaqen e hënës rreth 65 kilometra nga zona e uljes Apollo 12 ku ndodhej pajisja matëse sizmologjike. Rezultatet ishin të çuditshme! Hëna vazhdoi të rezononte për më shumë se një orë si një gong. Vala vibrimi u rrit në një kulm pas minutave 8 dhe pastaj u zvogëlua shumë ngadalë në intensitet.

David Icke beson se hëna është një lloji i stacionit është vendosur për të na mbajtur në një vetëdije të ulët dimensionale. Personalisht, unë nuk mendoj se kjo është një ide e çuditshme. Është vetëm pak mbi kapakun e shumë njerëzve, sepse ne jemi mësuar të mendojmë nga një pikëpamje materialiste e botës. Ne kështu mbyllim mundësinë e gjithçkaje jashtë përvoja jonë tre-dimensionale-pesë-sensoriale. Nëse tani duket se ne jemi të bllokuar në këtë realitet sensual 3D-5 dhe ne kemi një lidhje shumë më të lartë të vetëdijes, atëherë ndoshta qëndron çelësi për fitoren ndaj burgut të hapur teknologjik që Rendi i Ri Botëror po imponon. Sepse po ndërtohet burgu teknologjik. Ju vetëm duhet të shkoni të shihni atë.

Çka nëse mund të kalojmë këtë kufizim të vetëdijes sonë më të lartë që na është imponuar tashmë? A është e mundur tashmë? A e kemi atë në ne? Unë dyshoj kështu. Krijuesit tanë (lexoni) na kanë vendosur dikur në një lloj burgu. Hëna luan një rol kyç në këtë. Por edhe encryption gjenetike e mundur me qëllim të aplikimit të trurit reptil në strukturën tonë të trurit janë ndoshta të rëndësishme. Ne tashmë jemi copëtuar nga prodhuesit tanë. Ky çip (trurit reptilian) siguron lidhjen me Firewall (hënën), duke na mbajtur në vetëdijen tonë të kufizuar.

Megjithatë, elita e tanishme e kupton se ne jemi gati të zbulojmë aftësitë tona reale. Kjo ndoshta është për shkak të një ndryshimi në pozicionin astrologjik të tokës. Kjo duket të ndryshojë ndikimin e hënës. Dhe kjo është arsyeja pse ata duhet të dalin me një zgjidhje të re teknologjike për zgjimin tonë. Ne kemi shumë më tepër për të ofruar se grupi elitist i inbreeding që na shtyp.

Sapo të bëheni të vetëdijshëm, filloni të zgjoni për kapacitetet tuaja më të larta. Kjo është e gjitha që duhet të bëni. Zgjohu. Duke u bërë i vetëdijshëm. Bëni të ndërgjegjshëm shokët tuaj. Nuk ka asgjë shpirtërore për këtë. Është thjesht dera për të thyer firewall!

Burimi: Bolt patentë, Volkskrant, nu.nl

Të gjitha aksionet 4
468 ad

9 Comments

 1. Cymatics - Sjellja e çështjes në jetë me zë në pronësi të: pf. hans jenny

  Dhe

 2. përsiatje

  Rezultati i një studimi të kryer në vitet 1960 nga fiziologu amerikan Robert Keith Wallace është:
  Shteti transcendent, i cili ndodh pak pas fillimit të meditimit, karakterizohet nga një rritje e aktiviteteve të valës alfa në lobet frontale dhe qendrore të trurit. Për herë të parë, metodat e shkencës natyrore u përdorën për të zbuluar ndryshimet në trup dhe mendje që ndodhin gjatë fazave të meditimit.
  Nga studimet e gjumit dhe ëndrrave dihet se në këto dy gjendje të vetëdijes mund të ndodhin procese të rëndësishme de-theksuese dhe mund të përpunohen tensionet e ditës. Sidomos në një fazë të caktuar të gjumit të thellë, që ndodh katër ose pesë herë në njëzet minuta për një natë, truri ynë bëhet shumë aktiv. Sytë e syve papritmas lëvizin mbrapa me radhë, sikur të ndjekin një top imagjinar të pingpongut. Studiuesit e gjumit e quajnë këtë fazë REM, Lëvizja e Shpejtë Syri.
  Kjo është mënyra se si punojnë meditimi. Ato janë të përshtatshme për zgjidhjen e simptomave të rrënjosura të stresit dhe ndihmojnë për t'u çlodhur dhe për të rikthyer trupin. Sidoqoftë, gjatë gjendjes transcendentale, ndodh shumë më tepër se në fazën e ëndërr. Valët e rregullta alfa tregojnë se vetëdija jonë është e gjallë gjatë meditimit. Ritmi i përhershëm alfa shtrihet në lobin e midbrain dhe ballit disa minuta pas fillimit të meditimit dhe ka një efekt harmonizues dhe përshkruhet gjithashtu si isomorfizëm. Në harmoni të valëve alfa (zakonisht 8-9 Hertz) diçka ndodh me disa shkencëtarë me habi: dridhjet përfshijnë hemisferën zakonisht më pak aktive dhe proceset në të dy hemisferat sinkronizohen.
  Kjo është e rëndësishme, sepse, sipas të dhënave më të fundit, hemisfera e majtë që është dominante në njerëz është përgjegjëse për të menduarit analitik-logjik. Në hemisferën e djathtë, proceset krijuese-abstrakte vazhdojnë; aty intuita, qasja në gjendjet finer të ndërgjegjes, duket të jetë e lokalizuar.
  Pas një sërë hetimesh, Dr. Bernard Glueck supozon se gjatë një faze të caktuar të meditimit, disa miliardë qeliza të trurit në hemisferën e djathtë janë përfshirë në rrjetin aktiv. Nëse ky supozim është i saktë, atëherë mund të shpjegohet zgjerimi i gjendjes së zgjuar të zgjimit dhe të kapacitetit të përpunimit.
  Prandaj meditimi mund të ndikojë në trurin në mënyra të shumta pozitive. Pasojat fizike të vetëm ulur në heshtje diku dhe duke u përqendruar në veten tuaj të brendshme dalin të jenë jashtëzakonisht të plotë.
  U desh një kohë e gjatë që kjo enigmë të zgjidhej në Perëndim. Studiuesit duhej të konkurronin me supozimin perëndimor se meditimi ishte një praktikë fetare ose më së miri fetare. Sot, megjithatë, studiuesit e kuptojnë se meditimi aktivizon si korteksin paraballor - selinë e mendimit më të lartë - dhe stimulon lirimin e neurotransmetuesve, duke përfshirë dopaminën, serotoninën, oksitocinën dhe opiatet e trurit. Të gjitha këto substanca, të cilat ndodhin natyrshëm në tru, mund të lidhen me aspekte të ndryshme të lumturisë. Dopamine ka një efekt qetësues; serotonin është i lidhur me një ndjenjë më të madhe të vetëvlerësimit; oksitocina konsiderohet tani hormoni i kënaqësisë (me përqëndrime më të larta kur dikush është i ngazëllyer xeksualisht); Pacientët janë vetë dhimbjet e trupit që, nën ndjenjën e të qenit të sëmurë, u bëjnë të aftë atletëve të dinë pas një përpjekjeje të rëndë. Nëse përmes meditimit mund të sjellim një përqendrim më të lartë të këtyre llojeve të neurotransmetuesve, është e qartë se meditimi duhet gjithashtu të jetë një mënyrë më efektive për të ndikuar në predispozicionin e trurit për lumturinë. Nuk ka asnjë ilaç (artificiale) të vetme që mund të koreografoj njëkohësisht lirimin e koordinuar të të gjitha këtyre substancave.

  Dhe

  Neuron & Dendriet
  Një neuron është i lidhur me çdo neuron tjetër me miliona tela që degë në mijëra fibra për qeliza. Kjo formon një rrjet të madh. Fibrat, të cilat quhen DENDRIETS, dalin nga një qelizë kur degët rrjedhin nga trungu i një peme, fjala 'dendrite' rrjedh nga fjala greke për pemë.
  Edhe pse kjo mund të bëjë një përshtypje të ngushtë dhe të qëndrueshme, ky rrjet (i dendritëve) vazhdimisht po pëson ndryshime. Dhe edhe nëse një neuron mund të qëndrojë i njëjtë pa formuar degë të reja, sinjalet që rrjedhin përmes dendriteve nuk do të ishin kurrë të njëjta. Kudo që lindin impulse elektrike, të cilat i nënshtrohen ndryshimeve sapo mendojmë një mendim të ri. Truri ynë është si një shkëmbim telefonik që përpunon mijëra thirrje për sekondë. Dallimi kryesor është se kabllot në sistemin tonë nervor janë të paqëndrueshme dhe molekulat e tyre ndryshojnë me çdo moment të përvojës - brenda dhe jashtë. Pas të gjitha, telat nuk janë bërë prej bakri, por përbëhen nga yndyrna të lëngshme, ujë dhe elektrolite dhe impulset elektrike që kalojnë përmes tyre. Një mendim i vetëm është një çështje më e ndërlikuar sesa të kërkosh një telefonatë të vetme në të gjitha thirrjet që bëhen në mbarë botën. Ndërsa kemi sukses në dhënien e performancës në një nivel elektrik, mesazhet kimike janë vazhdimisht në sprouting në tru. Një dendrit nuk lidhet me tjetrin - ka gjithmonë një hapësirë ​​të vogël të hapur midis dy dendritëve. Çdo mesazh duhet të zbulojë një mënyrë për të kapërcyer këtë boshllëk, që quhet sinapsi; përndryshe neuronet do të ishin të izoluar dhe të paaftë për të komunikuar me njëri-tjetrin. Energjia elektrike nuk hyn mbi hapësirën e hapur - tension është shumë i ulët për këtë. Në vend të kësaj, disa kimikate lëshohen në anën tjetër të sinapsit dhe përfshihen në anën tjetër. Këto kimikate, të quajtura neurotransmetues, përfshijnë dopaminën dhe serotoninën.
  Askush nuk ka gjetur kurrë një kujtim në mes të këtyre swirls kaotike të kimikateve dhe elektroneve. Kujtimet janë të dhëna fikse. Unë vetëm mund të kujtoj fytyrën e një shoku duke e çuar atë të paprekur, jo në copa dhe copa. Ku duhet të shkoj ta bëj këtë?
  Të paktën jo në stuhinë e trurit. Nuk ka asnjë neuron në trurin tim që është njëzet vjeç. Molekulat e yndyrës, proteinave dhe sheqernave kanë kaluar nëpër trurin tim si zogjtë migrues, kanë shtuar diçka dhe kanë lënë pas njëfarë kohe.
  Megjithëse mund t'i gjejmë qendrat e kujtesës në tru, askush nuk ka qenë ndonjëherë në gjendje të provojë se kujtimet janë ruajtur atje. Supozojmë se ky është rasti, por si funksionon ai? Ruajtja e një kujtese në neuronet është sikurse ruajtja e kujtimeve në ujë. Në fakt, truri është kaq i lëngët që, nëse do të ishte homogjenizuar, do të rezultonte të përmbante sa më shumë lëngje si një banane ose një tas me bollgur. Gjaku ynë përmban më shumë solide se truri. Nuk ka dëshmi për teorinë se ne ruajmë kujtime ndërsa ruajmë të dhëna në kujtesën e një kompjuteri duke shtypur sasi të vogla të informacionit në mikroçip.
  Ky është i njëjti mur që u ndeshën Ajnshtajni dhe themelues të tjerë të fizikës kuantike. Një neuron është një vend i keq ruajtjeje për një kujtesë, sepse molekulat e saj nuk janë në të vërtetë çështje konkrete, por modele të energjisë së padukshme, të grupuara në grimca të dukshme. Këto pako energjie mund të mbështeten vetëm në nivelin kuantik; ndërsa ne depërtohemi edhe më thellë, në nivelin virtual, modelet gjithashtu bien veç e veç, energjia zbehet në vibracione hije dhe pastaj në asgjë. A mund të ruhen kujtimet në NUK?
  Përgjigjja është "PO". Kur kujtoja fytyrën e mikut tim, bëra një udhëtim në 'asgjë' dhe e tërhoqa atë nga 'asgjë'. Për ta bërë këtë udhëtim, ose të paktën për ta filluar, e përdornin trurin tim. Por nuk ishte truri im që kujtoi fytyrën, ashtu si muzika që dëgjoj në makinën time nuk fillon në radio. Duket truri
  Kapni kujtimet nga një burim tjetër, ashtu si radioja. Për shkak se ky burim nuk mund të gjendet në botën materiale, ekzistenca e saj reale nuk njihet nga shkenca, me përjashtim të fizikës kuantike, të cilat e quajnë këtë "jo" domenin virtual.

 3. a mendoni se kjo është pak mbi kokën time! Unë nuk dua të mendoj se deri tani atë që unë jam duke bërë këtu unë mendoj mjaft larg !! spit por nice further !!!!!

 4. max IgA TRANSFORMIMI

  në këtë ai përshkruan axhendën e ardhshme

 5. Ironia nga "reja"
  kimtrails që janë derdhur mbi ne të përmbajë grimca nano
  në mënyrë që trupat tanë të jenë tashmë në rrugën e tyre për transhumanizmin, sepse nanos marrin vendin e qelizave organike
  dhe ne pjesërisht marrim mikro-robota në sistemin tonë
  ndërsa ne nuk jemi të vetëdijshëm për këtë.

  me syze google ju keni zgjedhjen nëse do të vendosni apo jo

  por grimcat OMGJ dhe Nano janë jashtë lejes sonë.

  prandaj ata janë psikopate të vërteta, njerëz që ndihmojnë në ngritjen e agjendës pa vetëdije morale

  • Arsyetimi dhe plotësisht dakord. Mendova se po shkonte shumë larg për të shtuar këtë në këtë artikull.

 6. @pablo.
  Historia e bukur dhe absolutisht e pakuptimtë.
  A keni lexuar ndonjëherë një libër nga Susan Joy Rennison (akordim në kozmos)?
  Në të ajo thotë, ndër të tjera, se një pjesë e madhe e kujtesës tuaj ruhet në organet tuaja. Pra, kontrollimi i mendjes nuk do të funksionojë. Fusha elektromagnetike e organeve dhe e zemrës suaj gjithashtu duhet të ndikohet. Kapaciteti juaj i perceptimit varet nga frekuenca juaj personale. Emocionet tuaja luajnë një rol të rëndësishëm. Emocionet tuaja ndodhin në organet dhe truri vetëm përkthehet kjo.
  Mendoj se këto janë qëllimet kryesore për aplikimin e HAARP dhe fizikës kuantike. Me nanoteknologji për të lidhur telat. Me fjalë të tjera, ligjet kozmike të gënjeshtrave dhe zërit (frekuencat) ndërpriten qëllimisht për të na mbajtur në një dridhje më të ulët, kështu që perceptimi ynë nuk ndryshon.

  Dhe për sa i përket Martinit.

  Historia e hënës ishte e panjohur për mua. Unë e di se distanca nga hëna në tokë ka pasoja për tërmetet që ndodhin në planetin tonë. Kështu që hëna është me të vërtetë një konvertues i frekuencës. Dhe çfarë ka pasoja për kapacitetin e frekuencave të tokës ka gjithashtu pasoja për kapacitetin tonë të frekuencës së brendshme. Kështu edhe për kapacitetin tonë të perceptimit.
  Dihet tashmë në qytetërimin persian se dielli ynë fluturon në një tango me një diell të ndryshëm dhe se të dy dijet janë më afër ose më larg në kohët e 13000 vjetëve (matur brenda vonesës). Ky cikël prandaj zgjatë vitet 26000.
  Kultura Mayan madje ka bazuar një kalendar në këtë.
  Ju mendoni tani, por asgjë nuk ka ndryshuar në 2012! Nuk është e vërtetë!
  Por atëherë ju duhet të reread më lart dhe ju e dini shkakun.
  Nëse dy dijet afrohen më së afërmi, kjo ka pasoja për shpeshtësinë e tokës.
  Dhe kjo vlen edhe për kapacitetin tuaj të frekuencës së brendshme. Kështu edhe për perceptimin tuaj.
  Ball rreth.

  DHE TANI NËSE LEHJA NGRITON NIVELIN TUAJA TË VIBRIMIT!
  JU JENI BOSS RRETH EMOTIMEVE TONA!
  JU NUK ËSHTË SHQIPTAR!
  DUA që ata dëshirojnë të besoni!
  POR BESOJNË JU BËNI NË VETËM, PERGJIGJET KA KA TE GJITHE PERGJIGJE!

  Emri im është Henk dhe përdor llogarinë e një miku, pasi që nuk kam internet.

  PS Martin.
  Nuk është një çështje nëse truri ynë mund të merret me të gjitha këto.
  Por më shumë, nëse ne jemi të përgatitur emocionalisht për të kërkuar luftën për vetëvendosjen tonë.

 7. Vetëm për sqarime.
  Ku ka një diell të dytë, natyrisht, planetet janë gjithashtu të pranishëm brenda këtij sistemi diellor. Kështu që unë nuk dyshoj ardhjen e Niburu për një sekondë.
  Duket logjike.
  gr. Henk.

Trackbacks / Pingbacks

 1. Superkompjuteri i IBM u emërua pas CEO i cili ka punuar me Hitlerin « - [...] artikullin tim të mëparshëm - ku po flas për transhumanizmin - do të gjeni se IBM ka ndërtuar një super kompjuter [...]
 2. Chip fëmijën tuaj! « - [...] kalojnë në mesazhe të shumëfishta. Kjo faqe e internetit ofron atë që unë parashikuar në një artikull disa javë më parë dhe ...
 3. Bëni që fëmija juaj të fërsohet tani - [...] kalojnë në mesazhe të shumëfishta. Kjo faqe e internetit ofron atë që unë parashikoi në një artikull disa javë më parë ...
 4. NSA mbledh të dhënat e vendndodhjes nga qindra miliona telefona celularë në mbarë botën « - [...] është shumë më tepër sesa thjesht një instrument 'Big Brother'. Kompjuterë të mëdhenj (si Watson i IBM) mund të përdorin inteligjencën artificiale ...
 5. Njeriu i lartë i Google: rreth chipit 5 në kokën tuaj « - [...] truri as nuk duhet të operohet me internet. Së shpejti do të bleni "inteligjencë" në re. Postimet inteligjente të llambave ...
 6. Supercomputer IBM emërohet pas CEO i cili ka punuar me Hitlerin Martin Vrijland - [...] artikullin tim të mëparshëm - ku po flas për transhumanizmin - do të gjeni se IBM ka ndërtuar një super kompjuter [...]
 7. Chip fëmijën tuaj! | Martin Vrijland - [...] kalojnë në mesazhe të shumëfishta. Kjo faqe e internetit ofron atë që unë parashikuar në një artikull disa javë më parë dhe ...
 8. Kush jam unë? | Martin Vrijland - [...] funksioni i kufizuar (me dimensionin më të lartë) të trurit nuk është një ide e çmendur. Ky burim i jashtëm (ndoshta hëna) ...
GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër