Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

Edith Schippers tani gjithashtu dëshiron profilin tuaj të ADN-së

Edith Schippers tani gjithashtu dëshiron profilin tuaj të ADN-së

Ministri që po largohet Edith Schippers (ju e dini se zonja e ëmbël e formimit të kabinetit) nuk dëshiron që njerëzit të vuajnë një vdekje të dhimbshme duke marrë organet nga trupat e gjallë ende pa narcosis dhe ndoshta tregtinë e organeve. jepni një dorë ndihmëse; ajo nuk dëshiron vetëm që njerëzit të jenë psikologjikisht shoqërisht presion për të lyer fëmijët e tyre me viruse të mbushura në autizëm duke shkaktuar merkur; ajo nuk dëshiron vetëm të mitur dhe të paaftë për analiza mjekësore mund të përdoren; as nuk dëshiron që njerëzit të jenë konfuzë përmes të gjitha atyre ligjeve dhe rregulloreve në këtë vend parandalues ​​për vëzhgim lock up dhe sende me medikamente en ajo nuk dëshiron vetëm që tenori AOW i shtetit të mbetet i plotë duke vënë të moshuarit në depresion prapa geraniumeve, kështu që ajo pilula vetëvrasëse do të fillojë gëlltitjen; ajo gjithashtu dëshiron profilin tuaj të ADN-së. Çfarë njeri i bukur dhe i ri burrë Edith është!

Natyrisht, kjo ngre rezistencën e nevojshme politike, sepse kështu funksionon në lojë psikologjike të këto en antitezë. Ju propozoni një ligj; le të ketë disa diskutime për këtë; pastaj ndjekin të gjitha llojet e diskutimeve në media dhe një projektligj mund të refuzohet edhe një herë; por pastaj do të ketë një periudhë të ardhshme të kabinetit dhe ligji do të nxitet. Ju gjithashtu mund të merrni mashtrim që ju bast të lartë. Kjo do të thotë se në projekt-ligjin ju kërkoni më shumë se doni, dhe përfundimisht pas disa gozhdimeve të Partisë për Kafshët ose Groenlinks (ose kushdo që roli i antitezë përmbush), por për të arritur në qëllimin e synuar. Kjo është Dialekti hegeliane të cilat ne mund të njohim në një shkallë të vogël në politikën e tokës, por edhe në një shkallë globale. Në këtë moment, është VVD të rinj kjo revoltë (anti-tezë).

Çfarë kërkon Schippers me atë ADN dhe si synon të arrijë këtë? Epo, ADN-ja juaj është shumë e dobishme për ...

Të gjitha aksionet 0
468 ad
GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër