Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

Conchita Wurst 'Ngrihet si një Phoenix' pjesë 2 dhe organizata Frontier

Conchita Wurst 'Ngrihet si një Phoenix' pjesë 2 dhe organizata Frontier

paralajmërim: Një vlerë jo numerike e hasur në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-content/plugins/social-warfare/functions/social-networks/twitter.php në linjë 106

Jo shumë kohë më parë u ftova në simpoziumin Kufi. Unë nuk e njihja organizatën Kufi, ose vështirë se ndonjë, por kjo ishte më shumë pasojë e faktit se kurrë nuk kam trajtuar me të vërtetë mediat alternative në të gjitha. në artikullin tim në lidhje me të Simbolizmi egjiptian Unë kam treguar tashmë se si kam zbuluar se logoja e Kufirit përmban "perëndeshë" egjiptiane (gruaja e Faraonit) Nefertiti. Mbaj mend se gjatë simpoziumit vdekja e themeluesit të Kufi u përkujtua. Emri i tij është Filip Coppens. Coppens ishte një shkrimtar belg i cili shkroi shumë për Egjiptin dhe gjithashtu ishte dikush që shpesh mund të kontribuonte në kanalin televiziv Channel Historik për programin 'Të huajt e lashtë'. Asgjë, por e mirë për të vdekurit, prandaj unë do të flas për organizatën Frontier.

Duket se ka shumë para në organizatën Kufi. Kjo është e dukshme, për shembull, nga fakti se deri vonë ata kishin simpoziume të tyre në të Hotel Krasnapolsky në Amsterdam. Më parë kam zbuluar se mediat alternative pjesë të mëdha janë në duar nga familja e pasur Poot e kompanisë Chipshol. Kam zbuluar gjithashtu se sulmuesi i medias së tyre Micha Kat me vende si Klokkenluideronline, WaarInHolland.nl dhe të gjitha llojet e vendeve të tjera satelitore që kanë për qëllim vetëm mbajtjen e ndonjë shkrimtari të pavarur nga kjo degë e sportit, ai ka për qëllim vetëm të vendosë nën presion Holandën me çështje të tilla si Joris Demmink. Qëllimi kryesor: miliarda përfitime financiare për këtë familje Poot.

Tani është e qartë se shumica e mediave alternative kanë buxhete financiare që nuk janë të arritshme në vende të tjera. Për shembull, kam humbur shtëpinë time, tani jetoj anti-squatting dhe përpiqem të gjej sponsorët dhe reklamuesit duke ruajtur përfitimin tim të sigurimeve shoqërore. Gjithashtu faqen e internetit Niburu.co po lufton për të mbijetuar. Por paraja nuk duket të luajë një rol me faqet e internetit të tjera. Megjithëse donatorët dhe sponsorët janë shumë të mirëpritur, kjo nuk nënkuptohet si një vajtim. Qëllimi im është vetëm t'i tregoj lexuesit se ka shumë interesa më të mëdha prapa shumë vendeve të mediave alternative. Shkencat kufitare, Ne jemi ndryshim RotterdamUnë mund të bëj një listë të tërë faqesh që janë të dukshme për të qenë në gjendje të mbajnë pantallonat e tyre, ndërsa martinvrijland.nl dhe niburu.co e dinë se kjo nuk është aq e lehtë sa duket. Çështja kryesore është "Si i marrin të gjitha këto faqe interneti para?"Unë duhet t'ju detyroj përgjigjen. Megjithatë, unë mund të nxjerr në pah konturet. frontier_gezondheidsdagNjë nga ato konturet është pozita luksoze në të cilën duket se këto vende janë të vendosura. Kjo vlen edhe për Frontier. Kam udhëtuar për në Amsterdam për 1x për një transmetim të drejtpërdrejtë në Amsterdam dhe përkujtoj se si të gjithë radioh- jatët kaloi natën në një hotel. "Çfarë po bëjnë ata të gjithë?"Pyeta veten. Ku mund ta paguajnë atë Krasnapolsky? A është e gjithë kjo financuar nga disa revista dhe ilaçe alternative nga Frontiershop?

Nefertiti në logon e Kufirit nuk është hedhur vetëm nga qielli. Themeluesi Filip Coppens ishte shumë i përgatitur në antikitetin egjiptian. Pyetja e vetme është nëse ai ka treguar prapa gjuhën e tij në fushën e kësaj dijeje. Dhe nëse e bëni atë në Media kryesore Stream ju mund të pyesni veten se çfarë rëndësie shërben. Nefertiti simbolizon kulmin e Saturnit. Nefertiti dhe Ahkenaton prezantuan adhurimin e perëndisë së diellit Ra. Ky është emri i Sun Saturnit të dëbuar. Kult Saturn dhe në të vërtetë baza për shumicën e feve botërore, gjen origjinën e saj këtu. Fakti që në fakt flasim për Satanizmin dhe çfarë domethënia e vërtetë e Satanizmit është, do të jetë ende e qartë.

Jeroenkumling_smallKëtë javë unë u stimulua nga një prej prijësve të radios të Frontier, i quajtur Jeroen Kumeling. Në faqen e tij të internetit, Jeroen shkruan [quote] "Jam aktive si argëtues, gazetar dhe mbikëqyrës. Për më tepër, bëj vetëdijesimin e programeve radio javore (Radio Kufi en Drita e Shpirtit të Radios kafe) në të cilën unë intervistoj mysafirë të njohur dhe më pak të njohur në fushën e spiritualitetit, ndërgjegjësimit dhe fesë. Transmetimet mund të dëgjohen në javë nëpërmjet Connect It Radio, një kanal që kam themeluar në fund të 2009."Jeroen është aktive në kuadër të organizatës Kufi dhe kam takuar atë gjatë simpoziumit në 2013. Isha i befasuar për të parë se si Jeroen Conchita Wurst dhe aktin e saj 'Ngrihu si një Feniks' vrapoi për të mbrojtur në kohën e tij të Facebook me fjalët [quote]Intoleranca po përhapet tani nga vetë-shpallja "zgjimi". Megjithatë, në fakt, ata janë të kapur nga frika dhe si rrjedhojë viktima e fundit e klasës sunduese". Mund të presim që një mikpritës i tillë të dijë se çfarë do të thotë fotografia që ka vendosur:

jeroen_kumeling_conchita

Në foto ju shihni Eurovision (vizioni i Evropës) Festivali i Këngës Conchita Wurst përshkruhet si një figurë e Jezusit. Sidoqoftë, komuniteti i krishterë pa dyshim do të tronditej nga ky imazh. Ata do të jenë shumë më tronditëse kur zbulojnë mesazhin më të thellë pas imazhit Conchita Wurst. Në tim artikulli i mëparshëm Unë shpjegova se jo vetëm emri por edhe statusi transgjinor i Conchita Wurst tregon paqartësi; i quajtur gjithashtu hermafrodit. Në të djathtë të sipërme të fotografisë shihni Baphometin e dyshimtë, simbolin e Satanit. Edhe pse shumë besimtarë katolikë nuk e dinë këtë, imazhi i Jezusit në Kishën Katolike gjithashtu i referohet kësaj. Kjo ka qenë gjithmonë arsyeja e flokut të gjatë dhe mjekrës (ambivalenca) në imazhin e Jezusit. Rrethi diellor rreth kokës së Jezusit i referohet adhurimit të diellit. Ne po flasim për "diellin e dëbuar" Saturn dhe kështu përsëri për Satanin.

Gjesti i dorës së dorës së majtë të Conchitës përdoret gjerësisht edhe brenda satanizmit. Është një qëndrim i panatyrshëm e gishtërinjve. Dy gishtat e jashtëm janë të shpërndarë nga dy ato të mesme. Kjo është e ashtuquajtura 'M-shenjë' dhe simbolizon linjën e gjakut Merovingian. Linja e gjakut Merovingiane është ndoshta linja e familjes që Princesha Diana ritualisht të vrarë. A ju kujtohet vërejtja në fund të shfaqjes së Conchita Wurst? "Ne jemi të pandalshëm"(transmetimi i humbur Orë 3.28.42). Atje ai / ajo ndoshta i referohej 'ne' prej kultit satanik që mund ta përfaqësonte. Freemasonët e ndriçimit (shtresa e lartë e Freemasonerisë) janë gjithashtu ata që në fakt e kontrollojnë botën nga një bazë satanike. 'M-shenjë' përdoret gjithashtu nga Freemasons (Freemasons) si shenjë masonike. Pra, është shenja e masonerisë Merovingiane, kultit satanik që mban botën në kthetrat e saj.

Ky kult Saturn / satanik sigurisht që nuk është i pafajshëm. Ne kemi arritur në 'shenjën e zemrës' që shihni në foto në Conchita, si dhe në imazhet e Jezusit në Kishën Katolike. 'Shenjë e zemrës' qëndron për sakrificën ritual të njerëzve (mundësisht fëmijëve) duke trokitur zemrën rrahëse. Flaka është një shenjë e largimit të shpirtit. Aztecs nga Amerika e Jugut në të vërtetë gjithashtu adhuronin Saturnin në adhurimin e tyre të perëndimit androgynous (hermafrodite) gjarpër Quetzalcoatl. Me anë të kësaj, ata kryen flijime rituale ku zemra e rrahjes së viktimës së tyre të gjallë u shqye. Zemra në të gjitha këto imazhe Jezusi i referohet kësaj. Kjo mund të jetë një konkluzion i varfër dhe i pakontrollueshëm për shumë besimtarë, por fatkeqësisht nuk mund të përfundojmë asgjë pas disa studimeve.

shprehjet e zemrës

Ka shumë shenja të tjera që mund të gjenden në imazhin e Conchitës, siç është thika që theret në duar. Për të marrë një pamje të plotë ju duhet të merrni kohë për të parë në prezantimin në YouTube më poshtë (tingulli është i pakëndshëm). Në fakt, duhet të arrijmë në përfundimin e acidit se bota është krejtësisht në duart e shoqërive që janë të angazhuara në adhurimin e Saturnit (Satanait) dhe që e tregojnë atë qartë kudo që të munden. Duhet gjithashtu të theksohet se një pjesë e madhe e mediave alternative po shpërthen me simbolizmin satanik dhe se njerëzit nga këto media alternative gjithashtu haptazi mbrojnë simbolizmin. Prandaj është e rëndësishme që ta bëni këtë dallim dhe në të njëjtën kohë të zbuloni se ne nuk duhet të lejojmë veten të skllavëruar nga elita dhe nga të gjitha këto organizata në mbarë botën që përpiqen të na mbajnë nga kapacitetet tona reale nëpërmjet feve të gënjyer dhe raportimit. Shtresat e larta të këtyre feve e dinë se në çka ata adhurojnë. Ata gjithashtu e dinë se çfarë kapacitetet aktuale janë të njeriut. Kjo është arsyeja pse ata përpiqen të na largojnë nga ne me frikë dhe gënjeshtra. Pushoni atë frikë dhe vërtet do të jeni të lirë.

Lista e lidhjeve burimore: Frontierworld.nl, wikipedia, Niburu.co

Të gjitha aksionet 78
468 ad
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405


paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
11 Comments

 1. Shihni këtu logon e "Nederland zingt" të Evangelische Omroep (OE). Le të mendojnë se kush adhurojnë vërtet.
  http://hilversum.okkn.nl/pagina/1549/nederland_zingt... _in_hilversum

  • Nëse nuk mund ta zbulosh 666 në këtë logo, mendoj se duhet të blesh një palë syze.

  • @Donquijotte,
   Ky logon me të vërtetë i ngjan gjysmës së hënës me një diell në të.
   Të besojmë te Perëndia nuk duhet të adhurojmë trupat qiellorë.
   Fjala në Bibël gjithashtu përshkruan se në fundin e kohës anti-Krishti bën gjithçka për të zënë vendin e Perëndisë duke e maskuar veten si Jezus.
   Por ata që shikojnë nga afër do ta shohin atë maskim dhe do ta ekspozojnë anti-Krishtin që shfaqet si Jezusi.

   Vetë Jezui kurrë nuk do të kishte bërë gjeste dorën okulte, sepse djali i Perëndisë jeton sipas urdhërimeve të Perëndisë. Një urdhërim i kësaj thotë, nuk do t'i shërbeni idhujve.
   Sidoqoftë, unë po shkoj shumë larg.
   Martin nuk dëshiron ta bëjë këtë faqe një vend religjioni. ????
   Megjithatë unë e vendos këtë video:

 2. Kjo karamele me dorën e djathtë në vend të dorës së majtë.

 3. Siç thoni Martin:
  "Shtresat e larta të këtyre feve e di se ata në të vërtetë adhurojnë.
  Ata gjithashtu e dinë se cilat janë kapacitetet reale të njeriut. "

  Në të vërtetë.

  Kjo është arsyeja pse ata po shkojnë për SOUL tuaj! E mira jonë më e lartë, për të thënë kështu.
  Dhe shumë nga ata nuk janë plotësisht të vetëdijshëm për këtë.

 4. Ky historian, Sean Hross, nuk lë një rrëmujë të neutralitetit zviceran. Kjo video ka të bëjë me simbolizmin me tre gisht. Simboli i fillimit nazist.

 5. Off temë:

  cila është marrëveshja mes Pootjes dhe Baybasin.

  është, përveç Demmink, ndoshta edhe një terren.
  Apo ndoshta vetëm kompensim?

  https://www.youtube.com/watch?v=Gy5-b2RSoHA#t=1336 nga minuta 28.00 min.

  A e di dikush se ku është Baybasin?
  A merr një vizitë?

  A ka dikush që ka qenë atje për 16 vite dhe mund të dëshmojë se ai e ka parë Baybasin të ecë rreth 16 për vite?

  Po .. jo ... nëse nuk i besojmë askujt në fjalën e tyre, ne nuk e bëjmë më atë me njerëz / çështje më simpatike.

 6. Nga një vëlla

 7. Baybasin po mbahet në Holandë, sepse nëse ai ekstradohet në Turkijen, qeveria turke do të shpëtojë prej tij.
  Nga 2001:
  Zyrtari Van Raaij lë të kuptohet se Baybasin i detyrohet atij vetë. Baybasin, i cili në mënyrë të përsëritur pranoi se ai ishte një tregtar i madh i heroinës para arrestimit të tij, ka mohuar të gjitha akuzat kundër tij. I dyshuari gjithmonë doli me kërkesa të reja, që kërkonin kohë, gjë që nënkuptonte që rasti i tij duhej të ndalohej kohë pas kohe. Zakonisht kishte të bënte me dëgjimin e dëshmitarëve të rinj, me shpresën për të provuar një lidhje politike.
  Hüseyin Baybasin "luan një rol në financimin e organizatave advokuese kurde", thotë avokati i tij dhe "vazhdon deri në nivel të lartë" me ta. Ai drejton rrezikun në Turqi duke u dënuar me vdekje nga qeveria. Gjykata Supreme e ka pranuar këtë me një ndalim për ta dorëzuar atë.
  http://retro.nrc.nl/W2/Nieuws/2001/01/25/Vp/03.html

  Burgu më i rreptë në Holandë, EBI në Vught, ku Baybasin ishte në 2001, nuk është një burg i bukur për të burgosurit.
  https://zoek.officielebekendmakingen.nl/blg-279006.pdf

 8. Ideja se si e ka parë Jezui është gjithashtu një gënjeshtër. Jezusi ishte i zi sipas historive të provave dhe sipas Biblës.

  • Çfarë provash?

GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër