Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

'Ice Bucket Challenge' është një ritual në përgatitje për masakrën masive

'Ice Bucket Challenge' është një ritual në përgatitje për masakrën masive

paralajmërim: Një vlerë jo numerike e hasur në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-content/plugins/social-warfare/functions/social-networks/twitter.php në linjë 106

Ju mund të keni dështuar të vini re se ka një hype ndodh ku njerëzit hedhin një kovë të mbushur me ujë dhe kube akulli mbi kokat e tyre. Gazeta të shumëfishta raportoi për këtë. Dhe nëse është kështu, zakonisht kjo do të thotë se duhet të bëhet një hype. 'Sfida Ice Bucket' do të kishte të bënte me një projekt bamirësie për të Pacientët ALS, ku sfidoni katër vetë për të hedhur një kovë të mbushur me ujë dhe kube akulli mbi kokën tuaj, filmoni atë dhe vendoseni në YouTube dhe pastaj dhuroni para. Ligjërata zyrtare është se kjo 'Ice Bucket Challenge' është krijuar për të krijuar më shumë vëmendje për sëmundjen. Por çka nëse kemi të bëjmë këtu me një ritual të ngritur për nder të A-Krishti L-ucifer S-atan ose si Oprah Winfrey thotë pasi ajo merr kovë mbi kokën e saj "Në emër të ALS"? A mund të kemi të bëjmë këtu me një ritual të madh satanik të ngjashëm me pagëzimin që ndodh në kisha; pagëzimi që iu dorëzua 'qengjin që theret"a mendon Jezusi, kur Jezusi vdiq si një qengj flijues për mëkatet e të gjithë besimtarëve? A paraqet ky ritual masiv i pagëzimit një masakër të madhe për nder të Luciferit, ku pagëzimi përfaqëson një dorëzim apo miratim?

Evangjelisti televiziv Anita Fuentes shpjegon gjithçka në videon e YouTube më poshtë. Sfida mund të përfaqësojë një pagëzim ritual; një përkushtim ndaj Luciferit, 'zotit' që adhurojnë anëtarët e kultit të Saturnit. Thirrja do të tregojnë në formën e "akullit të na" në ISIS dhe kështu sfida jo vetëm që do të përfaqësojë një pagëzim ritual si një shenjë e përkushtimit ndaj Lucifer / Satanin, por edhe ka kryer shenjë paralajmëruese e një disfatë të madhe rituale nga ISIS në territorin e SHBA një ndikim më të madh se 9 / 11. Në videon e saj, ajo jep një shpjegim të qartë se si ngjarjet aktuale mund të gjenden në librin më të fundit biblik të quajtur Zbulesa. Çështja është megjithatë se të gjitha fetë në mbarë botën janë plot me simbolizmin e "Saturnit". Tre fetë më të mëdha botërore, judaizmi, islami dhe krishterimi, japin një kohë përfundimtare. Tre fetë kryesore të gjitha presin Jezusin. Çifutët ende po presin për ardhjen e parë të Mesisë ndërsa të krishterët dhe muslimanët presin për ardhjen e dytë të Mesisë. Brenda Islamit, Jezusi quhet me emrin Isa. Kthimi i Isait brenda Islamit është kthimi i parë i tij pas pranimit të tij në qiell. Bazuar në 'Sura Gratë"Është thënë se Isa (Jezus) nuk vdiq në kryq, por se (siç thotë Kur'ani) hebrenjtë që do ta kishin vënë Jezusin në vdekje janë të hutuar dhe të gabuar. Tafsir (një teori interpretimi brenda Islamit) tregon se një zëvendësues u vra, ndërsa Isa (Jezusi) u çua në qiell. Wikipedia thotë [citaat] Në agimin e kohës së fundit, Isai do të kthehet, ndoshta si Mahdi, mposht anti-Mesinë (Dajjal) dhe pastaj do të jetojë 40 vite në tokë. Ai do të shkatërrojë të gjitha kryqëzatat dhe do të vendoset në Jerusalem për namazin pas Imamit. Pastaj ai vdes, ndoshta për herë të parë, varësisht nga tafsiri dhe është varrosur pranë Muhammedit në Medinë. Në Ditën e Gjykimit, Isai kthehet përsëri dhe jep dëshmi për bashkësinë e tij, siç do të bëjnë të gjithë profetët.

Sipas mendimit tim, fetë e mëdha të botës krijohen nga kultura e Saturnit, ata që adhurojnë Sun Saturnin e dëbuar. Fetë e mëdha botërore janë plot me simbolizëm që mund të gjendet brenda kultit të Saturnit (shih gjithashtu) këtu, këtu en këtu). Fetë 3 janë, sipas mendimit tim, në fakt programe që ndiqen për t'i lejuar grupet e mëdha të kenë një bindje të caktuar. Për shkak se fetë janë shumë të ngjashme, por në disa detaje ju mund të luani grupet e mëdha kundër njëri-tjetrit. Profecitë janë ndërtuar nga ndriçimi në shtresat më të larta administrative të feve. Thuaj profecinë se do të ketë dëmtuesit, atëherë ata krijojnë që shqetëson (Ebola), thonë profecitë se ka katastrofa mjedisore, ai i cili krijon (Fukushima p.sh..), Dhe kështu ajo tani është ndërtuar në parashikimet kohë në fund dhe të ndjekin ngjarjet botërore paraprakisht skedarët e mapuar. Ndërkohë, njerëzimi nuk e ka kuptuar se kulti i Saturnit është kryesisht i shqetësuar për mbajtjen e njerëzimit brenda një lloj 'matrice dixhitale'. Fetë janë metoda të kontrollit të mendjes që reduktojnë kapacitetin e vërtetë të njerëzimit në 3-5-dimensionale vetëdijes ndijor. kult adhurimi Saturn se Saturni, sepse ajo përfaqëson një lloj të pushtetit që mban njerëzimin përmes edukimit, fesë, media, vaksinimin, ilaçe, ushqim dhe të gjitha llojet e metodave të tjera, në një vetëdije më të ulët.

De Saturn Cult përbëhet nga një grup njerëzish që adhurojnë Saturnin. Elementet themelore të këtij adhurimi të Saturnit duket se kthehen në të gjitha fetë botërore. Për shumë njerëz kjo do të jetë një vëzhgim tronditës ose një përplasje e pandalshme, por mendoj se ia vlen të studiohet. Merrni, për shembull, kubin e zi që përmbush një rol simbolik qendror në shumë fe. Nëse ju anim një kubike nga një perspektivë tre-dimensionale, ju shihni një heksagram dhe që përfaqëson hekurudhën në Polin e Veriut të Saturnit është e dukshme. David Icke gjithashtu përshkruan se si linja të caktuara të gjakut zënë shtresat e larta të elitës nëpërmjet "programeve gjenetike të mbarështimit". kubike hexagram_smallNe po flasim për shtëpitë mbretërore, shtresat më të larta të biznesit, medias, filmit dhe industrisë së muzikës, por edhe shtresat e larta të lëvizjeve fetare. Nëpërmjet një taktikat gjakatarë të përçaj dhe sundo dhe përmes zhvillimit të feve që kanë shumë ngjashmëri, por gjithmonë të siguruar dualitet ushqyer energjinë e tyre gjakatarë dhe (mbi të gjitha) njeriu është mbajtur në një vetëdije më të ulët.

Në videon e ungjilltarit televiziv Anita Fuentes do të shihni se si përmenden edhe linjat e gjakut të reptilianëve në librin e Zbulesës. David Icke i quan 'reptilianë' ose Archonten. Këta reptilianë janë në të vërtetë linja elitiste; nga një "lloj më të lartë", e krijuar racën si të thuash për të ruajtur kontrollin mbi 3 5-dimensionale realitetin tonë ndijor dhe për të kapur njeriun në një vetëdije më të ulët. Kjo - edhe pse e përshkruar nga Gnostikët - "Archons" janë si një specie hibride që qeverisin tokën për një lloj të cilat nuk mund të veprojë në dimensionin tonë, por realiteti ynë është krijuar nga jashtë. 'Gjaku blu' i Archons që janë vendosur brenda realitetit tonë për të na mbajtur brenda këtij realiteti është në të vërtetë gjakftohtë / reptilian dhe përmban bakër. Ky është termi 'gjaku blu', sepse bakri kthehet blu kur oksidizon. Archons janë në të vërtetë ekzekutuesit e agjendës sioniste që e mbajnë njerëzimin të bllokuar brenda realitetit të tyre të ulët dimensional; ndërsa njeriu është në fakt i aftë të kapërcejë këtë iluzion të këtij realiteti virtual. Ata kanë krijuar fetë me profecitë e tyre, të cilat ndryshojnë pak nga njëra-tjetra, në mënyrë që këto fe të vijnë në konflikt me njëri-tjetrin dhe ta shohin veten të ngritur mbi njëri-tjetrin.

Kult Saturn dëshiron të na mbajë brenda realitetit të krijuar dhe të na pengojë të kuptojmë se ky realitet është i rremë. Ju mund të krahasoni atë pak me idenë e Transhumanistët që besojnë se njerëzit mund të bëhet i pavdekshëm përmes nanoteknologji dhe vetëdijen tonë në botëve të reja digjitale dhe ndërtuar avatars nanoteknologji mund të mbijetojnë. Ray Kurzweil - drejtori teknik i Google - nuk thotë për asgjë që ne jemi të pavdekshëm në 2045 dhe ngarkoni vetëdijen tonë të një avatar dhe ndoshta edhe avatars të shumta dhe botëve të shumta mund të jetojnë së bashku. Ky realitet avatar mund të marrë përsipër nga realiteti ynë aktual nëse nuk është imponuar në të. Fuqia e këtij realiteti të ri dixhital të pavdekshëm është më pas në duart e menaxherëve të internetit. Në filmin Matrix kjo quhet 'Matrix'; sistemi qendror kompjuterik që krijon realitetin digjital. Në fakt, ne kemi një krahasim të mirë. Fuqia e realitetit tonë aktual qëndron në 'Matricën'; kompjuteri qendror në planetin Saturn. 'Kodi Matrix' / programi kompjuterik është, siç ndodhte, hedhur mbi tokë përmes një rrjeti WiFi për të kontrolluar njerëzimin. Feja dhe frika duhet të mbajë ADN tonë në një mënyrë të ulët pritjes (frekuenca është tuned për Saturnit), kështu që ne nuk mund të kapërcej programimit nga Matrix.

Archons janë, siç ishte, ushtari i filmit Avatari i cili infiltron planetin me ngjyra nëpërmjet një hibridi 'Avatar'. Trupi avatar në të vërtetë përmban vetëdijen e ushtarit Jake Sully. realiteti ynë, sipas David Icke mund të jetë një realitet i krijuar si Ray Kurzweil dhe Google, në fakt, kanë për qëllim për të krijuar një realitet të ri të pavdekshëm përmes internetit dhe nanoteknologjisë për njerëzimin. Ju mund të argumentoni se tashmë po mbahen në një realitet virtual dixhital ku trupat tanë janë biota-avatarë. Ky realitet virtual mirëmbahet nga Saturni i cili kontrollon ADN tonë përmes hënë si një lloj transmetues pa tel, duke lejuar frymëzimi ynë nuk e kuptojnë se ne jemi të kapur në një realitet të ndryshme se ajo që ne me të vërtetë i përkasin; një realitet që tejkalon Matricën e Saturnit. Trupat tanë janë në të vërtetë bartës, bio-kompjutera ose avatarë. ADN-ja jonë mbrohet 'nën kontroll' nga 'kompjuteri qendror' ose Saturn. Truri reptilian është ndoshta bio-chip që i jep tona bio-kompjuterët si një firewall, kështu që ne kemi vënë të dhënat nga programi Saturn mund të bie në të.

Shpirti njerëzor vjen nga një realitet më i lartë se ai në të cilin hibridet e Saturnit (linjat e elitës së gjakut) përpiqen të na mbajnë. Përmes luftës, frikës, luftërave dhe fesë me të gjitha profecitë e tyre që duhet të na japin përshtypjen se këto fe bëjnë "për të pasur një thelb të së vërtetës diku sepse ka shumë 'dal' nga ajo që është shkruar"Ata na mbajnë në këtë matricë dixhitale Saturn-moon. Kjo fe frikë dhe të sigurojë që truri ynë reptilian (firewall) mbetet aktiv, kështu që ne vetëm të marrë kodin e kompjuterit qendror (Saturn). Udhëheqësit e kultit të Saturnit na mbajnë në frikë dhe në konflikt. Ata ndjekin një afat kohor që është para-programuar nga 'kompjuteri qendror' i quajtur Saturn. Feja nuk është asgjë më shumë se një program që e mban njerëzimin dhe ADN-në e tij në kontakt me këtë rrjet WiFi që është shtrirë në të gjithë hënën nga Saturni. Termi "kohë" pra është një iluzion brenda këtij programi dixhital që Saturni na imponon. Krishterimi me besimin e saj se Jezusi të kthehet për të vendosur Jeruzalemi i Ri nuk është asgjë më shumë se një iluzion i krijuar nga bloodlines elitës, si të thuash, Jake ka qenë realiteti ynë. Ata e lënë botën të ndjekë programin përmes shoqërive të tyre të fshehta dhe shtresave të larta të feve që gjithashtu janë plotësuar nga këto hibride; Jake Sully; Archons.

Ritualet që njerëzit kryejnë pa pushim nëpër kisha ose media me njerëzimin, siç është tani me 'Ice Bucket Challenge', kanë për qëllim të provojnë përkushtimin tonë. Ato janë teste për të parë se sa efektiv është kontrolli i mendjes dhe për të parë se sa njerëz po zgjohen. Përveç kësaj, energjia e njerëzve është e fokusuar dhe se energjia duket të jetë një burim ushqimi për Archons dhe zotërinjtë e tyre. Njerëzimi zgjimi mund ta thyejë këtë matricë (programimin) duke parë se të gjitha fetë, librat dhe profecitë janë një program nga i cili mund të shkëputim veten. Thjesht mos e ndaloni adhurimin ndaj feve, ndaloni me çdo lloj kontrolli të mendjes. Nëse njerëzimi zgjedh, ata humbasin kontrollin e tyre dhe programet mbërthenin. Matrica Saturn-moon tashmë është duke humbur në pushtet, për shkak të ndërrimeve në planetin planetarë. Rrjedhimisht, rrjeti WiFi nuk ka më një shtrirje të mirë. Kjo çaktivizon firewall-in e integruar, duke lejuar njeriun që të arrijë vetëdijen e saj më të lartë, siç ishte, dhe zbulon se ky trup është vetëm një burg; se kjo tokë dhe ky univers janë vetëm simulim (i gjallë) që na largon nga kapacitetet tona reale. Për shkak se kjo matricë tani po humbet fuqinë, një dixhital i ri po ndërtohet me një ritëm të shpejtë burgun transhumanist nëpërmjet internetit në kombinim me nanoteknologji. Është koha që njerëzimi të zgjedhë të thyejë matricën dhe të thotë "jo" për programet fetare të vdekjes dhe shkatërrimit. Pra, mos u bashkoni me ritualin e ardhshëm të quajtur 'Ice Bucket Challenge' që është një pagëzim ritual në nder të Satanit (kultura e matricës Saturn) ose në nder të burgut tonë dixhital. Gjithashtu, ju jepni energji programit duke marrë pjesë në një ritual të tillë. Ju jeni, siç ishte, bateria që jep fuqinë e programit. Nuk do të funksionojë pa energjinë tuaj. Pa përgjimin e energjisë së masës, programet e matricës nuk funksionojnë. Shkëputeni veten: pushoni falas!

Lista e lidhjeve burimore: Volkskrant.nl, wikipedia, wikipedia

Të gjitha aksionet 14K
468 ad
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405


paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
61 Comments

 1. Përshëndetni të gjithë,

  Ndoshta është mirë që njerëzit të lexojnë historinë nga Pllakat Emerald të Thoth of Atlantis.

  Ajo përshkruan një paralajmërim që duhet të bëhen sakrifica të gjakut për të sjellë në krijesat e një dridhje të ndryshme në botën tonë që duan të na shkatërrojnë dhe duan për të sunduar në vendin tonë (blerjes fizik ose poseduese) në realitetin tonë!

  Ka përshkruar shumë!

 2. I dashur Martin,

  Tani e ndjek 1,5 faqen tënde dhe lexoj me interes të sinqertë artikujt tuaj rreth zhvillimeve aktuale në këtë shoqëri "satanike". Megjithatë, mendova se ishte koha për t'iu përgjigjur njërës nga artikujt tuaj!

  Citimi juaj: "A mund të kemi të bëjmë këtu me një ritual të madh satanik që është i ngjashëm me pagëzimin e asaj që ndodh në kisha; pagëzimi që iu dorëzua «qengjit që u vra», siç vdiq Jezui për të gjithë besimtarët? »

  Lidhja mes ritualit satanik dhe pagëzimit në kisha është ende i mrekullueshëm. Unë vetë jam një besimtar, kështu që tani ka me të vërtetë komente për të ndjekur që tregojnë se nuk mund të mendoj apo funksionoj normalisht, por nuk dua të flas për këtë tani.

  Kur lexoj artikujt tuaj ju shpesh i referoheni kultit të Saturnit dhe adhurimit të Satanit në të cilin ata i referohen. Këtu unë pajtohem plotësisht. Kjo tregon se ju besoni në një qenie supreme satanike, por jo në një Perëndi. Pse jo? Cila është mendimi juaj në këtë? Pra, pyes veten se si e shihni origjinën e njerëzimit. Ku kemi ardhur nga ju? Personalisht, unë nuk shpresoj se ju besoni gjyshi juaj stër-madhe ishte një majmun ëmbël apo se ka pasur ndonjëherë ndonjë gjë aty pastaj "papritmas" ishte diçka që më pas shpërtheu përsëri. Edhe pse shpesh i referohen një botë "programuar", çdo person të menduarit mund të shihni se kompleksiteti i kësaj toke nuk është një zhurmë e madhe apo miliona viteve të evolucionit është ajo që duhet të jetë tani.

  Në këtë artikull flisni edhe për ardhjen e dytë të Jezuit, birit të Perëndisë. Megjithatë, sipas mendimit tim, ju bëni disa gabime të mëdha:
  * Isa = Jo Jezusi nga Bibla, por "Në Kur'an" e përshkroi si një profet dhe ndihmës të Mehdiut në fund të kohës dhe nganjëherë quhej edhe "Mahdi". Kjo nuk është absolutisht Jezusi biri i Perëndisë dhe sytë e mi është edhe antikrishti, i cili do të bëhet udhëheqës i NWO.

  Jezusi nga Bibla (siç e shohin të krishterët) është Biri i Perëndisë dhe kthehet për të marrë kongregacionin e tij dhe më në fund të themelojë Jerusalemin e ri që ju i referoheni në këtë artikull. Sidoqoftë, ka ende shumë ngjarje të tjera, siç janë besëlidhja 7-vjeçare dhe mbretëria mijëvjeçare 1000-vjeçare. Gjithashtu përshkruhet në Bibël.

  Judenjtë ende presin Jezusin sepse nuk e shihnin Jezusin si Mesia, por si tradhtar dhe e kryqëzuan atë. Unë absolutisht nuk pajtohem me simbolizmin e Talmudit dhe Kabalës!

  Në këtë artikull gjithashtu tregoni se "elita" ndihmon profecitë "një dorë të vogël". Unë gjithashtu dua të shkoj pjesërisht me këtë. Megjithatë, unë besoj se Satanai është "babai i gënjeshtrave" dhe e njeh Biblën më mirë se kushdo tjetër në këtë tokë. Për shkak se "klubet e elitës" janë të përfshirë dhe kanë njohuri okulte, ata nxjerrin në pah axhendën e satanit që është "vetëm pranë" të vërtetës së Perëndisë që përshkruhet në Bibël. Satanai, për shembull, përpiqet të fitojë njerëzit "duke shpallur të ashtuquajturën të vërtetën, por vetëm duke u ulur pranë tij".

  Kjo është mënyra se si unë e shoh atë me sionizmin, për të cilin keni shkruar shpesh. Këtu Satani gjithashtu luan një rol të madh për shkak se ai dëshiron fronin në Jeruzalem duke përdorur antikrishti, ndërsa Izraeli po ashtu i takon hebrenjve (duke krijuar kështu një interes të dyfishtë). A nuk e heq faktin që unë duartrokas vrasjen e fëmijëve etj, unë jam absolutisht kundër kësaj! Elita dëshiron të drejtojë NWO-n nga Jeruzalemi nën antikrishtin (ala Satan). Kjo është përshkruar edhe në Bibël.

  E gjeta atë në artikullin tënd nga dje, "ç'besim është më i mirë", tronditës për të lexuar se ishit të detyruar në besim, të zhgënjeheni dhe të keni shpërfillur, të cilat unë mund ta kuptoj. Megjithatë, thelbi i krishterimit është bamirësie. Urdhri i parë i Dhjetë Urdhërimeve nuk është për asgjë "Duaje të afërmin tënd si veten". Nuk është një besim i rregullave dhe "bërja e gjërave" për të ardhur te Perëndia në një dritë të mirë, e cila është rasti me të gjitha fetë e tjera. Është vetëm për mëshirën dhe dashurinë. Për fat të keq, kjo ende po ndodh sot në shumë kisha. Në Kishën Katolike kjo ishte rendi i ditës ...

  Unë mendoj se është trim nga ju që të guxojnë të shohin përtej hundës tuaj dhe ju nuk jeni frikë të përballet me dy MSM dhe media alternative. Ju uroj shumë sukses me zgjimin e "sheeple", por unë mund të flas nga përvoja se ka një Perëndi që ju / na dhe për të mbajtur Satani që na preferojnë të parë të shkojë në humnerë.

  Satani është infiltruar kudo dhe nëse ju e quani atë illuminati ose diçka tjetër që nuk është pika! Çështja është që njerëzit fillojnë të kuptojnë se besimi në Zot dhe Bibla nuk ka të bëjë fare me satanin dhe shqetësimet kryesore janë bamirësia.

  Ti je mirë Martin!

  • Vetëm një përgjigje të shkurtër për pyetjen tuaj të gjerë. Faleminderit për këtë.
   Po, unë besoj në një Perëndi, por që Perëndia Krijuesi nuk donte të donte të jetonte brenda këtij iluzioni të rremë të kultit të Saturnit. Ata përdorin fetë të bazuara në të vërtetën nga jashtë kësaj matrice dhe e kanë vënë atë në fetë e vetëshpallura si një metodë e kontrollit të mendjes. Kjo bazohet në Problem, Reagim, Zgjidhje (mëkati, ferri, zgjidhja Jezusi ose Muhamedi). Pra, sigurisht që ka një Perëndi dhe një realitet tjetër. Megjithatë, sipas mendimit tim, ne jemi pjesë e lidhjes së Zotit ose Perëndisë dhe ne vetë jemi 'bashkë-krijues'.

   Diku në botën e jashtme e këtij realiteti duhet të ekzistojë dualitet, përndryshe ndërtuesit e Saturn Matrix apo ndërtues (arkitekti i madh) nuk mund të gjejnë hapësirë ​​për të na mbajtur të bllokuar në këtë "realitet ulët bewustzijns. Megjithatë, unë mendoj se gjithmonë fiton fuqinë shkatërruese të forcës krijuese në kuadër të këtij dual. Nëse, pra, fillojmë të besojmë në fuqinë tonë krijuese dhe vetëm ta pranojmë atë, atëherë realitet më i ulët i matricës së vetëdijes (burgu) i thyer. Jo se diçka magjike ose shpirtërore është përjetuar menjëherë; asnjë "portë" për një ndërgjegje më të lartë dhe një jetë jashtë kësaj matrice ngadalë hap gjithnjë e më shumë. Kjo tingëllon leshtë, por ajo që nuk është në fetë leshtë në përgjithësi? Dhe ne nuk jemi një fe zëvendësim, por një vetëdije ose me fjalë të tjera 'e di'.

  • Unë do të ju japin kuotën për një moment

   [Quote]
   Në këtë artikull flisni edhe për ardhjen e dytë të Jezuit, birit të Perëndisë. Megjithatë, sipas mendimit tim, ju bëni disa gabime të mëdha:
   * Isa = Jo Jezusi nga Bibla, por "Në Kur'an" e përshkroi si një profet dhe ndihmës të Mehdiut në fund të kohës dhe nganjëherë quhej edhe "Mahdi". Kjo nuk është absolutisht Jezusi biri i Perëndisë dhe sytë e mi është edhe antikrishti, i cili do të bëhet udhëheqës i NWO.

   Jezusi nga Bibla (siç e shohin të krishterët) është Biri i Perëndisë dhe kthehet për të marrë kongregacionin e tij dhe më në fund të themelojë Jerusalemin e ri që ju i referoheni në këtë artikull. Sidoqoftë, ka ende shumë ngjarje të tjera, siç janë besëlidhja 7-vjeçare dhe mbretëria mijëvjeçare 1000-vjeçare. Gjithashtu përshkruhet në Bibël.

   Judenjtë ende presin Jezusin sepse nuk e shihnin Jezusin si Mesia, por si tradhtar dhe e kryqëzuan atë. Unë absolutisht nuk pajtohem me simbolizmin e Talmudit dhe Kabalës!
   [fundi i citatit]

   Këto janë pikërisht kontradiktat ndërgjegjësuese krijuar në fetë botërore. Ata janë gjithmonë baza për luftë, luftë dhe vrasje. Edhe thonë se muslimanët më të drejta ose të krishterë që Allahu apo Perëndia është kundër vrasjes, ata ende duket se gjithnjë e më shumë të gatshëm për të vënë në emër të Zotit për të vrarë njëri-tjetrin në mënyrë që të bëjë profeci e tyre të vijnë dhe jo fetë e tjera . Ato ndihmojnë profecitë një dorë.

   • @Martin
    Faleminderit për shpjegimin tuaj të qartë. Kjo është natyrisht absurde feve botërore vrasjet në emër të Zotit dhe kështu përpiqen për të marrë larg. Megjithatë, unë jam i bindur se kjo nuk është në thelbin e synuar por njerëzit keqpërdorin fenë të hap agjendën satanike. Unë jam kureshtar se çfarë zhvillimesh do t'ju tregojë në periudhën e ardhshme! Looking forward to artikujt tuaj ..

  • Përshëndetje Squenzy,

   Është për të ardhur keq që nuk e keni lexuar Kuranin.
   Unë po ju citoj.
   Dhe çfarë dua të them është se fjala e parë që Allahu i tha profetit të fundit Muhammed VZMH nëpërmjet engjëllit Gabriel është Iqraa / Lees.

   Mos më merrni gabim Nuk të sulmoj as nuk dua të të fyej me këtë.

   Vetëm një kuotë që kam gjetur mjaft të shquar nga ju.

   * Isa = Jo Jezusi nga Bibla, por "Në Kur'an" e përshkroi si një profet dhe ndihmës të Mehdiut në fund të kohës dhe nganjëherë quhej edhe "Mahdi".

   Isa është përkthimi arabisht për Eesa ibn Merjem / Jeshus / Jeshua AS
   Dhe e gjeni të dobët prej jush që përpiqeni ta emërtoni Jezusin AS si një ndihmës në Islam për ta bërë atë të shëndoshë më keq.
   Ndërsa ai është shumë i rëndësishëm dhe Islami nuk mund të mbizotërojë pa ndihmën e Jezusit AS në fundin e kohës (këto janë fjalët e mia TVSH).
   Sepse është jesus AS që Dajjal / Anti-Krishti do të marrë jetën e tij sipas Profetit tonë VZMH.

   Kjo nuk është absolutisht Jezusi biri i Perëndisë dhe sytë e mi është edhe antikrishti, i cili do të bëhet udhëheqës i NWO.

   Ju thoni këtu veten sikur ta dini se si ta interpretoni Kur'anin, pak të çuditshëm.
   Unë absolutisht nuk ju fajësojnë :)

   Allahu (xh.sh.) thotë në Kuran se hebrenjtë janë të ndaluara dhe të krishterët janë të përhumbur.
   Për të dyshuar fjalë të kthehet tek ju se ju vetë keni asgjë dhe vetëm kanë lexuar disa video në YouTube shihet saktësisht raportoni njëjtë si ajo që ju të regjistroheni (këto filma vetë kam parë pse unë menjëherë rikthim imazhi për të fjalë që skicuar aty).
   Ajo që gjej shumë keq është se as ju nuk keni marrë ende vështirësi për të lexuar Kuranin.
   Dhe Matin'm vërtetë proud've ju bërë disa hulumtime dhe të kërkuar për të vërtetë si ju pak më shumë kohë overhad ishte duke studiuar Kuranin dhe unë shpresoj për ju dhe të gjithë të tjerët, dhe nuk do të brainwashed nga Islami djalli përpiqet ta bëjë atë të zi në mënyrë që askush në fakt të mos lexojë Kuranin.
   Por edhe kush e di, kjo do të vijë ndonjëherë :)
   Eesa ibn Merjem / Jezusi / Yeshua është me të vërtetë AS AS Jezusin nga Bibla, birin e Merjemes / Marisë AS (gruaja më e rëndësishme dhe i nderuar në histori) AS
   Dhe unë nuk e di ku keni lexuar në Kuran se Eesa ibn Merjem / Jezusi / Jeshua AS po kthehet?
   Sepse (Besimi), kjo nuk përmendet kudo në Kur'an.
   Edhe Imam El Mahdi AS nuk përmendet në Kuran me emër.

   Jashtë Kur'ani ka përmendur Profeti as (i quajtur A-Hadith) e kohës që do të vijnë dhe gjërat do të ndodhë që përndryshe kanë bërë tërë profetët AS për ata njerëz.
   Profeti ynë savs thotë në lidhje me Iman el Mahdi dhe Isa / Jezus / Jezu si më poshtë dhe të bëjë më shumë sigurisht, por kam gjetur atë të mrekullueshme për të japin kuotën e tyre për shkak se Siria tani është përmendur vazhdimisht nga Martin dhe mediat, se çfarë lloj, pra i barabartë me mua konfirmim se ka deklaruar që as ynë profeti këtu është shumë afër për të vërtetë:

   (Ebu Davudi) Ummu Seleme transmeton se Profeti (Salla Allahu 3alaihi ve sel-lem) ka thënë: "Njerëzit do të fillojë mospajtim pas vdekjes së një Khalifah. Një njeri nga Medina do të ikë në Mekë. Një disa njerëz nga Meka do të vijnë tek ai dhe të tërheqë atë kundër vullnetit të tij; ata do të betohen për besnikëri atij mes el-Rukn dhe ushtria al-Maqam.Een kundër Sirisë do të tërheqë atë në betejë, por ajo do të përpihet në shkretëtirë në mes të Mekës dhe Medinës. Nëse njerëzit dëgjojnë, do të jenë grupe të njerëzve në Siri dhe Irak dhe do të betohen për besnikëri ndaj tij. Atëherë nuk do të jetë një njeri i kurejshëve nëna e të cilit Kalb, dhe ai do të dërgojë një ushtri të tij për të luftuar atë, dhe që do të humbjen e tij, ai do të jetë i njohur si Beteja e Kalb.Iedereen që pre nuk e shihni këtë betejë do të humbasë shumë! Mehdiu do të shpërndajë pasurinë dhe njerëzit që ai do të vdesë në përputhje me Sunetin e Pejgamberit (Salla Allahu 3alaihi ve sel-lem) heersen.Dan dhe muslimanët do të lutet për të

   Shenjat e fundit të botës. 'Izzu-ddin Husayn ash-Shejkh Ose është e vërtetë Allahoe3liem. Mahdi Shenja e parë Mahdi do të shfaqet në fund të kohës dhe ai është familja e Profetit (lutjet dhe përshëndetjet e Allahut me të). Ai është një nip i Fatimes, pasardhësit e Al-Hoessayn Ibn Aliut. Allahu do ta lejojë fenë të mbizotërojë prej tij. Muslimanët do ta ndjekin atë dhe ai do të pushtojë mbretëritë islamike. Kur jeta e tij është pothuajse në fund, Jezusi (Paqja qoftë mbi të) do të zbresë dhe të lutet pas tij. Ata do të ndihmojnë njëri-tjetrin për të vrarë Antikrishtin që do të shfaqet në atë kohë. Ata do ta vrasin atë në një qytet në Palestinë të quajtur Lod. Menjëherë pas kësaj, Gog dhe Magog do të shfaqen. Emri dhe përshkrimi Sipas 'Abdullah ibn Mes'udit, i Dërguari i Allahut (lutjet dhe përshëndetjet e Allahut qofshin mbi të) ka thënë: "Kjo nuk do të ndalet deri arabët kishin monarkinë, një burrë nga familja ime i cili ka të njëjtin emër si unë "(* 182) Ibn Kethiri (Allahu e ata e kënaqur atë) ka thënë." është Muhamed Ibn Abd Allah al-'Alaoui Al-Fatimes Al-Hassani (* 183) Ai ka një ballin lartë dhe hundën si shqiponjë . Pejgamberi (sal-lallahu alejhi ve sel-lem) ka thënë: "Mehdi është pjesë e mua. Ai ka një ballë të lartë dhe një hundë fluturuese. Ai do ta mbushë tokën me ndershmëri dhe drejtësi, ashtu siç kishte qenë skena e padrejtësisë dhe tiranisë. Ai është shtatë vjet mbretërimi dhe ai është një nga nipat e Fatimas "(* 184) Sipas Umm Seleme (Allahu ata të kënaqur me të) i tha të Dërguarit të Allahut (lutjet dhe përshëndetjet e Allahut qofshin mbi të)." Mehdiu është familja ime. Ai vjen nga pasardhësit e Fatimes "(* 185) Sipas Aliut, i Dërguari i Allahut (lutje Allahut dhe përshëndetjet me të) ka thënë:" Mehdiu është prej nesh, njerëzit e familjes së Pejgamberit - Ehl. al-bayt-. Allahu do ta bëjë atë të përsosur në një natë "(* 186) (* 182) Hadithi me Imam Ahmedin në (5 / 199) (hadithi nr. 3573). Ai thotë se zinxhiri isnaad ose dorëzimi është i vlefshëm. (* 183) Shihni (1 / 31). (* 184) Hadithi Ligjor. Shihni (4 / 165, hadithi nr 8), kapitulli mbi Mahdiun. (* 185) Hadith me një zinxhir të mirë transmetimi. Shihni (10 / 331, hadithi nr. 7835). (* 186) Hadith me një zinxhir të mirë transmetimi. Shihni (6 / 22). Me Ibn Maadjahun dhe Ahmedin. Vendi dhe koha e mbërritjes së tij. Mahdi do të shfaqet në Lindje, por ai nuk do të vijë nga një shpellë në Samurra, siç pretendon sektori (shiit) Al-Kassaniya, i cili mendon se tani jeton. Megjithatë, pasuesit e këtij sekti besojnë se kjo është për shkak se ata janë larguar dhe pëshpëritjet e shejtanit, sepse nuk ka bazë as në Kuran apo në Sunet. E vërteta është se Mehdiu do të mbështetet nga njerëzit nga Lindja dhe flamuri i tyre do të jetë e zezë, si ajo e Profetit (lutjet Allahut dhe pyeteni). Kur ai vjen nga Lindja, ai do të ndiqet nga flamuj të zinj. Njerëzit do të betohen me besnikëri ndaj tij në Qabe në Xhaminë e Shenjtë. Sipas Thawbane (lutjet dhe përshëndetjet me të Allahut) i Dërguari i Allahut ka thënë: "Nëse shihni flamujt e zi nga Khorasan vijnë, shkojnë me ta, edhe nëse ju duhet të zvarriteni në të katër këmbët në dëborë, për shkak se ka Kalifi i Allahut, Mahdi "(* 187) Në kohën e Mehdiut do të bjerë me bollëk. Gruri dhe të gjitha llojet e fryteve do të vijnë nga toka; do të ketë shumë para dhe shumë kafshë. Sipas Ebu Said Al-Khudi, i Dërguari i All-llahut (sal-lallahu alejhi ve sel-lem) ka thënë: "Njerëzit e fundit të komunitetit tim do ta shohin Mehdiun, Allahu do t'i dërgojë shumë shi. Toka do të shfaqë bimë të ndryshme, paraja do të shpërndahet pa numëruar, shuma do të shumëfishohet. Komuniteti do të jetë në kulmin e saj. Ai do të qëndrojë shtatë deri në tetë vjet. "(* 188) (* 187) Hadith në El-Haakim në të tij. Ai thotë se ai është ligjërisht i vlefshëm dhe se kushtet në sahije të el-Buharit dhe muslimanit janë përmbushur, por ata nuk e përmendin atë. Adh-Dhahabi e konfirmon këtë. (188) Hadith në Al-Haakim në (4 / 557). Ai thotë se zinxhiri i dorëzimit është i vlefshëm dhe se kushtet në sahijet e el-Buharias dhe Muslimit janë plotësuar, por ata nuk e përmendin atë. Adh-Dhahabie e konfirmon këtë. Ngjarjet në kohën e Mehdiut Distanca e Jezusit (Paqja qoftë mbi të). Sipas Ebu Hoerayra i Dërguari i Allahut (lutje Allahut dhe përshëndetjet me të) ka thënë: "Çfarë do të bëni kur biri i Merjemes (Jezusit) mes jush do të zbresë dhe julllie do të jetë një Imam prej jush?" (* 189) Jezui do të zbresë në kohën e namazit dhe Mehdiu do t'i vinte vetëm besimtarët në vargje për të drejtuar lutjen. Ai do të kërkojë atë për të marrë vendin e tij, por Jezusi do të thonë: ". Lead namazin për njëri-tjetrin, sepse komuniteti juaj është i bekuar" (* 190) Pas vdekjes së vullnetit Mahdi Jezus për dyzet vjet (pesë sipas burimeve të tjera ) dhe ai do t'i japë fund besimit në kryq. Ai do të vrasë derrat, paratë kryesore - al-djizya (* 191) - nuk pranojnë më dhe njerëzit do të jetojnë një jetë të rehatshme dhe vëllazërore. (* 189) Ligjërata hadith në Al-Boechaarie. Shihni (f. 324, hadithi nr. 1440). (* 190) Ligjërata hadith me Moeslim. Shihni (f. 549, hadithi nr. 2061). (* 191) Tatimi i kërkuar në shtetin islam nga subjektet jo-islamike. Në këmbim, ata mund të jetojnë në siguri dhe praktikojnë fenë e tyre në ndërkohë. Shfaqja e Antikrishtit Ai do të vijë nga Ispahaani. Ai do të pasohet nga hipokritët dhe ata që nuk kanë ndjekur mesazhin e vërtetë të Jezusit dhe Moisiut. Në ato ditë, muslimani do të zërë Konstandinopojë nën udhëheqjen e Mehdiut. Ata do të largohen nga ky qytet në drejtim të Damaskut. Mahdi do t'i bashkohet Jezusit në luftën kundër Antikrishtit. Jezusi do të kapërcejë Antikrishtin dhe ata që janë me të në qytetin Lod, në Palestinë. Një ushtri do të gllabërohet në shkretëtirë. Mehdi do të kërkojë strehim në Mekë, një ushtri nga Esh-Shaami do ta ndjekë atë për ta kapur dhe Allahu do ta shpëtojë Mehdiun dhe do ta zhysë atë ushtri në tokë. Sipas Umm Seleme, Profeti (lutjet Allahut dhe përshëndetjet me të) ka thënë: "Në vdekjen e halifit nuk do të jetë një argument dhe një njeri (Mehdiu) nga Medina do të largohen nga qyteti për të shkuar në Mekë. Nuk do të ketë njerëz që do të vijnë në kërkim të tij dhe do të marrë atë kundër vullnetit të tij në Qabe për të betohen për besnikëri ndaj tij, e drejtë në mes të qoshe me gur të zi dhe stacionin e Ibrahimit - Al-maqaam -. Një ushtri nga Siria do të dërgohet kundër tij, dhe kur kjo të hyjë në një shkretëtirë të quajtur Al-Bayda dhe shtrihet mes Mekës dhe Medinës, toka do ta gëlltisë atë. Njerëzit do ta shohin atë dhe njerëzit e virtytshëm nga Ash-Shaami do të bashkohen me ta, dhe gjithashtu grupe që vijnë nga Iraku dhe ata do të betohen për besnikëri ndaj tij. Atëherë do të ketë një Qoeraisjiet performance nënave xhaxhallarët e të cilit lidhet me Kalbestam, dhe ai do të jetë kundër këtij njeriu (Mehdiu) do të dërgojë ushtrinë e tij që do të humbasin në duart e mbështetësve të tij. Kjo është ajo që do të ndodhë me ushtrinë e Kalbit dhe mjerë ai që nuk merr pjesë në shpërndarjen e plaçkave të Kalbit. Ky njeri në të vërtetë do t'i ndajë plaçkat midis njerëzve dhe do t'i udhëheqë ata sipas Sunetit të Profetit të tyre (lutjet dhe përshëndetjet e Allahut me të), Islami do të përhapet kudo në tokë. Ky njeri do të qëndrojë me muslimanët për shtatë vjet. Atëherë ai do të vdesë dhe muslimanët do të kryejnë namazin e xhenazes për atë. "(192 *) (* 192) Hadith nga Ebu Daudi në Sunenin e tij, kapitulli i Mehdiut. Shihni nga Al-Khattabi (6 / 161), (hadithi nr. 4117).

   Rreth Masih ad-Dajjal / Anit-Krishti është përmendur edhe shumë në A-hadithin e Profetit tonë VZMH: ao

   Ibn al-Nawwaas Sam'aan raportuar se sahabët e pyeti Profetin: "O i dërguar i Allahut, për sa kohë ai do të qëndrojë në tokë?" Për të cilën ai u përgjigj: "Dyzet ditë: një ditë është si një vit, është një ditë dhe si një muaj, një ditë në javë dhe pjesa tjetër do të jetë ditë normale "... .Ata thanë:" sa shpejt do të udhëtojnë ai "për të cilën ai tha," Nëse retë janë lëvizur nga era. ai do të vijë te njerëzit dhe do t'i thërrasë ata, dhe ata do t'i besojnë atij dhe do t'i binden atij. Pastaj ai do t'i japë retë një urdhër që ata do të bien, dhe toka do të prodhojë perime, dhe kafshët e tyre do të kthehen në mbrëmje me barqet e plotë dhe ujrat e tyre të mbushura me qumësht. Pas kësaj ai do të shkojë tek njerëzit e tjerë dhe ata do ta refuzojnë atë (nuk do ta besojnë) dhe ai do t'i lërë ata në një uri, dhe ai do t'i lërë pa lënë asgjë në duart e tyre. Ai do të vijë në Rrënojat dhe do të thotë: "Merrni thesaret tuaja" dhe thesaret do ta ndjekin atë si një tufë bletësh. Pastaj ai do të thërrasë një djalë të ri dhe do ta godasë me shpatën e tij dhe do të bjerë në dy pjesë, pas së cilës ai do ta bashkojë përsëri dhe burri do të vijë me buzëqeshje në fytyrë dhe fytyra e tij do të shkëlqejë ". [Transmetuar nga Muslimi, 5228] Ebu Se'id el-Khudri raportoi se njeriu u vra nga Dexhallit do të jetë një nga njerëzit më të mirë, e cila do të shkojë në qytetin e Dexhallit dhe do t'i thuash: "Unë dëshmoj se ju Dajjal janë ku Pejgamberi (paqja qoftë mbi të) na ka paralajmëruar për "Dexhalli do të thotë (njerëzve):" Çfarë do të mendoni se në qoftë se kam vrarë këtë njeri dhe ai përsëri zgjojë në jetë, do të vazhdojë dyshim ju ", dhe? ata thanë "Jo" Kështu që ai e vrau këtë njeri dhe ai e solli atë përsëri në jetë. Më pas, njeriu do të thotë: "Me Allahun nuk isha aq i sigurt sa të ishe Dajjal sesa në ditën e sotme!". Dajjal do ta vriste, por ai nuk do të marrë leje. [Transmetuar nga el-Buhari, nr. 6599] Umaamah al-Baahili transmetuar se Pejgamberi (paqja qoftë mbi të) ka thënë: "Një pjesë e fitnes së tij do të jetë se ai do të thotë për një person:" A do të më besoni nëse unë do të zgjohem prindërit tuaj të gjallë, do të ju besoj se unë jam Zoti juaj, "ai do të thotë:" Po "Pra, dy djajtë do të shfaqet në imazhin e babait dhe nënës së tij dhe i tha: do të thonë:". O biri im, ndiqni atë sepse ai është Zoti yt " [Transmetuar nga Ibn Maxheh, nr. 4067 Nëse shpallur sahih nga Albani në Sahih el-Xhami el-Sagir, hadith 7752] A e dini se dhjetë vargjet në fillim dhe në dhjetë vargje në fund të Soorat Kehf dikush mund të mbrojë kundër Dexhallit? Abu'l-Dardaa 'ka transmetuar se Pejgamberi (paqja qoftë mbi të) ka thënë: "Gjithkush që kujton dhjetë vargje që nga fillimi i al-Kahf do të mbrohet nga Dexhalli". Shu'bah e sheh nga dhjetë vargjet e fundit dhe Hammaami tha që në fillim. [Transmetuar nga Muslimi nr. 1342] Ibn el-Nawwaas Sam'aan transmetuar se Pejgamberi (paqja qoftë mbi të) ka thënë: ". Kush nga ju sheh Dexhallin, le të lexojë fillimin e kaptinës Kehf" A e dini se nëse dëgjoni nga Dexhxhali që ju duhet të qëndroni larg tij? 'Imran ibn Husejn transmeton se Profeti (paqja qoftë mbi të) ka thënë: "Kushdo që i dëgjon e Dexhallit, le të qëndrojnë larg prej tij, sepse njeriu do të shkojë tek ai dhe mendoj se ai po thotë të vërtetën, sepse ai (Dexhallin) mund të bëjë shumë mrekulli ". A e dini se Dexhalli do të vritet nga 'Eesa ibn Merjemi? 'Abdullah ibn' Amr ka transmetuar se Profeti (paqja qoftë mbi të) ka thënë: "Dexhalli do të shfaqet në umetin tim, dhe ai do të vazhdojë të ditëve 40 ... Pastaj Allahu do të 'Isa ibn Merjem lëshojmë atë që duket si Uruah ibn Mes'udi se ai do të ndjekë atë dhe pastaj vrasin atë. " [Transmetuar nga Muslimi nr. 5233] Majma 'Jaariyah ibn al - ****** i transmetuar se Pejgamberi (paqja qoftë mbi të) ka thënë: "I biri i Merjemes do ta vrasë Dexhallin tek porta e Luddit." [Transmetuar nga Ahmedi nr. 14920 & al-Tirmidhi nr. 2170]

   Shpresoj se kjo tregon qartë se interpretimi ynë i Eesa ibn Merjemes / Jezusit / Jeshuas AS vërtetë
   e njëjta gjë si ajo e Biblës.
   Vetëm e kuptoj se si beson vërtet një i krishterë dhe çdo gjë që bie në kundërshtim me Biblën është fjala e djallit.

   Por kundër logjikës ju thjesht nuk mund të mbështeteni në të dashurit e mi shokët e mi.

   Prandaj, All-llahu i sfidon të gjithë që të kërkojnë një gabim në Kur'an ose të gjejnë të pavërtetat.

   Do të doja t'ju referohesha edhe Sheik Imran Hosein dhe Zakir Naik.
   Personi i parë ka raportuar një intervistë të mrekullueshme në një universitet rus së bashku me një prift ortodoks të krishterë.
   Ku janë diskutuar fundi i kohës.

   Shpresoj se nuk i kam ofenduar askujt sepse kjo nuk ishte aspak qëllimi im.
   A e kam bërë këtë? Unë ofroj faljen time të sinqertë.
   Kjo është thjesht për të ndarë mendimin tim dhe për të dhënë njohuri nga një këndvështrim tjetër.

   Qëndroni të ndershëm dhe të mëshirshëm për njerëzit rreth jush dhe veten tuaj.
   Gjithashtu njerëzit që përpiqen të të zbresin dhe do të shohësh që të bëhesh i pathyeshëm.

   Mvg një Mo zgjuar

   • Ata janë sipas mendimit tim pikërisht kontradiktat 3 3 mëdha në fetë e botës që janë përdorur për të krijuar racën njerëzore së bashku. Një fe mbështetet në të vërtetën e shkrimeve të saj njësoj si tjetra. Për një ky është dhe për të tjera që anti-Krishti. Komploti më i madh mund të gjendet në fetë botërore. Hibridet Archotische kanë manipuluar këto programe me anë të profetëve të tyre (një nga të cilat është me sa duket shumë e rëndë që ju të mbani emrin e tij "lutjet Allahu dhe përshëndetjet qofshin mbi të", duhet të marrë, sepse përndryshe ju jeni dehur) të mbajë të gjithë botën në skllavëri e fesë. Sepse përshtypja është krijuar që gjithashtu ofron këtë çlirim, premtimin e një qiell, unë nuk mund të shmangur përshtypjen se ne në të gjitha fetë "Problem, Reaction, Solution 'për të parë aplikuar.

    Sapo ishte dikush që me shpatë e ka imponuar fenë e tij tek njerëzit. Dhe nëse bëni diçka me shpatë, ka presion të konsiderueshëm në bojler. Nëse ju duhet të zgjidhni në mes kokën tuaj off 'ose më pas, por besojnë në Jezusin (Crusades) apo Muhamedit, atëherë shkon pushtet ende pak mendjen time për të besimit se pretendojnë shumica e besimtarëve. Veç kësaj, shpata është rruga për të detyruar të kthyerit e rinj për t'i mësuar fëmijët e tyre këtë religjion. Dhe nëse e shikoni nga afër (nën dënimin e vdekjes), ju keni kthyer shpejt një grup të madh në një fe.

    Kur e shikojmë burimin, gjithmonë ka qenë një krijues që pretendon se i ka marrë shkrimet e shenjta nga Perëndia. Për ta bërë këtë me shpatën për të "konvertuarit" mund të bëhet vetëm nëse mund të vendosni një ushtri të madhe. Një manipulim i tillë i madh i ushtrisë mund të bëhet vetëm me para të mëdha. Ky është gjithashtu rasti me ISIS tani, për shembull. Dhe kjo mund, sipas mendimit tim, të financohet vetëm nga disa parti prapa skenave që kishin interes në këtë botë të madhe botërore 3e. Unë mendoj për linjat e gjakut arkeologjik Ashkenazi hebre.

    Të gjitha fetë janë metodat masive kontrollit të mendjes për të kthyer grupe të mëdha kundër njëri-tjetrit për shkak të se si ju duken pak; edhe pse të gjithë predikojnë dashuri dhe qiell, me të vërtetë duhet të imponohet me anë të shpatës. Vdekja dhe shkatërrimi në të gjithë vendin!

  • Unë mendoj se është koha për të lexuar faktin në vend që të tregoni filma youtube pa pasur vërtet leximin e asaj që Allahu / Zoti kërkon prej jush.
   Shpallja e parë që Allahu e mbajti nëpërmjet Gabriel Profetit Muhammed VZMH është Iqraa / Lees.
   Nuk ka asnjë vend në Kur'an që Eesa ibn Maryam / Jezusi / Jeshua AS të kthehet.
   Antikrishti / Dexhalli, Imam El Mahdi Jezusi AS dhe AS nuk janë të njëjtit njerëz në Islam.

   Ajo që më vjen keq është se si ju (i biri i Zotit, sipas fjalëve tuaja) zvogëlohet në ndihmë të shëndosha Islamin më keq, ju bëni të njëjtë si media dhe nuk janë të sinqertë me veten dhe të ndershëm të mjaftueshme.
   Çfarë thonë fjalët e Allahut (përkthimi arabisht për Perëndinë) vetëm në Kur'an: ku të krishterët janë të gabuar.

   • Ndoshta të gjithë besimtarët duhet të kenë guximin të bëjnë një hap më tej se përmbajtja e Kur'anit ose të paraqesin të gjitha shkrimet që dëshmojnë për origjinën e Kur'anit përveç Biblës. Le të shkojmë pas duke menduar për shfaqjen e një feje. Pasi një libër u hartua për herë të parë.

    Autori i një vepre të shenjtë zakonisht i referohet frymëzimit hyjnor. Dhe pasuesit e fesë i bëjnë thirrje teksteve dhe dëshmive origjinale origjinale nga ajo kohë që gjithashtu mund të ndiqen.

    Supozoni se ne do ta përkthejmë këtë mënyrë të të menduarit në një sulm si 911. Le të shikojmë një mijë vjet që të gjithë besojmë se 911 është kryer nga një grup i terroristëve të Al Kaedës. Do të ketë shumë gjëra. Librat zyrtarë të historisë, duke përfshirë tekstet e tyre burimore dhe deklaratat e shumta të dëshmitarëve, ndoshta janë të gjitha. A do të thotë kjo se kjo në të vërtetë përfaqëson të vërtetën? Jo, bazohet në një sistem besimi dhe në rrjedhën kryesore të interpretimit historik të kësaj ngjarjeje.

    Një herë, për herë të parë, një fe është vënë me shkrim. Dhe pikërisht aty qëndron thelbi i problemit. Ne mund të fajësojnë çdo gjë në të Kuranit dhe Biblës, por si besimtarë nuk kanë guxim për të shkuar një hap më tej dhe mundësia guxojnë të mendojnë se pas këtyre dëshmitarëve të parë mund të përfshijë "forcat e tjera" janë.

    Sa shpesh shohim në lajme se gjërat janë të shtrembëruara dhe të shtrembëruara për t'i dhënë elitës pushtetin bllokon një dorë ndihmëse. Sa shpesh kemi qenë në gjendje të zbulojmë fakte të historisë. Nëse nuk e keni vënë re ende atë, atëherë bëni disa kërkime. Nëse historia e rregullt mund të jetë e falsifikuar për interesa të caktuara të pushtetit, pse nuk duhet të ndodhë kjo me historinë e feve të botës?

    Fakti që krishterimi dhe Islami mund të përhapen është kryesisht për shkak të fuqisë së 'shpatës'. Nëse e përkthejmë atë në kohën e tanishme në formën e ISIS-it, shohim se forca e shpatës shkon krah për krah me nevojën për financim. Përndryshe nuk mund të ndërtoni një ushtri të fortë. Apo është e vërtetë se feja ka aq shumë bindje se njerëzit janë të përgatitur menjëherë për të vrarë dhe për t'u bashkuar me një ushtri? Më duket se kalon pak kohë para se të pendohemi dhe pastaj do të nxiteni që të jeni të gatshëm t'i detyroni të tjerët të konvertohen me shpatë.

    Keni nevojë për para për një ushtri. Megjithatë ju e ktheni ose e ktheni atë. Dhe kjo në vetvete do të duhej të vinte në pikëpyetje ngritjen e shpejtë të një feje në ditët e saj të hershme. Kush e ka financuar atë 'shtrëngim me shpatën'?

    Pra, ne mund të përqëndrohen në dallimet në mes të Biblës dhe Kuranit, por është më mirë që ne të fillojmë të pyesim veten se si ajo erdhi pa mbajtur për tekstet para-programuar nga ky libër. Atëherë ti nuk je një mendimtar i lirë, por një mendimtar që pretendon të mendojë lirisht brenda kuadrit të librit të tij të shenjtë. Kjo vlen edhe për Biblën dhe Kur'anin; si për krishterizmin ashtu edhe për Islamin.

 3. E kuptoj historinë dhe e kuptoj logjikën e dukshme. A mund të më shpjegoni më poshtë? "Ne do të lirojmë ateizmin dhe nihilizmin në botë. Ne do të tregojmë tmerrin e saj. Ata janë shkaku i egërsisë mes njerëzve. "Nga letra e Pike.

  A nuk është thirrja juaj një thirrje për ateizëm?

  Së fundi, një citim i vogël nga seksioni Trouw 'Komandat 10', në të cilin njerëzit u lejohet të përgjigjen për komandë. Esther Voet, drejtor i CIDI, në përgjigje të "Ju nuk do të keni ndonjë perëndi tjetër para meje": "Babai im është shumë i interesuar për astronominë, ai gjithashtu mund t'ju tregojë për këtë. Si një vajzë prej tetë, unë tashmë admiroja unazat e Saturnit. "Uhu ... Për të mos përmendur brendësinë e errët të zonjës Voet: http://www.trouw.nl/tr/nl/4492/Nederland/article/detail/3723735/2014/08/23/De-tijd-dat-Joden-zich-domweg-lieten-afvoeren-is-voorbij.dhtml

  • Thirrja ime është një thirrje për të ndaluar zbatimin e programeve fetare. Agjenda e Pike flet - sipas mendimit tim - rreth ateizmit si rezultat i feve që sulmojnë njëri-tjetrin. Letra e Pike është gjithashtu vetëm një përkthim i programeve të profecive. Ai me të vërtetë nuk e mendoi atë vetë.

 4. Martin, megjithëse mendoj se kjo është një pjesë e mirë, mendoj se ju bëni një gabim që unë vazhdimisht e bëj, edhe pse unë jam i vetëdijshëm ...

  Unë mendoj se ju duhet të përdorni termin "reptilianë" më simbolikisht ...
  Në këto familje dominon pjesa e trurit që ne të gjithë e kemi ... Edhe pse gjeneratat e një jete të tillë kanë ndikim gjenetik, kondicionimi është veçanërisht përgjegjës për këtë ...
  Fakti që ne ndajmë një pjesë të tillë origjinale primitive të trurit, ndër të tjera, zvarranikët, vetëm thotë diçka rreth mënyrës në të cilën funksionon evolucioni ...
  Kjo nuk do të thotë se ajo pjesë e zvarranikëve është një lloj "anë e errët" e nesh ...
  Pjesa reptilian ka fuctie dhe përkon me nivelin e qendrës së instinktit dhe qendra e ushtrimit.

  Falsiteti që dua të them është ideja se shumë nga ky aktivitet thjesht mekanik është bërë qëllimisht për ta bërë jetën tonë të mjerueshme ... Kjo ndonjëherë duket si kjo, por pothuajse nuk është kështu kurrë.
  Vetëm individët në shtresën e sipërme janë aq të zgjuar, por jo edhe aq të vetëdijshëm, Martin ... Shumica e pasuesve të tyre janë vetëm njerëz me një vetëdije të kufizuar, të mashtruar dhe të pavetëdijshëm për natyrën e vërtetë të zotërinjve të tyre ... Ata janë vetëm të ulët tokë bijde. Dëshira, Lakmia.
  Kohët e fundit kam zbuluar se të dy një Haushover dhe një Joseph Stalin ishin admirues të Gurdjieff, si unë.
  Për fat të keq, ata po planifikonin të shtrembërojnë dhe abuzojnë me idetë e Gurdjieff për fitimin e tyre. Gurdjieff e pa këtë.
  Haushover më vonë u bë këshilltari okult i Hitlerit ... Kush ishte i lidhur me grupin Thule ...
  Si Gurdjieff gjithmonë shpjegon, kur njerëzit e tillë duan të përdorin këto ide, ata menjëherë bien në aktivitetin mekanik të nivelit fizik.
  Frika, frikësimi, urrejtja, lakmia, seksi përdoren më pas për t'i mbajtur njerëzit në një gjendje më të ulët të ndërgjegjes ...
  Siç shpjegon Gurdjieff në mënyrë të përsëritur, hëna është stacioni i fundit i rrezes së krijimit ... Dielli është burimi ynë, hëna na tërheq ...
  Dielli është ndikimi pozitiv, hëna na ndikon me dëshirat dhe frikën tonë ...
  Dielli është si një nënë, hëna është si një i porsalindur ...
  Kush le ju në vend të udhëhequr nga gjyshja mençur që më ha ngrohje, apo fëmijës i cili vetëm dëshiron karamele, ëmbëlsirat dhe gëzim, dhe ëndrrat, dhe një shumë të energjisë të rritet ....

  Qëllimi i "Elitës" tonë është gjithmonë i njëjtë. Dorëzimi i lakmisë, ëndrrave dhe frikës ...
  Kjo arrihet ose arrihet thjesht duke promovuar atë, si këtu në perëndim, ose duke shtypur atë në mënyrë strikte, e cila natyrisht prodhon të njëjtin rezultat ...

  Sidoqoftë, kjo është pikëpamja ime e kufizuar ... Sidoqoftë, e gjej të admirueshme se sa larg tashmë keni ardhur për të zbuluar rrjetet e pushtetit ... Me logjikë të thjeshtë ... Dhe informacion. Pjesa më e madhe e mashtrimit mund të debunked me logjikë të zakonshme ...

  Unë mund t'i rekomandoj kujtdo libri "në kërkim të mrekullive" të Ouspensky ...
  Ai jep një pasqyrë të mirë të ideve kryesore të këtij mësimi.
  I quajtur "Rruga e Katërt" ...

  • Faleminderit për kontributin tuaj të qartë dhe për lexim! Unë e mbështes shpesh gabimin e bërë për të ashtuquajturin "trurin tonë reptilian" (bërthama basales). Ai përmban funksione thelbësore për të jetuar në të gjitha, të tilla si frymëmarrja automatike dhe kontrolli i temperaturës.

   Bazalet tona bërthamore formojnë së bashku, po: ekstraPIRAMIDsistemin e tyre.

   Fakti interesant mund të jetë gjithashtu se bërthama, njëjësi e bërthamave, në "kernel" latine shpesh nënkupton kuptimin e farës së frutave në thelbin e frutave (Apple ????

   Kerneli i sistemeve operative në kompjutera është sistemi qendror më i rëndësishëm që programet e urave (aplikacionet / funksionet) dhe hardware për përpunimin e të dhënave.

   Bërthama në latinisht gjithashtu përkthehet në gjuhën angleze "bërthamore" dhe holandeze "bërthamore". Prandaj, energjia bërthamore, lufta bërthamore, armët bërthamore dhe bashkimi bërthamor

   Vetëm kthehu në sistemin extrapyramidal. Në atë është gjëndra jonë pineale, e njohur edhe si ajo derde oog. Nëse më pyetni, krijuesi i piramidës i referohet syve për asgjë, përveç trurit tonë të ndërlikuar. Kush zbulon misteret e saj mund të arrijë shumë biznese të mira dhe / ose të këqija:

   Nga çlirimi nga shpirti në kontrollin e mendjes masive.

   Nuk ka lugë 😉

 5. https://www.youtube.com/watch?v=BbbfDJrotB0

  Ngjyrat e kuqe e zezë (Saturn / Satan) Shtrigat me fshesa !!

  Simbolizmi perverse është aq i trashë në krye të saj.

  @ Komplimente për sinjalizimin e shpejtë!
  Mendoj se ka më shumë filma.

 6. Artikull interesant

  Bukuria është se ajo përshtatet pikërisht në botën e papës së zezë dhe Jezuitëve të tij. Natyrisht kjo është hedhur poshtë si një konspiracion, por të gjitha këmbësorët e Frimasonerisë janë të mira në atë.

  Kanë shkruar tashmë shumë libra për këtë dhe librin që shpjegon gjithë këtë dhe ju tregoni të kaluarën dhe të ardhmen është libri "Matrica e sistemit". 2 ndajnë atë besim, shtëpi mbretërore, kompanitë e mega dhe njerëzit e famshëm janë një libër i hapur (falas për të shkarkuar) dhe shpjegojnë se çfarë ndodhi tani këtë herë.

 7. Çfarë ALS qëndron për sklerozën latio-amiloide në vend të Antikrishtit Luciferit Satan? Apo për të gjithë shpirtrat e gjallë apo të dashuruar?

  Së fundmi, një numër i vogël njerëzish të sëmurë me një gjendje të rrallë marrin vëmendje masive dhe donacione që japin shumë pak fitim për botën mjekësore konvencionale. Unë them: haraç për këtë veprim!

  Dhe në qoftë se dikush mendon se akulli VideoCD është një simbol fetar, pastaj derdhi shembull një letër kovë à la Charlie Sheen mbi ju, ose të bëjë një sci-fi video ku një fushë magnetike mbron kundër ujit ose të vënë me shaka gyp alumini në kokën tuaj për të nderi përbindësh Flying Spaghetti ose të bëjë diçka të çmendur, jo vetëm të dhurojë dhe për të ndihmuar një pacient me ALS chat apo porosi.

  Thirrjet për ndalimin e veprimeve fetare, të palogjikshme: mirë, por bindja e të tjerëve për të ndaluar ndihmën e nevojtarëve për shkak të mite nuk shkojnë me mua. Më vjen keq.

  • @ Shablo Charities janë të gjitha SHIT! Pajtohuni plotësisht që ju personalisht mund të ndihmoni një pacient të duruar ose një ditë të vjetër ose madje, po, madje edhe një pacient me kancer, por dhurimi është i pakuptimtë. Të gjitha sëmundjet e hulumtimit, kujdesit etj duhet të paguhen në një ekonomi të civilizuar, të paskrupullt, të udhëhequr nga njerëzit nga taksat (= të gjitha paratë tona) GATI!

   Ju e dini sa më shumë që unë bëj që shumica e parave qëndron në 'hark'!
   Shkaku i mirë është atëherë vnml qese paratë e organizatorëve drejtori i Hartstg apo çfarëdo.
   Dera për të dhënë duke dhuruar ju vetëm mbajeni këtë lloj KORRUPSIONI të gjallë !!!

   • Një herë, pjesa më e madhe e shkaqeve të mira është para duke rrahur me të vërtetë harkun famëkeq.

    Prandaj thirrjen time për të dhuruar, por në formën e kohës dhe vëmendjes.

 8. Bill Gates dhe miqtë e tij të miliarderit Archontic Rothschild së bashku mund të zgjidhin urinë e botës për sëmundjet e vetë-krijuar që nuk do të kemi.

  Por nëse presim për këtë ... duhet të shkëputemi

 9. Hej Martin dhe lexuesit. Këtu është një video shumë informative rreth pentagramit. Fakti që disa idiotë e përdorin këtë shenjë në një mënyrë negative nuk do të thotë që shenja vetë është negative. Ekziston një histori gjigande prapa pentagramit e cila shpjegohet në videon e ardhshme. Rekomandohet lartë!

  • Fascinating, unë nuk e di se video ende, thank you!

   Simbolet nuk kanë kuptim derisa njerëzit të bashkëngjisin vlerën (at) 😉

  • video e bukur për ndikimin e vibrimit në formë dhe gjeometrinë e shenjtë, pa dyshim me vlerë shikimi dhe e bën të qartë pse dridhjet tona mbahen sa më të ulëta që të jetë e mundur.

 10. @Martin Super artikull për të cilin faleminderit. Unë jam i bindur se në qoftë se (versioni i shpejtë) krijoi një sëmundje të re si Ebola / HIVAIDS / Autism etj në këtë mënyrë edhe pajtohet Mendoni Chemtrails dhe të ushqyerit (E621, Aspertaam ​​etj). Përmes manipulimit "një" përpiqet të na mbajë në një nivel më të ulët të vetëdijes. Problem, reagim, zgjidhje. Ne jemi tani në mes të fazës së krijimit të problemeve. Për zgjidhjen unë gjithashtu i referohem "Guidestones Gjeorgji". Një vetëdije e shtuar e përgjithshme do të shkatërrojë të gjitha planet e atyre që janë të shqetësuar. Ne jemi tani në mes të asaj zgjerimi të vetëdijes. Kjo frikë, zgjerimi i vetëdijes, ka qenë gjithmonë arsyeja për ndalimin mbarëbotëror të drogës.

 11. Të dashur njerëz. Ju lutemi lexoni biografinë e Jezuit.
  http://www.christuswijs.nl Pastaj ju vijnë një rrugë të gjatë më tej, dhe lexoni në letrat e tij 9 se Ai nuk ishte sakrifikuar fare si një qengj për mëkatet.
  por për një arsye shumë të ndryshme. Jezusi shkon më tej se kush është me të vërtetë Perëndia, dhe më tej në çështje.

  • Jezu Krishti ende duhet të kthehet. Kjo faqe eshte krejtesisht benbiblike benhur. Si jeni këtu? Asgjë nga Bibla nuk citohet ose përmendet. Mendoj të ngjashëm me tekstin e Mateut 24: 11 Do të vijnë shumë profetë të rremë që do të mashtrojnë shumë. 12 Dhe për shkak të rritjes së paligjshmërisë, shumë do të duan. 13 Por ata që mbajnë deri në fund do të shpëtohen. 14 Vetëm kur lajmi i mirë për mbretërinë shpallet në mbarë botën si një dëshmi për të gjitha kombet, do të vijë fundi.
   15 Pra, kur ju shihni "neverinë e shkretimit", që është parathënë nga profeti Daniel, e cila qëndron parë në vendin e shenjtë (kush lexon le ta kuptojë), atëherë 16 gjithë në Jude, të ikin në male; 17 të cilët nuk shkojnë poshtë në çatinë e shtëpisë së tij për të marrë më shumë gjëra, 18 dhe që është ndër ara, të mos kthehet për të marrë mantelin e tij. 19 Çfarë do të jetë katastrofike për gratë që janë shtatëzëna ose kanë një fëmijë në atë kohë? 20 Lutuni që ju të mos keni për të ikur në dimër ose në Shabat. 21 për shkak se ajo do të jetë një kohë e tmerreve të mëdha, pasi ka që nga fillimi i botës e deri më tani asnjëherë nuk ka qenë dhe nuk do të ketë më. 22 Dhe nëse kjo kohë nuk do të shkurtohet, askush nuk do të shpëtohet; por për hir të të zgjedhurve, ajo kohë do të shkurtohet. 23 Nëse dikush ju thotë, "Shikoni, ky është Mesia" ose "Nuk është," nuk e besoni këtë. 24 Sepse do të dalin krishtër të rremë dhe profetë të rremë do të bëjnë shenja të mëdha dhe mrrekulli të mashtrojnë edhe të zgjedhurit, nëse është e mundur. 25 Njoftim, unë jua kam thënë më parë. 26 Kur ata ju thonë: "Ja, është në shkretëtirë", mos shkoni, ose siç thonë ata, "Ja, ai është në atje", mos i besoni. Sepse si një rrufe që nga lindja ndriçon deri në perëndim, kështu edhe Biri i njeriut. 27 Ku ka një kufomë, këputet do të mblidhen atje.

   Jezusi erdhi në tokë për të vdekur për mëkatin e popullit. Ajo që po predikoni tani është absolutisht absurde.

   @Martin, sorry kjo duket si një forum i besimit, por unë nuk mund të le këtë të shkojnë në anën time ??

 12. Na vjen keq për të rënë në përsëritjet, por përsëri një martin kristal e qartë, me mënyrën se si funksionon.

  Ju u humbën në leksionin e kasijs kerry të camelot projektit të dielën e kaluar, Ju jeni vend në. ajo i tregoi shumë për opcionet e zeza dhe blutuesit e bilbilave me të cilën fliste me 20 mbi detajet dhe sendet sekrete të fshehta.

  Ata kanë qenë prej kohësh në Hënë, Saturn, Marsi, ka një flotë të plotë galaktike, flotë për transfertat e flotës, Luftërat Dulce, është e gjitha e vërtetë. Marsi është / është pajisur plotësisht për të shërbyer si një planet rezervë për elitën dhe është i banueshëm dhe ka edhe një atmosferë të zakonshme. koha e udhëtimit ??? Copë tortë. ka ndodhur që nga 1962.

  Historia jonë e plotë është falsifikuar. Projekti Blue rreze gjithashtu vazhdon. Haarp etj. I thërrasin të gjitha, por është me të vërtetë e vërtetë.
  Amerika dhe Rusia Anglia Gjermania dhe Franca marrin pjesë në këtë flotë galaktike.

  Dhe pastaj ekziston një program i dytë hapësinor i ndjekur nga nasa kashte që projekton versionin tonë të foshnjës. Të gjitha taksat që paguajmë zhduken në këtë lloj të opsionit të zi / botë paralele sipas dikujt që ishte një "hetues i parave të forenzikës" deri në nivelin e Vatikanit. Dhe po, tregimet e tmerrshme për flijimin e fëmijëve, etj. Monstruozitete të tilla janë të vërteta me kusht që ata të jenë disa grupe të ndriçimit / familjeve të krimit që bëjnë këtë dhe jo me sa duket jo të gjithë.

  Ka chrashen vazhdimisht UFOs kudo në planet, nuk është shumë e kontaktit me të gjitha llojet e racore, Nordiket, Pleiadians, reptilianet, Aldebaran por edhe brenda këtyre racave shumë divizione dhe grupe me agjendat e ndryshme.

  Ne kemi qenë me të vërtetë të shitur për çdo kontratë, si të thuash, për të ofruar materiale të caktuara në këmbim të teknologjisë për kompleksin industrial ushtarak. Ata përpiqen të bëjnë gjëra një patrullë të vogël në skajet e sistemit tonë diellor [kujdestari diellor], por unë do t'ju them sinqerisht ju besoni në mashtruesit botë është e barasvlershme me vetëvrasje.

  sipas informacionit të saj, ekziston një teknikë rreth 10.000 vite përtej asaj që ne kemi në dispozicion këtu plotësisht në dispozicion të elitës. Përfshirja e udhëtimit në kohë dhe versionit të rinovuar çon një jetë në Gjermani në këtë kohë si një person i ri ndërsa jeni një nazist i vjetër.

  por ka edhe mëndafsh një herë. raca njerëzore është shumë e vështirë për tu mbajtur nën të nuk është duke bërë diçka një herë apo dy herë. Jo ata duhet të ndërtojnë sistemin e plotë çdo ditë. Dhe chemtrails, dhe vaksinimet, dhe wifi, dhe gmo-së dhe dhe dhe.

  Një pjesë e madhe e kapacitetit të sistemit është e humbur nga kompjuterat e mëdha vazhdimisht duhet llogaritur rezultatet e afateve kohore të ndryshme dhe ende është njeri mjaft e paparashikueshme. Ne mund të en kreative dhe shpatën për të "mendojnë jashtë kutisë dhe që është për të gjitha varieteteve të tjera kozmike që janë tërhequr në këtë dridhje nëpër shumë qelizave të vdekur në Tokë nuk është gjithmonë e mundur.

  që duket të jetë një tjetër arsye pse ADN-ja jonë është kozmikisht interesante. Sidoqoftë, sipas të gjitha informacioneve nga të gjithë informatorët e zezë që ka folur, ADN-ja jonë njerëzore përbëhet nga të paktën 12 lloje të ndryshme të ADN-së. Ne tashmë jemi hibride.

  për fat të keq, disa gara kanë programuar ADN-në e tyre dominuese dhe kjo na jep luftën e brendshme të nevojshme që nuk është edhe lufta jonë e brendshme.

  Ata përpiqen të na bindin 'se jemi një garë me luftë, ndërkohë që nuk jemi fare. Rraca njerëzore është në thelb shumë shoqërore. Prandaj të gjitha ato magji letrare krijojnë rrethanat në të cilat ne japim dridhjen e duhur që këto qenie po ushqehen.

  Sharring !!! të paktën për mua. Në të vërtetë, unë kam jetuar në shok të plotë për dy vjet për atë që po ndodh, por për fat të mirë unë nuk jam i vetmi dhe disa njerëz shumë më poshtë në tokë si vitet 70 zbulojnë gjithashtu këtë lloj gjëje.

  Kerry theksoi gjithashtu veçanërisht për të ndaluar gënjeshtrën e autoritetit. dhe mjeshtrave etj shkallët si të gjithë, por ju, është- se juaj të lartë vetë dhe burimi. Dhe kjo është ajo që nuk duhet ta zbulojmë. Ne nuk mund të gjeni se ne jemi të ndërgjegjshëm grimcat e Burimi dhe se kurrë nuk mund të jetë një rast i veçantë apo të gjithë në dhomë dhe në qoftë se ne fillojmë të lëkund që ne vetëm mund të dematerialize të gjithë array me frekuencën e duhur me njëri-tjetrin.

  Informacione të mëtejshme; betejat e mëdha në Irak dhe Afganistan, etj. nuk lidhen vetëm me naftën / opiumin / energjinë, por edhe me portat e ndryshme yjore që mund të gjenden atje në sistemet e shpellave. Disa porta natyrore të yjeve, të cilat nuk janë gjithmonë në të njëjtin vend dhe çojnë në një dimension tjetër, por edhe ato artificiale në antikitete të ndryshme atje. Prandaj bombardimet e shumta.

  Grupi i gazetës Bush nazist po punon shumë për të mbajtur portën në Irak në duart e pushtimit të rinovuar nën maskën e {çfarë ishte kjo kohë ????]

  Fukushima është një operacion i zjarrtë i Mossadit të CIA-s / me një armë me frekuencë ultra të ulët me të cilën është krijuar një tërmet. Japonia është dërguar me postë për të ndërtuar një Collider Large Hadron Collider [stargate] më të madh sepse nuk ka dhënë rezultatin e dëshiruar në CERN.

  Kjo ka të bëjë me faktin se duhet të ketë një port pune për 2016 sepse përndryshe nuk ka ndonjë kontakt shumë të vështirë me përkrahësit e tyre. Kjo ka të bëjë me zhvendosjen e sistemit tonë diellor

  Ajo gjithashtu foli për përvojat e saj në Hollywood, filma, simbolet etj, pse ndriçim gjithmonë njoftuar paraprakisht gjërat në filma, ata e quajti atë '' mbjellëse skenarë sensibilitet për programimin dhe praktikisht çdo gjë që shohim në filma sci fi në
  Skenarët e Star Wars dhe teknologjia janë thjesht të vërteta, sepse prodhuesit si Lucas dhe Cameron janë plotësisht në dijeni të axhendës së huaj.

  Pra, ku të shkoni nga këtu ??

  Një nga armët tona më të forta është ndoshta të mbjellësh sa më shumë vibracione me fat. Toka është, siç ishte, mbërthyer në një mui kozmik dhe ajo dëshiron të dalë prej saj. Vibrimet e bukura e bëjnë më të lehtë fushën e saj morfike energjetike.
  Pra, por mbi të gjitha, duke qenë i sjellshëm me njëri-tjetrin.

  Filloni një afat të ri kohor në të cilin keni vendosur një rezultat tjetër për tokën. Forca jonë e Mendimit është shumë më e fortë kur na është mohuar dhe gjithçka që është mësuar për ne është mësuar të na mbajë të trashë dhe injorantë.

  Mendimet tona kanë një ndikim të caktuar mbi rezultatet, veçanërisht nëse një energji e mirë vihet në atë drejtim [drejtim]. Kjo është sekreti, ne nuk duhet ta dimë këtë. prandaj ne duhet të mbahen në konfuzion, frikë dhe injorancë.

  Oh, dhe jo përmes Camelot projektit, por me anë të një whistleblower me vitet 30 në programin Ultra MK dhe mizorive të lidhura të tilla si bazë trauma kontrollin e mendjes ka kaluar, kjo është edhe një nga arsyet e ndalimit të rreptë të marihuanës.

  Kjo ndërpret programimin. Dhe mos mendoni tani, .... po, por tani legalizohet në shtete të ndryshme amerikane ??? Kjo është vetëm për shkak se Monsanto tani sheh bukë për arsye gjermane dhe gënjeshtra e parë e OMGJ-ve është jashtë.

  Pra, ndiqni linjën tuaj kohore

  kështu që unë jam duke shkuar për të gatuar Gëzuar mbrëmje të gjithë dhe për të dhënë burrin tuaj të dashur, gruaja, fëmija, mik, të dashurën, qen, zog macen, mbjellë një përqafim përsëri Fusha e energjisë e tokës nënë ka nevojë për këtë.

  Faleminderit Martin për të qenë këtu dhe për të krijuar "hapësirën [fjalë për fjalë] për të na ndihmuar të kujtojmë se kush jemi.

 13. Satani infiltron.
  Pastaj ai kopjon, por në fshehtësi shton një kontakt në mënyrë që ai të adhurohet padyshim nga besimtarët.
  Kështu Satani gjithashtu kopjon festën e pagëzimit.
  Jezusi u pagëzua nga Gjon Pagëzori.
  Nuk ka asgjë të fshehtë për të.
  Është, siç u tha më parë, akti i parë i ndërgjegjshëm i Jezusit, i cili papritmas ndodhet në mes të skenës. Atëherë Jezusi erdhi në Jordan nga Galilea për t'u pagëzuar nga Gjoni. Jezusi dëshiron të pagëzohet. Ashtu si të gjithë ata njerëz të thjeshtë nga njerëzit që rrjedhin në numër të madh, të varfërit dhe të qetë në vend, të përjashtuarit e shoqërisë së atëhershme. Për pagëzimin e Gjonit gjithashtu shënon një ndarje shoqërore. Po të tregojnë edhe personalitetet, farisenjtë dhe saducenjtë, ata trajtohen me ashpërsi nga Gjoni. Sepse nuk vijnë të pagëzohen. Ata vijnë për të parë shumë gjëra nga një distancë, që nuk është ajo që po vijnë të gjithë këta djajtë e varfër. Njerëzit e zakonshëm pagëzohen, ndërsa rrëfejnë mëkatet e tyre siç thuhet. Por natyrisht, zotërinj të nivelit të lartë ndihen shumë të mirë për këtë. Johannes flet me ashpërsi: "Vëllezër viper, a mendon se jeni të sigurt për gjykimin e ardhshëm? Më mirë për të prodhuar frutat që janë të denjë për një jetë të re.

  Jezusi pagëzohet. Të vetëdijshëm dhe të mirë-konsideruar. Shfaqja e parë publike e kujt është ai dhe për çfarë ai qëndron. Pagëzimi e tërheq programin e tij të jetës. Pagëzimi është një akt i ndërgjegjshëm, një nga momentet më vendimtare dhe themelore të jetës së tij.
  Dhe kështu festivali i pagëzimit kurrë nuk ka shkuar deri tani.

 14. Çfarë një diskutim të mirë më sipër, thonë. Ka ide të bukura të shprehura. Do të doja të kontribuoja pak.
  Sistemi në të cilin jetojmë është thjesht ajo që është. Nuk mund të ndryshojmë aq shumë. Mund ta analizojmë, ta mendojmë, të spekulojmë për të dhe kështu me radhë. Por ndërkohë jeta vazhdon si zakonisht. Dhe megjithatë unë do të doja të theksoja, sipas mendimit tim, një rrezik mjaft të madh. Rreziku i korporatizmit. Kompanitë e mëdha janë aq të fuqishme dhe sferat 'e mëdha' janë aq të pasura sa kompanitë e mëdha dhe njerëzit e pasur mund të blejnë pjesë të mëdha të tokës. Me ligjin në dorë. Ligji e bën të mundur. Kjo është ajo ku këmbët e këpucëve. Për shkak se të pasurit po bëhen më të pasur dhe të infiltruar në legjislaturë, ligjet ndoshta do të mbrojnë gjithnjë e më shumë të pasurit.
  Nëse fuqia e popullit (në Holandë 1e dhe dhoma e dytë) nuk përfaqësojnë popullatën, atëherë mund të bëhen ligje që shkojnë kundër interesave të popullit.
  Dhoma kontrollohet nga bankat e partisë, të cilat sipas mendimit tim përcaktojnë sjelljen e votimit të dhomës. Politikani është pak a shumë nën mbikëqyrjen e partisë. Kjo nuk është e drejtë.
  Pra, ligjet (sidomos në SHBA) u lejojnë kompanive që të shihen si individë. Dhe kjo është e çuditshme dhe nuk tingëllon për shijen time.
  Në përmbledhje; ekziston një konspiracion i madh ndodh në botë. Dhe lojtarët të lartë në konspiracion të marrë pjesë ligjore të tokës dhe pjesë të mëdha të kompanive, por edhe sektorët e qeverisë të tilla si policia, shërbimet etj Këto shumëkombëshet janë gjithnjë e më "punëdhënësi" të njerëzve. Ata që nuk punojnë në një numër të dekadave në një prej kompanive të mëdha që nuk do të hani. Kjo do të thotë se në qoftë se kompanitë e mëdha të shpërndarë të gjithë punën që njerëzit më në fund nuk kanë zgjidhje për të jetuar ndryshe. Sepse kush ka tokën e vet? Dhe a mund të vazhdojnë të rritin ushqimin vetë? Mbani kafshët? Besimi juaj?
  A mundet një person të kujdeset plotësisht për veten?
  A duhet të jetë së shpejti në kolos e shumëkombëshe dhe a janë ligje të bazuara në këtë?
  Si ka ndodhur kjo, nuk ka rëndësi për mua. Ajo që ne bëjmë në lidhje me atë më shumë. Cilat simbole përdorin mund të jenë, por realiteti është i dashur për mua.
  Pirja e ushqimit dhe një çati. Pjesa tjetër i mbetet Zotit.
  Shkrimet janë detyruar nga shkrimtarët. Në fund të fundit, nëse mund të lexoni dhe shkruani, atëherë ju jeni kërcim. Sapo të keni paraqitur një shkrim të shenjtë dhe mund të bëni ligje sa më shumë që dëshironi dhe gjithashtu mund të përkulni nëse dëshironi. Njerëzit e zakonshëm nuk kuptojnë asgjë.
  Pra, skenari përdoret kundër nesh. Ashtu si gjuha dhe imazhi. Njerëzit të cilët me të vërtetë besojnë se mbeten më me mendje lirisht nga ndikimet. Dhe ende Molog vazhdon si një tank. Ky është një problem i madh, mendoj.

 15. duket shumë sikur kompanitë e mëdha dhe sendet ushqimore të tyre po shërbejnë në politikë, Gof ose asnjë Zot.

  Mi është Perëndi dhe Satani një projeksion i një truri mutated (ndonjëherë ka gabime në ndarjen dhe përhapjen e qelizave) e quan atë një projeksion një nevojë apo fantazi e Njeriut.

  Për fat të keq, parashikimet tona gjithashtu marrin pjesë në jetë. Dhe siç e shohim, projeksionet tona janë gjithashtu të afta për të vrarë ....

  ps le debatin mes shkencës, evolucionit dhe kreacionistët (Perëndia na krijoi sipas shëmbëlltyrës së tij atë? Ammehoela çfarë një godje keqe se me Irakun, 911, Mali, Ukraina, etc.x1000000.

  Jo, hedhin Perëndinë por edhe Satanin në kapelen time.
  Megjithatë 1 gjë besimi i parazitëve elitës Rothsçajlldët, politikanë, masonike si ata gjithashtu noemn në Saturn në Satan keqja është fatkeqësisht e vërtetë: ata janë edhe shpirtrat thjeshta supersticioze, por shpirtra të cilët mendojnë se janë mbi shpirtrave të tjerë.

  ps zëvendësojë shpirtrat me njerëz (justifikim).

 16. Mesi është aktualisht në linjë Detajet e BËNIT,

  Askush nuk mund t'u shërbejë dy zotërinjve: ai do të urrejë ish-të dashurin e dytë, ose do të jetë i përkushtuar ndaj një dhe tjetrës përçmime. Ju nuk mund t'i shërbeni Perëndisë dhe mamonit.
  Një nuk mund t'i shërbeni Perëndisë dhe mamonit .Pra po ju them: mos u shqetësoni për jetën tuaj, për atë që do të hani ose pini, as për trupin tuaj se çfarë do të vishni. A është jeta vetëm ushqim dhe trupi më shumë se veshja? Shikoni zogjtë në qiell: ata nuk mbjellin dhe korrin dhe nuk mbushin depo, është Ati juaj Qiellor që i ushqen ato. A nuk vleni më shumë se ata? Cili prej jush mund, duke u shqetësuar, të shtoni vetëm një tbsp në hapësirën e tij të jetës? Ju nuk mund të shtoni një tërësi në lartësinë tuaj Dhe çfarë shqetësoni për veshjen tuaj? Shikoni zambakët, shikoni se si rriten në fushë. Ata nuk punojnë dhe nuk endje. Zambakët nuk tjerr. Unë po ju them se Salomoni, me gjithë shkëlqimin e tij, nuk ishte veshur si një nga ata. Nëse Perëndia vesh jeshile që është ende në fushë sot dhe hidhet në furrë nesër, ai do të vishet me kaq shumë kujdes, sa më shumë nuk do t'ju veshë, të vegjlit? Prandaj mos pyetni veten: «Çfarë do të hamë?» Ose «Çfarë do të pimë?» Ose «Si do të vishemi?» Këto janë të gjitha gjërat që ndjekin johebrenjtë. Ati juaj qiellor e di se ju keni nevojë për të gjitha. Në vend të kësaj, së pari kërkoni mbretërinë e Perëndisë dhe drejtësinë e tij, atëherë të gjitha ato gjëra të tjera do t'ju jepen. Pra, mos u shqetësoni për ditën e nesërme, sepse dita e nesërme do të kujdeset për veten. Çdo ditë ka mjaft barrë.

 17. Waterman,
  Ajo që ju përshkruani është një histori e bukur shpirtërore, por nuk më duket një zgjidhje praktike. Sigurisht paraja është bërë një mjet në vetvete, ashtu si mallrat, mendoni për të ardhmen dhe opsionet, tregu i aksioneve, thonë. Nuk është vepruar në energjinë njerëzore që është kaq e pjekur. Ka spekulime në energji. Vetëm jo nga tregtarët, por nga njerëzit.
  Ka një problem në sistemin e parasë. Paraja nuk është menduar kurrë për tregtinë në tregti, thonë. Paraja nënkuptohet si një mjet shkëmbimi. Dhe nëse paratë bëhen nga një institucion privat, frena është e lirë. Atëherë energjia e popullit nuk lidhet më drejtpërdrejt me të, por është e holluar.
  Duhet të ketë një monedhë të drejtë. Një që përfaqëson energjinë tonë dhe nuk është më i hutuar me para të rreme.

 18. Duhet të mendoj për këtë për një çast.
  Ne jemi duke u manipuluar dhe indoktrinuar në gjithnjë e më shumë fusha dhe të bëhemi më të varur nga dita.

  Megjithatë, ata nuk na përfitojnë plotësisht nga testet. Pas të gjitha, ne mund të shkruajmë këtë. Ka shpresë!

 19. Mbaj copa të shkurtra. Kanë humbur tashmë letra të tëra përmes këtij raporti spam.

  IDD. Perëndia ekziston, kështu bën të kundërtën. Bibla nuk është e plotë, përveçse pjesa tjetër e shkrimeve të shenjta.

  Përvoja ime është se të gjithë jetojnë realitetin e tyre. Unë mund të jem në qiell ndërsa fqiu im po thur në të njëjtat rrethana. Njëri është i mbrojtur, tjetri bie në një gropë të luanit. Çdo gjë ka një arsye, por mbi të gjitha: gjithmonë kemi një zgjedhje. Gjithnjë e vështirë, por ende një vullnet i lirë.

  Kjo është koha e përzgjedhjes ose testimit.

  Dhe ... ky është vetëm fillimi ????

 20. Përshëndetni të gjithë, hello Martin, Leny këtu

  BRILLIANT! Absolutisht e shkëlqyer. Faleminderit Martin!
  Kjo është e gjitha në frymë. Gjithçka është e pranishme në vetvete.
  Ne jemi plotësisht përgjegjës për ndryshimin në vizionin tonë.

  Po, duhet të çlirohemi falas! Unë besoj fort se mund ta zgjidhim veten.
  Po, pavarësisht nga rezistenca, ka ardhur koha që ne të dekoncentrohemi dhe të pastrojmë zemrat tona. Ne duhet të mprehim depërtimin tonë në gënjeshtrat që shtrihen para nesh. Duhet të kemi tolerancë zero për gënjeshtrat dhe guximin për të kërkuar përgjigje për çdo mister. Po, duhet të dekonstruojmë me kujdes besimet e rreme që vetëdija jonë ka kontaminuar.
  Duhet të mendojmë më shumë me zemrat tona. Logjika është ajo që ne na mësohemi nga kabineti, për të na penguar që të hyjmë në zemrat tona dhe të shohim gjërat siç janë me të vërtetë, jo siç na tregon kabineti. Duke vepruar nga zemra, njeriu kurrë nuk do të vriste një person tjetër, ose do të shkatërronte vendet vetëm për shkak se ato janë të ndryshme. Ata na inkurajojnë t'i shohim të tjerët si më pak. Por askush nuk është më i mirë se kushdo tjetër; të ndryshme, po, por kurrë më mirë ose më pak.
  Kabineti nuk arriti të parandalonte zhvendosjen e pishinës, ndonëse ata e provuan atë, sepse do të sillte në dritë gënjeshtrat që prodhonin për ta bërë jetën të vështirë dhe të shtrenjtë.
  Po, duhet të ndalemi me qëndrimin 'sheeple'.
  Nëse vazhdojmë t'i shërbejmë, ne jemi fajtorë për krime kundër njerëzimit, vetë!
  Loja e cabal është të krijojë shumë fe dhe të shkaktojë luftëra që shkatërrojnë jetën e fëmijëve të pafajshëm. Ajo e bën këtë duke krijuar ANGST.
  Anija me minjtë duhet të mbytet!

  Unë vetëm ju kam njohur shkurtimisht nëpërmjet fb Martin dhe gëzoni atë që ju ndani me ne. Por pyesni veten nëse e dini Michael Tsarion?
  Më kujto pak Tsarion. Mendja juaj është njësoj!
  Michael Tsarion, sipas mendimit tim, një historian i madh që zbulon një histori krejtësisht të ndryshme nga ajo që na është paraqitur.
  Unë kam qenë pas Tsarion për një kohë, ai ka shkruar libra interesante, është i pranishëm në fb, jep leksione dhe ka një kanal youtube shumë interesant.
  Shih, në qoftë se ju / ju keni kohë (I) (T) e cila dokumentarë në lidhje me Michael Tsarion shumë aspekte (okulte) të kontrollit të mendjes që përdorin kontrolluesit / zionistët për të mbajtur pozitën e tyre dhe për të promovuar agjendat e tyre.

  Epoka e zbulimit nga Michael Tsarion.

  http://taroscopes.com/highwindowsarticles/shiva.html

  Dy pjesë nga kjo lidhje:
  1. Pas ndarjes së njerëzimit qëndrojnë ata të shkolluar e djathtë të dhe privilegji është për të parë mbi evolucionin njerëzor dhe për të drejtuar fatet e njerëzve ... Kjo Ata e bëjnë përmes implantimit të ideve në mendjet e mendimtarëve të botës, në mënyrë që idetë e tezës në për shkak kohë të marrë njohjen dhe përfundimisht duke u bërë faktorë kontrollues në jetën e njeriut. Ata i trajnojnë anëtarët e Grupit të Ri të Servera Botërorë në detyrën e ndryshimit të këtyre ideve në ideale. Këto janë objektivat kryesore të të menduarit dhe mënyrës në të cilën ato përbëjnë bazën e rendit të ri botëror.

  2. Në fund të fundit, çfarë ka rëndësi nëse një njeri i veçantë i Perëndisë eci tokën mijëra vjet më parë? Çfarë ka rëndësi se ai kishte armiq dhe se ai flijoi jetën e tij për atë që besonte? Çfarë ka rëndësi se ai kishte tradhtarë në gjurmët e tij? Çfarë ka rëndësi nëse ai kishte fuqi magjike për të shëruar dhe zbuluar, apo se ai u ngrit në qiell pas torturës dhe vdekjes së tij?

  Në fakt, në një mendje racionale, asnjë nga këto nuk ka rëndësi fare. Punon shkëlqyeshëm si përrallë e madhe, një fije e shkëlqyer, një super-dramë në Hollywood, dhe kjo është për të gjithë. Vetëm emocionalisht të shqetësuar, të pafuqishëm psikologjikisht, ose qëllimisht keqdashës, kanë detyra që kjo të thotë më shumë se kjo. Ne nuk kemi nevojë për rinumërimin biografitë pështirë apo historitë e Shenjtorëve të ashtuquajturave, mbretër, papë dhe ungjilltarë, ose përsërisin teoritë erudit e Freud, Jung, Rajhut dhe psikoanalistët të tjera, për përforcim këtë vërtetë e rëndomtë. Jo, pak kujdesen, ose kanë pasur ndonjëherë kujdes, për faktualitetin e tregimeve biblike. Nënvendosje, shumica e njerëzve e kuptojnë pamundësinë e tregimeve biblike. Megjithatë, për shkak se egotizmi ynë është ngopur dhe përforcuar nga tregime të tilla, shumë njerëz infantile ose shpirtërisht toksikë vazhdojnë t'i pranojnë ato si fjalë të vërteta. E vërteta mund të zhduket për sa kohë që nuk ka kërcënim për besimet animistike dhe sjelljen e fëmijëve. Bota mund të vijë në jetë si ide iluzore të shpëtimit me prokurë, nuk kërcënohen dhe shpërndahen.

  Pavarësisht nga rezistenca, ka ardhur koha që ne të dekolonizojmë mendjet dhe të pastrojmë zemrat. Ne duhet të mprehim dallimin tonë dhe të shohim gënjeshtrat para nesh. Ne duhet të kemi tolerancë zero për të dhembjen dhe guxim për çdo mister. Shkurtimisht, ne duhet të dekonstruktojmë besimet e rreme që kanë vetëdije të infektuar.

  ~

  Origjina irlandeze e qytetërimit (Volumi Dy) nga Michael Tsarion.
  Akhenaton, kultin e Atonit dhe anën e errët të Diellit.

  http://www.irishoriginsofcivilization.com/irishoriginsexcerpts/ch41.html

  ~

  Këtu është një nga prezantimet e studiuesit dhe shkrimtarit Michael Tsarion rreth historisë së fshehtë të njerëzimit. Videoja është e gjatë, por ia vlen, ju lutem më besoni!

  Programi 1
  Atlantis, vizita e huaj dhe manipulimi gjenetik

  "Në programin One, ose në serinë" Origins & Oracles ", Michael Tsarion na çon në një udhëtim në kontinentin e humbur të Atlantidës dhe Lemurisë. Në këtë udhëtim, misteret e përjetshëm janë zbuluar dhe shpjeguar si kurrë më parë. Masat e dezinformimit Lidhur para-historinë dhe origjinën e njerëzimit, Sa pasuesit kanë mashtruar dijetarët dhe hulumtuesit për brezat, janë zhdukur dhe ne jemi në fund shtypshëm për të lidhur dots dhe të kuptojnë se si idioma panumërta të botës sonë moderne erdhi në ekzistencë. Në traditën e Immanuel Velikovsky, Zakaria Sitchin, Jordan Maxwell, Graham Hancock dhe Michael Cremo, Michael Tsarion heton origjinën e vërtetë të njerëzimit dhe hedh dyer të hapura të cilat janë mbyllur për një moshë shumë. "

  http://youtu.be/Bcw5YpeTd4I

 21. Ky diskutim nga Dr Robert Morse ND është rreth ALS, por në fakt për të gjitha "sëmundjet" dhe funksionimin e trupit tuaj. Nëse doni të kuptoni se si ndjehet organikisht me trupin tuaj atëherë unë ju këshilloj të shikoni.

  Shkurtimisht, ju lejoni veten (qelizat tuaja v) të bëhen acid në shumicën e rasteve, dhe ALS është një acidifikim (dmth. Ndarja) e sistemit tuaj nervor.

  Korrigjimi i industrisë së sëmurë për t'i bërë njerëzit të sëmurë (të sëmurë, të vdekur) ...

  Frika është gjithashtu një sickler bukur.

  https://www.youtube.com/watch?v=FKr4YwGxG3w

  - Nuk e di nëse kjo video përfshin automatikisht ose se duhet të jetë ndryshe. -

 22. Filmi "matrix" është po aq film Hollywood, ashtu si prodhimet e tjera të Hollivudit.
  Prodhuesit e filmave hollywood, shkrimtarë, regjisorë, të cilët duhet ta kenë ditur se diçka do të ndodhte në 9-11-01.
  Dhe kush e di çdo gjë që do të ndodhë? Kush janë grevistët që menaxhojnë edhe udhëheqësit botërorë / kukulla?
  E drejta, illuminati, Rothschild, Rockefellers, 13 satanic bloodlines.
  Keto kembe e mbare boten duke perdorur parqe zbavitese, kinema, televizion, radio, internet, borde reklamuese.
  Unë kam qenë duke shitting rreth GJITHA këto forma të Mindfuck sidomos për shkak se ata kërkojnë qëndrim në mesazhin e mirë që vjen nga Bibla dhe kështu Jezusi.
  Sepse ky është kundërshtari më i madh i illuminati dhe NWO.
  Kjo është gjithmonë dhe kudo tjetër, sepse sapo fjala Bibla ose Jezusi bie, shumë njerëz tashmë janë duke qëndruar në këmbët e pasme.
  Pse në këmbët e tyre të prapme? Sepse e vërteta e thjeshtë dhe ungjilli nuk tolerohen më.
  Dhe kush nuk e duron këtë ungjill? Kjo është shpirtërisht djalli / mashtruesi i cili e ka gjetur shtëpinë e tij në shumë njerëz.

  9 / 11 Paralajmërimi në filmat e Hollivudit

  http://www.abovetopsecret.com/forum/thread814194/pg1

  • Aquarius Filmi Matrica është një lloj i veçantë sepse ekzistojnë filma 4 që janë të ndërthurura dhe si sistemi dhe personi i lirë mund të gjejnë historinë e tyre në të.
   Në të kaluarën isha i obsesionuar me shikimin e filmave dhe kisha një pjatë ku mund të merrja lirshëm kanalet 600. Si një njeri reklamues në pension (agjencitë reklamuese 3) kam hequr çdo mesazh nga të gjitha veprimet në tub dhe e pashë atë si një hobi.

   Vetëm gjatë filmit, matrica (I) humbi fijen time sepse gjithmonë pashë një histori të ndryshme.

   Por njëri gjithashtu e sheh zgjidhjen kundër sistemit aktual të ndyrë. Nuk është për asgjë që unë e kam quajtur librin tim më të ri me dy vëllime "Matrica e sistemit" dhe lexuesi do të shohë rrugën për të shkuar pas faqeve 1080.

   Nëse nuk do të shkonim si individë më vonë, por si një bllok i vetëm atëherë sistemi nuk do të kishte kontroll. Një sistem me shumë lidhje të dobëta që mund të gjenden nëse dikush merr ritualet e mason dhe masonerëve. Sepse nëse ju besoni apo jo thelbi i problemit është vatikani i cili gjithçka kontrollohet dhe kontrollohet.

   Satani është papa i zi në rendin e jezuitëve, i cili vendos kudo dhe nëpërmjet kardinalëve të tij rrugën e qëllimit të tyre. Dhe kjo është dedikuar më pas në hapat më të lartë (në mes të shkallës 31-34) në freemason.

   Por lexoni vetë dhe nxirrni përfundimet tuaja dhe pastaj shikoni filmat 3 të matricës dhe shikoni tregimet e 4.

 23. Unë vazhdoj të them. Hollywood = jewish mindfuck

  Kush janë Vëllezërit Wachowski?

  http://www.innovateus.net/innopedia/who-are-wachowski-brothers

 24. Vetë-Dramatizing Victimhood Narrative ose Lana (Neer Larry) Wachowski

  http://theothermccain.com/2012/10/24/the-self-dramatizing-victim-narrative-of-lana-nee-larry-wachowski/

 25. Drejtori i Matricës Larry Wachowski është Tani Lana Wachowski

  http://vnnforum.com/showthread.php?t=144289

  Mos Martin gjithashtu shkruante artikuj për NWO dhe transeksual?

  Ju lutemi Martin, këtu keni një shembull të mirë për këtë.

 26. Atlas i rremë - Fantazi e Pasqyruar Hollivudit e Hollivudit

  http://www.henrymakow.com/cloud-atlas-hollywood-spews.html

 27. ElderofZyklon's Blog!

  Ekspozimi i lojës botërore të hebrejve dhe chutzpah e tyre të ligë!

  http://elderthe1st.wordpress.com/

 28. Lexoni edhe këtë.

  Filmi, i shkruar dhe drejtuar nga Andi dhe Larry Wachowski

  http://www.jadaliyya.com/pages/index/1723/v-for-vendetta_the-other-face-of-egypts-youth-move

  A nuk e shohim këtë vendim anonim V-në klol?

  anonim jemi legjion (kjo fjalë vjen nga ushtria)

  Jezusi erdhi gjithashtu nëpër legion, ju lutemi shënoni:

  "Ata erdhën në të gjithë liqenin, në zonën e Gerasians. Kur ai kishte dalë nga barka, menjëherë e takoi një njeri nga varret funerare që ishte zotëruar nga një frymë e ndyrë dhe jetoi në shpella. Edhe nëse ai ishte i lidhur me një zinxhir, askush nuk mund ta mbante atë. Ai kishte qenë shpesh i lidhur me zinxhirë në duart dhe këmbët e tij, por pastaj ai u tërhoq nga zinxhirët dhe thyen prangat, dhe askush nuk ishte aq i fortë sa ta frenonte. Dhe gjithmonë, ditë e natë, ai eci bërtitur midis varreve të shkëmbinjve dhe përmes maleve dhe ai e goditi veten me gurë. Kur e pa Jezusin në distancë, ai vrapoi tek ai dhe ra para tij dhe duke bërtitur me zë të lartë, tha: "Ç'punë kam unë me ju, Jezusin, Birin e Perëndisë Më të Lartë? Unë ju përgjërohem nga Perëndia: mos më lëndoni! " Sepse i kishte thënë: '' Frymë e ndyrë, dil nga ai njeri ''. Jezusi e pyeti: "Cili është emri yt?" Dhe ai u përgjigj: 'Emri im është Legjioni, sepse jemi shumë.' Ai iu lut urgjentisht që të mos i dëbojë ata nga ky rajon. Tani një tufë e madhe derrash po kulloste në mal. Shpirtrat e papastër u lutën: «Na dërgo në ato derra, atëherë mund të shkojmë me ta.» Ai i lejoi ato. Kur shpirtrat e papastër u larguan nga burri, hynë në derrat dhe tufën e dy mijë copave u afruan në shpatin e pjerrët në liqen dhe u mbytën në ujë. Pleqtë e derrave ikën dhe treguan se çfarë kishin përjetuar në qytet dhe në fshatra, dhe njerëzit filluan të kuptonin se çfarë kishte ndodhur. Ata erdhën te Jezusi dhe panë të ulurin atje, të veshur dhe me mendje të plotë, i njëjti njeri që kishte qenë gjithmonë i pushtuar nga legjioni, dhe ata ishin të frikësuar prej tij. Ata që kishin parë gjithçka shpjeguan se çfarë ndodhi me personin e zotëruar dhe me derrat. Pastaj njerëzit i kërkuan Jezusit të largohej nga territori i tyre. Kur ai hyri në varkë, njeriu që kishte qenë i fiksuar të lypte të qëndronte me të, iu lut. Ai nuk e lejoi, por i tha: «Shko në shtëpi, tek njerëzit e tu dhe trego atyre se çfarë ka bërë Zoti për ty dhe se si ka marrë për vete.» Njeriu u largua dhe bëri të njohur në Dekapolis se çfarë kishte bërë Jezusi për të dhe të gjithë u mahnitën ".

 29. Përshkruar mirë. Unë do të ndiqni faqen tuaj!

 30. Pastaj kjo: "Themeluesi" Challenge Ice Bucket "mbytur"

  http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/bedenker-ice-bucket-challenge-verdronken

 31. BILL GATES DHE AS "BUCKET ICE" RITUAL - Satanizmi, magjia e zezë, koha e luftës .........

  http://birthofanewearth.blogspot.nl/2014/08/bill-gates-and-als-ice-bucket-ritual.html

 32. Bill Gates AS Bukuri Ice Rituali Satanik

 33. Vdekur: Bashkë-Themeluesi i Sfidës së Ice Bucket Bashkon Klubin "Forever 27".

 34. Sakrificat e Balaamit [Sfida e Buckets Ice] - Conspiracy Illuminati NWO

 35. Se Hollanda po bëhet gjithnjë e më budalla, mendimtari i plotë e di për moshat.

  ALS Ice Bucket Challenge: A e dini se çfarë po përkrahni?

  http://healthimpactnews.com/2014/als-ice-bucket-challenge-do-you-know-what-you-are-supporting/

 36. A mund të jemi kaq arrogantë dhe të mendojmë se çdo gjë sillet rreth "njeriut"? Ndërsa të gjithë ata (miliona) vjet më parë nuk mund të lexoheshin, shkruheshin dhe foleshin akoma? Dhe nuk kishte "njerëz" gjithsesi? Bota është në zjarr dhe kjo është shkaktuar nga "njeriu"

GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër