Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

Ligji Mulder furnizon skllevërit IKEA nga burgjet holandeze * Update *

Ligji Mulder furnizon skllevërit IKEA nga burgjet holandeze * Update *

Akti Mulder furnizon skllevërit për IKEA nga burgjet holandeze. Kjo është një tjetër deklaratë e guximshme, a nuk mendoni? Prandaj unë do të shpjegoj vetëm atë.

U afrua nga një lexues i cili doli me një histori të mrekullueshme. Më parë kisha qenë vënë në dukje nga një mik i mirë - një biznesmen i respektuar - për dikë që kishte një barrë të madhe në Ligjin e Mulderit. Pastaj shkova në kërkim në internet. Kudo që kam kontrolluar, askund nuk kam gjetur një shpjegim të mirë të Ligjit të Mulderit. Ju gjithmonë merrni përsëri faqet e internetit që vetëm por na tregoni se ligji Mulder përmban një politikë disi më të rreptë. Askund nuk gjeni natyrën e vërtetë të këtij ligji dhe ndërlikimet e tij aktuale. Dhe pse duhet të lodhesh me të? Ju kurrë nuk shkelin ligjin! Megjithatë, do të kushtoj vëmendje të vogël.

Ligji Mulder

Çfarë do të thotë me të vërtetë ligji Mulder? E pra, kjo është e vërtetë. Supozoni se keni një pagë mesatare që mund të mbani vetëm familjen tuaj. Një ditë ju nuk përziheni shumë shpejt mbi unazën e vendlindjes tuaj dhe vjen një gjobë prej disa qindra eurosh. Nëse nuk mund t'i paguani ato, sepse përndryshe nuk mund të paguani hipotekën tuaj ose me qira, do të keni probleme herët a vonë. Shumë njerëz shpesh reagojnë përgjatë vijave të "Po, por ju gjithashtu duhet të paguani."Ky është komenti më i dendur që mund të bëni dhe shpesh vjen nga goja e njerëzve me arsim të lartë. Këto janë shpesh robotët që janë në to Padia e Furnizimit besnikërinë e përditshme pagën e tyre tepër të lartë për punën e tyre në të cilën ata përdorin 0,1% të asaj që kanë mësuar në universitete. Ju nuk mund të shpenzoni atë që nuk keni. A është kaq e vështirë për t'u kuptuar për ato qeliza të trurit të shpëlara nga truri? "Po, ju duhet të punoni më shumë. Nëse dëshironi të punoni, mund të punoni."A mund ta shisni atë për të gjithë ata përkthyes të pavarur që momentalisht janë pa punë? A mund ta shisni atë edhe për të gjithë ata njerëz që janë detyruar të largohen nga procesi i punës si rezultat i parimit të thjeshtë të tregut të 'kërkesës' dhe 'furnizimit'? Është kriza! Përdorni qelizat e trurit për t'ju përgatitur stigmave të pakuptimta për të thyer!

Çfarë nuk mund të bëni ju nuk mund të shpenzoni. Dhe kështu është e mundur që çdo qytetar i zellshëm mund të hidhet në qeli në bazë të këtij akti të Mulderit. "Epo, mirë, atëherë ju jeni shpëtoj prej tij!"Nuk mendoj kështu. Ju mund të hidhet në qeli tre herë në emër të Ligjit të Mulderit. Dhe shuma e gjobës do të përcaktojë se sa kohë jeni ulur. Por vëmendje! Gjoba do të mbetet. Për një freelancer mesatar, kjo do të thotë menjëherë fundi i stërvitjes. Në fund të fundit, ju nuk fitoni asgjë nëse jeni në kutinë. Dhe nëse keni një punë të zakonshme, përshembull, shefi juaj nuk do të jetë aq i lumtur që të përfundoni pas hekurave. Për ju 10 të tjerë. Kjo do të thotë: Edhe faturat më të papaguara. Dhe kështu fillon spiralja në rënie.

Burgu

"Burgjet në Holandë janë tamam si një hotel"Është një koment i dëgjuar shpesh. Pavarësisht nga fakti se ka mjaft faqe interneti që pretendojnë se kanë pasur një dënim me burg, unë kurrë nuk kam qenë në burg. Well Kohët e fundit kam hedhur në një qelizë arrestuar për shkak se unë nuk e kishte parë letrën thirrjet për pyetje për një deklaratë të gabuar, sepse unë kam qenë disa ditë. Për shkak të kësaj, unë isha në një situatë të forcës madhore. 'njerëz që ndihen suprem në një uniformë"Shkarkohet. Gjatë gjykimit, Prokurori Publik duhej të pranonte se nuk kishte bazë për akuzat dhe ai madje përkrahte lirimin. Ndërkohë, deklarata e rreme ishte një mënyrë e mirë për të më terrorizuar. Oficeri mund t'ju vërë 3 x 24 orë në paraburgim. Qelizat e ndalimit nuk janë asgjë si një dhomë hoteli, por më shumë qeliza izolimi. Kur e pashë videon e turneut nëpër burgje, nuk mora përshtypjen se një qeli burgu është shumë më luksoze. Përveç kësaj, ato pak metra katrorë me të vërtetë do t'ju shqetësojnë pas disa orësh. Ju do claustrophobic janë.

krimsonQelizat nuk janë me të vërtetë zbavitëse, por ajo që ndodh në një burg të tillë është edhe më interesante. Imagjinoni, ju jeni atje për një gjobë që ju nuk mund të paguani dhe ju duhet të paketoni piktura për IKEA-në? Kjo është e drejtë e bukur? A keni diçka për të bërë. Dhe ju gjithashtu paguhen për të. Dhe për këto para mund të blini, për shembull, thirrjen e kredisë për të thirrur familjen tuaj që nuk dyshon asgjë tjetër përveç jush ndoshta jo për asgjë. Ju duhet të punoni shumë për atë pak kredi në euro, sepse ju fitoni vetëm € 0,74 në orë. Ka ndoshta ende eea nga, sepse të paraburgosurit edhe të marrë një pagë dhe sipas burimit tim vetëm 10 cent mbetet. Shikoni në videon më poshtë se si Krimson-si drejtori i burgut në Lelystad me krenari tregon se si e tij Skllevër të lagur Mulder për të punuar për të për një pagë të tillë urie. Megjithatë, është fantastike që IKEA dhe kompanitë e tjera përmes agjentit në rrugë të ardhmen Skllevër të lagur Mulder merr dorëzuar! Dhe gjithashtu mund të bëheni vetë 1. Vetem me shume shpejt ose le qenin tuaj te leshohet dhe ndoshta ju jeni me shpejtesi rrotull.

Sa do të kushtonte IKEA për ta kryer këtë punë në Kinë nga fëmijët e vegjël? Transporti mbrapa dhe mbrapa me siguri e bën më të lirë për ta bërë këtë nga të burgosurit e institucionit penal. Ligji Mulder siguron kështu punë të lirë për këto lloje të kompanive. Prandaj është e rëndësishme që agjenti i xhaxhait të shkruajë sa më shumë gjoba të jetë e mundur në këtë kohë krize, sepse tashmë ndihma siguron zhvendosjen e punës, shënimi i qytetarit është një mënyrë shumë më efektive për të marrë punë të lirë. Dhe nëse ju siguroheni që të ndaloni sa më shumë njerëz të jetë e mundur në qelizën 1, ju mbani shpenzimet e ulëta.

Historia e harruar

Lexoni këtu historinë e tronditur e njeriut, makina e të cilit ka shkuar ndonjëherë në skrap në Francë dhe nga të cilat një i panjohur përdor në mënyrë të paligjshme targën. Njeriu vazhdon të marrë gjoba dhe është penguar padrejtësisht për muaj të tërë Skllavi i ligjit të Mulderit për të qenë në gjendje të punojnë për një nga multinacionalet e mëdha të elitës së Rendit të Ri Botëror. Natyrisht që banorët, llogaritarët, avokatët, politikanët, nëpunësit civilë dhe të gjithë ata që punojnë për ta mbajtur këtë sistem të menjëhershëm, kërcejnë. Ata mund të paguajnë menjëherë nëse CJIB dërgon faturën. Jo, ne po flasim këtu për kategorinë e njerëzve që tashmë janë afër cash-it. Ata janë rënia. Arroganca e grupit që mban këtë sistem do të vazhdojë për një kohë. Ju takon që të mos pranoni këto abuzime dhe ta ktheni kokën larg.

[Dëshmitari i citatit] "Ju në të vërtetë do të duhet të pyesni një mjeshtër të tillë si ai, ta bëni punën e tyre atje! Ekziston edhe një kompani gjermane për thes. Kam marr çanta për këtë (kam kopje të letrës sime të paguar, ju fitoni një pagesë të mirë). Ikea ishte sallë pune kundër meje. Ata ishin lista, një lloj arti që ata mbushën. "

Në Mulderin e lagur, burgjet janë transformuar në kampe të vërteta të punës ku puna e lirë furnizohet nga situata që rezulton nga kriza ekonomike në kombinim me gjoba të larta.

Update

Shikoni videon më poshtë për të parë se si njeriu është kapur përsëri për të shkuar në burg dhe si vajza e tij përpiqet ta ndihmojë atë. Policia ende thërret (gabimisht) të ndalë xhirimet. Agjentët e burrave veprojnë si skllav-marr-up shërbimit në emër të mbretit sipas Aktit Mulder. Në fund të fundit, policia është këtu për t'ju mbrojtur. Do të jetë shumë më e sigurt në rrugë!

Lidhjet burimore: Flitsservice.nl, Furnizimi me pajime, wikipedia, CJIB, Spaceboek.nl

Të gjitha aksionet 168
468 ad

30 Comments

 1. Përshëndetje Martin, mos u bëni merak IKEA është një kompani etike përgjegjëse, një themel i mirë për 36 miliard, etj. Punësimi i detyruar dhe puna jashtëzakonisht e ulët e pagave po bëhet gjithnjë e më shumë standarde në NL ...

  http://nl.wikipedia.org/wiki/INGKA_Holding#Bedrijfsstructuur
  Fondacioni INGKA Foundation është një fond holandez që u krijua në 1982 nga themeluesi i IKEA Ingvar Kamprad. Kamprad është ende kryetar i fondacionit. Fondacioni është pronar i INGKA Holding në Leiden, që është kompania mbajtëse e IKEA Group, e cila zotëron dhe vepron dyqanet më të IKEA në botë. Sidoqoftë, nuk është pronar i konceptit IKEA dhe të drejtave të tij: këto janë pronë e Inter IKEA Systems BV të Delft.

  Sipas autoriteteve tatimore, fondacioni është një institucion i përfitimit publik (ANBI).
  kritikë

  Fondacioni u kritikua nga 2006 nga The Economist sepse ndërtimi i pronësisë i IKEA-së do ta bënte një marrje armiqësore të vështirë. Në të njëjtin artikull, revista britanike llogariti se fondacioni INGKA ishte me vlerë më shumë se 36 miliardë dollarë amerikanë.
  ---
  http://nl.wikipedia.org/wiki/INGKA_Holding#Bedrijfsstructuur
  Ligjërisht, dy kompani private holandeze dhe një fondacion holandez janë qendrore për IKEA globale.

  Inter IKEA Systems BV nga Delft zotëron konceptin dhe markën IKEA. Kjo BV është pjesë e kompanisë Inter IKEA Holding SA, e regjistruar në Luksemburg, e cila është pjesë e Inter IKEA Holding NV e regjistruar në Curaçao. Kush janë pronarët pas këtyre pronave nuk është publike, por supozohet se familja Kamprad luan një rol të rëndësishëm. [15]
  Pronari i degëve të 267-it të IKEA-së është INGKA Holding BV nga Leiden. Kjo e bën INGKA Holding franchisee më e madhe e Inter IKEA Systems BV e lartpërmendur Pronari i INGKA Holding BV është Fondacioni Stichting INGKA, në Amsterdam.
  - - - -
  Dhe me të vërtetë njerëz që kurrë nuk kanë përjetuar mungesa, të cilët mendojnë se nuk ka shumë pak para. Keni pasur një punëdhënës për vite të tëra që nuk kanë paguar paga për një kohë, njerëzit mendojnë që ju bëni një shaka (lexoni: gënjeshtër) kur thoni se keni një frigorifer bosh. Unë nuk e harroj atë moment më. Njerëz të arsimuar me profesione të frytshme ...

 2. Gjatë Luftës së Dytë Botërore, dy institucione ishin në shqyrtim, Nl Hadamar dhe Bugenwald. Një sanatorium për të përfunduar me njerëzit me probleme të shëndetit mendor dhe ju tashmë rekomandoni një kamp pune.
  Pastaj erdhën kampet e para të vdekjes.

  Unë kam nevojë për të ju them asgjë në lidhje me kampet e FEMA dhe ndoshta as që është i përfshirë në ligjin e shëndetësisë amerikane, qeveria amerikane mund të vendosë për ndërprerjen e hershme të jetës njerëzore për të kursyer kostot.

  Gjermanët nuk e dinin.
  Dhe nëse mbani sytë mbyllur ju thjesht nuk mund të retell atë!

 3. Sytë e mbyllur të gjerë.

  Bugenwald, Hadamar dhe në fund kampet e shfarosjes.
  Gjermanët nuk e dinin.
  Dhe nëse mbani sytë mbyllur, thjesht nuk mund ta rishikoni atë.

   • Faleminderit për linkun.

   • Jam i kënaqur që familja ime kurrë nuk i ka financuar këto praktika, por luftoi kundër padrejtësive ...
    Pra, shihni ... paratë, shoqëria e lartë, statusi ... që është ndryshe nga fisnikëria ... por fisnikëria (e vërtetë) e vjetër shpesh është e vështirë për t'u gjetur ... ose kërcënuar me zhdukjen ...

    Fisnikëria duhet të mbrojë njerëzit, të luftojë për një qëllim ... kjo është fisnike dhe çfarë duhet të jetë si fisnikëria ...
    Pyes veten ku familja mbretërore është duke bërë dhe mendoj se ata duhet të rehabilitohen urgjentisht përsëri në madje treguar menjëhershme dhe e guximshme ... diçka që është treguar solid në mesjetë nga të mëdhenjtë (ose fisnikërisë), por edhe ... kush jam unë ? ????

    Për më tepër, mendoj se ligji Mulder është i mirë për njerëzit që të bëjnë të qartë se burgu NUK është zbavitëse.
    Dhe mendoj se nëse e përdorni këtë për njerëzit që duhet të ulen atje për një kohë të gjatë, mund të jetë efektive ... në afat të gjatë ...

    Sepse çfarë dëshiron?
    Krimi i organizuar ??? (nuk e di nëse kjo është gjithmonë kënaqësi ...)

  • Hi Van Der Jagt Gea,

   Duke folur për Sytë Wide Shut.
   A e dini këtë dokument me nën titra në lidhje me mendjen e sëmurë të NWO

   Drejtori i Filmit Britanik Chris Everard - Bota Shpirtërore - Kabala e Aliut

 4. Hi Martin,

  Unë do ta mbaj atë të shkurtër dhe në reagimin 1 mi polder amigo, ????

  Unë vetë kam qenë i arrestuar në 2011 për të pasur një çerdhe profesionale kërp.
  Pastaj drejtësia më ka mbyllur dhe gjetjet e mia atje, kampet e punës shtetërore, korrespondojnë tërësisht me artikullin tuaj.

  Dhe kjo nuk është vetëm Ikea duke përdorur këtë formë moderne e skllavërisë, idem do të thotë se për qendrat e kopshtit, industrinë e paketimit dhe kompanitë e tjera VOC që shesin mallra për një çmim shumë të ulët.

  U kapa njëherë e pirjes së duhanit dhe pastaj u mbylla në qelizën izoluese për ditët e 5. Ah po përsëri një përvojë më të pasur dhe unë dua të meditoj, kështu që unë mund ta bëja atë plotësisht dhe ende në shpenzimet e shtetit ??

  Në ditët e sotme, Waag, emri i një institucioni psikiatrik, me programe joreale, të burgosurit duhet të jenë përsëri në kontroll ...

  Shumica e të paraburgosurve janë analfabetë, por ju duhet të lexoni gjuhën intelektuale të programeve përkatëse të Waag. Vetëm gjuha e nëpunësit civil / avokati, që do të thoshte se shumica e të bashkëvendosurve të mi nuk e kuptonin një top. Të burgosurit e mi kanë njohuri për njerëzit, sepse shpejt e kuptuan se e kuptoja gjuhën e përdorur nga Waag dhe Jusitite dhe për këtë arsye të burgosurit e mi gjithnjë erdhën tek unë për të kërkuar shpjegime. Sipas mendimit tim, ajo gjithashtu kushton pjekje me para dhe përqindja e recidivizmit është ende shumë e lartë.

  Unë kam në PI dhe një gjysmë kamp të hapur, situata West Linge Heerhugowaard përjetuar ............... .. Unë nuk do të përshkruaj këtu, sepse unë kam premtuar se do të jetë i shkurtër.

  M.vr.gr.

  Paul

 5. I dashur Martin,

  Pas paraburgimit tim, gjithashtu kam pasur një dënim të pezulluar për disa muaj dhe ju jeni nën mbikëqyrjen e shërbimit të provës.

  Punonjësit nuk kanë ndjenjë të vërtetë të realizimit dhe nuk ju shoqërojnë aspak.

  Shumë punonjës në PI dhe mbështetësit e PVV gjysmë të hapur kamp, ​​por ata përshtaten gjuhë shumë vulgare për të burgosurit përballet kundërshtuar nga Geert W. dhe bashkëpunëtorët e tij politike dhe se nuk ishte për t'u kualifikuar bevoordelijk dhe ka krijuar edhe më shumë neveri në mesin e të burgosurve krahasuar me shoqërinë.

  Regards,

  Paul

 6. Hola Martin

  Dhe si ju shkruani veten, hotelet holandeze shtetërore, burg, nuk ka parajsë në krahasim me burg me pishinë, shumë Fiestas / palëve me Barbecue dhe shumë e armëve në Venezuelë, për shkak se kjo është përsëri ekstremin tjetër.

  Parajsa e burgut në Venezuelë: Të bësh kohë në ishullin Margarita

  Shikoni: seksi, droga dhe privilegje për të burgosurit venezuelianë

  http://www.nrc.nl/nieuws/2013/04/12/kijken-seks-drugs-en-privileges-voor-venezolaanse-gevangenen/

  Regards,

  Paul

 7. Për fat të keq, shpesh më kanë thënë abuzime të çuditshme për njohjen e vizitave të mia në burgje të ndryshme dhe në institucionet mjeko-ligjore të psikiatrisë. Shpesh në varësi të asaj se si dikush është i fortë, është pak a shumë në disavantazh nga sistemi ...
  * Dëgjimi në biseda telefonike private dhe pastaj duke u lidhur si një lidhje e palës së tretë si një lloj thirrje konferencë. Unë menjëherë shkoi pas kësaj, sepse personi e dëgjoi hundën dhe njëherë kapi duke thënë "Na vjen keq, nuk e dëgjova gjithë kohën" përmes telefonit.
  * Vetë-administrimi i detyrueshëm analitik i ilaçeve të dhimbjeve dhe i qëllimshëm pa ilaçe me gojë në dispozicion për poshtërim. 'Paracetahol' në vend të paracetamolit ..
  * Humiliate burgim gjatë vizitave lakuriq.
  * Jo i përshtatshëm, i papastër, i grisur si qeliza izoluese të letrës si rroba.
  * Kurset e rehabilitimit shumë të shtrenjta të disa viteve dhe pastaj vetëm para se dikush të lirohet që tërhiqet plotësisht, në thirrjet e terapisë insistojnë në rifillimin e përdorimit. "Sepse në shoqëri ju do të filloni përsëri, ju më mirë praktikoni paraprakisht".
  * Me qëllim vendosjen e rasteve të problemeve psikiatrike në lagjet problematike pas viteve të këshillimit dhe tërheqjes.
  * Punë e detyruar.
  * Fitoni disa cent në orë gjatë punës në robëri.
  * Gjatë marrjes në pyetje abuzimi i ankesave psikiatrike të tilla si claustrophobia dhe IQ ulët.
  * Shtrirë gjatë marrjes në pyetje, marrëveshjet gojore që mohohen më vonë.
  * Para-gjykimi i vitit 1,5 +

  Gjithashtu në psikiatri në NL nuk është po aq e mirë kudo: trajtimi elektroschok, psikoza, overmedication, në gratë shpesh kërcënime seksuale direkte dhe indirekte seksuale. etj etj

  Ajo që unë veçanërisht theksohet se njerëzit të cilët janë të mirë me gojë dhe të kuptojnë se çfarë po ndodh pak a nuk mërzit, vetëm disa pika si: gënjyer kur në pyetje, paraburgimit panevojshme të gjatë / në pritje të dënimit, punës së detyruar, disa cent për orë punë të vet . Sepse kjo ndodh kudo.

  Shumë mirë, por edhe shumë probleme. Kryesisht në pamje më të madhe duket se po zbritet përshpejtues. Por me 1 milion njerëz holandezë në antidepresantë, 2 milion njerëz holandezë me sedativa, abuzimi i ideologjisë New Age etj problemet mbeten.

  • Psikiatria është shumë e keqe se e mirë.
   përkundrazi ju ndihmon të bëni dëm në idd.
   Vetëm kur je mjaft i fortë për t'u ngritur për veten, vetëm atëherë mund të dilni ... (çfarë përdorimi i psikiatrisë?) ...

   • Me këtë dua të them edhe psikiatria për "qytetarin e zakonshëm" ... dhe jo vetë për fat të mirë nuk ka përvojë me burgje ... jo në shtëpi dhe as jashtë vendit ... do të doja të mbajtur atë në këtë mënyrë, por unë gjej atë habitshme se edhe një gjobë për ta kthyer kutinë në ...
    Dhe kur shoh se nuk nëse ju IDD keni punën më dhe ju p.sh. fillon të marrë borxhet, nganjëherë 2 vit merr para se të merrni në Wsnp ... edhe atëherë burgjet tona të shkojnë vetëm të plotë dhe të plotë running kundër 2017 ...: S

  • Scientology është gjithashtu në mbarë botën kudo në autoritetet e shërbimeve të qeverive mjekësore dhe pharma kujdesi për të rinjtë e kujdesit.

   Në Gjermani ishin BKR nuk menaxhojnë ato dënuar për marrjen si terreurorg për mbrojtje nga elita hebre racore monopol diskriminuese në politikën qeveritare justi tions dhe ligjet me të cilat ata punojnë nga afër si ju bëni nga vetë artikujt tuaj mund të imagjinohet.

   Duket se Scientology nga familjet e vëllezërve hebrenj Kray udhëhequr cila padyshim përfaqësojnë disa nga mijëra e mafias pavarur specialist dhe plundercellen e bankierëve qendrorë si plot Hovens Erdogan Ruud Lubbers Asherit Kleinsma Cohen të dhe ju mund të thoni edhe të gjithë anëtarët e bandës nga ligji qeveria dhe politika "në" të gjitha palët "forcë popullsinë dhe uitvreten dhe terrorizuar nga politika e tyre qeveritare politik dhe monopoli kartelet komunale shërbimeve përfitime shërbimet komunale industri.

   Pra, bankierët qendrorë gjithmonë ka punuar edhe pse çdo Shteti dhe Njerëzit me qindra dhe mijëra të plaçkitjes sabotimit dhe qelizave terroriste të tilla si Rusia 1900 pushtuar dhe plaçkitur me 500 anafhankelijk veprojnë organizatat qelizat terroriste legjislacionet e medias dhe pikat e energjisë komunikimit bordet e informacionit * Fëmijët (përdhunim / nxisin / indoctrine ) marrjen dhe Gien të besueshme dhe të gjithë raca 200 miliardë në fitim të pastër pasur sulmin e tyre pas gëlltitje. Përfshirë banksters si Cohen Zuckerman Rotchild loeb.En si ata punojnë Planet kronike off mashtrimet e tilla, si dhe globalisations eksportit agjendat rreme politike dhe privatisaties.

   Gjithashtu të gjithë fisnikëria është geimporteert nga ana e tyre dhe të instaluar dhe popujt e vendosura si një status të përhershëm dhe të kontrollit, si që do të jetë si vetë Gien tyre reli "të gjitha relievers Gien popujve hutuar kronike dhe destabilizuara për të kontrolluar. Dhe ata punojnë nga brenda tyre se abuzimi kronik i plaçkitjes terrorit dhe masakrave too. Duke përfshirë të plotë Hovens kishte në luftë tashmë swiped shpërthimin dhe privatizimin edhe PTT dhe duket se të gjitha kompanitë e shërbimeve të paktën si dhe të përcaktojë shumë më tepër si tubacionet e ujit kështu zotëri portokalli kështu me radhë ", menaxhimi i ujit shkon duke qarë whatsoever vjet dhe gjithashtu një artikull i pranishëm në kontroll mendjen e fëmijëve shumë të vegjël ishin në udhëtime shkollore ..

   Ashtu si rrotia e fëmijëve na privatizuan këtu, klanin e thatcher bëri atë për ta në Angli dhe bushclan në SHBA në të njëjtën kohë të koordinuar në mbarë botën.

   Reccesie armoeden dhe belagingen e stalkingen dhe terror për shkak të lartë kinez i plunderbankenstelsel tyre Botërore dhe Izraelit na pas grabitjeve - Pjesa kryesore mbyllur në 2000 - që 2000 nuk gelukten na avullon në një luftë bërthamore përfundimtare e cila gjithmonë aspak e vështirë pyetje dhe kritika ndodhi kundër krimeve të tyre dhe grabitjet në mënyrë të përkryer.

   Prandaj në qoftë se planet BCD dhe e etj edhe sulmi WTC islamhetsen vaticaanhetsen të reccesies armoeden dhe masakra e palestinezëve dhe të gjitha viteve 14 nxitje kronike e të gjitha fuqive bërthamore kundër njëri-tjetrit, duke përfshirë vetëm në vendin tonë importohen 200.000 copa bankster llum për të gjithë pikat e tyre të energjisë për të forcuar në krye të larta për kontrollin etj etj etj trazirave dhe trazira ... distractions dhe hysterien ... pafund Demmink dhe këmbë tregon etj etj etj Haarp chemtrail Ufo niburu vaksinat epidemike rreme dhe doomsdayberichten ... .. dhe sooo

   Ne jemi tani me shumë ndjekës dhe bashkëpunëtorë të Izraelit dhe bankierëve li që kanë mbetur prapa tyre dhe duhej të zhdukeshin tashmë në 2000 dhe tani ulem mes anijeve dhe anijes.

   Ndërlidhësit e xhudave kanë paguar shumë të mira dhe janë shtrydhur në dy politika me punë dhe ekzistencë dhe ndoshta shumica e njerëzve që abuzojnë për të na ndihmuar që t'i mbajmë për aq kohë sa mund t'i përballojmë ata .... pastaj të bëheshin klasat e reja më të ulëta, nën zotërimet e reja të hyrjes dhe mercenarët nga popujt e tjerë ... kjo është historia që ndriçon pak historinë. Përveç luftërave më shumë se 32.000 që kishim këtu që kur erdhën 2800 vite më parë dhe që solli me vete ekonominë dhe kulturën e tyre me njerëzit ...

   Por këto darka - gjithashtu - janë të gjitha në duart e qelizave mafioze - Çfarë e bën shtetin një anëtar të bandës së tyre në atë rrugë, sepse organizatat e krimit paguajnë apo mbështesin gjithashtu është e ndaluar. Të gjitha bilionet që janë fituar nëpërmjet kësaj, gjithashtu hyjnë edhe në vende të huaja dhe janë humbja më e madhe në Shoqërinë Holandeze për Humbje të Investimeve dhe Turnover. E gjithë kjo përsëri një monopol i tyre.

 8. Hi Martin dhe vizitorë të tjerë

  Unë kisha për të biseduar me psikologun, psikologun, trurin e tij të vdekur, dhe Zombies programuar, të jusitie dhe shërbimit të provës, dhe ata me të vërtetë nuk kanë ndonjë kuptim të realitetit. Dhe gjyqtari kishte treguar në aktgjykim se nuk kisha nevojë të konsultohesha me një psikolog.

  E bëra psikologun krejtësisht të çmendur në bazë të përparimeve të jetës sime.
  Megjithatë, unë shpresoj për atë se ai nuk është goditur nga Ritalin apo rrëmujë tjetër. ???? ????
  2 vizitoi dhe më pas nuk kam dashur të ndalem.
  Këta njerëz gjykojnë në bazë të perceptimit të tyre të shoqërisë dhe injorojnë situatën dhe kushtet e jetesës së një të paraburgosuri.

  Unë gjithashtu e quajti atë Dr. Polder Phil dhe nëse keni parë ndonjëherë një program nga Dr Phil, ju do të kuptoni se çfarë dua të them.

  Titulli, Psychiatry An Industrie Des Doods NL, mbulon përmbajtjen / ngarkesën e dokumentit në tërësi.

  Dhe përveç kësaj, hetimi penal që më pyeti, edhe unë e kisha vënë para shtyllës, unë kisha, ndër të tjera, të bëra për këmbësorë / skllevër nga banda Oranje (ste rs). Në çdo dhomë të marrjes në pyetje varet një fotografi e (ish) Mbretëreshës. Njëri prej tyre ishte me të vërtetë i përjashtuar në atë kohë dhe ndoshta për shkak të kësaj, ndër të tjera, më duhej. Polder Phil konsultohet. :-).

  Hetuesi në fjalë kishte punuar edhe për ushtrinë, atëherë ju e dini veten se si është trilluar një njeri i tillë.

  • de Waag "

   Për shembull, një "pengesë mesjetare" ka një mjet torture.

   Një shkallë ku më e rënda ishte vrarë kundër një tjetër që ishte në anën e kundërt.

   Kështu që u bë një pëshpëritje në frikë dhe frikë vdekjeprurëse që ndonjëherë ditë dhe netë vazhduan deri në gramin e fundit të Levenswilit. Ndonjëherë edhe kundër 1 ose 2 ose 3 Fëmijëve dhe ende bëni atë.

   E guxoi të pengonte rrotullimin e rrotave në të gjithë sandboxin. Krime të rënda si tortura për thyerjen dhe nënshtrimin si pagëzimi dhe rrethprerja e Pas Geborenen tani janë sjellë si praktika të larta fetare dhe kulturore dhe argëtim për ta.

 9. Për më tepër, kam vërejtur se në qoftë se vizitoni të paraburgosurit psikiatrik mjeko-ligjor, kjo nuk ndodh fare. Nëse i përmbahet vetëm ligjit, por dikush në mjedisin tuaj përfundon në një institucion të tillë, ju nuk mund t'i vizitoni ato fare.
  Së pari duhet të keni të paktën një intervistë të gjatë të marrjes së 1 ku çdo orë çdo temë private adresohet çfarëdo që të duan të flasin, atëherë heshtja ka pak kuptim nëse vërtet doni ta vizitoni atë person.
  Pastaj ju merrni një procedurë që dikush (edhe nëse ju keni për të përzënë 200km) të atij institucioni pastaj ju detyron si një vizitor për të parë ju në shtëpinë tuaj.
  Duke pyetur përse nuk ka shumë kuptim, ka shumë pak vëmendje dhe sjellje kundër gazit që vihet re.
  Para se të keni një vizitë të mirë përpara dhe prapa, një skedar është përpiluar nga personi i cili nuk është në paraburgim, por vetëm një person i rastësishëm në zonë. Megjithatë, kjo është pjesë e dosjes së të paraburgosurit / pacientit, kështu që anashkalohet ligjërisht.
  (ju jeni demotivuar për të vizituar ... dhe ju jeni trajtuar si i dyshuar / kriminel)

  Kam vënë re gjithashtu se njerëzit të cilët janë të shtyrë në gjykatë me një kamion shpesh duhet të presin për orë të tëra në një dhomë të vogël pa tualet dhe më pas injorohen qëllimisht. Njerëzit duhet të urinojnë rreth në papafingo e tyre para seancës. Kjo nuk do të funksionojë psikologjikisht ...

 10. I dashur një mendje e hapur 23,

  Ju gojarisht dhe shumë realisht deklaroni abuzimet në PI holandeze.
  Ashtu si artikulli i Martinit.

  A ju jeni arrestuar gjithashtu?

  Unë kisha harruar plotësisht në lidhje me thasë letre që unë kam për të bërë në ISO.

  Ose praktikat homofile që duhet t'i nënshtroheni pas çdo vizite ose pas kthimit tuaj të pushimit.

  Edhe në qelizën e izolimit ju nuk mund të mbani këpucë, pantofla ose pantofla dhe ju duhet të ecni me çorape në dyshemenë e ftohtë.

  Rreth 7: 00 jam që do të zgjoheni në ISO dhe dysheku juaj do të hiqet dhe do të merrni një pouf shumë të pakëndshme në vendin e vet. Dhe në mbrëmje rreth 20: 00 ju mori dyshekun tuaj prapa.

  Ose siç tregon Martin për kartat telefonike të KPN, të cilat janë të zbrazëta brenda pak kohësh.

  Ose ushqimet me mikrovalë ?? ????
  Për shembull, ju u detyruat të blini ushqime në një dyqan ushqimor me një çmim shumë më të lartë dhe jo shumë cilësi të mirë.

  • @Pablo El Campecino, ha, po ju kujtoj gjeresoret e letres. Po, trishtuar. Siç thoni, këto karta telefonike janë gjithashtu një zonë qepje financiare. Ju nuk mund të punoni me më pak se një euro për 60 pa punë ...
   Jo, kurrë nuk kam qenë i dënuar. Siç e kam përshkruar, kam vizituar shumë institucione të ndryshme për të vizituar të dyshuarit, të paraburgosurit dhe pacientët e mjekësisë ligjore.

   @Martin, Nga rruga, ekziston një shembull i mjaftueshëm 'shembull' në SHBA për të parë dhe imituar drejtësinë NL. I njohur me burgun e qytetit Pink Tent, i sherifit më të gjatë në SHBA, Joe Arpaio? Kjo 'drejtësi' ekstreme e ashpër është thjesht ligjore. Punë e detyruar në rozë ... Vetëm lexoni:
   "Sapo u bë sherif, u bënë ndryshime drastike. Kjo reduktoi buxhetin e burgjeve. Tani e tutje të burgosurit kishin të bënin me veshjen e kuq dhe u u mohua qasja në kafe, pornografi dhe televizion. Ai hapi qytetin e ashtuquajtur Tent ku të burgosurit duhej të flinin në tenda 60 vjeçare dhe mezi merrnin ndonjë ushqim. Ata gjithashtu kishin për të siguruar energjinë e tyre, të cilat ata mund të gjenerojnë nga çiklizmit në bikes stërvitje. Gjithashtu u krijuan programe për t'i lejuar të burgosurit të bënin detyra jashtë burgut, duke ndryshuar nga mbajtja e rrugëve të pastra, në pikturimin e trotuareve, të cilat sipas Arpas, tatimpaguesi u kursen miliona dollarë.

   Nga ana tjetër, ka kritika se qasja e tij gjithashtu kushton shumë para nga miliona padi të njerëzve që ndihen të pafavorizuar për shkak të qasjes së tij të ashpër dhe që janë rregullisht në të djathtë.

   Ndonëse Arpaio reduktoi buxhetin për burgjet nga 60%, ka pasur të gjitha llojet e programeve arsimore në burgje. '

   http://nl.wikipedia.org/wiki/Joe_Arpaio

   Piktura: http://bit.ly/19MCWbl

 11. Familja Quandt: në pjesën 2 të lidhjes më poshtë, plus një video.
  Çështja është se ata do të dëshironin të privatizonin burgjet tani, për t'i dhënë njerëzve, të shtyrë nga mungesa e parave dhe dëshpërimit, nga kjoherë përsëri këto familje të pasura dhe ose pajisje të tjera kriminale, si 'të lira'. 'skllevër të burgosur që nuk fitojnë asgjë dhe prandaj bëjnë shumë para për ta ... dhe për shkak se këta njerëz mund të mos kenë qenë në gjendje të paguajnë një gjobë të caktuar një herë prej disa qindra eurosh ose u detyruan të' vidhnin 'për të ngrënë apo çfarëdo?
  Çfarë është gjithmonë e qartë të shohim se jetojmë në një sistem në të cilin shumë familje të pasura qeverisin mbi ne (njerëzit) me të cilët nuk kanë fare të bëjnë fare me ta. Pse këto lloj psikopatësh të pasur duhet të zotërojnë njerëz të tjerë? Sa kohë përpara se të arrihet kjo pikë ku ne masivisht 'zgjojmë' njerëzit dhe të fillojnë të shohin gjithë këtë dhe nuk duhet të pranojnë dhe / ose duhet ta pranojnë atë?
  Shpresojmë që tashmë kemi arritur në këtë pikë dhe është ende një çështje për të ecur fort në rrugën e paqes dhe për të pasur të drejtat e vërteta njerëzore për të gjithë njerëzit dhe për shumë dhe shumë familje të tyre në këtë botë të bukur të tyre, ne të gjithë bëhemi një fuqi gjithnjë e më e fortë dhe nuk duhet të punojmë për askënd tjetër sesa për vetveten dhe për të gjitha familjet tona, ashtu siç bëjnë vetë ... përveç se anëtarët e këtyre familjeve të pasura nuk janë të mira në kokën e tyre. të gjitha llojet e sjelljeve të brendshme dhe kriminale, jo njerëzore ... dhe ne - njerëzit e zakonshëm dhe të veçantë - në përgjithësi, dhe ne të gjithë duhet ta mbajmë atë shumë të lartë, në axhendat tona ... në ato të njerëzimit tonë . Çfarë është agjenda 21? Vetëm nëse e pranojmë këtë dhe nuk mund ta bëjmë atë sepse nuk është njerëzore.
  Punë e mirë, Martin.

  http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=5892:gaan-we-terug-naar-de-tijd-van-dickens-video&catid=37:wereld&Itemid=50

 12. Hola një mendje të hapur 23,

  I njëjti "sherif i ashpër i xhusit me një predilim për ngjyrosjen e COC gjithashtu ndaloi pirjen e duhanit në kampet e tij të tendave. E cila krijoi një tregti të tërë në mallrat e duhanit.

  Gjatë qëndrimit tim në PI ju patët të gjitha qelizat e dyfishta dhe ata ishin të zënë duke konvertuar më shumë qeliza të vetme në qeliza me dy persona. Ajo që vura re është se në fillim kur të paraburgosurit e 2 ndanë një qelizë, ata e pëlqyen atë, por pas disa javësh u ngritën 9 e acarimit 10. Po, drejtësia është vërtet pedagogjike dhe punon me përgjegjësi !!!! (Kuch kuch ????)

  Menaxhmenti i burgut i joshi të paraburgosurit në fjalë për të zënë një qelizë të dyfishtë, duke u dhënë atyre privilegje të tjera.
  Ashtu si psikologët, këta njerëz në padinë e Furnizimit të Suit, vërejtje e bukur Marin, nuk kanë ndjenjë të vërtetë të realitetit. Absolutisht letra scouts dhe asnjë përvojë me praktikën në të gjitha.

  Google, por njëmbëdhjetë sa e lartë është recidivizmi i precentage dhe ju ndoshta e dini se tashmë nga përvoja e vet një mendje e hapur 23. Personalisht, ju jeni gjithashtu përgjegjës për veprimet tuaja, por unë kam qenë i vetëdijshëm gjatë qëndrimit tim në kampet shtetërore se shumë të burgosur të tjerë kanë rënë viktimë e NWO ose si ju doni të përshkruani ata mbështetës të ideologjisë Luciferiane.

  90% e të burgosurve nuk kanë një qindarkë dhe shpesh varen nga mbështetja e familjeve të tyre. Kam përjetuar edhe të burgosurit e huaj që u kapën për drogë kontrabandë. Këta të burgosur të tjerë nuk kanë pasur këtu familjen apo të njohurit, dhe pastaj qëndrimi juaj në një PI nuk është zbavitëse. Por shumica prej tyre gjetën Polder Bajes një hotel ... Por në qoftë se ju vini nga një lagje e varfër, atëherë perceptimi juaj i Holandës PI është gjithashtu i ndryshëm.

  Regards,

  Paul

 13. Google "Mulder Pdf Wet" - atëherë ju do të gjeni shumë info interesante ...

 14. Nëpërmjet kam marrë për të dëgjuar në vijim. Mik i një shoku im, djalë i ri i vullnetit të mirë, por fjalë për fjalë nuk ka para dhe vjen nga një familje me borxhe. Ai kaloi disa herë shumë të vështirë dhe mori gjoba nga CJIB që ai nuk mund të paguante. Më pas, ai mori një letër nga CJIB duke e informuar atë se nëse ai nuk do të paguante për një gjobë për shkak të përshpejtimit brenda x ditëve, "peng pengues" do të përdoret kundër tij. Në rastin e tij, ndoshta për shkak se gjobat së bashku arrijnë në disa qindra euro, ai mund të mbahet peng për 130 ditë (që do të burgoset) dhe atë deri në tre herë, ose për më shumë se një vit.
  Ky i ri pastaj u kthye tek një avokat i cili apeloi kundër "kërcënimit të pengjeve" pranë Shërbimit të Prokurorisë Publike (CVOR). Pas kësaj ai mori letrën e mëposhtme:

  "I dashur zot apo zonjë,

  Kohët e fundit kam marrë ankesën tuaj kundër vendimit tim në rastin me numrin CJIB më lart. Kam marrë profesionin tuaj.

  Do të doja të theksoja se ju jeni të detyruar të siguroni siguri në bazë të nenit 11 të Ligjit për Zbatimin e Ligjit Administrativ. Kjo do të thotë që ju duhet të paguani shumën e vendimit - duke përfshirë kostot e administratës, por pa asnjë rritje. Nëse shuma e vendimit është paguar brenda dy javësh nga data e dërgimit të këtij njoftimi, ju keni respektuar obligimin e garancisë. Nëse garancioni nuk është bërë brenda periudhës dy javore, gjykata subdistrict mund ta deklarojë ankesën tuaj si të papranueshme. Një deklaratë e papranueshme do të thotë që profesioni juaj nuk trajtohet në thelb. Në rast se e keni paguar shumën e vendimit, ju mund të konsideroni sa më sipër si jo të shkruar.

  Shuma do të rimbursohet nëse Gjykata Subdistrict ose Gjykata e Apelit në Leeuwarden ju siguron.

  shuma e vendimit duhet të transferohet në Agjencinë Qendrore të Mbledhjes Gjyqësore (CJIB). Ju mund të përdorni formularin e mbledhjes së xhiros që CJIB ju ka dërguar për këtë. Ju gjithashtu mund ta transferoni shumën në numrin e llogarisë 56.99.88.888 në emër të CJIB në Leeuwarden, duke deklaruar numrin CJIB. Nëse shuma e shumës nuk është më e njohur për ju, ju lutem kontaktoni CJIB, numrin e telefonit 058 234 21 30.

  Nëse keni pyetje në lidhje me këtë letër, ju lutem kontaktoni nëpërmjet telefonit CVOM 030 - 290 38 00. Kam besim se ju keni informuar ju mjaftueshëm.

  Sinqerisht juaji,
  Prokurori Publik "

  Çfarë thuhet krejtësisht këtu? Në mënyrë që njoftimi i tij për ankesën të trajtohet nga gjykata subdistrict, duhet të sigurohet "siguri". Kjo do të thotë asgjë më pak se se i riu shuma e gjobave për të përsëritur shpejtimin - gjobat që për këtë arsye nuk mund të paguajnë CJIB sepse ai thjesht nuk kanë të holla dhe nuk e bëri, për çfarëdo arsye CJIB Ai ka kërcënuar me marrjen e pengjeve dhe të gjithë apelin e avokatit ka kaluar! - së pari dhe për çdo gjë duhet të paguajë nëse rasti i tij për t'u trajtuar në gjykatën subdistrict të jetë e pranueshme. Përveç kësaj, "premtimi" është bërë që nëse ai të vihet në të djathtë, ai do ta kthejë këtë shumë. Sa mashtruese "e arsyeshme dhe e ndershme" e bën këtë tingull ?! Por, një fëmijë mund të konstatojmë se ky njeri i ri kështu që nuk ka një shans, sepse në qoftë se ai do të ketë të holla ai kishte gjoba padyshim paguar dhe ishte ndoshta asnjë avokat ishte i çmendur për të shpenzuar edhe kohë për këtë çështje.

  Çështja është tepër shqetësuese sepse ky djalosh i dedikohet plotësisht familjes së tij që di shumë probleme dhe sëmundje dhe e mbështet atë në disa mënyra ...

Trackbacks / Pingbacks

 1. Jetta Klijnsma ndihmon ligjin terrorizëm « - [...] nuk mund të hanë dhe pinë më. Këta njerëz gjithashtu të drejtuar rreziqe shtesë në kontekstin e ...
 2. 'Efekti Dalton' dhe bandat e të rinjve - [...] fushë. Leximi i statistikave nga Statistikat e Holandës rreth numrit të të paraburgosurve që paketojnë gjëra për IKEA dhe ...
 3. Ju jeni skllavëruar dhe ende nuk e dini atë « - [...] i dërgon sistemit të burgjeve që i lë njerëzit e pafajshëm me probleme edhe më të mëdha dhe i shfrytëzon plotësisht ato. Njerëzit që kanë 1x një ...
 4. Weekers shkarkimin më të ndershëm për punën e tij si 'surcharges hitman' - [...] për llogarinë e saj. Dhe me mend se çfarë? Nëse nuk paguan me kohë, Ligji i Mulder shkon në ...
 5. Avokatët, dënimet gjyqësore dhe gjobat Martin Vrijland - [...] gjithçka rezulton se qeveria po bën një mbrojtje të duhur të skllevërve potencialë të burgjeve (hapni lidhjen për mirëkuptimin) sa më shumë që të jetë e mundur ...
 6. Metodat e ashpra dhe të ashpra të policisë nga Wet Mulder Martin Vrijland - [...] në atë rast, për të thënë kështu. Në reagimin që vjen pas ju papritmas vijnë pas ekzistencës së 'Ligjit ...
 7. Varfëria e fshehur në Holandë, media është e heshtur Martin Vrijland - [...] Rritja e gjobave dhe shtrëngimi i rregullave jep më shumë njerëz të cilët - për shkak të të ardhurave të tyre të ulëta - ...
GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër