Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

Matrica nëpërmjet syve të shumë vetave

Matrica nëpërmjet syve të shumë vetave

Joe Nicolosi nga Austin (Amerikë) i kërkoi nënës së tij të shikonte filmin The Matrix dhe të shpjegonte se për çfarë ishte. Unë mendoj se është përfaqësues i naivitetit të shumë njerëzve. Shiko për veten tënde.

Në fund, injoranca dhe naiviteti janë gjithashtu statusi më i lumtur i mendjes suaj. Ju vetëm duhet të shqetësoheni për krijesat e shtëpive-pemë. Për fat të keq, depresioni i rëndë ekonomik që vjen do të sigurojë që ju do të keni për t'u shqetësuar për shtëpinë tuaj, e lëre më se ju ende keni vend për të ushqyer kafshën. Ju mund të shpresoni që të keni një pemë të dobishme në kopsht. Por ende mbetet në fuqi: "injoranca është lumturi".

Të gjitha aksionet 0
468 ad

5 Comments

 1. Një citim nga filmi disa burra të mirë; a doni ta dini të vërtetën? ju nuk mund ta trajtoni të vërtetën.

 2. Njerëzit të cilët vërejnë gjithçka janë të dobishme
  nëse shikoni përreth jush, shihni mundësitë që të tjerët nuk i shohin
  Mësimi është gjithashtu shumë i rëndësishëm për vetëbesimin tuaj
  positivity
  Çdo disavantazh ka avantazhin e tij (edhe pse nuk e shoh gjithmonë)
  Ndërgjegjësimi dhe zbulimi i së vërtetës

 3. Po, Martin, kjo është ashtu siç është. Ajo që është shumë e dhimbshme për këtë është se nëna e Joe Nicolosi është një shpirt aq i ëmbël! Ajo nuk mund të 'shohë' asnjë të keqe; në të vërtetë një tipar i këndshëm? Ka të bëjë me ndjeshmëri. Në të njëjtën kohë është dramatike që një shumicë kaq e madhe (a është ende rasti?) Nuk dëshiron të shohë se ku jemi. Unë gjithashtu e marr atë afër. Këta njerëz zakonisht kanë një jetë argëtuese dhe të pasur ... duke folur për diçka që nuk është në përputhje me këtë, ata nuk duan asgjë fare. Unë ende kam shpresë se një rollercoaster do të ketë filluar menjëherë sapo të ndodhë diçka që ndërhyn në jetën e tyre. Me sa duket, njeriu duhet së pari të përjetojë diçka. Diçka rreth viçit dhe gropës ..., por kjo nuk do të shuhet më, ky është problemi. Çfarë duhet të bëni? Dikush një ide e mirë ???

 4. Hilarious! Dhe gjithashtu një pasqyrë për pothuajse të gjithë, sepse nganjëherë ikja nga realiteti është mjaft mirë. A kam ndonjëherë?

 5. LIGJET E KARMA !!!

  Janë kripë, të cilët janë ilegal !!
  JANË NJERËZIT, KUSH DUHET TË VËRTETOJNË DHE NUK DARE TË VEÇONI !!!!

Trackbacks / Pingbacks

 1. Humor Conspiracy! video dhe artikull i shkurtër (blog Martin Vrijland) të hapur mediat mendjen tuaj - [...] http://martinvrijland.wordpress.com/2013/05/04/the-matrix-by-the- sytë-e-shumë / [...]
GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër