Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

Përkujtuesit në 11 Shtator (9 / 11) 2001 në kujtesë

Përkujtuesit në 11 Shtator (9 / 11) 2001 në kujtesë

paralajmërim: Një vlerë jo numerike e hasur në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-content/plugins/social-warfare/functions/social-networks/twitter.php në linjë 106

Kush nuk mban mend se ku ai / ajo ishte apo çfarë bëri kur sulmet në Amerikë ndodhën pikërisht 13 vite më parë? Unë isha në shtëpi në atë kohë dhe u thirra nga një prej vëllezërve të mi për ta kthyer televizorin. Reagimi im i parë ishte "Kjo është një animacion i bukur."Sulmi mbi 11-09-2001 (në shënimin amerikan 9-11-2001) është provuar të jetë një "punë brenda", nuk ka dyshim për këtë. Çdokush që ende beson në ligjëratën zyrtare nuk ka bërë asnjë kërkim. Një artikull që kam gjetur (shih këtu) jep një përmbledhje shumë të mirë të pikave të pyetjeve - kushdo që guxon të mendojë në mënyrë kritike - duhet të vendosni. Unë vetë do të kisha lënë disa pyetje, sepse unë nuk i pranoj plotësisht ato, por në thelb pajtohem me shkrimtarin. Mosmarrëveshja marxhinore ka të bëjë me pyetjen se si ndërtesat në Nju Jork janë rrëzuar. Fakti që ata janë rrëzuar është vendosur pa dyshim. Mënyra është diskutuar shumë. në ky YouTube prezantimi nga hulumtuesi Judy Wood është një shpjegim i qartë për të gjitha simptomat e vërejtura gjatë dhe pas sulmeve 9 / 11 në Nju Jork. Për të kuptuar prezantimin, një ndjeshmëri teorike fizike është e dëshirueshme, siç jam në ky artikull kanë shpjeguar (lexoni gjithashtu ky artikull). Shikimi i këtij raporti në YouTube është shumë i vlefshëm, sepse ai gjithashtu diskuton që asnjë veprim sizmologjik nuk është matur gjatë rrëzimit të ndërtesave; ka pasur shumë pak çelës dhe mbeturina pas rënies së ndërtesave dhe se bodrumet ishin ende plotësisht të paprekura. Kjo e fundit është e mrekullueshme duke pasur parasysh masën e madhe të ndërtesave që duhet të kishin rënë në bodrume. Videoja është titruar në gjuhën holandeze.

Në të hënën relevante 11 Shtator tre ndërtesa u rrëzua, nga të cilat vetëm dy u goditën nga një avion. Megjithatë, 7 u rrëzua brenda disa orëve nga sulmi. Teknikisht, kolapsi i Kullat Binjake tashmë është në vetvete i dyshimtë, sepse një ndërtesë në botë nuk ka rënë kurrë për shkak të zjarrit. Sigurisht jo pas një bomberi B-1945 në 25 Empire State Building fluturoi në Nju Jork. Rastësisht, kjo ndërtesë kurrë nuk u rrëzua, por incidenti kontribuoi në hartimin e rregullave më të rrepta të ndërtimit. Rënia e Kullat Binjake në Nju Jork do të ishte - sipas leximit zyrtar - një rezultat i nxehtësisë së zjarrit nëpër vajgurin. Megjithatë, kjo është shumë e dyshimtë, sepse nxehtësia e djegien e kerozinës kurrë nuk arrin temperaturën e shkrirjes së çelikut. Sipas deklaratës, nxehtësia atëherë do të dobësonte thelbin e çelikut të ndërtesave, por kjo mund të kishte më shumë ndikim që katet të ishin depozituar në dysheme themelore. Megjithatë, imazhet e rënies së ndërtesave tregojnë se të gjitha ndërtesat janë shembur në vetëm disa sekonda. Analiza tregon se ndërtesat u shembën me shpejtësi të lirë të rënies. Kjo kurrë nuk mund të korrespondojë me teorinë e rënies së dyshemeve dhe rrëzimit të dyshemeve themelore. Shkurtimisht, ligjet e natyrës e marrin këtë teori.

Terroristët 18 që kryen sulmin ndaj 9 / 11 do të kishin marrë mësimet e fluturimit së pari. Terroristët, megjithatë, nuk kishin ikur kurrë një Boeing. Ngasja e një Boeing është me të vërtetë një filxhan çaji ndryshe nga Cessna, në të cilën "terroristët" do të kishin marrë mësime fluturuese. Edhe nëse ata kishin praktikuar për orë të tëra në një simulator fluturimi; edhe atëherë është pothuajse e pamundur të fluturosh në një ndërtesë kaq të saktë. Përveç kësaj, thuhet se zotërinjtë thuhet se kishin një parti të mirë natën para sulmit. Veçanërisht e veçantë ishte se pasaporta e Mohammed Atta - një nga sulmuesit - u gjet i dëmtuar; kjo në kontrast me regjistruesit e fluturimit.

Rënia e ndërtimit të 7 brenda disa orëve në të njëjtin vend të Kullat Binjake ishte një ngjarje jashtëzakonisht e habitshme. Kjo ndërtesë nuk ishte thjesht e prekur nga një avion me fragmente të avionit dhe ishte po aq i ngjarë të ishte në zjarr ose mjaftueshëm në zjarr për t'u shembur. Megjithatë, ajo ra në disa sekonda. Një fakt i dukshëm është se Larry Silverstein - pronari i freskët i pronës së pronës - deklarata në TV ka "Ne vendosëm ta tërhiqnim". Mund të paktën të vihet në dukje se pronari i ndërtesës udhëzon shërbimin e zjarrfikësve për të depërtuar një ndërtesë nëpërmjet "prishjen e kontrolluar'pa pasur kohë për të vendosur eksplozivë. Përgatitja e një "prishjeje të kontrolluar" kërkon ditë, nëse jo javë. Në një situatë emergjente, sigurisht që nuk keni kohë dhe mundësi për t'i vendosur eksplozivët në mënyrën e duhur. Rënia e ndërtimit të 7 dhe komenti nga pronari Larry Silverstein është pra shumë i shquar. Është gjithashtu e shquar që Silverstein kishte një klauzolë terroriste në politikën e tij të sigurimit pak para 9 / 11. Njeriu është bërë kaq i pasur me 9 / 11.

Një tjetër situatë e mrekullueshme që i bën sulmet në 9 / 11 shumë të pabesueshme është ajo rreth sistemit të survejimit të hapësirës ajrore të quajtur NORAD. David Icke jep një shpjegim të përsosur për këtë sistem të sigurisë në paraqitjen e YouTube më poshtë. Shkurtimisht, do të thotë se hapësira ajrore amerikane monitorohet me orar të plotë nga një sistem monitorimi që është thellë në një mal të shpuar. Ky mal ofron mbrojtje kundër një sulmi bërthamor, kështu që NORAD në të vërtetë është e garantuar të jetë operacionale në çdo kohë. Shans jashtëzakonisht i madh që NORAD mbante një ushtrim të drejtë në 9 / 11. Kjo mund të quhet ekstra e shquar, sepse ju do të prisni që vëmendje shtesë të paguhet gjatë apo edhe gjatë një ushtrimi. Sistemi NORAD në fakt monitoron çdo avion të paidentifikuar në hapësirën ajrore. Çdo avion që nuk raporton në kontrollin e trafikut ajror ose që devijon nga rruga do të ketë disa luftëtarë të avionit nga baza më e afërt e forcave ajrore. Në aeroplanët 9 / 11 4 janë përdorur për të ashtuquajturat sulme dhe NORAD nuk ka ndërhyrë në asnjë prej tyre. Sistemi më i avancuar i monitorimit të hapësirës ajrore nuk ka kushtuar vëmendje. Njerëzit supozohej se ishin shumë të zënë me një stërvitje. Pyetja është se çfarë po praktikohet më parë, sepse ruajtja e hapësirës ajrore është ende biznesi kryesor.

Pentagoni

Dy nga avionët 4 goditën kështu Kullat Binjake të Qendrës Tregtare Botërore në Nju Jork. Një tjetër aeroplan goditi Pentagonin në Uashington DC. Në këtë fragment aeroplan ndikim nuk janë gjetur përsëri. Aeroplani do të kishte fluturuar në Pentagon në një mënyrë që është jashtëzakonisht e vështirë sipas ligjeve të aerodinamikës. Në foton e mësipërme mund të shihni se asnjë pista e baltës nuk është tërhequr para ndërtesës. Ju gjithashtu nuk mund të shihni fragmentet aeroplan kudo. Një aeroplan që duhet të ketë fluturuar mbi tokë në përafërsisht 50 centimetra sipas leximit zyrtar vuan nga e ashtuquajtura 'efekt terren'. Rrjedha e ajrit nën krahun është e prekur. Presioni i ajrit nën krahun (forca ngritëse) rritet, ashtu siç ishte, në mënyrë akute. Kjo do t'i lejonte avionit të përjetonte ashensor shtesë pak para ndikimit. Kjo duhet të kompensojë pilotin duke e dërguar avionin poshtë shtesë. Prandaj është jashtëzakonisht e vështirë të ketë një ndikim kaq afër terrenit pa goditur tokën. Ju duhet të kompensoni efektin e tokës, ashtu siç ishte. Në një ulje ju e përjetoni këtë kryesisht sepse pajisja e uljes sapo prek tokën. Se avioni nuk ka prekur terrenin për ndikimin është veçanërisht i mirë. Mungesa e një pike balta është pra shumë e shquar, ashtu si goditja e saktë e fasadës. Shumë më i shquar, mbi të gjitha, është mungesa e mbeturinave të aeroplanëve.

Pastaj kemi aeroplanin e katërt të rrëmbyer. Ky aeroplan u rrëmbye 46 minuta pas ngritjes me qëllim të fluturimit në Uashington DC. Qëllimi i supozuar ishte Shtëpia e Bardhë apo ndërtesa e Kapitol. deklaratë zyrtare është se një grup pasagjerësh do të kishte pushtuar rrëmbyesit, në të cilin avioni u rrëzua. Problemi, megjithatë, është se edhe pjesët e avionit nuk janë gjetur këtu. E vetmja gjë që tregohet në media është një pjesë e terrenit të përmbysur; asnjë gjurmë avioni nuk mbetet në pyjet e Shanksville. dëshmitarë do të kishte folur për luftëtarët e avionit që do të iknin nga fluturimi 93 nga ajri. Si kjo përputhet në mungesë të mbeturinave është çështja. Është gjithashtu e mrekullueshme që regjistruesi i fluturimit 5 u gjet nën tokë.

Në tërësi, kushdo që heton seriozisht sulmin terrorist duhet të arrijë në përfundimin se ka shumë gabim që ka një frymë dhe se ka qenë një 'punë brenda'. Pyetja e madhe që lind është "Pse një qeveri do të sulmonte vendin e vet? Pse një shërbim i fshehtë do të krijonte një skenë të tillë?"Nën presidencën e George Bush të lartë, një plan u hartua në 1992 nga Lëvizja Kombëtare Neokonservatore (NEOCONs) dhe Projekti i tyre për Shekullin e Ri Amerikan (PNAC). u njoftua se Amerika është një e re Pearl Harbor e nevojshme për të arritur dominimin e ushtrisë botërore. Në fakt, baza ishte hedhur për shpalljen nga i njëjti George Bush i lartë Rendi i Ri Botëror; një qeveri botërore me dominim të përgjithshëm botëror. Në 12 Shtator, një ditë pas 9 / 11, George Bush njoftoi 'Lufta kundër terrorit'On. Më pak se katër javë më vonë, Afganistani u pushtua. Al Qaida atë fundi i viteve '70 u themelua, financuar dhe armatosur nga CIA për të luftuar kundër rusëve në Afganistan, ishte papritur armiku i madh (vetë-krijuar). Arsyeja për t'i kushtuar vëmendje shtesë 9 / 11 tani është sepse aktualisht po shohim saktësisht të njëjtën gjë ISIS. Përveç kësaj, lexuesi zgjimi edhe një herë të lëvizur në pyetjen se si është se Amerika dhe Evropa në Libi Muammar al-Gaddafi depozitimin përdorur luftëtarët Al Kaidës. Papritmas armiku i madh i 9 / 11 ishte përsëri shoku i madh. E njëjta gjë kemi parë në vitet e fundit në Siri, ku Al Nusra (një tjetër emër për Al Kaedës) luftëtarët ishin të armatosur përsëri nga Perëndimi për të luftuar kundër presidentit Assad. Megjithatë, si gjithnjë e më shumë njerëz të merrni se është e çuditshme që Al Kaeda në një moment është arsyeja për të filluar "luftën kundër terrorizmit" (pas 9 / 11) dhe përsëri duke luftuar në emër të Perëndimit në kohë tjetër, ndoshta kishte një të ri grup të jetë krijuar. Kjo u bë ISIS ose Shteti Islamik. Po filloni ta merrni atë?

Lista e lidhjeve burimore: Man-Society, wikipedia, 911research, truth11.com, globalresearch.ca, theinsider.org

Të gjitha aksionet 675
468 ad
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405


paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
60 Comments

  • Shikuar videon e Judy Wood, për të cilën po i referohe, ku në orët 1,5 përsëri më bindte për analizën e saktë të këtij sulmi të SHBA, sipas mendimit tim.
   Faleminderit Martin, është e qartë në retinë përsëri.

   • Për këdo që ende ka një kohë të vështirë të besojë se çfarë ka ndodhur në 9 / 11, unë mund të rekomandoj që të studioj plotësisht studimin e Dr Judy Wood. Kjo është punë MUJORE.
    Tani vendos 2 artikuj shumë të rëndësishëm.
    Pas leximit dhe kuptimit të këtyre artikujve, do të jetë më e lehtë për të hetuar më tej punën e Dr.Judy Wood.
    Bëhet fjalë për:
    Dezinformimi, Sëmundja e rreme e kujtesës,
    dezinformimi dhe kujtesa dhe kujtimet e reja.

    http://www.drjudywood.com/articles/short/misinfo.html

    Mbjellja e keqinformimit në mendjen e njeriut.

    http://learnmem.cshlp.org/content/12/4/361.full?

 1. është folur shumë, por ende nuk janë zgjuar shumë njerëz

 2. Nëse e bën gënjeshtrën mjaft të madh, shpeshherë të përsëritur, duke përdorur teknikat e rënjes së trurit, shumë i besojnë ato. Apo gazetat besojnë vetëm versionin zyrtar dhe pothuajse të gjithë janë të vetëdijshëm se të paktën diçka nuk është e drejtë? (lexoni diku 70% vs banorët mendojnë brenda-punë)
  Unë përkohësisht kam letër higjienike të shtypur në autobus AD dhe një tjetër leckë, ju sëmureni nga manipulimet. Dje ka pasur një artikull në të cilin Xhorxh Bush kishte të drejtë kur tha se duhet të mbetet trupat në Irak dhe kundërshtarët përpiqen ... për të hedhur poshtë atë duke thënë se sulmi në radhë të parë nuk duhet të ketë bërë që fjala provoni duke i dhënë, si dhe çfarë dëshirojnë këto arritje të ndyra. Ata janë propagandistë Gore nazistë.

  • Ndizet para se të kesh fshirë prapanicën tënde me të.

   • Më mirë thanë gazetat e keqe para se ato të jenë të shtypura dhe më mirë thonë se printerët janë të bërtitur para se të shtypni dhe fshin presionin tuaj që ende shkopinj në mollaqe tuaja.

 3. dhe po Satanike fraksioni Busch Cheney Rumsfeld Nazi "bondgenoten'van regjimi ynë Bilderberg Bea nazist në Holandë, kanë arritur të përfshijë Holandën në tri luftëra gjatë luftës aiziz prokurë.
  Megjithatë, e shijshme Siria pushtuar dhe sundo vendosur aty Stargate nën pretekstin e aiziz edhe ato në Irak [mbajë se ata tashmë en pronësi kështu edhe një tjetër justifikim për të pushtuar Irakun dhe të vetëm të qëndrojë aty, më besoni] dhe Ukraina .

  Importimi i demonëve për të filluar sakrifikimin e fëmijëve të tyre. Zoti, sa i lumtur jam me aleatët tanë. Unë thjesht nuk mund të mërzit për marrëzi e prapambetur të dhomës së dytë.

  Ps nazistët kanë qenë gjithmonë shumë të angazhuar në okultizmin dhe magjinë e zezë, sepse ata mendojnë se mund të nxjerrin dominimin e tyre nga bota. Kjo është arsyeja pse ne jemi aq të madh tani. Blut und Ehre

 4. http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2014/09/empirestatebuilding.jpg

  • huh?

 5. ps Si Bernard një marrëveshje bërë me djallin pasardhësit e tij deri gjeneratës verkocht.Bid të 7 për shpirtrat e Amalia Alexia dhe Ariane. ata do të kenë nevojë për atë. [duket si një punë për aquarius]

 6. http://youtu.be/SbhMfZRhsXw

  A ndokush dëshiron të komentojë për këtë?

  • Ajo është dëshmi se Boudine Berkenbosch / Boublog dhe Wim Dankbaar / Rechtiskrom janë shitur shpirtra. Ata të blerë / kërcënuar nga familja Van Korlaar.
   Këtu është blogu i këtij dëshmitari.
   http://capoditutticapi007.blogspot.nl/

   • don Q; jam shumë i ndritur kur jam krejtësisht i tronditur nga këto gjëra ???

   • Jo! @Elvetwelve DUHET TA DREJTOI botën shumë mirë !!! Për fat të mirë, ka njerëz si ju.

  • Të dashur Elvetwelve,

   Duket se vende të larta politike, por edhe nga shtëpia mbretërore (Rutte, Friso, Wilders dhe shumë të tjerë) bënë abuzime rituale satanike.

   Kjo gjithashtu ka lidhje me rastin Vaatstra dhe Anass (që Martin ka shkruar shumë herë rreth). Është e gjitha në lojë!

   Olympiczion shkroi disa herë për këtë, shih lidhjet e mëposhtme:

   -http: //olympiczion.nl/index.php/marianne-vaatstra-satanische-sekte-op-steenworp-afstand/
   -http: //olympiczion.nl/index.php/lichtpunt-in-friesland-is-satanische-sekte/
   -http: //olympiczion.nl/index.php/het-lichtpunt-in-friesland-is-satanische-sekte-deel-2/
   -http: //olympiczion.nl/index.php/het-lichtpunt-in-friesland-is-satanische-sekte-deel-3/

   Lidhja e mëposhtme flet një dëshmitar okular / viktimë e kësaj elite satanike dhe asaj që i kanë bërë asaj. Emri i saj është Toos Nijenhuis:

   http://olympiczion.nl/index.php/ooggetuige-ik-zag-joseph-ratzinger-kind-vermoorden/

  • Rrini me subjektin ju lutem ...

 7. Ende e bukur që Obomma shpalli një luftë në Isis mbrëmë. Pastaj mund të sulmohen edhe në Siri dhe ndoshta do të ketë një bombë apo disa të humbur në Asad?

  Twintowers ishin shumë të mirë një prodhim të Hollivudit për të qenë e vërtetë.

  Nëse vajguri djeg kështu, çeliku nuk do të shkrihet, por me siguri do të dobësohet, pjesa tjetër ishte për HAARP.

 8. Duke folur dje dikë që ende beson në OB (bin) Bin Laden.
  Shumica ende besojnë në versionin zyrtar (gënjyer).
  Cilat janë njerëzit shumë të lehtë për të ndikuar. Mjerisht tronditi ashtu siç janë.
  Dhe me argumente logjike ju nuk merrni gjithmonë përmes. Pika e shkrirjes në çelik, temperaturë me vajguri / aeroplanë që fluturojnë nëpër ndërtesa të ajrit etj.
  Ata as nuk e dinë se çka është flag false është.
  @ Njerëzit A ka një afat të mirë holandez / batavian?
  Edhe pse (HOOP!) Dyshimi vjen në një moment të caktuar!

  (Një person i dyshimtë do të bëjë punën e tij haha).

  Dikush do të bjerë. Le të shpresojmë se së shpejti do të kemi dyfishin e artë tonë. ????

  • Le të jetë zeitgeist kjo është në youtube në holandisht nëntitulluar.

  • Ne mund të bëjmë një përkufizim të qartë për Flamurin e rremë / flamurin e rremë. Hapi i parë:

   Nën identitetin e rremë me pretendime të rrejshme mashtrojnë turmat për të përfunduar axhendat e fshehura / të dyfishta.

   Ose në imazhe:

   Ujqit në veshjen e deleve që çojnë tufa e verbër në thertore nën mbikëqyrjen e mbretit me një sy.

   Kush e plotëson / ripërcakton?

 9. https://www.youtube.com/watch?v=-_N8YAskCls nga minuta 23 shumë intresant

 10. zgjidhja dhe në fillim është kostoja e rëndë dhe mbjellja e vdekur, por ia vlen përpjekja për t'u ballafaquar me të

  E gjithë kjo është në Hollandisht edhe e gjithë kjo mbi atë që unë vënë poshtë zeitgeist

 11. @Leeuw,
  Mos u mashtroni. NWO-ja nuk njeh vetëm flamuj të rremë, por edhe indoktrinim në moshë të re.
  https://thrivedebunked.wordpress.com/tag/zeitgeist-movement/

  • @Waterman Kur mëson të lejosh dikë në vlerën e tij. Zeitgeist ka qenë dokumentari për shumë njerëz në mënyrë që ata filluan të shohin gjërat dhe pastaj i sulmoni ato si kjo? Kjo është pikërisht ajo që unë e urrej për ata të krishterë. Nuk ka vend për ndonjë gjë tjetër dhe prandaj nuk ka vend për Epokën e Re. Ju vareni nga gjithçka që Jezusi i juaji dhe Lluvia nuk ju sulmojnë? Dhe mbase superfluous, por për çdo teori / lëvizje ka një debunk / countermovement kështu që nuk është e vështirë për të goditur gjithmonë dikë me një video të tillë. Vetëm të përpiqeni të tregoni respekt për të tjerët me ide të tjera dhe një tjetër rrugë që ata marrin @ Waterman. Kjo do t'ju bëjë një person më të këndshëm.

   • Faleminderit Donquijotte se edhe ju vijnë këtu për njeriun e ndryshëm shok. Ironikisht, ju / jo si të krishterë ngriheni për dikë që ndjek të njëjtën doktrinë fetare (të Jezusit) si ai që e sulmon / sulmon atë.

    TVSH, a keni akoma një shans për të bloguar rreth afateve doganore, falsifikimit të historisë, Fomenko dhe kërkimit tuaj që nga 2007? Më pëlqejnë subjektet djegëse ??

   • Kush e di, a është fjala nga latinishtja "Novus ordo seclorum", e cila në biletën $ 1 dhe Seal Madhe, gjithashtu hedh dritë të re mbi afatet kohore të adaptuara me dashje?

    Në fund të fundit, kjo fjali do të thotë 'Rendi i ri i kohëve' (dhe jo Rendi i Ri Botëror siç nganjëherë mendohet).

    Vargu latin nga i cili rrjedh kjo fjali jep edhe ushqim për mendimin:

    Magnus ab integro sæclorum nascitur ordo.
    iam redit et Virgo, arsyeja Saturnia Regna,
    iam nova progenies cælo demistitur lart

    Wikipedia përkthen këtë si:

    Rendi i madh i epokave lindi përsëri
    Dhe tani drejtësia kthehet, rregullat e nderit kthehen;
    tani një linjë e re e linjës zbritet nga qielli i lartë

    Megjithatë, një përkthim i fjalëpërfjalshëm i fjalisë së dytë: "Tani e kthen Virgjëreshën, e kthen sundimin e Saturnit".

    Virgjëresha / Virgjëresha natyrisht është gjithashtu një shenjë e njohur astrologjike dhe në astronomi një konstelacion (imagjinar) i yjeve. Mbetet e veçantë që ata flasin për Saturnia dhe jo Saturnin që është shkruar edhe në latinisht.

    Sigurisht edhe në lidhje me Saturnalinë, festën romanike të 17-it deri në 23 dhjetor për të nderuar zotin Saturn. Vazhdoj ta përsëris:

    Si më lart, kështu poshtë 😉

 12. 9-11 do të shpalosë botën tënde - nëse e lëshon atë

 13. 9 / 11: Dëshmi Eksplozive - Ekspertët flasin

 14. 9 / 11 Flamuri False dhe Gold Zhdukur

 15. Ata nuk japin f * ck për njerëzit.

  Larry Silverstein bën 7 miliardë nga WTC 9-11 police e sigurimit.mp4

 16. Larry Silverstein shmang pyetjet 9 / 11.

 17. Dëshmi se Xhorxh W. Bush kishte njohuri të avancuar ose 9-11

 18. 9 / 11 Debunked: "Pull-it" i Larry Silverstein shpjegoi

 19. Rudy Giuliani: Një tradhti e besimit

 20. 911 E vërteta: Rudy Giuliani dhe Feds shkatërruan WTC Dëshmi

 21. 9-11 ishte një kontroll i mendjes së traumës,
  Avionët nuk ishin me të vërtetë, por parashikime holografike,
  Është fizikisht e pamundur të përdorësh një ndërtim të hollë alumini (= aeroplan)
  a kështu, n masiv 6 cm ndërtimit të trashë çeliku (= wtc 1en2) për të fluturuar në
  në shumicën e rasteve motorët 2 do të ishin rrëzuar dhe pjesa tjetër do të ishte e tejngarkuar
  poshtë fasadës.
  Kjo thotë John Lear, një lloj heroi kombëtar në SHBA.
  një pilot me 19.000 orë fluturuese për emrin e tij dhe mbajtës të dhënat me shpejtësi të ndryshme,

 22. Diçka për të menduar seriozisht.

  9 / 11 MISILE SOUND

 23. 9 / 11: UAVs, Zogjtë dhe Raketat

 24. Më 10 Shtator 2001, Donald Rumsfeld, Sekretari i Mbrojtjes i Shteteve të Bashkuara, deklaroi se në "ministrinë e tij" 2.3 trilion dollarë ishte "i pakraqueshëm".
  Mëngjesin tjetër nuk kishte asnjë qen që mendonte për këtë.
  Organizata që duhej të hetonte se ishte vendosur në ... Kullat Binjake.
  Dhoma kompjuterike ku ruhej informacioni ishte vendosur në .... kulla tjetër.
  Back-up e të dhënave kompjuterike ishte në ... WTC-7.
  Të dy goditjet në Kullat Binjake ishin pikërisht në katin poshtë këtyre hapësirave.
  Pentagoni nuk u godit në anën ku memorialet e nxehta mbajtën zyrën, por anën ku ishin vendosur departamentet e logjistikës, duke hetuar miliarda të zhdukur.
  A është tashmë peni?

  • Hi Spock,

   Wow, unë nuk e dija këtë informacion të sfondit ende. Cilat burime e mbështesin këtë? Kjo tingëllon për mua si motiv më i besueshëm pas fshirjes së WTCs që kam parë deri më tani. Me burime më ndihmon të paktën të hap sytë e njerëzve të tjerë.

   Faleminderit paraprakisht!

 25. Kullat binjake nuk janë shembur, ata u kthyen në pluhur në ajër.
  Kjo është ajo që thotë Dr.Judy Wood. ku kane shkuar kullat?
  e kanë lexuar librin e saj në 2011, ajo jep dëshminë empirike të asaj që ndodhi me kullat binjake.
  Nëse dëgjoni dëshmin me mjaft kujdes, do të flasë
  ju nuk e dini se çfarë ka ndodhur.
  vazhdoni të dëgjoni deri sa të bëni. Dëshmia gjithmonë tregon të vërtetën. Çështja nuk është
  lejoni vetes të shpërqendroheni duke mos parë atë që dëshmia ju tregon

  Kam një respekt të madh për Dr. Judy Wood. për kuptimin dhe guximin e saj.
  në zonën time unë në fakt gjej 3 vite mosinteresimi dhe moskuptimi.
  Ajo ka qenë në 2012 në Holandë, prezantimi i saj:

 26. 10 arsyet pse nuk ka plane të goditur kullën

  1. Aeroplanët janë bërë nga materiale të lehta si alumini dhe tekstil me fije qelqi. Mendoni për ato si kanaçe të gjata të birrës. Edhe zogjtë mund të japin probleme me aeroplanët.
  (Nëse nuk më besoni, shihni videon "9 / 11 Fake: Alumini, tekstil me fije qelqi dhe zogjtë".)

  2. Kishte shumë kolona bazë të çelikut që mbështesin të dy Kullat Binjake. Asnjë aeroplan nuk mund të hyjë në një strukturë të tillë pa u shkatërruar plotësisht.

  3. Dy aeroplanë u përshkruan si brenda dhe të paprekur Kullat Binjake, një palë ndërtesash të bëra me ton 200,000 ose çeliku secila.

  4. Dëshmitarë okularë: Shumë pak njerëz në rrethin e biznesit të Nju Jorkut me të vërtetë kishin një pamje të mirë të Kullës Jugore të WTC. Vetëm disa mijë njerëz mund të shohin Kullën e Jugut të shpërthejnë. Autori i kësaj faqeje interneti ka intervistuar njerëz që nuk besojnë se panë një avion që goditi Kullën e Jugut.

  Ndërkohë, ishte një çështje e thjeshtë për rrjetet televizive që t'i mbanin një ajër nga ajri.

  5. Dy Boeing 767s (dmth. Fluturimet 11 dhe 175, të cilat supozohet të jenë kullat e Veriut dhe Jugut) kanë këmbët e këmbëve 165. Ndërkohë, të dy Kullat e Veriut dhe Jugut ishin të gjera 210. Ne duhet të besojmë se të dy aeroplanët ishin të gjithë brenda kullës, pa treguar asnjë pjesë, me vetëm këmbët 45 ose hapësirë ​​për të kursyer!

  6. Fluturimi i United Airlines 175 u shfaq duke hyrë në Kullën e Jugut si një fantazmë. Trungu i avionit të aeroplanit duhet të ndahet. Kjo do të shkaktonte që krahët të shkëputeshin.

  7. Ligji i Tretë i Mocionit i Njutonit thotë se "Për çdo veprim ka një reagim të barabartë dhe të kundërt". Le të aplikojmë Ligjin e Tretë të Njutonit në Fluturimin 175. Në historinë 9 / 11 / 01, Fluturimi 175 godet Kullën e Jugut në 450 mph

  Tani imagjinoni se Kulla e Jugut u zhvendos në 450 mph dhe goditi një fluturim 175 të palëvizshëm. Nuk do të prisnim që Fluturimi 175 të ishte i dëmtuar. Nuk do të prisnim që thjesht të zhdukej në Kullën e Jugut.

  8. Nuk kishte audio ose 'Fluturimi 175' duke goditur Kullën e Jugut. Kjo është e vërtetë edhe pse kishte rreth një kuti të ngjarjes.

  9. Ka kontradikta të panumërta me raportet e lajmeve të avionëve që godasin WTC. (Shkrimi i autorit është këtu.) Vetëm një ekzaminim i përciptë i raporteve të lajmeve 911 mund të zbulojë mospërputhje dramatike.

  10. Ka një censurë masive të Hoax 911. Dhjetra burime mediatike kanë ushtruar një politikë të tolerancës zero për çdo sugjerim që asnjë WTC para se të ishte avulluar nga armët ekzotike dhe armët bërthamore.

  Mendoni për një raketë të paraprogramuar me rreze të gjatë që i përgjigjet një marrësi të vendosur në dyshemenë e dëshiruar të WTC ose një raketë të montuar në një avion vjedhje (pa pilot).

 27. @ Ujori,
  por një raketë nuk bën një siluetë të tillë të një aeroplani të ashtuquajtur?

  • Ndonjëherë më mirë të mos besoni në shqisat tuaja në epokën e 'realitetit në kohë reale':

  • Ju do të habiteni për Hollivudin, CNN, FOX etj etj. të gjithë ata mund të jenë në imazhin e imazhit të MSM.
   Unë pushoj rastin tim dhe tani me të vërtetë mbyllur.

 28. Asnjëherë mos harro ... Vendet nga e gjithë bota pranojnë se përdorin "terrorizëm të rremë"
  "Terrorizmi i rremë i flamurit" është definuar si një qeveri që sulmon njerëzit e vet, duke fajësuar të tjerët për të justifikuar fajësimin.

  http://counterinformation.wordpress.com/2014/09/11/never-forget-countries-from-around-the-world-admit-they-use-false-flag-terror/

 29. 9 / 11: Nëna e të gjitha gënjeshtrave të mëdha

  http://www.veteranstoday.com/2014/09/10/911-the-mother-of-all-big-lies/

 30. Martin është thënë se rusët e kanë bërë atë, por në fakt kanë dashur të marrin një aeroplan nga vetja, por kanë rrëzuar aksidentalisht MH17
  Shikoni nga 17: 14
  http://www.canvas.be/programmas/terzake/ff7f0c69-ca8f-47e7-b6c5-77c7a31b504d#panel-epi

  • dhe gjithashtu hidhni një sy në 17: 45 atë pjesë të aeroplanit atë që ushtari ka në duart e tij dhe pjesën e dritës në tokë

 31. Çfarë reklamimi të mirë të trurit përsëri.
  Ju nuk mendoni se nëse kjo ishte e vërteta e vërtetë, ata mund ta bëjnë të njohur në Times Square?

  Asnjë popull nuk u kontrollua thjesht nga prishja.
  Raketat përdoren dhe nuk ka plane.
  Ndikimi që u pa në imazhet e MSM ishte e vërtetë, vetëm raketa që ata ndryshuan në mënyrë holistike për të ashtuquajturat Boeings, në mënyrë që të mund të krijonin një armik vetë-krijuar nëpërmjet të njëjtit MSM.
  E njëjta gjë tashmë është theksuar në "terroristët vetëvrasës" që Boeing kishte rrëmbyer.
  Një histori e madhe shpikur që turma do të gëlltisë lehtë për të pasur një justifikim për të qenë në gjendje të pushtonte Afganistanin dhe Irakun.
  Kështu funksionon strategjia e NWO. Flamuri i parë i rremë dhe pastaj të marr një vend.

 32. Obama Gënjeshtar: Vdekja e Irakut 9,656 Në 2013 ~ 11,857 Deri më Shtator 12, 2014.

  ISIS nuk është "arsyeja" që SHBA do të luftojë. ISIS është PRETEXT.

  http://politicalvelcraft.org/2014/09/12/isis-is-the-pretext-obama-is-the-liar-iraqs-dead-9656-in-2013-11857-to-date-september-12-2014/#more-101175

 33. Obama - Djalli në maskim

 34. Djalli në maskim

 35. FBI dyshohet se ishte tashmë në gjurmët, "terroristët" që kishin në mendje një vit më parë. Grupi që e ekzaminoi atë, u quajt "Rrezik i rrezikshëm" dhe jo "çaktivizo rrezikun" siç do të prisni. Ata u kujtuan siç shihet në Fox dhe CNN (... MSM ... mmmm.) Duket si disinfo në mbështetje të historisë zyrtare, sidomos "pluhur", por ende interesante për ata që besojnë se ndërtesat u sulmuan vërtet nga terroristët. shikoni videon këtu: http://www.youtube.com/watch?v=xtR0d-ptDpY#t=220

 36. Të brendshmit tashmë e dinin ...

GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër