Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

Micha Kat dhe Pieter Lakeman nga Schiphol në McDonald's, grabitje profesionale?

Micha Kat dhe Pieter Lakeman nga Schiphol në McDonald's, grabitje profesionale?

Ku Micha Kat u përqendrua për vite me radhë duke akuzuar ish-sekretarin e përgjithshëm Joris Demmink të pedofilisë, ai tani duket se përdoret si zhvatës në industrinë e mishit. Po, sepse rasti Demmink gjithashtu dukej se ishte rreth zhvatjes; grabitje të shtetit holandez. atje ai punoi për të dhe në emër të familjes Poot të kompanisë Chipshol, e cila pohonte se kishte të drejtën e një kërkese prej 20 miliard (shih këtu en këtu). Megjithatë, unë tregova se familja Poot nuk kishte të drejtë për atë kërkesë, sepse ata vetë anuluan marrëveshjen që do të bëhej me Landinvest në një seancë gjyqësore (shih ky vendim). Jan POOT mori jo vetëm investitorët në këmbë, por mbajti botën të luaj me një marrëveshje të pretenduar të tokës me Landinvest se ai do të kishte pretenduar të drejtën për të ardhurat e humbura për shkak të faktit se Schiphol pa asnjë meritë në planet e zhvillimit të Chipshol Forward . Chipshol pëlqente libra të zeza e disa njerëzve - si një dëshmitar kyç raportuar - duke përfshirë një libër të zi nga Camiel Eurlings. Libri më i madh i zi, megjithatë, ishte ai i Joris Demmink. Për shembull, shteti holandez ishte nën presion me një dosje të dyshuar pedofile. Mundësia që kjo të ishte pjesërisht e bazuar në fakte është madhësia e jetës, sepse Demmink nuk e mohoi predilimin e tij për djemtë e rinj. Megjithatë, familja Poot doli të punojë së bashku me një kërkues të dënuar dhe një zyrtar të abuzimit ndaj fëmijëve Jack Abramoff. I tërë dosja lidhur me këtë rast ju mund të gjeni këtu.

Tani që kompania Chipshol ka pohuar se ka pushuar betejën e saj për bazat dhe kërkesën e lidhur, Micha Kat duket se është ri-punësuar si një shkrimtar goditës. Ose ndoshta do të ishim zhvatës profesionistë mund të telefononi? Nëse familja Poot ka ndërprerë luftën e saj ose vetëm ka krijuar një përshtypje përmes mediave për të dalë nga vëmendja dhe në ndërkohë me miliarda në xhepin e tyre, është shumë pyetje. Sidoqoftë, shigjetat duket se synojnë në sektorin e mishit. Dhe këtu, gjithashtu, ne duket të njohim përfshirjen e familjes Poot. Kjo nuk është menjëherë e vështirë për t'u bërë, por një i brendshëm nga Chipshol raporton se Pieter Lakeman - njeriu që e tërhoqi DSB Bank me thirrjen e tij të fshehtë në një të drejtuar nga banka - është aksionar në Chipshol ose të paktën ishte. Lakeman mori dokumentet e dorëzuara personalisht në shtëpi nga një punonjës i Chipshol; një privilegj që nuk përfitonte shumë aksionarë. Ndoshta kjo shpjegon përfshirjen e Lakemanit me Schiphol (shih këtu). Micha Kat është shumë afër me këtë Pieter Lakeman. Dëshmitari raporton se kjo marrëdhënie ndoshta u ngrit për shkak të Chipshol. Në 2010 Kat shkroi me Lakeman një libër rreth mashtrimit të kontabilitetit. Nëse librat vijnë nga personat e brendshëm të Chipshol, ata zakonisht janë të destinuara për një plan më të lartë. Siç e përmenda më parë, Chipshol mbajti libra të zeza. Librat janë përdorur nga Jan Poot në të kaluarën për të hedhur baltë në sytë e njerëzve. Mikea Cat shkroi në 2004 në librin "Top avokimin: kuzhinë e praktikës juridike civile, atë dhe pretendimet e mëvonshme nëpërmjet botimeve të ndryshme të mediave nga familja Paw, përshtypjen se Westenberg dhe Kalbfleisch ishin fajtorë për prishjen e rastit rreth marrëveshjes me Landinvest. Në realitet, Jan Poot anulloi vetë marrëveshjen, por kjo nuk u zhyt në shtyp. Unë jam i vetmi që e bën këtë lidhur me gjykimin e përkohshëm si një dokumentar. Turma e madhe është hedhur gjithmonë në sy me libra dhe publikime mediatike. Prandaj mund të themi me forcë nëse libri ka të bëjë mashtrim kontabël Micha Kat dhe Pieter Lakeman nuk i shërbenin një qëllimi të ngjashëm.

Ajo që është e qartë në çdo rast është se ekziston një marrëdhënie midis Chipshol (familja Poot), Micha Kat dhe Pieter Lakeman. Ndërkohë, gjithashtu bewezen se ata stolisnin mediat alternative dhe brenda tyre kontrolloi opozitën për të shkatërruar çdo shkrimtar të pavarur përmes fushatave të shpifjeve dhe shpifjeve. Kjo ka të ngjarë të mbajë kontroll të plotë mbi fushën e lojës. Interesant, rezulton se Micha Kat është duke u fokusuar fuqishëm në sulmimin e McDonalds përmes faqes së tij të internetit Klokkenluideronline në ditët e fundit (shih këtu). Çfarë po kthehet tani? Kompania McDonalds blen ose bleu mishin e saj, ndër të tjera, nga kompania Weyl. Njoftimet e fundit të gjetura në lidhje me këtë janë nga 2008 (shih këtu en këtu). Tani ky gjigand i mishit falimentoi në 2010 dhe të besuarit paraqitën një kërkesë kundër Weym's accountant KPMG. Gjëja interesante është që ne takojmë përsëri emrin e Pieter Lakeman në lidhje me kuratorët Jacques Daniels dhe Jeroen Stekelenburg. Çfarë po kthehet tani? Lakeman ishte pala ankimore. Me pak fjalë Lakeman ishte ai që ndoshta duhej të merrej me pretendimin e 150 milionen. Në 31 Tetor 2014 FD raporton se një zgjidhje është arritur me Lakeman në këtë rast (shih këtu of këtu). Interesante, Micha Kat ishte përfshirë gjithashtu me rastin këtu. Kjo është e qartë, për shembull kjo bisede Skype që kam kryer me të në 2013. Kam gjetur edhe Kat në rrugën për në Lakeman në Bilthoven. Ai më tha se ai punoi me Lakeman për një normë të fuqishme orë në një hulumtim në biznesin e mishit dhe gjithashtu më tregoi dosjen. Prandaj, duket sikur Kat dhe Lakeman po formojnë një ekip zhvatjeje. Përpjekjet aktuale të Micha Kat kundër McDonalds japin përshtypjen se ka më shumë për t'u fituar. Me sa duket ata kanë gjetur më shumë informacion në lidhje me çështjen Weyl. Të vazhdohet.

Lista e lidhjeve burimore: Bol.com, sobi.nl, sobi.nl, klokkenluideronline.is, mishi magazine.nl, boerderij.nl, tubantia.nl, fd.nl

Të gjitha aksionet 17
468 ad

19 Comments

 1. Micha Kat: Hornet për qira?

  Shtypja duket të jetë një praktikë mjaft e ligjshme profesionale në ditët e sotme. Por po është në një kohë kur Departamenti i Policisë Çikago ka një stil Guantanomo torturës funksioni i zgjeruar i marrjes në pyetje të zezë të quajtur 'Sheshi Hogan'. Për shembull, Gordon Duff nga veteranstoday.com - i cili me sa duket është shumë i dobët - vëren se ai ishte (dhe është) një Zyrtar i Inteligjencës dhe ata nuk publikojnë informacione, por përdorin të njëjtin informacion për qëllime shantaze. Kur unë duhet të besoj Francis Capelle se në fillim kishte një backdoor në whitesblowersonline.nl ku bilbilëtarët mund të ngarkonin filma pornografikë të fëmijëve të tyre, besoj plotësisht. Sigurisht, kur jo shumë më vonë, anëtarët e njëjtë të klubit Master Imperser dhe ish lobbistin e Uashingtonit, Jack Abramoff u morën. Këtu falja e Francis Capelle:

  • Ndoshta është e vërtetë, ku Kat aq shumë akuzon njerëzit për të qenë, është vetë. Mediat alternative që ngrihen nga ky lloj i njerëzve shërbejnë si një mbulesë që të jetë aktive kriminale. Për shkak se ai ka shumë kapital që njeriu, paratë që ai nuk bie, në të gjitha llojet e gjërave të pista ai di si të fitojë para. Unë gjithashtu besoj se donin të kishin Francis në Belgjikë, mendojnë se mund të flasim për një rrjet kriminal. Pyes veten se deri në ç'masë kanë burrat e tyre në politikë, që Teeven po bën diçka me këtë, ai kishte një bisedë me sytë e 4 për rastin Vaatstra në të kaluarën, ai kurrë nuk tha ndonjë fjalë për të ajo që u diskutua.

 2. Një korrigjim: është Sheshi Homan. Do të ketë një protestë të shtunën:
  http://beforeitsnews.com/alternative/2015/03/demands-to-shut-down-homan-square-grow-1500-expected-to-protest-in-chicago-saturday-3117480.html

  E vërteta e fshehur e epidemisë së zezë të Amerikës të ekspozuar
  http://www.youtube.com/watch?v=Ycdn3dnDtEQ

  • Fuck këtë ashpër këtë, faleminderit!

 3. A nuk është një konflikt interesi nëse jeni gjithashtu aksionar (sipas dëshmitarit) apo a ka bërë Lakeman dokumentet e dorëzuara në shtëpi për këtë arsye? Sidoqoftë, ai duket se e formon Micha Katin në një aftësi të mirë. Ka të bëjë me paratë e mëdha.

  http://www.sobi.nl/about-us/#more-99

  http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2015/03/Lakeman_Chipshol.png

  • Shih videon në të cilën hipokrizi Jan Libbenga (Barracuda) e gjen atë patetik për Pieter (minuta 1.48)

   http://youtu.be/uKl4WzKpctE

   Besimi duhet të mbahet në botën financiare është koment i tij i fundit, kështu që duhet të mbulojë ....
   E pra, tenja është shumë e mbuluar për të ruajtur iluzionin (demokratik) për njerëzit.

 4. më të mirë të të gjithëve, falë gjithë asaj që po bëni aq mirë. Unë jam duke punuar për këtë vetë

  http://hampsteadchristchurch.com/

  Dëshmitë e tmerrshme të Alysa dhe Gabriel rreth viteve të abuzimit satanik / saturn nga një kult në Hampstead.

  http://www.ascensionwithearth.com/2015/03/petition-update-hampstead-cult-action.html

  Në fakt, e gjithë kjo më bën të qaj më shumë se të qeshura dhe shpesh kam netë pa gjumë.

  martin, pasi kjo faqe është një nga pak që unë vizitoj
  me të vërtetë lajme dhe gjëra kam menduar se mund të jetë mirë që të ketë një qoshe të pastruar për energji pozitive / gjëra të këndshme dhe filma.

  për të mos u përplasur dhe për t'u përqafuar, por për të siguruar kundërpeshën shumë të nevojshme për shumë gjëra serioze për të cilat ne të gjithë punojmë në mënyrën tonë.

  sepse djemtë janë më së shumti të mbipërfaqësuar në komentet [nuk mund të gabohem të më dëgjojnë asnjë vepër] Unë dua t'ju jap një paraqitje të shkurtër në psikikën mahnitëse të gruas, por vetëm si argëtim.

  Përshëndetje për të gjithë, fundjavë e bukur e pranverës, Shko shumë sungazen, lichtinfo mirë, viti d etj,

  Unë vetëm jam kthyer prapa 😉

 5. @ 11-12 Nisma e mirë

  Sa i përket Lakeman: Mos harroni rolin e tij në çështjen e DSB-së!
  Në të cilën ai jep këshilla për të marrë paratë tuaja nga banka për tepër vonë ...

  Me pak fjalë, Lakeman është (shumë) i dënueshëm!
  Bah atë që një njeri i pabesueshëm shenjtor.

  Rutte është plotësisht i rrënuar financiarisht, ekonomikisht dhe politikisht dhe çfarë ndodh:

  Shihni Rivendosni Republikën
  http://nos.nl/artikel/2022958-rutte-zoekt-steun-voor-spectaculair-succesvol-beleid.html

 6. është krejtësisht e vërtetë, nuk mund të bëni asgjë me faqen e internetit është një rrëmujë e madhe e gjërave të zbrazëta, e kam ndjekur prej vitesh, mendova se isha mirë, por ndërkohë ndjehem shumë e qepur.
  Unë kam bërë një vizitë në faqen e tij është shumë e keqe për fjalët.
  I uroj atij të gjithë luksin, dhe të gjithë dashuri.
  Përshëndetje Wilfred Bakker

  • @ Wilfr B. cit "I uroj atij të gjithë luksin, dhe të gjithë dashuri."

   Unë nuk mendoj kështu!

   I uroj atij të gjitha dëmtimet që janë atje.
   Më shumë nuk duhet të them për z. (Quod non) Kt
   dhe sigurisht jo.

 7. @off kuqe

  Vetëm për gazetat sot.
  Pikërisht ajo që ka thënë gjithmonë Martin.
  SHTETI do të përshtasë edhe FËMIJËT tonë dhe pastrimi i trurit / pastrimi i trurit ose shpërhapja (një pedo?) !!!

  Fletëpalosje shtetërore të Telegraaf dhe të tjerë: fëmijët nga 0 vite në çerdhe. Well (ata thonë) jo gjithë javën, por të paktën 1 një 2 një ditë 3!

  @ Njerëzit zgjohen: Shteti (lexoni: $ @ # & ^!% $ !! @ $) zyrtarisht ligjërisht dhe ligjërisht i grabis fëmijët tuaj ...

  Thotë se në të thuhet gjithçka ... derisa të gjithë kanë dëgjuar nëse të gjithë janë vrarë ...

  • Kam lexuar tashmë.
   Kjo është shumë tronditëse, nuk do të donit që fëmija juaj të rritet vonë këtu në NL. Sa kusht i sëmurë, mendoj se jeni më mirë në Uzbekistan sesa puna e fëmijëve në fushat e pambukut.
   A nuk jemi më të mençur për të gjitha këto raporte rreth pedofilisë në DKV? Harrojeni Hofnarretjen?

   Duke i detyruar njerëzit të punojnë, sepse përndryshe bëhet shumë e shtrenjtë, mbështetja është krijuar. Bankat dhe autoritetet tatimore përdorin, si të thuash, rrëmbyesin financiar që na sjell në skllavëri.

 8. Agjenda e zakonshme 21 sipas caktimit të bilderberg në eksport nga ana e bashkëpunëtorëve samson dhe rutte. së shpejti do të marrë përsipër edhe gropa të forta. vetëm pak e një vertyizing për buhne për të mbajtur delet në kullota dhe Voila biznesit si zakonisht. së shpejti festivali i madh holandez i sakrificës. Shumë dele holandeze do të theren.

 9. A është kjo patetike?

  https://www.youtube.com/results?search_query=ontruiming+micha

  http://vitalifeiten.nl/micha-kat-uploads/

  Elvetwelve; Si një grua ju gjithashtu mund të merrni disa përvoja të këndshme
  për të mos përmendur Boring ose Boring as.

  https://www.youtube.com/watch?v=Ih_kqHOsGSI

  Nga njeriu tek njeriu;

 10. Zhabinë. Shko të provosh, nuk është një gjykim civil.
  E pra, fjalim i madh dhe mërzi.
  Të gjithë tradhtarët, Vitalifeiten, Luca van Dinter, Karel Bacchus.
  Të gjitha AIVD-ers.Erg është e vështirë për t'u shpjeguar. Mos e vendosni ndonjë energji nëse askush nuk është i interesuar.
  Çdo gjë që OPPT thotë është e saktë, por nuk mund të bëni asgjë me të.
  Vetëm kur ju bëni atë në masë. Dhe se do të ishte masiv, aktori Karel Bachus dhe Bea dhe Vitali me veprimet e tyre AIVD parandaluan. Kjo ishte puna e tyre.

  • Kllouni Karel i familjes Bagger 'arrestoi' një oficer policie dhe gjithashtu një gjyqtar.
   Kërko në google dhe youtube.
   Frika nga frika ishte, ndër të tjera, i ashtuquajturi "rrahje me lesh dhe blu" të Karelit të familjes Bagger.
   Globalisti Steve Brown është rastësisht deri në sqetull e tij në këtë komplot njerëzor anti-sovran.

   • Kërcënimi i njeriut sovran ishte më mirë i kapur nga Lakeman / Barracuda Urubin etj.
    Tani askush nuk beson dhe guxon të shpjegojë veten ose zyrtarisht sovran.
    Unë mendoj se Charles për doen.Hij për t'u bashkuar me familjen Bagger guxon jo një bisedë Skype me Martin dhe Joris TRUTHSEEKER vazhdon profil mjaft të ulët për shkak se ajo nuk është një hero, por një frikacak listë NSB-er.De NSB është i madh .

GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër