Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

Brave New World artificiale uterus një fakt

Brave New World artificiale uterus një fakt

A e njihni shkrimtarin Aldous Huxley? Shkrimtari është po aq i rëndësishëm për mua si George Orwell. Në botën e re të Brave, Aldous Huxley përshkruan se si ekziston një shoqëri e ndërtuar mbi bazën e përzgjedhjes së genotipit. Libri i tij Brave New World gjithashtu mund të gjendet në një version të filmit në YouTube (shih më poshtë). Libri dhe filmi japin një pamje të bukur se çfarë duhet të duket bota sipas Urdhrit të Ri Botëror; edhe pse ata kurrë nuk do ta pranojnë këtë. Natyrisht ju nuk do të varni në orën e madhe që jeni duke punuar prapa skenave. Kjo është gjëja më e dhimbshme që mund të bëni, sepse atëherë njerëzit do të revoltojnë. Mund të thuash vetëm nga konturet nëse dëshiron t'i kushtosh vëmendje, sepse nëse e ke një të tillë beta ju do të mendoni "Unë jam një beta dhe jam krejtësisht e lumtur". Pastaj ju nuk keni merak për atë që alphas bëje atë. Nuk vjen as tek ju. Prandaj, mund të konkludojmë se tashmë ka shumë Betas duke ecur rreth (për të kuptuar të parë filmin) dhe se ne jemi në rrugën tonë drejt gamuts dhe deltat.

Duhet të theksoj se sipas Aldous Huxley unë do ta kisha formuluar botën në një mënyrë të ndryshme, sepse askund në librin e tij Android nuk shfaqet aq pak sa transhumanizmi (edhe pse kjo mund të jetë kategoria) alphas në fjalë). Ajo që shfaqet në librin e tij është ajo që shihni edhe në filmin The Matrix. Ju i njihni ato xhepat e kuqërremë si në të cilat kultivohen trupat. A e keni kuptuar ndonjëherë këtë? Unë bëj, por unë mendoj se ju duhet të kuptoni kuptimin e filmit vetë Matricës. Në fakt, kjo është një masë e hapjes ose mbylljes së mendjes. Nëse e shihni filmin si një film fantazi të çuditshëm të shkencës me efekte plasëse, atëherë është koha që të gëlltisni një pilulë të kuqe.

Mitra artificiale

uterus artificialeShkencëtarët tani kanë arritur të ndërtojnë mitrën artificiale në këtë mënyrë dëshmitar këtë artikull. Se do të vinte, ishte në të vërtetë e qartë për mua. {Përditësimi} Edhe pse tani ka vetëm një fazë fillestare në realizimin e mitrës artificiale për një dhi (në shkencën e botuar), lëvizja drejt një mitër artificiale për njerëzit - për shkak të zhvillimeve në nanoteknologji - nuk do të aq e madhe. Unë pohoj këtë përkundër faktit se artikulli thotë se do të duhet një kohë shumë e gjatë. {fundi i azhurnimit}

Dhe shumë më tepër po vijnë. Është një paralajmërim i ndryshimit nga riprodhimi natyror në riprodhimin e rregulluar nga shteti. Steriliteti i njeriut është duke u përgatitur fshehurazi duke vendosur të gjitha llojet e substancave në ujin tonë të pijshëm. Si rezultat, gjithnjë e më shumë gra duhet t'i nënshtrohen terapisë hormonale dhe IVF po bëhet një zgjidhje gjithnjë e më e aplikueshme për të mbetur shtatzënë. Përveç kësaj, po bëhet një shtysë e madhe për të tërhequr vëmendjen ndaj homoseksualitetit dhe opsioni transgjinor (konvertimi). Fëmijëve tashmë duhet të ofrohet ky opsion në shkollën fillore dhe të mësohet se heteroseksualiteti nuk është një standard i natyrshëm, por vetëm 'një zgjedhje që bëni. Dhe si Tha Putini "homoseksualët nuk mund të riprodhohen". Sa njeri i tmerrshëm është, Putin! Po, kishte edhe një Papa që tha diçka për këtë. [Quote Gazetën katolike] Papa Benedikti theksoi në një fjalim profetik në rendin e ditës pas këtyre zhvillimeve, përmes një ideologjie gjinore që mohon seksualiteti është pjesë e një mënyrë të caktuar, elita globale të përpiqet për të hyrë në një rend të ri, i cili duhet të jetë i pari vendi siguron dominimin e vet.

A mund të jetë ndoshta e vërtetë që ka një axhendë të fshehtë në të cilën riprodhimi do të rregullohet nga shteti? A mund të ketë përzgjedhje gjinore? Nga rruga, ae dini se ministri Ronald Plasterk është një gjenetist i cili ka qenë në këshillin qeveritar? A e dini se ai ndërhyjnë në procesin e IVF e bëri të mundur? Po, kjo është zyrtarisht për çrregullimet e trashëguara, por ne tani e dimë se "Plasterk nuk qëndron kurrë". Çfarë mund të mos dimë për atë që po ndodh gjatë procesit IVF? Ndërkohë, nga pikëpamja teknologjike, pak duket se qëndron në rrugën e të gjithë procesit të lindjes të rregulluar nga shteti. Për të Databaza të ADN-së është tashmë i zënë. Ne jemi tashmë në 'Brave New World' më shumë se kushdo që guxon të shohë.

Lidhje Burimi: Beforeitsnews, Ventilatori i bilbilave online

Të gjitha aksionet 59
468 ad

25 Comments

 1. Kam lexuar librin, një botë e re trim disa javë më parë dhe tani po punoj në 1984 të Orwell-it ... shumë tronditëse, të njohur, të frikshme dhe të madhe "sa është e mundur që e gjithë kjo po ndodh tani".
  Ashtu si filmi The Matrix, i cili mund të ketë hapur të gjithë sytë, por në të njëjtën kohë tregon se shumë njerëz nuk mund të bëjnë një film apo libër sepse nuk kanë absolutisht asnjë qasje në këto burime informacioni.
  Shumë njerëz pavarësisht nga mosha janë plotësisht të prerë nga ajo që është duke u përfunduar. Unë jam shumë fatlum në njërën anë që unë jam tashmë disa hapa më tej se "i habitur". Nga ana tjetër, unë jam ndonjëherë pak xheloz për të, sepse mendimet e mia janë vazhdimisht në lëvizje dhe nuk mund të qetësohen me një mbrëmje ... zëri ... talenti i ardhshëm ose pulpë tjetër. Gjetja e një ekuilibri në jetën e tanishme është mjaft e vështirë për mua. Sidomos pafuqia ... e sheh ... dhe e di, por nuk mund të bëj asgjë me të. Nga të gjithë njerëzit që unë njoh ... familja dhe të ashtuquajturat të njohurit tek miku im më i mirë ... nuk mund të arrihen ... të gjithë jetojnë në botën e tyre në dukje të sigurt. Jetoni për mediat alternative ... !!!

  • Librat dhe filmat shpesh shërbejnë si një provë për të matur se sa beta janë tashmë rreth dhe sa fantazma zgjuar janë ende atje. Kjo është se si ta bëni ...

  • Kjo është shumë e njohur se ndjenja se nuk mund të shkosh kudo. Ende ka nevojë për pak kohë. Gjithnjë e më shumë njerëz do të fillojnë të humbin shikimin e peshoreve. Ndoshta në zonën tuaj. Pastaj ju mund të ventiloni ndjenjën tuaj. Deri atëherë, nuk mund të bëni asgjë tjetër veçse informoni me hollësi të tjerëve. Dukë, sepse përndryshe të gjithë mendojnë se je i çmendur ose i dëshpëruar përsëri.

   • Hi Donquijotte .... Unë e di, për fat të mirë ka një person 1 i cili tashmë ishte duke punuar në të gjithë këtë material vjet më parë, dhe u bë budalla nga të gjithë. Edhe në atë kohë ndonjëherë kam pasur dyshime për atë që unë tani them janë çmenduri. Dhe të qënit delikate është më e mira ... por është shumë e vështirë për mua, sepse do të doja të bërtisja nga çatitë!

  • Unë nuk kam për të thënë asgjë më.

 2. Wow! Mitër artificiale. Kjo është diçka e re. Ne tani po hyjmë në një fazë ku do të vërejmë edhe një herë se përshpejtimi i teknologjisë dhe ndryshimit po ecën në mënyrë eksponenciale. A mund të zbuloni se çfarë tashmë ekziston jozyrtarisht, ose do të them se kush tashmë ecën rreth zgjerimit / kultivimit / lidhjes. Çfarë tjetër? shtypje biologjike 3d / teleporting? Cila është rendi i ditës për 50, 100, 150 vit?

 3. Buenos dias të gjithë,

  Unë kam postuar tashmë këtë koment më parë, por ajo përshtatet me artikullin tuaj, vlerësohet Martin.

  TRANSHUMANIST & TERRIST

  Hapi tjetër pas "Ju jeni terrorist", shihni artikullin OZ, http://olympiczion.nl/index.php/u-bent-een-terrorist/, dhe kampin pasues të ri-edukimit evropian, për më shumë informacion shih artikullin nga Martin Vrijland, http://martinvrijland.com/2013/10/23/europese-heropvoedingskampen/, është TRANSHUMANIZMI.

  Ata duan ta kthejnë personin e ardhshëm në një transhumanist. Kjo do të thotë që NWO / ILLUMIATI dëshiron të zhvillojë një lloj cyborg dhe prandaj është një përbërje e një qenieje njerëzore me robota.

  Ata që duan të mos punojnë me të, sepse ata duan të mbeten një qenie njerëzore, të cilat janë përshkruar tashmë si TERRIST nga NWO dhe shërbëtorëve të tyre si Michio Kaku, një i njohur / shkencëtar i njohur nga Shtetet e Bashkuara. Terrist është kombinimi i fjalëve Terra (tokë) dhe terrorist. Pra, njerëzit që duan të qëndrojnë të lidhur me natyrën e nënës dhe universin tani tashmë janë etiketuar si kriminele ....

  Shih se si Michio Kaku në filma e mëposhtme në youtube me informacion mashtruese (goditja me shuplakë) njerëzimi përgatitet për këtë mendim patologjik. Më kujtohen eksperimentet e Jozef Mengele me, ndër të tjera, binjakë.

  Michio Kaku Axhenda Transhumaniste mashtruese

  A është Michio Kaku Promovimi i Rendit të Ri Botëror? (Çfarë mendoni ju)

  Michio Kaku Ekspozuar promovimin Bashkimi me Kompjuter Agenda Transhumanist

  Dhe në dokumentarin vijues janë deklaratat e NWO dhe mendimet që kanë të bëjnë me TERRIST dhe shpallur nga i njëjti Michio Kaku. Nëse nuk doni ta shihni tërë dokumentin, atëherë shihni traktatin mbi TERRIST nga 39: 19 (Min: Sec)

  Mosha e tranzicionit (dokumentar me gjatësi të plotë)

  Testet e para me rats mbi transhumanizmin tashmë janë kryer dhe kjo është një rezultat.

  Robot me një tru truri

  Dhe

  New "Montauk përbindësh" larë në New York Beach

  Plum Island Komploti Teoria Jesse Ventura

  Dhe një tjetër sugjerim nga ana ime është edhe artikulli "Kapaciteti i trurit në re" nga z. Martin Vrijland lexoi kapacitetin e trurit në re.
  http://martinvrijland.com/2013/10/15/hersencapaciteit-in-de-cloud/

  Çdo gjë është shpallur si zakonisht në rrugën e NWO, kështu që këto "inovacione" do të jenë në shërbim të qenieve njerëzore, çfarë mendoni për këtë?

  Michio Kaku u paraqitur në të kaluarën si një njeri miqësor dhe erudit, fakte shkencore në mënyrë të shkujdesur për njerëzit dhe shpjegoi se zoti krijuar. Michio Kaku vullnetit të mirë / vullnetit të mirë në mesin e njerëzve. Megjithatë, nëse imazhet dhe informacioni i mësipërm janë studiuar dhe ndjerë mirë, mund të shihet se z. Michio Kaku është një variant modern i Joseph Mengele, të paktën kjo është perceptimi im.

  Në dekadat e fundit, Amerika ka udhëhequr rrugën për shpikje të reja në teknologji, të cilat më vonë u ripranuan në Evropë. Personalisht, shpresoj se këtë herë në lidhje me TRANSHUMANIZMIN, nuk do të ndodhë në të njëjtën mënyrë dhe kjo teknologji do të vdesë për TERRIST.

  Të dashur TERRISTE Ju uroj shumë kënaqësi eksplorimi në planetin tonë të bukur.

 4. Të gjitha zhvillimet artificialisht të prodhuara në mënyrë biologjike krijojnë vetëm shqetësime të reja për njerëzimin dhe se disa egoja të fryra, tepër të pasura dhe tepër të mëdha, kanë psikopate tërësisht të prerë në pushtet.
  O prisni, jo, një ushtri e tërë e këmbësorëve dhe pasuesve, nga të cilët tre të katërtat as nuk e kuptojnë atë që po punojnë, e bën të mundur ...

  Shpërthimi dhe blasfemia (për besimtarët mes nesh) është thjesht tronditëse.
  Dhe Jan me Pet? Ai e shtyn, nuk di asgjë dhe asgjë.

  • Hola prestar,

   Është e dyshuar se për shkak të numrave artificiale E në ushqimin tonë, fenomen i mëposhtëm është shfaqur.

   Burgeri i parë bionik i botës (aka Cyburger 😉)

   Njihuni me Hamburgerin 14-vjeçar: Ende duket i njejti ...

   ose hani nuggets shijshme pule !!!!!!!!

   45 Jeta Dita e një Broiler Chicken (lloj Arnold Schwarzenegger Chicken)

   Enneh ha ushqim të tillë, çon mes të tjerash tek këta njerëz.
   Organizoni veten ......... ..

   Ushqyerja e madhe e gypave të femrave: BBW dëshiron të jetë sa e mundshme

   Keni një darkë të këndshme në McDead 😉,

   Polder Pablito

 5. "Në fakt, kjo është një masë e hapjes apo mbylljes së mendjes. Nëse e sheh filmin si një film të çuditshëm fantashkencë me efekt të plumbit, atëherë është koha që të gëlltitësh një pilulë të kuqe ".

  ose të kërkojë informacion rreth kërpudhave magjike nga Anti deVriesmaffia, Polder Sjama.

  Saludos i përzemërt,

  Paul

 6. Intervistë e Mike Wallace: Aldous Huxley (1958-05-18)

  Dhe

  Droga Psikiatrike ose Foster Children - Një Story Kids

  Dhe

  Ndërsa ishe duke fjetur (Full Documentary) HD

 7. "Si është e mundur që e gjithë kjo po ndodh tani"

  Unë ndonjëherë mendoj se ato libra dhe filma mund të jenë atje vetëm për të 'krijuar' realitetin. Shkrimtarët dhe regjisorët mund të duan që ata të marrin shumë vëmendje në mënyrë që fantazia e tyre të bëhet realitet.
  Nëse do të ishte kështu, do të shpjegonte edhe pse gjërat shpesh ndodhin siç përshkruhet. Unë gjithashtu mendoj se mund të përjetojmë kohën e gabuar. Pra, e kaluara do të jetë e ardhmja dhe e ardhmja e së kaluarës. Është vetëm se si njerëzit i shohin disa gjëra.
  Por sinqerisht, e pranoj, është shumë e vështirë.

  • Hola antisoof

   Imazhe shumë të vjetra nga një karikaturë me makina fluturuese

   Jetsons Intro

   enneh anno 2013 realiteti.

   Flying Car - Terrafugia Ndërrimi i avionëve rrugor-ligjor

   Por kjo teknikë nuk është aq e sëmurë nga mendja si transhumanizmi

   • Unë do të thosha më poshtë. Njëherë, në një takim shpirtëror, takova një grua që tha se mendja jonë mund të krijojë në të vërtetë përmes teknikave të veçanta dhe se duhet të jemi të kujdesshëm për ta zbatuar atë. Ajo dukej shumë serioz për mua, por unë nuk i besoja fjalët e saj menjëherë, e dija shumë. Dhe akoma, mendoj se ka të drejtë. Supozoni se disa libra dhe filma kanë për qëllim të lexohen dhe të shihen. Për t'i bërë ato të hyjnë në fuqi përmes mendjes sonë.
    Në këtë kontekst, ndonjëherë mendoj, "Supozoni se këto libra dhe filma u shkruan nga njerëz të" gabuar "me urdhër të asaj apo asaj."
    Pra, sa më shumë njerëz të lexojnë apo shohin, aq më shumë mendjet e tyre "përdoren" nga forcat e errëta dhe kështu arrijnë atë që nuk mund të bëjnë vetë.

  • Profetizoj vullnetarizmi:
   Mendja njerëzore dhe sidomos fantazia njerëzore gjithmonë> bëjnë grevë.

   Natyra është kaq e madhe saqë: Gjithçka me të cilën mund të arrish (science fiction) mund t'i bëjë njerëzit të bëhen realitet, gjithçka është vetëm në një grumbull të çuditshëm të grumbujve rural (p.sh. robotët e tanishëm që mezi mund të bëjnë pjesë) e asaj që njeriu si një organizëm mund të bëjë si një kafshë.

   Shaka është se natyra NUK mund të përmirësohet, sado që ne mendojmë se mundemi. O shumë do të argumentojnë, teknologjinë tonë të tanishme, kirurgjinë tonë të tanishme, etj. Sigurisht, ndihmat, përmirësimet dhe kontrolli i simptomave janë ato që ju dëshironi, por ne nuk i njohim mekanizmat në natyrë dhe ne ndoshta nuk do ta bëjmë kurrë.
   Tani technoo-së, scientificoo-së dhe NWO-o-oo do të bien mbi mua me: Ne nuk mund ta ndalojmë përparimin etj.
   Një argument i pakuptimtë. Vetëm mendoni për këtë.

   (hint: Çdo pjesë e progresit është paguar me pak rënie
   p.sh. abuzimi, gabimet, armët, lufta, ego-donizmi, izolimi, ekseset ... etj. etj)

 8. @Pablo, ajo 'mosha e tranzicionit' është një dokumentar interesant.
  Dokumentet bionike, transhumanizmi dhe fundi i evolucionit është një domosdoshmëri, përmban sekret shpirtëror / filozofik 1. Domethënë, kur vendosin imazhet e hyrjes dhe imazhet e brendshme të trurit pranë njëri-tjetrit, me një mace që (me forcë në laborator) e shikon televizorin. vetëm shikoni se çfarë mace e sheh në kokën e tij ...
  lidhja nuk është duke punuar ff, aktualisht vetëm duke përdorur ff smartphone ....

  • hola një mendje të hapur 23,

   Unë do ta shikoj këtë dokument bionikë, transhumanizëm dhe fundin e evolucionit sonte. Faleminderit për tipin e shikimit, amigo

   @ antisoof, faleminderit për transferimin tuaj, amigo

   Regards,

   Paul

  • Unë kam parë vetëm dokumentin Bionics, Transhumanism dhe End of Evolution.
   http://youtu.be/cU1-YFbAifA . Dhe si përgjigje ndaj pyetjes suaj ... çfarë sheh maceja? është, sipas mendimit tim, se mace e sheh qartë një tjetër 'kafshë' ose mace, por gjithashtu mund të jetë një qen. Do të jetë e qartë se një person ose unë duhet të them se humanoidi mund ta shikojë këtë në një formë me mjekër të mbushur me ekstazë vështirë se mund të presë derisa të vijë momenti në fund, sigurisht të gjitha ato globuset që janë të gjitha këto me para nga ne, kanalizohen përmes atij grupi të vogël (NWO) që të lejohen dhe të jenë në gjendje të zhvillojnë. Dhe qeniet e tjera njerëzore duke përfshirë veten të mbushur me neveri dhe tmerr me një nivel të lartë, duhet të ndalojnë përmbajtjen. Në një botë të tillë unë nuk dua dhe nuk duhet të jetoj.
   Ky lloj dokumenti duhet të shihet nga masat ... jo se ata e marrin atë të drejtë, por nëse ajo është vetëm një e katërta.
   Një veprim i mirë për Anonymusin për të vënë një kollitje gjatë ... zëri?

   • kikkivandepoesta,
    Ju nuk keni për të parë, unë do të thotë. A nuk e kuptoni? Ju le mendjen tuaj të përdorin atë. Të paktën kjo mund të jetë, apo jo?

  • Hi amigo,

   shih këtë artikull që kam shkruar, ky është perceptimi im për trurin tonë.

   http://www.bovendien.com/categorieen/wetenschap/kwantumfysica-vedanta?highlight=YToxOntpOjA7czo3OiJ2ZWRhbnRhIjt9

   Regards,

   Paul

 9. Është e gjitha bukur. Dhe bukur dhe i bukur dhe i zoti dhe etj megjithatë ...

  Ka një gjë që teknologjia po punon dhe që është me teknologji, jo me mirëqenien njerëzore, e lëre më me lumturinë njerëzore. e njëjta vlen edhe për shkencën. Dhe nëse ata thonë se po punojnë në të (proteza të bukura për personat me aftësi të kufizuara, zhvillimi i ilaçeve për kancer etj.), Se siklet është justifikim nëse doni të mbledhni fonde. shkëmbej pëllëmbë shkencëtar dhe teknik duhet të hanë.

  Ju do t'i jepni shkencëtarëve dhe teknikëve një formë të caktuar të autizmit
  dhe me siguri mund të fajësojnë mungesën e ndjeshmërisë. Për shkencën dhe teknologjinë si të tillë, ju gjithashtu mund të ngarkoni një lloj disempathizmi.
  politikën dhe politikanët
  si ekonomia dhe biznesi, etj. inf.

 10. @Antisoof

  Së pari ishte fjala dhe fjala ishte Perëndia.

  MUND LEXONI LIBRA.
  Dhe mund ta lexoni mendjen tuaj.
  Kur mendja jote është e konfuzuar duke lexuar një libër,
  Besoni çfarë ndieni në brendësi, meqë e vërteta vjen nga brendësia.

  Nëse e shohim Perëndinë si krijues dhe ne jemi krijuar në imazhin e tij, ne kemi fuqi krijuese.
  Kjo është arsyeja pse kontrolli i mendjes është i një rëndësie të madhe për sundimtarët e kësaj bote.
  Kështu që ata mund ta vendosin krijimin në duart e tyre. Gjërat mund të jenë aq të thjeshta dhe destruktive.
  Pra, është koha që ne të bëhemi të vetëdijshëm për fuqinë tonë krijuese.
  Dhe që nga atje mësojmë të formojmë një shoqëri të qëndrueshme pa u shërbyer interesave të individëve.
  JU NUK ËSHTË NJË SHPEJTË, POR NJË KRIJUES OSE DESTINI JUAJ.
  DHE JU NUK ËSHTË NJË FOOL, PERGJEGJËSITË E TË DREJTA!

  GR. TIM

 11. @PABLO

  ÇDO KOHA NËSE DO TË MERRNI PËR TË MUND TJETËR NË MC DONALDS, E ndiej të plotë dhe të humbur!

  GR. TIM

 12. Hola digi amigo Henk,

  Një numër i paralajmëruar për DOS / 2 / TWO ;-).
  Një tip për ju, shkoni tek një fermer tradicional i skuqur hollandez, i cili ende i shkurton vetët e tij nga patatet e vërteta. I këndshëm me mayo dhe qepë.

  @enopengeest23 ,, çuditshëm imazhet me mace, të gjithë dokumentar nga rruga, se njerëzit përdorin kafshët për eksperimente të tilla dhe ata mendojnë se janë perëndi .... Ashtu si Frankenstein 🙁.

  @ Plaku Plato aka antisoof, në qoftë se ne nuk shkojmë të eksplorojmë dhe në këtë mënyrë të vendosim almas / shpirtin tonë dhe shpirtin / shpirtin jashtë veprimit, ne do të duket si gjumi MASS dhe unë personalisht nuk dua të bëhem një SBS ZOMBIE pamend, sepse ka shumë prej tyre. Dhe çfarë bën illuminati me aftësitë e mia të ndërgjegjshme dhe të pandërgjegjshme nëse nuk i përdor ato në mënyrë optimale?

  Saludos i përzemërt,

  Paul

GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër