Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

QKR konfirmon marrëdhënien e Chipshol me shërbimet sekrete dhe kërkesën 20 miliardë

QKR konfirmon marrëdhënien e Chipshol me shërbimet sekrete dhe kërkesën 20 miliardë

QKR dje erdhi me 8 nëntor me dëshmi të qarta se Chipshol, kompania e familjes Poot, kishte kontakt me shërbimet sekrete (shih këtu). Dokumenti miraton atë që tashmë ka raportuar ky website, domethënë se kompania Chipshol në mënyrë aktive ka ndërtuar libra të zeza për grabitje. Dokumenti i treguar nga QKR tregon një pjesë të një kontrate midis agjentit MI6 (agjent britanik të shërbimit sekret) i quajtur Michael Oatley dhe Robert Rubinstein (shih më poshtë). të gjithë më parë i tregova se një i brendshëm i Chipshol më informoi se kompania Chipshol mbajti kontakte me shërbime sekrete (shih këtu Paragrafi 3e). Kjo është provuar me dokumentin që QKR mban. Nëse mendoni si një lexues i ri: "Për çfarë është kjo?", Ju lutemi lexoni, sepse ne po flasim për një kompani familjare që mund të nxjerrë 20 miliard 'buxhet të zi' nga shteti holandez. Kjo është 8% e Buxhetit Kombëtar dhe mund t'ju kushtojë € 228,31 në muaj (shih këtu). Më duket e vlefshme të mendoj në mënyrë kritike për këtë, veçanërisht sepse është një mënyrë për të bërë biznes në të cilin shfaqen shumë praktika mashtruese.

Nëse ju si një lexues i ri nuk keni idenë më të vogël se çfarë është kjo, atëherë unë do ta shpjegoj shkurtimisht atë së pari. Familja Poot është një familje Wassenaar që dikur bleu tokë rreth Schiphol. Rreth njëzet vjet më parë, qëllimi ishte që toka e dy pronarëve të mëdhenj të tokave rreth Schiphol do të shitej në një kompani zhvillimi. Chipshol Holding (hektarë 150) dhe Tokës Invest (450 hektarë) do të shesë tokën e tyre për një kompani të sapo formuar: Chipshol përpara. Kjo kompani e sapo-krijuar publike e kufizuar do të tërheqë investitorë. Këto investitorët janë rekrutuar në bazë të një prospekti të mrekullueshme, e cila ishte deklaruar se një marrëveshje do të jetë në mes Chipshol Holding dhe Toka Invest, që hektarë 150 e Chipshol Holding do të blihen nga Landinvest dhe hektarë të përbashkëta 600 do të ofrohet për të krejt të re Chipshol Përpara. Kjo e fundit do të kishte të drejtat e blerjes pas ndryshimit të destinacionit në pjesën më të madhe të totalit 600 hektarë të tokës (shih shpjegimin). këtu).

schema_chipshol_landinvest3

Për vite të tëra familja Paw ishte në gjendje për të pikturuar foto që gjyqtarët Kalbfleisch dhe Westenberg kishte kundërshtuar ata dhe bazat kështu mund të përfundojë me Chipshol përpara. Familja Poot - nën drejtimin e vjetër Jan Poot - pohoi se kishte shkuar miliarda dollarë. Për vite të tëra, Jan POOT arritur të shpifjeve rërë në sytë e njerëzve me të mediave të gjerë fushatave, faqet e internetit dhe libra që bëri lexuesi mesatar është nxjerrë tërësisht nga realiteti. Pas bisedave që kam bërë me disa persona të brendshëm, megjithatë, një pamje krejtësisht e ndryshme u shfaq. Jan POOT bëri në media alternative në lumë mediat kryesore për të vënë poshtë imazhin që gjyqtarët Kalbfleisch Westenberg dhe do të kishte bërë jetën e tij të mjerë dhe ai i përjetuar në duart e atyre miliarda dëme. Në praktikë, duket se ai vetë e anuloi shitjen dhe nuk e kundërshtoi gjyqtarin Westenberg. nga ky vendim nga 1994 nuk mund të konkludojmë se Landinvest ekzistenca e një mosmarrëveshjeje të kontratës, por edhe se avokati Chipshol Forward aanstuurde atje në (marrëveshje të paqenë) vetëm të anulluar. A e dini se çfarë do të thotë kjo? Kjo thjesht do të thotë se - ndërsa Jan Poot pretendonte se kishte pësuar dëme për mos qenë në gjendje të zhvillonte projekte rreth Schiphol - ai kishte avokatin e tij ta anulonte vetë këtë marrëveshje dhe kështu dëmi i plotë i pretenduar multimillion është bazuar në një kontratë jo-ekzistuese. Investitorët gjithashtu janë bërë të shijshëm me një marrëveshje me Landinvest që nuk duket të ekzistojë gjatë gjithë kësaj kohe (lexo këtu shpjegimin e plotë).

Një dosje e rëndësishme që u përdor për të ushtruar presion mbi shtetin holandez për të dalë me miliarda euro ishte dosja e pedofilisë e ish-sekretarit të përgjithshëm Joris Demmink. Për vite të tëra, kjo u ndoq nga një gazetar i vetëshpallur dhe ish kolegu i Theo van Gogh, Micha Kat. Ndërkohë ne e dimë se vdekja e Theo van Gogh ndoshta një mashtrim dhe vdekja e Fred de Brouwer është ndoshta e asaj kategorie. Shoqërimi profesional Henk Krol dinte disa ditë për djegjen e pretenduar të Fred de Brouwer për të lëvizur gjatë një transmetimi nga Pauw & Witteman kur takova vëllain e Fred de Brouwer në Holandë, ndërkohë që ai duhej të ishte në Tajlandë në djegjen atë ditë (shih këtu). Mediat alternative në formë të faqeve të internetit si Klokkenluideronline dhe me sa duket gjithashtu urrej faqet që lojtarët e tjerë - sidomos Martin Vrijland - kishin për të ndjekur nga fusha, u paguan në mënyrë të plotë nga familja Poot. Micha Kat duhej ta pranonte këtë pas vitesh gjatë një transmetimi radiofonik (shih këtu). Ruse dhe mashtrime në shkallë të gjerë u demaskuan kur doli se familja Poot nuk kishte krijuar dhe financuar vetëm këto media alternative. Përveç blerjen e hapësirë ​​në gazetat më të mëdha, ata ishin prapa të fondacionit 'gozhdë ndryshkur', një fondacion që kishte vënë nën presion holandisht me dosjen e "Joris Demmink '.

Personalisht, kam zbuluar se si njerëzit në kuadër të këtij fondacioni luajtën një rol të dyshimtë. Për shembull, keni pasur një sekretar të quajtur Ben Ottens, i cili në të kaluarën si këshilltar komunal në Haarlemmermeer kishte siguruar përmirësimin e tokës rreth Schiphol nga toka bujqësore në tokë ndërtimi (shih këtu). Këto Ben Ottens ishte në një themel Joris Demmink kishte për të më rrëzuar, por falënderoi cuditerisht pothuajse rinisë së tij të gjithë për këtë Joris Demmink. Shumë më të shquar ishte zbulimi se themeli i gozhdë ndryshkur u krijua për të fajësuar ish-Sekretari i Përgjithshëm i pedofilisë, por vetë u kthye për të punuar me një shantazhist dënuar dhe dikush e të cilit e njohur se ai i droguar atyre fëmijë në hotele le të abuzojnë nga njerëz të rangut të lartë, për grabitje. Ky shantazh i dënuar me emër Jack Abramoff ishte e lidhur qartë me themelet e thonjve të ndryshkur, në të cilën edhe një zotëri me emër Robert Rubinstein ishte. Ky i fundit tani është ai që, me fondacionin e tij TBLI, është i lidhur nga QKR tek agjenti MI6, Michael Oatley.

Në muajt e fundit kemi parë kryesisht se si familja Poot është përpjekur të minimizojë pozicionin e tyre. Njëri do të heqë dorë nga lufta kundër Demmink dhe Robert Rubinstein nuk do të angazhoheshin më aktivisht me fondacionin Rustige Spijk, në mënyrë që ai të përqëndrohej më shumë në "kompaninë e tij" (shih këtu). Në qershor të këtij viti, familja Poot njoftoi se donin të shesin Chipshol (shih këtu). Sipas mendimit tim, ne - populli holandez - janë marrë në errësirë ​​dhe prapa skenave është nënshkruar një marrëveshje me shtetin holandez për të krijuar një 'buxhet të zi' të 20 miliardë. Për shkak se Martin Vrijland, vënë në qendër të vëmendjes shumë në këtë temë, tani përpiqet të shkarkojë çështjen me imazhin që priza është tërhequr. Faqja e internetit e Micha Kat është mjeti i fundit për të zhytur në rolin e viktimës me armiqësi në skenë të një punonjësi Eric Donk. Ne tani e dimë mjaft mirë se ata janë AIVD të të dyjave. Nga një sulm i zymtë i këtij Eric Donk në Micha Kat dhe një përpjekje për të barazuar këtë sulm me të zbulesat rreth Micha Kat përmes kësaj faqe interneti, stafi i vjetër redaktues i Theo van Gogh shpreson të jetë në gjendje të shpëtojë besueshmërinë e tij.

Çfarë është si një shtyllë është se shuma e 20 miliardë aq shpesh e përmendur nuk është jashtë blu. QKR gjithashtu thekson në artikullin e të shtunës së kaluar se familja Poot beson se ata kanë pësuar 20 miliardë dëme [citaat] Shuma e dëmit e vlerësuar nga avokati Lowell në afrosisht 20 miliard. Edhe pse QKR tani vjen me zbulimin e një marrëveshjeje me një agjent MI6 nuk guxojnë gazetën 1 Main Stream Media apo ditar të familjes këmbë dhe mbajnë Chipshol vërtetë tërësisht të shpjegojë. Në intervistat pabotuar me ish investitorëve Charles Huber dija domethënë të kuptoj se si kthetrat familja mashtruar investitorët e saj në kompaninë Chipshol përpara. Mosdurimi i mëtejshëm i mediave kryesore tregon një mbulim që përfiton të dyja palët. Nëse dëshironi të lexoni më shumë sfond për këtë çështje, do të gjeni të gjithë skedarin këtu.

Vlerësimi im është se Chipshol është një kompani që kishte për të krijuar 'buxhete të zeza' dhe për këtë arsye duhej të hartojë mediat alternative. Ata janë financuesi i madh në faqet e internetit në mediat alternative. I tërë dosja Demmink është menduar për këtë qëllim. Sigurisht miliarda do të përdoren gjithashtu për çështje të tjera, por roli i familjes Poot është qartë i dukshëm nëpërmjet njerëzve si Micha Kat. Dosja e Demmink kurrë nuk ka dhënë asgjë dhe kurrë nuk do të japë asgjë. Njëri ka qenë në gjendje të nisë opozitën e kontrolluar në mediat alternative dhe sociale nëpërmjet Demmink dosjes dhe për të shtypur çdo tingull të lirë (lexo gjithashtu tha). Ndërkohë, një shkrimtar i lirë si unë duhet ta bëjë këtë me shumë armiqësi (nga këndi i kontrolluar) dhe një përfitim BBZ që përfundon në fund të këtij muaji. Pra, nëse doni që hulumtimet kritike dhe të lira të vazhdojnë të ekzistojnë dhe doni që unë të jem në gjendje të vazhdoj të luaj një kontradiktë, më ndihmoni me një kontribut mujor fiks duke dhuruar nëpërmjet kjo lidhje web.

Lista e lidhjeve burimore: Nrcq.nl, Volkskrant.nl, Schipholwanbeleid.nl

Të gjitha aksionet 134
468 ad

21 Comments

 1. IT ËSHTË BARËT E VËRTETË DHE VAZHDO!

  • Unë kisha ndjenjën e cloling aq shumë kohët e fundit që ata janë duke mbuluar një tërheqje, sepse lexuesit nuk do të mbështesë aq shumë etj turne gjithë Itali etj

  • Bilur blirdonline (klol) 100% përbëhet nga AIVD-të, duke përfshirë të anketuarit e rregullt. Të gjitha këto paguhen. Pastaj ju keni pak pikturë ku rrjedhin ato fonde "buxheti i zi".

 2. Çdo libër që tani është duke u prodhuar - siç është ai i Tomas Ross - po nxirret nga AIVD / Poot për të transportuar anijen dhe për të ngritur edhe më shumë perde tymi. Ku Micha Kat thotë se Ross po e sulmon atë, ata vetëm i shërbejnë të njëjtit mjeshtër. Ross gjithashtu vjen nga këndi BVD (AIVD).

  • @Martin
   Unë pajtohem me ju. Nga ana tjetër, ai lidh çështjen e Els Borst / Demmink. Përveç kësaj, ai gjithashtu emëron Frits Salomonson mikun e Claus.

   A nuk do të preferonte AIVD të mbulonte këtë?

   • Ju mund të bëni një marrëdhënie, por nëse nuk keni prova, kjo është vetëm një histori. Përveç kësaj, është akoma më e mira për të kryer kundërshtime nga radhët e tyre.

 3. Hebrenjtë anatomikë: Agtienribbe, Agstenribbe, Bone, Muscle, Corpus

  Shtoni në këtë këmbë të Esther Voet
  dhe gjithashtu Poot nga Jan Poot. Se Jan Poot është vetëm një hebre i fshehtë që fshihet në një kishë tjetër. Dhe pastaj ju keni Micha Kat, Abramoff, Rubenstein, Fred de Brouwer, Erik Donk dhe Boudine Berkenbosch. Çifutët përsëri janë të mbingarkuar në këtë lojë scammer financiare.

  Mund të jetë gjithashtu se Pooti është ndër hebrenjtë mashtrues. Turn dikush nga një Paw !!!

  • Shumë e mundshme.

   Kosher Nostra: Steve (Aaron) Brown, Peter Rudolf de Vries, Bas van Hout, Willem Frederik Holleeder, Cor van Hout etj.
   Klan-luftëra përmes "gazetarisë së krimit" dhe "krimit të jo-fiction".

   http://www.louishagemann.nl/wordpress/wp-content/uploads/2013/11/verjaardag_corvanhout_peterrdev_aug2002.png

   Media e kongshit: Joop van den Ende, John de Mol.

   • Hebrenjtë e pikturuar: Rothschild, Coraal, Groen, Zwart, Rood. Brown është gjithashtu vetëm Brown. Sa e qartë ju dëshironi që ajo të jetë.

    Judenjtë e Përgjithshëm: Polak, Zanders, de Vries. Dhe atje shohim Pjetri Brrrr de Vries duke ecur përpara.

   • Dhe ju keni harruar tashmë Mink Kok. Jo më i vogli. Ai kishte të gjithë policinë dhe politikën në xhepin e tij përmes shantazhit. Shpesh me ekseset pedoseksuale.

   • Në të vërtetë, Mink Kok ishte i zhdukur në atë rresht emrash.

    Gjithashtu ra në Ferdi Elsas, vrasës dhe rrëmbyes i CEO i Ahold-ut, Gerrit Jan Heijn.

   • http://degoudentip.blogspot.nl/2008/10/politile-corruptie-in-nederland.html

    Tekst interesant. Jo pa pasur rezerva të nevojshme kundër burimit (Mitric) që vetë vjen nga bota e shërbimeve sekrete.

 4. Papritmas e dija pse kjo është një nga deklaratat më të zymtë të dekadave të fundit.

  "Ne vetëm duam të ... Vendosni gjëra të bukura ... Bëni gjëra të bukura për këtë vend".

  Dhe atëherë e dija mjaftueshëm. Natyrisht Poot. Bëni gjëra të këndshme për këtë vend. Paraja nuk luan rol hej .. Vetëm Olivier B. Bommel ... Një Zot.
  Është për të ardhur keq që kaq shumë njerëz reagojnë naivisht ... Dhe i dobishëm, kur e mendoni se tani askush nuk është më aktiv pas Joris Demmink.

  Artikulli i Mirë Martin.
  A e dini se Freemasonët kanë një veprim? Ata i inkurajojnë njerëzit që t'u bëjnë thirrje sa më shumë të rinjve që të jetë e mundur për sigurinë e tyre seksuale.
  Fëmijët dhe të rinjtë.
  Informacioni mund të merret nga lokal i shtëpisë suaj masonike.
  Në fytyrën tënde.

  Unë sugjeroj që ne me të vërtetë e bëjmë këtë. Disa grupe ngritën një herë në një pasdite të lirë përgjatë shtëpive të fëmijëve në afërsi të Leidenit për të informuar me një libër foto të politikanëve dhe zyrtarëve të shquar. Ose që nuk ka një zile ....

  Duaje atë, Martin, ndjej fort se së shpejti do të keni një finacier të ri, kështu që ju mund të vazhdoni punën tuaj ose edhe të zgjeroni ...

 5. Avokati Abbe David Lowell, i punësuar nga Poot, po ashtu vlen të hetojë. Kërkoni për fjalën 'AIPAC' në dokumentin më poshtë.

  http://www.nytimes.com/2009/05/02/us/politics/02aipac.html?_r=0

  Lidhja me Jack Abramoff së shpejti do të pihet me anë të AIPAC:

  http://www.tomflocco.com/fs/AbramoffSexSpyRing.htm

 6. Presidenti Bush ka mohuar me forcë se ai e njeh personalisht Abramofin, pavarësisht dokumenteve të CIA-s që tregojnë se lobisti i paditur ka vizituar Shtëpinë e Bardhë 200 herë gjatë muajve të parë të presidencës së Bushit. raporte të gjerë të lajmeve.

  Pra, a ishin kontaktet e Abramoff aq të larta? Në atë nivel ju nuk keni pothuajse asnjë ndëshkim për drogimin dhe prostitucionin e fëmijëve. Ky klub i përket z. Poot dhe Kat. "Me mashtruesit që kapin hajdutë" ishte arsyetimi i dobët i pedofilit Micha Kat. Të gjithë një tenxhere të lagur atje në atë Kabal hebre.

  http://www.tomflocco.com/fs/AbramoffSexSpyRing.htm

 7. Mbetet një mister i madh që dikush (Z. Kat) mund të flasë publikisht për një person / deputet në një kanal YT pa asnjë problem

  Unë po flas për fjalët e Ornadit të Lordit Kat në minutën 2 5

  http://www.youtube.com/watch?v=pKUdfcub150

  Tomas Ross foli për vigjilencën e TV në TV West rreth V v / d G ku një fjalë e vogël ishte e mjaftueshme për një komplot të madh, një shaka,
  Z. Ross, ç'të themi për mungesën e ujit të kuq në foton e vetme në dispozicion të publikut të dyshuar se vrau Van Gogh në Linaeusstraat, na jep një përgjigje? Të qëndroj i vërtetë për faktet

 8. Por a është Demmink tani apo jo pedofil

  • 200% fajtor Trebor

  • Pyetja nuk është nëse Demmink është pedofil. Nëse dikush bie dakord të bjerë për djemtë e rinj, pyetja është nëse vëmendja nuk fokusohet qëllimisht në Demmink, pikërisht për të krijuar lojën me Poot dhe kështu buxhetet e zeza. Shkurt, kjo ndodh me njohurinë e Demmink dhe gjyqësorit.

   Shikoni faktet: të ashtuquajturit luftëtarë të pedofilisë si Kat dhe bashkëpunëtorët punojnë së bashku me dikë që personalisht i ka tharë fëmijë dhe i ka lejuar ata të abuzohen nga njerëz të rangut të lartë. E quaj të keq me të keqe më të madhe. Po flas për bashkëpunimin e hapur me Jack Abramoff.

   Është 1 lojë e madhe e paracaktuar. Mendoni për AIPAC në SHBA.

 9. familja Poot: këmbët e njerëzve, "qëndron dhe jo një këmbë për të qëndruar në këmbë (pa këmbë në tokën" chiphol "), mirë që ka njerëz të cilët janë të dy këmbët në tokë.

GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër