Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

Shitja e shpirtit tuaj ndaj Satanait, çfarë është ajo dhe çfarë jep ajo?

Shitja e shpirtit tuaj ndaj Satanait, çfarë është ajo dhe çfarë jep ajo?

Fundjavën e kaluar kisha një mik që po vizitonte. Pas një kohe ne filluam të provojmë disa shkëmbinj nënujorë të daulleve në kit tim modest daulle. Ai më kishte treguar disa teknika Nicko McBrain, bateristi i Iron Maiden. Duke provuar këtë në mbrëmje, shkova të shoh se çfarë do të shikojnë koncertet e Iron Maiden në YouTube. Sigurisht që e njihja grupin, por kur zmadhoni, shpesh ju vijnë në zbulime që nuk bëni nëse dëgjoni vetëm pak në kalimin e një kënge në radio. Shumë shpejt u bë e qartë për mua se Iron Maiden është Satanizmi i pastër. Kur vendosa të jap tekstin e numrit hapjen e një koncert nga 2014 Unë u befasova shumë. Kënga 'Moonchild' paraqet haptazi ritualet e flijimit të fëmijëve që i përkasin Satanizmit. Një pjesë e vogël jashtë tekstet që duhet të qartësojë lexuesin e vëmendshëm: "A janë demonët, Luciferi është emri im."Dhe sigurisht dhjetëra mijëra njerëz po këndojnë bashkë me të. Për shumë njerëz, përfundimi se një flijim fëmije është diskutuar këtu mund të jetë shumë i kërkuar, por atëherë ata njerëz ende nuk e dinë shumë pak për satanizmin. Rastësisht, feja gjithashtu flet për sakrificat. Në librin biblik të Zanafillës, Perëndia e vë Abrahamin në provë dhe i kërkon të sakrifikojë djalin e tij të madh. Abrahami me dëshirë dëgjon këtë, derisa libri të përshkruajë se si ndërhyn Perëndia. Pavarësisht nga pyetja nëse Bibla nuk është një rrjet sigurie dhe është i bazuar në shumë të vërteta, është e mrekullueshme që kjo kërkesë nuk perceptohet si e çuditshme nga Abrahami në shkallën e parë. Rastësisht, Perëndia i Biblës gjithashtu sakrifikon birin e vet. Parimi i sakrificës së fëmijëve është i pastër Luciferian ose Satanist. Dhe nuk mendoni se kjo është diçka nga mijëra vjet më parë. Kjo ndodh këtu dhe tani në shekullin 21. Sakrifica e të parëlindurit është një dëshirë e sundimtarit të këtij burgu të matricës.

Numri po shpërthen Aleister Crowley simbolizmi. Në fakt, sipas mendimit tim, idetë e Crowley nuk ndryshojnë aq shumë nga Talmudi i popullit hebre. Crowley vetëm e vendosi atë në një paketë të popullarizuar dhe e bëri atë në dispozicion për të gjithë. Satanizmi është bërë i zakonshëm, ashtu siç ndodh dhe kushdo që dëshiron mund të hyjë tani në këtë fe të re. Muzikantët e mëdhenj në tokë ishin të gjithë përkrahësit e Crowley. Ne mund të themi me siguri se të gjithë në industrinë e muzikës mund të thyejnë vetëm nëse ai / ajo ia ka shitur shpirtin e tij Satanit. Madonna është një shembull tipik i dikujt që vepron si prift i lartë në kultin e Saturnit (Satanizmi). Shfaqjet e saj shpërthimi i simbolizmin. Por jo vetëm Madonna; kudo që të shikoni mund të shihni adhurimin e Satanit dhe simbolet e ndriçimit. Atribuimi i asaj simbolizmi në 'ndriçim' nuk është në të vërtetë tërësisht korrekte, sepse ndriçimi është vetëm shtresa e lartë e një shoqërie sekrete brenda kultit të madh të Saturnit që mban këtë tokë në kthetrat e saj në emër të arkitektit të madh Lucifer. Strukturat e fuqisë piramidale përmbajnë shumë shoqëri dhe kalorësi. Në fund të fundit, shtresat e larta janë të gjithë pasardhësit e gjakut të faraonit nëpërmjet linjës së Abrahamit. Në fakt, të gjitha prej tyre janë të gjakut hebre apo më tepër egjiptian, me të cilat këto gjakra mbahen të pastra përmes inbrezimit. Të gjithë udhëheqësit botërorë; shtresa të larta të industrisë së muzikës dhe filmit; shtresa të larta të feve; shtresat e larta të biznesit; shtresa të larta në shkencë, udhëtim në hapësirë ​​dhe ti e emërove; janë pasardhës të linjave të fobisë. Ata janë njerëz hibridë që nisin njerëz të zakonshëm brenda kultit të Saturnit. Njerëzit që nuk vijnë nga linjat e gjakut mund të përfitojnë nga blloku i fuqisë së Luciferit që shkon 'tendë e matricës'. Ata mund ta shesin shpirtin e tyre te djalli (djalli, duke qenë Satanai, duke qenë arkitekti i madh i kësaj flluskë matrike). Vetëm të hyni "shitur shpirtin tim te djalli" në YouTube dhe do të merrni një pasqyrë të mirë.

Arsyeja për të cilën flas për njerëz hibrid është e fshehur në faktin se flluskë matrike në të cilën jetojmë është e mbuluar me shtresa të shumëfishta. Shtresa të shumëfishta dimensionale. Jemi mbajtur në shtresën më të ulët tre-dimensionale në kohë dhe hapësirë. Ka edhe "qenie" që jetojnë një dimension më të lartë. Speciet hibride kontrollojnë tokën në emër të arkitektit të madh; në emër të Luciferit. Në fund të fundit, megjithatë, realiteti i matricës në të cilën jetojmë është një flluskë në vazhdën e pafund të krijimit të pathyeshëm. Kjo flluskë ka nevojë për ushqime të reja (sapun të ri) çdo herë për të mbajtur tensionin sipërfaqësor. Flluskë natyrisht nuk duhet të shpërthejë. Energjia shpirtërore që duhet të korrret nga njeriu (nga speciet hibride) e mban flluskën të gjallë. Jashtë flluskës, megjithatë, shpirti njerëzor është pjesë e detit të pafund; fuqia hyjnore krijuese e pafundme. Se Perëndia që e lejoi arkitekun e madh të krijonte atë flluskë dhe të joshur shpirtrat brenda flluskës, gjithashtu mund të bëjë që flluska të zhduket përsëri në 1x. Luciferi, arkitekti i madh i flluskës (që unë e quaj matricën Saturn), është përgjegjës për këtë flluskë testimi të shpirtit. Ai ndërtoi flluska. Një flluskë e përbërë nga shtresa të shumëfishta dimensionale. Për shembull, në disa shtresa ekziston iluzioni i engjëjve dhe demonëve. Këto mund të shfaqen në shtresën tridimensionale të shpirtrave që kanë një vetëdije zgjimi, në mënyrë që ato të mund të mbahen në frikë ose në "vetëdije" fetare dhe kështu të mbeten të akorduar në frekuencën e rrjetit matricë-WiFi. Lucifer gjithashtu krijoi iluzionin e qiellit dhe të ferrit brenda atyre shtresave të flluskës. Në fakt, ai krijoi flluskën në imazhin e detit të pafund të hyjnisë; ai vetëm nuk ka fuqi ekskluzive në këtë. Në të, fuqia ndahet me të gjithë shpirtrat e lirë. Në të çdo shpirt është një pikë uji në detin hyjnor dhe koleksi i pikave formon detin nëpërmjet kohezionit të ndërsjelltë. Pse atëherë Perëndia (deti i vetes) i lejoi Luciferit të krijonte një flluskë është një pyetje e mirë. Dhe a është Luciferi jo vetëm një pjesë e detit? A nuk është Lucifer vetëm një pjesë e fuqisë kolektive hyjnore? Kjo mund të jetë vetëm përfundimi i duhur. A mund të jetë që flluskë e matricës është një provë për shpirtin, pasi keni nevojë për errësirë ​​të dini se çfarë është drita?

Natyrisht, duhet të pranoj që unë jam thjesht arsyetues filozofik dhe nuk mund të dal me tekstet fetare për ta vërtetuar këtë. Unë me siguri nuk do të zgjedhja tekstet fetare, sepse ato tekste i përkasin këtij iluzioni matrikse dhe janë të shkruara, sepse ne mund të përjetojmë ose ndiejmë ato shtresa flluske dimensionale më të larta. Shpirti njerëzor është i tunduar të qëndrojë brenda asaj strukture të shtresës flluskë të matricës. Gjëja më e mirë që mund të bëjmë është të kthehemi në det që rrethon flluskën. Ndoshta 'një flluskë në një det' nuk është një alegori aq e mirë, sepse presioni do të bënte së shpejti shpërthimin e flluskës. Në këtë kontekst, një flluskë në ajër, si një flluskë flluskë e fëmijëve, do të ishte një krahasim më i mirë.

Pse e mapoj gjithë këtë? Kjo qëndron në faktin se ne mund të shohim kudo rreth nesh se ekziston satanizmi. Në fakt, ne mund të vëzhgojmë kultin e Saturnit të gjithë rreth nesh në simbolizëm, në filma, në muzikë, në logot e kompanisë dhe në simbolizmin fetar. Kjo mund të mohohet, por kjo mund të krahasohet me një shëtitje nëpër natyrë dhe duke mohuar se e gjelbërta është një ngjyrë e zakonshme në natyrë. Simbolizmi është detyrimisht i detyruar mbi ne. Ju nuk duhet të dukeni shumë mirë. Prandaj, ne mund të themi me siguri se kulti i Saturnit (Satanizmi) ka mbivendosur veten në pozita kyçe në shoqëri. Kënga Katy Perry shpjegon ky film nga sa shiti shpirtin e saj te djalli. Djalli është atëherë në gjuhën e satanit dhe Satani është arkitekti i madh i kësaj flluskë matrice. Prandaj, duket se 'shitja e shpirtit tuaj' është një hap drejt suksesit. Ne po flasim për suksesin brenda asaj flluskë. Ky arkitekt i madh është shefi brenda asaj flluskë; Luciferi / Satanai. Për ta mbajtur flluskën, Luciferi gjithmonë ka nevojë për fuqi krijuese. Tensioni sipërfaqësor i flluskës (shumëdimensionale shtresë) duhet të mbetet e niveluar. Kjo kërkon sakrifica shpirtërore. Këto sakrifica shkaktojnë fuqinë krijuese të shpirtit në rrjedhën e flluskës dhe mbajnë kohezionin (në imazhet). Sakrifica e fundit është vrasja e një fëmije të sapolindur, sipas studimit të Satanizmit. Por kjo sakrificë me sa duket i bën njerëzit të gatshëm. Ka shumë për kthim. Ai jep pasuri brenda kësaj matrice. Ai jep një garanci për një jetë të lumtur. Madje jep një garanci për jetën e përjetshme. ray Kurzweil dhe miqtë e tij janë tashmë në ndërkohë për të ndërtuar nëpërmjet teknologjisë nano. Në 2045 ne jemi të pavdekshëm brenda kësaj matrice. Dhe nëse e keni shpenguar shpirtin tuaj nëpërmjet fesë ose drejtpërdrejt në kultin e Saturnit është atëherë vetëm për ndonjë gjë. Ju do të shpërbleheni brenda kësaj flluskë; brenda këtij iluzioni ilustrues; brenda këtij rasti.

Pyetja e madhe është, sigurisht, nëse duam të mbajmë brenda një iluzioni; nëse duam të mbajmë brenda kësaj flluskë. Nëse e dimë se shpirti ynë është pjesë e Zotit jashtë asaj matrice dhe për këtë arsye është i plotfuqishëm dhe krijues, atëherë nuk duam të qëndrojmë brenda kësaj flluskë? Çështja është se shpirti ynë është ende i lidhur me origjinalin e saj jashtë matricës. Pjesa që ka zbritur brenda matricës është, siç ishte, përmes ngatërresë kuantike lidhur me origjinalin. Rrjeti i matricës WiFi, megjithatë, e mban transmetuesin / marrësin tonë jashtë asaj frekuence, brenda së cilës mund të përjetojmë ngatërresën kuantike. Frika, problemet, sëmundjet dhe të gjitha llojet e gjërave të tjera brenda kësaj matrice mbajnë gjëndrën pineale, por edhe ADN-në tonë, të përafruar me frekuencën e matricës. Ky kod software i këtij iluzioni të flluskës duhet të sigurojë që ne të kufizojmë ngatërresën kuantike me burimin tonë të shpirtit në al- uji / ajri që rrethon flluskën kudo - harruar ose nuk ka më përvojë. Nëse e shisni shpirtin tuaj tek arkitekti i Saturnit (Satani), shpirti juaj nuk ka më nevojë të mbahen larg këtij ngatërresa kuantike nëpërmjet frikës dhe problemeve; ju e keni braktisur vullnetarisht vetë. Kjo hap rrugën për sukses në këtë iluzion të matricës. Kjo mund të jetë shumë joshëse, por mos gaboni; ju zgjidhni të heqni dorë nga liria e vërtetë jashtë asaj flluskë. Problemi i madh për Satanain, Luciferin dhe të gjithë adhuruesit e tij brenda kësaj matrice është se ata e dinë se fuqia hyjnore që rrethon matricën do të jetë gjithmonë më e fortë. Ata mendojnë se nëse sjellin vetëm miliona sakrifica të gjakut, muri i sapunit do të mbetet mjaft i trashë për të përjetuar atë bllok pushteti brenda asaj flluskë përgjithmonë. Por vjen momenti kur ai iluzion prishet. Flluskë do të shpërthejë. Gjithnjë e më shumë njerëz po zgjohen. Zgjimi i vërtetë, në të cilin njerëzit përjetojnë ngatërresën e tyre kuantike me shpirtin e tyre jashtë matricës, po ndodh tani. Kjo ngatërresë kuantike do ta bëjë shpërthimin e flluskës brenda dhe jashtë. Pastaj ne jemi kthyer në fuqinë krijuese. Atëherë ne e dimë se drita është më e mirë se errësira; se krijimi është më i mirë se shkatërrimi; atëherë shpirti është i plotë dhe ne jemi krijues përsëri. Mos lejoni që shpirti juaj të tundohet në pasuri dhe sukses brenda këtij rasti; Shkoni të përjetoni ngërçin tuaj të vërtetë të shpirtit-kuantik dhe ndihmoni për ta bërë shpërthimin e flluskës.

Lista e lidhjeve burimore: lyricsfreak.com, Wikipedia.org

Të gjitha aksionet 367
468 ad

72 Comments

 1. Babil

  "Ju mbyllni letrën tuaj rreth" forcës hyjnore "duke mos e ditur se të gjithë gërmuesit e Satanait të gjitha shqetësimet për sekte lindin nga feja dhe perënditë e tyre. Dhe "fuqia hyjnore" nuk është asgjë më shumë se të besosh në ndonjë lloj besimi (sekti) dhe kjo është ajo që njeriu shkon poshtë.

  Çfarë ka rëndësi në cilën "matricë" të shkoni aq kohë sa besoni në fuqitë hyjnore?

  • Mirë, mund të kisha mundësi të zgjedhja fjalë të tjera atje, por duhet të kuptosh se çfarë dua të them nga rrëfimi.

   • Shumë keq, sepse tani ju hedhni gjithçka në hyjnore.

 2. Termi i duhur në industrinë e muzikës është "Rain Man".

  https://youtu.be/SvJmpSgeNMU?t=2m28s

 3. Kjo tashmë filloi me Mozartin. Mozart ishte një mason dhe anëtar i Illuminati Satanist Weisshaupt (Rothschild) të cilët ishin përgjegjës për gjithë karrierën e tij. Pas Mozart me punën e tij e origjinale "Die Zauberflöte" shumë nga shkolla u shemb dhe kështu të shitur në krahasim me të bandës Weisshaup / Rothschild ishte shpejt ndodhur atij dhe ai u vra / helmuar nga mënyra Illuminati në jezuit. Me sa duket nuk ka qenë kurrë ndryshe në botën e muzikës !!
  Burimi duke përfshirë Juri Lina në "Nën shenjën e Akrepit" p.32
  https://donquijotte.files.wordpress.com/2014/12/under_the_sign_of_the_scorpion_by_juri_lina.pdf

  • Bëhet fjalë për "sinagogën e Satanit". Khazarët !!! Hebrenjtë e rremë që përbëjnë 85% të judaizmit aktual.
   Të njëjtat Khazaartjes nga Kaukazin e Veriut që erdhën pas pushtimit të territorit të tyre nga Mongolët si mercenarë me klanin Khan (pasardhësit e Genghis Khan) kur Mongolët pushtuan Europën në lidhje 1200 AC. Ata u përzien dhe morën përsipër metodat djallëzore dhe të ashpra të luftimit nga i njëjti fis Khan. Cohen është një emër Mongolian që rrjedh nga Kani.

  • @ Faleminderit Done. Unë tashmë e dinte thashethemet, por tani me këtë artikull nga @Martin dhe komentin tuaj këtu të gjitha bëhet shumë më e qartë !!! ???? ???? ????

 4. Komplimente për ju që po studioni këtë lloj biznesi dhe ndani udhëtimin tuaj me lexuesit tuaj këtu.

  Unë kam qenë i interesuar për këtë lloj biznesi për disa kohë. Ja si e kuptoj tani.

  Në fund të fundit, gjithçka është vetëdije. Ashtu si drita e dukshme është vetëm një interval i caktuar i frekuencave brenda një spektri shumë më të madh, realiteti fizik është gjithashtu vetëm një interval i caktuar i frekuencës së ndërgjegjes. Shihni edhe këtë artikull: http://achterdesamenleving.nl/fysieke-realiteit-is-een-vorm-van-bewustzijn/

  Si njerëz, ne kemi një pjesë të vetëdijes në serinë e frekuencave të realitetit fizik. Realiteti fizik ka një numër karakteristikash specifike, njëra prej të cilave është loja e mbijetesës. Dhe me atë lojë të mbijetesës edhe dualizmi, e mira ose ajo që është e dobishme për mbijetesë dhe të keqen apo ajo që dëmton mbijetesën. Më shumë për këtë ndoshta në: http://achterdesamenleving.nl/het-begin-en-einde-van-goed-en-kwaad/

  Në një kuptim të caktuar, vetëm vetëdija jonë në realitetin fizik mund të manipulohet përmes lojës së mbijetesës. Dhe në vend të së drejtës dhe të gabuarës, mund të jetë më mirë të quhet e preferueshme apo jo.

  Por në fund, ne mund ta japim lirinë tonë dhe kjo është e mundur vetëm nëpërmjet asaj që ne besojmë dhe mendojmë. Dhe kjo është ajo që kjo matricë po përpiqet të bëjë, për të vazhduar mendimet dhe besimet tona të vazhdueshme që sa më shpejt që ne të besojmë këtë, ne e mohojmë fuqinë tonë krijuese.

  Deri më tani kontributin tim peni. ????

 5. http://www.dumpert.nl/mediabase/6644682/b5f55b49/sssssst.html
  disa foto të këndshme jo se t është e vërtetë, por vetëm për të treguar se teknologjia është atje

  • Është qartë një veprim për të tallur plotterin.
   Veprime të trishtuara, ata janë kaq të tmerruar nga komplotistët (mendimtarë të plotë) se ata duhet të dalin me këto gjëra.
   Në debatin për komplotet ata nuk guxojnë të shkojnë, sepse ata e humbin atë në të gjitha frontet, kështu që ata e bëjnë atë me fotografi, për vizitorët imbecile të dumbertit.

 6. Nuk është me të vërtetë e rëndësishme ose e rëndësishme për njeriun në lidhje me ekzistencën e Ddhe Satanit. Njeriu (i cili ka një kuptim të përbashkët) në vetvete (në fund) përgjegjës për të menduarit e tij / ndjenja, duke folur dhe duke vepruar dhe për këtë arsye përgjegjës të mos jenë të mashtruar, të mashtruar dhe të ngjashme, në qoftë se ai do të, natyrisht, pasi ne kemi një disa vullneti i lirë si fantazmat në këtë 3 5 D-kuptim-realitet për të zgjedhur jetën tonë "mirë apo e keqe, apo jetën tonë më shumë në një mënyrë gri" formë. Nëse kokat rrokulliset, kjo nuk është gjithmonë e "personal", por absolutisht të nevojshme, duke pasur parasysh situatën ne e gjejmë veten në këtë tokë dhe për të rivendosur "ekuilibër" dhe "ekuilibër", sepse nga atje ajo është më e këndshme për mendjen tonë / shpirtrat në këtë realitet iluzion për të punuar dhe të ngrihen për të endur "leckën / trupin tonë të lehtë".

  Që vjen në mendje, si një "njerëzore / frymë" sovran dhe të lirë e cila është rritur për të moshuarit, fëmijët dhe gratë dhe shoqërore të dobët, dhe e vërtetë për simpatizantët e tij / familje për të kryer kontratën dhe planin të urdhërojë për të vënë gjërat në tokë, asgjë për të frikës, kur ai ka kryer për të minuar skllavërinë në çdo nivel dhe në çfarëdo forme, (dhe, kur është e nevojshme, për të detyruar dhe lufton për të lidhur, kur ajo kërcënon del nga shtrati ose fshinë ka të jetë, shkurt, kur kufiri është tejkaluar dhe bilanci është kërkim i përgjithshëm), duke filluar të zbatojë atë në jetën e tij.

  Një komunitet i njerëzve që duan të jetojnë me etikë në solidaritet dhe forca e bashkuar është e lidhur me ekzistencën dhe njerëz të tillë kurrë nuk do të duhet të merren me deficite, të paktën, sigurisht jo të gjatë, ose deficite, pasi ka një kërkesë plotësohet nga komuniteti për janë. I cili është i lidhur me jetën dhe ekzistencën, në lutje, para se ai edhe duhet të luten, lutjet e tij të gjitha përgjigjet, të cilët keni hyrë në jetë, ka një lidhje me jetën, nuk ka mungesa dhe e gjen nuk bëhet padrejtësi.

 7. I dashur Martin (dhe lexues të tjerë),

  Për disa kohë unë kam qenë duke ndjekur artikujt e fundit që janë vendosur këtu dhe më vjen keq që shumë artikuj kanë shkruar për satanin dhe se ai ka botën në kthetrat e tij. Ju gjithashtu i referoheni "faktit" se ne njerëzit janë bllokuar në këtë botë / në një flluskë.

  Unë kurrë nuk kam planifikuar t'i përgjigjem asgjë, sepse nuk mendoj se kam kompetencat e nevojshme të nevojshme për të bindur një grup (të madh) njerëzish për të drejtën time. Epo tani që nuk është aq shumë qëllimi im, qëllimi im është t'u tregoni njerëzve një pamje të një perspektive të ndryshme, ashtu si ju Martin, ju doni njerëzit që vizitojnë faqen tuaj për të parë "anën tjetër të tregimit".

  Pavarësisht nga mungesa e disa kompetencave të mia, gjej se kam qënë i qetë për një kohë të gjatë dhe unë do të doja të ndaja vizionin tim, sepse unë mund të kontribuoj në këtë mënyrë dhe kam bërë atë që bëj në këtë mënyrë. m.

  Unë do të filloj duke paraqitur veten time; Unë jam një grua muslimane e lindur dhe e rritur në Holandë. Unë nuk do të shkruaj tërë historinë time të jetës këtu, por shkurtimisht dhe fuqishëm: për një numër vitesh kam qenë shumë i zënë duke u zhytur në fenë time të bukur; Islam.

  Tani shumë prej jush ndoshta do të ndalojnë leximin dhe të menduarit 'a keni një që dëshiron të na bindë'. Ndërkohë kam thënë se qëllimi im nuk është që të bind njerëzit, por për të ndarë vizionin tim, atë që veproni me të, mund ta dini vetë.

  Dua të filloj me vargun e mëposhtëm nga Kur'ani:

  "Dhe unë kam krijuar vetëm xhinët dhe njeriun që të më adhurojnë".

  (Sure Adh-Dhaarija: 56)

  Siç të gjithë e dinë, Islami u bën thirrje njerëzve të adhurojnë vetëm Perëndinë, pa bashkëpunëtorë dhe të besojnë se Muhamedi (paqja qoftë mbi të) është shërbëtori dhe lajmëtari i Perëndisë.

  Pse të filloj me këtë është sepse ky është qëllimi i një jete muslimane, ose më mirë; duhet të jetë, sepse sot fatkeqësisht shohim se shumica e njerëzve që janë muslimanë nuk e dinë se pse janë vërtet.

  Duke thënë këtë, unë dua t'iu përgjigjem së pari diçkaje që kishit postuar vitin e kaluar (e di që është shumë vonë, por ndonjëherë thënia është "më mirë vonë se kurrë"):

  Me komentin tuaj të parë: vlerësuar mirë. Qëllimi ishte të stimulonte njerëzit që të guxonin të mendonin jashtë kutisë së tyre të njohur dhe të pyesin veten përse ata janë aq të bindur se besimi i tyre është besimi i vërtetë.

  Ndoshta nëse e lexoni këtë në një mënyrë të tillë që është e njohur për ju. Unë, një grua muslimane e bindur, e kuptoja mirë atë që ju thoni këtu; për të parë nëse njerëzit janë vërtet të bindur për besimin e tyre nëse ata janë në 'anën tjetër'. Kjo më solli disa kohë, por ishte sfida për të sfiduar besimin tim. Doja të merrja këtë sfidë, mendova për ditë të tëra, vetëm doli të mbetej çdo herë, sepse si duhet ta sfidoj të vërtetën? Pyesja veten se si mund ta bëja këtë derisa arrita në përfundimin se kjo është diçka që është e pamundur. Është sikur të numërosh nga 10 derisa të përfundosh në 3,2,1 dhe 0 .... dhe pastaj vendosni një tjetër 0 pas 1. Kjo nuk ekziston. Unë do të doja të ju falënderoj për njohurinë që kam marrë nëpërmjet kësaj pyetjeje. Unë mendoj se kjo ka qenë shumë vendimtare për mua të postoni këtë këtu.

  Tani do të doja të adresoja disa çështje thelbësore:

  - Ju shkruani se kjo botë është në të vërtetë një burg
  ndoshta ju tani presin që unë të hedh poshtë këtë, por kjo është plotësisht e vërtetë.

  Ebu Hurejra ka raportuar se Muhamedi i tha atij paqe: "Bota është një burg për një besimtar dhe një parajsë për një jobesimtar."

  (burim: sahih muslim për më shumë informacion në lidhje me këtë koleksionist të traditave që unë i referohem http://hadithvandedag.nl/verzamelaars )

  Në njëfarë mënyre, edhe ju jeni besimtarë (edhe pse nuk jeni musliman), kështu që është e kuptueshme që mendoni kështu.

  - Për më tepër, ju keni shkruar: Perëndia i Biblës dhe të gjitha fetë e tjera është Saturn. Ne kemi qenë të mashtruar për shekuj me radhë.

  Kjo është e gabuar. Kjo djallër mbizotëron në këtë botë, të gjithë e dimë këtë dhe e shohim atë rreth nesh, por Satani nuk është Perëndi dhe fuqia e Satanait është e nënshtruar ndaj fuqisë së Perëndisë.

  Zoti thotë në Kur'an: "Ai (Iblisi) tha:" Për shkak se ti më ke bërë të gaboj, unë do t'i pengoj ata në shtegun tënd të drejtë. Pas kësaj unë do t'u vijë atyre, para dhe prapa tyre, nga e djathta e nga e majta e tyre, dhe nuk do të gjeni shumica e tyre si mirënjohës ".

  (Sure el-Acraaf: 16-17)

  Siç thuhet në interpretimin: shumica e tyre

  Jo të gjithë në tokë janë përkrahës të djallit.

  - Diçka që dua të them për një kohë të gjatë është se gjithçka tani duhet të racionalizohet nga shkenca nëse dikush dëshiron të pranojë diçka për të vërtetën.
  Kur'ani ka ardhur me shumë fakte shkencore që në kohën e paqes së Profetit Muhamed qoftë mbi të, kur nuk ekzistonte asnjë teknologji, në mënyrë që të nxjerrim mësime. Është e mrekullueshme që në një varg ajetesh, si ajeti i dytë nga Kurani, hapja fillon me fjalë për të cilat ne nuk e njohim kuptimin, nuk kemi interpretimin e saj, sepse nuk mund të përkthehet. Ajeti i dytë i Kuranit fillon me shkronjat arabe 'a, l dhe m' dhe shprehet si alif lame miem. Nuk e dinim kurrë kuptimin e kësaj, edhe mësuesi i mësuesit, profeti Muhamed, nuk e dinte kuptimin e këtyre fjalëve. A nuk është e mrekullueshme që Perëndia shkruan diçka në librin e tij se shërbëtorët e tij nuk e dinë kuptimin? Pse do ta kishte bërë këtë?

  Përgjigjja është shumë e thjeshtë: ne njerëzit nuk jemi superior, kemi një kuptim të kufizuar që nuk mund të përmbajë gjithçka dhe që ne duhet ta pranojmë këtë. Unë veçanërisht dua të theksoj këtë të fundit. Perëndia është i Plotfuqishëm, njeriu nuk është, Perëndia është i Gjithëdijshëm, njeriu nuk është. Kjo nuk është si ne u krijuam, nuk u krijuam për t'u ulur prapa gjërave që nuk mund të përmbajmë, as ky nuk është as synimi ynë. Qëllimi i jetës sonë është të adhurojmë Perëndinë dhe me anë të këtyre fjalëve 'alif laam miem' na përkujtojmë këtë fakt.

  Ajo që po përpiqem ta bëj të qartë me këtë është se ne si njerëz duhet të pranojmë se ka gjëra përtej kuptimit tonë dhe kjo tashmë është një provë / provë në vetvete. Kjo botë është një provë, dhe në Ahiret do të marrim rezultatet tona.

  Ka ende shumë gjëra që unë dua të shkruaj, por që mund të jetë në të ardhmen.

  Ajo që ende dua ta lëshoj janë dy videot e mëposhtme që më kanë impresionuar shumë dhe dëshiroj ta ndaj me ju

  https://www.youtube.com/watch?v=Wdhk2y6zFg4 (qëllimi i jetës)

  https://www.youtube.com/watch?v=FHb5QKQcC2s (shpjegim i bukur dhe shumë mbresëlënës i disa ajeteve nga Kur'ani)

  Dua të përfundoj me fjalët e mëposhtme:

  Zoti thotë në Kur'an:

  18: 57 E kush është më mizor se ai që këshillohet me argumentet e Zotit të vet, kurse ai largohet nga ajo dhe harron atë që kanë bërë duart e veta? Vërtet, Ne kemi vënë në zemrat e tyre një vello, kështu që ata nuk e kuptojnë atë, dhe në veshët e tyre shurdhim. Dhe nëse i thirrni ata në Udhëzim, ata kurrë nuk do të udhëheqin në drejtimin e duhur.

  Tani do të përdor të njëjtat fjalë si ato të Martinit, apo më mirë fjalët e matricës "Unë mund t'ju tregoj vetëm derën ..."

  Nëse ka gjëra që nuk janë të qarta, dëshiroj ta dëgjoj këtë.

  Ajo që unë dua, në qoftë se unë nuk kanë ku të përgjigjen humbur, atëherë është vetëm mua, jo e vërteta, njohuritë e mia është e kufizuar, por unë (dhe për të mbajtur) një student i dijes dhe unë jam duke u përpjekur për të zgjeruar njohuritë e mia si mirë nëse mundem.

  Met vriendelijke groet,

  Fideen

 8. Hej @ Martini, vetëm bëni shkëmbinjtë tuaj, Midsummernight Lounge 2015 Heerlen, Liquid Spirit, sallë pritjeje, Lule e Jetës, Shpirti Biseda, Unë të shoh ty!

  https://bradleyloves.wordpress.com/2015/03/16/the-trap-where-it-is-what-it-looks-like/

 9. Pikërisht ka një bollëk të plotë të gjithçkaje. Një bollëk lufte dhe një bollëk të paqes. Është dhe dhe jo ose ose. E gjithë spektri ose polarizimi i secilës lëndë mund të hulumtohet. Nga vetëdija fizike, realiteti fizik është një lloj syze realiteti virtual që është ngritur dhe ku gjëra të tilla si koha dhe hapësira janë të pranishme. Për ne, jo një homologe fizike, kjo është e gjitha emocionuese dhe shumë e gjallë. Ju mund të përjetoni gjëra që nuk janë të preferuara dhe gjëra që janë të preferuara. Por nga të dyja përvojat mësoni dhe rriteni. E keqja është, pra, asgjë më shumë sesa çështje që nuk janë të preferueshme dhe duke i mësuar ata mësoni se, ka kontrast dhe filloni të kërkoni diçka që duket më e mirë dhe më e kënaqshme.

  Prandaj, dualiteti është i nevojshëm për të krijuar kontrast. Dhe të dy negative dhe pozitive është duke përdorur veten për të përcaktuar drejtimin tuaj të ardhshëm.

  Shihni edhe këtë artikull: http://achterdesamenleving.nl/een-einde-aan-de-slavernij-deel-4-vrijheid-controle/

  Martin, ju dha më herët të thelloni ju në fetë abrahamish dhe ato karakteristika karakterizohen nga një dualizëm ekstrem. Gjithashtu fetë e shoqërisë sekrete janë shpesh të lidhura me këtë degë të feve. Kultura e Saturnit duket të jetë fort e bazuar në dualizëm dhe kjo është një lloj ndarjeje dhe sundimi në përvojën time.

  Në përvojën time, fetë Lindore janë gjithashtu shumë interesante dhe karakterizohen nga njohja e dualizmit, por pastaj duke u përpjekur të ngrihen mbi të. Pastaj ju përfundoni shumë më pak në kurthe të këqija amerikane. Ka vuajtje në botë, si mund ta tejkalosh këtë. Për sa kohë që jeni bllokuar në dualizëm, kjo është e pamundur.

  Alan Watts është një domosdoshmëri nëse doni të eksploroni më tej fetë e Lindjes. Ka shumë gjëra të këndshme që mund të gjenden në YouTube.

 10. Hi Martin, ajo që unë jam ende duke kërkuar para për të është; Çfarë ndodh me shpirtin e një fëmije të flijuar, dhe çfarë ndodh me shpirtin tuaj kur e shisni atë tek djalli?
  A është kjo pronë e djallit pas vdekjes? A jeni i humbur përgjithmonë? A jeni në dijeni të asaj që filozofia juaj ka të bëjë me këtë?

  • @Draw

   Asgjë nuk është përfundimtare; pas të gjitha, ajo është vetëm "matrica" ​​ose (në imazhet) "flluskë". Shitja e shpirtit tuaj ndihmon në ruajtjen e matricës; ashtu si shpirti i një fëmije sakrifikuese (i cili gjithashtu shërben si ushqim për speciet që rregullojnë matricën).

   Unë përfaqësoj vetëm idetë e mia; mendoni rreth saj (ndjehen intuitive) veçanërisht se si është.

  • Artikull i Bukur. Sillet e leksioneve të Ligjit Natyror nga Mark Passio janë gjithashtu shumë të vlefshëm.

   Për entuziast, faqja e internetit e tij mund të gjendet në:

   http://www.whatonearthishappening.com/

   Definitely vlerë një vizitë dhe ai ka shumë materiale video dhe podcast në dispozicion atje.

  • Toka është e mbyllur në rripa Van Allen.
   Asnjë formë jete e bazuar në ADN nuk del ose del jashtë.
   Përveçse nga një vrimë e krimbave.

   Me sa duket një entitet është burgosur në tokë që dëshiron të arratiset.
   Me sa duket ky entitet merr një nxitim.
   Pas mijëvjeçarëve të prapambetur me forcë, njerëzit në një dekadë të fundit janë marrë në një nivel hiper-teknik.

 11. akullore me qumësht, para një viti apo kaq shumë billborde të çuditshme në strehëzat dhe sendet e autobusëve.
  'Gëzoni udhëtimin, doni fundin'
  Pastaj shkoni google si një njeri i hutuar: 'images Enjoy the ride, love ending'
  Ejani kundër mut tuaj të sëmurë.

 12. "Mozart ishte Mason dhe anëtar i Iluminatit të Satanistit Weisshaupt (Rothschild) të cilët ishin përgjegjës për gjithë karrierën e tij."
  E njëjta gjë vlen edhe për Juri Lina në librin e tij "Nën shenjën e Scorpion" për Thomas Jefferson:

  Data: Sat, 25 Shkurt 2012 05: 35: 45 + 0100 (CET)
  Nga: "Robert M. Stockmann"
  Për: email-list
  Tema: Thomas Jefferson dhe kurora britanike

  Hi,

  Ka thashetheme për propozimin e parë për amendamentin e 13th i cili u hartua me sa duket gjatë vitit 1804 ose 1805. Pas Presidencës Jefferson për 60 vitet e ardhshme, asgjë nuk ishte hartuar. Pastaj në ndryshimin 1865 13th është kaluar në heqjen e skllavërisë si pjesën e parë të aktit për rindërtim, e cila ka këmbë deklaruar si pjesë më shkatërrues të legjislacionit të miratuar mbi shtetet jugore ndonjëherë. Propozimi i parë Hartuar për ndryshimin është 13th Megjithatë thuhet të ketë qenë diçka krejtësisht të ndryshme: Askush nuk mban një titull i fisnikërisë do të lejohet në shiritin si një Esquire QC, avokat apo Avokati Avokat.

  Për një diskutim interesant mbi këtë temë dëgjoni transmetimin e radios ose vyzygothraw.com me The Informer dhe James Montgomery:

  Shpërthimi i miteve: Informatori dhe James Montgomery
  vyzygothraw dot com / audio3.html

  Shkrimi i Informatorit dhe Urdhri i Librit:
  thinkorbeeates dot com / informator / index.html

  Shkrimet e Montgomery:
  thinkorbeeates dot com / informator / mont.html

  Shkarko audio: vyzygothraw dot com / audio / raw11-12.mp3

  Për të marrë atë që ndodhi në Informatorin në 1992 tek Biblioteka e Universitetit Chapel Hill të Detit të NC dhe amendamenti 13th. Nga 1802 në 1860 botuar Ligj-libra përmbanin origjinal ndryshimin 13th. Pastaj nga 1840 në 1868 jo një libër i vetëm përmbante një amendament 13th. Dhe pas 1870 të gjitha librat e publikuar ligjin subjekt i ndryshimit të rregulluar 13th që trajtohen heqjen e skllavërisë.

  Çfarë është më poshtë është një skenar i mundshëm i asaj që ndodhi dhe pse.

  Pra, kush kishte regjistrime në Librin e Kongresit dhe sa e çuditshme ishte që në 1814 tërë koleksioni i Bibliotekës së Kongresit ishte djegur?

  "http://en.wikipedia.org/wiki/Library_of_Congress

  Thomas Jefferson luan një rol të rëndësishëm në formimin e hershëm të Bibliotekës, duke nënshkruar në janar 26, 1802, ligjin e parë që përcakton strukturën e Bibliotekës së Kongresit. Ligji është funksioni zyrtar i bibliotekarit ose i Kongresit dhe është Presidenti i Bibliotekës së Holandës. [4]

  Biblioteka e Kongresit u shkatërrua në gusht 1814, kur pushtimi i trupave britanike i vuri zjarr ndërtesës së Kapitolit dhe bibliotekës së vogël të vëllimeve 3,000 brenda. [4]

  [4] BIBLIOTEKA E KONGRESIT, 1800-1992
  http://www.loc.gov/loc/legacy/loc.html"

  Gjithashtu interesante është blerja e Luizianës që ndodhi gjatë presidencës së Thomas Jefferson:

  http://en.wikipedia.org/wiki/James_Wilkinson
  "Shërbimi 4.3 nën Presidentin Jefferson

  Wilkinson mbeti zyrtar i lartë i Ushtrisë së Shteteve të Bashkuara nën presidencën Thomas Jefferson. Së bashku me guvernatorin William CC Claiborne, Wilkinson ndau zotërimin e nderit të blerjes së Luizianës në emër të Shteteve të Bashkuara në 1803. Në këtë kohë, Wilkinson ripërtëriti marrëdhënien e tij tradhëtar me zyrtarët kolonialë spanjollë, duke u ofruar atyre këshilla se si të përmbajnë zgjerimin amerikan në shkëmbim për rivendosjen e pensionit të tij. Ndër të tjera, Wilkinson informoi spanjollët për objektin e ekspeditës Lewis dhe Clark. "

  Thomas Jefferson u lidh me nënën e tij me familjen Randolph, familjen më të rëndësishme të plantacioneve të Virxhinias. Dhe kështu ndodhi që aksi 1st Shtetet e Bashkuara Sekretari i Shtetit, nga marsi 22, 1790 në dhjetor 31, 1793, gjatë presidencës së George Washington, Jefferson kishte arritur, mjaft interesante, nga Edmund Randolph në janar 2, 1794, një post që Edmund hero vetëm për një vit deri në gusht 20, 1795. Nga 1795 në 1797 Jefferson mbetet jashtë zyrës publike, me shumë gjasa për të studiuar dhe shkruar:

  "Ai shërbeu si delegat nga shtatori 26, 1776 deri në qershor 1, 1779, ndërsa vazhdoi lufta. Jefferson ka punuar në Revizionin e Ligjeve për të pasqyruar statusin e ri të Virxhinias si një shtet demokratik. Me heqjen e parëlindjes, Krijimi lirinë e fesë, dhe për ofrimin e edukimit të përgjithshëm, ai shpresonte për të bërë bazën ose "qeveri republikane." [51] Përfundimi Kishën Anglikane si shtet (apo krijuar) fe ishte një hap i parë. Futet Jefferson tij "Bill për themelimin Liria fetare" në 1779, por kjo nuk u miratua deri 1786, ndërsa ai ishte në Francë si ministër i SHBA. [52] "

  Zakonisht ky është akti i francez Revolucionare-së si Voltaire dhe Rousseau, e përdorur për imtësisht deconstruct dhe shkatërruar monarkinë franceze, në kohën e dreq më të madhe të Monarkisë Britanike dhe Perandorisë.

  Pastaj në Mars 4, 1797 Jefferson bëhet 2nd Vice President i Shteteve të Bashkuara, duke shërbyer nën John Adams. Ky post ose nënkryetar vazhdon deri në mars 4, 1801, kur ai zgjidhet Presidenti 3rd i Shteteve të Bashkuara. Pozita e nënpresidentit Thomas Jefferson i jep Aaron Burr, i cili më vonë do të bëhet i njohur së bashku me James Wilkinson, si tradhtarët më të mëdhenj që kanë qenë ndonjëherë në detyrë. Kjo është e gjitha në lidhje me blerjen e Luizianës, e cila është vendi më i madh ndonjëherë nga Spanja në Francë, por u shit, për $ 3 milion në ari, si një paradhënie, për Presidencën e Jeffersonit. Kështu, për një milion $ 3 milion Franca nuk u plaçkit nga prona më premtuese e Luizianës dhe asetet e plantacioneve, por kishte humbur edhe kompaninë franceze të Indisë Lindore gjatë Revolucionit Francez. Skandali mashtrues i Likuidimit kishte filluar në 24 Gusht 1793, dhe konfiskoi në mënyrë të posaçme kompaninë franceze të Indisë Lindore ... Shih gjithashtu http://en.wikipedia.org/wiki/French_East_India_Company

  Kjo është padyshim Mbretëria dhe Perandoria Britanike.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Louisiana_Purchase

  "Financimi:

  Qeveria amerikane ka përdorur $ 3 milion në ari si një paradhënie dhe Franca për blerjen. Më parë atë vit [1803], Francis Baring dhe Kompania e Londrës u bënë agjenti zyrtar i qeverisë amerikane në Londër. Për shkak të kësaj pozite të favorizuar, SHBA-të e kërkuan firmën Baring për të trajtuar transaksionin. Djali i Francis Baring, Aleksandri ishte në Paris në atë kohë dhe ndihmoi në negociata. [27] Një tjetër avantazh Baring ishte një marrëdhënie e ngushtë me Hope and Company of Amsterdam. Dy shtëpitë bankare punuan së bashku për të lehtësuar dhe nënshkruar Blerjen. Për shkak se Napoleoni donte të merrte paratë sa më shpejt që ishte e mundur, të dy kompanitë morën obligacione amerikane dhe paguan para në Francë. [27]

  (Shitjet origjinale dokument i Blerje Luiziana u ekspozuar në sallën e hyrjes së zyrave të Barings Londër deri në kolapsin e bankës në 1995. Ajo është mbajtur tani nga ING Grupi, i cili e blerë Barings. [28] Shpallja origjinale e shkruar me dorë e nënshkruar nga Presidenti Thomas Jefferson dhe Sekretari i Shtetit James Madison, që informoi publikun amerikan e marrëveshjes historike e blerjes Luiziana, ishte fituar në 1996 nga Walter Scott Jr të Omaha, Nebraska, i cili mban atë në mbledhjen e tij private. [29]) "

  Pastaj në 1814 pas djegies së Bibliotekës së Kongresit, Jefferson luan veprën më të ngushëlluar heroike ndonjëherë dhe sakrifikon gjithë përmbajtjen e Bibliotekës së Kongresit me koleksionet e tij private ...

  A mund të ketë qenë kjo pjesë e një mbulese masive ose mashtrimi nga ana e Thomas Jefferson, në fshehtësi të hartuar me Kurorën Britanike?

  BIBLIOTEKA E KONGRESIT, 1800-1992
  http://www.loc.gov/loc/legacy/loc.html

  "[...]

  Biblioteka e Kongresit u krijua si legjislaturë e re e Republikës së re e përgatitur për të lëvizur nga Filadelfia në kryeqytetin e ri të Uashingtonit. Në prill 24, 1800, Pres. John Adams miratuar legjislacionin që i ndahet $ 5,000 për të blerë ", libra të tillë që janë të nevojshme për përdorimin e Kongresit." Librat e parë, urdhëroi nga Londra, arriti në 1801 dhe janë ruajtur në Kapitol të SHBA, shtëpinë e parë të Bibliotekës së. Koleksioni përbëhej nga vëllime 740 dhe tre harta.

  Në janar 26, 1802, Pres. Thomas Jefferson miratoi ligjin e parë mbi rolin dhe funksionimin e institucionit të ri. Kjo masë është krijimi i një bibliotekari ose Kongresi dhe Kongresi, përmes një Komiteti të Përbashkët mbi Bibliotekën, Buxhetin e Bibliotekës dhe rregullat dhe rregullat e tij. Sidoqoftë, që nga fillimi, institucioni ishte më shumë se vetëm një bibliotekë legjislative, sepse ligji 1802 i Librarit ose Kongresit ishte përgjegjësi presidenciale. Është gjithashtu një privilegj që, në tre dekadat e ardhshme, të zgjerohet në shumicën e agjensive qeveritare dhe në gjyqësi. Një departament i veçantë i ligjit u miratua në 1832, së bashku me ligjin e Shteteve të Bashkuara.

  Tre zhvillime në historinë e hershme të Bibliotekës kanë vendosur rrënjët kombëtare të institucionit. Së pari, Biblioteka e Kongresit u krijua nga legjislativi kombëtar, i cili mori përgjegjësinë e menjëhershme për funksionimin e tij. Së dyti, Biblioteka e Kongresit shërbeu si biblioteka e parë e vetë qeverisë amerikane. Së fundmi, në 1815, fushëveprimi i koleksionit të Bibliotekës u zgjerua përgjithmonë. Idealet, kurioziteti intelektual dhe pragmatizmi ose Thomas Jefferson (1743-1826) ishin çelësat e këtij transformimi.

  Jefferson besonte se fuqia e intelektit mund të formonte një shoqëri të lirë dhe demokratike. Si njeri, ai nuk mund të jetonte pa libra, tha se ishte në Bibliotekën e Kongresit dhe në koleksionin e tij, ndërsa ishte President i Shteteve të Bashkuara nga 1801-1809. Gjatë gjithë presidencës së tij, ai rekomandoi libra personalë për Bibliotekën dhe ai caktoi dy bibliotekarët e parë të Kongresit. Në 1814, ushtria britanike pushtoi qytetin e Uashingtonit dhe Kapitolinë, duke përfshirë Librin e Kongresit të vëllimit 3,000. Në atë kohë, në pension në Monticello, Jefferson ofroi bibliotekën e tij personale, më të madhin dhe më të mirët në vend, në Kongres për të "rifilluar" bibliotekën e tij. Blerja e volumeve të Jefferson 6,487 për $ 23,940 u miratua në 1815.

  Biblioteka që Jefferson i shiti Kongresit jo vetëm që kishte volumin e vëllimeve që kishin qenë në Bibliotekën e shkatërruar të Kongresit, vepra historike. Jefferson ishte një njeri ose interes enciklopedik, dhe biblioteka e tij përfshinte vepra arkitekturore, arti, letërsi dhe gjeografi. Biblioteka e tij përmbante libra në gjuhën frënge, spanjolle, gjermane, latine, greke dhe një punë statistikore me tre vëllime në rusisht. Ai besonte se legjislativi amerikan kishte nevojë për ide dhe informata për të gjitha lëndët dhe në shumë gjuhë për të qeverisur një demokraci. Duke parashikuar argumentin se koleksioni i tij mund të jetë i kuptueshëm, ai argumentoi se nuk kishte "asnjë subjekt në të cilin një anëtar i Kongresit mund të mos ketë mundësi të referojë." [3]

  [...] "

  Best Regards,

  Robert
  -
  Robert M. Stockmann - RHCE
  Inxhinier rrjeti - Specialist UNIX / Linux
  crashrecovery.org stock@stokkie.net

  Shënim: Ndërveprimet e Thomas Jefferson me Freemasonry dhe
  Illuminati janë detajuar brenda:

  "Nën shenjën e Akrepit" nga Juri Lina
  (c) Publikimi i Referencës së 2002
  Stokholm, Janar 2002.
  https://archive.org/details/UnderTheSignOfTheScorpion

 13. Dashur martin,

  CONGRATULATIONS !!!!! me faktin se të gjitha dyshimet tuaja rreth ndërhyrjes së matricës jashtëmartesore / saturn janë konfirmuar këtu në Tokë nga vetë Presidenti Obama.

  !!!!!! Ke dëgjuar atë këtu së pari !!!!!

  Obama në UFO-t: Presidenti tregon Jimmy Kimmel 'Unë nuk mund të zbulojë asgjë'

  Të huajt nuk do ta lejojnë atë të ndodhë. Ju do të zbuloni të gjitha sekretet e tyre, dhe ata ushtrojnë kontroll të rreptë mbi ne, "tha Obama. "Nuk mund të zbuloj asgjë."

  [Kushtoj vëmendje të veçantë fjalëve "excersise strict control" = mbjellëse për pranimin e skllevërve tek të huajt)

  http://www.huffingtonpost.com/2015/03/15/ufos-obama-kimmel_n_6863142.html

  OK TANI ÇFARË ???

  sugjerime @allly ?????

  • ps Unë nuk i lejoj të huajve "EKSPERIENTËT KONTROLLIT TË SHKRUAR" PËR POPULLSORIN E NJERIUT TË TOKËS.

   • @ Elvetwelve..gewoon çdo qenie e krijuar, pa marrë parasysh se çfarë është dhe kush është ai (njerëzit dhe përfshin huaj etj), kanë absolutisht asnjë kontroll mbi çdo individ, me pëlqimin e individit, nëse individi është dakord vetë le të dominojnë, për të kontrolluar, dhe si customizing një rob me një status rob dhe numrin e skllevërve, me një "trim SMYLE e madhe" në Sniffers e tyre dhe madje edhe vetë mashtrohen dhe mashtruar, atëherë kjo është e drejta e tyre. Unë nuk do t'i rekomandoja, por ata mund ta zgjedhin atë. i cili jeton etike ka zgjedhur të jetë përgjegjës për atë që ai e mendon / ndjen, flet dhe vepron, nuk mund të mashtrohet, dominojnë dhe nuk qeveriset mirë.

    Dhe kjo është ajo që zbret sipas mendimit tim, Elvetwelve.

    Dhe ju mund të shihni makineri aktual i prishjes së Shtetit të kontrolluara minuar, me menduar manovër në drejtimin që është e dobishme dhe sigurisht lidhur me për të ndjekur lirinë për çdo qënieje të gjallë në tokë.

 14. http://degoednieuwskrant.nl/

  http://www.consciousconsumernetwork.tv/ccn-live/

  KËTË JANË SHUMË E MIRË.

  Le të mos tundohemi nga errësira e keqe.
  Por me SHBA-të, të gjithë sjellin sqarime në këtë Tokë

 15. http://www.consciousconsumernetwork.tv/ccn-live/

  http://degoednieuwskrant.nl/

  Ata tashmë po bëjnë një punë të madhe këtu.

  Le të mos tundohemi nga errësira e keqe.
  Por përqendrohuni te Dashuria për njëri-tjetrin
  dhe çdo krijim të gjallë këtu në Tokë, për të dalë nga kjo Matricë
  këtu në Tokë

 16. http://www.consciousconsumernetwork.tv/ccn-live/

  http://degoednieuwskrant.nl/

  Ata tashmë po bëjnë një punë të madhe këtu.

  Le të mos tundohemi nga errësira e keqe.
  Por THOUGHT TONA në dashuri për çdo krijim tjetër dhe çdo krijim të gjallë
  Shihni ndriçimin në tokë për të dalë nga ky matrik

 17. @Freeman Plotësisht i saktë. ???? ????

  Nga rruga, Marsmen aka të huaj nga Obama ekzistojnë jo dhe po.
  WEL: Për shkak se të huajt gjithsesi ekzistojnë, por shanset e tyre të arrijnë Tokën dhe këtu në gjuhët dhe kulturat tona, si do të jetë standarde, po forcon komplotet ndërlikuar kundër nesh Earthlings është zero të jetë ajo 0,00000000000000000001% (përveç të huajve në disqet fluturuese do gjithsesi nga mijëra teleskopët dhe stacionet radar janë identifikuar para se ata ishin të gjithë në sistemin tonë diellor "fluturojnë", kështu që ju nuk mund të mbajë një zonë la 51 sekret)!
  Por për shkak se Obama me "të huajt" The bovenhemgestelden, Rothsçajlldët, sionistët, The 13 Bloodlines familjet më të pasura në botë, sindikatë krimi penal do të thotë se sundon botën, ose të përpiqet për të sunduar (lexo: Shtypjen) Pra ne skllevër duke u përpjekur për bëjnë.

  • justifikim:

   E pra, sepse Obama duhet të jetë me "të huajt"

   NOT: sepse Obama me "të huajt"

  • Pra, është hahahaha vetëm njëmbëdhjetë vjeçare.

  • Nëse dikush nuk lejon rregull dhe kur njerëzit e lirisë më nuk dëshiron të jetë heest dhe ngre një grusht të organizuar, atëherë në fund për çdo ushtrim sindikatë whatsoever. Përzierjen politika dhe / ose me politikë, është e dobishme vetëm nëse njerëzit e përdorur për të bërë agjendën e tyre të ketë sukses. E quajti atë Conspiracy, por lloji i punës në nivel politik për një arsye të mirë dhe fisnike absolutisht refuzojnë, por më tepër inkurajuese.

   • @ElveTwelve

    Kjo video është thjesht e rreme! Gati! Nuk ka të huaj këtu në sistemin tonë diellor. Teknika e udhëtimit me kurvë, ose vitet e dritës 1000den, është - aq sa unë e di - ende jo.
    Sigurisht huajt mund të jetë qindra apo mijëra vjetësh në teknologjinë tonë janë përpara, por fizikisht dhe tehnisch është një feat që ka qytetërimi jashtëtokësor nën 'gju ", dhe ndoshta një milion vjet dritë ceduese sistem yll.

    Unë do të thoja: Çiklizo gjithsesi !!!! ... .. etj.

   • Faleminderit për tipin !! Unë marr MTB tim dhe pikiatë në pyll. Tis moti i bukur për !!

   • Unë veçanërisht pëlqen një mendje në sfond kështu emocionuese Elvetwelve hahaha ..

 18. http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/03/Obama-feliciteert-Netanyahu-nog-niet-met-onverwacht-grote-zege.. në qoftë se ju votoni, votoni e drejtë, e cila është më në përputhje me agjendën themelor i njerëzve globale të lirisë. Nën diktaturën e mia dinak majtë socialiste e "rendit botëror" internacionalistët dhe zë mbi fetishists feudale të BE-së. Izraeli dhe Rusia me vela në vetvete, është një normë më e mirë në lidhje me agjendën e lirisë sonë kur është e nevojshme duhet të jemi atje për të përdorur, rritja e lëvizjeve popullore dhe partive për të ruajtur kulturën e tyre dhe identitetin, parë të preferojnë agjendën tonë, . Veçanërisht si kalendarin tuaj dhe të planifikuar në mendje, në fund të fundit qeveritë dhe autoritetet do të duhet të kompensuar.

 19. Lidhja më poshtë është një lloj libri. Lexoni me një mendje të hapur.
  http://www.bibliotecapleyades.net/vida_alien/warinheaven/warheaven-III.htm#Contents

 20. ka ngarkuar deklaratën time të NON CONSENT në public domain gjithsesi, vetëm për të qenë në anën e sigurt me të gjithë këtë wordmagic babylonian dhe unam santam etj

 21. elve dymbëdhjetë tweeted për të tweetet në @ whitehouse për shkak të gënjeshtrës Obama dhe mashtrimit të 'kontrollit të rreptë të huaj'
  të fshehura në sy dhe të sillnin si shaka. Pra, ju lutemi bëni publikun tuaj pa pëlqim dhe bashkohuni

  Unë nuk i pëlqej të huajve "EKSPERIENTËT KONTROLLIT TË SHKRUAR" PËR POPULLSINË E NJERIUT TË TOKËS.

  Obama në UFO-t: Presidenti tregon Jimmy Kimmel 'Unë nuk mund të zbulojë asgjë'
  Të huajt nuk do ta lejojnë atë të ndodhë. Ju do të zbuloni të gjitha sekretet e tyre, dhe ata ushtrojnë kontroll të rreptë mbi ne, "tha Obama. "Nuk mund të zbuloj asgjë."
  = Mbjellja për skllavin ndaj të huajve]

  http://www.huffingtonpost.com/2015/03/15/ufos-obama-kimmel_n_6863142.html

  • Ju i jepni legjitimitet obamës dhe narracionit të mirë kundër të këqijave të huaj. Ju kërkoni shpresë në një vend ku ju nuk do ta gjeni. Perëndimi është një NDËRTIM PROPAGANDA dhe ju bini hendek-line dhe sinker për mashtrim. Mëso për të dalluar disinfo dhe opozitën e kontrolluar.

 22. Ajo që unë pyes veten është pse simbolizmi illuminati dhe saturn / satan është kaq i pranishëm. Në muzikën bashkëkohore e shihni atë gjithnjë e më shumë. Shembull i mirë është Lady Gaga. Çdo artist me madhësi në rrjedhën kryesore ka një mbulesë video ose album ku mund të gjendet diçka. Pothuajse duket të jetë një hype. Njerëzit madje lënë simbolizmin tattooed në trupat e tyre dhe ecin rreth në bluza me këtë simbolizëm. etj
  Sapo lexova se Illuminati dhe gjithashtu sionistët luajnë një rol dhe do të sakrifikohen përfundimisht. Gjithnjë e më shumë njerëz e njohin fjalën dhe simbolizmin e illuminati / occultism / satanism. Ata janë e keqja e botës sonë dhe janë kudo prapa. Por pse kaq haptazi? A është kjo kështu që faji i këtij kulti së shpejti mund të shtyhet, ata janë të këqij dhe janë përgjegjës? Kështu që një "diçka" e re që e bën këtë të çmontuar dhe ndoshta të parrezikshme shihet si shpëtimtari i ri?

  • Bingo. Perëndimi Zionist është një ndërtim propagandistik, teza. Bazat e reja në botë janë sinteza. Është QËLLIMI që ju të vini në të keqen e tyre, në mënyrë që të dëshironi një zgjidhje që është edhe e tyre. Shumë njerëz këtu nuk e kuptojnë këtë ende.

 23. Shitja e shpirtit tuaj ndaj djallit, çfarë jep ajo?
  Kjo duhet të kërkohet nga Wim Dankbaar dhe Hans Maurits.
  Puna e tyre tani është e pranishme.
  Unë e vlerësoj 2 milion njeri apo diçka.

  • Babai i ëmbël këndon acapella me djemtë e tij. Mund të marrim më shumë nga ky lloj babai ?????

   • Billy Joel është në rregull,
    Gjithashtu po kërkoj muzikë të bukur që nuk duhet të ketë satan, por nuk mund të gjej asgjë tjetër.
    Pink Floyd gjithashtu rezulton të jetë satan, kështu që unë kam hedhur larg të gjitha junk.

 24. versioni australian i rrjetit të praktikave të adhurimit pedofil / occult / nazi / nwo / satanic / babylonian Baal

  https://independentaustralia.net/life/life-display/trapped-inside-australias-vast-child-abuse-network-part-1,6460

  • ajo me të vërtetë është kthyer kufoma on-ge-qumeshtit, përsëri më shumë prova se i referohen dëshmisë të tmerrshme në lidhje me praktikën e përhapur të Pedofili / vrasje dhe një shumë të përfshirjes nga "elita e shoqërisë, mjekët proffesoren ministra etj

   • Është mirë që të dalë, por po frikëson edhe atë që lexon.

 25. Për të treguar haptazi simbolizmin ... dyshoj që njerëzit përdorin simbolizmin për herë të parë. Unë nuk mendoj se kushdo që përdor simbolet është një satanist, shumë njerëz mendojnë se simbolizmi është hip dhe i ftohtë dhe e merr atë pa e ditur se çfarë do të thotë. Unë besoj se sjellja kopjimi është tamam si moda.

 26. https://www.youtube.com/watch?v=LfgZGm3nOOs

  Kjo është ajo që fëmijët bëjnë dhe duhet të bëjnë. Blind ende! (Nuk mund ta shoh dot akoma)

 27. Duhet të them një pjesë shumë të bukur dhe të mirë dhe nuk jeni larg realitetit të realitetit tonë të ashtuquajtur njerëzor. Megjithëse unë duhet të them se ju në këtë mënyrë kontribuoni në simbolizmin e 'kultit' dhe ekzistencës së saj.

  'Iluzioni' ne jetojmë nuk është jeta apo ky realitet 3d, por më tepër se si jetojmë si një qenie e pafundme në automjetin tonë njerëzor. Mendimi i sotëm është se ne jemi trupi dhe se 'shpirti' ynë është një pjesë e veçantë e nesh.

  Vizioni im është që ne jemi shpirti dhe se ne kemi aftësinë për të kontrolluar një automjet brenda realitetit fizik për të fituar përvoja që nuk mund të përjetojmë në shtetin tonë të paformuar. Pra, në fakt, trupi ynë është vetëm një shtesë apo zgjerim i shpirtit tonë, të cilin mund ta përdorim apo jo në mënyrën që shpirti ynë (vetë) mendon se është më i miri. Shpirti yt është i pafund dhe i pandryshueshëm!

  Simbolizmi që gjeni kudo është i domosdoshëm për t'i mbajtur gjallë të gjitha qeniet e një vibrimi tjetër (që është i yni). Këto qenie (hibride?) Nuk janë pjesë e ciklit tonë dhe janë thirrur nga njerëz injorantë në një të kaluar të largët për të fituar më shumë pushtet dhe pasuri mbi të tjerët. Për të marrë këto gjëra këtu se dridhje tjetër sakrificave gjakut janë realizuar për të hapur një portë për dridhje tonë, por ata nuk mund të ekzistojë në fizik si njerëz dhe nuk janë krijues (ata vetëm mund të imitojnë gjërat).

  Të vazhdojnë në dridhje tonë ata duhet energe vjedhin shpirtrat tanë dhe ata po bëjnë është përdorur ëndrrën tonë (sa shumë njerëz kanë pasur këtu për ëndrrat e rregullta të këqija, ku krijesa të errët qoshe tuaj dhe që ju të zgjoheni me ndjenjën se ëndrra është shumë realiste). Ata ju ushqejnë negativisht dhe nëse vazhdoni të ndiheni negativ gjatë gjithë ditës ata kanë një vakt falas! Ndoshta duhet të shohim qeniet hije. Kjo mund të gjendet në të gjitha kulturat e atëherë dhe tani.

  Shitja e shpirtin tuaj këtu është një zgjidhje për ta, sepse ata e dinë se koncepti i "Ego" (të cilat ata kohë më parë na mësoi) shkakton njerëzit që të kërkojnë lumturi, liri dhe pasuri në vetë rreme (ego, chakras, etj ) dhe përpiquni të përmbushni dëshirën e tyre. Pas të gjitha, është mirë të jesh më mirë se dikush tjetër!

  Pasi ta keni shitur shpirtin tuaj, ata kanë një burim të pafund energjie nga të cilat ata mund të vazhdojnë të jetojnë dhe kanë një të drejtë më të madhe për të ekzistuar në dridhjet tona. Ajo që ata duan është të shkatërrojë popullin tonë duke marrë mbi vete dhe duke mbretëruar si njerëz në dridhjen tonë të dritës dhe krijimtarisë. Ata janë shkatërrues të rendit dhe balancit dhe ju mund ta shihni këtë kur shikoni në botë.

  Nëse doni të shihni një shpirt në formë të pastër atëherë duhet të shikoni fëmijët që nuk janë ende në shkollë. Duke qenë se ato nuk janë ende të kushtëzuar, ju mund të shihni një paraqitje të shkurtër se si ne (shpirti) jemi me të vërtetë (jo ego). Çfarë mendoni se arsyeja është se ne të gjithë duhet të shkojmë në shkollë dhe tani duam që edhe më herët. Ose pse fëmijët janë të prekur nga shumë trauma? Kështu që unë kam shumë gjëra për njerëzit të pyesin për ekzistencën tonë!

  Nëse jeni të vërtetë dëshironi të zgjoheni një duhet të thyer programimin, por ajo është e shpallur nga shumë njerëz në botë përsëri me qëllim të forcimit iluzionin dhe për të mbajtur ju menjëherë i vetë natyrës tuaj. Duhet të mbahet mend se trupi ynë njerëzor nuk është natyra jonë. Edhe shpirti ynë nuk është njeri (ose jashtëtokësor)!

  Nëse dikush me të vërtetë dëshiron të zgjojë, duhet ta shkatërrojë egon. Shumë njerëz kërkojnë lumturi dhe gëzim në botën e jashtme, por në fakt ne kemi gjithçka që duam dhe nuk ka nevojë të japim veten tuaj me gjërat e botës së jashtme. Ky është iluzioni, kemi harruar se kush ose çfarë jemi me të vërtetë.

  Një mësim i rëndësishëm për të gjithë ... .. harroni gjithçka që keni mësuar si një qenie njerëzore !!!

 28. Ucadia coven
  Njoftim publik

  Unë nuk e pëlqej "Marrëveshjen e Supremës" zyrtarisht të njohur si:
  Pactum The Singularis Caelum

  Besëlidhja e Një Qielli
  Shiko tekstin këtu:
  http://one-heaven.org/covenant/

  Unë kam qenë në të jetuarit tim po konsultohet NUK, mundësi e dhënë nor've për negociata, zë dhënë nor've në krijimin e tennets Sa ishte shkruar shumë pasuesit dhe parimet sipas kësaj besëlidhje (Betimi).
  I urdhëron dhe për këtë arsye tani dhe përgjithmonë do të shpallin dhe të deklarojë se nuk ka fuqi ose autoritet në jeta ime dhe frymëmarrje QENIE - as duke qenë My Soul OSE ndonjë nivel i ekzistencës tim të përjetshëm pasi që unë jam tashmë në një marrëveshje "privat" me Krijuesin PRIME ! Asnjë marrëveshje ose autoritet tjetër nuk mund ta marrë atë.
  Pa paragjykime, UCC 1-308,

  Të gjitha të drejtat e rezervuara nga ME,
  Qenia Njerëzore e Frymëmarrjes së Jetës
  Elvira; nga familja Kalker
  Voluntate et Propria Auctoritate nën,
  Marrëveshja Private me Kontratën me,
  Kryeministri Source∞ Vetëm Krijuesi!

  Deklarata Publike e Mospëlqimit
  http://youtu.be/Lx7uiPGBpUU

 29. Saktësisht Elvetwelve, kështu që ajo është gjithashtu për shembull, kështu që, në qoftë se ju jeni pagëzuar katolik, që në fakt ju nuk jeni një katolik / krishterë sipas kritereve biblike, ajo që ka mbetur është që një vetëm emocionalisht dhe mentalisht shkëputje nga ai një institucion. E njëjta gjë vlen në lidhje me të qenit një nëpunës civil dhe tatimpagues i një shteti, nuk ka asnjë kontratë bi-lateral mes jush dhe shtetit, ata kanë autoritet tuaj leja / e pëlqimit mbi ju, për aq kohë sa ne për t'u dhënë atyre leje, ata kanë autoritet mbi ne. Sepse njeriu me pëlqimin si "qytetarë" të identifikuar, pranojnë se status dhe për këtë arsye mban këtë titull, është përgjegjës dhe në bazë të ligjit dhe rregullat e shtetit dhe sistemin e saj juridik. Statusi i një qytetari është në fakt ai i një skllavi, dhe se titulli është i lidhur me personin / kashte subjekti fizik / juridik dhe ekonomik, një letër / fiction dixhital përmban një / Etiketime / e qytetarëve numrin e skllevërve TAG. Të gjithë ne duhet të bëjmë me Zn të gjitha, në qoftë se ne kemi zgjedhur si një njeri i lirë që duan të jetojnë në një shoqëri ku liria është e gëzuar, ne duhet të identifikojnë veten jo më me titullin "Qytetar" dhe ne duhet të identifikojnë veten jo më me personin fizik. Ky person dhe / ose juridik emri nuk është e juaja, as ju që personi kur ju nuk e bëni gjënë e duhur si një qenie njerëzore, për të mbajtur atë person, sepse atëherë jeni dakord me sistemin e skllevërve, dhe të ketë në këtë mënyrë edhe pse nuk jeni në dijeni të saj, jeni pjesë e së keqes.

  Një qeveri, një qeveri e përkohshme, e cila njeriu kthehet lirinë e tij, ka kuptim për të bërë tokën e banuar për një vendbanim të lirisë dhe është jashtë për të krijuar një parajsë në tokë, se qeveria është e preferuar, sepse qeveria është synojnë të çlirojnë njerëzimin nga çdo formë skllavërie dhe atë qeveri që vjen dhe do të minojë dhe eliminojë të gjitha sistemet / qeveritë e skllevërve.

 30. reblog nga Home ose Bradley Loves

  MAGIC FJALË RISHIKUAR - përsëri
  MARS 23, 2015 / BRADLEY

  Le të bëjmë disa gjëra drejtpërsëdrejti për fjalët! E di që e kam thënë këtë më parë - por çdo herë kaq shpesh duhet të përsëritet - NUK MUND TË BËNI ME ÇFARË MENDONI ME!

  Kur e shohim fjalën "besëlidhje" dhe i thuhet se është një marrëveshje e frikësuar me Zotin - kjo është një LIBERI total! Kjo është një dhuratë nga Zvarranikët për përfitimin e tyre.

  Siç thashë më herët - një COVEN është një grup apo shtrigat - zakonisht 13 - por gjithashtu mund të zbatohet për warlocks! Prandaj, një besëlidhje është një marrëveshje me një Coven! Fundi i tregimit!

  Tani le të shohim përsëri shkurtimisht fjalën Kontratë!

  CON është negativ - gjithnjë ka qenë!

  Tract - (emër)

  1. një traktat letre ose broshurë për shpërndarje të përgjithshme, zakonisht në një temë fetare ose politike.

  Edhe origjina e fjalës na çon në këtë:

  - nga trakti latin - që shtrihet, nga trahereto - "të tërhiqet"

  Kjo na sjell në këtë fjalë

  Tërheqje

  1. fërkimi ngjitës i një trupi në një sipërfaqe, si një rrotë në një hekurudhë ose një gomë në një rrugë.

  E cila gjithashtu do të thotë kjo:

  5. akti i vizatimit ose tërheqjes.
  6. gjendjen e të qenit të tërhequr.
  7. tërheqjen e fuqisë ose ndikimit; tërheqje.

  Pra, në këtë kuptim fjala CON - (negative) plus TRAKT - (fuqia e ndikimit) - Mund të thotë thjesht: KONTRATË = fuqia negative e ndikimit, ose një tërheqje negative ose tërheqje negative!

  Çfarë është tërheqja negative e një kontrate të përdorur?

  Për të fituar pëlqimin tuaj!

  Lejon të hedhim një sy në pëlqimin! Ne tashmë e dimë se çfarë do të thotë "CON" - kështu që le të shohim "dërguar" dhe të shohim se çfarë gjejmë atje.

  WOW - a mund të kemi ndonjëherë një çmim më të madh për gjërat që nuk kemi menduar kurrë se do të thoshte!

  Sent

  2. për të shkaktuar që të përcillet ose të transmetohet në një destinacion:
  (për të dërguar një letër.)

  3. për të porositur, drejtuar, detyruar ose detyruar të shkojë:
  (Presidenti dërgoi trupa në Azi.)

  4. për të drejtuar, për të çuar përpara ose për të dërguar në një pikë, pozitë, kusht ose drejtim të caktuar:
  (për të dërguar një grusht në nofullën; grushtja e dërgoi luftëtarin duke rrahur.)

  5. për të lëshuar, shkarkuar, ose nxjerr (zakonisht pasohet nga, jashtë ose nëpërmjet):
  Luani dërgoi një zhurmë nëpër xhungël.

  6. të shkaktojë të ndodhë ose të bjerë:
  (Populli lutej Qiellin për të dërguar paqe në fshatin e tyre të shkatërruar nga lufta.)

  7. Të energjisë elektrike.
  për të transmetuar (një sinjal).
  për të transmetuar (një valë elektromagnetike ose të ngjashme) në formën e pulseve.

  Pra, këtu kemi kuptim:

  1. duke shkaktuar ose duke ndodhur negative
  2. shkarkimi negativ ose shprehja
  3. emision negativ
  4. drejtimi negativ, apo shtytje,
  5. mënyrë negative, bindëse, ose duke e detyruar

  6. (dhe të preferuarit tim) të transmetimit negativ - ose dërgimin negativ të një valë elektro-magnetike në formën e pulseve.

  Aty e keni atë - fjalët që përdorni çdo ditë - por ato nuk nënkuptojnë atë që mendoni - dhe LAWYERS sigurisht që nuk duan ta përdorin atë!

  Kjo është arsyeja pse ne jemi një racë e skllavëruar - fjalët tona përdoren kundër nesh!

  Kujtoni këtë - kur keni shkuar në shkollë - ata ju mësuan se si të SPELL! Kjo nuk është rastësore - sepse fjalët janë duke u përdorur magjikisht kundër nesh!

  Gjithë dashuria ime

  • Ajo që është veçanërisht e rëndësishme është që njerëzit të dinë se çfarë është liria dhe çfarë është skllavëria. Ajo që ne kurrë nuk duhet të bëni nëse ju doni të jetoni në liri, dhe thjesht duan të njihen si të njeriut, është i përhapur, nuk fëmijët tanë të raportohet për qarkun, pasi ata janë të lindur, jo regjistrimin e tyre. Sepse atje faji fillon, ju keni për të mos njohin si një autoritet dhe për këtë arsye ata nuk i binden, si njerëz të lirë për të aplikuar atë në një shkallë të madhe, ata nuk kanë këmbë për të qëndruar në. Ata kanë autoritet dhe fuqi vetëm nëse i jepni ato dhe kjo bëhet me kontratat dhe marrëveshjet. Asnjëherë mos bëjë biznes me korporatë, kurrë nuk shkojnë atje me detin, puna edhe kurrë, kurrë të punojnë për Rover Rover HEID HEID ose subjekteve të lidhur. Në vend të kësaj, është më mirë të zgjedhësh të lidhemi me njerëzit, nga njerëzit në njerëz, edhe në lidhje me bërjen e biznesit. Nëse ju nuk e identifikojnë si qytetarë, nuk gelijkschakeld personin fizik dhe nuk dëshiron të jetë bartësi i atij personi, atëherë ai nuk është belastingplichte kudo në Tokë, nuk është thjesht nuk "bi-lateral- kontrata "me Shtetin që na lidh me ne përgjithmonë. Nëse dikush vetëm gjerësisht di për të organizuar një lëvizje popullore për t'i dhënë fund skllavërisë dhe bindje ndaj terrorit shtetëror, që i bëjnë ato të pafuqishëm.

   • Ajo që nuk duhet të bëjmë nëse duam të jetojmë në liri dhe vetëm duam të jemi të njohur si një qenie njerëzore, është në një shkallë të madhe, fëmijët tanë i tregojnë kishës pas lindjes, ata "kështu" nuk regjistrohen.
    Për këtë është e nevojshme të organizoni, pa një organizatë, nuk jeni të fortë dhe pothuajse me siguri nuk mund ta fitoni skllavërinë. Çfarë duhet të bëjmë, të jemi të lirë në mes të veshëve, por a nuk mund të na realizojë kjo liri në praktikë? Nëse duhet të zgjidhni "trim moshë të re rendin botëror" në iluzionin e lirisë për të jetuar me gëzim lotët që përvoja, që iluzionin që ata kanë programuar në mes veshët me të cilat qytetarët / rob, të cilat në të vërtetë janë forma më tiranik t'i nënshtrohet skllavërisë dhe t'i nënshtroheni, sepse ajo "ndihet" aq mirë, idiotri.

 31. Ato imponojnë skllavërinë mbi ne, ata na stringing zinxhirin e tyre skllevër dhe forcë dhe e angazhuar në kuadër të sistemit të tyre dhe të burgjeve të jetojnë sipas rregullave demokratike të korporatave diktatoriale (bankare, industria (farmaceutike, drogës dhe kompleks industrial militar) dhe Rover pranishëm dhe organizata të ndryshme centralizuar dhe burokracitë. brenda sistemit të tyre dhe robi i burgjeve fiton të drejtat e tij dhe liritë ata, cilat janë ato sweet huh? Atje ata, përmes të detyruar hyrjes / regjistrimit / kontratës nga prindërit tanë, imponimi ynë shërbejnë skllavëria dhe na paguajnë shoqërinë e tyre të borxhit, ndërkohë që ne ende nuk kemi borxhe, ne jemi të detyruar nga Rover HEID të shërbejë si kolateral kundër borxheve të interesit që ndodhin në banksters. ju nuk mund të ketë asnjë armë, asnjë nuk e bëjnë, nuk mbrojtur, nuk luftojnë në mënyrë të drejtë? askush nuk mund të, ju do të merrni ato të drejta nuk kanë, jo, në vend të kësaj ju duhet të hedh mbi ta dhe lypin, PE tities shenja, demonstrojnë dhe sidomos vazhdojnë të votojnë për lackeys politike të korporatave diktatoriale, zgjidhni shifrën e saktë që ata kanë zgjedhur, sepse atëherë ju bëni ndryshimin, është se kaq? Po, por jo atë që ju vazhdoni të shpresoni dhe besoni kaq naivisht.

 32. reblog nga shtëpia ose Bradley Loves

  NUK KONSENTOJNE DHE BATTLE PER TE GJITHE SOULET

  MARS 25, 2015 / BRADLEY

  Mos-Pëlqimi, mospërputhja, mosbashkëpunimi ... .., Gjithçka vlen për të njëjtën gjë! RENDI I RI I BOTËS ËSHTË DHE VETËM ËSHTË NJË "MULTI-DIMENSIONAL" OPERIMI!

  Jam plotësisht i bindur se mund ta fitojmë këtë betejë për lirinë tonë! Mjerisht, shumica e njerëzve që jetojnë në Tokë nuk e kuptojnë se beteja me të cilën po luftojmë është një super-naturale! Kjo është një betejë e dimensioneve të shumëfishta dhe realiteteve të shumta - dhe gjithnjë ka qenë nga fillimi!

  Ndoshta unë jam një nga "të parët" që të kuptoj se po luftonim këtë luftë - ose "duke luajtur" këtë lojë (sikur të ishte një lojë me shaka në tre ose më shumë nivele!

  Niveli në të cilin jemi në - niveli 3rd Dimensional është vetëm një nga sytë që mund të shohim me sytë tanë fizikë!

  Nivelet e tjera të betejës, ne nuk ishim kurrë të mbështetur për të parë!

  Bota e Vjetër - Babilonase - Magjistari i Errët "në qoftë se nuk mund të ZGJYHET dhe të krijoni një skenar ku keni" mosmarrëveshje "të grumbulluara jashtëzakonisht në FAVORIN TUAJ!

  Shkyçja e fillesa tona 12 e ADN-së - dhe lidhja jonë me vet tonë universale të njeriut VETËQEVERISJES - e cila është shumë-dimensionale të vetë tonë - ishte hileqari më i madh concieved ndonjëherë nga errësirë ​​ose në historinë e betejave dhe luftërave luftuar!

  Pyetja për ne thjesht është duke u bërë kafshët: SI TË BËNI NJË Beteja kundër agjentëve që nuk mund të shihen?

  Shkruani në Archons, Dis-carnates, Demons, dhe të gjitha qeniet e tjera që janë dimensionale "të tjera" - të cilët mund të shohin "ne" dhe të ketë një ndikim në "ne" !

  Battle tokësor tyre "strategët" janë satanike - WORLD magjistarët vjetër që janë fshehur si frikacakë në sytë e qartë në shoqëritë sekrete si: Frimasonët, Jezuitëve, The Zionist MAFIA, naziste, dhe çfarë James Preston quan Khazarian mafia.

  Ai e kupton se njerëzit teza janë Shejtanit adhuruar Lucifeareans - Kush botës së vjetër - CHILD Sacrifice Ritual për të aktivizuar demonët tjera dimensionale, elementals terr dhe xhinët për të luftuar një luftë kundër popullsisë njerëzore e botës!

  Natyrisht, këta Magjistarë të Errët do të bënin dashuri me ORIONS, ANUNNAKI dhe GRI-të e DRACO-s!

  Le të përballet me atë, zogjtë e një pendë, tufë së bashku! Kjo nuk është ROCKET Shkenca - ilk e errët dhe e keqja e Illuminatit më siguri do të bëjë "pakte" dhe "besëlidhjet" dhe marrë "betimin e gjakut" me dreggs më të errëta të universit! Është në natyrën e tyre ta bëjnë këtë.

  Ajo që është e mahnitshme për mua është se si ata kanë arritur të fshehin në Tokë që nga ditët e ATLANTIS.

  Mjerisht, për pushtet, fitim dhe pasuri, njerëzimi gjithmonë ka qenë i gatshëm t'i fshehë dhe t'i mbajë të sigurt!

  Këtu është vendi ku shoqëritë e tyre sekrete të vijë në - dhe dëshirë për marrjen e qenieve njerëzore për të "betohen për besnikëri ndaj" - dhe të marrë "betimin e gjakut për" një grup të njerëzve që theyhave asnjë ide - dhe asnjë ide - Çfarë ata janë me të vërtetë deri në , dhe atë që ata janë duke u përpjekur për të kryer këtu në Tokë!

  Ata fshehin në sy të qartë - por vetëm në SHUMË NIVELET TOP ose Shoqëritë Sekrete që gjoja janë krijuar për të bërë vetëm gjëra të mira!

  Si e fshehni të keqen e pastër? - Ju e vendosni atë në vendin më të pafajshëm dhe të menduar mirë që mund të gjeni!

  Sekreti gjithmonë ka kockë - dhe gjithmonë do të jetë disfata e njeriut

  Është rënia jonë, sepse ne jemi të shkëputur kolektivisht nga vetet tona multi-dimensionale! Pra, çdo "tërheqje" e mundshme që ne mund të kemi marrë në këtë LUfë për lirinë tonë shumë të vetme, u PERFECTLY anuluar nga joshëse joshëse e përkatësisë në një organizatë sekrete!

  Ajo u tregua larg për premtimin e "më shumë njohuri" dhe një "jetë më të mirë" në këmbim të mbajtjes së çdo informacioni që është tani një mjet i dobishëm në betejën për lirinë tonë - NGA PUBLIKUN E PËRGJITHSHME !

  Ky është një mesazh për të gjithë ju të cilët kanë "bashkuar", dhe pastaj ka punuar rrugën tuaj deri në nivelet e sipërme të Masonëve, Jezuitëve, sionistët, nazist së, Satanists, et.al. dhe etj - më lejoni të jem i pari që të them këtë!

  Nuk keni asnjë lidhje me atë që ju pret! KENI NUK KANË TË VËRTETË ÇFARË NDAJ JU DUHET TË VËRTETOJMË DUHURAT DHE MASTER TË DOMOSDOSHME TË «DIMESIONEVE TË TJERA»!

  Shërbimi yt i pafund "këtu" në Tokë për "zotërit e zezakë" tuaj do t'ju fitojë një "plumb" që sapo keni një, sepse nuk jeni një prej tyre! Premtimet e tyre për ju kurrë nuk do të përmbushen!

  Ju jeni ende një NJEREZOR E TOKËS me ADN-në krejtësisht të pakontrolluar! Gjaku juaj mund të jetë pak më shumë, por ju nuk jeni një prej tyre!

  Ata do t'ju përdorin, dhe kjo është e vërteta. Ata do ta përdorin atë për ju dhe ju do të "merrni" shpërblimin tuaj "të përjetshëm" .... (Mendoni përsëri tek Jafari në Movie Alladin).

  Magjistarët nuk e ndajnë fuqinë me të vdekshmit!

  Për të tjerët - ne do të zgjoheni dhe do të kuptojmë se një betejë - një LUfË po ndodh vetëm mbi Tokë - jashtë spektrit tonë të syve - në dimensione dhe frekuenca të tjera - si për Tokën ashtu edhe për NE, njerëzit që jetojnë në të !

  Ajo që na duhet të kuptojmë është se JEMI PRIZA që është kërkuar prej MAGICIANS të DARK dhe miqtë e tyre të lakmuar Universal Axis ..., për arsye që nuk mund ta imagjinojmë dot!

  POR NJË GJAK ËSHTË I SIGURTË - NJË GJAK ËSHTË I VËRTETË - KEMI NEVOJA TË NDALOHET NDIHMË TIJ! NE DUHET TE THOT JO! KEMI DUHET TË ZGJIDHET TË GJITHA PËRDORIMIT TONË NË KËTË AKTIN PENAL OSE AGRESION KUNDËR SOULAVE TONA! SHTOJNË NDAJ SISTEMIT!

  Gjithë dashuria ime

 33. GD është i vetmi realitet që është, nuk ka asgjë të botëve të krijuara që mund të krahasohet me Zotin, le të vetëm mund të sfidojnë Gd, nuk ka asnjë shembull i tillë në krishterim / gnosticizmit / Zoroastrianizmin, Power fuqinë e vet gjithashtu mund të bënte diçka pa lejen e Gd. Gjithçka është nën mbikëqyrjen e Gd, gjithçka është nën kontroll të plotë, asgjë nuk ndodh nën qiell pa dijeninë apo lejen e Gd. Paditësit (shejtani) janë atje për të na provuar, për të provuar, për të protestuar, për të mashtruar, për të gënjyer, për të qenë agjentë në shërbim të Perëndisë, pa të cilën agjentët mund të jetë në qoftë se dikush nuk do të rritet, pengesat, kurthe, Mashtrimet etj etj janë të nevojshme për njeriun Zoti kërkon zemrën dhe shpirtin, për të fituar shpërblimin, ata do të duhet të punojnë shumë, dhe të gjitha testet e nevojshme për të ardhur pranë njeri nga uria shpirtin e tij për Perëndinë, me anë të zjarrit është e rafinuar dhe pastrohet, ajo që mbetet është thelbi, shpirti / shpirti, që është nga Gd.

  Satanizmi është një shpikje e njerëzve, ata krijojnë demonët e tyre dhe u bëjnë thirrje shpirtrave që ishin të angazhuar në demonizëm, ato shpirtra janë bërë demonët.

  • Kur (shpirti) është i njohur për të shenjtëruar botën e dukshme, bota 3 5 D-ndijor do njeriu shokun e tij deri. Shpirtrat që kryejnë misionin e tyre në botën e dukshme trashëgojnë botën si të dukshme dhe botën e padukshme dhe kthehen në shtëpi. I cili në "tani" është ringjallur dhe i gjallë, i lidhur me Perëndinë dhe nuk do të përjetojnë ekzistencën e përkohshme si një burg, do të shkarkojë me komunitetin për një mision fisnik dhe fisnik, duke e çuar atë më afër "tani" e parajsës , ndërsa ata vetë si komunitet në "tani" janë gjithnjë e më të vetëdijshëm për shpengimin dhe çlirimin e së keqes në vetvete.

 34. Ekziston vetëm një formë dënimi 1 që një si "njeri" duhet të zbatohet për veprat penale dhe krimet si abuzimi i fëmijëve, për më tepër (satanik) abuzimi i fëmijëve rituale. Sepse njeriu është krijuar sipas shëmbëlltyrës së Perëndisë dhe duhet të veprojë sipas drejtësisë dhe drejtësisë. Nëse gjykatat refuzojnë të flasin drejtësi dhe të bëjnë drejtësi, atëherë ne kemi përgjegjësinë për t'i dhënë fund këtyre llojeve të veprave penale dhe krimeve barbare. Nëse ne vetëm të jetojnë dhe / ose janë penduar, ne kemi Perëndia dhënë urdhër, si në qoftë se konstatohet se veprat e tilla dhe krimet në fakt ndodhi, ne kemi nevojë për të çrrënjosur atë, rrënjë dhe degë, e cila duhet, përndryshe ne do të bëhemi bashkëpunëtorë në kohë.

  Zanafilla 9: 5-6.
  Leviticus 18:10, 18:17, 18:21, 18:26-30, 19:17, 20:1-5.
  Numeri 35:16-21, 35:30, 35:33.

  Kush e vrau dikush, në çdo kohë gabim, por kush vret partinë fajtor, partia që vrau fis dhe / ose simpatizant e tij, është në të drejtën e tij për të vepruar si hakmarrësit të gjakut, ajo është edhe një urdhërim. Përsëri, gjykatat nuk kanë të drejtë, atëherë është "një njeri i drejtë" për të kryer urdhrin, për gjak të pafajshëm është derdhur, ajo duhet të dënohet, duke derdhur gjakun e palës fajtore, atëherë nuk është bilanci dhe drejtësia.

 35. Ku Papa ulesh dhe adhuronin, ata të hequr mallkimin (kryqit) në shtëpi, ku gjyqtarët janë talkers dehur dhe udhëheqësit të kota, njerëzit do të shkojnë nëpër baltë, dhe megjithatë shumica vazhdon të trokas në to partitë pro-BE dhe linkse- dinak njerëz tradhtarë (frigoriferë janë ende plot ??? ata kthejnë sytë e tyre nuk do të dalë dhomat e tyre të brendshme nuk do të, në vend të kësaj ata mbeten të mira shpirtërore zëra mashtruesve, ata vazhdojnë të kenë respekt mbajtur për tituj dhe funksionet nga kriminelët dhe shifra joetike dhe Nëse njerëzit duan të jenë grabitur nga forca, dinjiteti dhe vetëvlerësimi, a janë ata akoma të besueshëm në një afat të gjatë? Nëse mendojnë se njeriu ka fjalën e fundit për të gjitha çështjet në jetë, edhe nëse ata abuzuar, neglizhuar, tradhtuar, rrahur, grabitur, dhe të ngjashme, atëherë ata marrin asnjë drejtësi dhe janë të dehurit nuk zgjohen, sa kohë ata duhet të jenë të rrahur nga të menduarit e tyre, flasin n dhe të veprojë?

  lajm i keq për Perëndimin, ku Edom (Roma) frone, dhe ka zhytur popullin në skllavëri, ka shpinat e tyre mësohet si toka, ku të gjithë ecën mbi. Ik atje për një të tretën e njerëzve në këto vende të cilët do të votojnë për mbretërimin e Perëndisë në vend të demokracisë dhe BE-së, si mendimtarët grekë (Mexhuxhi) do të përjetojnë berovering e fëmijëve të tyre, atëherë Papa i tyre, të gjithë fëmijët besnikë shpallin luftë mbi Mbretërimin e Perëndisë.

  Pa një shpirt aktivizuar, njeriu do të bëhet një grabitqar, çfarë është një poshtërim, pastaj pjesa tjetër një njeri, por një ekzistencë njeri-degraduese, njeriut-padenjë për t'i ndjekur njëri-tjetrin për përfitime monetare dhe të gjitha llojet e dëshirave të ulëta dhe ego-fikje. Budalla për të shkatërruar Krijimin. Bota do të gjykohet me drejtësi nga Gd me zjarr, koha e petting do të përfundojë, dhe të gjitha krimet dhe veprat nuk do të mbulohen më, as të mbuluara me mantelin e dashurisë. Fuqishëm është kombi që bota do të shemb obeliskët dhe që fizikisht nderin e tyre Perëndia do të sjellë për të shprehur, të blihet nga bie poshtë në adhurim në drejtim të Jeruzalemit.

  https://www.youtube.com/watch?v=w9Lfn8pcy6Y

  https://www.youtube.com/watch?v=GRZkxypF05M

  Isaia 34: 1-17. Malakia 1: 2-5.

GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër