Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

Pasojat e fitores së Donald Trump dhe asaj që po ndodh

Pasojat e fitores së Donald Trump dhe asaj që po ndodh

Kam përmendur tashmë parashikimin e faqes alt-market.com në lidhje me fitoren e Donald Trump. Shkrimtari parashikoi gjithashtu Brexit Britanik për arsye të ngjashme. Më së shumti artikull i fundit në këtë faqe shkrimtari bën një parashikim se nën Donald Trump ekonomia amerikane do të rrëzimit dhe se kjo është arsyeja pse Trump mund të fitojë zgjedhjet. Ai supozon se rezultatet e zgjedhjeve mund të dërgohen. vetë Unë parashikoja tashmë pajtohen se zgjedhjet në SHBA nuk do të kalonin për shkak të një situate të ligjit ushtarak, në mënyrë që Obama të mund të vazhdonte. Kjo nuk ishte një parashikim i saktë. Pas fitores së Trump, tinguj popped up që rirën atë një ligj ushtarak situata do të vijë përpara se Donald Trump të betohet zyrtarisht si president, me rezultatin që Obama do të qëndrojë. U fol edhe për një potencial vrasjen e Trump. Se supë nuk është ngrënë aq e nxehtë duket tani se qetësia duket se është kthyer disi. Megjithatë, mund të jetë që autori i faqes alt-market.com merr të drejtën në parashikimin e tij se ekonomia duhet të shkojë nën Trump.

Ndërkohë, po shkon tingëllon lart se Rezerva Federale (FED), banka qendrore e SHBA, do të rrisë normat e interesit. Se koha e një rritjeje të tillë të normave të interesit (dhe efekteve të mundshme negative në ekonomi) janë shumë në përputhje me një krizë financiare nën Donald Trump, mund të jetë e qartë. Ne ende duhet të presim për vendimin. Javën e kaluar, doli se si Kina dhe Arabia Saudite masin obligacionet e qeverisë amerikane në hodhi shitje. Dhe kushdo që hedh bono, duhet të ketë një blerës. Për të parandaluar këtë ndikim të dëmshëm në ekonomi, blerësit duket se ekzistojnë. Sipas faqes së internetit zerohhedge.com këto janë investitorë privatë. A duhet të mendojmë për miliarderët që ndikojnë ekonomitë me rrjedhat e parave të tyre prapa skenave? Ndoshta po. Sa kohë, për shembull, situata mund të mbetet e qëndrueshme?

Nëse del se ekonomia amerikane (dhe me botën) do të rrëzojë nën Trump, atëherë ...

Të gjitha aksionet 0
468 ad
GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër