Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

Reich i katërt, krijimi i qeverisë botërore të matricës nëpërmjet masakrës masive

Reich i katërt, krijimi i qeverisë botërore të matricës nëpërmjet masakrës masive

Nëse përfshijmë Rajhun e Tretë të nazistëve, tani mund të themi se në këtë moment Rajhti i Katërt është në përfundim. Përveç kësaj, kam parasysh se nazizmi sipas mendimit tim ishte një ide zionist dhe se nazizmi nuk ka pushuar, por vazhdon nga Amerika dhe përmes krijimit të OKB-së dhe Bashkimit Evropian vetëm plan modest vazhdueshme. Duket e dobishme të përfytyrosh gjendjen e këtij momenti. Cila është situata me botën? Ideja që po jetojmë nën një vazhdim të regjimit nazist do të jetë diçka që konsiderohet qesharake për shumë njerëz, por që vlen për më shumë pikëpamjet e mia. Që projekte të hapura po përfundojnë që filluan sipas Adolf Hitlerit (shih këtu) dhe se po shpërthen Simbolizmin nazist në zonën që kam shënuar të gjelbër në figurën më poshtë, mund të jetë e qartë pas disa studimeve. Kjo vetëm në mënyrë të pakthyeshme çon në disonancë kognitive në shumë njerëz që do ta lexojnë këtë. Adolf Hitleri u financua nga Prescott Bush, babai i presidentit të ardhshëm George HW Bush dhe gjyshi i Xhorxh W. Bush. banka e tij, UBC (Union Banking Corporation) arriti nga Nju Jorku, financave IG Farben, industrialist i diskutueshëm i kompanisë Fritz Thyssen. Princi Bernhard vetë ishte spiun për IG Farben (donator i makinës së luftës së Hitlerit) dhe pas luftës promovoi Grupi Bilderberg. Komuniteti Europian (tani BE) është udhëhequr nga Walter Hallstein prej vitesh. Hallstein ishte anëtar i një shoqërie të "mbrojtësve ligjorë" nazistë, organizata që u bë shtyllë ligjore e një Evrope nën mbikëqyrjen e bashkëpunimit nazist / kartel (shih këtu).

Harta më poshtë tregon vizionin tim se si situata aktualisht qëndron në tabelën globale të shahut. Ne fakt duhet të merremi me dy kampe, të cilët pas skenave - besojnë apo jo - shërbejnë gjithashtu në të njëjtën axhendë. Zona e gjelbër e shënuar është territori amerikan. Me këtë unë synoj gjithçka që bie nën ombrellën e Amerikës, si Evropa, Australia dhe zonat e tjera që janë jeshile. Nëse dyshoni se Evropa është për shembull një shtet i Amerikës, atëherë unë ju këshilloj të ndjekni vetëm hulumtimet në këtë faqe interneti. Zona krem ​​me ngjyrë është gjithçka që bie nën ombrellën e (atë që unë e quaj) 'kampin Rusi'. Këto janë në fakt vendet BRICS. BRICS është shkurtesa angleze për Brazilin, Rusinë, Indinë, Kinën dhe Afrikën e Jugut. Këto janë dy kampet që tani fluturojnë në mbarë botën. Ju nuk do të tregoni shumicën e saj. Kam përdorur ngjyrën e kuqe për të treguar një zonë konflikti. Për shembull, unë kam shënuar një zonë në Afrikën Perëndimore si të kuqe. Në pjesën e kësaj zone flitet për shpërthimin e dobët të Ebola. Në fakt, kjo është një dush që është ngritur për të maskuar një konflikt lufte. E kam këtë në ky artikull en ky film shpjegoi. Ju mund të mendoni për disa fusha "e cila është gjithashtu e kuqe?"Mediat nuk na tregojnë gjithçka, por në Detin e Kinës Jugore ka edhe një konflikt që po ndodh dhe mund të kem harruar fusha. Sidoqoftë, disa konflikte nuk ju janë treguar nga Media kryesore e Rrjedhjes. Një tajfun në Filipine nuk është asgjë më shumë se një fatkeqësi natyrore për shikuesit mesatar. Sipas mendimit tim, ka luftëra me teknikat e manipulimit të motit (shih këtu). Nëse lexuesi ka një pamje të ndryshme në kartelën e përgjithshme, atëherë do të doja ta dëgjoj atë.

Pse them se të dy kampet e mëdha i shërbejnë të njëjtit agjendë prapa skenave? Epo, qëllimi i madh është krijimi i një qeverie botërore (ose në të vërtetë diçka shumë më e madhe). "Po, por a mund të pajtohen ata gjithashtu? Çfarë do të donin të bënin për një luftë?"Për ta kuptuar këtë, duhet të shikoni edhe fetë botërore. Njëra është duke punuar për të vendosur strukturën Saturna të pushtetit në tokë. Mund ta quajmë edhe fuqinë Luciferiane ose fuqinë e Satanait. E gjithë kjo ka të bëjë me realitetin e matricës në të cilën pretendoj se jeton njerëzimi. Një realitet që njerëzimi e mban në një vetëdije më të ulët nëpërmjet një lloj-në imazhet - lloj i rrjetit WiFi. I shpjegova të gjitha këto në artikullin tim 'Matrica është burgu për shpirtin njerëzor(Shih këtu). Qëllimi duket të jetë pozicioni i 'matricës së Saturnit' në realitetin shumëdimensional definitief për të vendosur. Realiteti i matricës duhet të jetë në nivel të barabartë me realitet origjinal vijnë për të qëndruar. Ky i fundit është realiteti në të cilin njerëzimi nga origjina e tij është pjesë e fuqisë hyjnore krijuese. Imagjinoni që Ray Kurzweil - shefi teknik i Google i cili pohon se ne jemi në 2045 i pavdekshëm dhe kanë krijuar realitete dhe avatars të krijuara digjitale që nuk mund të dallohen nga e vërteta - është i aftë ta bëjë këtë realitet të ri aq të fuqishëm saqë vjetër nuk konsiderohet më i rëndësishëm apo me vlerë. Kjo ka të bëjë me atë që kulti i Saturnit po bën me realitetin aktual Saturn-matriks. Arkitekti i madh ose Luciferi - ndërtuesi i kësaj matricë të Saturnit (realiteti i rremë) - dëshiron ta ngrejë këtë realitet në një status të pakthyeshëm. Për këtë duhet gjithashtu të përshtatet edhe kodi burimor nga i cili ndodh gjithçka. Sepse ky njeri ka shpirtin e njeriut - që siguron qasje në kodin burimor nëpërmjet lidhjes shpirtërore - e nevojshme. Kjo është arsyeja pse miliarda njerëz janë shtuar në tokë gjatë disa qindra viteve të fundit. Dhe për të marrë atë qasje në kodin burimor të realitetit real jashtë matricës së Saturnit, se njerëzimi duhet të masakrohet masivisht. Energjia 'shpirtërore' që gjeneron - në imazhet - hap portën në burim, ashtu siç ishte.

Arsyeja që partitë që formojnë dy kampet e përshkruara në mbarë botën prapa skenave është se ata punojnë së bashku drejt masakrës më të madhe në të gjitha kohërat. Në të gjitha fetë e mëdha botërore është profetizuar për një kohë përfundimtare. Islami dhe Krishterimi të dy flasin për një betejë përfundimtare. Megjithatë, ato janë në thelb të ndryshme dhe se dallimi përdoret për urrejtje reciproke. Sipas mendimit tim, këto fetë janë krijuar qëllimisht për të vendosur masat e njerëzve kundër njëri-tjetrit. Çfarë mund të jetë më mirë sesa të realizosh sakrificën e dëshiruar të gjakut - masakrën masive të dëshiruar - nga dy grupe që vullnetarisht therin njëri-tjetrin? Arsyeja që popullata autoktone në zonat e shënuara me gjelbërim është duke u ngritur kundër grupit islam është i fshehur në të. ISIS është një krijim perëndimor sionist. Sionizmi në fakt nuk është asgjë më shumë se një ide Luciferiane që përfaqëson kultin e lashtë babilonas Saturn dhe lavdinë e Saturnit. Fetë janë gjithashtu krijime të këtij kulti të Saturnit. Kjo është arsyeja pse ju do të jeni në çdo fe Simbolizmi i Saturnit njohin. Është e njerëzimit të kalojë nëpër gënjeshtrat e derëtarëve të matricës. Këta janë udhëheqësit fetarë dhe botërorë që na mbajnë në kontrollin e tyre përmes indoktrinimit të rëndë dhe kontrollit të mendjes. Unë i quaj 'liderët e elitës' arkitektonike hibride '. Ata synojnë masakrën masive më të madhe që njerëzimi do ta ketë njohur ndonjëherë. Ajo kërkon një "ndryshim realiteti" të duhur për ta parë këtë.

i katërti i pasur

Lista e lidhjeve burimore: volkskrant.nl

Të gjitha aksionet 550
468 ad

15 Comments

 1. Mos harroni të përfshini Axhendën 21 në analizën tuaj, Martin. Nënshkruar nga vendet 172, ne kemi agjendë të 21 një plan të përgjithshëm zoti i elitës super për shekullin 21e me qëllim përfundimtar të një sistemi mbarëbotëror totalitar kontrollit teknokratike me një ideologji komuniste, fshehur ndodh nën maskën e lëvizjes qëndrueshmërisë. 'Kërcënimi i ngrohjes globale' përdoret për të tërhequr të gjithë botën për të njëjtën karrocë.

  • Unë pajtohem, unë vetëm të kërkuar për të mbajtur artikullin tim kompakt.

 2. Dy kampet që janë të barabartë në numrin e popullsisë, rastësi që kjo është aq e ndarë? Ekipet janë formuar dhe fusha e lojës është pothuajse e përfunduar, tani duke pritur sinjalin fillestar ose jemi tashmë në fazën hyrëse? Vetëm sigurohuni që të gjithë të kenë armë të mjaftueshme, preferohet që asnjë armë atomike, sepse kjo është shumë e bezdisshme për ata njerëz që kanë mbetur.

  E vetmja gjë që mund të bëni është të jepni dashuri në mjedisin tuaj, shumë keq që ka kaq shumë njerëz në afërsi të drejtpërdrejtë, të cilët pranojnë gjithçka që MSM thotë dhe nuk janë kritike.

 3. Për hir të qartësisë: Unë them se fetë janë duke u përdorur / abuzuar për përshtatjen e këtij konflikti të madh përfundimtar. Unë nuk them se fetë e predikojnë atë vetë (megjithëse ju mund të gjeni disa tekste të dhunshme në kërkime të plota). Dallimet në fetë kontribuojnë në formimin e konflikteve. Të dy grupet janë të bindur se ata përfaqësojnë të vërtetën absolute. Janë udhëheqësit e grupimit që i inkurajojnë ose i joshin njerëzit për dhunë, e jo për vetë besimin. Shënim: kjo nuk zbatohet vetëm për Islamin. Kjo është pikërisht pikë e mia. Ai zbatohet për të gjitha fetë. Ata janë përdorur / abuzuar (janë konceptuar, bazuar në cores of truth) për të dërguar masa.

  Shembull i pozicionit të krishterë (që kontribuon në konfliktin mes dy kampeve):

 4. Martin e ka formuluar mirë.
  Këtë javë vallëzimi me ujqërit Timmermans nb mori pupla në gomar; politikani më i mirë i vitit.

  Hitleri u zgjodh gjithashtu 'demokratikisht', do të themi.

  Martin, jo një i ri për ju; ndoshta edhe duke ndriçuar për vizitorët:
  "Nazistët planifikuan për të, ata madje kishin një term për të -" neue Ordnung ", që do të thotë Rendit i Ri, Rendi i Ri Botëror. Kjo sot, kjo Rend i Ri Botëror, është rritja e Rajhut të Katërt ". http://whale.to/b/nazi_allopathy.html

  Martin, përveç jush që interpreton ndarjen 2 të sferës së influencës botërore - amerikane BRICS.

  2 Shënime mbi këtë temë:
  1) Amerika ka një luftë civile. Vendi udhëhiqet nga qeveria hije - e cila NUK shërben interesat e qytetarit amerikan - është shumë e dëmshme.
  Amerika është e pushtuar nga globalistët (fjalimi për fashistët).

  2) Gjeopolitika është ndarja e madhe 2 në ditët e sotme, ajo e feve. Islami është quajtur në rrezik të madh.
  Propaganda e pastër e luftës. SHBA-ja militarizoi Muxhahidinin, jo (vetëm) për të vjedhur thesaret e tokës ruse, por edhe për të realizuar Perandorinë 4.
  Operacioni 'Ciklon'.

  Mbjellja e trurit dhe e droguar "xhihadistët" druajnë psikozën dhe terrorin kudo në botë.
  Në lidhje me këtë ju mund ta gjeni edhe këtë interesante:
  http://www.liveleak.com/view?i=b15_1418656706

  Rusia është një histori tjetër. Armiku shumë më pak se propaganda që na shtyp.
  Në fund të fundit, Rockefeller ishte baza e BRSS nëpërmjet automjetit investues AIC. Ford, GM, GE, cs - tërë BV USA prodhuar me licensë në BRSS, për BRSS.
  Rusia dhe NATO kryejnë së bashku ushtrime ushtarake - Partneriteti për Paqe.

  Nuk është normale që një shef i qeverisë së një vendi të fuqishëm ta lejojë veten të rrëzohet si Putin.
  A do të jetë në kthetrat e oligarkëve të huaj? globalistë / fashistë?

  Nëse nuk kërcenon me të, ai ndoshta do të kishte vdekur. Janë paraprirë shumë kryetarë shtetesh rusë.

  Diçka e ngjashme: ttv Soçi - kemi gjetur homofobinë në Rusi jashtëzakonisht të rëndësishme këtu. Rreth shkeljes më të keqe të mundshme të të drejtave të njeriut.

  Ndërsa ... çfarë po ndodh tani rreth Demmink! prania me djem! Opstelten dhe Rutte që pengojnë procesin ligjor. Le të përballojmë atë; edhe holandezi i vështirë është përmendur në lidhje me këtë. një thashetheme e atij lloji - ju shkoni të gjithë rrugën nëpër mulli; garantuar.

  Asgjë kundër njerëzve homoseksualë. Vetëm jo preferencën time. Homofili në fakt është bombarduar për kult, produkt i eksportit të bitches. Në listën e të drejtave të barabarta për burrat dhe gratë, të drejtat e njeriut, demokracia, tregtia e lirë:
  Vetëm fjalë.

  Të gjitha pretekstet për të pushtuar dhe plaçkitur vendet sovrane.
  Dhe masakrimin e civilëve të pafajshëm masivisht, dhe shkeljeve të tjera të të drejtave të njeriut në një shkallë të madhe dhe në mënyrë sistematike.

  disa shembuj: armatimi i IS:
  http://www.liveleak.com/view?i=b15_1418656706

  Kampet e trajnimit për IS nën flamurin e NATO-s:
  http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M26&s=M118&ss=P2576&l=NL

  Terrorizmi me një fytyrë njerëzore:
  http://www.informationclearinghouse.info/article33541.htm

  Bomba ukrainase grumbull në zonat e banuara në Donbass:
  http://www.liveleak.com/view?i=7b8_1418653430

  Doktrina e NATO-s 'E drejta për të mbrojtur' në thelb.
  Gjithmonë një justifikim për kryerjen e krimeve të luftës.

 5. Fondacioni Rockefeller ka bërë një studim dhe skenarë 4 shkruar, udhëheqësit e botës e di se kjo punë më duket për të punuar sipas skenarit lock-hap, interesante për të parë se si bën vishem.
  http://www.rockefellerfoundation.org/uploads/files/bba493f7-cc97-4da3-add6-3deb007cc719.pdf

 6. Gjeo-inxhinieri është rreziku i madh.
  Ionososfera derdhet çdo ditë me grimca nano-alumini, barium dhe litium për të ndikuar në efektin e diellit.
  Chemtrails ... ..
  E njëjta vlen edhe për programin e CDR = Heqja e karbonitDioxide.
  Duke ftohur atmosferën e tokës dhe reduktimin e CO2, vegjetacioni në tokë është zvogëluar dhe kështu është burimi i gjithë jetës.
  Mao dhe Stalini vranë më shumë njerëz nga uria pas Luftës së Dytë Botërore sesa nga lufta në Luftën e Dytë Botërore.
  Konfliktet ndërmjet blloqeve të pushtetit dhe feve janë ngritur për të maskuar axhendën themelore.
  Natyra në të gjithë botën dhe fatkeqësitë klimatike për të reduktuar njerëzimin nëpërmjet urisë.
  Me chemtrails dhe HAARP.

 7. Venezuela?

 8. Artikulli i shkëlqyeshëm, por për fat të keq pjesa e matricës dhe arkontenit shkon shumë larg për mendimtarin e zakonshëm ... madje edhe për njerëzit e zgjuar që shkojnë shumë larg. Kjo është shumë science fiction dhe kështu aluhoedjes materiale par excellence.
  Nëse ju shpuar gënjeshtrat dhe strofkë të mëtejshme, ju vijnë në mënyrë të pashmangshme nga ekzistenca e Archons dhe agjendës së tyre të errët, dhe fakti që e tërë realiteti ynë përbëhet nga gënjeshtra ... ne jemi të prekur në çdo nivel të ekzistencës sonë, dhe ndoshta madje edhe nga momenti i parë i ekzistencës sonë (krijimit), apo edhe para kësaj, por përsëri, shumica e njerëzve shkojnë vërtet larg.

  Prandaj unë preferoj të mbaj zvarranikët jashtë nëse dëshiroj të ndihmoj dikë që është "i zgjuar" sa duhet për të kërkuar të vërtetën.

  Nëse ju e dini këta njerëz mbi armiqtë televizive të njëri-tjetrit, por pals jashtë, ose: të gjithë anëtarët e shoqërisë njëjtë (jo aq) e fshehtë e masonëve të cilët gjoja duan për të përmirësuar botën, ju automatikisht të gjithë e dimë se si pirun në rrjedhin.

  Ky klub ndriçim është sigurisht nuk hobbyists shoqatë, një sekt fetar me një strukturë të pushtetit piramidal ... Unë nuk e di nëse këto folks çdo votë në qoftë se ata nuk janë dakord plotësisht, por kjo nuk është një klub i orientuar në mënyrë demokratike.

  Duke parë përmes një gënjeshtër zakonisht çon për të parë përmes këtyre gënjeshtrave ... Ajo mund të marrë një kohë, por në fund ju vijnë në përfundim se realiteti juaj bazë të përditshme, gjithë jetën tuaj, edhe një gënjeshtër madhërishëm para lindjes tuaj!

  Tani u them njerëzve që janë kritikë të mjaftueshëm për t'u zgjuar në një moment të caktuar: a doni të dini se si funksionon bota? A doni me të vërtetë të dini se kush ka të vërtetë pushtet? JUST LEXO ME PARA! Pastaj automatikisht mbërrini në klubin që kontrollon të gjithë botën. Dhe sapo të mbërrini në krimet e tmerrshme që i kanë bërë njerëzimit (dhe planetit Tokë) me vetëdije, nuk mund të arrini ndonjë përfundim tjetër se këta njerëz janë në të vërtetë çnjerëzorë. Dhe hapi nga çnjerëzor në jashtëtokësor është më e lehtë të tretet për atë që po zgjon ...

  Matrica është e gjitha rreth nesh, por së pari duhet të çmendesh për të parë realisht realitetin për atë që është me të vërtetë ... Është ende përtej kuptimit tim, por nuk mund ta mohoj më.

  Ky artikull është i shkëlqyeshëm, por në këtë kuptim mund të mos jetë i përshtatshëm për fillestarët. Ata largohen kur lexojnë këtë!

  Mund të jetë interesante të shkruhet një libër "Zgjohuni për Dummies" për fillestarët, 0, në të cilat janë shënuar vetëm fakte të dukshme që thjesht askush (të paktën me sens të përbashkët) mund të injorojë? Duke treguar swastika e Seals Marinës për njerëzit nga mjedisi im, nofullat e ndryshme kanë rënë në tokë. Ata u habitën dhe u tronditën. Pra, në mënyrë të vrazhdë dhe kështu "në fytyrën tuaj" është mirë të flisni me ndonjë anti-aluhoedverhaaltje ... Kjo e vë edhe të menduarit më kokëfortë sheeple ... në qoftë se vetëm për minuta 5, 0)

 9. edhe pse unë pyes veten çdo herë se çfarë Koreja e Veriut është duke bërë / planifikimit.

 10. Njohja e detyrueshme e njerëzve. A është Holanda vendi provues?
  http://worldunity.me/nederland-is-klaar-voor-de-onderhuidse-chip/

  • Nëse njerëzit me të vërtetë lejohen të jenë të këputur nga propaganda masive e qeverisë si lopë dhe derra të caktuar, shpresa ime për njerëzimin është me të vërtetë në një pikë të ulët.

   ps Vetëm jo krejtësisht të shkuar, sepse unë kurrë nuk do të përkulet në kaosin që e quan veten "përfaqësues të popullit"!

GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër