Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

Perceptimi i realitetit kundrejt realitetit real

Perceptimi i realitetit kundrejt realitetit real

Kur e filloj kompjuterin tim në mëngjes, shpesh bëj një turne të lajmeve në botë. Kohë dhe përsëri është e dukshme që Media Stream Media vepron si menaxherët e perceptimit. Ata janë "shitësit" për elitën, të cilët duhet të hedhin poshtë një imazh të caktuar të botës. Gjithnjë e më shumë njerëz tani e kuptojnë se ne jemi të mashtruar në fronte të caktuara. Megjithatë, do të ketë ende shumë njerëz që besojnë se kjo ndonjëherë ndodh me 1x çdo aq shpesh, por jo gjithkush supozon se çdo gjë që lexojmë ka për qëllim të ngjyrosë perceptimin tonë të botës. Është në të vërtetë një punë me orar të plotë. Kjo ka të bëjë me faktin se klasa në pushtet nuk dëshiron që ju të revoltoni ose të shihni se çfarë po bëjnë me të vërtetë. Nëse, për shembull, e kuptoni se Evropa duket të jetë demokratike, por se në të vërtetë ajo është një diktaturë, ju do të revoltoni. Kjo është arsyeja pse mediat ju mbajtën të ëmbla javën e kaluar me debatet zgjedhore dhe televizive. Kjo është arsyeja pse ju jeni të mbingarkuar me fitime dhe humbje zgjedhore, ndërsa në të vërtetë nuk ka rëndësi. Është zbavitje e pastër. Ndoshta ndihmon që unë të mos them atë; nëse ju tregon një profesor i një instituti të krijuar nga kjo elitë, ju ndoshta do ta besoni më shpejt. Për fat të keq, dikush nuk do ta fillojë thirrjen aq shpejt, prandaj vetëm duhet të lexoni se si një gazetar gjerman hetues pretendimet e njëjta. Pas të gjitha, ajo gjithashtu bëhet e mërzitshme si Martin Vrijland përsërit atë gjatë gjithë kohës.

Ne jemi në një krizë të rëndë që vetëm mund të përkeqësohet. Ka tashmë zhurma në Amerikë një përplasje të rëndë që është fshehur nga Media kryesore Stream. Sigurisht, kompanitë e mëdha mediatike nuk do të paralajmërojnë njerëzit për një aksident. Në fund të fundit, këto kompani të mëdha mediatike janë në duart e kësaj elite. Çfarë do të bënit nëse do një stacion i mbushur me kafshë a keni që ju çon drejt daljes ku ata do të theren? A do të thërrisni "Djema, kini kujdes! Në dalje është skuadra e kasapëve"? Jo, gjithsesi. Ju preferoni që kafshët të mbeten të qetë dhe mos u brengosni. Pastaj ju gjithashtu duhet të dërgoni njerëz në hambar për të mbajtur kafshët në kontroll. E pra ju mund të mendoni: "Ajo po shkon shumë larg për të krahasuar njerëzit me kafshët në një stacion." udhëtim sylveE kuptoj këtë, por nuk shkruaj artikuj për të folur me lexuesin (lexoni këtë). Pastaj ju duhet të bleni Telegraaf, Story ose Privé. Atje mund të lexoni lajme të mira me një përmbajtje të lartë 'të ndjehen mirë'. Përveç çdo mesazhi që perceptimi juaj, për shembull, një luftë duhet të ngjyroset, do të gjeni një grua të bukur ose një histori rreth një lojtari futbolli, në mënyrë që procesi juaj i ndërgjegjshëm i ndërgjegjshëm të shpërfillet shpejt. Kështu që harroni të mendoni në mënyrë kritike për atë mesazh që sapo lexuat për Ukrainën. Ju tashmë jeni të hutuar nga pamja sexy e Sylvie Meis.

Ajo që ndoshta nuk e kupton është se ekziston një shkencë e tërë psikologjike pas përmbajtjes së lajmit. Edhe paraqitja e një gazete, vendosja e ngjyrave, zgjedhja e fjalëve dhe ndërtimet e fjalive i shërbejnë një qëllimi. E gjithë kjo bazohet kryesisht në metodat e programimit neurologjik (metodat NLP). Krijesa duhet të ketë një emër, sepse në shkollën e gazetarisë kjo padyshim nuk do t'u thuhet studentëve. Ashtu si ju nuk merrni për të dëgjuar në shumicën e trajnimit të shitjes që ju të vërtetë të mësojnë metodat NLP këtu. Por në thelb ajo vjen poshtë për të NLP bërë të njëjtën gjë si hipnozë, por pastaj në një gjendje të vetëdijshme. Teknikat mund të gjenden kudo. Përqendrimi i lartpërmendur i një gruaje të bukur kujdeset për të pamundësuar aftësinë tuaj të të menduarit kritik. Vetëm i kushtoj vëmendje planit të gazetës. Përmbajtja e një artikulli gjithashtu është ndërtuar në një mënyrë të sofistikuar. Në terma të gjerë, kjo do të thotë që zgjedhja e fjalëve dhe ndërtimi i fjalive përpiqen të zgjerojnë procesin e të menduarit tuaj kritik dhe t'ju sjellin në mënyrën e pranimit. Programimi nënliminal i nënndërgjegjeshëm tuaj bën pjesën tjetër.

Nëse një herë mesatarisht lexoni gazetën online si Telegraaf.nl do të shihni, për shembull, se ka numra kudo. Një mënyrë e njohur për të marrë dikë nën hipnozë shpejt, për shembull, është 'hipnozë shtrëngimi duarsh"Metoda. Në përgjithësi, kjo është për shkak se hipnotizuesi bën diçka të papritur. Kur të them: "Mos mendoni për një mace të zezë"Menjëherë mendoni për një mace të zezë. NLP bazohet në teknika të tilla. Numrat e spërkatjes janë gjithashtu një metodë shumë efektive. Kjo është arsyeja pse shpesh ju do të shihni mesazhe si "Gjysmë miliard shkon në .."Dhe përpara"Qeveria merr parasysh 500 milion.","Komunat marrin 330 milion më shumë për ..". Kjo ka të njëjtin efekt si ajo grua e bukur pranë këtij mesazhi serioz, vetëm një metodë tjetër. Vendosja e numrave të ndryshëm ju detyron të mendoni (përgjatë vijave të "sa është kjo përsëri?") Dhe kështu ju merrni hutuar. Krahasoni këtë me 'hipnozë shtrëngimi duarsh'. Procesi i të menduarit tuaj të ndërgjegjshëm është i hutuar dhe kështu shmanget. Ju nuk do të merrni një ekstazë, sepse dallimi në mes të Programimit Neuro Linguistic (NLP) dhe hipnozës është që ju vetëm mbani sytë hapur në NLP. Të dyja janë një formë e hipnozës, vetëm me NLP nuk e kuptoni se jeni nën hipnozë. Megjithatë, është karakteristikë që ju mund të programoheni. Dhe ky është qëllimi.

Struktura e një reviste televizive është përzgjedhur me kujdes. Një hipnotizues ndjek një histori të saktë të konsideruar. Kjo vlen edhe për lajmet. Ndryshimi i të shtënave të kamerës bazohet gjithashtu në të njëjtin parim si duke lëvizur dorën mbrapa dhe me radhë e hipnotizuesit nëse dëshiron të fik procesin e të menduarit të ndërgjegjshëm. Për shembull, në videon më poshtë, mund të shihni se si Derren Brown lejon subjektin e tij të testit të zgjedhë një dhuratë të ndryshme të ditëlindjes nga statusi i plotë i ndërgjegjes sesa ai që kishte shkruar më parë në një shënim. Çdokush që guxon të pretendojë se kjo është vepruar, nuk di asgjë për teknikat e hipnozës. Gjithashtu ideja që Derren Brown është vetëm një iluzionist dhe se imazhet manipulohen, është shumë e shkurtër në të gjitha kurset e NLP dhe hipnozë. Gjëra të tilla janë realiteti rock-hard. Ju jeni nën ndikimin e kësaj çdo ditë. Është mirë që ju të shkoni përpara dhe të vazhdoni ta bëni këtë, sepse edhe në mediat alternative, gjërat shpesh depërtojnë përmes tubit të menaxhimit të perceptimit të elitës. Përveç kësaj, ekzistojnë shumë vende alternative të medias që janë opozita e kontrolluar dhe shërbejnë si një rrjet sigurie për njerëzit që janë gati të zgjohen. Qëndro i mprehtë dhe jini vigjilent ndaj teknikave NLP në media. Ju thelloni në të. A e keni lexuar këtë artikull ose keni shumë për t'u çuar jashtë nga zonjat?

Lista e lidhjeve burimore: Lajme Xander, BeforeItsNews

Të gjitha aksionet 230
468 ad

23 Comments

 1. Hi Martin, artikull sqarues. Cilat vende vizitoni gjatë sesionit tuaj në mëngjes?

 2. ndriçon që kurrë nuk do të marrësh kontroll

 3. Rendi i Ri Botëror deklaroi: Amerika e Re Obamës do të zbatojë Ligjin Marcial!

  http://beforeitsnews.com/power-elite/2014/05/new-world-order-declared-obamas-new-america-will-implement-martial-law-shocking-stunning-scary-video-2445910.html

  Për rendin e ri botëror!
  Nuk më lejoni të imponoj ndonjë gjë që nuk e mbështes.

 4. @Waterman Sure, jo ju, por sa njerëz në popullatën tonë bëjnë.
  40-45 Unë mendoj se disa 99% kanë qëndruar prapa dritareve, kur nuk është më dhe tani nuk është ndryshe.
  Dallimi i vetëm është se tani është 99,9% sepse në ndërkohë shumë është arritur nëpërmjet mediave të trurit (sidomos TV) dhe kimikateve dhe ushqimit të keq, siç shihet nga nwo.

  RED është sipas përkufizimit një ngjyrë emocionuese.
  Simbolizmi me gjakun dhe revolucionin, si dhe me aventura, dashuri dhe pasion është e qartë.
  Ne largohemi (të gjithë, por vetëm disa minuta) të gjithë ne të verbuar nga kjo ngjyrë.
  Për maniacs seksi mes nesh, unë mund të them se edhe gruaja më e bukur në të kuqe, poop, pissing dhe menstruating, Vnml fundit në darkrod. Për të gjithë kujdesin e duhur kjo nuk ka për qëllim të jetë femër-jo-miqësore, sepse burrat, me përjashtim të menstruacioneve, bëjnë të njëjtën nml. Vetëm kur të keni takuar gruan e jetës suaj, ose zemra juaj mjaft e madhe nuk ka rëndësi, por aspektet shpirtërore dhe shpirtërore luajnë një rol!

  • Rastësisht, jam gjithashtu absolutisht keq për NWO, politikën, familjen mbretërore të paligjshme etj.

  • Djalli ka flokë të kuq!
   Për më tepër, ju keni të drejtë në gjithçka. Shpirti është ajo që ka rëndësi, por them 99% një herë.

 5. Çfarë përfaqëson kjo grua në fustanin e kuq?

  • Jo dashuri (jo dashuri)
   Jo ndjeshmëri (pa simpati)
   Jo keqdashje sociale (pa institucion shoqëror)
   madje (madje)
   Asnjë inteligjencë!

 6. Përsëri disa kontribute të reja të mira në këtë pamje! Kudos Martin.

  Në vitet 80 unë kam qenë në një kompani prejardhje shumë të ndryshme të vogël i cili u takua çdo javë në një punonjës të veçantë të pastaj ekzistues RUU po për ku Pete V. dylli bashkangjitur, një njeri inteligjent, por intrieste ... dhe disa Van tjera Rossum si llojet.
  Kam mësuar aq shumë! Nuk ishte muzikë, gjuha, astrologjisë, Bo Yin Ra, Krishnamurti, Nag Hammadi, etj etj Dhe, nuk ishte dikush kishte qenë i zënë me pastaj vetëm fillimi NLP fenomen dhe kanë pas qenë të "mendonin" se unë nuk jam atje arrë / rrokje me të ose mund. Kurrë më shumë se një përshëndetje e shkëmbyer me këtë njeri ... e cila ishte e veçantë, sepse për njohuritë e mia unë isha / nuk ishte kontakti i caktuar i shqetësuar ... :-)

  Për "dritaret e mendimit" më interesante në lidhje me anën psikologjike të 'perceptimit', shih gjithashtu termat 'Locus of Control' dhe 'teorinë e disonancës'. Nëse këto ende mund të gjenden nëpërmjet rrjetit, sepse idetë dhe idetë që njerëzit mund të kenë diçka, në mënyrë që të mund të kontribuojnë në të menduarit tuaj, hiqen.
  Idem veprimet e eliminimit dhe heqjes ne shohim ndodh në dhjetë vitet e fundit në bibliotekat (shtetërore) me logon e tyre portokalli (goja e ulët). Dhe kështu me radhë.

  Për sa i përket kontributeve të tyre, ne duam të mësojmë për të parë me vetëdije, kjo nuk ka kuptim për të studiuar këto dhe teori të tjera dhe / ose të përsëritur, në qoftë se ne nuk do të komunikojnë me ndjenja / intuitë nga përvoja personale / jetës.
  Kjo është ndoshta ajo që nënkuptohet me "realitetin e vërtetë" në përshëndetjen e pjesës suaj të Martinit?
  Unë shpresoj kështu.
  Pastaj, megjithatë, pjesa e parë e këtij titulli në këtë rast është SPELL: perceptimi i realitetit ... dhe kjo është shumë e bezdisshme në njëri-tjetrin. Ju keni shumë përvojë dhe në atë që i merrni lexuesit tuaj në njohuri të reja. Dhe çdo njohuri më e lartë e thyen 'spell' / terrori-magjinë e një pasqyrë të mëparshme në lartësi të reja (në dritaren e të menduarit të paktën!)

  MEGJITHATE!
  Perceptimi kundrejt realitetit?
  Të dyja palët mund të vendosen përballë njëri-tjetrit (... kundrejt ...) dhe kjo është shumë e dobishme për të parë kontrastin. Por në thelb ata janë të dy vlera e perceptuar dhe gjysmat si plotësuese të njësisë 1, një e vërtetë që truri ynë nuk janë mjaft të bukur dhe të qetë tani duke bashkëpunuar pranuar ekzistencën e tij nga vetja ...!

  Abonohu ​​tani anyway Fraza të tilla si "Ne jemi në një krizë të rëndë vetëm mund të përkeqësohet vend", atëherë ju por vetë (për të vërtetë!) Ende pre dhe mjet të njëjtën fazë nga të cilat ne duam dhe për të çliruar të gjithë vetëm të dashur .
  Ju spellt atë, ju shkruani atë si një fakt (si artikull juaj ka lindur në nivelin e perceptimit dhe të shkojnë ...!) Dhe ju nuk e shkruajnë atë vetëm, ju miratojë atë në thelb (edhe pse pa dashje ...!) Ndërsa ne nuk do të dëshironim që ... nëse e dini se çfarë dua të them?

  punon në mënyrë të shtrembëruar tani parashikon një herë ata marrin për të kaloni rrymë nënujore e ndjenjat tona dhe të stimulojë një frikë gut atje, e cila për shumicën e njerëzve është larg nga vendosur dhe qartësi. Dhe për këtë kemi njohur tashmë mace që bëri kërcime të çuditshme ... ku kjo frikë u zhvillua si një fantazmë ulëritës.
  Megjithatë, është për të njëjtën fantazmë, në një tjetër costuumpje hapa tekstin hijerëndë brenda, dhe në heshtje sneaks deri nën rrip, ferr dhe mallkimit-drejtshkrimit.

  Nëse e bëjmë vetën, atëherë ne jemi edhe krijuesi i pornografisë së kësaj frike, e cila është pjesë e përhershme e programit të qeverisë dinake. Që nga mosha.
  Një fjalë e vetme do të zhvlerësonte një fjalë.
  Në kuptimin e mësipërm, një dritare mund të bëhet thjesht duke e vënë atë prapa / kundërt:
  "Deklarata horror" ... megjithatë vetëm (e vlefshme) Nëse ne gjithashtu mendojmë / besojmë dhe sidomos bëhemi të frikësuar prej saj. Kjo funksionon ashtu si në paradoks "mos mendoni për një elefant të bardhë" ... Shihni?
  Pastaj ju keni vënë kornizën e mendjes të lexuesit dhe veten HAPUR, dhe mendja po fryn vetë, sepse krijojmë hapësirë ​​për të. Ne vetë jemi qeniet krijuese, në fund të fundit?

  Atmosfera shtypës i një "pashmangshme" skenari dënim me të vërtetë të mbajtur veten në pozitë, çdo njeri për veten e tij, duke ofruar asnjë hapësirë ​​për vetë forcën tonë lindur krijuese të hapur dhe të lirë. Ka të gjitha 'kornizat e të menduarit' janë të hapura, dhe më në fund edhe spinnings / rebates goditje larg ...!
  Thërrisni forca intuitë, një parim primordial femëror, hemisferën tuaj të djathtë, çfarë ndonjëherë, dhe ju lutemi ndaloni ata njerëz që po mbyllin burgun.

  Kjo fuqi krijuese e pastër është shkrimi ynë si LOVE si liria jonë?
  Unë mund t'ju 'tregoj' vetëm me ndonjë mënyrë, dyert e Perceptimit. (Huxley, William Blake eva)

  • Unë po ju them një magji ...

   http://www.youtube.com/watch?v=oilm-OoR8KM

   Creedence Clearwater Revival - Kam vënë një magji mbi ju
   (Lyrics) - YouTube
   një mbulesë 1972 e këngës 1956 nga hawkins Screamin 'Jay

  • Për "dritaret e mendimit" më interesante në lidhje me anën psikologjike të 'perceptimit', shih gjithashtu termat 'Locus of Control' dhe 'teorinë e disonancës'. Nëse këto ende mund të gjenden nëpërmjet rrjetit, sepse idetë dhe idetë që njerëzit mund të kenë diçka, në mënyrë që të mund të kontribuojnë në të menduarit tuaj, hiqen.

   Unë studioj psikologjinë në njësinë e zotë, lokusit të kontrollit dhe teorisë së disonancës janë konstruktet që gjenden në çdo manual të psikologjisë njohëse.

 7. Duhet të kërkohet të lexohet në Shkollat ​​e Mesme dhe në Universitete.

  Një veprim i mirë do të ishte gjithashtu:
  Postera në kafene, mensë shkollash etj.
  Ne nuk mund t'i hartojmë dhe t'i përcjellim ato me @
  fushatë kombëtare apo diçka?

  Për shembull,

  KUJDES:

  Ju jeni të trilluar nga TV dhe gazeta,
  kini kujdes RREZIK: Gratë e bukura, numrat dhe fjalët e bukura do t'ju shkëpusin.
  Duhet t'i bindeni etj.

  ndoshta disa anti-gaz BE dhe përmend korrupsionin dhe pedofilinë këtu.

 8. Krerët më të mirë të deleve flenë butë, thertori pret.
  ================================================== ====

  IT është në të vërtetë një turp, një turp i përgjakshëm që në një
  vend i lirë si Holanda (nuk e quan) shtypin televizionin dhe gazetën si kjo
  mund të manipulohet.
  Njerëzit duhet të rebelohen masivisht kundër këtij propagandisti, gënjeshtrave të ashpra, rrëmujës së pakuptimtë.

  Ju duhet të TV vetëm për të kthehet në ose për të shpëtuar ose të hapur gazetën jeni bombardohet me propagandën e ujit të pastër (që do të thotë baltë nastiest).
  Edhe në programe të pafajshme si LINGO propaganda homoseksuale etj, cuddling transgjinore. p.sh. në Lingo: 2 pots kundër djemve 2 në sweaters trëndafili të ndritshme. Çfarë rastësie? Nuk mendoj kështu!

 9. Twist Në Sobriety im

  • Duke punuar në autostradë

 10. Psikologji & Indoktrinim për Shkatërrimin e Mendimit Kritik

 11. Shkollat ​​janë burgje (Të gjithë prindërit duhet ta shohin këtë)

 12. Dhe çfarë qeshi dhe turp Koreanëve të Veriut, kur lider i madh është përlëvduar, atëherë spiegel i madh qëndron ...

  • Haha! Në të vërtetë, 20 vazhdon të marshojë dhe Holanda është Koreja e Veriut në Detin e Veriut.

   Pjesë e mirë (sërish) Martin. Së bashku me Willy Van Damme, ju jeni një nga gazetarët e paktë në vendet e ulëta.

   Përshëndetje për të gjithë.

 13. E vërteta absolute në këtë artikull: e vërteta nuk është më e rëndësishme; çmenduri, hipnozë, tym dhe pasqyra dhe për të siguruar që ne nuk e shohim se ne jemi, por ne duhet të iniciohet në pikën e kafshëve për therje parë (të udhëhequr sipas gjinisë dhe lakmi) dhe derrat.

  Prandaj, për t'i zgjuar njerëzit shpejt, kam një artikull tjetër për të shkruar. Ky artikull mund të quhet edhe mbi temën.

  Martin, ju lutem mos më fajësoni për mbylljen e saj këtu: unë ju supozoj. edhe luftuesi për të vërtetën nuk e fajëson këtë.

  http://waterfruit.wordpress.com/2014/05/30/geenstijl/

 14. @off rec

 15. Unë shoh këtu vetëm për herë të parë në TV: lojë logjike. Vetëm kontrollohet dhe po, edhe në NL, duke konsumuar me lugë

  http://www.bol.com/nl/p/het-logo-bordspel/1004004010210418/

 16. Logo vjen nga logos greke fjalë.
  Kuptimi i "logos"
  http://www.carelinks.net/bin/view.php?a=1964593760
  Fjala 'logos' që përdor Gjoni duhet, pra, të interpretohet në dritën e kornizës së mendimit të Dhiatës së Vjetër dhe ekskluzivisht në të. Gabimi lind kur e lëmë atë kornizë! Koncepti i Dhjatës së Vjetër të 'davar' është baza për 'logot'. 'Davar' hebraisht i referohet mendimit të Perëndisë, qëllimit të Perëndisë, shprehjes së Perëndisë për këtë qëllim, pra: planit dhe shpalljes së Perëndisë.

  Fakti që Gjon shkroi në greqisht do të thotë se ai nuk "davar", por përdor logot ekuivalente greke, pa u kapur deri në helene (ferr ????) idetë filozofike të Platonit, stoikët, Filozofik, apologjetëve dhe të tjerët . Johannes shpjegon mbi Tanakhin (Dhiata e Vjetër). Me të nuk jemi në idenë e Platonit. Pra, fjala ishte fjala e Perëndisë, shprehja e mendimit të Perëndisë. Zoti dhe fjala e tij janë një. Kjo është arsyeja pse Gjoni shkruan: fjala ishte Perëndia.

  Duke folur për atë filozof grek Platon, kush ishte ai?
  Vetëm lexoni këtë dhe vendoseni këtë pranë pikëpamjes sonë të tanishme botërore.
  Qeveritë tona Satanike janë një gënjeshtër fisnike
  Platonit Satanik "Gënjeshtër Noble"
  http://www.realists.com/our-satanic-governments-a-noble-lie/

  Ose këtu:
  Idealizmi Platonik
  http://www.alleeshadowtradition.com/idealism

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Neoplatonisme

GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër