Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

Periudha e pushimeve, mashtrimet, flamujt e rremë, wo3 dhe fitorja

Periudha e pushimeve, mashtrimet, flamujt e rremë, wo3 dhe fitorja

paralajmërim: Një vlerë jo numerike e hasur në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-content/plugins/social-warfare/functions/social-networks/twitter.php në linjë 106

Pothuajse fundi i 2014 po afrohet dhe kështu që në ditët në vijim do të përqëndrohem në shpenzimin e kohës me vajzën time, kështu që të kem më pak kohë për të shkruar. Sa shumë njerëz e dinë tani, unë duhet të jetoj në donacione dhe kështu shpresoj që njerëzit të më mbështesin në mënyrë që të mund të përballoj shpenzimet e mia fikse dhe të mund të vazhdoj punën në vitin e ardhshëm (shih këtu). Çdokush që ka ndihmuar deri më tani dhe ka siguruar që unë kam qenë në gjendje për të mbajtur faqen e internetit running - përkundër gjithë rezistencës dhe përpjekjeve për të më rrëzuar në bazë të formave më të tmerrshme të shpifjes dhe shpifjeve - Dëshiroj t'ju falënderoj shumë për mbështetjen financiare dhe morale. Detektivi nuk bën asgjë me deklaratat e mia, sepse tani është e qartë se sulmet ndaj personit tim janë të organizuara nga qeveria. Sidoqoftë, patjetër do të punoj me një avokat të mirë për t'u siguruar që guri i fundit të dalë.

Viti i kaluar ishte viti i rritjes së ISIS dhe grushtit të udhëhequr nga Perëndimi të Ukrainës dhe me të rritja e kërcënimit ndaj Rusisë. Qëllimi duket i qartë: të lëshoj luftën e tretë botërore dhe terrorit të brendshëm. Që nga fillimi i këtij viti unë parashikova grushtin e shtetit në Ukrainë dhe unë parashikova sulme të rreme flamur - ose 'mashtrime' nëse doni - brenda vendeve perëndimore. Nga shumë sulme tani kemi zbuluar se këto janë mashtrime. Jo të gjithë do të jenë në gjendje apo të gatshëm ta shohin këtë. Megjithatë, është e qartë se këto sulme duhet të drejtojnë që frika e grupit terrorist të vetë-krijuar ISIS të rritet. Ne kemi parë sulme në kohët e fundit dhe gjithnjë e më shumë do të vijnë, sepse shërbimet sekrete do të bëjnë gjithçka për të frikësuar popullsinë. Nëse këto sulme janë të rreme, ata do të duhet të kontribuojnë në imazhin e terrorit të tmerrshëm dhe kështu duhet të ndihmojnë në prezantimin e shtetit policor. Qëllimi do të jetë 'ligji ushtarak' në Amerikë dhe puna drejt një lufte civile. E njëjta gjë do të ushqehet edhe në Evropë dhe përfundimisht bota do të thithet në një luftë botërore të vetëshpallur që tashmë po ndodh në një mënyrë të fjetur, por gjithashtu mund të ndihet në tokën e saj.

Për të bërë gjithçka edhe më të prekshme, dollari ndoshta do të shembet dhe kështu ekonomia amerikane dhe rrjedhimisht edhe ekonomia evropiane do të shkatërrohen. Faji për këtë natyrisht do të qëndrojë me Rusinë dhe e majta dhe e djathta do të gjejnë një arsye për të sulmuar Rusinë. Nëse konflikti mbi Ukrainën është arsyeja, një flamur i rremë në Ukrainë ose mundësia e vendeve BRICS për të kapur dollarin, do të duhet të provojë. Është e qartë se NATO është gati për luftë me Rusinë. Një luftë me Rusinë pastaj sucks të gjithë partnerët e Rusisë. Kina, Irani, Koreja e Veriut dhe Siria ka gjasa të shpërthejnë. Sigurisht, mercenarët perëndimorë të ISIS do të luajnë rolin e tyre në Lindjen e Mesme dhe në të njëjtën kohë do të shkaktojnë kaos të brendshëm, kaos në Evropë, Amerikë dhe Australi. Në këtë mënyrë do të përfundojmë në një luftë botërore dhe gjithashtu do të shohim masat e policisë në tokën tonë.

Një luftë botërore prodhon të gjitha llojet e nën-problemeve. Për shembull, do të ketë mungesa ushqimore ose grupi terrorist i vetë-krijuar mund të jetë në gjendje të bëjë diçka me armë kimike ose biologjike. Shkurt, nuk kam shumë shpresë për planet e planifikuesve sionistë pas kaosit të së ardhmes. Të gjithë do të rrotullohen rreth parimit 'Problem, Reagim, Zgjidhje'. Qëllimi është të gjenerohet energjia njerëzore nga frika dhe lodhja dhe në të njëjtën kohë - e planifikuar - për të bërë shumë viktima. Është e njerëzimit të zgjedhë nëse duhet të heqim dorë nga njëri-tjetri nga gënjeshtrat e qeverive dhe medias së tyre propaganduese.

Sipas mendimit tim, fetë e botës përdoren për t'u dhënë njerëzve ndjenjën se po luftojnë për një qëllim të shenjtë. Dhe se programimi fetar duhet të përmbushë profecitë. Ndërkohë, ky sistem i programimit dhe besimit për vorbullën energjetike të planifikuar që ushqen matricën e Saturnit, ruan dhe përforcohet përgjithmonë në pozicionin e saj të pushtetit. Njerëzimi përdoret për të ndihmuar në krijimin e matricës Saturn. Kjo është arsyeja pse agjendat e feve janë përdorur. Ato shërbejnë si mekanikë kontrolluese dhe mendore gepland energji të caktuara në orare të caktuara për të gjeneruar. Sakrificat e gjakut janë pjesë e kësaj. Sakrificat e gjakut që janë të rregulluara mirë dhe prandaj duhet të gjenerojnë energjinë e kërkuar për këtë matricë Satanike Saturn në momentet e planifikuara. Këto sakrifica gjaku duhet të ndodhin në kohë të rregullta. Kjo është arsyeja pse ne ndjekim afatet kohore të librave të mëdhenj fetarë. Ky libër kontrollin e mendjes duhet të sigurojë që masat të tëra të njerëzve të bëjë pikërisht ajo që do të bëjë të planifikuesit e programit Saturn-matricës në atë fazë - gjenerimin e të drejtën lloj energjie - kur se energjia është e nevojshme. Energjia e ankthit e përqendruar dhe e fokusuar dhe sakrificat e gjakut janë elementë që janë me vlerë të madhe të energjisë. Fokusi i asaj energjie i shërben një qëllimi më të lartë. Fetë ndihmojnë për të gjeneruar atë energji sipas një afati kohor. Kjo është arsyeja pse profecitë dalin sepse është një program softuerik që është programuar paraprakisht dhe synon të konfirmojë përfundimisht matricën Satanike Saturn në pozicionin e saj të pushtetit dhe ta bëjë atë të pakthyeshëm. Dallimet në fetë sigurojnë bazën për konflikte të planifikuara dhe me kohë të përshtatshme me energjinë njerëzore të gjeneruar ose gjeneruar. Kjo është arsyeja pse fetë janë të ngjashme në disa aspekte dhe konfliktuale në të tjerët. Ato janë programe softuerike të para-programuara që ndjekin një afat kohor. Nëse dëshironi të dini më shumë rreth matricës Saturn, ju lutemi lexoni artikujt e mi për këtë.

Tani për tani unë ju uroj festat e lumtur dhe shpresoj që të gjithë t'i shohin përmes metodave të kontrollit të mendjes dhe t'i ndihmojnë ata të kalojnë nëpër. Njerëzimi është në fakt në gjendje për të thyer strukturën e pushtetit të elitës hibride Archontische si ne 'jo' do të thotë kundër çdo forme të kontrollit të mendjes dhe besimin tonë në profecitë e madhe dhe libra që ndihmojnë programin e tha për të sjellë performancë, lirimin. Kapaciteti i vërtetë njerëzor qëndron pikërisht në thyerjen e këtij burgu të matricës. Kjo është një çështje e marrjes së vendimit për të thënë "deri këtu dhe më tej". energjia jonë shpirti, fuqinë tonë krijuese, nuk mund të jetë vjedhur dhe janë përqendruar në realizimin e themelimit të Saturn-matricës. Deri këtu dhe jo më tej. Fuqia e energjisë që buron nga ajo fjalë 'i lindur'dhe vendimi i vullnetit'për këtu dhe jo më tej'është më e fortë se sa mendoni. Lëshoni çdo formë programimi. Vendosni fetë jashtë bordit. Mos lejoni që energjia juaj të përqendrohet ose të vjedhë më. Bëhu përgjegjës për shpirtin tënd dhe mos i jep zemrën ndonjë feje. Kontrolli i mendjes së fesë vjedh fuqinë tuaj krijuese, ndërsa ne mund ta përdorim atë pushtet pikërisht për këtë burg të matricës (kjo fshikëz i kufizimeve të lidhjes dhe kapaciteteve tona të vërteta të Perëndisë) për të thyer me atë një fjalë 'jo'. Dhe Vullnet për të marrë në kontakt me hyjnore e vërtetë fillon duke parë matricën Saturn dhe të shkyçur të gjithë nga klasa në pushtet hibrid elite Archontische imponuar metodat e kontrollit të mendjes. Ju uroj për festat e ardhshme dhe për 2015.

Të gjitha aksionet 171
468 ad
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405


paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
23 Comments

 1. Artikulli i qartë. Për fat të mirë, më është dashur të merrem me fenë para, pasi më shumë se gjysma e familjes time besoj. Çdo herë që kisha një pyetje dhe ata nuk mund t'i përgjigjeshin. Pastaj ju gjithmonë merrni të njëjtën justifikim të dobët, të "është vullneti i Perëndisë, Perëndia e ka dashur atë në këtë mënyrë, ai e di përgjigjen, është në Bibël dhe blada bla" ..

  Kështu që kurrë nuk kam ndjekur një fe dhe nuk janë manipuluar për ta ndjekur atë. Ishte e qartë për mua kur këta njerëz me fetë kanë kapak syrin dhe nuk mund të shohin më tej se libri i shenjtë u thotë atyre dhe besojnë verbërisht se gjithçka do të jetë mirë. Nëse do të kisha marrë pjesë unë nuk do ta dija se çfarë po ndodhte rreth meje.

  Prandaj nuk do t'i urrej, por t'i falënderoj ata për të treguar vizionin e tyre budalla, gjë që është e keqe për përparimin / evoluimin e njerëzimit tonë ...

  Martin gëzon ditët së bashku me vajzën tuaj, ju doni ditë të bukura dhe faleminderit për të gjitha artikujt tuaj të qartë nga 2014 ????

  • Unë jam gjithashtu një besimtar. Por ju gjithashtu nuk e kuptoni se besimi dhe feja janë krejtësisht dy gjëra të ndryshme. Unë mund të shoh qartë se çfarë po ndodh rreth meje, por tashmë e keni përfunduar gjykimin tuaj. Së pari mësoni të shihni rreze në syrin tuaj para se të ankoheni për thyerjen e dikujt tjetër. Duke treguar hundën ...

   • Feja janë sisteme të krijuara nga njerëzit.

    Unë ende mund të diskutoj fenë, feja tashmë është gati për mua.

   • lol ... ajo është vetëm tani kur ju lexoni komentin tim, ju mund të shihni se unë jam duke folur për njerëzit që ndjekin një fe dhe besojnë në të ...

    asgjë të keqe me këtë, por më lini vetëm me vegimin tuaj monoton (nuk po flas për ty, por për familjen time). atëherë unë e lë personin vetëm. njerëzit mund të besojnë atë që duan, vetëm me përvojën e familjes sime, njerëzit nuk duhet ta shtyjnë atë mbi të tjerët.

   • besimi është diçka si: Unë besoj kështu, do të ndryshojë shumë nëse njerëzit fillojnë të besojnë në vend që të besojnë.

    fetë mi harta rrugore apo shenja, ju mund të bëni gjatë gjithë kohës në tuaj "hartë" të mbajtur në kërkim, pa udhëtimit ose të banojë në një shtyllë drejtuese, por ju nuk do të hap përpara, ju me të vërtetë duan të përjetojnë atë që feja duhet të thoni hapat e tua (më poshtë) të marrë, dhe të ndjekin një rrugë, keni ndjenjën se ju jeni në një përcakton kohën e "gabuar" rruga ndjek orientuar ju dhe të ndjekë rrugën tuaj të re, aq më shumë në mënyrë të qartë që ju keni destinacionin tuaj në mendje, aq më lehtë ju e njihni tabelën. (mund të lexohet)

 2. Hi Martin,
  Me këtë unë do të doja t'ju falënderoj për të gjitha informacionet e mëdha që më keni dhënë gjatë muajve të fundit dhe atë që prisja
  Unë menjëherë do të bëj një dhurim. Nuk është shumë, por sigurisht vjen nga një zemër e mirë. Gëzuar Ditët me vajzën tuaj dhe Shpresojmë së shpejti këtu në blogun tuaj.

  MVG

 3. Dashuria është Martin kyç ...
  Ndihmuar dhe ndihmuar njëri tjetrin me këshilla dhe veprime. Sidomos në këto ditë të errëta ...

  • @Squenzy
   Një herë dhe jo vetëm këto ditë të errëta, por edhe në shumë ditë të errëta dhe me shpresë, pas kësaj!

 4. Thuaj fuqinë e "JO"!

  Pikërisht shumica e njerëzve nuk e dinë ende këtë ose nuk e kanë mësuar këtë.

  Kështu është @Martin.
  I them vajzës time (10 vit),

  "Duhet të mësoni mirë" Thuaj jo, "dëgjoni".
  Ajo përgjigjet: "Po, baba". ????

 5. Faleminderit Martin për artikujt tuaj interesante, unë ju uroj një festë shumë të lumtur dhe shpresojmë që ju të vini deri thread përsëri vitin e ardhshëm, unë mendoj se ka ende shumë për të shqyrtuar dhe për të zbuluar të ardhmen. shumë fat kohët e fundit me makinat audienca lëvizin, duke përfshirë 2x një kamion plehrash, (dje vdekjen Glasgow-6, sot në vdekje Hilversum- 2), por në qoftë se nuk është një trend. kështu dhe tani për partinë e Krishtlindjeve, një e mirë tani të gjithë.

 6. rreth "mjeshtrave të ngjitur" të vërtetë

  http://youtu.be/F69PBQ4ZyNw

  sezon i lumtur midwinter ????

 7. BREAKING!
  MH17 u qëllua nga ajri nga Vladislav Voloshin.
  http://www.liveleak.com/view?i=98d_1419284463

  http://fortruss.blogspot.nl/2014/12/meet-pilot-who-shot-down-malysian.html.

  historia Unë e kuptoj se ka luftëtarët 2 janë shtënë poshtë, -në sytë e avionit Captain Vladislav në MH17.
  Pra, në zonën e mbeturinave të MH17, fragmente të luftëtarëve 2 duhet gjithashtu të gjenden!
  Ne nuk kemi dëgjuar asgjë për këtë.

  Gjithashtu veçmas se piloti tregon stafin terren rreth gabimit.
  Sipas dëshmitarit, gjithçka mbeti ashtu siç ndodhi pas incidentit. 'Të njëjtat fytyra'
  (Por a ka mundësi që 2 të përballet më pak, ose a kanë mbijetuar pilotët?)
  Unë mendoj se është një histori e çuditshme tani.
  Gjithashtu duke pritur kaq shumë kohë për të dalë. Muajve 5.
  Nuk mund të ishte pak më herët?

 8. A ka rëndësi nëse dhuroni nëpërmjet fondeve (nëpërmjet lidhjes në këtë artikull) ose thjesht depozitoni në llogarinë tuaj bankare?

  • Mos mendoni se me të vërtetë ka rëndësi. Unë e kam bërë atë nëpërmjet internet banking për hir të sigurisë, që më dukej më e lehtë.

 9. Martin, gëzoni pushimet tuaja.
  Unë jam gjithashtu e vështirë në pushime! Vetëm hiqni të gjitha këto marrëzira nga ju dhe përjetoni atë që jetoni për ...

  Në vitin e ri ndoshta një sponsor i përhershëm, një ofertë më e gjerë mediale si shfaqje të drejtpërdrejta ose dokumentarë ......
  Unë gjithashtu dëshiroj për diçka, ha ha!

  Përshëndetje, çdo gjë vjen në këmbë.
  Festat e Gëzuar dhe kënaquni ...

 10. një pyetje për 2015, pas McDonalds, KFC, Coca cola dhe Hollywood, ne gjithashtu "importojmë" këto praktika amerikane: http://www.youtube.com/watch?v=aG3kdlAC5Ls en http://www.youtube.com/watch?v=ZDD6FtNMpNw. vitin e ri të lumtur dhe një jetë të re të lumtur. 2015 është koha për t'u zgjuar.

 11. Pas përpjekjes për një kohë të gjatë, më në fund arrita të regjistrohesha në blogun tënd.
  Martin, unë kam ndjekur ty për një kohë shumë të gjatë.
  Me shumë njohuri, mund të shkosh shumë larg me ty.
  Me njohuri të ndryshme, kam një mendim të ndryshëm.
  Por, kjo e bën diskutim të gjallë ??

  Padyshim që e njihje këtë tashmë

 12. super kolegët e martin tuaj, ndoshta ju mund të intervistoni atë një herë në lidhje me ngjashmëritë midis mbulimit në Gjermani dhe Holandë.
  Unë mendoj se është një fillim i mirë për 2015

  http://youtu.be/Lx7uiPGBpUU

  lumtur vit i ri ?? për të gjitha partitë e konspiracionit

 13. Pse të marr filmin e tubit tuaj një herë dhe herë tjetër vetëm lidhjen. A duhet të jepni diçka të veçantë ose diçka? Unë nuk e kuptoj !!
  Mund dikush ta shpjegojë këtë për mua.

 14. Ps Ulfkotte sheh në të ardhmen shumë të afërt të gjithë të ardhmen për gazetarët e pavarur me blogun e tyre të crowdfunded. Ai vetë filloi si gazetar pa trajnim. Pra Martin ... Unë të dëgjoj ju crowdfund !!!!

 15. Prodhuesi i filmit hedh një gjobë prej një miliard dollarësh për gërmëzën Sandy Fema excersise që na paraqiti si një masakër të rreme të Flamurit !!!!!

  http://youtu.be/7Wq68kTmLuc

 16. RREZIJA E BURIMIT!
  Papritmas dimri horror incident paraqet banesën Holandë!

 17. Shkaku është ndoshta ndryshimi i klimës nga CO2.

  Gjatë ditëve 3 mund të shohim të gjitha mashtrimet e vitit të kaluar në mënyrë kronologjike në Tell-a-Vision.

  Dhe një avion tjetër u zhduk këtë mëngjes.
  Kishte një fëmijë në bord ... (me të vërtetë, shih titujt në NU.nl)

  Dhe një situatë e pasigurt u ngrit në një biçikletë të panelit diellor në Krommenie për shkak të fillimit të papritur të dimrit horror.
  Ushtria ka bllokuar rrugët e hyrjes për t'u kthyer me shirita në mënyrë që siguria të garantohet përsëri.

GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër