Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

'Pesëdhjetë hije Grey' bazuar në idetë e Aleister Crowley?

'Pesëdhjetë hije Grey' bazuar në idetë e Aleister Crowley?

Kushdo që mendon se filmi 'Pesëdhjetë hije gri' bazohet në një grimë të keqe dhe një kërkesë e gjallë për më shumë tension seksual është ndoshta e gabuar. Filmi është në fakt një shembull i pastër i ideve të Aleister Crowley. Prej kujt? Po, nga njeriu që është Beatles, The Rolling Stones, Led Zeppelin, por edhe për shembull Ramses Shaffy frymëzuar. Njeriu që nisi manastirin e vet në Sicili, ku ishte kryer seks me fëmijët. Aleister Crowley përdori ritualet e seksit për të arritur një status më të lartë shpirtëror. Me fjalët e tij, ai mori doktrinën Thelema që kishte përgatitur drejtpërdrejt nga Horusi (një nga emrat mitologjik egjiptianë në lidhje me Saturnin) gjatë një udhëtimi në Egjipt ku gruaja e tij shërbeu si medium. Një nga ritualet e Crowley, për shembull, është "Erotocomatose Lucidity" që do të thotë përkthimi i lirë "duke arritur lehtësim nëpërmjet një gjendjeje të komplikuar të viktimës si rezultat i seksit. Kjo mund të tingëllojë pak emocionuese për kërkimit të rrezikut lexues, por një gjendje e komatosuar nuk është saktësisht e pafajshme. Ju do të gjeni përshkrimin e ritualit këtu dhe në përmbledhje do të thotë që një djalë i ri është sulmuar seksualisht derisa ai të arrijë një lloj gjendje komatos dhe mendja e tij të çkyçet nga trupi. Ky përdhunim thjesht pedoseksual është një nga ritualet e shumta të seksit të Aleister Crowley, njeriu që adhurohet nga shumë njerëz të famshëm. Qëllimi duket i qartë: vjedhja e shpirtit. Rituali mund të kryhet edhe derisa të vijë vdekja. Fjala 'Lucidity' nuk do të jetë aq shumë për viktimën. Performuesit e ritualit kanë gjasa të ndriçohen me shpërbërjen e shpirtit. Ah, në shoqërinë tonë aktuale, jo të gjithë do të tronditen për t'u përgjigjur këtu. Është indoktrinimi i gjatë përmes medias që njerëzit zakonisht mbledhin supet e tyre. Për më tepër, kjo do të jetë kaq e pabesueshme për shumë persona saqë e përjashtojnë atë. Kjo shpesh ndodh me çështje që njerëzit nuk përballen me veten. Sidoqoftë, injoron faktin se ky njeri u adhurua nga të mëdhenjtë e tokës dhe jo vetëm që këto gjëra i kanë shkruar, por i vënë ato në ekzekutim.

"Hej Vrijland, histori e bukur, por çfarë ka të bëjë me atë film?"E pra, ritualet seksuale të Crowley janë duke u propaganduar në një formë mjaft të butë në filmin 'Pesëdhjetë hije gri'. Nëse shohim vetëm rimorkio, zbulojmë se mesazhi është i qartë. Siç kemi dëgjuar shumë artistë, një pakt me Satanin (Saturn / Horus) është një garanci për sukses. Satani duhet të shihet si "arkitekti i madh" - siç e quajnë shoqëritë e fshehta - të Matricë Saturn në të cilën shpirti njerëzor kultivohet si bagëti. Kjo tingëllon shumë i çmendur për fjalëtpor nëse keni të gjitha Simbolizmi i Saturnit rreth jush, ju filloni të zbuloni se unë nuk jam ai budalla, por se bota rreth jush e ekspozon këtë budallallëk tek ju. Kështu këndon këngëtarja Wende Snijders - i cili gjithashtu mbulon këngët e Ramses Shaffy që janë të mbushura me filozofinë Crowley (këtu en këtu) - një pakt me djallin (shih këtu). Gjithashtu raportojnë shumë artistë të tjerë paktin e tyre me Satanin haptazi (shih gjithashtu këtu). Mesazhi në filmin 'Pesëdhjetë hije gri' është se personazhi kryesor Christian Gray është shumë i pasur. Kjo është një pasojë logjike e paktit të tij me Satanin, i cili del mirë në film. Simbolizmi i Saturnit po udhëheq, por sidomos nënliminal në film. Një shembull i kësaj mund të shihet në qilim në 0: 52 min. Në videon më poshtë, ku përshkruhet marrëveshja e vjetër planetare e Saturnit, e cila është diskutuar shumë këtu. Por për shikuesit e vëmendshëm, forma piramidale vazhdimisht shtyhet nënliminal, ashtu si ngjyrat e zeza të kuqe. Nëse e gjen atë absurditet, atëherë unë do t'ju rekomandoj në fuqinë e tij programimit subliminal për të thelluar. Sidomos programimi subliminal nga fjalët dhe filmat janë të dukshme për syrin e trajnuar. Për shembull, rimorkio fillon me 'Fokus. Në 0: Min 42 thotë Ana (Anastasia "Ana" Rose Steele) për shembull "Shikoni mua", Pastaj Christian Gray thotë"Unë jam". Kombinimi "Fokusimi, Shikoni Mua, Jam Am" është një interesante sepse termi "Unë Jam" është kudo rreth nesh është duke u shtrydhur dhe subliminally zhytur në këtë nënliminal (nëpërmjet teknikave NLP) në nënndërgjegjeshëm tuaj. Një nga citimet e Aleister Crowley është [quote] "Para Hitlerit isha Am! Dhe e njëjta gjë për Abrahamin"- Ligji Horus i Thelema - Aleister Crowley. Ai pastaj i referohet Satanit me 'Unë Jam'.

Më 1: Min 44 thotë Ana 'Më sqaroni atëherë". Kjo është një referencë e qartë për efektin që ndodh edhe në ritualin e përshkruar nga 'Crowdity Erotocomatose' nga Crowley që gjithashtu nënkupton Sado Masochism. Marquis de Sade ishte një satanist ashtu si Crowley. Ritualet në të cilat një grua lidhet është vetëm 1 e ritualeve satanike që praktikohen. Ka shumë. ''Më sqaroni atëherë"i referohet shkyçjes së shpirtit të viktimës rituale. Emri i Ana ose Anastasia qëndron për 'ai që do të rilindë. Personi që do të ndjehet i rilindur është ndoshta interpretuesi i ritualit, domethënë kristian (emri i të cilit duket të jetë një referim i keq për 'të krishterin'). Ai ushqen me këtë energji, ashtu siç ishte. Sa i përket meje, ju mund ta përktheni lirisht atë ushqeheni shpirtit e një viktime. Dhe sigurisht zgjedhja e emrit është një metodë për të mposhtur krishterimin. Duke vepruar kështu, vërej se të krishterët nuk duan të kuptojnë se Krishterimi vjen gjithashtu nga mishi i kultit të Saturnit dhe në qenien e saj më të thellë bazohet gjithashtu në ritualet (gjakun) sakrifikues të Satanit. Sidoqoftë, imazhi i keq i Satanit përdoret në fetë për të përhapur shpëtimin nëpërmjet Jezusit ose Muhammedit. Fetë janë rrjete sigurie për shpirtin dhe kontrollin e mendjes së pastër për të mirën e të njëjtit kult të Saturnit. ushqejeni shpirtin E përshkrova më herët në artikujt e mi sodomi en Pedofili. Qëllimi është gjithmonë i njëjtë, ritualet ndryshojnë; ashtu si viktimat. Viktima e fundit e këtyre ritualeve thuhet se është një djalë i ri. Për këtë arsye, oreksi i Aleister Crowley doli. Dhe kjo është arsyeja e vërtetë për fenomenin në rritje të pedofilisë në shoqërinë tonë. Filmat si "Pesëdhjetë hije të Grey" kanë për qëllim vetëm për të futur - veçanërisht gratë - në këtë Satanizëm. Në këtë mënyrë, nënat janë përgatitur dhe me vullnet të vënë në dispozicion të fëmijëve të tyre për të dhënë ritualë të tillë ose fëmijë të veçantë për të mirën e ritualeve të tilla. Kjo përgatitje bëhet në nivel subliminal. Një shembull i mirënjohur për këtë ne pamë me këngëtarin e grupit The Lost Profeti, ku nëna fëmijët e tyre - kryesisht ende foshnje - te Ian Watkins ofruar për abuzim seksual. Mund të supozosh vetëm se ka pasur ritualë. Jimmy Savile en Edward Brongersma ishin vetëm një maja e vogël e ajsbergut.

Holanda është plot me pedofilët dhe në sajë të gjëra të tilla si ajo e Jimmy Savile po bëhet gjithnjë e më e qartë se ne pedofilia - ose më mirë - fëmijë seksual ritualet se vdekja nganjëherë më poshtë, mund të presin nivelin më të lartë. Kjo nuk është për t'u habitur, sepse tashmë Shpjegova se si aristokracia janë pasardhës të faraonëve egjiptianë dhe se ato janë një specie hibride që ushqehet me energji njerëzore. Ata ushqehen me energjinë e shpirtit që lirohet në abuzimin seksual të djemve veçanërisht të rinj. Fakti që nga fillimi kam përqendruar në ekspozimin e pedofilisë dhe për shembull në rastin e vrasjes së dyshuar të Anass Aouragh kanë drejtuar, prandaj ka çuar në rezistencë të madhe. Faqja e internetit Swapichou luajti një rol të rëndësishëm në shpifjen dhe shpifjen kundër meje. Personi i cili kryesisht kishte dorën në të ishte i bindur dhe duke praktikuar përkrahësin Aleister Crowley dhe anëtarin e Ordo Templi ORIENTIS. Motivimi i këtij personi, Jeroen Hoogeweij, me sa duket jo vetëm që qëndron në faktin se ai punon për qeverinë kombëtare, por është ndoshta edhe në predilimin e tij për ritualet e Crowley. Sepse unë mendoj se njerëzit duhet të zgjohen për gënjeshtrat e mëdha dhe për të Kontrolli i Saturnit nga të gjitha aspektet e shoqërisë, vazhdoj të shkruaj për këto abuzime. Me këtë artikull shpresoj të arrij që njerëzit të fillojnë të mendojnë për atë që kanë të bëjnë me filmat dhe muzikën dhe se cili plan i keq është i fshehur pas tyre. Ata nuk janë gjëra të pafajshme. Është koha për të hapur sytë!

Lista e lidhjeve burimore: sacred-texts.com, tracytwyman.com

Të gjitha aksionet 176
468 ad

136 Comments

  • Kjo intervistë ka të bëjë me mekanizmat që ju përshkruani për të nxitur agjendën transhumaniste

   nga një përshkruar nga kulti babylonian saturnalia në transhumanizëm për agjendën jashtë botës

   • Monarkia holandeze përmendet gjithashtu në listë

  • EDHE MATRIKA DHE MEKANIZMAT U SHPETUAR SHPENZUAR

  • http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2015/03/ilike.gif

   • Rastësisht, unë nuk kanë vendosur ende nëse ajo është Drako dhe Reptilianet dhe nëse kjo ide nuk ka vetëm përkasin realitet Saturn / simmulatie (dhe kjo ide është një rrjet i ri i sigurisë).

    Mendimi im është se e gjithë krijimi është një realitet i rremë dhe për këtë arsye ne nuk kemi nevojë për forcë të re shpëtimi ndërdimensionale, por vetëm duhet të kërkojmë shpirtin tonë prapa. Burimi ynë është përtej këtij realiteti. Jo brenda.

    Në atë që unë në thelb ndryshojnë nga Alfred Webre. Në pjesën tjetër, ai është 100% e drejtë.

   • http://redefininggod.com/2015/02/the-nwo-and-the-new-age-mind-screw-part-1-alfred-lambremont-webre/

    Në intervistë, Webre pretendon se keqe anglo-amerikane "elite" (në bashkëpunim me Draco alienet reptiliane që kanë një prirje për "Sushi njerëzore) kishte plane për të zvogëluar numrin e të Tokës përmes një kolapsi Mad Max stilit ekonomik (në lidhje me "Fukushima rrezatimi, OMGJ, Vaksinat, dhe Geoengineering"), por kjo "afat kohor katastrofike" është ndryshuar nga fairies Timeline në dhjetor 21, 2012. Ai pohon se njerëzimi është tani në një "afat kohor pozitiv", që do të paraqesë një "BRICS Golden Age." Gjëja Kështu fizarmonikë tij, e keqja Anglo Sphere është duke u përpjekur për të vrarë të gjithë, pra "e tërë bota është emigrojnë gjatë në sistemin BRICS" ( 41: 03).

    Ky tregim i oratorisë së tij ndjek Decoy-NWO. Formati i zgjidhjes së problemit / reagimit / zgjidhjes Real-NWO unë jam identifikuar në shumë hyrje të mëparshme (këtu është një). Fragmente të mëposhtme flasin për strategjinë e globalizmit:

    "Ata kanë publikuar gjerësisht një Urdhër të Ri Botëror të Urdhëruar nga Fuqitë Perëndimore, ndërsa njëkohësisht publikuan një Rend të Ri Botëror të planifikuar nga Kina dhe aleatët e saj ...

    Problemi - Elita e keqe e pushtetit perëndimor është gjithçka për të vrarë çdo gjë dhe për të vrarë të gjithë!

    Reagimi - Njerëzit janë të zemëruar dhe të frikësuar, dhe po fillojnë diçka të re.

    Zgjidhja - Elita britanike e fuqisë BRICS futet në unicorns të bardha për të kursyer ditën dhe na jep një sistem të ri financiar dhe të gjithë njerëzit që kanë nevojë për para ".

    Tani le të shohim disa citate specifike nga intervista ...

    Nga 30: shenjë 09: "Çfarë është ajo ka ndodhur në dhjetor 21, 2012, një numër i gjërave që ndodhi. Njëra është se afati kohor holographic se sa ndjekësit udhëtimet tona kolektive zhvendosur nga një afat kohor katastrofike për një afat kohor pozitiv, i tillë që planet dhe projektet që janë konceptuar në afat kohor katastrofike, në atë që ne e quajmë dualitet vetëdije ose "I fituar, ju humbni," Jo. më ketë tërheqje tani në afat kohor ose unitetit pozitiv ndërgjegjes, All që është "ne jemi një." Dikush ndryshoi videon. Ne nuk jeni në 'luftë, sëmundje, krimi dhe varfëria; ne jemi tani në 'parajsë në tokë' ... "

    Nëse ju e konsideroni implikimin e kësaj ideje kohor, ajo është e njëjtë si "Ngjitjes" dhe "shpëtimtarët huaj" memes: "Mos u mërzit duke bërë asgjë në lidhje me NWO, sepse ne jemi në një afat kohor pozitiv ku ju thatwill spastrim ju doni të shkoni. Thjesht të pushojnë, nuk e ushqyer të keqen me vëmendjen tuaj, dhe të përqëndrohet në "ngritjen e vibrimit tuaj." "E gjithë ideja e" "drita" ka fituar tashmë "shërben vetëm për të de-motivuar zgjimit njerëzit nga marrjen e masave që mund të vërtetë bëjnë dallime (të tilla si krijimi i strukturave të tyre politike dhe monetare). Aksi për "parajsë në tokë" pjesë e kalimit, kam biseduar për këtë në Rendit të Ri Botëror Multilateral / Multi Polar do seemlike qiell ... në fillim.

   • http://capoditutticapi007.blogspot.nl/

    A e dini këtë, Martin? Shumë interesante!

  • !!! PARALAJMËRIM PËRMBAJTJE TË JASHTME HORRIBILE !!!!

   Kjo është ajo që është në lidhje me intervistën e postuar më parë

   • Kjo vajzë (Vajza A) ka pranuar se është e gjitha gënjyer.
    Është në youtube, ju mund të dëgjoni atë thonë. Është e gjitha e përbërë.

    Check it out.

    Unë nuk do të jap ndonjë këshilla, njerëzit duhet të fillojnë të shikojnë më mirë veten e tyre.
    Kjo është një mashtrim, ashtu si Hollie Greig.
    Në atë rast i pafajshmi ishte lynched dhe u ndez.
    Bëni kërkime më të mira.
    Kam bërë orë 3 të hulumtimit.
    Kështu që duhet të jetë e mundur edhe për të tjerët.
    Pra, unë nuk jap një lidhje dhe nuk ka më shumë të dhëna për sa kohë që njerëzit e marrin Alfred Weber dhe Vinnie Eastwood seriozisht.

   • Detektivi thotë:
    "Pra, kjo është ajo që ndodhi në kishë, në shkollë dhe në shkollë, a ka ndodhur kjo me të vërtetë?"
    vajzë: "Jo, është e gjitha e përbërë, ai më tha që"
    Detective: "Po në lidhje me mësuesit tuaj dhe të gjitha ato?"
    Vajza: 'Ata nuk e bëjnë këtë'

    Ky rrëfim u bë në 17 / 09 / 14.
    në 10: 42.

   • shërim, që duhet të jetë; 'ai më tha që ta bëj këtë'

    Dhe jo, unë nuk jam një troll.

    E dija menjëherë se asgjë nuk ishte e vërtetë, sepse shumë nuk është e drejtë.
    Vetëm dëshmi të kërkuar. Dhe kjo është ajo që kam tani.

    Fat i mirë për të kërkuar këtë video.

   • Po, kam gjetur atë mjaft "e pabesueshme", kur unë vetëm rastësisht tregoj për abuzimin e pa një akuzë krejtësisht korrespondon emocionale me diçka të tmerrshme në lidhje me abuzimin seksual () ritual.

   • Kur fëmijët janë të zhbëhet tërësisht të padukshme, e as të demonstrojë ngarkuar emocionale që ju do të presim në një gjë të tillë të tmerrshme, dhe absolutisht nuk ka shenja të ekspozitës traumatizuar, ne duhet të guxojnë të pyesin se çfarë kjo ndoshta mund të jetë prapa? Në qoftë se ajo është e rreme, e cila është promovuar atëherë këtu për të parë imazhet e këtyre dy fëmijëve? Çfarë informacioni kanë ndërmend të shkarkojnë në nivelin "subconienceusness"?

   • Freeman.
    Asnjë ide, ju do të në Tavistock Institute
    për Manipulim Global.
    Në fund të fundit, ata janë prapa saj, ashtu si çdo kërkues i vërtetë i vërtetë e di.

    Qasja ime nuk ka qenë e zgjuar.
    Në fakt, unë duhet ta kisha pyetur Elvinwelën se çfarë dënimi duhet të marrin mësimdhënësit dhe të gjithë prindërit e të gjithë fëmijëve dhe shkollave të tjera që janë përfshirë gjithashtu.
    'Në rrezik me të' ndoshta.
    Ne e quajmë atë Trial përmes internetit.
    Gjyqtarët sot janë njerëz që kanë një lidhje interneti dhe një laptopë. Gjithçka pranohet pa dallim për të vërtetën.
    Dhe kjo truthers mbi këtu nuk e kuptojnë se Alfred Weber (përsëri bla bla disinfo Hampstead, si Fukushima) dhe Vinnie janë agjentë disinfo EASTWOOD, ata kanë 9 / 11 jo onderzocht.Dus si 9 / 11 e di i cili e bëri këtë, por nuk donte të hetonte se çfarë ndodhi.

   • Ne jemi duke punuar në drejtim të sintezës dëshiruar, pyetja është se çfarë ata duan të arrijnë hapin e ardhshëm dhe se ajo është pranuar nga qytetarët. Institucionet e ndryshme punojnë së bashku me këtë projekt, të gjitha të lidhura me Shtetin. Kam përshtypjen e fortë se ajo nuk është nëse kjo është e vërtetë apo jo në kuptimin e çuar jashtë përmes të cilit fëmijët nga abuzimi tmerrshme ritual seksual. Por se më shumë theksi duhet të jetë në pranuar marrjen sjelljen seksuale të fëmijëve shumë të vegjël në një mjedis familjar, duke e bërë të njohur vetëdijes seksuale në fëmijët e vegjël nga mësuesit rritur është që fëmijët të krijojnë nevojën engineered pa frikën e kontaktit seksual me për të shkuar me të rriturit. Dhe në qoftë se rreme është, ju doni për të ruajtur një reagime të patrembur dhe nuk korrespondojnë emocionale që lidhen me veprën "imagjinar" të abuzimit ritual satanik në lidhje me ata fëmijë, për të shkarkuar publikun në mendje nënndërgjegjeshëm nga këto imazhe, një mesazh të dyfishtë domethënë në vijim; Abuzimi satanike ritual është barbare, ajo duhet të jetë e mbushur e vështirë, por për shkak se fëmijët nuk kanë emocionale / sinjale traumatike të lidhura me këtë vreslijke (vepra simuluar dyshim) që do të përkthehet në nënndërgjegjeshëm e shumë të rritur në mënyrë të veçantë se "normal "Kontakti seksual midis të rriturve dhe të miturve dhe fëmijëve duhet të jetë i mundur. Dhe i shoqëruar nga të gjitha vitet e propagandës në këtë fushë, duke pasur parasysh se ka pasur programe në TV / transmetuara hapur bëjnë fëmijët seksualisht të vetëdijshëm. (Unë mendoj se të gruas flokëverdhë, unë nuk jam Dr. ff emri, i cili më pas në një nivel Dr luajtur rol të humbasë fëmijët se duhej të ishte e pranueshme për të)

  • ky është rimarrja ime e shpirtit tim

 1. http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2015/03/michaelauino.png

 2. "Horus (një nga emrat mitologjik egjiptian për Saturnin)".

  Jo aq. Këtu shembuj të tjerë, shembuj më të zakonshëm, mund të vendosen kundërta.

  Zotat ose entitetet janë paraqitur këtu si ekuivalente pa marrë parasysh burimin ose traditën.

  Për shembull, aspekti patriarkal i Saturnit mund të quhet pozitiv.

  • Ajo që është e rëndësishme është se në emër unë supozoj idetë e Immanuel Velikovsky, në mënyrë që planetet e tjera të mund të lidhen me emrin mitologjik se sa rrjedha e përgjithshme është e njohur.

   • Edhe Velikovski nuk duket se pretendon diçka të tillë ("Horus (një nga emrat mitologjik egjiptian për Saturnin)").
    Nëse po, ku saktësisht?

   • Është konfuze, që mund të jetë e qartë dhe unë ndonjëherë dyshoj se cili emër tani duhet të lidhet me atë planetë. Lidhje më poshtë përmbledh atë pak.

    https://books.google.nl/books?id=n8qypFuOQd4C&pg=PA51&lpg=PA51&dq=horus+saturn+velikovsky&source=bl&ots=buJBG3CnEW&sig=SgGcBSEx-KguSR3t8VmvW9YpSvM&hl=nl&sa=X&ei=1KD6VJupE4e8Pbj4gYAC&ved=0CBoQ6AEwBg

    Thelbi është se përdorimi i emrave të perëndive egjiptiane i referohet kultit të Saturnit. Përplasja e planeteve - siç shpjegohet në "Simbolet e një Sky Aliani '- e cila prej dy planeteve u ngrit një 3e dhe kështu emri konfuzioni u ngrit propozuar Velikosvky janë të bazuara në këtë parim. Kjo është se si Venus, për shembull, erdhi nga një përplasje nga një tjetër planet me Jupiterin.

    Unë do të kushtoj një herë një artikull të gjerë për këtë temë.

    Thelbi është se Horusi përfaqëson adhurimin e Saturnit. Ashtu si Isis. Këto emra 3 janë kryesisht në kultin e Saturnit.

 3. "Jean-Jacques Régis Cambaceres, si princ de l'Empire 1e Duka i Parmës, 1e Duka i Cambaceres (Montpellier, tetor 18 1753 - Paris, mars 8 1824) ishte një avokat francez dhe burrë shteti, më i njohur si autor i Kodit të Napoleonit, i cili ende përbën bazën e ligjit francez.

  Cambaceres ishte homoseksual dhe prandaj shpesh, por jo gjithmonë aq i saktë, shihet si personi që ka dekriminalizuar homoseksualitetin në Francë. Ai ishte i dyti koleg konsull i Konsullit të Parë Napoleon Bonapartit dhe konsulli tretë Charles-François LEBRUN gjatë konsullatën në Francë rreth 1799 në 1804. "

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Jean-Jacques_R%C3%A9gis_de_Cambac%C3%A9r%C3%A8s

  "Jean Jacques Régis de Cambacérès était Archi Chancelier de l'Empire, Administrator Général puis Grand Maître-Adjoint du Grand Orient de France, Souverain Grand Commandeur du Conseil Supreme du Rite Ecossais Ancien et accepte, Grand Maître des Chevaliers Bienfaisants de la Cité Sainte, misri i shkruar redaktor i kodit Napoleon. Dhe choisissant figurë cette emblématique Jo l'ndërhyrjes l'dépénalisa homosexualité et arsyeshme qu'elle ne UFT plus comme un considérée délit dans les versionet successives du kodin civil, nous avons voulu rendre Hommage à ce qui ne Frère admirueshme cachaca jamais djali et Jo homosexualité la figura qëndron një modë për të gjithë france-maçons du monde entier." http://enfantsdecambaceres.com/index.php/qui-sommes-nous

  http://enfantsdecambaceres.com/index.php/qui-sommes-nous

 4. I çuditur mund të vendos për veten time që bëj dhe nuk e marr seriozisht dhe nuk është një art për të ushtruar presion mbi dy fëmijë të tillë të vegjël për të shtypur të gjitha autoritetet në mënyrë që ata të tërheqin deklaratat e tyre.

  Sidomos kur të gjitha llojet e autoriteteve të përfshira në abuzime i kanë konfiskuar fëmijët. Nëse është e vërtetë apo jo, duhet të kërkohet në fund sepse, për më tepër, ka disa psikologë të specializuar në këtë lloj dëshmi të bindur në mënyrë të vendosur që po flasin të vërtetën.

  Gjuha e tyre e trupit është shumë e natyrshme për këtë. Fëmijët dhe politikanët që gënjenin tregojnë të gjitha llojet e sinjaleve të caktuara. një sy i trajnuar mund ta shohë atë.

  dhe duhet të them se qarqet e tmerrshme flasin vëllime nën sytë.

  edhe vërejtjet e djalit se në qoftë se ata përdorin një top i.pv një plastike do dhe se ajo më shumë se GJAK unë gjej shumë duke thënë.

  dhe tre orë hulumtimi i gjej qesharake pak.

  Unë kam qenë duke punuar në këtë për vite me rradhë. Fëmijët trima pak traumatizëm dëgjojnë dëshmitë e tyre nga prapa kompjuterit në KELINE INCONSISTENTIES / gabimet në kujtesën e tyre tërësisht të traumatizuar.

  VETË JO FËMIJËT SIGURT

  nëse jeni duke abuzuar nga kaq shumë njerëz që nga mosha e hershme, mendoni se kjo është shumë normale dhe ndodh kudo. Dëshmi të mjaftueshme nga anëtarët e tjerë të ish-kultit si familja etj që e konfirmojnë këtë.
  por të mirë

  Ndoshta mendoni se njerëzit e mëdhenj janë më të denjë për dëshmi. kjo pastaj, por intervista me gruan ushtarake kay rigg që hap një libër
  dhe në kontekstin e pedofilisë në qarqet e atyre që janë në pushtet dhe furnizuesve të tyre, thellojnë njohuritë tuaja për termin 'de Farm'

  • Çdokush mund të përgjigjet ndryshe, por unë mendoj se duhet të zgjidhet deri në fund, por filmi që ju e dini se disa muaj më parë vënë këtë, kam gjetur njeriu që i pyeti pas abuzimit, në vend të asaj që ndodhi veç e veç, dhe mënyrë fëmijët për këto ngjarje "të tmerrshme", me kusht që të kanë thënë ndodhur, kam gjetur shumë të mrekullueshëm dhe nuk ka të vërtetë korrespondojnë me atë që ju do të presin në mënyrë sa më të qartë të reaguar, ju nuk do të shihni ata për shembull veçoj edhe unë jam me trauma (as satanike) në të kaluarën, unë me të vërtetë kam bllokuar aksesin për të folur dhe mund të reagojnë shumë agresive. Dhe kjo është e njohur se fëmijët që abuzohen, shumë agresive dakord ose shumë të qetë dhe të shqetësuar, këta fëmijë janë të zënë dhe spontane, ajo mund të, por pyesni atë më seriozisht.

   ARD N24 - Abuzimi i Fëmijëve Ritual .. https://www.youtube.com/watch?v=69f39WTLQ_E..

 5. Dhe është e vërtetë që në këtë lloj të fëmijëve është shumë e zakonshme që ata flasin për këtë lloj gjëje, kjo është ajo që ju e quani personalizim.
  E KËRKUAR PËR TË MBAJTUR KËTË LLOJI I GRADUTJEVE

  • Mund të ju së pari Video post nga një kohë mbrapa në lidhje me këta fëmijë, ai nuk ishte i përmbajtur, unë ende përgjigjur për atë, kam menduar se ishte vetëm e habitshme se ata atje si "të hapura" të flasim për në qoftë se ajo nuk ishte. Dhe fëmijët nuk janë vetëm të përmbajtur kur ata duhet të flasin për atë, por zvarritje shumë shpejt në predha e tyre duke e bërë "prindërit" Për shembull, menjëherë respektojë një ndryshim në të fëmijës, nuk është gjithmonë grindem me këta fëmijë.

  • në këtë një dokumentar ARD me historitë e saktë të njëjta dhe dëshminë e një gruaje që është po aq e largët duke folur rreth dhe që është pikërisht shenja e saj psikolog se ajo predikon të vërtetën, sepse ajo është në lidhje me jetën e këtyre situatave varet shkeputur veten e emocioneve. - [ju mund të shkruani vetë letrat boshe]

 6. !!!!!! duke paralajmëruar përmbajtje jashtëzakonisht të tmerrshme !!!!!!!!

  http://hampsteadchristchurch.com/

  sidomos për flabbergasted.

  Supozoj se ju erdhët në këtë faqe në kërkimin tuaj tre orësh. Kushtojini vëmendje të veçantë fotografisë së bukur të foshnjës, këmbët e prera dhe eshtrat e zbrazëta

  • E vetmuar, kështu që nuk mund të gjesh rrëfimin?
   Unë jam i etur për të postuar video.
   Por unë jam duke pritur për një kohë, ju jeni aq të mirë në të. ????

   Por ke të drejtë, është e tmerrshme
   çfarë bëjnë ata në atë kishë në Hampstead.
   Fotoja e një fëmije të zbërthyer është një provë e vështirë se është krejtësisht e gabuar atje në kishën e Hampsteadit. Fotot nuk gënjejnë.

   • Fëmijët në Hampstead përpunohen nga Mc Donalds në hamburgerë.
    Pra, nuk duhet të quhet hamburger, por hamburgerë.

   • e ashtuquajtura tërheqja e rrëfimit kam gjetur tashmë, por për mua krejtësisht të besueshëm paguar çfarë dreqin shet një punë si redaktor web që shpirtin tënd dhe ato të njerëzve të tjerë për një të ardhura të lehtë në shtëpi pas kompjuterin tuaj

   • Sigurisht që mund të jetë që ne duhet të merremi me dy fëmijë jashtëzakonisht të talentuar me talente aktive. Pra, pyes veten se si ndodh rrëfimi i vajzës. A ka ndonjë rrëfim të djalit?

    Momenti kur u binda se kjo histori mund të ishte e saktë ishte se vajza më tha se kishte pirë gjak. Fytyra e saj kur ajo tha se 'ajo shije si metal' foli vëllime.

   • @ Flabbergasted2 do të dëshironit të bënit atë rrëfim? Për shkak se është mjaft e ndjeshme, sigurisht që meriton një hulumtim të mirë.

   • Pak e disonancës njohëse?
    Kështu që ju mbani përmendur emrat e mësuesve, pavarësisht nga rrëfimet e fëmijëve se të gjithë ishin gënjyer?

    Pra, historitë më të hershme të fëmijëve ju gjejnë të besueshme, por rrëfimet që nëna e tyre dhe krishteri i Abrahamit shpikën gjithçka nuk janë të besueshme.
    Kështu që ju keni ndjerë gjak, dhe tani i akuzuari do të varet, pa një gjurmë prove. (Shtrirë anusin) Kjo është diçka.
    Ju keni postuar tashmë një lidhje me të gjithë emrat e të akuzuarit.

    Pak para regjistrimit, a besoni akoma historitë e Toos Nijenhuijs dhe Cath O'Brien, ose e keni hetuar atë më tej?
    (Unë ju falë mirësinë tuaj, ju jeni një viktimë e kontrollit mendor dhe ju nuk mund të bëni asgjë për këtë, në mënyrë të barabartë miq të mirë)
    Por përpiquni të ndani veten nga ajo psy-op satanik.
    Ndonjëherë ju duhet të dëgjoni atë që de-bunkerët kanë për të thënë, dhe të shikojnë dhe të dëgjojnë me provat që vijnë.
    Sidomos në rastet që nuk kanë shumë gjasa.
    Unë do të postoj disa video më vonë.

   • @Flabbergasted

    Ndonjëherë shprehja e opinionit tuaj në një mënyrë taktimi dhe respektimi është më e mirë.

   • Tani unë kam për të vënë damë në furrë për herë të parë në mëngjes (pike-perka me pineapple dhe qershi).

   • kështu që zander ishte e mirë përsëri.
    Seksi rituale, kështu me fjalët
    To-ta-tu Unë e therrja krijesën tënde mahnitëse tani.

    Po, Martin dhe Elvetwelve janë keq për tonin e postimeve të mia të mëparshme.
    U inatosur disi nga lidhja e disinfo-it hampsteadchristchurch.

    Këtu është videoja, ne quhemi komploti, nga prodhuesi, por shikojmë të gjithë videon se çfarë ka për të thënë. Rrëfimi është në fund.
    Ju lutemi ruani videon para se të hiqet nga reddit ose youtube.Kështu që kemi një problem tjetër.

   • Ekologjinë Dimensional i Omniverse: New Book zbulon prova të reja shkencore të konceptit 'Multiverse' Shkruar nga Yale diplomuar Alfred Lambremont Webre

    http://www.amazon.com/Dimensional-Ecology-Omniverse-Alfred-Lambremont/dp/097376631X/ref=tmm_pap_title_0

    ne presim librin e ardhshëm të botuar nga Flabbergasted nga amazon plot eksitim.

   • http://en.wikipedia.org/wiki/Alfred_Webre

    më lejoni të sugjeroj ......... tipik të rifilluar për një agjent disinfo? si një debunker profesionist sa shpejt e kupton?

    Me pak fjalë ju jeni me debunking tuaj të kësaj historie në çdo rast në kompaninë "e mirë" e Alex Jones

   • Ky kanal debunkimi u krijua pas rrëfimeve të para të atyre fëmijëve. Vetëm dëgjoni rrëfimet e mëparshme dhe kushtojini vëmendje komunikimit jo-verbal. Unë nuk mendoj se fëmijët gënjejnë. Është gjithashtu logjike që ka një lëvizje kundër në Hampstead të Tavistock dhe Freud.

   • Hampstead është pjesa më e sëmurë dhe më e pasur e Anglisë në Buckingham Palace pas.

   • Sure flabbie, absolutisht jo dikush që mund të merrni seriozisht ?? duhet të jetë mendimi im

   • Gjithsesi, e kuptoj zhgënjimin tuaj për Kampanjën e Hampsteadit.
    Unë nuk mund ta ndihmoj që është ashtu siç është. Por ju lutem, mos më fajësoni, fajësoni Institutin Tavistock për Manipulim Global.
    Paqe.

   • http://redefininggod.com/2015/02/the-nwo-and-the-new-age-mind-screw-part-1-alfred-lambremont-webre/

    Në intervistë, Webre pretendon se keqe anglo-amerikane "elite" (në bashkëpunim me Draco alienet reptiliane që kanë një prirje për "Sushi njerëzore) kishte plane për të zvogëluar numrin e të Tokës përmes një kolapsi Mad Max stilit ekonomik (në lidhje me "Fukushima rrezatimi, OMGJ, Vaksinat, dhe Geoengineering"), por kjo "afat kohor katastrofike" është ndryshuar nga fairies Timeline në dhjetor 21, 2012. Ai pohon se njerëzimi është tani në një "afat kohor pozitiv", që do të paraqesë një "BRICS Golden Age." Gjëja Kështu fizarmonikë tij, e keqja Anglo Sphere është duke u përpjekur për të vrarë të gjithë, pra "e tërë bota është emigrojnë gjatë në sistemin BRICS" ( 41: 03).

    Ky tregim i oratorisë së tij ndjek Decoy-NWO. Formati i zgjidhjes së problemit / reagimit / zgjidhjes Real-NWO unë jam identifikuar në shumë hyrje të mëparshme (këtu është një). Fragmente të mëposhtme flasin për strategjinë e globalizmit:

    "Ata kanë publikuar gjerësisht një Urdhër të Ri Botëror të Urdhëruar nga Fuqitë Perëndimore, ndërsa njëkohësisht publikuan një Rend të Ri Botëror të planifikuar nga Kina dhe aleatët e saj ...

    Problemi - Elita e keqe e pushtetit perëndimor është gjithçka për të vrarë çdo gjë dhe për të vrarë të gjithë!

    Reagimi - Njerëzit janë të zemëruar dhe të frikësuar, dhe po fillojnë diçka të re.

    Zgjidhja - Elita britanike e fuqisë BRICS futet në unicorns të bardha për të kursyer ditën dhe na jep një sistem të ri financiar dhe të gjithë njerëzit që kanë nevojë për para ".

    Tani le të shohim disa citate specifike nga intervista ...

    Nga 30: shenjë 09: "Çfarë është ajo ka ndodhur në dhjetor 21, 2012, një numër i gjërave që ndodhi. Njëra është se afati kohor holographic se sa ndjekësit udhëtimet tona kolektive zhvendosur nga një afat kohor katastrofike për një afat kohor pozitiv, i tillë që planet dhe projektet që janë konceptuar në afat kohor katastrofike, në atë që ne e quajmë dualitet vetëdije ose "I fituar, ju humbni," Jo. më ketë tërheqje tani në afat kohor ose unitetit pozitiv ndërgjegjes, All që është "ne jemi një." Dikush ndryshoi videon. Ne nuk jeni në 'luftë, sëmundje, krimi dhe varfëria; ne jemi tani në 'parajsë në tokë' ... "

    Nëse ju e konsideroni implikimin e kësaj ideje kohor, ajo është e njëjtë si "Ngjitjes" dhe "shpëtimtarët huaj" memes: "Mos u mërzit duke bërë asgjë në lidhje me NWO, sepse ne jemi në një afat kohor pozitiv ku ju thatwill spastrim ju doni të shkoni. Thjesht të pushojnë, nuk e ushqyer të keqen me vëmendjen tuaj, dhe të përqëndrohet në "ngritjen e vibrimit tuaj." "E gjithë ideja e" "drita" ka fituar tashmë "shërben vetëm për të de-motivuar zgjimit njerëzit nga marrjen e masave që mund të vërtetë bëjnë dallime (të tilla si krijimi i strukturave të tyre politike dhe monetare). Aksi për "parajsë në tokë" pjesë e kalimit, kam biseduar për këtë në Rendit të Ri Botëror Multilateral / Multi Polar do seemlike qiell ... në fillim.

   • Nuk duhet të jetë kaq e vështirë për të verifikuar ato histori të tmerrshme të këtyre fëmijëve për të vërtetën. Këta fëmijë japin përshkrime të hollësishme, të paktën emrat 10 që i kam dëgjuar për burrat dhe gratë që kryejnë veprat e tyre. Nëna biologjike e fëmijëve nuk ka vëllezër apo kushërinjtë, për shembull, një herë ff në lagjet me disa prej mësuesve dhe mësuesve, por pastaj ff për t'u pamundësuar rregullator, domosdoshmëri nuk njeh ligj. Mendoj se kjo është e justifikuar për shkak të seriozitetit të rastit. Unë mendoj se një shpejt vjen nëpër dëshmi dhe të gjitha llojet e indikacioneve të tjera, apo jo. Do ta dija se çfarë do të bëja. (bazuar në informacionin shumë të detajuar të këtyre fëmijëve për të dyshuarit në lidhje me tatuazhet që të dyshuarit kanë në trupin e tyre) Kur e dëgjoj atë djalë duke i thënë njerkës së tij "Unë jam sulmuar seksualisht 100 herë në ditë dhe si në Të mërkurën ", atëherë unë do të dija se çfarë do të bëja për veten time me disa miq, nëse unë jam i lidhur me atë djalë të vogël. Dhe mendoj se nuk do të gjeja dëshmi dhe udhëzime, atëherë unë gjithashtu e di se kush të drejtohem.

   • http://redefininggod.com/2015/02/the-nwo-and-the-new-age-mind-screw-part-1-alfred-lambremont-webre/

    Në intervistë, Webre pretendon se keqe anglo-amerikane "elite" (në bashkëpunim me Draco alienet reptiliane që kanë një prirje për "Sushi njerëzore) kishte plane për të zvogëluar numrin e të Tokës përmes një kolapsi Mad Max stilit ekonomik (në lidhje me "Fukushima rrezatimi, OMGJ, Vaksinat, dhe Geoengineering"), por kjo "afat kohor katastrofike" është ndryshuar nga fairies Timeline në dhjetor 21, 2012. Ai pohon se njerëzimi është tani në një "afat kohor pozitiv", që do të paraqesë një "BRICS Golden Age." Gjëja Kështu fizarmonikë tij, e keqja Anglo Sphere është duke u përpjekur për të vrarë të gjithë, pra "e tërë bota është emigrojnë gjatë në sistemin BRICS" ( 41: 03).

    Ky tregim i oratorisë së tij ndjek Decoy-NWO. Formati i zgjidhjes së problemit / reagimit / zgjidhjes Real-NWO unë jam identifikuar në shumë hyrje të mëparshme (këtu është një). Fragmente të mëposhtme flasin për strategjinë e globalizmit:

    "Ata kanë publikuar gjerësisht një Urdhër të Ri Botëror të Urdhëruar nga Fuqitë Perëndimore, ndërsa njëkohësisht publikuan një Rend të Ri Botëror të planifikuar nga Kina dhe aleatët e saj ...

    Problemi - Elita e keqe e pushtetit perëndimor është gjithçka për të vrarë çdo gjë dhe për të vrarë të gjithë!

    Reagimi - Njerëzit janë të zemëruar dhe të frikësuar, dhe po fillojnë diçka të re.

    Zgjidhja - Elita britanike e fuqisë BRICS futet në unicorns të bardha për të kursyer ditën dhe na jep një sistem të ri financiar dhe të gjithë njerëzit që kanë nevojë për para ".

   • Fëmijët janë mjekuar nga një mjek i policisë. Këtu janë raporte nga. Kjo tregoi 100% se fëmijët ishin keqtrajtuar duke përdorur indet mbresë të rektorit. Pra abuzimi është VAST. Si mund të mbyllet një skedar i tillë?
    Këta fëmijë thjesht e shohin të vërtetën për pjesën më të madhe kur një fëmijë tregon të vërtetën.

   • Don, 'Mibruik është VAST' ju thoni.
    Unë nuk e besoj këtë.

    Ku është ai raport mjekësor?

    Ju e dini se Sabine Mc Neil ka ikur në Gjermani, sepse ajo është kërkuar nga policia.
    Ky raport mjekësor në mënyrë që ata duhet të marrë në duart e tyre në mënyrë që ata mund të provojë se nëna e fëmijëve dhe Abrahamit dhe Sabine nuk janë kriminelë, dhe se do të provonte se fëmijët kanë deklaruar me forcë se ajo ishte e gjitha një gënjeshtër was.Dus policia mjekësore raporti është shumë i rëndësishëm.

   • Dikush ka për të treguar raportin mjekësor për të marrë dhe për të dërguar raportin në një nga hulumtuesit në internet apo në një intervistë të jetojnë Skype me shembull Alfred Webre le zien.Of David Icke, e cila është më e madhja në Engeland.Ik çudi që përveç policia ka atë raport mjekësor.
    Shpresojmë se dikush ka marrë dosjen e policisë mjekësore, dhe gjithçka është zgjidhur.
    Pra, gjëja më e rëndësishme është tani raporti i policisë mjekësore.

   • Nëse është e sigurt, babai biologjik do të ketë të bëjë me të. Por unë do të, siç e kam anëtar i familjes do të kishte qenë, sidomos nënës, në 1 NIGHT (preplanned n përgatitur mirë) të gjithë të ftuarit (duke përfshirë nipin tim dhe mbesa përmendur emrat e të cilave ata kanë informacion shumë të detajuar të ketë dhënë) me disa miq të mirë. Mëngjesin tjetër ata të gjithë të varur në një shtyllë në një livadh, me shenja mbi kokat e tyre si opschrif "hak AT" Në qoftë se një mënyrë për të menduar e njerëzve (të gjithë të pafajshëm, pa marrë parasysh se çfarë moshe), në mënyrë për të sakrifikuar ato, meritojnë lloj "demonësh", por dënimi 1. Unë gjithsesi nuk do të trokas në "padrejtësi" Dark-gjyqtarë, por ky lloj i veprave penale që të kthehet si familjen dhe aleatët, vetë të drejtë, nuk ka mëshirë !!

   • Unë di dikush që mban raportin e policisë mjekësore.

   • Një intervistë e mirë me Sabine Mc Neil.
    shih Youtube;
    'Sabine Mc Neil intervistë Part2 Whistleblower për skandalin abuzimit të fëmijëve hampstead'
    Ky intervistues bën pyetje të mira, për dallim nga Alfred W.

    Ka ende disa intervista të mira në Youtube si;

    'Sabine Mc Neil Hampstead Whistlerblower fëmijët Historia deri tani'

    'Pedofilët Policia Hampstead, Shërbimet Sociale Fëmijët Brainwash, nëna'
    Check it out.

   • Sabine Mc Neil mban dosjen e policisë mjekësore.

    Pse Sabine nuk përmend në intervistë - për shembull në 5: 25 se ajo ka raportin e policisë mjekësore në duart e saj?

    Gjithashtu në intervistën e Skype me Alfred Webre ajo nuk thotë se ajo ka dokumentet, mund ta tregojë atë nëpërmjet intervistës së Skype, ose ta dërgojë tek David Icke dhe Alfred W.

    'Sabine Mc Neil intervistë Pjesa 2 Whistleblower për Hampstead Child Abuse Scandel'
    Ajo nuk thotë asgjë për këtë.

   • Kam gjetur dokumentin e spitalit.
    Duket zyrtare.
    Nëse ky dokument nuk është një falsifikim, bëhen turnips.
    Vlen të përmendet se Sabine nuk e tregoi këtë dokument në intervistën Skype me Alfred W.

   • @Flabber Unë mendoj se këto dokumente nuk janë treguar për shkak se Abraham Cristie, miku i ri i nënës Ellen Draper, nuk qëndron aq mirë për shkak të akuzës për keqtrajtim në Marok. Ndoshta ai i ka abuzuar vetë fëmijët? Çfarëdo që fëmijët janë keqtrajtuar ashtu si duket dhe për këtë arsye policia kurrë nuk ka pasur kurrë të mbyllë dosjen. Turnips duket se janë të gatuar idd. Koha do të tregojë. Unë personalisht besoj se Abraham Cristie nuk ka para. Shpjegimet e para të fëmijëve mbeten më të rëndësishmet për mua. Ata ishin të qëndrueshëm dhe gjithashtu u bënë të pavarur. Nënat gjithashtu duket se janë nën ndikimin e asaj që Abrahami Cristie i dha tranzicionin e saj të papritur në dietën vegan dhe ushqimin e papërpunuar. Kjo duket se largohet nga ajo Abraham Cristie. Në çdo rast, sipas raporteve, fëmijët u abuzuan seksualisht.

  • Është çmenduri e plotë. Seksi, vrasja, sadizmi në krye, kanalizmi me fëmijët ... ju mund të mendoni për atë si të çmendur dhe të tmerrshëm ose ata e bëjnë atë. Ajo thjesht ndodh !!! Gjithkund rreth nesh. Sigurisht që është e fshehur mirë dhe e vulosur fjalë për fjalë (vend) dhe në mënyrë figurative (drejtësia, ryshfeti, etj.) Kanë parë një pjesë të asaj pushtimi të FBI në atë papafingo të djallit në SHBA. Ai njeri që merr një kamë në shpinë, ndërsa fytyra e tij tashmë është prerë në fuçi. ju nuk keni një shans.
   Kështu që ju vdesin në frikë më të thellë, çfarë të them, PANIC vdesin tuaj.
   Epo, e di nëse takoj një satanist të tillë me disa miq të cilët janë aq të pavetëdijshëm për njerëzit dhe fëmijët.
   Na vjen keq, njerëz, por asgjë nuk do të mbijetojë. fuçi të sintered saktësisht.

   Këta njerëz duhet të gjurmohen me të gjitha mjetet e mundshme dhe të eliminohen për pjesën tjetër të jetës së tyre para se të mund të shkaktojnë më shumë çmenduri.

 7. Ky dokumentar tregon edhe një herë se si autoritetet në botën e pedofilëve janë të ndërthurur, në mënyrë të jashtëzakonshme se si ata gjithmonë largohen me të. Ato kantina, ekzistenca e të cilave mohohet në mënyrë sistematike dhe hyrjet e të cilave janë mbyllur më vonë, dhe pastaj lidhja me Marc D.

  Sidoqoftë, unë e gjej këtë dokument shumë të besueshëm, por është për t'u habitur që është vënë në qarkullim. Kontrolli mbi mediat nuk është plotësisht 100%?

 8. Nga një lexues - i cili nuk e ka futur në mënyrë të saktë adresën e tij të postës elektronike në mënyrë që të mos mund të përgjigjem - kam marrë pyetjen e mëposhtme nëpërmjet formularit të kontaktit:

  Dashur Martin

  Unë kam qenë pas faqen tuaj për një kohë dhe si për të lexuar artikujt tuaj, por kanë një pyetje
  jam një tifoz i grupit Faith No More
  dhe shikoni në vend fnm.com
  Çfarë shihni në foto?
  dhe tekstin më poshtë
  po ashtu?
  duke shpresuar për një përgjigje

  gr Louis

  Përgjigja ime Louis (shkruani saktë adresën tuaj të postës elektronike):

  Për fat të keq është e bezdisshme të konkludojmë se kushdo që kalon nëpër industrinë e muzikës ka shitur me të vërtetë shpirtin e tij ose të saj ...
  Shpesh ajo është fshehur tashmë në tekstet. Zakonisht ata gjithashtu e bëjnë simbolizmin e tyre në formën e një logoni që i referohet Saturnit ose perëndive egjiptiane. Sol invictus do të thotë 'dielli i pamposhtur'; ajo që 100% është sigurisht një referencë ndaj Saturnit; dielli i vrimës së zezë.

  • Unë jam gjithashtu një lover i madh muzikor, kaq shumë tituj në koleksionin tim për të cilin artisti ka më shumë ose më pak të shitur shpirtin e tij tek djalli. Kjo është pjesë e parave të mëdha, prandaj është e rëndësishme të jesh e vetëdijshme për këtë në përvojën time. Megjithatë, nuk më ndalon të dëgjoj muzikën, kështu që shpesh krijoj atmosferën dhe historinë time. Mendoj se duhet të mësojmë të jetojmë me të dhe të përpiqemi ta kuptojmë. Në çdo rast, kjo histori e bën më të lehtë për të parë përmes mesazheve të fshehta.

 9. Pranimi i pedofilisë në shoqërinë tonë është e madhe. Kështu prifti Antoinne Bodar foli në 2011 në Volkskrant:

  [Cituar Volkskrant]

  Sipas Bodarit, pedofilia zgjati përsosmërisht në frymën e moshës tridhjetë vjet më parë. Atëherë senatori Brongersma mund të tregonte lehtë për të. Gerard Reve ishte ende duke rrahur me djem të vegjël (lexo edhe një herë), ndërsa Teigertje ishte në roje, siç mësojmë nga biografia e Nop Maas. Bodari e kuptoi frymën e kohës, dëboi homoseksualitetin e tij dhe u bë prift.

  Antoine Bodar është skizofrenia platonike e ngrirë. Disa muaj më parë, ai tha se donte të paguante një gjobë për abuzimin e fëmijëve duke qenë në burg. Por sigurisht që ai nuk e bëri, kjo ishte më shumë për të folur. Ju duhet ta shihni këtë si një akt konceptual, ashtu si edhe ju keni artin konceptual.

  http://www.volkskrant.nl/dossier-archief/mediapriester-bodarworstelt-met-tijdgeest~a1852046/

  Lees ook: http://www.martinvrijland.nl/2013/01/25/homofobie/

 10. http://redefininggod.com/2015/02/the-nwo-and-the-new-age-mind-screw-part-1-alfred-lambremont-webre/

  Në intervistë, Webre pretendon se keqe anglo-amerikane "elite" (në bashkëpunim me Draco alienet reptiliane që kanë një prirje për "Sushi njerëzore) kishte plane për të zvogëluar numrin e të Tokës përmes një kolapsi Mad Max stilit ekonomik (në lidhje me "Fukushima rrezatimi, OMGJ, Vaksinat, dhe Geoengineering"), por kjo "afat kohor katastrofike" është ndryshuar nga fairies Timeline në dhjetor 21, 2012. Ai pohon se njerëzimi është tani në një "afat kohor pozitiv", që do të paraqesë një "BRICS Golden Age." Gjëja Kështu fizarmonikë tij, e keqja Anglo Sphere është duke u përpjekur për të vrarë të gjithë, pra "e tërë bota është emigrojnë gjatë në sistemin BRICS" ( 41: 03).

  Ky tregim i oratorisë së tij ndjek Decoy-NWO. Formati i zgjidhjes së problemit / reagimit / zgjidhjes Real-NWO unë jam identifikuar në shumë hyrje të mëparshme (këtu është një). Fragmente të mëposhtme flasin për strategjinë e globalizmit:

  "Ata kanë publikuar gjerësisht një Urdhër të Ri Botëror të Urdhëruar nga Fuqitë Perëndimore, ndërsa njëkohësisht publikuan një Rend të Ri Botëror të planifikuar nga Kina dhe aleatët e saj ...

  Problemi - Elita e keqe e pushtetit perëndimor është gjithçka për të vrarë çdo gjë dhe për të vrarë të gjithë!

  Reagimi - Njerëzit janë të zemëruar dhe të frikësuar, dhe po fillojnë diçka të re.

  Zgjidhja - Elita britanike e fuqisë BRICS futet në unicorns të bardha për të kursyer ditën dhe na jep një sistem të ri financiar dhe të gjithë njerëzit që kanë nevojë për para ".

  Tani le të shohim disa citate specifike nga intervista ...

  Nga 30: shenjë 09: "Çfarë është ajo ka ndodhur në dhjetor 21, 2012, një numër i gjërave që ndodhi. Njëra është se afati kohor holographic se sa ndjekësit udhëtimet tona kolektive zhvendosur nga një afat kohor katastrofike për një afat kohor pozitiv, i tillë që planet dhe projektet që janë konceptuar në afat kohor katastrofike, në atë që ne e quajmë dualitet vetëdije ose "I fituar, ju humbni," Jo. më ketë tërheqje tani në afat kohor ose unitetit pozitiv ndërgjegjes, All që është "ne jemi një." Dikush ndryshoi videon. Ne nuk jeni në 'luftë, sëmundje, krimi dhe varfëria; ne jemi tani në 'parajsë në tokë' ... "

  Nëse ju e konsideroni implikimin e kësaj ideje kohor, ajo është e njëjtë si "Ngjitjes" dhe "shpëtimtarët huaj" memes: "Mos u mërzit duke bërë asgjë në lidhje me NWO, sepse ne jemi në një afat kohor pozitiv ku ju thatwill spastrim ju doni të shkoni. Thjesht të pushojnë, nuk e ushqyer të keqen me vëmendjen tuaj, dhe të përqëndrohet në "ngritjen e vibrimit tuaj." "E gjithë ideja e" "drita" ka fituar tashmë "shërben vetëm për të de-motivuar zgjimit njerëzit nga marrjen e masave që mund të vërtetë bëjnë dallime (të tilla si krijimi i strukturave të tyre politike dhe monetare). Aksi për "parajsë në tokë" pjesë e kalimit, kam biseduar për këtë në Rendit të Ri Botëror Multilateral / Multi Polar do seemlike qiell ... në fillim.

 11. Kam lexuar në atë libër nga Robin de Ruiter se një njeri në panik vdekjeprurës krijon një hormon të quajtur Endorfine. Satanistë që pijnë atë gjak nga një viktimë e tillë bëhen të varur nga ajo substancë.

  Bibla gjithashtu nuk shqetësohet për therjen e fëmijëve :. . "Sa për ju që jeni të shqetësuar, afrohuni këtu, ju jeni bij të një tregtar, pasardhës i një gruaje kurorëshkelëse dhe e një gruaje që praktikon prostitucionin: Prej të cilëve keni shumë kënaqësi? Për kë vazhdoni të hapni gojën tuaj, a jeni duke e mbajtur jashtë gjuhës?

  A nuk jeni ju bijtë e mëkatit, fara e gënjeshtrës, ata që nxisin pasionin nën pemë të mëdha, nën çdo pemë gjethe, që i therin fëmijët në luginat nën grykat e shkëmbinjve të pjerrët? Isaia 57: 3-5

  • Po, çdo formë e sakrificës është jashtë diskutimit, madje as kafshët nuk duhet të theren, dhe unë nuk besoj në qengjat e njerëzve dhe nuk dua të di ndonjë gjë të tillë !! Sepse në lejimin e vet shkëlqim drite tuaj origjinal, ju vjedh trupi dhe organet eterik dhe astrale e Archons / Kujdestarët e fuqisë dhe endje trupin tuaj të lehta dhe që është kryqëzimi i vërtetë dhe ontsnapppen Aktgjykimin va Black-gjykatës së SATURN ligjvënësit.

   Ata hanë fëmijët e tyre, ata hanë fëmijët e tyre, ata do të kenë më shumë respekt për bijtë e dritës, ndërsa ata (zi GJYQTARËT) shohin ata si armiq, dhe do të njohin se ata kanë humbur bijtë e dritës.

   • Dhe kështu përqëndrohet një shkatërrim tuaj në tokë në lidhje me sistemin e Urdhrit të Babilonisë, duke refuzuar t'i binden atyre si "POP / lolo / Slave" dhe injorojë ato, ata gjenerojnë asnjë vëmendje dhe të përqëndrohet energjinë .

   • Kur kam jetuar në Australi (stratfort, pranë Cairns) të fqinjëve tim të parë, mësova se si të merrem me natyrën, dhe se ju jeni ajo që hani dhe kështu me radhë.
    Kam mësuar prej tij se si ta trajtoj natyrën në një mënyrë të respektueshme.

    Ju jeni atë që hani.

    Pike-perch është i zgjuar dhe i dyshimtë, kështu që mund të jetë i saktë. ????
    Ata nuk ndodhin kudo.

    Unë e di Leximet e Mark Passio (WOEIH dhe të tilla) dhe kam mësuar shumë prej tij. Ai thotë se nuk duhet të hani asnjë jo-njerëz, por merrni aboriginals më seriozisht, sepse ata e dinë më shumë për natyrën dhe tokën sesa Perëndimor në sytë e mi.
    Unë mund të rekomandoj librin 'Barefoot Australia' për këdo që dëshiron të mësojë diçka nga njerëzit e natyrës.

   • dhe po, e di se kurrë nuk e ka përshkuar shkretëtirën me aborigjenët, ajo ka dëgjuar gjithçka nga aborigjenët në një mjedis të sigurt, prandaj ajo konsiderohet fiksion.
    Disa gjëra që ata përshkruajnë duket për të shkuar mbi krye, ashtu si sa lehtë mbulon gjallë eshtra të thyer dhe ditë më vonë tashmë tërësisht mashkullor zijn.Blijft libër shumë interesant, dhe korrespondon me atë që kam mësuar në veçanti fqinjët vendës. Lexoj atë libër që do të thosha.Erg mësimdhënëse.

   • @ Të gjithë miqtë e MV-së. E di se shumica e njerëzve nuk e shikojnë TV-në këtu, sepse zakonisht nuk punon shumë dhe kjo është shprehur butë.
    Unë kam një film të bukur francez për ju për të ndoshta të shihni natyrën vanavond.Ik-si natyra fanatik pa prekur atë çdo herë prekur nga moti, në çdo rast, madje edhe onroerd.Het është në lidhje me një vajzë francez, i cili ka lindur në Namibi dhe ajo rritet deri dhe shpesh dalin me një fis vendor. Shikoni, mësoni dhe kënaquni, dhe ndoshta lëvizni shumë.
    shih youtube: Le Monde Selon Tippi.
    (bota sipas Tippit)
    .

 12. @ flabbergasted "pak e disonancës njohëse?
  Kështu që ju mbani përmendur emrat e mësuesve, pavarësisht nga rrëfimet e fëmijëve se të gjithë ishin gënjyer?
  Pra, historitë më të hershme të fëmijëve ju gjejnë të besueshme, por rrëfimet që nëna e tyre dhe krishteri i Abrahamit shpikën gjithçka nuk janë të besueshme.
  Kështu që ju keni ndjerë gjak, dhe tani i akuzuari do të varet, pa një gjurmë prove. (Shtrirë anusin) Kjo është diçka.
  Ju keni postuar tashmë një lidhje me të gjithë emrat e të akuzuarit ".

  Pse ?????? "fajësojnë justifikime paqes institut tavisstock" ju vijnë këtu me histori që gënjyer këta fëmijë dhe se ju vetëm do të vënë një video të vogël dhe kjo dëshmi video është para chuckling dhe ju nuk mund të presim për të postuar atë [ju nuk mund ta gjeni]

  Dhe çfarë manovrimi ju përshtatshëm rreth të ashtuquajturit sfond qesharak të Alfred Webre. Kush është kaq idiotik se "i madh" nuk do të lidhë më lidhjet për sa kohë që ka njerëz këtu që e besojnë atë "

  [reagimi i parë i juaji në krye drejtpërdrejt nën videon]

  mirë, por ky lloj i "përshtatshëm për të shkuar asnjë gabimet më tutje mëparshme manouvreren'en në [shkëpusin shkëpusin të shkëputur, poshtër poshtër poshtër] me histori të re është e gjitha pjesë e hej, me ndarje të tillë të trajnimit dhe sundo

  [nuk arriti që menjëherë të debugojë grupin e plotë, së pari të vijnë me komente të besueshme në mënyrë që ju të "përkisni" dhe pastaj ngadalë të filloni të mbillni dyshime]

  • Cila lojë është luajtur këtu?
   Pse nuk është rrëfimi i vajzës në videon e kodit youtuber twotwotwotwo, por pjesa tjetër e marrjes në pyetje të policisë.
   Kjo është një lojë e rrezikshme që luhet këtu.
   1-0 për ju Elve Dymbëdhjetë.
   Unë nuk jam i shqetësuar për të qenë e drejtë, është për faktet. Dhe kështu unë nuk besoj gjithçka verbërisht.

   Sidomos kur fëmijët thonë se fëmijët në Hampstead janë përpunuar në hamburgerët e Mac Donalds dhe se këpucët e foshnjave të lëkurës janë bërë dhe gjëra të tilla.
   Unë vazhdoj të hetoj, jo për shkak të motiveve dualiste, por për ta kuptuar këtë histori të çuditshme.

   • Ka me të vërtetë këpucë të bëra nga lëkura njerëzore
    google: HumanLeather.co.uk
    9000 euro për një palë këpucë!

    Dhe sa i përket mishit njerëzor në Mac Donalds,

    Dhe ka pasur zhurma më parë se Mac Donalds i fut trupin e njeriut në burgerë!
    Kjo ishte në SHBA.
    Shembulli i Youtube: 'Indeksi i njeriut në Mac Donalds' Unë u zhvillova në atë muaj para video, por ajo dukej si një majmun.
    Tani do të dyshoni.
    Për fat të mirë, unë nuk kam ngrënë junk mak Donald për 10 vjet, por duhet të imagjinoni njerëzit janë të hahet njëri-tjetrin në Mac Donalds?

   • Unë jam disi shqetësuar nga disonancën njohëse, mishin e njeriut në Mac Donalds, që unë duhet të merrem me sporadike.
    dhe ato këpucë lëkure dhe mantelet e meshkujve që janë shumë tronditëse për fjalët.
    Kjo elitë satanike është me të vërtetë e çmendur.

    http://humanleather.co.uk

  • Gjithsesi, hidhini një sy: 'Alfred Weber dhe pedagogë Moret-Nuk përmend DrJudy Wood'.
   Atje Alfred merr mësime nga Dr Judy Wood, dhe ai duket se e kupton të gjitha. Ai mendon se është e shkëlqyer ajo që ajo ka zbuluar, por pastaj papritmas një javë më vonë?

   dhe nëse ju shikoni menjëherë pas kësaj
   'Alfred Weber Ne jetojmë në një shumëllojshmëri të gjerë të ET, ITs, UFOs, dimensionet'
   Pastaj ju merrni një pamje shumë të çuditshme, pasi Alfred papritmas është specialist në fushën e teknologjive sekrete, dhe gjithçka është e mundur.
   Këto janë ato gjëra që nuk janë të sakta.

  • Së fundi, unë jam i lumtur për ju se historia e fëmijëve është e saktë. Shihni dokumentin e Spitalit të Londrës.
   Është bërë me kënaqësi.

   • Megjithatë unë ende dyshoj në vërtetësinë e Dokumentit Spitalor, por kjo është logjike me gjendjen time.
    Kush është personi që e ka pranuar dhe prej kujt e ka marrë?
    Nëse Aangirfan është me të vërtetë një agjent MI5 ose CIA siç pretendohet që nga 25-05-2014 atëherë ajo sigurisht është e falsifikuar. Një bloger normal nuk mund të flakë gjëra të tilla, sepse atëherë ju varni për shkak të mashtrimit.
    Vetëm agjentët MI5 etj mund ta bëjnë këtë pa u ndëshkuar.
    Shqyrto, për shembull, dokumentin e falsifikuar të 'Policisë së vdekur' të Baracuda / Swapichou në rastin e Anasit.

    google: 'Kush është Aangirfan apo është aangirfan'

    Ekziston edhe një blogSpot i veçantë i krijuar për të mbajtur një sy në këtë agjent të dyshuar MI5.

    http://aangirfanliar.blogspot.nl/

    Pra, supozoj se dokumenti i spitalit është një falsifikim.
    Shumë zhurmë, domethënë rreth Aangirfan.

   • Youtubers Aangirfan dhe Code twotwotwotwo janë të vetmit që vendosin dokumentin e spitalit nëse unë jam i saktë.
    Aangirfan nuk duhet të besohet,
    por ajo që për Kodin twotwotwotwo atëherë ju wonder.Lijkt mua njëjtën fletë është një pak.Dus edhe MI5 (ai ishte ai që e vendosi atë së pari kam menduar dhe jo aanirfan)
    Unë kam qenë i pyesin për dy ditë nga të cilët
    Kodi dy herë në intervistën e policisë merr luajtur dhe pse ai vendos vetëm një pjesë të intervistës pa rrëfimin se të gjitha ishin gënjyer.
    Shumë e çuditshme për fjalët e duhura?

    I ashtuquajturi anti-komplotuesi Hoaxstaed është ndoshta edhe në komplot.
    A e kemi parë atë që ai tha për masat që YouTube do të marrë?
    Është diçka e keqe. Është një merimangë.
    Përndryshe, shikoni atë video nga Hoaxstead përsëri, dhe le të punojë për ju, atë që ai e raporton të gjithë. Përndryshe, tingulli thjesht shkon për shkak se kjo distracts.
    Unë ende kërkoj për adresën e emailit të Alfred Weber.
    Youtuber'Breaking Truth '(që më duket shumë e plotë) gjithashtu dëshiron ta shohë dokumentin, mendoj. Pyes veten se çfarë mendon për të.
    Ai është gjithashtu mjaft kritik, dhe gjithashtu përpiqet të zbulojë të vërtetën për tmerrin e Hampsteadit. Ai është gjithashtu i habitur siç pamë në intervistën e tij me Sabine dhe i pyetën pyetjet e gjeodezisë.

   • @Flabber
    Email Alfred Weber

    Alfred Lambremont Webre Kontakt / Këshilla të Lajmeve:

    news@newsinsideout.com

   • Unë nuk e bëj

 13. Unë do të dërgoj dokumentin e spitalit nga Ingirfan tek David Icke, sepse me sa duket ai nuk e kishte gjetur akoma.

  • Do ta dërgoj edhe tek blogeri i cili dëshironte dokumentin nga Sabine, duhet të kërkojë.
   Dhe ende po kërkoj adresën e emailit të Alfred Weber.
   Unë mund të përdor ndonjë ndihmë.
   Shpresojmë që bashkëluftëtarët për të vërtetën mund të më ndihmojnë përhapjen e dokumentit në spital.
   Pastaj ne shohim nëse ata bëjnë diçka me të.
   Faleminderit Elvetwelve dhe të tjerët.

   • Adresa elektronike e studiuesit është në dokumentin e spitalit. Unë tashmë kam dërguar një email duke pyetur nëse ky dokument është i vërtetë. Nëse më shumë njerëz bëjnë këtë atëherë mund të marrim konfirmim edhe në atë anë.

   • Karen.Jessup@UCLH.NHS.uk

    Mbikëqyrësi i Ruajtjes së Fëmijëve

  • Gjithsesi, me të vërtetë nuk ndihen të adresuar!
   Ju mund të më quani një mendimtar kritik.
   aq sa unë jam i shqetësuar, tani është 1-1 për tani, sepse joirfan është në lojë.

   Dhe nëse unë jam plotësisht i gabuar, atëherë ajo ka të bëjë me 2-1 për ju. ????

  • Gjithsesi, me të vërtetë nuk ndihen të adresuar!
   Ju mund të më quani një mendimtar kritik.
   aq sa unë jam i shqetësuar, tani është 1-1 për tani, sepse joirfan është në lojë.

   Dhe nëse unë jam plotësisht i gabuar, atëherë ajo ka të bëjë me 2-0 për ju. ????

   • 2-0, sepse e humba atë pikë.
    Megjithatë, duket e pamundur që kjo të ndodhë sepse tregimi i Sabine nuk del si i besueshëm (shih të gjitha intervistat) Ajo thjesht nuk funksionon.

 14. NJË KOMENTE NGA FAQJA E SHKRUAR E FACEBOOK-IT, TESTIM NGA COERCION, RREZIQET DHE RACKETEERING NGA PERPETRATORËT:

  J *** W * g ** n 10 orë më parë

  çdo gjë është plotësisht e vërtetë unë jam nga zona lokale Hampstead dhe fëmijët e mi e përdorur për të marrë pjesë primar Christchurch, ose në theywould vijnë në shtëpi thënë mua në lidhje me takimeve zoals pazakontë specifikon fëmijët duke u marrë jashtë klasës me kokë mësuese k ** ** FR Unë u kontaktua për herë të parë për t'u bashkuar me kultin në një takim pas shkollës dhe kur nuk u refuzova, më thanë me hollësi se nëse i tregova askujt për atë atëherë nuk do të kishte pasoja të rënda në emrin tim. Vicar: Revd P ** l C **** d, 10 C **** n Vendi, Londër, NW3 1EJ. Tel: 020 **** ****. Email p********d@btinternet.com, huh Duket si një djalë të bukur, kur ju i përmbushni atë, kurrë nuk do të mendoi ai mban disa në dhomat e fshehta në chruch për të kryer praktikat e patreguar.

  47 H t ******** Avenue nw3 është tezë e adresës ose fëmijët aktual babait, i njoh personalisht atë, ai është një njeri shumë i suksesshëm dhe shumë i pasur, prandaj pse ai ka të japë apo anëtar i lartë i Autoriteteve punuar me të për t'u pastruar nën qilim.

  Detajet e shkollës: Christchurch Hill, London NW3 1JH 020 7435 1361, theyre disa të mësimdhënësve me përfshirjen e rëndë, por mësuesi koka është nxitësi kryesor i këtyre akteve të tmerrshme në shkollë [Lidhje të cdn.c.photoshelter.com]

  fëmija im më ka thënë ook shkollën janë apo në ngritjen e ndonjë lloj të klasës pakuptimtë afterschool dhe aktivitet shtesë të kurrikulumit si një justifikim për të marrë në duart e tyre dhe të bëjë gjëra awfull për tezën fëmijët e varfër, vetëm një sasi e tij të zgjedhur nga fëmijët duke kaluar nëpër atë, sepse prindërit duhet të hyjnë në qoftë se ata tregojnë.

  http://www.godlikeproductions.com/forum1/message2787479/reply48951692

  • Natyrisht, shumë figura të paqarta mund të tregojnë historinë e tyre në parlamentin e euros

   Botuar në 25 Tetor. 2014
   Sabine K McNeill, një aktiviste e palodhur dhe një grup njerëzish të prekur nga familjarët vizitojnë Parlamentin Europian për të ekspozuar keqpërdorimin dhe kriminalitetin e Qeverisë Britanike. Fëmijët që vjedhin nga shteti ose birësimet e detyruara janë krimi kundër njerëzimit. Gjenocidi po kryhet sot në Britani.

  • Me të vërtetë, nuk e kisha parë këtë ende, tani jam i bindur. Më vjen keq që kam gabuar.

   • http: /sabinemcneill.co.uk/profile/

    Kam menduar shumë se sabine nuk është në kockë, por profili i saj më ka bindur. Kam lexuar dhe studiuar të gjitha lidhjet. Faleminderit për vendosjen e Elvetwelve.

   • http://sabinemcneill.co.uk/profile/
    Kushdo që ende ka dyshime rreth integritetit të Sabine mund të rekomandojë që të rekomandojë profilin e saj me kujdes, prandaj lexoni të gjitha lidhjet.

  • hulumtime të gjera mbi lidhjet dhe takimet midis stafit të akuzuar dhe faqeve të tyre në facebook

   • ndërveprim interesant intime në mes të prindërve dhe mësuesve jashtë kohës shool. Unë nuk e di se sa prej jush jashtë kohës shkollore zgjedhin udhëtime komode dhe bare me mësuesit e fëmijëve tuaj. për vite me rradhë të rregullt ????????

   • Në qoftë se është e vërtetë se fëmijët janë të prekur në mënyrë në çdo nivel të qenies së tyre, çfarë dreqin, anglezët dhe njerëzit Celtic pengon këto psikopatë për të përmbushur dënimin e tyre, ata gjueti në vdekjen !! Daddy nuk njohin përdhunuar mafelide ardhurat slavers Shtetit kërkesës Justicia / drejtësi !!

 15. Tani jam i sigurt se çdo gjë është e drejtë.
  Por gjithçka dukej shumë e çuditshme për të qenë e vërtetë.
  Por çfarë mund të bëjmë tani? Anëtarët e parlamentit të email-it, por që nga ajo gjë e vogël mund të marrim seriozisht.
  Ne duhet të organizojmë një marshim të madh protesta, me 50.000 ose diçka në gjykatën e brendshme. Kush mund të organizojë diçka të tillë?

  • Me të vërtetë, BËHET! Çfarë duhet të bëjmë me atë lloj të mysafirëve, çfarë thonë topa juaj? Të flasësh me deputetët? protestojnë? Njohja e qeverisë? Njeriu njeri burrë, i pabesueshëm, seriozisht i pashpresë, nuk ua jep atyre vizitorëve vëmendjen tuaj për një sekondë, ata nuk ia vlen, kush janë ata prej jush? Ata nuk janë baba im, ASNJË!

  • Vetëm eksitim filmin rreth deputetëve. Sidoqoftë, ata kurrë nuk mund të thonë. 'Unë jam hab es nicht gewusst'

   një efekt shtesë është se njerëzit e përfshirë bëhen nervozë.

   • Çdo formë e padrejtësisë që ju "njeri" vetë vënë atë të drejtë, ose si një bashkësi e njerëzve të mirë dhe të nderuar. Atëherë sigurohuni që bilanci dhe ekuilibri është ruajtur. Gjykatat e Rover HEID janë të lidhur gjithsesi i korruptuar dhe nuk gjyqtar. Kur ata Natyrore-Person / Burger ose lirohet ose të dënojë, ajo kurrë nuk është për njerëzit, por në lidhje me subjektet e vdekur-letër, kështu që ata tregojnë se ju duhet të identifikohen me entitet e tyre, dhe për këtë arsye ata duan që ju të kryer mashtrim në mënyrë që ata tani mund të lirohet apo të dënuar, ju gjithmonë bëni veten fajtor për mashtrim, ose që ju jeni të vetëdijshëm për këtë apo jo, kështu që unë u jap atyre një këmbë. Kjo është arsyeja pse unë kurrë nuk trokasin më shumë për një "black-fustan gjykatësit të padrejtë" të bëjë drejtësi. Unë gjithashtu e pranojnë nuk Rover HEID si superior im, unë jam më asgjë prej tyre, unë kam ato me asgjë për të bërë. Unë jam kurrë ndonjëherë nuk, një kontratë bi-lateral të lidhur me ta, që pranova të jetë një qytetar dhe të identifikohen me qëllim i tyre është pranuar nga personi që do të tatohen dhe mund të kryejnë sulme financiare mbi mua. I kanë të bëjnë asgjë me ta dhe nuk e njohin autoritetin e tyre dhe si përfaqësues më të lartë të mua. Prandaj unë nuk vetë bëjnë skllevër vullnetare për sistemin e tyre (skllavëri nga pëlqim) Zgjohuni kuptim, në qoftë se ju jeni duke marrë masa, në qoftë se ju mund të grumbullojë me kolegët dhe me mendje për të vënë edhe në këmbë. Në qoftë se ne duam ndryshim, ne jemi për të lëvizur, dhe nuk duhet të kryejnë shfaqjen e tyre të ndryshimit, por vetë të shoqërisë në bazë të konsultimeve të tokës, dhe në fakt të hedhur themelet e demokracisë në mënyrë dinjitoze. Nuk është e vështirë, çdo gjë është atje, mundësitë dhe madje edhe paratë është atje, kjo është vetëm një switch në të menduarit dhe të kthehet në formë ne do të organizohemi pa individi-janë duke u ondersneeuwt në këtë mënyrë.

 16. @ Flabber Mirë që e shihni tani. Ekziston një thënie: Realiteti është më fantastik sesa fantazia më e egër.
  Epo, sa i përket abuzimit të fëmijëve dhe kultit satanik, më lejoni të them kështu:
  "Me të vërtetë është më e tmerrshme se sa mund ta paramendoni."

  Shaka është, shaka mizore është ky që ne nuk duhet vetëm për të luftuar për shkak se ajo është aq furi tmerrshme psychopathic me gjithë fuqinë dhe forcën, por edhe sepse ajo krejtësisht politikanët dhe Royals, me pak fjalë, është thurur me të ashtuquajturin pushtet !!
  Një politikan i zakonshëm nuk përfaqëson fare njerëzit dhe sigurisht jo mua, por nuk është aspak një politikan i shantazhuar dhe i korruptuar. Se një person i tillë mund të përfaqësojë elektoratin e tij është absurde.
  Politikanë të tillë meritojnë, nëse kjo ndëshkim ekziston ende, por nëse është e nevojshme, thjesht do të hyjmë në të, vetëm dënimi me vdekje. Gati. Shpenzimet minimale, efekt maksimal!

  • Po, ju duhet ta organizoni atë në mënyrë të tillë që autoritetet që lidhen me Qeverinë as nuk guxojnë të hyjnë në lagjet tona. Gjithashtu nuk ka punëtorë socialë, pa polici dhe pa ushtarë. Dhe mos filloni të mendoni për atë absurditet të "shoqërisë që është JU" jo, domethënë ne, nga vetëvlerësimi dhe vetë-respektimi. Fëmijët tanë po e zhbëjnë këtë, nuk duhet ta marrim më, ne si shoqëri nuk duhet ta tolerojmë atë, derisa këtu dhe jo më tej, kufiri arrihet. Dhe ata nuk duhet të merrni edhe mendjet e tyre të vjedh ligjërisht fëmijët, ju keni për të trembë ata, ne duhet të bëjmë atyre asgjë, ne nuk i përkasin, ata janë asnjë prej nesh, në werkelijkheiod ata të jenë disavantazh jonë për armiqtë, të cilët na kanë larguar, kanë larguar veten nga njëri-tjetri dhe prandaj ata kanë goditur betejën tani, ata shohin një shans për sukses.

  • Schnijder, unë kam qenë i lumtur vetëm në kohë për pasqyrë, kam lexuar në faqen e reagimit DonQuijotte z Haas e në të cilën Zn lindjes ka qenë ndoshta se mirë-clip unë duhet të linçohen.
   Diçka me peshkatarët apo diçka. Jeta kërcënuese për të menduarit kritik. Duhet ta zhbëj. ????

   • Po Flabber që ndodh. Unë lë (pothuajse) gjithçka dhe qëndroj. Gjithkush bën gabime ose nganjëherë reagon shumë shpejt ose brutalisht. Mos u shqetësoni për këtë unë do të thoja. Dielli shkëlqen dhe është jashtë bukur! Që unë nuk kam të gjithë artistikisht jashtë për. E lë edhe atë.

   • Don, po, mirë. Shumë mirë nga ju se Haas mund të ventilojë opinionin e tij në faqen tuaj.
    Ai është gjithashtu një qenie njerëzore. E kuptoj plotësisht.
    Nuk ka problem, të gjitha këto janë bërë shumë të komplikuara, unë ju falë Hare dhe Don.

   • Doni, unë e di që je veçanërisht i mprehtë dhe kritik.
    Kështu që unë mendoj se edhe ju e dini se si psy-op është mbi të gjitha http://sabinemcneill.co.uk/profile/ Unë gjithashtu mendoj se është studiuar plotësisht. Vlen të përmendet CV-ja dhe hobi, a nuk mendoni?
    Dhe lepuri gjithashtu ka premtuar të shkojë dhe hetojë atë. Kështu që ju do të dëgjoni të gjitha intervistat me sabine, (të cilat i kam vënë më herët) dhe për të studiuar profilin e saj, më duket mua.
    Unë nuk pres më shumë.

   • Kështu që unë jam bërë me këtë rast.
    Tani unë jam duke studiuar ose t0mcahill BS verkoopt.Maw apo Bill Maloney në të njëjtin kamp zit.Ik kanë indikacione të qarta se drama Hollie Greig edhe disa gjëra nuk mendojnë klopt.Ik të psy-ops objektiva të shumta BE-sy .Siç kufizojnë mediat sociale, siç e shohim në videon e konspiracionit-armiku (agjent MI5?) përgjatë krijuesi i shaka vend video.Hoe ai vjen në rrëfimin e çfarë meisje.En roli i kodit youtuber twotwotwotwo Unë mendoj se këto janë meshkuj të rrezikshëm.

    Dhe sa i përket vërejtjes së haceve që unë do të mendoj se sabine ikën në Gjermani unë nuk kam kompensuar, ajo tha se veten në një intervistë, e cila intervistë ishte se unë nuk e di nga koka ime, por nëse është në rregull Unë i kam përmendur ato intervista.

 17. Fituesi i çmimit Bill Maloney ka bërë një dokumentar të mirë për satanizmin në Angli dhe veçanërisht në Xhersi, ai ka zgjuar shumë njerëz.
  Deti i Diellit dhe Satani.
  (dhe mos u hutoni nga agjenti i diktatorit youtuber t0mcahill duke u përpjekur ta vendos Maloney-in si një cointelpro)

 18. Dhimbja është e këndshme sipas Jeroen Yogaweij dhe të tjerëve.

  Pikëpamja e kënaqësisë: çka sjell më shumë kënaqësi?
  http://everyoneneedsanalgonquin.com/2013/09/17/pleasure-v-pain-wich-brings-more-pleasure/

  Storyja ime e nxehtë e Yoga;
  https://bikramyogastory.wordpress.com/

  Dhimbje dhe kënaqësi.
  https://angela2bpoetic.wordpress.com/2013/09/13/pain-and-pleasure/

  • @Flabbergasted2
   Mirë, unë mendoj se ne jemi dakord me ata Jeroen Hoogindewei dhe Laaginmedegevoel shumë e argëtim </ b. duhet të dorëzojë.

 19. dhe kështu - për habinë time - një lloj 'temë jashtë' ende u bë plotësisht temë.
  Tani unë jam vërtet krejtësisht i tmerruar.
  A ka ndonjë pyetje?

 20. dhe për hir të qartësisë:
  Unë sigurisht që nuk e hedh poshtë Satanizmin dhe të ngjashmit në përgjithësi.
  Unë hetoj psikologët e varfër (operacionet psikologjike të krijuara nga organizata të tilla si Instituti Tavistock për Mindcontrol).
  Unë përpiqem të paralajmëroj mendimtarët e konspiracionit për operacione të tilla.
  Mos i bashkohet verbërisht 'shumicës së zërave'
  Edhe YouTube është censuruar, -SO duket sikur të gjithë atje, sepse ata pajtohen (ata = Tavistock Institie Për Kontrollin Mind, etj) e di se shumica e esters konspiracionit ende shfaqin sjellje tufë. Kjo është natyra jonë, ata e njohin natyrën tonë.
  Kjo është arsyeja pse përpiqem ta vërtetoj atë që nuk është fare e drejtë dhe atë që nuk është vërtetuar.
  Prej të cilëve vjen mesazhi, për shembull, është një fakt i rëndësishëm.
  Kështu, "Super Man" Rashuan për shembull, vjen nga pena e Micah Kat.Het emrave rrezik të pafajshëm-thirrje është ngritur, është të shpjegojë se kufizuar më tej nga mediat sociale, për shkak se emrat janë përmendur e njerëzve ndoshta plotësisht i pafajshëm.
  Ndoshta mbulim-ups janë shpikur për të mbajtur skandale aktuale nga sytë.
  Tip; provoni në heshtje në një pjesë të vogël të natyrës për t'u çlodhur, shumë larg nga avionët e WiFi. Atëherë mund të mendoni më të ndritshëm.

  • postuar nga Ed de Boer, Alkmaar, Holandë; Mars 6, 2015

 21. Ndoshta të gjithë e dinë se jezuit Kevin Annett me ITTCS e tij është një rojtar.
  Kam zbuluar diçka të jashtëzakonshme.
  Në videon youtube "Kevin Annet gjykata e rreme Jester" ne e shohim atë ulur në karrigen e Alfred Webre në 1: 46.
  Vetëm shikoni pikturën.
  Pra, ata janë shumë afër.
  Më duket kampi i njëjtë.

 22. https://kevinannetmustbestopped.wordpress.com/

  dhe youtube: Alfred Lambremont Webre: Pse e ekspozova Kevin Annet & ITCCS
  wearelightbeings.wordpress.com

  Pastaj disa nga gjetësit e të vërtetës kanë ende disa pyetje;

  https://wearelightbeings.wordpress.com/2015/03/02/unity-consciousness-the-alfred-webre-way/

GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër