Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

Qeveria e politikës monopoliste tërheq prindërit dhe fëmijët larg. Call!

Qeveria e politikës monopoliste tërheq prindërit dhe fëmijët larg. Call!

Javën e kaluar kam marrë një thirrje prekëse nga një familje e mirë me fëmijët 5 nga Haga që morën probleme financiare. Kujdesi i të rinjve është përpjekur t'i largojë fëmijët e tyre për njëfarë kohe dhe t'i detyrojë ata të 'formë vendimi tregues"për të nënshkruar. në një artikull Në shtator 2013, unë vura në dukje metoda fantastike për punonjësit e kujdesit për të rinjtë. Ata po përpiqen t'i shtyjnë njerëzit të nxjerrin një formë që në të vërtetë ju jep të drejtat e fëmijës suaj. Për shkak se prindërit refuzuan të nënshkruajnë formën në këtë rast, komuna tani punon kundër tyre në ofrimin e ndihmës së borxhit. Kishte presion për të siguruar që ata nënshkruan vetëm, në mënyrë që kujdesi i të rinjve të mund t'i vendoste fëmijët larg shtëpisë. Prindërit refuzuan këtë. Për këtë qëllim, punonjësi i kujdesit të të rinjve gabimisht bëri një raport për të Këshilla dhe Raportimi i Abuzimit të Fëmijës (AKK). Pastaj AKK-ja bëri kërkime për fëmijët. Ata arritën në përfundimin se nuk ka asgjë të keqe me fëmijët dhe që prindërit të kujdesen për ta. Prindërit gjithashtu nuk kanë asnjë dosje penale ose probleme të tjera. Kam kontakt personal me prindërit dhe guxoj të them se është një familje e madhe. Problemi i vetëm që ata kanë është financat. Megjithatë, komuna propozoi një ndërhyrje të hershme për familjet; një rrugë të ashtuquajtur VIG. Sigurisht, ka njerëz me një pagë të madhe qeveritare në këto institucione, të cilët nuk do të marrin vetë problemet financiare. Ejani punë për shtetin dhe të vijnë për të marr në mbrojtje të afërmin tuaj, atëherë ju mund të në vetvete dhe ju - pa mërzit për të marrë ndërgjegjen tuaj - njeriun shokët tuaj pedagog.

Ne jetojmë në një sistem gjithnjë e më monstruoz. Në fillim të janarit 2015 me të vërtetë do të thyejë ferrin me 'Rregullimi i rregullimit të fëmijëve. Pastaj ne ndoshta do të shohim më shumë familje ose prindër komunat e të cilëve (i cili më pas mori përsipër "kujdesin e të rinjve") të gjeni se prindërit nuk mund të kujdesen më për fëmijët e tyre. Gjithashtu, vendimet e treguesve nuk janë më të nevojshme dhe kujdestari i familjes mund të ndërhyjë pa lejen e prindërve dhe të bëjë vendosje jashtë shtëpisë. Presioni financiar që qeveria imponon mbi familjet përmes shkurtimeve saj shkatërrimtare në këtë krizë të vetë-krijuar, një strategji e qëllimshme duket prindërit dhe fëmijët së bashku për të liroj deri akoma më shumë hyrjet e kushtueshme makinës "Rinia". Kjo natyrisht është e mirë për punësimin në këtë fabrikë të "rinisë".

Nën tymin e Amsterdamit tani po punohet në një markë të re mega burg. Kafazet do të vendosen në pjesën lindore të parkut të biznesit Hoog His në Westzaan dhe do të strehohen për të burgosurit 1.000. Shpenzimet ende po kursehen. Për shkak se të gjithë ata prindër që nuk kanë të ardhura të mjaftueshme dhe nuk mund të paguajnë më shumë sigurimin e tyre shëndetësor ose gjobat do të gjuajnë nga KPGjP dhe pastaj do të kualifikohen për burgim sipas Mulder i lagur. "Qeveria është atje për ju!"E harrojmë këtë! Qeveria përbindësh pretendon të jetë atje për ju, por kryesisht ju privon nga paratë tuaja dhe fëmijët tuaj. Natyrisht, kjo nuk vlen për të gjithë punonjësit e qeverisë që marrin një rrogë të mirë për të gjithë punën me të cilën plaçkiten dhe ndjekin pjesa tjetër e njerëzve.

Ndërkohë, gjyshja e kësaj familjeje është kujdesur për fëmijët. Prindërit nuk përshtaten më dhe tani janë fjalë për fjalë pa një çati mbi kokat e tyre. Ju mund të kamponi me miqtë për disa ditë, por jo javë dhe muaj. Për shembull, nëse dëboheni nga shtëpia, ju nuk keni të drejtë për përfitim. Për ndihmë me kujdesin e fëmijëve, atëherë duhet t'i raportoni komunës ku jeni regjistruar në vitet e fundit. Por kjo komunë është pikërisht problemi. Në fakt, ata duan t'i largojnë fëmijët nga shtëpitë e tyre. Prindërit preferojnë të largohen nga Holanda dhe të jetojnë në Belgjikë, sepse shohin se si "kujdesi i të rinjve" prek fëmijët e tyre. Ndoshta kjo nuk është një zgjidhje, por e kuptoj dëshpërimin. Do të doja të pyesja këdo që mund të ofrojë një zgjidhje konkrete për këtë familje për t'u kontaktuar. Duke folur sinqerisht, unë jam pak a shumë i vetëdijshëm për këtë thirrje se qeveria po përpiqet të mbyllë të gjitha rrugët e shpëtimit. Nëse keni borxhe në Holandë, ata gjithashtu do t'ju vizitojnë në Belgjikë. Është thellësisht e trishtuar se si unë parashikoja në fillim të këtij viti se politika monstruoze e qeverisë do të çojë në përçarje të familjeve. Viti nuk ka përfunduar para se të shohim provat e para. Është koha që populli nuk zgjedh Regents shtohen për kamerat e kanaleve të lajmeve të ardhura ngushëllim si 'parlament', kur në fakt ata 'Bankers' përfaqësues 'të cilët thjesht dhe vetëm i shërbejnë supershtet Rendit të Ri Botëror. Objektivi duket: Bëni njerëzit të skllavëruar dhe t'i merrni sa më shumë që të jetë e mundur nga fëmijët e tyre (shikoni videon: Të gjithë fëmijët tuaj i përkasin shtetit). De varfëria e fshehur në Holandë ju nuk do të shfaqet nga Media kryesore Stream. Kjo mund të çojë në revoltë një herë. Jepini popullit bukën dhe luajini. Ju nuk do të dëgjoni ndonjë ankesë nga zyrtarët qeveritarë, ofruesit e shërbimeve financiare, firmat e kontabilitetit, punonjësit e industrisë së sëmundjes, bankierët dhe skllevërit e tjerë të kohëve të fundit. Ejani punën për shtetin dhe mund të vjedhni shokun tuaj dhe të kërkoni një pagë të mirë. Është koha që punonjësit e qeverisë të japin dorëheqjen. Është koha që ne të ndihmojmë njëri-tjetrin. Prandaj unë dua t'ju bëj diçka konkrete.

Unë dua t'ju ftoj të hyni në veprim për këtë familje. A keni një shtëpi që është e zbrazët ku ju mund ta lini familjen të jetoni përkohësisht ose përgjithmonë ose mund të ofroni një email tjetër zgjidhje për: helpgezininnood@gmail.com

Lista e lidhjeve burimore: rtvnh.nl, amk.nl

Të gjitha aksionet 4K
468 ad

32 Comments

 1. Është thellësisht e trishtuar ky zhvillim, nëse kisha një shtëpi të zbrazët atëherë do t'i ndihmoja menjëherë. Për fat të keq unë jetesës për veten time as në mënyrë që nuk është në qeveri ka treguar gjithnjë e më e qartë se ata nuk janë për civilët e zakonshëm.

  Kur populli revolton? Për aq kohë sa kanë mediat në duart e tyre dhe mund ta mbajnë fshehtësinë e fshehur, do të duhet pak kohë.

  • Një klasë sunduese është gjithmonë aty për vete. Një qeveri demokratike është një emër disi ndryshe, por parimi nuk ndryshon.

   Lexoni këtë artikull nëse është e nevojshme. Besimi në një qeveri / klasë sunduese mund të shtojë dhunë në shoqëri.

   http://achterdesamenleving.nl/het-geloof-in-overheid-voegt-continue-geweld-toe-aan-de-maatschappij/

  • @ Lepuri i bardhë: IK EDHE

   @ Njerëzit zgjohen le të bëjmë të gjitha një grusht, një i madh i madh (dhe i ligjshëm, çfarë? Ligjore? Ne e bëjmë këtë NJERËZIT bëjeni vetë.) FIST !!!

   Ky FIST është një bashkëpunim i plotë dhe ndihmë në ndihmën e ish-të afërmit 'të modës së vjetër'.
   Ne NEEderlanders jemi të gjithë fqinjët !!!

   Ne e lëmë atë Fqinjët e Përgjithshëm ndihmojnë Sistemin thuhet shkurtuar ABS (= edhe kundër frenave që thërrasin shkurtesat e mbërthyer).

   Propozime të tjera ABN Algemene Burenhulp Nederland
   Asistencë Qytetare Holandeze
   .. por nuk ka rëndësi Çfarë ka në një emër?
   Jo, ajo duhet të jetë Çfarë është në zemrën tuaj!

   • Ka mijëra, madje edhe njerëz 100.000, familje që kanë një shtëpi kaq të madhe dhe (ende) të ardhura që mund t'i ndihmojnë këto familje.

 2. Ekzistenca jonë është e theksuar veçmas në snowpiercer film.

  Snowpiercer (2014) - Trailer zyrtare [HD]: http://youtu.be/fyWfZ9866DE

 3. Shkuarja atje në Hagë

  Agjentët e frikshëm që kërcënojnë jetën, gjuajnë në mënyrë të rastësishme
  Thjesht mendoni se ju keni dëgjuar të shtënë në, por nuk e di saktësisht se ku nga vetëm xhiruar prapa, por nuk e di ku

  Agjentët hynë thellë në natën në një raport që "dikush po ecte në rrugë me një armë zjarri", tha një zëdhënëse. Kur kolegët shkuan në vend, ata u qëlluan nga një shtëpi. Nga cili hapësirë ​​ndodhi kjo, është ende e panjohur. Policia më pas u kthye prapa.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/23329456/__Agenten_Den_Haag_beschoten__.html

  • Problemi, Reagimi, Zgjidhja

   Zgjidhja? Drones, patrulla, kamera ... mirëpritur në shtetin e policisë.

  • Vetëm flamuri i rremë / puna e brendshme etj.
   Shkurt, fillimi i shtetit të policisë naziste? Ne nuk do ta lejojmë që të ndodhë, apo jo? Apo e bën atë ???

   Si mënjanë:
   Gazeta nazist gjatë 40-45 (dhe ende kështu) kanë krijuar web faqen e tyre, si në qoftë se ajo lidh në, ju nuk mund të shkoni përsëri në faqen tuaj të vjetër nga të cilat ju të lidhura nga.

 4. Kjo është qartësisht rezultat i politikave të psikopatëve (Demmink et al.). Vetëm të vizatoni në kryq në mënyrë që fëmijët të vijnë nën mbikëqyrjen e tyre në mënyrë që ata të mund të përdhunohen. Pas të gjitha, ju keni nënshkruar kështu që mos bing, një psikopat mendon. Asgjë nuk ka të bëjë me marrëdhëniet nënë-fëmijë, dashurinë, ngrohtësinë, që një psikopat nuk e di. Tani abuzimi i fëmijëve së shpejti do të organizohet në nivel lokal në mënyrë që ata nuk duhet të përfshijnë të gjithë, vetëm rajone të caktuara. Hague / Amsterdam dhe Mastriht kryesisht.
  Ne nuk kemi më parlament për një kohë të gjatë, vetëm përfaqësues të shumëkombësheve (Rutte Unilever, Wouter Bos Shell) dhe përfaqësues të bankave. Dëboni flokët, shfrytëzoni dhe përdhunoni.

 5. Të jesh një familje kujdestare është një biznes i madh. Ndihma që një familje kujdestare merr mund të ndihmojë gjithë familjen, fëmijët e të cilëve janë vendosur jashtë shtëpisë në 1x nga problemet financiare. Këto vendosje jashtë shtëpisë nuk janë të nevojshme. Ndihmat për familjet kujdestare, pra, ndihmojnë në ruajtjen e problemit.

  Politika e qeverisë bazohet në vendosjet në shtëpi sa më shumë që të jetë e mundur. Do të ishte shumë më mirë vetëm t'i jepja këto para familjes prindërore. Unë nuk jam edhe në ndikimin psikologjik kjo ka mbi fëmijët dhe shumë raste të raportuara të abuzimit në kujdesin dhe mirëqenien e fëmijës institucioneve kujdestare.

  http://www.williamschrikker.nl/index1.php?id=3&cat=4b582fa0461fb

  Sigurisht që ka raste të jashtëzakonshme kur prindërit mund të jenë në drogë ose situatave të tjera ekstreme, por në shumë raste ajo është vetëm probleme anësore financiare apo çështje të tjera të cilat nuk duhet të çojë në vendosje.

  Çdo ide se sa e lartë është një ndihmë sociale? Prindërit kujdestarë marrin më shumë se € 500 në muaj për fëmijë dhe më pas janë të mundshme shtesat shtesë. Merrni fëmijët 5 dhe keni një pagë shtesë mujore prej € 2.500, -

  Prindërit do të dilnin nga problemet financiare të kësaj shume mujore në 1x. Gjithë modeli i familjes kujdestare është pra biznes i madh! Të gjitha këto para duken atje, ndërkohë që ka kaq shumë për t'u prerë. Nuk ka asgjë të keqe me këtë politikë.

  • Vetëm atë emër: William Schrikker themeli.
   Brrrrrrrr.
   Ju mund të regjistroheni si një prind birësues nëpërmjet formës dhe shqyrtimit.
   Nëse e plotësoni formularin dhe pasi të keni shfaqur provat mjaft të korruptuara, qëndrim miqësor ndaj pedofilëve, ju ia vlen "ari" z. Schrikker. Kjo është pak e shokuar se sa për ata fëmijë që përfundojnë me këtë lloj të prindërve birësues. Unë kam një dyshim serioz se ka rregullisht "monitorohet" nga më të vjetër "punëtorëve të rinj" dhe "idiots" të tjera me prejardhje nga meshkujt shpesh dhe me qëllime të veçanta për fëmijën sidomos në fillim për të dhënë një edukim të duhur seksual ose të pastrohen deri ... ..

  • Por, a nuk duam të bëhesh më mirë një prind i mirëfilltë? Për ata fëmijë përfundimisht vuajnë ose të bien në duar të gabuara (të cilat padyshim ka ndodhur shumë shpesh) Mund të jetë se ju kap fëmijët dhe të jetë në kontakt me prindërit e fëmijëve dhe për këtë arsye nëpërmjet përsëri paratë që ju merrni si një prind kujdestar për t'i dhënë familjes? Unë vetëm përmend diçka ....

  • ps: Mos harroni ligjin e pjesëmarrjes. Kjo i bën skllevërit e të gjithë njerëzve që janë në ndihmë. Ju në përgjithësi vijnë në ndihmë sepse nuk mund të gjeni punë. Pastaj thuhet që ju duhet të punoni për paratë tuaja dhe me atë justifikim që dëshironi të jeni të detyruar të punoni. Kjo është zhvendosja e fuqisë punëtore.

   Cili do të jetë rezultati:

   - Ju nuk mund të gjeni punë, kështu që ju vijnë në ndihmë
   - Nëse jeni në ndihmë sociale, ju jeni një punonjës praktikisht i lirë për një kompani
   - Kjo do të rezultojë në më pak punë të paguar
   - Për shkak se ka më pak punë, gjithnjë e më shumë njerëz po marrin ndihmë, e cila nga ana tjetër është më praktikisht punë e lirë për punonjësit.
   - Në fund të fundit, të gjithë janë në strehimore dhe ai bën punën që bëri më parë, por më pas për një ndihmë sociale.

   PostNL ishte një provë. Ky test ka arritur, tani vetëm në masë të madhe.

 6. nëse shaka bëhet me të vërtetë: https://www.youtube.com/watch?v=9dY4WlxO6i0

 7. Në vetvete, e gjej këtë nismë ndihme shumë të mirë, por kjo nuk zgjidh shkaqet e problemeve. Një arsye kryesore është, sipas mendimit tim, që ne ende jetojmë në një sistem feudal ku njerëzit janë blerë dhe shfrytëzuar nga paratë. Për të fituar para, njerëzit luftojnë njëri-tjetrin. Toka i takon të gjithëve dhe jo një grup psikopatësh, të cilët çdo ditë e transformojnë shoqërinë në një sistem të korruptuar me këtë fisnikëri (të fshehur) në pushtet dhe popullin, duke bërë shekuj të kondicionimit të varur nga ky sistem.
  Baza e fuqisë së tyre është PARAJA!

  Nëse tani kemi një sistem të drejtë të parave ... Për fat të keq! Sa njerëz e kuptojnë këtë? Shkurtime në shpenzimet e qeverisë është një tjetër fjalë për tërheqjen e parave nga shuma e parave në qarkullim, ndërsa aktuale të sistemit tonë të parave fiat në të kaluarën vetëm është ruajtur kryesisht nga paratë publike shpenzohen (e cila nuk ekzistonte) dhe në këtë mënyrë qarkullimi i kaluar dhe mund të huazohet nga bizneset dhe individët parave sipas dëshirës (që nuk ekzistojnë dhe u krijua nga asgjëja) dhe për këtë arsye doli në qarkullim.

  Nëse një grup i madh njerëzish ndalojnë pagimin e qirasë së tyre dhe hipotekave, atëherë pjesa tjetër mund të bëjë asgjë, por të ndjekë. Në çdo rast, njerëzit ose familjet nuk mund të dëbohen më nga shtëpitë e tyre.

  Unë shpresoj se do të ketë një shoqëri pa para dhe njerëzit do të jetojnë në grupe autonome, pa disa psikopate me një lidhje (që jetojnë diku tjetër) duke përcaktuar se si njerëzit duhet të jetojnë.

  • * highfive *

   Në të vërtetë, besimi në para është problemi. Paraja është një iluzion. Është një trillim i cili në fakt ekziston vetëm në letër. Tani që paratë fizike po zhduken dhe po ndryshojnë në para dixhitale, kjo duhet të bëhet më e qartë.

   Nëse nuk besojmë më në para, atëherë nuk ka më pushtet mbi ne. Pastaj garat e miat ndalen dhe ne mund të fillojmë të ndërtojmë një jetë të mirë.

   • Tredh duhet të zëvendësohet i punës ose kontribut në shoqëri, ekonomi apo çfarëdo që dëshironi të thërrisni familjen tonë rurale.

 8. respekt, martin që ta bëni këtë. Mirë për ju. !!!

 9. Për fat të keq Belgjika është zgjidhja e vetme dhe duhet të jenë të shpejta sepse pas shpine ka shumë mundësi për planifikim
  Shih youtube fimpjes të këtij fëmije që vuan dhe ka edhe dikush atje që i ndihmon këta njerëz për t'i ndihmuar ata.

  Shiko këtu ,,,,

  https://www.youtube.com/watch?v=mzeR7_eUut8&spfreload=10

  Shko për atë ,,, Unë edhe rekomandoj për çdo familje NLs për të lëvizur jashtë vendit, nëse vetëm për kujdesin që ju merrni kur jeni të sëmurë vetëm.

 10. PS nëse keni fëmijë 8 në Belgjikë akn ju tashmë qëndroni në shtëpi vetëm nga fëmija juaj

  Kështu që punoni më shumë si në orët 10 në Belgjikë dhe tashmë jeni atje me pesë fëmijë. Vetëm atëherë duhet të qaheni duke qenë ekonomikë.

  Shko furçë dhe shkoni për të !! Ka mjaft punë atje si staf i pastrimit rreth ushqyerjes përgjatë Maastrichtit, sepse po shpërthen me njerëz të pasur.
  Jep me qira një shtëpi atje dhe je atje! (Tap Google Teuven atë 1 e vendeve 7 cilat bartin ekzistojnë. Quajeni gjithë Cafe herë pas here resterants etj shkojnë atje ndoshta duke punuar si një kamerier dhe kurrë nuk them pse, sepse ADN-ja ata menjëherë se ju jeni llum për sigurt që ju kurrë nuk vijnë vetëm me kujdesin e të rinjve në kontakt mendon.
  Shumë ende mendojnë kështu për fat të keq ,,,,,.
  Unë mendoj se keni punë në atë zonë për dy ditë nëse jeni duke kërkuar vërtet. Shkoni për të fjetur në han Nënë Goose (pl minus 10 12 euro një euro unë mendoj. 2 vjet mbrapa ai ishte ende aty 7 € për një natë) për shkak se ajo është shumë më i lirë dhe ka të ngjarë makinës lart dhe poshtë.
  Nëse është e nevojshme, shkoni në shtëpi për të punuar si një grua apo një burrë. Shko për të! Ka edhe shumë njerëz të pasur që mund të përdorin shërbimet e pastrimit ose thertoret shumë shpesh të shkurtër të personelit.

  Fëmija përfiton që ju të merrni në NL çdo tre muaj, ju merrni atje në muaj.

  Ose të shkosh në Francë ka ndihmë për fëmijë për fëmijët 4 në pubertetin 800 euro në muaj, ashtu si në Belgjikë.

 11. PS ju mund ej tashmë shkruajnë në NL dhe bekimin që ju do të jetojnë në FR dhe shkruani adresën e një shembull lakuriq kampin e Belgieen apo Francë, që ju të merrni letrat tuaja në duart që nuk jetojnë në Britani të Madhe dhe ju jeni tashmë të sigurt dhe fëmijët tuaj ju jeni në pushime në NL në atë moment dhe ata duhet të qëndrojnë larg nga fëmijët tuaj. Ju ndoshta mendoni se adresa do të jetë në letër tuaj që ju do të merrni që nuk është rasti. Ju gjithashtu keni nevojë për dëshmi të sjelljes së mirë dhe listën e pagave tuaj.
  Ju patjetër nevojë për një venë ku shkoni, sepse e dini se ku mund t'ju gjejnë. ,,,,,

 12. Njerëzit janë të varrosur nga Nep-Demokracia.
  Shumica e Politice tonë e dinë shumë mirë se është e rreme dhe përfitojnë prej saj.
  Ne mund të themi me siguri se ata pak politikanë që nuk janë në dijeni të lojës reale të energjisë nuk mund të kenë ndonjë ndikim për të mirë.
  Për shkak se Elita jonë i sëmurë dhe i varfër bën mirë që nuk mund t'i rrisim më fëmijët, të gjithë thonë me po, sikur të ishte ideja jonë.

  Kjo është kryesisht për shkak të pozicionit të mbajtur nga të majtë të keqkuptimit, dhe në fakt gënjeshtër të drejtpërdrejtë se e drejta "idetë" e që ndonjëherë shaka Liberalizmi është quajtur, do të ishte një ideologji, nëse ajo ka ndonjë gjë larg.
  Janë vetëm gënjeshtrat dhe arsyetimet e kapitalistëve në një xhaketë të bukur. Ajo ende prek bregun.
  Ashtu si pretendimi i drejtpërdrejtë se konkurrenca është e mirë për cilësinë ... e cila kurrë nuk ka qenë kështu.
  Ose që sipërmarrësit do të kishin shumë rrezik, që do të thotë se ata kanë të drejtë të shfrytëzojnë stafin.
  Shumica e kompanive nuk kanë filluar me paratë e tyre.
  Kjo para vetëm për të vegjlit, të cilët nuk mund të bëjnë përfitime të mëdha.
  Paratë nuk janë për multinacionalët tanë, ose bankat, siguruesit.

  E drejta përbëhet vetëm nga gënjeshtra dhe largohet kryesisht nga skllevërit nga e djathta. Votimi është absolutisht qesharak në një sistem të tillë.
  Ju mbani vetëm shtypjen tuaj me të drejtën, kapitalistët, në shtet. Nëse ju votoni Djathtas ose Majtas.
  E majta është tashmë 15 vite e vdekur.

  Mos votoni. Vendosni një parti. Pa skllevër Minerva në të.
  Vetëm njerëzit. Unë jam duke marrë pjesë!

 13. Në Belgjikë, ju punoni me 1 orët e punës 10 euro dhe merrni atë më së shumti në muaj të paguar atje atëherë është paraja juaj e pushimeve atje. Jini në atë.

  Pra, 20 orë pune në javë është 200 euro në javë në belgjikë plus kompensimi për fëmijët për pesë fëmijë është 1800 në muaj

  Nëse pa 20 punon dhe ma 20 orë në javë që është 2400 në muaj. Ju mund të merrni me qira diçka të këndshme me këtë.
  Dini që ju i numëroni paratë e fëmijës tuaj kur keni llogaritur qiranë ose hipotekën tuaj në Belgjikë.

 14. Unë jam në një proces të pafund ligjor, sepse Ministria e Drejtësisë mbron një numër të familjeve të mjerueshme NSB. Nëse ju kapeni nga njerëz të tillë, ose ju vjedhin ose ju akuzojnë për ndonjë gjë,
  Pastaj Drejtësia ka të drejtë, përkundër dëshmive tuaja, ata as nuk do të shohin ...
  Shumica e njerëzve nuk e dinë sa e madhe është liria e gjyqtarëve të devijojnë nga rrjedha normale e ngjarjeve. Për shkak se ke një kapelë?
  Ose ndonjëherë pi duhan një goditje. Ose asnjë skllav nazist.
  Ata shpikin diçka, kështu që familja fiton.

  Një përqindje e mirë e Drejtësisë është emëruar gjithashtu nga Joris Demmink.
  Familjet e NSB dhe gajes të tjerë arrogantë. Mos mendoni se njerëz të tillë kanë shumë probleme për t'ju bindur gabimisht.
  Ajo nuk kujdeset për këtë.
  Nëse diçka e tillë ndodh me ju, më mirë sigurohuni që ta provoni dhe kërcënoni të sjellni gjithçka. Procedurat Neni 12 janë po aq të rreme sa plaga.
  Miniera ishte pa mua përfshirë në disavantazh, sepse nuk kishte asnjë pikë në respektimin e kërkesës time për shtyrje për shkak të një inflamacioni të dyfishtë molarë ... Ha ha.
  Ky parzmore është i mrekullueshëm dhe thuhet të jetë një turp për ligjin.

 15. Unë do të kisha dashur të shkruaja në atë adresë e-mail që është shkruar këtu nën tekst dhe njerëzit më kanë rishkruar mua dhe ju me të vërtetë keni nevojë për shumë ndihmë. Nëse të gjithë ata që ecin këtu 5 një euro 10 i japin kësaj familje të shpëtuar. Një nuk ka derdhur në mua, le të jetë e qartë Por unë mund të kuptoj në mes të rregullave që dikush do të kalonte nëpër një periudhë tmerrshme ju nuk i jepni 1 njeri. Shpresojmë që dikush i ofron rajonit kufitar (belg). Dikush i bën ata një punë.

  shpresojmë se të gjithë do t'u japin këtyre fëmijëve vendin e tyre me prindërit e tyre.

 16. familja duhet gjithashtu të vazhdojë të refuzojë, qij qeverinë, qij rregullat e tyre dhe idetë e tyre, qij njerëzit e tyre dhe punonjësit e tyre, agjenda e tyre djallëzore dhe injoranca, ata janë vetëm suckers. nëse vërtetë pleurët shpërthejnë, ata janë të parët që vdesin nga frika dhe frika

  Edhe Belgjika nuk është gabim, kreditorët mund t'ju dërgojnë letra dhe të vijnë, por nuk mund të përdorin mjete juridike ose urdhra përmbarues, prandaj, me fjalë të tjera, nuk mund të bëjnë asgjë, të paktën, ende jo

  Sa për burgun e re: të marrë 1 rrëmujë e madhe ndyrë, normalisht nëse ju kaloni në muaj për ushqim 500 vete, pije, duhan dhe telefonike kartave. Kjo do të kthehet në 25 euro në javë. Këtu është qiraja e TV dhe frigoriferit tuaj, kështu që ju mbani 10-15 euro. kartela telefonike 5 euro dhe duhani 5 euro. pjesa tjetër e javës që varet nga ushqimi i tyre i tmerrshëm. tani të marrë vetëm xhami 1 qumësht në ditë, feta 5 e bukës, të pista vakt kalbur mikrovalë nuk është ngrënë, gatim në shtëpi është shfuqizuar orë 20 prapa derës, si HVB si në burg (mos harroni se të gjithë të dyshuarit në Hvb nuk janë ende fajtorë.) JANË BURRAT E AMERIKANIZIMIT. PASTAJ QË VETËM PËR FINE TUAJ

  • Dije se mund ta bësh vetë duhanin. Jo bimore duhanit por lëpushkë bimëve (në dimër janë gjethet e tyre atje) ju mund të bëni edhe në dimër në këpucë tuaj për të marrë këmbët të ngrohtë (të mos i thatë) tharë unë mund të merrni ato të pi duhan edhe gjethet e manaferrave dhe trëndafilat dhe pema e tempullit që gjethet e fundit janë tani në rënie dhe janë tani për t'u rrëmbyer. gjethet e plakut dhe lajthi mund të gëlltiten edhe kur të thahen. Dhe të harrojmë urtë nuk është edhe shumë i mirë për mushkëritë dhe monedha është edhe e shijshme për të pirë duhan dhe të gjitha që ju mund të gjeni kudo dhe kështu do t'ju kushtojë asgjë.

  • nëse keni tre fëmijë, unë do të largohem definitivisht dhe gjithashtu nëse jeni i vjetër se çka vërtetë janë shtëpitë e moshuara në NL janë vetëm të tmerrshme. Shpenzimet e analizuara rriten dhe janë vërtet joproporcionale me atë se cilat janë kostot. Çfarë kushton një ditë në një hotel? Mirë këtu është një punë pak më shumë poest do të thoni, por kur isha dhjetë ditë në të, nuk ishte një minutë për të kaluar atë. Vajza ime ka qenë një pastruese në një hotel dhe asaj iu lejua të bënte 15 në dhomë, kështu që hotelet patjetër njihen si spital. Kostoja e një hoteli të lirë është për person 50 euro? Pastaj me të gjitha klasat e departamentit të cilësisë 10? Paguani me paga mujore ne do t'i japim atyre 4000 bruto për njeriun. 40.000 në muaj kështu që për njerëzit 40 që për shtrat në muaj 1000 euro

   50 euro për spitalin e hotelit që është për një muaj 1500 euro plus kostot e motrës 1000 se ushqimi 15 euro në ditë është 450 euro në muaj
   mjeku i paguan paga e tij është 15.000 në muaj në muaj që përdorni në qoftë se jeni atje 1 mesatare pasdite është 500 euro

   shpenzimet e spitalit në muaj se 3500 euro se kushërinjtë e qafës kosto maneger dhe kështu edhe 200 dhe pastaj disa kosto sigurimi etj 300 euro
   500 për pilula dhe sende
   dhe pastaj ,,,,
   hoppa 1000 ekstra në krye të saj ,,,, vetëm për argëtim

   kështu që një muaj do të ishte për 5500 akuzuar bujarisht

   sa njerëz përfundojnë në të çdo vit? konvertuar, mendoj, çdo dhjetë vjet në javë ose dy?

   Fëmijët janë aq të mirë sa kurrë dhe sa të vjetër sa janë në çdo hap

   Pra, shpenzimet janë zakonisht 250 në vit për shpenzimet e spitalit

   Një familje mesatare e njeriut 4 ka një kosto prej 1000 euro për spitalin
   Shpenzimet janë sigurisht më pak për ilaçe

   Kur shikoj në motrat e prindërve të mi prindër, etj.
   Më pas unë njoh vetëm njerëzit 2 që marrin ilaçe çdo ditë.

   se sa njerëzit që janë në një institucion dhe këto shpenzime janë afërsisht si ato të një spitali dhe le të bekojmë që thikë 3000 e përdor çdo ditë?

   Një me të vërtetë do të bëjë një fitim të madh, unë duhet të them.
   shpërndani mirë çdo gjë në mesin e klasës dhe pastaj thoni.

   Çfarë kushton kafazet ,,,,

   Pothuajse asgjë nëse dikush zakonisht merret me këta njerëz.
   Më mirë të themi nëse politika do të trajtohej më mirë me të gjithë njerëzit.

   Shihni zeitgeist 3

   Njëri është gjithashtu i përgatitur për të fituar burgun duke i lënë ata të punojnë dhe aq mirë sa të lirë.

 17. Shiko për "Brian Gerrish" Ai ende e ka këtë kartë
  England. Lexime të mira nga ai në youtube.

  Kjo është përsëri Axhenda 21: tema: shkatërrimi i strukturave të familjes,
  për ta bërë fëmijën e shtetit. Edhe pse ka shumë më tepër për të dhe ka të bëjë edhe me satanizmin dhe pedofilinë!

  Dhe, mirë, natyrisht është monstruoze! Por çfarë tjetër prisni prej mostrave? Njerëzit duhet të zgjohen një herë!

  Dhe pastaj kjo. Çfarë ndodh me fëmijët që janë të ndarë nga prindërit e tyre është një traum shumë i rëndë psikologjik, i krahasueshëm me të
  traumat e një veterani të Vietnamit. Ndoshta më keq.

  Pra, njerëzit, zgjohuni!

 18. Oh dhe TVSH

  Nëse fëmija juaj është i lindur dhe ju pastaj bëni një deklaratë (mendoni për këtë, kur paraqisni më shumë deklaratë?).
  Pastaj pas regjistrimit fëmija është në pronësi zyrtare nga shteti!
  Ju pastaj transferuar të drejtat e 'pronës' tuaj për të shtetit!

  Vetëm se Ti e di!

GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër