Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

Jan Poot mori investitorët nga këmbët në rastin Chipshol

Jan Poot mori investitorët nga këmbët në rastin Chipshol

paralajmërim: Një vlerë jo numerike e hasur në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-content/plugins/social-warfare/functions/social-networks/twitter.php në linjë 106

Për vite me radhë, Jan Poot i Chipshol arriti t'i fusë njerëzit në sy me fushata të gjera mediale, faqe interneti dhe libra që siguronin që lexuesi mesatar ishte tërësisht i hutuar nga realiteti. Pas bisedave me disa të brendshëm, një pamje krejtësisht e ndryshme del më shumë dhe më qartë. Jan Poot e dinte në mediat alternative dhe në Media kryesore të Rrjedhjes për të vënë në pah se gjyqtarët Kalbfleisch dhe Westenberg do ta bënin atë të mjeruar dhe ai pësoi miliarda dëme nëpërmjet tyre. Nga bisedat me këta persona të brendshëm, megjithatë, shfaqet një tablo krejtësisht e ndryshme, domethënë që këta gjyqtarë e bënë Jan Poot të vërtetë të pasur në perandori. Dërrasë e tymit që është ngritur plotësisht zhduket kur ju merrni të gjithë historinë e shpjeguar hap pas hapi. Për këtë qëllim, unë do të përpiqem një seri artikujsh këtu.

Për të filluar, ju duhet të kuptoni se Jan Poot ishte pronar i Chipshol Holding dhe se ai zotëronte të drejtat e blerjes së 150 hektarë tokë rreth Schiphol. Një tjetër parti - me emrin Landinvest - zotëronte xNUMX hektarë tokë rreth Schiphol. Interesat kryesore financiare ishin se këto toka të përdorimit bujqësor do të konvertohen në një destinacion ndërtimi. Një nga djemtë e Jan Poot, Peter Poot, ishte drejtor i Landinvest gjatë periudhës në të cilën flasim dhe aksionari i madh i kësaj kompanie ishte z. Harry van Andel. Jan Poot po kërkonte investitorë për një degë të quajtur Chipshol Forward. Jan Poot vetë kishte një aksionar të 450%, i cili ishte përfshirë në Holding Chipshol. Jan Poot ishte në gjendje të gjejë tre investitorë të mëdhenj, që ai përmendi një potencial fitimi bazuar në një prospekt që nuk u shfaq aspak. Megjithatë, Jan Poot arriti të bindë këta tre investitorë të mëdhenj. Figura e mëposhtme u skicua:

 • Landinvest do të blejë 150 hektarë tokë nga Chipshol Holding
 • Landinvest atëherë zotëron 600 hektarë tokë dhe i jep të drejtat e para të blerjes në këtë tokë për të sapo krijuar BV që do të mbajë emrin Chipshol Forward
 • Chipshol Forward lejohet të realizojë projekte ndërtimi për këto arsye që janë të mira për punë të tilla 40.000 rreth Schiphol dhe që do të gjenerojnë miliarda euro.

Diagrami më poshtë tregon se si duket ndërtimi. Investitorët kishin të bënin me tre parti, të cilët secili prej tyre depozitoi disa milionë para në llogari. Këta investues ishin Z. Huber, vëllezërit Tan dhe Van der Heijden (nëpërmjet Fondacionit Lihtenshtajn). Financimi i jashtëm u tërhoq gjithashtu, sepse në fund natyrisht do të ishin miliarda ku projektet duhet të zhvillohen dhe të ndërtohen.

Investitorët mendonin se kishin një marrëveshje të mirë deri në momentin që zbuluan se i gjithë prospekti ishte i bazuar në marrëveshjet jo të shkruara (një marrëveshje jo-ekzistuese midis Chipshol Forward dhe Landinvest). Investitorët ishin pak a shumë të informuar verbërisht për emrat me reputacion në pozitën e auditorit ligjor në kompaninë Landinvest. Papritmas investitorët në 1992 zbuluan se Peter Poot u shkarkua si drejtor në Landinvest. Në retrospektivë, kjo duket të ketë qenë pjesë e strategjisë së Jan Poot për t'u bërë e pasur. Landinvest ka luajtur edhe ndoshta këtë lojë. Dorëheqja e Peter Poot nuk ishte në dëm të Jan Poot dhe Landinvest. Ata ndoshta luajtën këtë lojë poker së bashku. Gjykatësit Kalbfleisch dhe Westenberg gjithashtu luajtën një rol të dyfishtë. Kjo do të bëhet e qartë për ju më poshtë.

schema_chipshol_landinvest3

Ndërkohë, mbani në mend se Jan Poot nuk ka ende ose ka investuar ende. 150 hektar është në të gjitha gjasat bazuar thjesht në të drejtat e blerjes dhe jo në pronën konkrete. Pra, po flasim për zhvendosjen e të drejtave, pa lejuar që transaksionet të ndodhin; me përjashtim të investitorëve, të cilët depozitonin para në llogarinë e Chipshol Forward. Jan Poot nuk ka investuar një cent në Chipshol Forward either. Një nga djemtë e Jan Poot, Theo Poot, arriti të nxjerrë 40 milion nga një huadhënës me emrin Harry Nefkens dhe mori komisionin 4 ton. Më vonë do të shihni se si anëtarët e familjes Poot janë të gjithë të pasur dhe kurrë nuk kanë investuar.

Hugo SmitLoja është perde tymi i qartë dhe i ndërtuar i argumentuar me Kalbfleisch dhe Westenberg bëhet e qartë kur ju të zbuloni se Landinvest ekzistenca e marrëveshjes për të drejtën për blerjen e hektarë tha 600 nga Chipshol Përpara fillon për të kundërshtuar. Familja Poot në atë moment pretendon të jetë i zemëruar dhe i mashtruar rëndë. Të gjitha regjistrat janë të hapura për këtë qëllim, por ju lutemi shënoni: kjo është pamja e duhanit. Dorëheqja e Peter POOT dhe konfliktit që u ngrit pas ekzistenca e shitjes të drejtave u sfidua nga ana Chipshol Forward Jan POOT autorizuar avokatin Hugo Smit (foto e drejtë). Nga poshtë aktgjykim 1994 nuk mund të konstatohet vetëm se Landinvest kontestuar ekzistencën e një marrëveshjeje, por edhe se avokati Chipshol Forward në të kontrollon nëse janë apo jo marrëveshje ekzistuese thjesht anulluar. A e dini se çfarë do të thotë kjo? Kjo thjesht do të thotë se ndërsa POOT vjet ka pohuar se kanë shkaktuar dëme të pamundësisë për të zhvilluar projekte në tokë, avokati i tij ka lënë vetë anulojë këtë marrëveshje dhe si pasojë, e gjithë dyshuar miliardë humbje në një marrëveshje jo-ekzistente. Hidhni një sy:

Ndërmjet Gjykimit-Westenberg-pg2v3

E gjithë kjo u krijua brenda pak minutash. Sipas një dëshmitari, të gjitha duket se kjo ishte e gjitha e vendosur dhe prandaj gjykatësi Westenberg bashkëpunoi për të zgjeruar marrëveshjen (e cila nuk ekzistonte fare). Ju mund të imagjinoni se cilat ishin pasojat për investitorët në Chipshol Forward. Imazhi që iu paraqit atyre në prospektin e projekteve që do të zhvilloheshin u fshi nga avokati i Jan Poot gjatë asaj seance të vetme. Dhe çfarë bëri atëherë Jan Poot? Për 25% të kapitalit aksionar, kjo para ngriti nga Chipshol Forward dhe nuk ishte vetëm më e pasur me miliona dollarë në 1, por gjithashtu ruajti të drejtat mbi 150 hektar tokë (në Chipshol Holding). Landinvest më pas shiti 450 hektar tokë në Schiphol dhe investitorët në Chipshol Forward humbur të gjitha paratë e tyre në 1. Të paktën ka pasur para në Chipshol Forward, por nuk kishte më shumë projekte, kështu që ky rast ishte i destinuar të dështonte.

Rastësisht, është e rëndësishme për një kuptim të mirë se investitorët e përmendur ishin aksionarë, por nuk kishin të drejta administrative. Kështu që nuk mund të ndërhynin gjatë gjithë këtij procesi. Jan Poot ishte drejtor i autorizuar. Pra, ata duhej të thërrmonin dhëmbët për të parë se si u shkatërrua i gjithë projekti dhe Jan Poot u largua me miliona.

Fakti që Jan Poot doli të ishte 'mjeshtër i mashtrimit' ishte edhe më i dukshëm kur shifrat vjetore u hartuan në 1994 pas këtij vendimi. Në këto shifra vjetore - që janë hartuar pas gjykimit të mëparshëm - Ju mund të shihni se Jan Poot thjesht thekson se ka ende të drejtë për zhvillimin e 500 hektarë të tokës pa kanaçe ose skuqje. Jan Poot gjithashtu qëllimisht lufton me numrin 600, sepse 500 papritur shfaqet në raportin vjetor. Megjithatë, shumë më e rëndësishme është se ekziston një vendim, por raporti vjetor flet vetëm për [citat] "Në dhjetor 1994, gjykata e gjeti rastin aq të komplikuar që palët iu referuan tryezës së negociatave."Përveç kësaj, vetë avokati Hugo Smit, në emër të Chipshol Forward, bëri një propozim për të anuluar marrëveshjen.

raport vjetor_chipshardroward

kërkesëNëse zbresim në dëshmitë dhe provat, mund të themi me siguri se pretendimi i Jan Poot për 20 miliard sa ka bërë ndonjëherë në De Telegraaf (shih të drejtën), bazohet në listën dhe mashtrimin dhe vjedhjen e investitorëve. 450 hektari i Landinvest ishte shitur në Schiphol, por jo për shkak të kundërshtimit të gjyqtarëve. Në fund të fundit, nga gjykimi i mësipërm është e padiskutueshme që Hugo Smit, avokati i Chipshol Forward, e ka anuluar marrëveshjen vetë. Jan Poot donte të shpëtohej nga vetë Landinvest. Landinvest më pas mund ta shesë tokën në Schiphol.

E gjithë kjo kohë nuk është vetëm Kalbfleisch dhe Westenberg perde tymi, por edhe ngriti perde tymi Joris Demmink për të vënë presion mbi qeverinë holandeze për të përmbushur 20 miliardë në familje POOT dhe biznesin e saj Chipshol (Holding), ndërsa tërë pretendimi duket në mënyrë të rreme janë. Palët në fakt kanë të drejtë për një kërkesë, investitorët Chipshol përpara, sepse kanë vënë paratë në një kompani që doli të mos ketë marrëveshje me Land Invest. Pra, ata janë viktimat e vërteta. Jan Poot thuhet se është bërë i pasur në këtë çështje të tërë.

Ky rast sigurisht do të marrë një vazhdim, sepse ka grumbuj dosjesh me dëshmi të gatshme që do ta shkundin këtë çështje në themelet e saj.

Të gjitha aksionet 37
468 ad
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405


paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
13 Comments

 1. Top Martin !!! Le intuita të jetë motivi juaj më shpesh?

 2. Ajo që unë ndonjëherë pyes veten për këto ducks Dagobert është nëse zoti Poot i partisë pirat (kryetari?) A është ndoshta një anëtar i familjes së tyre?
  Ata zakonisht mbajnë lidhjet e tyre me të gjitha llojet e organizatave dhe klubeve, por unë gjithashtu nuk e di me siguri.

 3. Punë e mirë!

 4. Studim i madh Martin. Dhe në anën e Kat ndjekësit e tij (Mind mbi çështje) vazhdojnë të mbrojnë printera Poot !!!

 5. Analiza Sharp Martin.
  Zhbllokimi është e drejta e të gjithëve.
  Çfarë do të bëhet në errësirë ​​do të duhet të zbulohet në dritën e ditës.
  Axhenda e elitës për një NWO është demaskuar prej vitesh, prandaj pse jo se grupi Poot Mafia?
  Apo ndonjëherë Hollanda mendonte që banda Poot mund ta zgjidhte atë krizë për njëfarë kohe?
  Harrojeni it.Het janë po aq profiterët mira te dobeta, të cilët nuk do të vendosen për një inkomen.Nee normale modale të cilët shkojnë miliarda e tyre për statestieken përditshme është vetëm një tjetër të gjithë kruarje vrimë e tij me një të vogël të ardhura mesatare dhe të duke shkatërruar fasulet e veta ashtu siç shkon gjithmonë me të gjithë botën, nëse dikush dëshiron të jetë në gjendje të ndërtojë diçka.
  Hendeku që është krijuar midis të pasurve dhe të varfërve, sipas njohurive të mia, kurrë nuk ka qenë kaq i madh në vitet 49 që kam ecur këtu në këtë planet.
  Dhe unë them vetëm krijuar, sepse kur është fjala për pennies, njerëzit janë më keq se kafshët që kërkojnë ushqim.
  Dhe pikërisht ajo që NWO dëshiron të krijojë.
  Të vendosni kundër njëri-tjetrit personin që shkakton ndarjen dhe varfërinë, në mënyrë që elita të vazhdojë të sundojë.
  Mjetet janë: cent / diferencat e të ardhurave, feja, propaganda, kontrolli i mendjes ose stalking.
  Ndoshta kam harruar të përmend mjetet NWO.

 6. Kudos Saludos Martin

  http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/ook-last-van-cognitieve-dissonantie/

  artikull i mirë në Njohës Dis-rezonancë, një bombë me sahat brendshėm nën gjithë këtë dhe vegimeve Fata Morgana, gabimet, programet shaka sponsorizuar, griezelgrotjes dhe të gjitha perceptimi 'të menaxhimit delusional ...

  E vërteta vazhdon.

  Flisni UP, sepse ditën që keni rëndësi.

 7. Tering!
  Po bëhet më e çmendur në këtë rast!

  Kjo duket e çuditshme në sistemin monetar: çdo gjë që bazohet në ajër, listë dhe shtrëngesa!

  Jam shumë kuriozë ku e keni marrë këtë informacion.
  Ishte rastësi që Peter Poot ishte edhe një herë drejtor i Landinvest në kohën e marrëveshjes.

 8. Rastësisht ...?

  Rastësia është e dukshme, nuk ekziston vërtet.
  'Vello' po.
  Duhani që gjithçka na pengon dhe na mban të zënë ...

  Rastësia është (ende ... e përkohshme ...) lidhje e padukshme,
  dinamika ende e keqkuptuar prapa 'ekraneve' ...

  Derisa ne të frenojmë / thyejmë këto magji.
  Kur do të nxjerrin përfundimet e tyre vetjake (guximtare)?

  Revolucioni, reset.

 9. Studim i mirë Martin,
  Kureshtar për pjesët tuaja të ardhshme të cilët njerëz të famshëm
  mund të ketë edhe më shumë pjesë të perandorisë Poot.

 10. Familja Poot është sjellë qëllimisht nga Harry van Andel. Kjo është një strategji e qartë e Agenda21 për të vendosur ekonominë holandeze të sheshtë. Ky është mendimi im. Theo van Gogh ka kushtuar një artikull shumë interesant dhe të hollësishëm për këtë.

  Asnjë gazetë apo revistë nuk guxoi të publikonte historinë e mëposhtme; pasi entuziazmi i madh fillestar ishte i vendosur për presionin e avokatëve të partive të përshkruara më poshtë. Të dy autori vetë (emri dhe adresa në hartimin e njohur), si burimet e saj kanë qenë të angazhuar dhe janë ende të përfshirë në procedura ligjore që dalin nga kjo pjesë.
  Në një kohë shtri burimin kryesor, avokati Smit, një padi kundër autorit, sepse Smith nuk duan që pjesë u botua. Ai ishte shumë i frikësuar nga palëve atë për vite të bombardohet me ankesat disiplinore etj Në atë takim dikush erdhi pushtuese VNU të them se ata përmbajtur nga publikimi. Fat i pastër për atë Smit, sepse në aspektin e përmbajtjes ai nuk kishte argumente në bazë të të cilave ai mund ta ndalte copën.
  Gjithsesi, një bujë e madhe për një arsye të vetme: e vërteta nuk mund të vijë në sipërfaqe.
  Avokati Smit pastaj të ketë në gjykatë një deklaratë arriti të kureshtje copë mund të publikohet askund (të paktën jo me emrin e tij në të), por ne kemi për të, por asgjë për të lënë zonën.
  Rreziqet për këtë arsye nuk qëndrojnë me shkrimtarin (metoda e tij gazetaresk është i qartë dhe i padiskutueshëm: ai vetëm e shkroi atë që Smit tregoi të gjitha ato), por Smit i cili ka frikë se kundërshtarët e tij për të shkatërruar atë si loja del.
  Tani ju dini pak për problemet me këtë copë.
  Duhani i shëndetshëm ju fton të injoroni ndalimin e gjyqtarit.
  http://www.degezonderoker.nl/chipshol.html

  • Rookgrodijnen, perde tymi, perde tymi ... të gjitha organizuan shfaqje për ta bërë atë të komplikuar dhe për të siguruar që njerëzit për pemët për të parë të pyjeve.
   A keni dëgjuar ndonjëherë për konfuzionin e gjuhës babilonase?

 11. "Një nga djemtë e Jan Poot, Peter Poot, ishte drejtor i Landinvest gjatë periudhës që po flasim për"

  A nuk e dinë investitorët këtë? Një kompani është babai, tjetri është djali në krye. Situata të tilla janë lidhje nëse do të pushtoheni (konfliktet e interesit).

  • Kjo dukej e favorshme. Sidoqoftë, largimi i Peter Poot ndoshta ndodhi me dashje, me qëllim që të anullohej marrëveshja jo-ekzistuese. Pooti është bërë i pasur në këtë pavarësisht nga fakti se ai pretendon se ai është mashtruar nga kjo. Çdo gjë që është pretenduar për vite me rradhë, pra mund të kthehet në shkallë 180. Kjo mbështetet nga prova. Prova e mësipërme nuk është e vetmja. Ka më shumë ... shumë më shumë!

GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër