Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

Procedura krejtësisht e palogjikshme e Nail Rusty

Procedura krejtësisht e palogjikshme e Nail Rusty

Sa më gjatë të distanconi veten nga faqja e internetit të Micha Kat, e cila për shumë vite i mbylli sytë mbyllur, aq më shumë ju vetë keni vështirësi të mendoni në mënyrë kritike rreth gjërave. Prona e ngrohësve të një avioni është që pas shkarkimit në një raketë që po afrohet me nxehtësi, ata e devijojnë këtë raketë nga motori i nxehtë. Raketa do ngrohësit për të ndjekur dhe kështu të largohen nga avioni. E njëjta efekt Micha Kat - financuar nga familja Poot e kompanisë Chipshol - kishte zhvilluar faqet e internetit. Si rezultat, vëmendja i është kushtuar gjithmonë çdo gjëje dhe të gjithëve, përveç lojtarëve të kampit të familjes Poot. Themeli i Rustige Spijker nuk është shqyrtuar seriozisht.

Ajo që asnjë gazetë apo program televiziv nuk ka vënë kurrë në dyshim seriozisht është pyetja "Si është e mundur që fondacioni Rustig Spijker të lejohet të bashkohet në një rast që në fakt nuk kishte të bënte me ta?"Unë do t'ju shpjegoj atë që dua të them me anë të një shembulli. Imagjinoni se fqinji juaj e akuzoi kryebashkiakun e të qënit një hajdut dhe ai shkroi një artikull në lidhje me të në internet. Ju gjithashtu do të gjeni burgomaster një hajdut dhe bëri një video në YouTube në lidhje me të. Tani kryetari i bashkisë ngre padi kundër të afërmit tënd, sepse ai e gjen atë shpifje dhe shpifje. Pastaj shkoni në atë rast të gjykatës dhe pyetni gjykatën nëse mund të bashkoheni me padinë e fqinjit tuaj, sepse keni frikë se do të merrni gjithashtu një rast shpifje dhe shpifje për shkak të videove tuaja në YouTube. A mendoni se gjyqtari do ta lejojë këtë?

Mendoni me kujdes me kujdes. Përgjigja për këtë është 'jo'. Gjykatësi do të thotë: "Zotëri, kjo është një çështje mes kryetarit dhe fqinjit tuaj dhe kjo është krejtësisht e pavarur nga një pretendim i mundshëm që prisni. Për aq kohë sa kryetari i bashkisë nuk ju padit, nuk keni asgjë për të kërkuar këtu dhe sipas përkufizimit këto janë dy gjëra të ndara"

Këtë mund ta gjeni në faqen e internetit të fondacionit thonjtë e ndryshkur shpjegimin e mëposhtëm për arsyen se pse u lejuan të bashkoheshin me rastin që Joris Demmink paraqiti kundër Koen Voskuil, gazetar i AD. Avokati Joris Demmink quajtur Harro Knijff, kërkoi një kompensim prej € 100.000 për shkak të publikimeve tetor 2012 Demmink cila është e lidhur me një djemtë e Hagës pimp shquar. Dhe tani vjen bukur [quote] Akuzat janë krejtësisht të ndara nga përmbajtja e dokumentarit 'Injustice holandeze', por mund të imagjinohet që Demmink do të donte të paraqiste një pretendim të ngjashëm me themelin.

Ligjërisht, këto janë dy çështje plotësisht të ndara. Është e ngjashme me të afërmin, i cili ishte kryetari i bashkisë për hajdut në një artikull në internet dhe ju vetë bëni një film për të njëjtin kryetar bashkie. Ju të dy publikoni në të njëjtën temë, por ato thjesht janë dy çështje të ndara nga një këndvështrim ligjor. Jeni dy persona të ndryshëm juridikë.

Tani argumenti është vënë përpara si një arsye për Nail Rusty kërkuar për të ndërhyrë në procedurën në Demmink kundër Krishtit, Nail Rusty donte të dinte nëse ata ishin të lejuar të vazhdojnë përhapjen video YouTube tyre "Padrejtësia Holandez '. Ata me siguri do të duan të dinë nëse nuk kanë të drejtë për shpifje dhe shpifje. Që nga rërë në sytë filluan të lyej gjithë veprimi kryesor për këtë arsye u sollën kundër Krishtit në lidhje me shpifjen dhe fyerjen (nën një kompensim prej € 100.000, -)., Por i gjithë subjekti nuk ka qenë edhe diskutuar. Fondacioni Rusty Nail këtë arsye do të duhet të përshtaten në këtë rast në mënyrë që të marrë një "gjykim deklarativ", në të cilën gjykata e deklaron përmban përhapjen e filmit nuk ka shpifjen dhe fyerjen.

Kur do të trajtohet ky rast i AD? Njëherë e përgjithmonë tregohet se kemi të bëjmë me një sapun që kam atje dhe që të dy kampet luajnë plotësisht me të. Gjykata po bën diçka që unë mendoj se nuk ka ndodhur kurrë në histori, domethënë të shtoj një parti tjetër në një rast që do të donte të dija nëse ata nuk mund të kryenin shpifje dhe shpifje.

Kjo bëhet shumë më interesante kur fillojmë të shikojmë se çfarë themi në Rustige Spijk ka frikë. Ata kanë frikë nga një kërkesa e € 100.000, - si rezultat i shpifjes dhe shpifjeve për shpërndarjen e mëtejshme të filmit holandez të padrejtësisë. A e dini se sa para ka kaluar ky fondacion? Jan Poot dha vetëm në 2013 4 milionen jashtë. Në tavolinë në sallën e gjyqit ishin të paktën 3 njeri. Çfarë mendoni se sa kushton? Frika e pretendimit të një ton siguron që familja Poot të shpenzojë më shumë para sesa kërkesa relativisht e vogël që ata mund të duhet të presin. A e merrni akoma?

Është duke u bërë gjithnjë e më e qartë se ky proces tregues ka për qëllim të maskojë marrëveshjen ndërmjet shtetit holandez dhe familjes Poot. Kjo mund të kushtojë disa. Së fundi shkon ndoshta në 20 miliard. Ju do të mbani të ëmbël me një sapun të zgjatur, ndërsa ka shumë miliarda që qytetari holandez ka nevojë të dëshpëruar për të mbajtur kokat e tyre mbi ujë.

Lista e lidhjeve burimore: thonjtë e ndryshkur, Komplot i Hagës, Volkskrant.nl

Të gjitha aksionet 21
468 ad

5 Comments

 1. @Adm Artikull i shkëlqyeshëm. Goditje e thonjve (ndryshkur) plotësisht në kokë.

  Ndoshta është ose a është kjo (e gjitha) mashtrimi më i madh i këtij shekulli !!!

  Ju lutem vini re mundësinë (për mua 100% sigurt, nuk mund të bëjë një xhungël nga ajo) e një 1-2 në mes të poot Po dhe bordit të ndaluar NEderland.
  A do të thotë kjo Rutte (?!), Opstelten (?!), Etj., Çfarë gjyqtarësh, çfarë gazetarësh dhe çfarë interneti bën trolls dhe disinformants a la Micha Kat komunikojnë në plaçkën e 20.000 milion Euro!

  Oh, po, para se të harroj. Kjo është ajo që paguani ju dhe unë.

  • atëherë:
   Në një kafene të këndshme apo restorant të shtrenjtë në Zvicër se BUIT të ndarë, në mesin e superstrukturës & boardmafiosi, disa hotmooters, si dhe disa punonjës të këmbësorëve aneks zyrtarët!
   Unë pothuajse harroj për gradën e kërkuar dhe post-zyra trolls, të cilat janë blerë me një tip të dobët dhe të vënë off pas provuar shërbimeve.

   Pra, vendosja e BV Netherlands nën presion është gjithashtu një mashtrim për shpërndarjen e delegatëve të shikimit televiziv, si dhe gazetën e diplomuar duke lexuar publikun dhe në internetin e arsimuar mirë.

   ps 'k pothuajse do ta harronin Aleancën Balkie; do të jetë prapaveprues ...

 2. Data: Diell, 9 Mars 2014 18: 25: 01 + 0100 (CET)
  Nga: Robert M. Stockmann
  Për: OmroepWNL, RedactieWNL, Peter van Koppen
  Cc: Micha Kat
  Tema: Re: WNL Rasti Demmink: cili eshte gjendja e puneve?

  I nderuar redaktor,

  Në transmetimin tuaj të së shtunës 8 Mars 2014

  Radio 1 - Rasti Demmink: cili është gjendja e punëve? - 16: 35 08-03-2014
  http://www.radio1.nl/item/183408-Crime:%20Peter%20van%20Koppen%20over%20zaak%20Demmink%20.html

  "Ish-zyrtari i lartë Joris Demmink është ose nuk është i përfshirë në të
  hulumtimi i abuzimit seksual nga zyrtarët e lartë. Këtë javë gjykata ka filluar procedurën 12 në të cilën është duke u hetuar nëse ekzistojnë baza të mjaftueshme për të ndjekur penalisht Demmink. Dy parti të përfshira deklaruan ndryshe në gjykatë këtë javë. Sipas një ish-detektivi, sipas kreut të ekipit të hetimit nuk është. Dhe kjo në një proces që është rrethuar nga pakuptueshmëria për vite me rradhë. Psikologu ligjor Peter van Koppen përpiqet të sqarojë diçka. "

  shpjegon psikologu ligjor Peter van Koppen se ai nuk ka asnjë ide se kush, çfarë dhe ku qëndron Stichting de Roestige Spijker dhe pse ata janë të përfshirë në rastin Demmink. Van Koppen ka një ide, por nuk do të ishte e dobishme të thuhej në radio. Për më shumë qartësi, i referohem faqeve në vijim [3] [4]:

  Nail Rusty mund të bashkohet në rast Demmink kundrejt AD
  19-12 2013-
  http://www.deroestigespijker.nl/pagina/module/de-roestige-spijker-mag-zich-voe.html

  "De Roestige Spijker Foundation mund të bashkohet me Algemeen Dagblad në rastin se Joris Demmink apeloi kundër gazetës. Kjo është përcaktuar nga Gjykata e Qarkut në Roterdam. Demmink i rezistoi bashkimit.
  Fondacioni ishte ligjërisht në pushkë, kur Demmink pretendonte se kishte gurin e fundit menjëherë lart pas botimeve që ishin të dëmshme për të në AD [1] [2]. Ai bëri akuza se ai nuk do të donte më ta linte adresën e tij për kontaktet pedofile në anën e tij. Megjithatë, ai filloi të lëvizte vetëm pasi Stichting De Roestige Spijker kishte bërë të ditur se donte të publikonte botimet e AD dhe një dokumentar amerikan rreth rastit.
  Fondacioni ka çdo interes në qartësi për ligjshmërinë e publikimeve dhe të dyshimeve ndaj Demmink. Prandaj, ajo pranoi në Gjykatën e Qarkut në Roterdam një pohim në rastin e ish-zyrtarit të lartë të Drejtësisë kundër AD.

  Gjykimi i incidentit të përbashkët 18-12-2013
  http://www.deroestigespijker.nl/downloads/files/Vonnis_voegingsincident_181213.pdf

  Një vendim shumë i shquar, i cili mund të identifikohet në një kontekst tjetër si:

  Demmink dhe AD cs
  (rendi i vendosur dhe mediat kryesore)
  të pandehurit në incidentin (të përbashkët)

  Tegen

  FONDACIONI SPIJKER RUSTY
  (agjenci e kërkimit dhe botimit për të promovuar lirinë e shtypit
  dhe hulumtimi mbi pengesën e kësaj)
  paditësit në (incidentin e përbashkët)

  ku gjyqtari miraton bashkimin e FOUNDATION SPIJKER RUSTY në anën e AD cs në kryesore - Demmink kundër AD cs. Mbani një sy në këtë gjyqtar, nëse ai papritmas ka një peng në një shtëpi që është nën ujë.

  Ajo që më dhe mediat nuk e kuptojnë se RUSTY tack-on procedura NAIL lloj mjellmë FOUNDATION ka hequr, dhe është bashkuar në mbështetje të mbrojtjes të UA të neneve Bert Voskuil lidhje Demmink në AD [1] [2]. Gjëja e shquar është se mbrojtja e AD ishte kundër këtij konsolidimi dhe në këtë drejtim është në anën e Demmink.

  Me Përshëndetje,

  Robert Stockmann
  PS.
  Shumë prej tyre kanë qenë të habitur që ka shumë pak prova të prekshme në rastin Demmink. Kjo nuk duhet të jetë e habitshme, pasi fjala Sabotage e hulumtimeve me shkronja të arta është shkruar në raste të ndryshme kundër Demmink.
  Sabotimi në anketën e Rolodex është vetëm maja e ajsbergut. Prandaj, është bërë procedura standarde kur mediat dhe autoritetet e njohura zyrtarisht publikojnë diçka, arkivohen menjëherë në vende të ndryshme në internet.

  [1] Shefi i drejtësisë ishte në kontakt me pimpin e djemve
  KOEN VOSKUIL, AD Për 6 Tetor 2012
  http://crashrecovery.org/daily/06.10.2012/AD-Za-6-Okt-2012-Justitiebaas-had-contact-met-pooier-van-jongetjes.pdf

  [2] Dhoma kërkon një shpjegim rreth rastit të Demmink
  KOEN VOSKUIL, AD MA 8 Tetor 2012
  http://crashrecovery.org/daily/08.10.2012/AD-Ma-8-Okt-2012-Kamer-vraagt-uitleg-over-zaak-Demmink.pdf

  [3] THIRRJE URGJENTE MICHA: PEDO-HORROR
  Micha Kat, 19 Dhjetor, 2013
  http://www.klokkenluideronline.is/2013/12/urgent-call-micha-pedo-horror/

  [4] USHR14 Komisioni i Helsinkit
  4 Tetor 2012 në 7: 41 në USHR14 Punët e Veteranëve
  http://www.ustream.tv/recorded/25905844
  http://www2.crashrecovery.org/daily/04.10.2012/Helsinki-Commision–Demmink-Trial-Washington-04102012.mp4
  -
  Robert M. Stockmann - RHCE
  Inxhinier rrjeti - Specialist UNIX / Linux
  crashrecovery.org stock@stokkie.net

 3. Ky shqetësim i tërë rreth Komitetit të Helsinkit është gjithashtu një kuti kukullash. Ky komitet do të trajtojë abuzimin ndërkombëtar të fëmijëve.
  Si e duan ta bëjnë këtë? Duke hequr fëmijët nga prindërit dhe duke i sjellë ato nën autoritetin e kujdesit për të rinjtë?
  Ky komision po ashtu po heton akuzat në SHBA në adresën e Joris Demmink
  Në të njëjtën kohë, Joris Demmink është një nga njerëzit 17 në komision këtu në Holandë.
  Kjo nuk do të vërtetë të jetë më e logjikshme se komiteti i Helsinkit i SHBA duke luftuar film pedo do të do të bëni pyetje në lidhje me pse një oficer i pedofil dyshojnë se ajo mund të jetë një anëtar i komiteti i Helsinkit në Holandë.
  Për shkak se ata nuk e kanë bërë këtë apo nuk e bëjnë këtë, ajo vetëm krijon më shumë dyshime.
  Pra, e gjithë sapuni Demmink tani fillon të duket më shumë si një operetë me ndërgjegje të ndërgjegjshme për të tërhequr vëmendjen e gjërave shumë më të rëndësishme.

  • Pikërisht ... Buxheti i Zi

GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër