Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

Pyetjet NOS rreth raportimit të vet kundrejt teorive të konspiracionit * Update *

Pyetjet NOS rreth raportimit të vet kundrejt teorive të konspiracionit * Update *

Këtë pasdite kam marrë disa pyetje nga një redaktor i NOS lidhur me lajmet e tyre. Duket se Media kryesore e Rrjetit ndjen frymën e nxehtë të gazetarisë së pavarur në qafë. Së fundmi, numri i vizitorëve në këtë faqe u rrit në 100,000 në ditë dhe artikulli i parë për Paris u bë më shumë se disa ditë më vonë pesëqind mijë kohëve të shikuara. Një gjë e tillë sigurisht nuk del pa u vënë re dhe kështu do të duhet të bëjë diçka. Ndoshta kjo është arsyeja pse mora pyetjet e mëposhtme. Unë dua t'u tregoj atyre sepse e gjej një proces interesant në të cilin ne gjejmë veten. Mediat Media kryesore me sa duket janë detyruar të bëjnë diçka kundër njerëzve që guxojnë të mendojnë ndryshe. Kjo është arsyeja pse edhe unë ju le të lexoni përgjigjet e mia tek redaktori. Emaili i parë që kam marrë përbëhet nga pyetja e mëposhtme dhe lidhet me të ky artikull.

NOS zyrtari i policisë vetëvrasëse 2

Duket se ka një lojë cat-and-mouse rreth së vërtetës dhe besimi i audiencës po ndodh, sepse tani shohim se vetëvrasja e Mediave kryesore të Rrjedhjes disa ditë më vonë ende për të nxjerrë. Ata duken pak a shumë të detyruar ta bëjnë këtë. Pastaj ndiqni pyetjet e tjera:

vragen_NOS

Këtu janë përgjigjet e mia ndaj redaktorit:

I dashur Erik,

Ka shumë pak mundësi për të shprehur kritikat e mediave me një përfaqësues të të njëjtit media. Në fund të fundit, cili kasap do të refuzojë mishin e vet?

Nëse tregoj për një rol të mundshëm profetik të medias në interes të një blloku të caktuar të pushtetit që ndoshta mund të nxjerrë një axhendë, ju do ta mohoni gjithsesi. Një kërkues i bllokuar do të thotë gjithashtu "Nuk kam asgjë të bëjë me të!"
Pas mediave janë para të mëdha dhe interesa të mëdha. Një gazetar kohët e fundit doli në Gjermani dhe shpjegoi se si CIA përcakton pjesë të mëdha të lajmeve. Mund të jetë gjithashtu se kjo është një rrjedhje e kontrolluar, por së paku jep një indikacion se si "e realizueshme" është lajmi (shih këtu)

Deri tani, Media kryesore e Rrjetit është kryesisht duke u përpjekur t'i japë teorive 'teori konspirative' vulën me qëllim që të mbyllë rrjedhjet në digën 'perceptimi'. Njerëzit që mendojnë në mënyrë të pavarur pas guximit janë gjithnjë e më të stigmatizuar me një "mendimtar komploti" të stigmës. Nuk mund t'i shpëtoj përshtypjes se nuk është e mundur asnjë analizë e sinqertë nga e njëjta media kryesore.

Gjithashtu është e kuptueshme që propaganda - ose siç e quaj 'menaxhimi i perceptimit' - është një detyrë e medias. Në fund të fundit, agjencitë e mëdha të lajmeve janë në pronësi të një klubi të vogël elitash dhe kanalet e lajmeve paguhen gjithashtu nga shteti. "Kushdo që paguan për para" më duket të jetë një rregull që nuk do t'i nënshtrohet një përjashtimi brenda mediave. Një fotografi e mirë se kush është në kontroll në shtypin perëndimor dhe agjencitë e mëdha të lajmeve si Reuters mund të gjenden në këtë artikull nga një faqe e kolegut (shih këtu).

Sipas mendimit tim, roli i medias nuk është vetëm i keq sot, por në të kaluarën ata kanë ndihmuar për të nxitur shumë arsye për fillimin e një lufte me formimin e gabuar të imazhit. Një shembull i mirë i kësaj mund të gjendet në këto artikuj (këtu en këtu):

Media Kryesore Stream nuk mund të pranojë gabimet e saj, sepse atëherë një reaksion zinxhir ndjek gjërat që gjithashtu paraqiten gabimisht. Në pyetjen tuaj të parë 'A mendoni se mediat nuk vendosin komente të tilla (qëllimisht)?' kështu që le të përgjigjem me mend. Unë mendoj se mediat qëllimisht ofrojnë biznesin tek publiku i gjerë në një mënyrë të 'menaxhimit të perceptimit'. Ata shesin arsyet për konflikte të mëdha si të vërteta.

Në pyetjen tuaj të dytë "Dhe përse do të bënin mediat kryesore?" përgjigja është fshehur në shpjegimet e mia më sipër. Media përfaqëson një bllok pushteti. Ata janë shitësit e një klase të elitës në pushtet që ka një plan. Unë e kam përshkruar atë plan në disa artikuj dhe kjo do të thotë që ju doni të krijoni një qeveri botërore. Një plan është përgatitur për këtë për shekuj me radhë dhe qëllimi është që kjo të arrihet nëpërmjet rregullit "rendi nga kaosi". Për një shpjegim, shih, për shembull ky artikull.

Në pyetjen 3 'Si mund, për shembull, që NOS të përmirësojë raportimin?' përgjigja mund të jetë e qartë. Nga përfaqësuesit të cilët janë përzgjedhur me kujdes, të trajnuar dhe të vendosur në mënyrë specifike për të bërë 'menaxhimin e perceptimit', nuk mund të prisni që ata të refuzojnë rolin e tyre. E vetmja gjë që mund të ndihmojë është një pendim masiv nga brenda organizatës dhe nuk dëshiron më të marrë pjesë në këtë rol të keq. Ndërgjegjja kështu. Megjithatë, procedurat e përzgjedhjes në portë ndoshta kanë të gjithë ata njerëz që mund të shqetësohen nga ndërgjegjja e tyre që zgjidhen herët. Unë nuk pres që ky kasap do të refuzojë mishin e tij.

Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutem më lejoni të di.

Met vriendelijke groet,

Martin Vrijland

Update

NOS_antwoord

NOS answer2 minave

Lista e lidhjeve burimore: Telegraaf.nl

Të gjitha aksionet 923
468 ad

79 Comments

 1. Unë kam kontaktuar media të ndryshme, ndonjëherë me postë, ndonjëherë me formë online, duke përfshirë NOS, dhe nu.nl

  a ju kujtohet vrasja e Pim? kudo që njerëzit panë gjak, këtu nuk shoh asgjë
  shikoni imazhet në lëvizje të ngadalta

  http://www.conspiracyclub.co/2015/01/07/paris-fake-terrorism/

  jeu werner

  gjithashtu për TV NDR Gjermane dhe WDR
  bitte sehen see sich genau se bilder an
  kosted nur minuta 2

  http://www.conspiracyclub.co/2015/01/07/paris-fake-terrorism/

  jeu werner

  • Unë mendoj se ky gazetar dhe shefat e tij 1 nuk duan të dinë se si apo çfarë. Ata vetëm duan "nga brenda" çfarë komunikimit të nisë me një faqe interneti të vërtetë konspiracion në mënyrë që ata mund të thonë se në raportin e tyre, dëgjimi tani ne kemi provuar:. Gjoja kundërshtuese, dhe jo kështu!
   Shpresoj se jam gabim. 2)
   Ajo që unë guxoj të konkludojmë se "wake up" gjithnjë e më shumë për të përfshirë brenda mediave MSM, TV dhe gazetat, dhe se ka gjasa të ndez një luftë për pushtet në fund të drejtë dhe më qëllim për të mbuluar lajmin. ???? ???? Haha shikojnë termin mundi lajmin. Martin dhe shumë faqe të tjera kanë raportuar lajmet për vite, madje edhe lajmin e rremë fasist nazist nazist.

   Nga cili vepër!

   1) sepse nuk mendoni se kjo është duke vepruar në tuaj (sic)!
   2) Nëse unë jam Erik gabim, do të doja të dëgjoj këtë dhe të kërkoj falje paraprakisht, por dua të dëgjoj fakte dhe prova të forta!

 2. Gjuha e fortë dhe e qartë Martin, chapeau. Për të qenë i sinqertë, jam i habitur që një redaktor i NOS do t'ju kontaktojë. A do të punonte vetë? Sidoqoftë, një zhvillim shumë interesant!

  • Në pikëpamje të reagimit të Erik ndaj përgjigjes së Martin, është përsëri një copë kontrolli i dëme të bardha. Por kush e di, unë jam i gabuar.

 3. @Martin - Me të vërtetë kënaqem duke lexuar të gjitha këto. Duket me të vërtetë se MSM ka marrë parasysh të ashtuquajturat alternativa. E shijshme!

  Për një kohë unë kam qenë duke menduar për dërgimin e "Gerrit Hiemstra" një e-mail dhe duke i kërkuar atij për Chemtrails dhe pse nuk është raportuar. Kjo me idenë se nëse ai përgjigjet, kam një 'deklaratë zyrtare'.

  Tani që kam lexuar aventurën tuaj me MSM, tani do të përqendrohem në 'Gerrit' ???? Unë do t'ju informoj!

 4. Ata po punojnë për një raport mbi "teoritë e konspiracionit"?
  Pse jo rreth "komploteve", pra pa paragjykime, ose "fakte komploti"?
  Le të fillojë me "flamuj të rremë" të vitit të fundit 200.

  • @Numri Pikërisht. dhe @Erick S. MSM është aq dinak dhe mashtrues, dhe siguroi se ka dënime të rënda në e parë që folds jashtë shkollës ose kryen rezistencë.
   Nuk është nesër në rrugë, por sot! Dhe pastaj ka pak fat, sepse numri i gazetarëve të "shokëve", "të rrëzuar" ose thjesht "të shtënave të vështira" nuk mund të llogaritet më.

  • do të thotë komplot sipas zbritjes:
   komplot (het; o; shumësi: komplotet)
   Komplot 1
   Komplotistët e bandës 2
   qartë se msm ka qenë duke punuar në atë për një kohë, unë nuk dua të jem një konspiracion, por vëzhgues kritik, dhe unë dua të konsideroj njerëzit që kontribuojnë gjithashtu këtu.
   Mbaj mend nga fëmijëria ime se sa i mërzitur unë kam qenë kur kam dëgjuar se Santa Claus nuk ekziston, më vonë gjatë vitit, nuk ishte dorëheqja dhe vetëm para dhjetorit, kur kam shikuar përsëri në steaming tij varkë besoja përsëri se "ai" ekzistuar me të vërtetë ..
   tani që zgjohesh, edhe unë dua që thirrjet zgjuar të dalin nga shtrati.

 5. pse le nr, jo demonstrata masive parë në Greqi, Spanjë, etj, dhe pse jam gjithmonë duke folur për Evropën, ndërsa BE-ja duhet të jetë pse nuk ka pyetje kritike? ... Pse njerëzit nuk e shpjegoi se kur ju votoni për një kukull këtu, se dikush nga një vend tjetër merr votat, nuk mund të votoni për ... pse spekman dhe samsom duan të qëndrojnë nën kontrollin e 3 pavarësisht 2017x? pavarësisht nga të gjithë njerëzit e ka treguar qartë se qeveria nuk dëshiron ... se kjo mbështetje qeverisë është shumë e ulët ... ..waarom gjithmonë qëndron për Greqinë ... trojkën se të gjitha paratë shkon për bankat dhe jo njerëzit ... për vite ... të ashtuquajturit tatimet shtesë qëndrojnë dhe gënjeshtrat rreth grushtit të shtetit EUVS ukraine nuk i kanë thënë popullit ... partitë e simboleve naziste në Kiev dhe therja e njerëzve në donesk? gënjeshtrat rreth Rusisë MH17. dhe sanksionet e imponuara nga SHBA ... ku është nozullimi me mbulimin e lajmeve ... kur nuk tregojnë të vërtetën për kimtrails? dhe pse për këtë ndotje të ajrit ...... tregoni të vërtetën për Al, qaida dhe isisilisis .. kështu që unë mund të vazhdoj për një kohë ...

 6. A mund të shpjegojë NOS edhe pse shkronja "O" është e kuqe?
  A nuk është ndonjëherë një letër, por një unazë?
  Për më tepër, logoja duket shumë si një disk diellor me stil të stilizuar, siç dihet nga Egjipti dhe në të gjithë Holandën në ndërtesat e vjetra madhështore.

 7. "Ne duam të dëgjojmë dy tinguj: zëri i vendosur i ekspertit dhe tingulli tjetër ... Historia që thoni".

  Ne i njohim të ashtuquajturit ekspertë që flasin në mediat e kontrolluara. Ata kurrë nuk hyjnë në korrektësinë e mundshme të një teorie konspiracioni të veçantë, por përpiqen të shpjegojnë fenomenin e teorisë së komplotit me një histori të lulesë. Se ngjarjet e mëdha në skenën botërore nuk ndodhin kurrë në mënyrë spontane, kështu që në ngjarje të tilla ka gjithmonë një komplot ose konspiracion (një takim i fshehtë midis një numri personash për të ndërmarrë veprime kundër një personi ose grupi tjetër.) që ekspertët nuk ju them kurrë.
  Ajo përdoret për të jetë gjëja më normale në botë për të menduar në mënyrë kritike në lidhje me prejardhje të ngjarjeve të caktuara dhe të nxjerrë historinë zyrtare në dyshim, në ditët e sotme njerëzit me një përqeshnin gjithmonë poshtë si mendimtar konspiracion. Në vlerësimin tim kjo thotë asgjë në lidhje me fakultetet kritike e masave se sa për ata që e kuptojnë se ka disa njerëz të fuqishëm janë të kontrollit nga lart-poshtë ndodh në botë në drejtimin e dëshiruar prej tyre. Shumë nga këto plane as nuk ndodhin në fshehtësi. Është thjesht se qytetari mesatar nuk ka asnjë ide se çfarë bën njeriu i fuqishëm në tokë dhe një media e kontrolluar që gjithashtu duhet të konkurrojë në treg, çdo gjë duhet të sillet shpejt dhe lehtësisht e tretshëm, luan një rol të madh në mbajtjen e popullsisë në dijeni, me vetëdije apo jo.

 8. tani unë dëgjoj më shpesh që njerëzit të merrni në mënyrë të sëmurë e asaj që ata janë në TV, ata as nuk duan të dëgjojnë dhe të shikojnë më shumë ... .regering, ai vetë kurrë japin çmime, dhe skandalet etj janë të ngopur ... njerëzit duan asgjë dëgjojmë më shumë për ... .asielbeleid dhe refugjatë që vijnë nga fytin e saj ... quajtur ..regeringen korruptuar nga BE-ja ... dhe kudo të njëjtën foto, duke refuzuar për të lënë, dhe të qëndrojnë deri në fund ... në Spanjë marshon nga miliona Rahoy tani dorëheqjen , që gjithashtu refuzon. Kjo vetëm mund të shkojnë keq, herët a vonë këta njerëz do të hiqen me forcë ... e zetmannetjes shkoni kudo onderuit..de njerëzit janë më shumë gënjeshtra se për këtë arsye zat..ik frikë më e keqja ... 99% vijnë

 9. E pra Erik (mendoj se jeni duke lexuar) nese jeni te vertete te interesuar per komplotin FAKTE, atehere une do te filloj me 9-11.
  Një përmbledhje e shkëlqyer e fakteve përfaqësohet nga ish-marina Ken o Keefe (veteran i valëve të luftës), e cila e quan atë provë lakmus për gazetarët.

  • Dhe kur të keni mbaruar të shikoni dhe analizoni nënën e të gjithë prezantimit të flamurit të rremë, atëherë pyetni veten: Pse është aeroporti ynë kombëtar i mbrojtur nga një kompani izraelite?
   A do të ketë një informacion të ndjeshëm në lidhje me dinjitarët? Bëni disa pyetje!
   Një fëmijë mund të shohë lidhjet.

 10. NOS lajme: fjalia e fundit:
  Sipas zinxhirit të policisë: "Në rastet e 'ndodhura' policia mund të xhirojë më herët"

  tani po ju pyes? Çfarë lloj i policisë shtetërore ?!

 11. http://nieuws.thepostonline.nl/2015/01/13/amsterdam-doelwit-terroristen/... një moment për nos ... përse Holanda dhe SHBA-ja refuzoi të nënshkruajë për racizmin ..nazi..haatzaaien më shumë se vendet e 100? .. por një shtytje të shpejtë me anë të censurës së internetit nëpërmjet NSA ............ .dhe praktikat përgjimi, dhe të dhënat e publikuara nga oriz askujt ?? / pak para sulmit Wren Shtetet anëtare të BE-së nga ana e ... .nu këtë është përmes gedouwd pa pyetur njerëzit e vet ... euro tyre dhe BE-së, pa pyetur volk..grondwet BE afgewezenn me 63% POR PËRMES BACK DOORS nënshkruan ... shkelje të të drejtave tona njerëzore, dhe të drejtën tonë për t'u kujdesur, të drejtat e punonjësve larg ... ku është ai kanal lajmesh? dhe tani përsëri ..

 12. Gazetar në NOS? Kjo është një kontradiktë në terma. Presstitutes ose hoernalists janë. Ju edhe Erik nga NOS.
  Pse të mos e shpallni qëllimin e pyetjeve tuaja në e-mailin tuaj të fundit?
  Ju jeni të gjithë tradhtarë të nënçmuar dhe do të vendoseni në Erik. Hapi tani që është ende e mundur. Dhe më falni për Laura Klompenhouwer nga QKR. Ju jeni të gjithë llum!

  • Mediat gazetaria janë mjeti i fundit i kontrollit brenda çdo demokracie. Pra, Erik, ju dhe kolegët tuaj ose klasat e mesme kanë tradhtuar demokracinë dhe kështu këtë vend dhe popullin e saj. Tradhtia tokësore ka dënimin me vdekje në kohë lufte. Është lufta Erik vetëm ju nuk e dini ende.

 13. Pse gati të gjithë policët u tërhoqën për herë të parë nga rruga, për të vënë ushtarë në vend? Për cilën fjalim të lirë që kemi këtu, nuk mund të thuash asgjë që elita nuk përshtatet, ne duhet të gjejmë gjithçka. referendumet që ata hedhin në plehra. pse fjala e lirë dhe të lirisë, të gjitha liritë janë plaçkitur na nxituar weggehaald.alle mirëqenien ... por çdo gjë nxitoi duke paraqitur porositur nga BE-ja dhe OKB-ja kanë ndërtuar ... atë që prindërit tanë e kanë mbushur tenxhere, ajo është tani jashtë vendit të huajt dhënë si një dhuratë. por qytetari i zakonshëm holandez duhet të mbajë kokën ... zemërgjerësia jonë po keqpërdoret në të gjitha anët. një linjë tashmë është tërhequr ... .sharia niset në Angli. dhe Gjermania. dhe tani përmbyten fshatrat holandeze me të huajt ... kjo është për të gjithë të shohin.

 14. telegraf ... nuk mund të jetë një sulm në Amsterdam ????? pse në këtë vogla ushtarë vendosjen rotlandje..amper, diçka që Hennis iu lut në gjunjë e tij të jetë në gjendje të marrin pjesë ... .Who janë vendi ynë dhe qytetarët e rrezikuar ... Rutte .OPSTELTEN ... HENNIS. Mendoj se ka diçka për këtë në kushtetutë ...

 15. I dashur Erik

  Ti e di saktësisht se për çfarë është.
  Përndryshe, studioni arkivin e kësaj faqeje.
  Kjo nuk është vetëm për shaka në Paris.
  Është GJITHA.
  90% ajo që po nxirrni është dem-mut.
  Ju keni qenë i lumtur për një kohë të gjatë në qoftë se diçka e vërtetë ka ndodhur.
  A mund ta vendosni atë NLP të vërtetë të mirë në mes të gjitha gënjeshtrave.

  propaganda Lufta për shembull krimi më i keq të jetë e mundur që ju të ushtruar është shumë e neveritshme për woorden.Zelfs sipas madhe OORLOGSPROPAGANDA.En tuaj Kombeve të ngushtuar që është ajo që ju bëni.
  Ju me vetëdije na futni në një NWO fashiste.

  Dhe dje RTL mori makiazhët.
  Çfarë do të thotë kjo se unë nuk duhet t'ju shpjegoj, Erik?
  E meritove edhe atë. Gënjeshtarët si jeni.

  * google ose shihni youtube> Apeldoorn penis ose osiris (zion olymic)

  Dhe pastaj disa më shumë.
  Si për Anass?
  Një Jeroen'NLP'Overbeek që nuk e di kush është që e kishte vendosur Anass raportin e autopsisë në internet, ndërsa diagonalisht me shkronja lopë MARTIN vend të lirë të lexuar mbi gjendjen (ju doni raportin e autopsisë për të fshij Erik në mënyrë të barabartë madje vende martin?)
  Ndoshta me transmetimin e NOS atje.

  • Çmimi Macchiavelli !!
   Loja Macchiavelli në shtëpinë Anas.
   Luaj në Wassenaar rreth vdekjes së Anës.
   Luaj në Paris. Kryerësi hyn kartën e identitetit në makinë.
   Shefi i Parisit bën vetëvrasje.
   "Vrasja" Edith Post lë lejen e shoferit në makinën e tij në vitin e krimit, 1980. Dukshme !!
   Shefi i Wassenaar-it bën vetëvrasje.

   • Na vjen keq Anass, shkruaj emrin tuaj gabim.

 16. Ajo që ne bëjmë tani është një luftë prapa skenave, në NOS, në
  gazetat, midis politikanëve, ushtrisë, policisë së Frontit dhe Kundërshtarëve
  e këtij regjimi, të kësaj qeverie Trutte të këtij kabineti të çoroditur të majtë-djathtas të kësaj gënjeshtre kundër votuesit, kundër qytetarit të zakonshëm të ndershëm.

  Ata që duan për të shpëtuar lëkurën e tyre për kryengritje të vërtetë popullor, revolucioni (i cili Wende Vor) janë duke u përpjekur të jenë më të ndershëm dhe të zgjedhin anën e popullit për ta për të dalë përpara gjykatës së popullit.
  Dhe lista është e gjatë, deti i gjatë. Gjithashtu showbizz nuk do të kursehet !!!

 17. Faqja e internetit e bukur në Francë

  http://www.alterinfo.net/

  Sidomos dele gefotoshoptuh si hyrje në hapje ??

 18. për ata që besojnë në kartelat ... .. të gjithë figurat e BE-së arrestohen dhe hiqen tërësisht nga çdo gjë që ata posedojnë. E pashë këtë në të gjithë, përfshirë mbretin; që nga mënyra shqetësuar tashmë në lidhje me familjen e tij ... dhe ata me të vërtetë e bëjnë këtë udhëtim berecht..ook Obama do të besojnë atë, dhe për të mbyllur viktima Obama ... Barroso dhe Rompuy nuk do të shkojnë larg edhe pse ata mbështeten në imuniteiten ... flamuri i rremë si Franca, shkoi keq, ata vetë janë grindjet, sagerijnig dhe paraja luan një rol, ajo nuk ka rëndësi se çfarë ata willen.en unë kam një ndjenjë të fortë që ata menjëherë të ujit kanë testuar ... se sa të lartë ka kërcënimi për të shkuar nën. dhe kjo është e lartë.

 19. videoja e ekzekutimit të ri të IS filmit të ri prpaganda postuar dhe këto lloj videoje janë bërë vetëm në të gjithë Holandën? të gjitha duket, nuk ka panik këto janë hequr vetëm kur njerëzit e kuptojnë se kjo është e rreme përsëri .. .. video të tjera janë hequr menjëherë në qoftë se nuk i pëlqen ... edhe mbreti është edhe një herë për të thirrur në liri ... pagat kthehen në mirë ... qiraja deri ... taksa deri ... dhe shuma e kujdesit deri ... liria, standardet dhe vlerat ... të cilat të gjithë ata të huaj nuk duhet të takohen ..

  • maksimumi, sipas mendimit tim, është koha të përqendrohemi tek shtypësit e vërtetë dhe jo te të huajt. të gjithë janë nga bota dhe bota i takon të gjithëve ......

 20. Erik thotë; 'ne jemi duke punuar në një raport mbi teoritë e konspiracionit'

  Pastaj dëgjoj: 'Ne po punojmë për kontrollin e dëmeve'

  dhe unë gjithashtu ndjehem dëshpërim.

  Dhe kjo na bën të lumtur, a nuk është ai Martin?
  hihi, vizitorët 500.000 përmes 1 një lojë të tillë nauseating.
  dhe miqtë 3000 FB. hoppa .. dhe tani paniku NOS.

  NOS është sigurisht kryesisht Novus Ordo Seclorum.
  dhe kjo do të thotë; Rendi i Ri Botëror
  (sipas Henry Kissinger, D. Rockefeller, Bush dhe disa të tjerë)

  • "Novus Ordo Seclorum" fjalë për fjalë do të thotë diçka tjetër përveç "Rendit të Ri Botëror" dhe mund të përkthehet në dhjetra mënyra.

   Më e zakonshme është "Rendi i ri i epokave". 'Seclorum' është sipas përkufizimit shumës, kështu që përkthimi në 'Botërore' nuk zbatohet.

   Kjo 'novus' përkthehet kryesisht tek 'e re' është e sigurt. Por, çfarë kuptimi të 'rendit' do të thoshin shpikësit?

   Aplikimi më i zakonshëm i 'ordo' është 'rangimi' i ndjekur nga 'tier' (si në 'shkallë / gradim').

   Mbyllja e 'seclorum', bëra kërkime për këtë shumë kohë më parë:

   seclorum (genitive plural) të sēclum cila formë alternative është e 'saeculum' me këto kuptime të pavarura në njëjës:

   saeculum:
   1) raca, gjera (raca, riprodhimi seksual)
   2), jeta (gjenerimi, jeta)
   3) mosha, koha (mosha, koha / perk)
   4) shekulli (shekulli)
   5) botëdashësi; bota (bota / bota)

   Burimi: https://en.wiktionary.org/wiki/saeculum#Latin

   Duke pasur parasysh kuptimi kryesor i 'saeculum' dhe 'racës' do teorikisht Novus Ordo Seclorum ende përkthehet dramatike në "renditjen e Re të racës" ose "breza" në vend të "racave", por që ne ishim në përvojën time të vetëm një race ekzistenca (njeriu) Unë preferoj të përdor lirisht përkthyer:

   Renditja e re e periudhave kohore (përshtatet me falsifikimin e historisë)

   PS. NOS në këmbë për "Nederlandse Omroep Stichting" shkurtime në sytë e mi, megjithatë, dru gjobë, nuk ka asnjë ide se pse 'O' është e kuqe. Ndoshta për të theksuar "syrin" (nesër), edhe pse mund të përqendrohemi më mirë sot?

   • @ Flabbergasted Rregulluar mendjen. Kontrolli i mendjes. Ndërrim pikëpamjesh. A kam fituar diçka tani? Le të mos sulmojmë njëri-tjetrin. Më pëlqeu me të vërtetë reagimi i Sablos.

   • @Sablabla
    dhe ndërkohë-ne do të luftojmë përsëri me gënjeshtra dhe idetë e gabuara, -The shpjegimi më i madh është e panatyrshme për shkak të deklaratave të bëra nga Illuminati veten.

    Kontrolloni të gjitha mediat alternative që unë do të thoja.
    Dhe pastaj kjo fjalë 'e zakonshme'
    i zakonshëm = në qarkullim, në modë, të kërkuar.
    Ju e keni zgjedhur atë fjalë veten.

    NOS = Nederlander Omroep Foundation ...
    hihi ... .Succa, gjithsesi budalla.

    Por ne kurrë nuk mund të provojë se NIS si fabeltjeskrant përpara me z Owl (Baphomet) nuk u shpik nga ndriçim dhe zbatuar nga sionistët dhe ndoshta kripto-hebrenjtë.
    A e dini se çfarë okulti ka tek John de Mol me TALPA (simbol i pemës së jetës)
    (Ai që u kujdes për pjesën tjetër të shpëlarjes së trurit)
    Unë do të kërkoj artikull.

   • Ju të gjithë, lexoni dhe dridheni, 'blueindigo-satanism in Holland'
    ka të bëjë me John de Mol dhe predilimin e tij për satanizëm okulte.
    Talpa është latine për Mol.
    Novus Ordo Seclorum = NOS
    NOS është gjithashtu Fondacioni Holandez i Transmetimeve (a po dëgjoj vetëm nga Sablo) ??

   • I dashur Flabbergasted2,

    Nuk e di pse ju papritur talleni me emrin tim me "Sablabla", unë i kam ndarë rezultatet e hulumtimit vetëm me burim.

    Rastësisht, kam përdorur me dashje 'më të zakonshmet', jo 'më të zakonshmet'. Pra fjalë për fjalë cila interpretim është më e përdorur në bazë të kontekstit. Add to that fjala latine është thjesht një emër të shumëfishtë dhe qift për 'Botërore' nuk përfundon.

    Përveç kësaj, unë nuk e mbrojta plotësisht MSM-në, kështu që me të vërtetë nuk e kuptoj pse po e shikoni sulmin ndaj meje. Gjithashtu duket sikur reagimet janë hequr, kështu që mund të humbas diçka.

    Përshëndetje Sablo

   • @Flabbergasted

    Ju lutem komunikoni me respekt, përndryshe bllokada

 21. Kështu që ata fillojnë të bëhen Zen-like me MSM, dhe ata e quajnë atë të menduarit komploti ... po. Unë mendoj se unë definitivisht u urrejtën nga mediat e lajmeve për një vit të mirë 20 për shkak të informacioneve të dobëta të sfondit dhe raportimit të paqartë, sidomos raportimit jo të plotë që i lë gjëra të rëndësishme.
  Nëse kjo ndjenjë lind në dikë që merr lajmet pa paragjykime, ju mund të prisni që ajo të jetë një terren edukativ për mendimtarët e konspiracionit. Në fund të fundit, ne duam të vërtetën dhe vazhdojmë të shikojmë nëse nuk mund ta gjejmë përmes televizionit dhe gazetës.

  Unë jam kurioz se si kjo zhvillohet më tej

 22. Vetëm dukej në topin e xhamit ...

  Unë shoh një botë të zgjuar dhe një epokë e re ka filluar.

 23. @NOS Ju dëshironi një tip?
  Filloni të jeni të sinqertë me qytetarët dhe të hulumtoni vetë gjërat dhe të sillni të vërtetën e elitës në gojë për të folur.
  Unë tashmë kam rruar televizorin tonë, sepse nuk dua një kabinet qeveritar dhe unë nuk jam i vetmi që e ka hedhur televizorin.
  Se ka ende njerëz të trashë që duan të dëgjojnë gënjeshtrat tuaja wooowww. Kjo thotë shumë për IQ-në e tyre.

 24. Testi i ri IQ

  pyetja 1 po shikon kohët e tua të mira herë të këqija po ose jo
  pyetje 2 ju shikoni NOS po ose jo
  pyetje 3 keni dëgjuar ndonjëherë për NWO po ose jo
  pyetje 4 ju besoni çdo gjë nga qeveria e shtetit atë që nganjëherë quhet edhe TV po ose jo
  pyetje 5 e njihni faqen e martinvrijland.nl po ose jo
  pyetje 6 ,,,, etj etj etj

  A jeni një konspiracion atëherë keni aftësi të të menduarit të pavarur!
  Tjetër mund të fillojë një trajnim tualet përsëri ????

 25. Babil
  Kontakti që keni me NOS është vetëm për t'i bërë gjërat qesharake.
  Tashmë 8 vite që unë merrem me këtë shtyp të ashtuquajtur dhe ju e keni bërë shumë të qartë në postën tuaj të fundit ata do t'ju presin derisa të jeni plotësisht i mbështjellur në gënjeshtra.
  Unë kam përjetuar edhe këtë mënyrë me Brandpunt, Tros, VPRO dhe NOS dhe prind Wereldomroep dhe bv telegraaf.
  Ajo që duket është se ata vetëm kanë nevojë për materiale për të mbuluar gënjeshtrat e tyre. Tani në ndërkohë biznesi im është i ndryshëm dhe njëri nga këto shtypi refuzon të postoj ndonjë gjë nga unë, më lejoni të më kontaktojë. Çuditërisht i qetë dhe një shqetësim më pak se nuk duhet të dëgjoni gënjeshtrat.
  Ne nuk u duhet që këta njerëz të ndjekin rrugën tuaj dhe të publikojnë dokumentet tuaja.
  Succes

 26. Televizori im ende po varet në mur, por është promovuar për të monitoruar, përdoret vetëm për filma dhe youtube. Kutia e marrësit satelitor ka shkuar në Click dhe me atë është e pamundur të shikoni MSM me këtë pajisje.

 27. Dërgo një llogari në anën e pasme të Martinit.
  Nëse duan t'ju këshillojnë për lajmet e tyre, kjo sigurisht është mirë, por mediat shtetërore mund të paguajnë për të. Një çmim prej 140 euro në orë për konsultim të lirë në këto lloje të sipërfaqeve është shumë i mirë sipas mendimit tim.

  Vetëm qasja e NOS. Ne duam të dimë pse ka teoricienë konspirativë se ata nuk janë sinqerisht të interesuar në të vërtetën fare.

 28. Unë mendoj se ato shkopinj arrogantë vetëm duan të mësojnë atë që ata kanë bërë përsëri gabim, zvarritje në kokën tuaj në mënyrë që ata të mos bëjnë gabime të njëjta të trashë herën tjetër.
  gabim 1. Pothuajse gjithmonë ushtroni para ose në të njëjtën kohë
  gabim 2. Jepni pasaporta
  gabim 3. Efekte speciale të këqija
  gabim 4. Shumë pak efekte speciale (duke parë gjak kur dikush është nisur ose duke u fërkuar me thikë të hapur)
  gabim 5. Aktorë shumë të këqij, mesazhe
  gabim 6. Ato maska ​​të buta, përdorin sleepers, gjëja e vërtetë
  gabim 7. Sionistët / besimi i CIA-s, oh jo, pa atë nuk funksionon
  gabim 8. Lejo që të gjitha mediat në botë të thonë saktësisht të njëjtën gjë brenda minutave 5 dhe të përdorin të njëjtën video
  gabim 9. Përdorni qëllimisht video të këqija sikur të ishin 2001.
  gabim 10. Aktivizo DWDD
  gabim 11. Zhbllokimi i ekspertëve krejtësisht të panjohur
  gabim 12. Përdorni sondazhe të rreme përmes agjencive bashkëpunuese
  gabim 13. Jepni fjalën Clingendael
  gabim 14. Rutte në të gjitha rastet

  MSM janë thjesht kurvë mediash, në> 90% të rasteve, me një përjashtim.

 29. E dashur Erik, natyrisht është e logjikshme që Martin nuk i pranon kërkesat tuaja të pasinqerta. Unë kam një tip, për të fituar besimin e tij që ju mund të jeni në gjendje të flisni / shkruani të vërtetën prej tani e tutje. fat i mirë.

 30. Çfarë pyetjeje budallaqe "pse janë kaq kokëfortë?"

  Sepse ata janë të vërtetë !!!!!!!

  Ku ka tym është zjarri, vetëm zgjuar fshati holandez mendje.

  • cor. Ku tymi është IS zjarri.

   Al CIA DUH

 31. Dhe atë pamje të përjetshme të njëjta "ekspertë" të CBS propagandës nga Clingendael dhe kolonelët e shërbimit në terren / ekonomist dr, gazetarët e mafias etj janë ne gjithashtu kosto!

  • po eksperienca vullnetare:
   des · kun · dig (mbiemër, ndajos)
   1 me ekspertizë
   desmuddy (de, m, v; shumësi: ekspertët)
   Eksperti 1
   por nëse shikoni në mosinteresim ju shihni:
   (de; v)
   1 mungesa e interesit
   pra, eksperti mund të mos ketë aftësi.

 32. MSM duket prapa si kjo, video bllokuar!

 33. Unë patjetër do të dëgjoj! fluturim CCN?

 34. http://youtu.be/6zdXj4FiZg0

  Më shumë mospërputhje dhe shënime të rrejshme të rreme si një më thellë në flamurin e rremë Charles Hebdo në Paris.

  Me sa duket një nga të ashtuquajturit terroristë vendos të zgjidhë një këpucë RANDOM që ka arritur disi nën makinën duke e bërë arratisjen e tij? Uh, vërtet? Ku erdhi çasti i rastësishëm dhe përse do ta merrte? Ai duket se ka veshur këpucë 2 kështu që nuk është e tij!

  http://youtu.be/6zdXj4FiZg0

  Siç vuri në dukje John Urwin në artikullin tim paraprak, nuk ka asnjë mënyrë që polici i shtrirë në rrugë është qëlluar në boshllëk nga AK47 dhe nuk ka pasur GJAKUT në video zyra e policisë gjoja u qëllua? Ai deklaron se gjaku ishte "vënë atje" ... po jo edhe sh-t.

  DËSHIRONI NË KËTË REPORTER KËTU NË KËTË LINK:

  https://www.youtube.com/watch?v=i3v8pqosC20

  Gjithashtu LINJAT RRITEN në rrugë nën makinën ... Linja në TIRE duket se materializohet nga fundi i videos rreth sekondave 24 në ... Duket se ka pasur një prerje në filmin diku rreth 22 dhe 25 sekonda në ...

  http://www.liveleak.com/view?i=bc6_1420632668

  • i kushtoj vëmendje të veçantë paragrafit të fundit që flet për një të lexuar në film me papritmas pamjen e mrekullueshme të një linje të qartë të linjës [liveleak hd]

   ata kanë lexuar në lidhje me një film këtu dhe në qoftë se ka papritur një vijë në rrugë atëherë kjo do të thotë se disa "merr do të merren" të marrë 1, të marrë 2, etj

   këto lloje të gabimeve të bashkimit janë shumë të zakonshme në industri dhe ju i shihni ato ndonjëherë kur dikush papritmas ka një cigare në anën tjetër ose qelqi që vetëm bosh ishte papritur i plotë më pas etj.

   ju mund të gjeni përmbledhje të plota të këtyre llojeve të "gabimeve të prodhimit". Shpesh nuk i vëmë re ato, por dikush që ka punuar në prodhimin e filmave për shumë vite mund ta shohë atë menjëherë.

   • Ata normalisht kanë menaxherë të vazhdueshëm për këtë. Jar do të ketë qenë bosh.

 35. Netnayahu në turne Victory / PR, mezi 7 ditë pas "sulmit të tmerrshëm" Viktimat ende nuk janë varrosur apo jo. por me sa duket ata nuk shkojnë keq në "zi"

  Unë e pushoj rastin tim

  http://youtu.be/axryfsIxmVA

 36. http://en.m.wikipedia.org/wiki/siné

  A e kemi harruar që kjo nuk ka të bëjë me "lirinë e fjalës", por me blasfeminë dhe racizmin. Sepse nuk është e vërtetë se një karikaturë për gruan hebreje të ish-presidentit Sarkozy ishte emërtuar 'antisemitik' në vend të lirisë së fjalës dhe karikaturisti në fjalë humbi punën e tij në Charlie Hebdo.

  Dhe ku është përmendur se:

  * i vdekuri i parë ishte një 'qytetar i bindur ndaj ligjit' që ishte musliman.
  * Punonjësi malian i restorantit hebre, një mysliman i përkushtuar, veproi si hero dhe ruajti jetën e 5 dhe ndihmoi policinë në bastisje.
  * Vëzhgimi i xhamive është shumë i nevojshëm pas sulmeve të ndryshme të urrejtjes, ndërkohë që vetëm MSM-ja në mbikëqyrje ka institucione hebreje, të cilave asnjë 1 nuk është sulmuar.

  I dashur Erik,
  Kjo vlen për një polarizim të ndërgjegjshëm të popullatës duke zhdukur një fe dhe pasuesit e saj.

  A janë myslimanët hebrenjtë e 30 / 40 vite në MSM?

  Për shkak se një musliman duket se është vetëm lajme nëse mund të bjerë negativisht dhe me dhunë ... ..

 37. Ashtu si një avokat i djallit, si kundërshtim ndaj sinjalit të reagimeve këtu:

  I dashur Martin,

  Ju gjithashtu mund ta shihni këtë ofertë të NOS si një mundësi:

  - Merrni kundërsulmën tuaj në ajër në një audiencë të gjerë
  - Teoria e komplotit propozim vs. për të krijuar fakte dhe shufra komploti
  - Në të vërtetë, kërkoni kompensim të arsyeshëm

  E fundit por jo më pak, biznesi është i mirë, i zi-on-white regjistrim, mundësisht me ndihmën juridike, NIS mund të përdorin vetëm kontributin tuaj pasi të keni dhënë marrëveshje formal mbi versionin përfundimtar që do të transmetohet nr. Nëse nuk pajtohen me këtë, atëherë mos e bëni këtë dhe në çdo rast keni ofruar ndihmë; ata nuk mund të thonë se ju nuk dëshironi të bashkëpunoni.

  Dy cent e mia.

  • po dhe sidomos çdo gjë në një të marrë dhe pa paste dhe prerë!

  • PS kontrollohet opozita të tilla si një Pow që me pyetjet e tyre krejtësisht budallenj, idiote, sjellje të pasjellshme dhe të rreme po përpiqen të krijojnë një pozicion tregu si "rebele" kundër sistemit është një shaka.

   "Ne do të drejtojmë çdo revolucion", Theodor Herzl

   një numër udhëheqësish të botës e kuptonin shumë mirë se për çfarë ishte

   "Sepse ne jemi kundër, në mbarë botën, nga një monolit dhe i pamëshirshëm

   komplot ... "(Zionizëm) - Presidenti Xhon F. Kennedy

   http://youtu.be/8y06NSBBRtY

   • për të gjithë 'gazetarët' që janë vërtet të interesuar në gjetjen e së vërtetës, unë rekomandoj fillimin me dokumentin e mëposhtëm

    Operacioni Northwoods

    një prodhim i përbashkët i Shefave të Shtabit

    http://www2.gwu.edu/~nsarchiv/news/20010430/northw
    oods.pdf

    I deklasifikuar nga 1962 për sa flamuj të rremë mund të përdoren nga SHBA për të pushtuar Kubën

    duke përfshirë skenarët

    Aeroplanët nga xhiruar ajrit përmes ashtuquajturat fuqitë e armikut, anije defekt organizojnë funeralet rreme, xhiruar çdo civilë nga agjentët e dyfishtë maskuar si kubanë etj etj në shumë të shkurtër MH17 elementeve dhe përbërës të tjerë për 'lajme' e përditshme.

 38. dhe për njerëzit tanë të zjarrtë që ende nuk kuptojnë pas të gjitha këtyre postimeve.
  të filloni me hulumtimin tuaj në vend të protokolleve të shtypit të furnizuar nga Reuters [që nga 1870 në duart e Rotschildbank] dhe ANP për të mashtruar

  shih foton më poshtë

  http://youtu.be/u0vClCiXxUc

 39. Erik,

  Kam marrë atë mbi, pasi mendimet e kam vendosur unë nuk dua të flas me dikë për një organizatë që me vetëdije shet gënjeshtra dhe në të kaluarën dhe ka kontribuar tani për fillimin e konflikteve të luftës që nuk duhet të ndodhë si këto gënjeshtra nuk i janë sjellë njeriut.
  Disa shembuj që kam përmendur në email tim të mëparshëm, por më të sy-infektues janë Lufta e Gjirit, e cila ka filluar në bazë të gënjeshtrave, "luftës kundër terrorit" Pas 911 brenda punës, luftës Jugosllavi, lufta në Libia, Afganistani dhe lufta aktuale në Siri. NOS ka një rol të keq në shitjen e propagandës dhe bën menaxhimin e perceptimit me kohë të plotë. Prandaj, besoj se organizata ka gjak në duart e saj.

  Nga rruga, ju jeni tutoying mua nga postimi i parë, nga të cilat unë tashmë lexuar një lloj mosrespektimi.
  Unë kam një mosbesim kronik dhe një neveri të madhe për organizatën NOS dhe të gjithë punonjësit e saj që me vetëdije kanë një rekord në mendjet e tyre. Reagimi juaj "Ndershmëria për të thënë se nuk jam dakord me ju në pothuajse të gjitha pikat", në shpjegimin tim të gjerë thotë mjaft për mua.

  Arsyeja e vetme për të shkuar në propozimin për të pasur një kontakt telefonik ishte se disa prej ithtarëve të mi këmbëngulën. Megjithatë, unë kam një neveri të tillë të thellë për NIS dhe rolin e saj të dëmshme që nuk ju thoja unë ose dikush për të ndarë të ndryshme nga ajo organizatë si në qoftë se nuk ka ndonjë keqardhje për rolin në nxitjen e luftërave bazuar në gënjeshtra provuar. Më lejoni të përmend si shembull një fakt të vërtetuar se Sadam Huseini nuk kishte 'armë të zhdukjes së masave' (shih këtu http://www.motherjones.com/kevin-drum/2014/10/no-theres-still-no-evidence-there-was-active-wmd-program-iraq). Pra, ka filluar një luftë në të cilën rreth një milion e gjysmë njerëz kanë vdekur në bazë të gënjeshtrave. Lufta kundër terrorit pas 911 filloi gjithashtu mbi bazën e gënjeshtrës së provuar se këto sulme u kryen nga Al Qaida, mbështetësit e bin Ladenit. Kjo është vetëm një çështje e dëshirojnë të gërmoj në të. NOS ose një punonjës i asaj organizate nuk do ta bëjnë kurrë këtë (shih për provat 911 http://www.martinvrijland.nl/category/oorlogen-2/terrorisme-2/inside-job-911/). Unë vetëm i thërras dy gënjeshtra si një shembull. Nuk mundem, natyrisht, të pres ndonjë organizatë që kryen këtë 'menaxhim perceptimi' ose rol propagandues në emër të rendit të vendosur për të pasur ndonjë formë të vetëkritikës. Ju nuk duhet ta keni pritur atë nga Joseph Goebbels gjatë periudhës së perandorisë së parë naziste. Në fakt; Goebbels ishte natyrisht shumë i vetëdijshëm për rolin e tij dhe e bëri këtë me vetëdije.

  Ju uroj fat të mirë me punën tuaj dhe kërkimin tuaj në emër të NOS për mundësitë e analizimit dhe heshtjes së kundër-tingujve në shoqëri.

  Met vriendelijke groet,
  Martin Vrijland

  http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2015/01/reactie_NOS_erik.png

  • Ju keni thënë se shumë mirë, Martin, unë jam si trien tipike holandeze, krenar për falënderimin tuaj!

  • Reagim i bukur.

  • Erik,

   Nëse je njeri i nderuar, guxon të lidhësh zemrën tënde me kokën tënde.

   Kërkoni, ose kuptoni se ku veprimet tuaja çojnë në:

   http://message.snopes.com/photos/military/graphics/soldierchild.jpg

   Nëse koka juaj ka nevojë për të dhëna për të parë se si po na dëmton të gjithëve, na tregoni. Unë bëra kërkime PhD dhe libri im është pothuajse i përfunduar.

   Emil Möller
   emil@transitiontravels.nl
   0651860992

   ps: e di se ju jeni në rrezik nga regjimi, nëse do të veproni në obv. nderit, dashurisë dhe guximit

 40. Përveç martin ka për fat të mirë gazetarë të tjerë të cilët thjesht bazojnë 'punën' e tyre,
  bëj hulumtim veten.

  bijvoorbeeld

  https://jonrappoport.wordpress.com/2015/01/09/cia-mind-control-program-did-it-really-end/

  http://www.globalresearch.ca/je-suis-hypocrite-enemies-of-freedom-of-expression-hijack-charlie-in-paris/5424470

 41. tip për erik,

  Duke kërkuar edhe marrë parasysh se si është ai me të cilin kemi paguar misionin policor në Afganistan, ku ne kemi trajnuar 500.00 çdo 'policisë' analfabete 'zot e di se ku rri [të vërtetë askush nuk e di] dhe ndoshta tani Warlords veta mjaft për të luftuar së bashku e tij

  Nëpërmjet ndërmjetësimit dhe bashkëpunimit të mariko peters [paratë e shoqëruar me mikun e shtratit] dhe Jolanda hupeldepup

  çfarë ka arritur dhe sjellë kjo mision "efektiv paqeruajtës" efektiv?

  dhe mendoni për këtë me nder hej.

  më lejoni të di kur reportazhi është duke u transmetuar dhe ndoshta unë dua ta vë TV në hundë për ju për të parë fetë tuaj dhe prerë.

  t'was komod ai doeiiii

 42. Redaktori duhet të jetë më i vetëdijshëm për atë që po nxirret në një nivel 'shkencor'.

  Me sa duket ai nuk e njeh Dr. Hamelink dhe prezantimin që shpjegon shumë qartë pse nuk duhet ta besoni gazetën.

  http://www.wanttoknow.nl/overige/waarom-je-niet-moet-geloven-wat-er-in-de-krant-staat/

  PS: Në fund do të gjeni prezantimin e Dr. Cees Hamelink. Ai është Emeritus Profesor i Komunikimit Ndërkombëtar "në Universitetin e Amsterdamit dhe profesor emeritus i Media, fesë dhe kulturës" në Universitetin e Lirë në Amsterdam. Me fjalë të tjera, ai ka një pozicion për të ditur diçka për këtë.

 43. twas nice, edhe mbrapa në 911 tonë

  http://sputniknews.com/politics/20150112/1016793738.html

  Ministri i Jashtëm rus Lavrov tha se pavarësisht Pjesa factthat e sanksioneve anti-ruse ishin imponuar në aksidentin ajror MH17 Malaysia Airlines në Donetsk rajonin e Ukrainës, vetëm Moska ishte duke u përpjekur për të kujtuar në lidhje me rezultatet paraprake lirimin e hetimit.

  http://www.davidicke.com/wordpress/wp-content/uploads/2015/01/get-attachment-282-587×396.jpg

 44. Jam e lumtur me njerëz si Martin Vrijland. Dhe për fat të mirë ka gjithnjë e më shumë njerëz që 'po zgjohen': E vetmja gjë që më strangul është se askush nuk vjen nga karrigia e tij dhe marshon drejt Hagës me një pirun kallamishte dhe flail. Fuqia është ende në duart e njerëzve dhe unë do të doja të përjetoja çfarë ndodh kur jemi me të gjithë! për të bërë diçka për këtë. Nuk mund të jetë e vërtetë që ne të gjithë nuk bëjmë asgjë për këtë? Mesatarisht holandezi do të marrë më shumë veprime nëse dikush në një hapësirë ​​publike ndriçon një digë të cigareve me këtë manipulim dhe gënjeshtër mbarëbotërore! Ejani tek njerëzit, le të bëjmë gjithçka për këtë tani, që është ende e mundur. Jam burri yt!
  Dikush?

 45. Erik, ne tashmë e dimë se sulmi i ardhshëm sërish is.gek një punë brenda në Holandë, ku ajo po vjen nga për të gjetur komplot kudo ee prapa.
  Protokolli i mençur i zionit ndoshta, letra albert pike?

  Oh, ato protokolle, kjo është një komplot kundër hebrenjve.
  Nëse thoni kështu - dhe ju thoni - atëherë jeni Erik, mendimtari i konspiracionit.

  pra, duke besuar në komplotet që janë edhe më dinake sesa kabalistët
  Masonët këtë.

 46. Libri i mirë dhe i qartë nga Robin de Ruiter! Ai gjithashtu përshkruan të gjitha protokollet.
  Jepë shumë qartësi se si "ata" e përdorin agjendën, kështu edhe me këto situata!

 47. NOS tani po fillon gjithashtu të ndjekë ndjekësit e mi të Facebook:

  14 Janar 13: 24Dag Znj. ...,

  Pashë që ju jeni një anëtar i faqes së Facebook të Martin Vrijland. Bëj kërkime në teoritë e konspiracionit dhe si ato ndryshojnë nga raportimi në mediat kryesore si NOS. A mund t'ju flas për këtë?

  Adresa ime e postës elektronike është erik.verwiel@nos.nl. Gjithashtu mund të më dërgoni një email me numrin tuaj, atëherë unë do t'ju kontaktoj. Jam kureshtar për mendimin tuaj dhe shpresoj të dëgjoj nga ju. Me mirësjellje, Erik Verwiel.

  Fund biseda chat

 48. Kjo Erik kështu [citoj] "NOS intern Erik vunë vullnetarisht një çip në dorën e tij të majtë. Implantimi u bë nga Tom van Oudenaarden, i cili zotëron një dyqan me piercing. "

  http://www.stopdebankiers.eu/rfid-chip-het-wordt-blijkbaar-serieus-let-op-bevat-schokkende-beelden/

GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër