Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

Zbritja e trurit sionist

Zbritja e trurit sionist

paralajmërim: Një vlerë jo numerike e hasur në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-content/plugins/social-warfare/functions/social-networks/twitter.php në linjë 106

Në faqen e internetit www.christenenvoorisrael.nl ne e shohim tekstin si një shpjegim përse shumë të krishterë janë pro-Izrael dhe duket se i mbyllin sytë plotësisht realitetit të vrasjes së palestinezëve. Ata janë të verbuar nga propaganda se Hamasi është një grup i tmerrshëm i njerëzve që nëpërmjet tuneleve Pushtoni Izraelin, kryejnë sulme dhe gjuani raketa. Se kjo propagandë mund të klasifikohet në të njëjtën kategori si Al Qaida dhe ISIS nuk shkon me këta njerëz. Ata duken të verbuar nga besimi i tyre se çifutët janë populli i zgjedhur i Perëndisë (Ideja absolute Zionist erdhi nga judaizmi e hebrenjve Ashkenazi) dhe presin që çifutët në afat të gjatë të shohin se Jezusi kthehet në të Jerusalemi i Ri për të vendosur. [Kufizo paguar = vërtetë] Në këtë kontekst shohin të krishterët si detyrën e tyre ndaj "çifutët e varfër ende nuk e kuptojnë se Jezusi është Shpëtimtari i tyre 'paraprakisht të çojë në drejtim të tokës së premtuar. Atëherë ata janë gati për atë kur sytë e tyre janë të hapura dhe ata fillojnë të shohin atë që të krishterët kanë parë tashmë. Teksti në faqen e internetit të të krishterëve për Izraelin është pra:

"Unë do t'i mbjell përjetë në këtë vend, me gjithë zemrën time dhe me gjithë shpirtin tim" (Jeremiah 32)

Për shumë vite, të krishterët po punojnë për Izraelin që t'u ofrojë judenjve nga e gjithë bota mundësinë për të shkuar në atdheun e tyre të Izraelit. Për këtë ne punojmë së bashku me organizata të ndryshme në mbarë botën. Ne besojmë se është një detyrë biblike për të ndihmuar popullin hebre që të kthehet në Izrael. Pas dy mijë vjetësh, më në fund ka një vend që çifutët mund ta quajnë shtëpinë e tyre. Që nga themelimi i shtetit të Izraelit, miliona hebrenj kanë vendosur të lënë shtëpitë e tyre dhe të bëjnë "Alija" (domethënë të shkojë në Izrael).

Profecia biblike, që vjen nga të gjitha anët e botës për çifutët, mund të shohim përmbushur para syve tanë në këtë kohë. Aktualisht, të krishterët janë aktivë për Izraelin në ish-Bashkimin Sovjetik, Etiopi dhe Indi. Në vitin e fundit 18, të krishterët me Izraelin kanë qenë në gjendje të sjellin në shtëpi më shumë se njëqind mijë hebrenj në Izrael. Në Ukrainë në emër të të krishterëve për Izraelin Koen Carlier është aktive për të ndihmuar komunitetet e vogla hebraike.

Ju tashmë e kuptoni, e gjithë kjo është shkruar në librin e madh të Biblës. Ky libër natyrisht përmban shumë shkrime që njihen edhe në fetë e tjera, por të krishterët janë vetëm një hap më tej. Ata kanë "Dhiatën e Re". Ky libër është një koleksion librash, në të cilin sidomos libri i Zbulesave luan një rol të shquar. Ka profeci në të. Ju nuk duhet të filloni me të krishterët e kalitur që komentimi "që është shkruar" nuk duhet të jetë shumë i vlefshëm. Hapni një Telegraf një herë dhe aty ka gjëra të shkruara në të. Fakti që lajmet bashkëkohore mund të ndikohen, shtrembëruar ose shtrembëruar është ndoshta e pamundur për këtë kategori të njerëzve. Por nëse ata e konsiderojnë këtë mundësi si të vërtetë dhe gjithashtu shohin se ka ndodhur falsifikimi i historisë, pse nuk duhet të jetë kështu me shkrimet e vjetra?

Kjo na sjell në një diskutim interesant. Për pushimet e kam kritikuar dikur David Icke, sepse sipas mendimit tim ai nuk e quajti Kult Saturn. Megjithatë, një lexues më dha librin e tij të fundit "Mashtrimi Perceptimi'Dhurata dhe për befasinë time pozitive David Icke diskuton në atë atë që kam diskutuar tashmë në faqen e internetit disa herë. Saturn Cult përbëhet nga një grup njerëzish që adhurojnë Saturnin. Elementet themelore të këtij adhurimi të Saturnit duket se kthehen në të gjitha fetë botërore. Për shumë njerëz kjo do të jetë një vëzhgim tronditës ose një përplasje e pandalshme, por mendoj se ia vlen të studiohet. Merrni, për shembull, kubin e zi që përmbush një rol simbolik qendror në shumë fe. Nëse ju anim një kubike nga një perspektivë tre-dimensionale, ju shihni një heksagram dhe që përfaqëson hekurudhën në Polin e Veriut të Satunit është e dukshme. David Icke gjithashtu përshkruan se si linja të caktuara të gjakut zënë shtresat e larta të elitës nëpërmjet programeve gjenetike të "mbarështimit". kubike hexagram_smallNe po flasim për shtëpitë mbretërore, shtresat më të larta të biznesit, medias, filmit dhe industrisë së muzikës, por edhe shtresat e larta të lëvizjeve fetare. Nëpërmjet një taktikat gjakatarë të përçaj dhe sundo dhe përmes zhvillimit të feve që kanë shumë ngjashmëri, por gjithmonë të siguruar dualitet ushqyer energjinë e tyre gjakatarë dhe (mbi të gjitha) njeriu është mbajtur në një vetëdije më të ulët.

Icke ia atribuon këtë me faktin se këto Bloodlines përmes një përfaqësojnë një "lloj më të lartë" race krijuar si të thuash për të ruajtur pushtetin mbi tre-dimensionale realitetin tonë pesë-ndijor dhe për të kapur njeriun në një vetëdije më të ulët. Kjo - edhe pse e përshkruar nga Gnostikët - "Archons" janë si një specie hibride që qeverisin tokën për një lloj të cilat nuk mund të veprojë në dimensionin tonë, por realiteti ynë është krijuar nga jashtë. 'Gjaku blu' i Archons që janë vendosur brenda realitetit tonë për të na mbajtur brenda këtij realiteti është në fakt i gjakosur me gjak / reptil dhe përmban bakër. Ky është termi 'gjaku blu', sepse bakri kthehet blu kur oksidizon. Archons janë në të vërtetë ekzekutuesit e agjendës sioniste që e mbajnë njerëzimin të bllokuar brenda realitetit të tyre të ulët dimensional; ndërsa njeriu është në fakt i aftë të kapërcejë këtë iluzion të këtij realiteti virtual. Ata kanë krijuar fetë me profecitë e tyre, të cilat ndryshojnë pak nga njëra-tjetra, në mënyrë që këto fe të vijnë në konflikt me njëri-tjetrin dhe ta shohin veten të ngritur mbi njëri-tjetrin.

Nëse studiojmë të gjitha fetë në mbarë botën, megjithatë, po shpërthen me simbolizmin e Saturnit. Ne duhet të jemi në gjendje të pranojmë se njerëzimi është mashtruar dhe abuzuar nga këta Archons. Ajo që David Icke sipas mendimit tim do të thotë shumë pak ose mezi, është se këto Archontes janë jashtë në shpirtin njerëzor, sepse ky shpirt posedon 'vetëdije më të lartë'. Kjo vetëdije e lartë duhet të mbetet e frenuar. Kult Saturn dëshiron të na mbajë brenda realitetit të krijuar dhe të na pengojë të kuptojmë se ky realitet është i rremë. Ju mund ta krahasoni atë me idenë e transhumanistëve që besojnë se njerëzit mund të bëhen të pavdekshëm nëpërmjet nanoteknologjisë dhe se vetëdija jonë mund të mbijetojë në botën e re dixhitale dhe të ndërtojë avatarë të nanoteknologjisë. Ray Kurzweil - drejtori teknik i Google - nuk thotë për asgjë se ne jemi të pavdekshëm në 2045 dhe mund të ngremë vetëdijen tonë në një avatar dhe ndoshta edhe të jetojmë në disa avatarë dhe në disa botëra në të njëjtën kohë. Ky realitet avatar mund të marrë përsipër nga realiteti ynë aktual nëse nuk imponon një kunj. Fuqia e këtij realiteti të ri dixhital të pavdekshëm është më pas në duart e menaxherëve të internetit. Në filmin Matrix kjo quhet 'Matrix'; sistemi qendror kompjuterik që krijon realitetin dixhital. Në fakt, ne kemi një krahasim të mirë. Fuqia e realitetit tonë aktual qëndron në 'Matricën'; kompjuteri qendror në planetin Saturn. 'Kodi Matrix' / programi kompjuterik është, siç ndodhte, hedhur mbi tokë përmes një rrjeti WiFi për të kontrolluar njerëzimin. Feja dhe frika duhet ta mbajnë ADN-në tonë në një mënyrë më të ulët të pritjes (frekuenca që është në Saturn), kështu që ne nuk mund të kalojmë programimin nga Matrica.

Archons janë, siç ishte, ushtari i filmit Avatari i cili infiltron planetin me ngjyra nëpërmjet një hibridi 'Avatar'. Trupi avatar në të vërtetë përmban vetëdijen e ushtarit Jake Sully. Realiteti ynë mund të jetë, sipas David Icke, një realitet i krijuar si Ray Kurzweil dhe Google, në të vërtetë po planifikojnë të krijojnë një realitet të ri të pavdekshëm nëpërmjet internetit dhe nanoteknologjisë për njerëzimin. Ju mund të argumentoni se tashmë po mbahen në një realitet virtual dixhital ku trupat tanë janë biota-avatarë. Ky realitet virtual mirëmbahet nga Saturni i cili kontrollon ADN tonë përmes hënë si një lloj transmetues pa tel, duke lejuar frymëzimi ynë nuk e kuptojnë se ne jemi të kapur në një realitet të ndryshme se ajo që ne me të vërtetë i përkasin; një realitet që tejkalon Matricën e Saturnit. Trupat tanë janë në të vërtetë bartës, bio-kompjutera ose avatarë. ADN-ja jonë mbrohet 'nën kontroll' nga 'kompjuteri qendror' ose Saturn. Truri reptilian është ndoshta bio-chip që i jep biokompanitë tona një firewall, kështu që të flasim, kështu që ne nuk mund ta kapim informacionin jashtë programit të Saturnit.

Shpirti njerëzor vjen nga një realitet më i lartë se ai në të cilin hibridet e Saturnit (linjat e elitës së gjakut) përpiqen të na mbajnë. Përmes luftës, frikës, luftërave dhe fesë me të gjitha profecitë e tyre që duhet të na japin përshtypjen se këto fe bëjnë "duhet të kenë një thelb të së vërtetës diku sepse ka shumë 'dal' nga ajo që është shkruar"Ata na mbajnë në këtë matricë dixhitale Saturn-moon. Kjo frikë dhe feja sigurojnë që truri ynë zvarranik (zjarri) të mbetet i aktivizuar, në mënyrë që të marrim vetëm kodin e "kompjuterit qendror" (Saturn). Kjo është thelbi i sionizmit. Ata na mbajnë në konflikt. Ata ndjekin një afat kohor që është para-programuar nga 'kompjuteri qendror' i quajtur Saturn. Sionizmi nuk është asgjë më shumë se një program që e mban njerëzimin dhe ADN-në e tij në kontakt me këtë rrjet WiFi që është shtrirë në të gjithë hënën nga Saturni. Koha pra është një iluzion brenda këtij programi dixhital që Saturni na imponon. Krishterimi, me bindjen se Jezusi kthehet në themelimin e Jerusalemit të Ri, nuk është asgjë më shumë se një iluzion i krijuar nga linjat e elitës, të cilat janë, si të thuash, Jake Sully e realitetit tonë. Ata e lënë botën të ndjekë programin përmes shoqërive të tyre të fshehta dhe shtresave të larta të feve që gjithashtu janë plotësuar nga këto hibride; Jake Sully; Archons.

Është koha që njerëzit do të kuptojnë se ne jemi të burgosur në këtë realitet virtual të Saturnit dhe feve të krijuara nga hibridet e Saturn Cult që duan për të siguruar që ne nuk jemi duke shkuar për të zbuluar se ky realitet nuk është e vërtetë. Ndoshta Google dhe Ray Kurzweil - të cilët pohojnë se transhumanizmi do të sigurojë pavdekësinë në vitin 2045 - gjithashtu nuk duan që Avatarët të jenë krijuar përsëri në realitetin e tyre të vjetër. Google është, siç ishte, 'kompjuteri qendror' nga Matrica dhe në fakt Google është një zgjatje e Saturnit dhe hibrideve. Problemi është se për shkak të zhvendosjes së planetit matricës - ose më mirë funksionimin e stacionit WiFi hënën; që forcon programin e Saturnit mbi tokë - duke humbur fuqinë e saj. Kjo shkakton "avatars" të quajtur "njerëzit" për të zbuluar se ato janë më shumë se ky realitet. Kjo është arsyeja që kjo internet dhe e gjithë teknologjia e saj duhet të shtyhen në këtë moment. Njeriu është duke kapërcyer burgun e saj dixhital. Ne po zbulojmë se po mbahen në një realitet më të ulët; në një "botë avatar". Nëse e kapërcejmë programin e "kompjuterit qendror" (Saturn), duket se ata janë thjesht një lloj i ngathët që kanë ngarkuar vetëdijen tonë në një botë me kufizime në të cilat ata janë përgjegjës. Kjo botë nuk është bota jonë. Ky realitet Saturni nuk është realiteti ynë. Kjo është zgjimi i vërtetë që po ndodh tani.

Update Fjala 'Sion' në filmin 'Matrix' qëndronte për qytetin për njerëzit që nuk ishin të kyçur nga 'Matrix Reloaded' dhe jo 'kompjuteri qendror'. Kjo mund të çojë në konfuzion në thelbin e tregimit tim, ku unë synoj "sistemin kompjuterik qendror". Kjo është arsyeja pse e kam rregulluar këtë. Sionizmi mund t'i tregojë Sionit në atë mjedis; qyteti në film për ata që nuk janë të përfshirë. Në këtë kontekst unë do të thosha "Sionizmi" si forca udhëheqëse globale / programi që ndiqej nga Eloni Archons. Elita Archontonic Zionist shpreson të na mbajë brenda "realitetit më të ulët" të para-programuar; brenda 'Matricës' në mënyrë që ata të krijojnë Sionin e tyre (Jerusalemi i ri / qielli i ri / toka e re) në të cilën ata janë të zgjedhurit brenda realitetit të Saturnit. Në këtë kuptim, filmi i dytë i matricës (Reloaded) duket se ka pasur për qëllim të vendosë fjalën 'Sion' në një dritë pozitive. Në të njëjtën kohë, filmi (i parë) na tregon shumë të vërtetën; çfarë mund të jetë një provë për të zbuluar se si "i zgjuar" është njerëzimi për atë që po ndodh. Filmat e ndjekur nga seria janë pjesërisht mashtruese për hapësit e syve nga filmi i parë. Hollywood nuk është në duart e sionistëve për asgjë. Ata shpesh tregojnë pjesë të së vërtetës për të dhënë përshtypjen se është "vetëm një ide e filmit" dhe në këtë mënyrë t'u japë kundërshtarëve të personit zgjuar mundësinë për të tallur këto ide dhe për të qenë në gjendje t'i largojë këta njerëz me vërejtje të tilla si "ato pashë shumë filma! "

Lista e lidhjeve burimore: nl.james-Cameron-avatar.wikia, chistenenvoorisrael, wikipedia [/ kufizo]

Të gjitha aksionet 437
468 ad
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405


paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
56 Comments

 1. Përshkruhet mirë !!! Le të vendosim një pikë prapa frikës, lakmisë, egos, etj.

 2. Dhe arrijmë në vijim Psy-op flamur false mediave oeratie me imazhet përsosur përputhen si gekopieers nga Hollywoods "shpërthimit" me Dustin Hoffman, me të menduarit kritik të mediave të plotë Holandë sugjerim hipnozës dhe Reuters kopjoni dhe ngjisni Hoernalistiek !!! !!

  nëpërmjet heqjes së skllevërve (për aq sa unë e kuptoj, blogeri është një ish-infermiere e ushtrisë kështu që ajo ndoshta e di se për çfarë po flet në atë zonë.

  Tani do të kthehemi në pamundësinë e parë të egër të gjithë skenarit që CNN po i tregon botës. Unë jam gati të jem më shumë se një grafik, thjesht hiqni këtë pak më poshtë.

  Dje i dhashë një shumë fakte rreth virusit Ebola me një fokus në tendosje Ebola Zaire si kjo është "zyrtar" tendosje e Ebola se agjencitë e ndryshme shëndetësore botërore dhe mediat janë duke thënë se është shkaku i tanishëm "shpërthimit Ebola ". Ebola është një virus i keq që është ekuivalent mjekësor i njeriut më të madh më të keq në botë virale. Arsyeja pse Ebola kaq frikë nuk është vetëm për shkak se shkalla e vdekshmërisë është jashtëzakonisht e lartë dhe se ajo vret kaq shpejt, për shkak të metodës së vdekjes. Në thelb, në një guaskë arre, virusi Ebola Zaire liquifies gjitha organet tuaja të brendshme, dhe në qoftë se ju nuk vdesin nga ethe dhe dehidratim ekstreme, ju rrjedh gjak për vdekje nga çdo grykë apo mbyt në gjak tuaj. Seriozisht. Pasi një pacient merr në një fazë certainement të infeksionit, mrekulli serum apo jo, nuk do të ketë mënyrë për të shpëtuar jetën e tyre për shkak të dëmtimit të brendshëm organs- mëlçisë Tyre, mushkëritë, zorrët dhe stomakun në veçanti-do të jetë i pakthyeshëm.

  CNN po i tregon botës se Brantly ishte në vdekje pas vdekjes, dhe se pas një epoke të serumit "mrekulli" u shërua mrekullisht. Kjo është dita tjetër, ai kishte një dush nga vetë, dhe pastaj kur ai arriti në SHBA, ai u nis në spital?!?

  Unë do t'ju them tani, pa hezitim të vetme apo hije e një dyshim: Brantly ka / nuk ka Ebola. Shumë factthat pacienti i dytë nuk ka as këmbë kap ende nga pikat aeroplan evakuim mjekësor të emergjencës një gisht shumë të madhe në factthat Natyrisht ata nuk e konsiderojnë Teza evakuimet një "urgjent".

  Nëse kjo ishte në fakt një rast i Ebola Zaire, të dy pacientët do të kishin vdekur tashmë. Zaire ka periudhën më të shkurtër të gestazimit, është vrasësi më i shpejtë dhe ka shkallën më të lartë të vdekshmërisë së të gjitha Fevers Hemorragjike. Po, ekziston një përqindje e pacientëve që mbijetojnë Ebola Zaire, por në ato që nuk përshkallërojnë përtej etheve dhe praktikave të vjella / diarre. Ky është një fakt shumë i mirëfilltë mjekësor.

 3. Diçka heq nga priza veten

 4. në Flamujt e Fundit të Rreme: Mh17, Tribunali i Luftës në Gaza në Malasya kundër busch, Cheney, dhe israel, dhe më të fundit "EBOLA"

  http://youtu.be/DePBa_vf48o

 5. Matrica është një sistem. Ky sistem është armiku ynë. Por kur jeni brenda, ju shikoni rreth, çfarë po shihni? Biznesmenë, mësues, avokatë, marangozë. Mendjet e njerëzve që po përpiqemi të shpëtojmë. Por, derisa të bëjmë, këta njerëz janë ende një pjesë e kësaj dhe kjo i bën ata 'armikun' tonë. Ju duhet të kuptoni, shumica e këtyre njerëzve nuk janë të gatshëm të çlirohen. Dhe shumë prej tyre janë të inkorporuar në mënyrë të pashpresë në sistem, që ata do të luftojnë për ta mbrojtur atë.

 6. Poot site 'ku Holanda' njofton se ata ndalojnë faqen e internetit.
  Më mirë tha se kloli njoftoi këtë, sepse në të cilin Hollanda tashmë është jashtë qiellit. Gjithsikisht nga qielli, madje as më shumë arkiva.
  Çfarë mendojmë tani për mendimtarët e plotë?
  A është kjo një lëvizje taktike nga kampi Poot?
  A ata ndonjëherë e dinë se diçka do të ndodhë në një afat të shkurtër.
  Diçka që mendimtari i plotë sigurisht tashmë e di. ????
  Monedhat po mbarojnë në mbarë botën dhe po shfaqet një monedhë e re botërore.
  Kjo monedhë botërore ka të ngjarë të jetë vetëm dixhitale, kështu që nuk ka të holla!
  Mendimtarët e plotë dhe ekspertët e Biblës tashmë e dinë se kjo do të jetë markë e futur 666.
  Monedhat jo vetëm rrëzohen! Kjo është e fshehtë e orkestruar nga elita e NWO në kontroll prapa skenave.

 7. Si për disa këngë të vjetër të funkit?

  Bus dyfishtë holandez

 8. Njerëz të dashur,

  Tani, duke lexuar këtë artikull, por më tepër të ketë kjo teori ballafaquar, ajo kujtoi mua e gruas me fustan dhe shtypjen në artikullin e mëposhtëm nga linkun e mëposhtëm, por hark rozë e personazhet e Walt Disney (nën i njohur mirë), por tani përqendrohuni vetëm tek Liliane Derden dhe simbolizmin e saj në veshje (përshtatet?)

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2699425/Facebook-scammers-prey-Aussie-MH17-victims-setting-fake-tribute-pages-names-drive-traffic-dodgy-pop-ad-site.html

  Shpresoj ta shihni edhe atë, Hexograms (në veshje të lehta ngjyrë kafe) si një mesazh për grupin e tyre të shokëve që janë më të larta në renditje?

  Ose është rastësi e pastër, që mund të pëlqejë dy avionë të së njëjtës shoqëri në një aksident pak muaji (shans pothuajse nihill), por gjithçka mund të ... .. vetëm një rastësi, dielli ndodh çdo ditë aksidentalisht

 9. Unë kam qenë ulur këtu duke lexuar dhe mendova të dobësohem dhe hasa gjëra të reja për të cilat nuk dija asgjë. Do të shkoj patjetër në këtë.

  Faleminderit për informacionin.

 10. Shumë do technomogie nuk është aq larg.
  Por kur marrim kompjuterin e parë në shtëpi?
  Në 40 a45 bombë e parë atomike shkoi në Japoni dhe u pasua nga një kompjuter dhe kontrollohej nga distanca. Kështu që dituria kishte të gjitha ato elita.
  Shumë thonë se ne civilët 100 vjet qëndrojnë pas asaj që është e gjitha në teknologji.
  Ne marrim frigoriferë të pajisjeve të mëdha dhe pastaj marrim mundësinë për të bërë gjithçka më të këndshme, më të imët dhe më kompakte. Por mbani në mend se në zonën 51 ka shumë teknologji që ne ende nuk e marrim.

  • @Leeuw Ata bomba atomike në Hiroshime dhe Nagasaki nuk u larguan. Kjo ishte propaganda e luftës. Bomba atomike nuk ekziston fare. Videoja e mëposhtme mund ta bëjë të qartë.
   https://www.youtube.com/watch?v=vqna5da5cBQ
   dhe ndoshta
   https://www.youtube.com/watch?v=j7jVHzYzYw0

   Gjithashtu shkroi pak për këtë:
   http://donquijotte.wordpress.com/2013/01/09/de-angst-voor-een-niet-bestaande-atoombom/

   • shumë interesante!

    Edhe nëse ekzistojnë bomba atomike, ata mund të shpërthejnë ose të shkojnë në një vend të caktuar në një kohë të caktuar dhe një konfiguracion të caktuar me diellin. Kjo do të kishte të bënte me rrjetin e energjisë "të ketë një rrjet elektromagnetik në të gjithë tokën. Pra, atëherë është e mundur të parashikohet paraprakisht se ku do të vinte një bombë atomike dhe kështu një luftë e vërtetë bërthamore është një iluzion.

    çfarë është një botë në të vërtetë?

   • Çdo ditë, unë jam edhe më i huaj për të parë se çfarë na kanë përçuar mediat, gjë që nuk është e drejtë. Unë do të kaloj nëpër gjithë këtë nesër në kohën e lirë.

 11. dokumentari i russicshe me ben fullford dhe david wilcox në lidhje me 'situatën në NWO vetëm vënë mbi subtitles.

  kemi marrë për të parë dokumentarë të tillë në TV

  http://youtu.be/8sVLCYMezi0

 12. Martin.

  Ky libër nga Icke është i bukur dhe i bukur që e keni marrë atë. E shikoja atë në ditëlindjen time. Kam skanuar të gjitha librat e tij këtu dhe të gjitha.

  Ajo tregon se duhet të jeni të kujdesshëm me deklarata kur dikush duket se lë diçka. Kjo, në të vërtetë, nuk do të thotë se ai person e bën këtë me vetëdije për arsye specifike. Kështu që unë dhe të tjerët të cilët folën shumë për punën e Icke është përmendur ndonjëherë se ne kemi gjetur është e çuditshme që Icke moon landing shaka nuk diskutohet në librat e tij, por më vonë ai ka të bëjë behandeld.Soms gjera ajo mund të jetë thjesht që të gjitha së bashku aq shumë informacione që ju ndonjëherë duhet të lënë diçka.
  Personalisht, unë mendoj se Icke është burimi më i mirë dhe më i besueshëm i këtij lloji të informacionit. Por ka të tjerë që unë jam shumë i lartë.

 13. në këtë mënyrë

  Ka njerëz që guxojnë të flasin dhe të mos ndjekin së bashku

  Ju lutemi, dëgjoni argumentin, Pro të drejtat e njeriut për çdo njeri

  https://www.facebook.com/photo.php?v=10152366789063353&fref=nf

  • Hamasi u krijua nga vetë Izraeli ashtu siç u krijua Al Qaida nga CIA. ISIS është gjithashtu një koncept i CIA / Mossad. Edward Snowden zbuloi se Abu Bakr Al Baghdadi (kreu i ISIS) iu nënshtrua trajnimit intensiv të Mosadit për një vit. Megjithëse ish-senatori Ron Paul shpjegon në videon më poshtë se Hamasi u themelua nga Izraeli për të kundërshtuar Yasser Arrafat, kjo është akoma një konceptim i shtrembëruar sipas mendimit tim. Në parim, Izraeli ka luajtur kryesisht muslimanët sunitë për të luftuar Hezbollahun (muslimanët shiitë). Por fakti që Hamasi u krijua nga Izraeli është pa asnjë dyshim. Pra, sulmet e Hamasit ndaj Izraelit janë (siç u përmend më herët) në thelb një 'punë brenda' dhe një pretekst i rremë për kryerjen e genocidit. Çdo gazetar (gënjeshtar profesionist) ose politik (kërkesë gënjeshtar) i cili nuk përmend se ndihmon për të ruajtur gënjeshtrën dhe është bashkëfajës.

   https://www.youtube.com/watch?v=Yb3vF6Vcjr0

   shih gjithashtu:
   http://www.globalresearch.ca/isis-leader-abu-bakr-al-baghdadi-trained-by-israeli-mossad-nsa-documents-reveal/5391593

 14. LAJME TË RËNDËSISHME.

  EBOLA = HOAX HOAX HOAX HOAX HOAX HOAX HOAX HOAX HOAX HOAX HOAX !!!!
  Me siguri do të ketë njerëz të vdekur, unë nuk do ta mohoj këtë. Por këta njerëz të vdekur janë në njëfarë mënyre të infektuar në mënyrë të vetëdijshme me këtë virus vdekjeprurës. Metoda e të gjithëve ka qenë!
  Tani që zilja e urgjencës së OBSH-së në mbarë botën është me zë të lartë, këmbanat tuaja të alarmit duhet të ringjnë.
  Sepse çfarë është OBSH? Epo, kini kujdes për njerëzit më të mirë. OBSH u krijua nga Rothschild. Prandaj ata janë një mjet NWO për pastrimin e trurit përmes mashtrimeve, mbjelljes së frikës.

  anyway:

  ASNJË ÇFARË histori, NUK merr vaksinuar, një bioweapon i ri është duke u shpërndarë nëpërmjet VACCINES !!!!!.

  POR KËTË E MIRË NË VEGJËN TUAJ DHE ZGJUAR KËTË INFO sa më shpejt që të jetë e mundur TANI NUK ËSHTË VONË TË BËSH!

  http://www.jimstonefreelance.com/phages.html

  • Vaksinat do të përdoren për të lyer njerëzit me mbeturina të paspecifikuara (unë përmend diçka: nanoteknologji). Përveç kësaj, ajo formon një alibi të rremë për të njoftuar gjendjen e rrethimit dhe për të kufizuar njerëzit që nuk janë të bindur ndaj cliqueit elitist arkitektonik.

 15. Ekspozimi i Kombeve të Bashkuara: Kush është në kontroll?

  http://www.collective-evolution.com/2013/02/26/the-united-nations-exposed-who-is-in-control/

 16. Kur e shihni videon më poshtë, prangat e pasme do të qëndrojnë në këmbë.
  Është e pabesueshme se si ka njerëz në dhomë që madje qeshin për shaka që janë bërë për viruset dhe popullsinë.
  Në qoftë se unë kam qenë, unë u ngrit nga karrigia në dhomë dhe e goditi ditës tryezë psikopatë nga sytë e tyre me dy vuisten.Intereseert zhveshur unë, nuk pasojat për mua personalisht. E kam bërë deklaratën time publike në çdo rast.
  Fjalimi në film dhe reagimet e audiencës flasin për mënyrën se si njerëzit sot pa mend dhe pa zemër të guxojnë të flasin hapur dhe madje të qeshin për depopullimin sikur të mos ishin asgjë dhe të ishte gjëja më normale në botë.

  • Shihet vetëm, idd për të marrë të sëmurë dhe të trishtuar.
   Por po, ndonjëherë mendoj edhe që ne 'meritojmë' për sa kohë që madhësia e shtëpisë suaj, madhësia e makinës suaj dhe madhësia e llogarisë bankare është kriteri i vetëm. Në vend të dashurisë, integritetit, dhembshurisë, dhembshurisë dhe cilësive të tjera të ngjashme.
   Zum Kotsen !!!

  • Kjo Charles Arntzen nuk prek në dhomën e tij të trurit.
   Por ai psikopat do të jetë një sallam, sepse ai do të fitojë para të mira me të.
   Pikërisht për shkak të eksperimenteve të tij, miliona apo ndoshta miliarda njerëz për shkak të kësaj mund të sëmuren seriozisht, sepse shumë rrallë dëgjojmë njerëzit që flasin për të.
   Oh mirë, çfarë duam të jemi një grusht njerëzish të zgjuar, ndërsa pothuajse i gjithë bota ka zgjedhur gënjeshtrën në vend të së vërtetës së thjeshtë.

   Dorëzimi i Vaksinave nëpërmjet Bimëve Transgenike - Vaksinat e Ushqimit

   http://www.flinn.org/news/402

  • Kontrolloni këtë faqe një herë, atëherë nuk ndiheni si të hahet.

   http://whyfiles.org/166plant_vaccines/biblio.html

 17. Kontaminimi, Ebola, FEMA, reduktimi i popullsisë

 18. Kontrolli i Popullsisë në Rendit të Ri Botëror

  http://static.scribd.com/docs/76968ycdaz6u3.pdf

 19. Dhe kush duhet të besojmë?
  Tenxhere me atë WHO hipokritik dhe vaksinat e tyre eugjenike të farmacisë së madhe

  Vlerësimi i sigurisë dhe efikasitetit të vaksinave të antigjenit placentor për rregullimin e fertilitetit.
  FORCA MBI DETYRIMIN MBI METODAT IMUNOLOGJIKE PËR RREGULLIMIN E PESTËVE

  Programi Special i OBSH i Kërkimit, Zhvillimit dhe Trajnimit të Kërkimeve në Riprodhimin e Njeriut
  (Marrësi 8 Shkurt 1978)

  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1537571/pdf/clinexpimmunol00215-0170.pdf

 20. Psychopaths NWO padyshim duan të tërheqin pushtetin mbi jetën dhe vdekjen për veten e tyre. Ata luajnë për Perëndinë ashtu siç ishin.
  Por pas Jezusit nuk ka njeri në tokë që mund të barazojë Perëndinë.
  Për të qenë në gjendje të kontrollojnë popullsinë botërore, mbajtësit e fuqive të NWO-së përpiqen të ndikojnë në riprodhimin e njerëzve.
  Ata duan t'i shkatërrojnë ata, kështu që ata e provojnë këtë nëpërmjet ushqimit, sepse një person nuk mund të jetojë pa ushqim.

  A është Vaksina e Mandatuar e CDC-së Programi i Sterilizimit të Detyrueshëm Shëndetësor?

  http://foodfreedomgroup.com/2012/10/10/is-the-cdcs-mandated-vaccine-schedule-a-health-disguised-compulsory-sterilization-program-by-william-davies/

  • Me helm gazit shist argjilor dhe d = nëse dikush ka ndotur shumë vende dhe ende ka një burim që është i pastër, edhe ai ka pushtet për të pirë.

   Boerne tani janë thyer për shkak të sanksioneve dhe a keni ju dhe unë kam para për atë tokë prej tyre? Jo se elita dhe hoppa. Më shumë terren në duart e elitës, aq më pak për qytetarin. Dhe kush pastaj përcakton çmimin e tokës.
   Ku janë grykat e gazit shist argjilor për një nxitje.

   • Ky është një tjetër çështje e Axhendës 21. baza do të shkatërrohet dhe së shpejti të gjithë ata që kanë mbetur janë në megacities!

 21. Nëse kujdesem për botën dhe pastaj kryesisht për popullatën atëherë unë gjithmonë mendoj për një fermer.
  Po, një fermer.
  Një fermer duhet domethënë të mbajtur gjërat në dorë, ai ngre dhe shet bagëtinë dhe le të më fitimprurës / Finish sëmurë që ndodh tek ne fund vetëm që nuk do të ndodhë.
  Ka thjesht një kohë kur mund të jetoni vetëm një numër të caktuar vitesh pas kohës tuaj produktive dhe pastaj duhet të raportoni në pikën përfundimtare dhe do të shkatërroheni.

 22. Thjesht lexoni sa hipokrit është judenu modern:

  http://burgelijkongehoorzaam.wordpress.com/2014/08/09/dit-is-het-duistere-plan-van-de-illuminati/

  Çifutët e shenjtë / illuminati e kanë përvetësuar funksionin më të lartë brenda të gjitha llojeve të institucioneve që ndikojnë në mirëqenien e njeriut.
  Çifti i shenjtë shihet rrallë në të hapur sepse ai pastaj shkon në dritë kur dikush e përballon atë me të vërtetën e vështirë.
  Nëse kjo konfrontim gjithsesi do të ndodhë, ju do të shihni çifutët e frikshëm të shenjta gjithashtu menjëherë zhyten ose largohen me gomarin e tij.
  Ata gjithashtu pëlqejnë të qeshin pas perdeve.
  Nëse ka një lloj në tokë që është frikacak dhe do të thotë, atëherë janë Illuminati / hebrenjtë.

 23. Si hebrenjtë mendojnë për jo-hebrenjtë.
  Këto quhen hebrenj, por nuk janë.

  Lexoni këtë artikull mbi shakatë:
  http://boinnk.nl/blog/74498/de-eerwaarde-rabbi-moos-kletsmeijer-doet-weer-eens-een-duit-in-het-zakje-met-de-visie-vanuit-het-jodendom/

  rabbi Moos Kletsmeijer e rrëfeu edhe njëherë vendos një denar në thes! Me vizionin e judaizmit

  Znj. Silvia,

  dje kam parë temën e mëposhtme në web faqen tuaj:

  Kush ne 'në fakt' mbështesim në Ukrainë?

  Kjo është një pyetje absurde, zonja Silvia. Në Ukrainë nuk ka të bëjë me 'kush', por 'çfarë'. Nuk është për popullin e Ukrainës, por për vendin e Ukrainës.

  Mesia jonë po vjen së shpejti. Ky është një person i zakonshëm dhe jo një zot, si ai i atyre të krishterëve të mallkuar. Mesia e të krishterëve është aktualisht në ferr për blasfemi. Mesihu ynë është një njeri me mish dhe gjak. Ai do të mbretërojë nga Jeruzalemi. Por si një qenie njerëzore ai nuk mund ta bëjë atë vetëm. Ai ka nevojë për ndihmën e rabive. Ne do ta sundojmë botën për të.

  Ata të krishterë budallenj mendojnë se çifutët vetëm dëshirojnë shtetin e tyre. Nonsense, ne do të sundojmë në të gjithë botën! (NWO ??) Izraeli do të jetë si Haga dhe Ukraina do të jetë si një krahinë.

  Ukraina është shumë pjellore. Edhe Mesi ynë dhe ndihmësit e tij duhet të hanë. Ne do të rritim grurin për të në Ukrainë. Kjo është ajo që ka rëndësi, zonja Silvia. Ne, si hebrenj, natyrisht nuk rritemi vetë. Kjo është nën qëndrimin tonë. Kjo është punë Gojiem! Puna për Am-Haaretz! Tani u japim ukrainasve mundësinë për t'u bërë kultivatorë të grurit për Mesinë. Nëse nuk duan, i ndjekim ata nga vendi dhe do të marrim shumë indianë nga Amerika e Jugut.

  Përsëri mësova diçka, znj Silvia. Ju jeni ende me fat që nuk ju ngarkoj për këtë shpjegim.

  Shabbat Shalom,

  rabin Moos Kletsmeijer

  Me pak fjalë: Judenjtë e Talmudit / Freemasonët janë tregtarët e njerëzve / skllevërve.

 24. Ebola i takon edhe lavazhit sionist të trurit.

  Alfred Webre: Ekspozoni flamurin masiv të Ebola / Martial Law dhe për të parandaluar shpopullimin mega

 25. Dhe brenda gjithë kësaj rrëmujë Obama shkon me pushime !!!!

 26. NOBILITY BLACK & JEWS ALUMBRADOS ILLUMINATI Filloi JESUITS

 27. Hebrenjtë, Jezu Krishti

 28. Historia Sioniste, një film i pavarur nga Ronen Berelovich, është historia e spastrimit etnik, kolonializmit dhe aparteidit për të prodhuar një shtet demografikisht hebre.

 29. Pesë fakte që Izraeli nuk dëshiron që ju të dini

  http://www.echtekrant.be/nieuws/israel.html

 30. Çfarë ndodh kur hebrenjtë në Holandë vijnë në pushtet politik dhe kërcejnë me gypat e bankave hebraike Mafia?

  Bombë nën Holandë, PVDA kontrollohet nga fuqia e huaj për të shfarosur vendasit

 31. Endgame shpërtheu në fuqi të plotë. Beteja përfundimtare mes dritës dhe errësirës.

  Për momentin errësira është ende në kontroll të plotë, por këtu dhe atje shohim të çara që shfaqen në armaturën e tyre.

  http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=8219:de-laatste-fase-van-the-endgame&catid=20:het-complot&Itemid=33

 32. Hollanda si Holanda nuk ekziston më. Gjatë dekadave të fundit, qeveritë e njëpasnjëshme holandeze kanë rënë dakord për politikat që nuk janë më të përcaktuara nga Haga, por nga Brukseli.

  http://www.hetgoedeleven.com/Default.aspx?tabid=240&IndexId=195197

  Pulë gjumi njerëzit kanë hedhur Holandën si ajo dikur ishte në plehra dhe tani janë paraqitur me projekt-ligjin.

 33. FSHATI

 34. Ajo tashmë është shkruar në 2009 dhe kështu është.

  Hollanda është e sëmurë dhe holandezët nuk ekzistojnë më

  http://madbello.nl/6986/nederland-is-ziek-de-nederlander-bestaat-niet-meer/

 35. lëkurës Deep

 36. Një pyll

 37. A e provon kjo video Robin Williams ishte në Prozac?

  Ndodhi të dija një grua (shoku më i mirë i gruas sime).
  Ajo gjithashtu kreu vetëvrasje dy vjet më parë, sepse ajo nuk mund të përballonte më këtë jetë. Ajo ka qenë e depresuar prej vitesh dhe ka marrë medikamente anti-depresive.
  Tani kam lexuar më shpesh se ky lloj ilaçi është vetëvrasës.
  Pra, mund të jetë që mjekësia anti-depresive Robin Williams kishte idenë për të privuar veten nga jeta e tij.

 38. Garantuar që këta Zionistë të NAZI-t gjithashtu kanë gjithçka të bëjnë me këtë.
  DSM -IV

  Armiku i fshehur: Psikiatria

GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër