Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

Radikalizimi i shoqërisë

Radikalizimi i shoqërisë

paralajmërim: Një vlerë jo numerike e hasur në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-content/plugins/social-warfare/functions/social-networks/twitter.php në linjë 106

Tani e kam marrë pyetjen nga anët e ndryshme nëse pushimi im është tashmë atje. Unë e konsideroj këtë si një kompliment, sepse me sa duket njerëzit duan të lexojnë vizionin tim për ngjarjet aktuale. Gjatë kësaj jave prandaj e marr përsëri thread.

Sa i përket kësaj çështjeje 1 është bërë shumë e qartë në javët e fundit dhe kjo është se grupet janë ngritur qëllimisht kundër njëri-tjetrit. Kjo ka treguar veten në Schilderswijk në Hagë ku një demonstrim pro ISIS u ndërpre nga protestuesit që ishin kundër tij përsëri. Kam një mendim shumë të qartë për këtë: këta të rinj ndoshta janë detyruar të radikalizohen nga "mjedisi i sigurt" i tyre. Kjo radikalizim është ushqyer nga shërbimet sekrete. Kjo vlen edhe për pro dhe kundër. Unë nuk e di nëse kjo ndodh nga xhami apo nga institucione të tjera me ndikim apo nga marrëdhëniet organizative. Në këtë rast unë kryesisht shpreh ndjenjën time të zorrëve. Megjithatë, mund të tregoj se unë kam parashikuar këtë proces të segregimit në disa artikuj në muajt e fundit. Unë gjithashtu shikoj sinjale nga e kaluara dhe situata në vende të tjera (shih këtu).

Nxitja e grupeve kundër njëri-tjetrit; zgjimi i antisemitizmit të ndërgjegjshëm dhe nxitja e bindjeve më radikale fetare është në axhendën e lobit sionist. Prandaj do të doja t'u thërrisja të gjitha grupeve fetare që të largoheshin nga radikalizimi. Ju duhet të shihni se, nëse shkoni bashkë me të, do të përdoreni për agjendën sioniste. Ai duhet të kontribuojë në efektin që sunitët janë kundër shiitëve dhe se të ashtuquajturit muslimanë të radikalizuar e urrejnë hebrenjtë. Mos u merrni në retorikë që inkurajon mosmarrëveshjen në shoqëri se elitisti Archons duan të jenë baza për agjendën e tyre për të menaxhuar në "fundin e kohës". Profecitë e "librave të shenjtë" përdoren nga disa kampe për të folur siç duhet për radikalizimin ose për ta stimuluar atë.

Mos i jepni shërbimeve sekrete një shans për të paraqitur një pamje të grupeve që po përballen me njëri-tjetrin. Qëndro larg demonstratave; qëndroni larg radikalizimit dhe hetoni nëse jeni zvarritur në idetë e udhëheqësve që mund të luajnë një rol të dyfishtë. Më e larta është në organizatë, aq më shumë sekrete. Foragjeret e topit ndodhen në fund të piramidës. Udhëheqësit nuk janë martirë; ata ulen në tavolinë prapa skenave me udhëheqësit e tyre. Dhe këta liderë raportojnë përsëri. Dhe në krye të piramidës, loja duket se po luhet duke nxitur ndryshimet fetare në fundamentalizëm që shkakton shumë gjak.

Asnjë njeri që imagjinon një Zot ose Zot, nuk mund të imagjinojë një përbindësh të etur për gjak në qenien e tij më të thellë. Asnjë luftë fetare nuk mund t'i shërbejë me të drejtë qëllimit hyjnor. Është koha që njerëzimi të shohë se të gjithë udhëheqësit fetarë që tërheqin vargjet e makinave të luftës nuk janë udhëheqës që përfaqësojnë ndonjë autoritet hyjnor. Shumica e feve janë për fat të keq të laced me referenca për të Adhurimi i Saturnit. Kam diskutuar më parë kutinë e zezë. Pyesni veten se në cilin shprehje fetare ndodh kutia e zezë brenda sistemit tuaj të besimit. Gjithashtu imazhet e 'dielli rreth një kokë"i referohen kultit të Saturnit. Këta përfaqësues të kultit të Saturnit janë ata që kanë fetë e botës në kupën e tyre. Ata janë edhe shpikësit e këtyre feve. kubike hexagram_smallPër shumë njerëz ky mendim do të ngjallë rezistencë, sepse libri i shenjtë A ose libri i shenjtë B është fjala e pahulumtuar; kjo është mënyra se si u shtyp nga një moshë e hershme dhe askush nuk e merr të krishterin e bindur apo muslimanin nga ajo mendim. Unë do të thosha: herë 1 hap një libër historik ose gazetë dhe pyes veten nëse kjo histori 100% është e padisiplinuar. Gjatë shekujve gjithçka mund të manipulohet. Dhe nëse elita dëshiron ta bëjë këtë për hir të epshit për pushtet dhe për të krijuar një burg të përhershëm për shpirtin njerëzor, ata nuk do të lejojnë që të shkojnë.

Mos lejoni që ju të zvarriteni më gjatë në luftë dhe dhunë. Kjo është ajo që elita është deri në. Lufta e ardhshme, kriza dhe frika duhet t'ju pengojnë të zbuloni aftësinë tuaj për të ikur nga ky burg "i padukshëm" për shpirtin tuaj. Ndaloni çdo formë lufte! Mos shkoni në demonstrata, sepse atëherë ju jepni 'aktorët e iluzionit të quajtur demokraci'përshtypja që ju i merrni seriozisht dhe ju jeni abuzuar për axhendën e nxitjes së grupeve kundër njëri-tjetrit. Ju jeni tashmë të lirë nëse jeni burgu i Sisteme arkitektonike hidhni në zemrën tuaj.

Lidhja e burimit: Elsevier.nl

Të gjitha aksionet 216
468 ad
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405


paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
34 Comments

 1. Chapeau martin, Vendose!

 2. Thirrje të bukura për sa i përket Martinit! Gjithkush duhet ta lexojë këtë!

  @Cornelis88 Faleminderit për videon; i lumtur që thuhet kaq qartë. Po flisja për atë javën e kaluar në një ditëlindje, por gjithkush po fliste ende për një raketë që u shkarkua dhe se Rusia qëndron prapa tij dhe pse SHBA është një diktaturë? Dhe si nuk dëshiron që të gjithë nga Ukraina të jenë pjesë e BE-së (gjëja më e mirë që mund të të ndodhë me ju)? Pse ata (= 'rebelët') duhet të shkojnë kundër tij?

  Ju do të shpëtoj prej tij!

  • E vetmja gjë që duhet të thuash dhe të kërkosh është të marr pesë minuta nga koha juaj? Dhe pastaj të fillojë, që paraardhësit tanë nuk ishin të dhënë pas ëndrrës lagësht e banesës Hitlerit quajtur Rajhu i Tretë dhe ëndrra e lagësht Hitlerit fatkeqësisht doli dhe e quajti BE-në.
   Pastaj ndryshimi është me tani dhe pastaj;
   Se luftëtarët e lirisë së asaj kohe ishin heronj dhe luftëtarët e lirisë së sotme në Ukrainën Lindore si makina e vrasjeve janë larguar. Pse kjo ndryshim? Pse e pranojmë BE-në ku nuk kemi zgjedhur.
   Pse si në të gjithë BE-ja nuk është gezegt është ende janë shtypur dhe unë mendoj kështu këtu në Bruksel është një diktator në pushtet dhe se ne jemi asgjë në sjelljen hebebn si kohë 1 për të zgjedhur kaq shumë vite dhe Verders ato, por të bëjë atë që ata duan. Ata blunder keq dhe injoroj njëri-tjetrin. Pse duhet që këta luftëtarë të lirisë në Ukrainë të hiqen si platforma?
   Dhe çfarë ka sjellë BE-ja për të mirë. Përqindja e 1 e popullsisë botërore kishte gjysmën e parave në 2008 dhe tani një e katërta në 2014. Kjo falë krizës që ju dhe unë mund të kandidojmë dhe se autorët janë ende duke ikur. Në Islandë ata janë të mbërthyer dhe banorët nuk duhet të shqetësohen për atë që kanë bërë këta njerëz. Kjo është ajo ku ministrat dhe bankierët janë të mbërthyer dhe kjo është ndryshimi. Kjo është ajo ku ekonomia lulëzon bukur dhe këtu?
   Pse duhet ta duan popullin e Ukrainës Lindore ëndrrën e lagësht të Hitlerit? Pse këto vende të varfëra duhet të bashkohen me BE? Kush më mirë? Popullsia? Jo, ata mund ta trondisin, sepse të gjitha paratë e BE-së që shkojnë atje po zhduken në xhepat e elitës që gjithkush e njeh dhe është padyshim e qartë për të gjithë.

   Nëse e thoni këtë, ata mund të zgjohen.

 3. Profecitë e "librave të shenjtë" përdoren nga disa kampe për të folur siç duhet për radikalizimin ose për ta stimuluar atë.
  ================================================== =====================
  Nuk pajtohem me këtë.
  Profecitë dhe letrat nga libri i shenjtë i Biblës (NT) nuk kuptohen. Përveç kësaj, shumë veta kanë humbur besimin e tyre dhe nuk besojnë më në Zotin dhe Atin e ringjallur. (Perëndia)

  për këtë arsye:

  Ji i matur dhe shikon; për kundërshtarin tënd djalli shkon si një luan që ulërin dhe kërkon të hajë.
  Respekto atë, duke qenë i shpejtë në besim.
  Për më tepër, vëllezërit e mi, ji i fortë në Zotin dhe në fuqinë e fuqisë së Tij.
  Vendosni gjithë armatimin e Perëndisë, që të qëndroni kundër tundimeve dinake të djallit.
  Sepse beteja jonë nuk është kundër gjakut dhe mishit, por kundër principatave, kundër pushteteve, kundër sunduesve të botës së errësirës të kësaj epoke, kundër frymërave të mbrapshta në vendet qiellore.
  Prandaj merr gjithë armatimin e Perëndisë, që të mund të rezistosh në ditën e keqe dhe të mbash gjithçka.
  Qëndroni atëherë, ngjeshini ijët me të vërtetën, vendosni armaturën e drejtësisë dhe vendosni këmbët në gatishmërinë e ungjillit të paqes.
  Mbi të gjitha pranoni mburojën e besimit, me të cilën do të jeni në gjendje të shuani të gjitha shigjetat e zjarrta të të ligut.
  Merrni përkrenaren e shpëtimit dhe shpatën e Frymës, që është fjala e Perëndisë.

 4. Shumë mendojnë se pajisjet e armëve të Zotit përbëhen nga pushkë dhe municion.
  Për fat të keq ka edhe një mashtrim.
  Sepse pajisjet e armëve të Zotit janë FJALA! Fjala e Perëndisë!
  Kjo fjalë e prerë më thellë se çdo shpatë tjetër.
  Vetëm Fjala e Perëndisë është drejtësia!

 5. Unë ju tregoj se si mund të shpëtoheni.
  Por të gjithë do të duhet të bëjnë vetë zgjedhjen.

  Ashtu si Jezu Krishti ka popullin e tij, dëshmitarët e tij në këtë botë, po kështu djalli i ka "agjentët" e tij këtu. Dhe këto oferta të ferrit i japin Satanit një korrje të pasur. Ka shumë duart e zellshme në degën e okultizmit: Diviners, ticketers, enchanters, psychics, astrologët, magjistarët, spiritualists dhe Satanists, për të përmendur vetëm disa. Satani i merr të gjitha mundësitë nga mediat, gazetat dhe kanalet televizive, Satani rreh milionat e tij.

  Këta njerëz janë më të rrezikshëm se të gjithë trafikantët e drogës së bashku. Sepse ata shesin helme me të cilat ata vrasin shpirtin, kështu që njeriu të humbasë përgjithmonë. Skena e drogës e ferrit quhet 'occultism'. Okultizmi është tepër i rrezikshëm, madje edhe të lindur përsëri të krishterë që nuk janë në roje zbulojnë shpejt ose vonë se ata janë dëmtuar për jetën, nëse nuk lënë me të vërtetë gjithçka prapa nga jeta e vjetër dhe i janë dorëzuar gjithçka Zotit të Perëndisë.

  Dikush që ka lindur përsëri, nuk mund të presë që pas gjithë konvertimit të tij, është e gjitha 'gëzim dhe halleluja' në jetë, nëse nuk ka lidhje të forta me Zotin Zot, ka shumë gjallërim dhe kjo mund të duhen vite. Në momentin kur njeriu dorëzohet te Krishti Jezu, ai ose ajo shpëtohet nga gjaku i Zotit, kjo është përtej mosmarrëveshjes, por 'vetja e vjetër' duhet të vritet!

  Muajt ​​e parë pas konvertimit gjithçka është festë dhe gëzim, të gjithë duhet të dinë dhe ne duam të bëjmë gjithçka për Zotin në mirënjohje. Por pas një kohe, kur euforia e parë është arritur, rreziku është në rrezik dhe Satani e shfrytëzon mundësinë e tij, Satani ka durim. Konsideroni Veprat 5: 1-11 ku Anania dhe Sapphira komplotuan për të mashtruar Kishën, dhe kështu Shpirtin e Shenjtë.

  Ne shpesh nuk e kuptojmë se një gënjeshtër, mashtrim apo një histori e keqe ka pasoja të gjera. Ju mund ta mashtroni gjithmonë një person, por Perëndia e sheh zemrën! Ai nuk do të mashtrohet:

  Lexoni Veprat 5: 1-11.
  Nuk mund të jetë ndryshe se Satani shkreton si një luan që ulërin, ai është dikush i humbur për Perëndinë, kundërshtari i tij, por nga ana tjetër mund të bëjë aq shumë dëme se besimtari bëhet i butë, kjo është në natyrën e tij si Diabolos

  Diabolos (NT Greek) do të thotë "përzier", "i dyanshëm", "shpifës", "paditës", "armik" ose "kundërshtar".

  Anania dhe Sapphira nuk humbën, por jetët e tyre u morën dhe nuk ishin më në gjendje të bënin asgjë në shërbim të Zotit. Zoti thotë në Xhon 10: 28-29:

  "Dhe unë jap jetën e tyre të përjetshme dhe ata me siguri nuk do të humbasin në përjetësi dhe askush nuk do t'i rrëmbejë ata nga dora ime. Ajo që Ati im më ka dhënë është përtej çdo gjëje dhe askush nuk mund të vjedhë asgjë nga dora e Atit tim ". Johannes 10: 28-29

  • Çështja është se edhe historia e Jezusit ndoshta është e përbërë (Mithra dhe histori të vjetra në një xhaketë të re). Se satanistët (kulti Saturn, Archonets) përpiqen të mbajnë botën në kontrollin e tyre është e qartë. Vetëm ata kanë krijuar iluzionin e rremë se Jezusi është rruga e vetme për të krishterët dhe për myslimanët (madje as një grup i vogël), në një mënyrë tjetër është e vetmja.

   Feja është në të vërtetë e njëjtë me atë që shohim në mediat e tanishme alternative: ato tregojnë një pjesë të madhe të "së vërtetës", por është një rrjet sigurie për ndjenjën e zorrëve që gjithkush ka, domethënë se ekziston më shumë se kjo jetë fizike e prekshme.

   Karakteristika e të gjitha feve është se ato bazohen në frikë. "Problem, Reagim, Zgjidhje". Problemi është mëkati dhe kërcënimi i ferrit. Reagimi është frika. Zgjidhja është zgjidhja me porosi e feve të ndryshme të kontrollit të mendjes.

   • Karakteristika e të gjitha feve është se ato bazohen në frikë.
    ==============================================

    Error! Jo të gjithë!

    Të krishterët ndjekin mësimet e Biblës.

    2 Timothy 1: 7
    "Sepse Perëndia nuk na jep një frymë frikacake, por një frymë të fuqishme plot dashuri dhe mendim".

    Joshua 1: 9
    "Po, ji i guximshëm dhe i fortë! Ban ankth dhe dyshim nga zemra juaj. Mbani mend, Zoti, Perëndia juaj, do t'ju qëndrojë kudo ".

    1 Johannes 4: 18
    "Në dashuri nuk ka vend për frikë. Përkundrazi, dashuria e përsosur e largon frikën. Frika gjithmonë lidhet me ndëshkimin.
    Ata që ende e njohin frikën nuk e njohin ende dashurinë e përsosur ".

   • Adiemus

   • Martin, ju sfidoj që të zbatoni në Kur'an artikullin tuaj në këtë artikull mbi fenë dhe t'ia dorëzoni të dërguarit të tij Profetin Muhamed (paqja qoftë mbi të)

    Sepse Martin këtë botë po drejtohet nga satanistët, dhe Iblisi u ka dhënë atyre pushtetin e tyre, dhe ju e dini këtë!

    Ibliss ekziston dhe për këtë thuhet:

    Gjithashtu Satanai (Iblis) beson në Allahun dhe madje e quan Zotin e Allahut

 6. Në fakt kjo nuk duhet të jetë copypast.
  Exuses!
  Ju mund të lexoni më shumë në këtë link.
  http://www.bijbelarchief.nl/default.asp?id=87
  Këtu ju gjeni shpjegimin pse ka kaq shumë gënjeshtra në botë.

  • faleminderit për lidhjen që unë do të eci nëpër të.

 7. Njerëzit duhet të dinë se po mbjellin dy gjeste në mënyrë që ata të mos marrin elitën dhe tani po punojnë për të, në mënyrë që ata të vazhdojnë të na mbysin dhe të shtyjnë NWO.
  Pastaj në krye të një sëmundjeje mbi ne le të shkojë dhe hoppa ,,,, njeriu bëhet i frikësuar dhe kërkoni ndihmë për elitën e të na ndihmojë të gjithëve. Well ,,,, dhe njerëzit goditje përsëri masally.
  Njerëzit paketojnë kuti llak dhe u japin njerëzve të dinë se çfarë po ndodh. Shkruani në letër se çfarë po ndodh të zgjoni njerëzit!

 8. Duhet ta shoh. leksioni më i mirë Historia galaktike prapa axhendës planetare të reptilian / saturnalian / babylonian. Ever!

  http://youtu.be/Q0Kl3wOXpKQ

 9. Ndoshta është në dorën time, por pse jo të gjithë demonstrojnë kundër qeverisë?
  Vetëm për shkak të qindra gabimeve të tyre në vitet e fundit.

  Ose kjo është me të vërtetë vetëm për ISIS dhe gjëra, sepse atëherë unë të kuptoj.
  Por unë nuk mendoj se demonstratat në tërësi janë të gabuara.
  Si ndonjëherë dëshironi të ndryshoni?

  Duke i kërkuar Jezusit? Harrojeni!
  Dhe gjithashtu të huajt apo "vetëdijen më të lartë" nuk do të funksionojnë.
  Që pothuajse askush nuk e di se si ta arrijë këtë. Ndoshta rreth viteve 1000 pse.

  Nga unë ata mund të godasin ose të bllokojnë të gjithë ata Mongolë që janë pro-ISIS jashtë vendit. Fascinating.

  Me atë që ju nuk keni për të hyrë në një dialog, ne tashmë bëjnë 30 vjet dhe nuk punojnë.

  Unë mendoj se njerëzit holandezë duhet të lejohen të qëndrojnë lart për kulturën dhe vendin e tyre, pa qenë gjithmonë dhe përgjithmonë racist ose duke marrë parasysh të gjitha kombësitë 200 + në këtë vend.

  Kushdo që vjen këtu përshtatet, nëse jo, përshëndetjet! A është e thjeshtë në shumicën e vendeve?

  • Nëse demonstron kundër qeverisë, bëni të njëjtën gjë sikur kur plotësoni formularin e votimit: ju jepni përshtypjen se ata janë një klub legjitim. Ata nuk janë. Për fat të keq, historia ka treguar se mashtrimi për të demonstruar ose për të dëgjuar zërin tënd nuk funksionon. Një revolucion nuk punon as; kjo është vetëm një arsye e mirë për t'u kthyer në gjakderdhje. Ne duhet të fillojmë të shohim se ne mbajmë veten në ndërgjegje më të ulët nëpërmjet frikës. Kjo tingëllon ngjitës, por jo. Është një domosdoshmëri e thjeshtë për të shpuar këtë realitet të rremë.

   "A keni shikuar shumë filma? Shumë 'Matrix' look? "Jo, por kam zbuluar duke shikuar filmin që është një alegori se si realiteti ynë është ndërtuar dhe zbuloi se ne shqetësohen për gjëra si ato janë të parëndësishme.

   "Nuk ka lugë"

   • Në të vërtetë, në fund të fundit, përgjegjësia qëndron tek vetja jonë. Ne thjesht mund ta ndërtojmë botën që duam.

    E vetmja gjë që autoriteti dëshiron me dhunën e tyre është të detyrojë bindjen e njerëzve. Ju keni zgjedhjen për ta bërë autoritetin krejtësisht të parëndësishëm duke thjesht të udhëhequr jetën tuaj sa më shumë të jetë e mundur dhe injoruar autoritetin sa më shumë që të jetë e mundur.

   • Pajtohem se demonstratat kundër qeverisë nuk funksionojnë.

    Megjithatë, duhet të them se ne ende kemi fuqinë e 'popullit', por të gjithë kanë frikë të humbasin të ardhurat e tyre.

    E vetmja gjë që mund të punojnë është se çdo një ose dy (ose më shumë) ditë nuk shkojnë në punë ose të kryejnë punën e tyre (vetëm të qëndrojë në shtëpi dhe jo në rrugë, ata nuk kanë për të detyruar 16 milionë njerëz të fuqisë punëtore të shkoni në punë). Kjo i kushton qeverisë miliona miliarda në ditë.

    Do të ishte shumë mirë nëse gjithë populli i Evropës do ta bënte këtë. Pastaj "eu" bie brenda pak ditësh dhe pastaj ata duhet të qëndrojnë me mollaqe mbi gju që të rrëfejnë gënjeshtrat e tyre nëse duan të qëndrojnë në pushtet.

    Vetëm disavantazhi më i madh i kësaj është se askush nuk dëshiron të humbasë paratë e tyre kështu që nuk do të ndodhë kurrë. Në fund të fundit, duhet t'i përmbushni 'detyrimet' e tij!

    Shumë keq që "qytetari" është bërë kaq i shqetësuar!

 10. Unë marr pjesë në demonstrata për rritjen e pagave!
  Duhet të ketë bukë në raft, kështu është e thjeshtë!
  Ku menduat se çdo person është i zënë?
  Çdo person dëshiron një jetë të mirë, por kjo është e arritshme vetëm me punën.
  Llogaria juaj bankare nuk do të plotësohet nëse nuk merrni pjesë në ekonomi.
  Më besoni, sepse ky djalë nga rruga flet nga përvoja.

 11. Për më tepër, unë besoj se ekonomia mund të qëndrojë më mirë në këmbët e saj kur politika nuk ndërhyn me biznesin.
  Është politika / qeveria që e bën të vështirë për kompanitë që të miratojnë gjithnjë e më shumë ligje të prapambetura.
  Burokracia është një pajisje që konsumon para dhe të panevojshme.
  Brukseli gjithashtu ka dorën në të.
  Pastaj unë jam ende i heshtur për sipërmarrësit e vegjël apo përkthyes të pavarur, të cilët gjatë këtyre burokratëve kanë një kohë të vështirë të mbajnë gjithçka në punë.

 12. Toka e konfuzionit ose bota e ngatërruar ku shumë njerëz bëjnë të panevojshme probleme shumë

 13. Krejtësisht me këtë analizë të mprehtë.

  Kohët e fundit, Fundi i gjithë keqes së Jeremy Locke është gjithashtu i disponueshëm në holandisht dhe ai e përshkruan modelin e tiranisë në këtë, është pak e leximit por shumë e vlefshme. Momenti që njerëzit kuptojnë se modeli mund t'i shpërthejnë më lehtë të gjitha ndeshjet, sepse modeli i Tiranës është fjalë për fjalë i mbështjellë të paktën në katër fronte. Konflikti Izraeli - Gaza, konflikti ISIS në Irak dhe Siri, konflikti që drejtohet me Rusinë dhe pastaj shpërthimi Ebola ...

  Do të doja t'i kërkoj të gjithëve të lexojnë këtë model me shumë kujdes dhe peshoret do të bien nga sytë tuaj.

  Modeli i Tiranës:
  http://www.mensenrechten.org/?page_id=439

  • Faleminderit Douwe.
   Lidhje shumë e mirë dhe e dobishme.

  • Historia shumë interesante dhe e njohur.

   Do të doja të dilja nga ky sistem, por si?

   P.sh kam nevojë për një pasaportë të re ... A duhet të jap një gjurmë gishtash. Nuk dua!
   Pastaj unë mund të them ok atëherë asnjë pasaportë.
   Por dua të jem në gjendje të shkoj në Rusi, aq mirë ... çfarë bëni?
   Gjurmë gishtash duket se është një detyrë dhe jo një zgjedhje e lirë.

   E kam të pakuptimtë të kem një sigurim shëndetësor shumë të shtrenjtë për një jetë, por pa atë unë nuk mund të bëj asgjë dhe të gjej një gjobë. Një detyrë tjetër në vend të zgjedhjes së lirë.

   Ka shumë shembuj, si mund ta zgjidhësh një gjë të tillë?
   Kjo duhet të jetë e rregulluar nga qeveria në fund?

   Terroristët janë tashmë ashtuquajturit armiqtë tanë (sa më shumë që ata nuk pretendojnë t, t dhe ata që bëjnë janë aq të vjellë dhe rrahur pakuptimtë që ju dhe unë ws do të bëjë të njëjtën gjë, që do të vijnë së bashku dhe të shprehin zemërimin).

   Dhe për një kohë, demonstruesit janë quajtur 'terroristë' nga amerikanët.

   Ne humbasim të gjithë lirinë. Çdo gjë.
   Çfarë mund të bëni pranë tij në "dardha" sekrete për një ishull të pabanuar?

   Zgjedhja e zgjedhjes së lirë në gjithçka duket si një fillim i mirë.

   • Jo për të përmendur diçka që është jashtë temës, por mund të ketë shqetësuar mua për më shumë se 10 vjet.

    Ju paguani një muaj me vonesë. Shpenzimet të paktën € 15, por nganjëherë shumë më tepër.
    Nëse jeni të papunë, ju duhet të paguani.
    Dhe ky është rasti nëse përdorni diçka.
    Por pse nuk mund të ndaloni përkohësisht gjëra si sigurimi në rast urgjence?

    Dhe pse kompanitë thjesht mund të vazhdojnë të rriten në pafundësi?

    Kjo është deri në atë pikë.

    Por nëse Administrata Tatimore dhe Doganore më kthen në vonesë, nuk mund të kërkoj asgjë shtesë prej tyre.

    Kjo lloj rregulle, ne duhet ta bëjmë këtë!

   • Ajo tregon të përkryer se nuk jeton në një shoqëri të lirë, siç ju thuhet, por që jetoni në realitet nën një tirani, ku qeveria vendos gjoba dhe burgos nëse nuk u bindeni atyre.

    Jo bashkëpunimi me sistemin mund të ndihmojë, por ju duhet të peshoni gjithçka për vete nëse ia vlen apo jo.

    Lëvizja e Popullit Sovran është një grup njerëzish që shikojnë se si ata lehtë mund të injorojnë overdrafts dhe për të ndërtuar jetën e tyre në një mënyrë që ata preferojnë.

    Ndoshta interesante për të marrë një vështrim më të afërt në atë drejtim. Tërhiqe atë përmes google dhe youtube dhe pastaj do të hasni gjithçka.

 14. Vetëm qëndroni me të dy këmbët në këtë tokë.

  Vetëm Koha

 15. Por atëherë ajo gjithmonë do të mbetet e pashpresë?

  Njohja e njerëzve nuk do të zgjasë aq sa Elita ka fuqinë.
  Jezusi nuk do të na ndihmojë.
  Demonstrimi tregon se ju pranoni një qeveri, si dhe votoni.
  Por mos tregoni dhe mos votoni?
  Pastaj ata do të bëjnë atë që dëshirojnë dhe nuk ka asnjë kontroll (dhe është tashmë kaq i vrenjtur).

  Revolucioni mund gjithashtu të anashkalojë anët.
  Por jo shtënë është gjithmonë e gabuar?
  Historia e 3e e luftës së njëjtë, i cili thotë nëse fiton njeriu i lirë, se do të ketë një botë të drejtë?

  Mund të duhet të vijë nga ndërgjegjja e njerëzve.
  Por për sa kohë që nuk mund të bëni asgjë pa para në këtë vend / kanë të drejtë të ndihmojnë ... si mund të jetojnë njerëzit?
  Duke menduar se Perëndia do të organizojë çdo gjë që nuk do të mbushë stomakun tuaj.

  Unë gjithashtu nuk e di se çfarë do të funksionojë.
  Sigurisht e di se nëse ka të huajt dhe ata do t'i bënin njerëzit të vetëdijshëm për çdo gjë dikur në publik, vetëm atëherë mund të bëhej shpejt.
  Por unë pres që kjo me siguri do të marrë vite 1000.
  Ata thonë se yllësia Aquarius do të bëjë përparim ... por një cikël i tillë zgjat 2000 vite.

  Ne nuk do të përjetojmë më kështu që ne duhet të dalim me diçka në një afat të shkurtër.
  Do të donte të ngrinte një fëmijë në një botë relativisht normale.
  Ashtu si vitet 80 / 90, jo perfekte, por gjithashtu shume te jetueshme.

  Millenium 2000 ishte goditja e vdekjes për liri dhe ndershmëri.

 16. Copë e mirë e Martinit !!

  Edhe pse nuk pajtohem me arsyetimin tuaj se gjithçka mund të jetë falsifikuar nga elita në testamentet e vjetra.
  A mendoni se Allahu do ta lejojë atë me gjithë fuqinë e tij?
  Sa i përket Kuranit të Shenjtë, ekziston një rregull shumë i qartë se gjuha e Kuranit duhet të mbetet gjithmonë në arabisht dhe mund të përkthehet vetëm me gjuhën origjinale pranë tij.
  Kudo që shkoni në botë dhe blini Kuranin, ai është në gjuhën amtare dhe në gjuhën arabe.
  Dhe ajo që më godet është se askush nuk ka ardhur kurrë që ka thënë Huh, kjo është ajo që thotë dhe nuk e bën.
  E cila për fat të keq ndodh me Tevratin dhe Biblën.

  Unë do të doja që ju të shikoni në dikë që unë kam qenë në kërkim dhe duke dëgjuar për vite me rradhë.
  Emri i tij është Sheik Imran Hosein i cili në sytë e mi me shumë saktësi i deshifroi gjërat që ndodhin në kohën tonë të tmerrshme.
  Ai analizon De Koraanin dhe jo harruar dhe shumë të rëndësishme De Hadtih.
  E dyta janë libra rreth fjalëve të mençura dhe mënyrave të jetës që profeti ynë VZMH i ka lënë prapa shokëve të tij për të gjithë njerëzimin.
  Dhe një tjetër pikë Kur'ani është dërguar në të gjithë njerëzimin ku Bibla dhe Tora u janë dërguar vetëm popullit të Izraelit.

  Vetëm për njerëzit që duan të njohin mendimin tim si musliman.
  Demonstratat bëjnë, por pa iu referuar ISIS-it (i cili ndryshon shumë shpejt në IS në media) thjesht kundër padrejtësisë së bërë Paletseinen.
  Sepse ISIS nuk është më shumë se një teatër i kukullave të elitës.

  Ajo që më vjen keq është se holandezët preferojnë të qëndrojnë në shtëpi edhe nëse mediat transmetojnë të pavërtetat.
  Por jam shumë i lumtur që ka njerëz si ju, Martin dhe Allah / Zot.
  Allahu / Zoti thotë: "Nëse nuk do të kishte më njerëz që e njihnin të vërtetën, do t'i kisha dhënë fund asaj".

  Për më tepër, është e qartë për mua, dhe unë gjithashtu nuk pajtohem me të. Martin është më tepër Kurajo.
  Djalli një demon në sytë e Islamit i ka thënë Allahut / Perëndisë kur ai u dëbua në tokë që ai do të merrte më shumë se gjysmën e njerëzimit me të në ferr.
  Sa i përket meje, ai ka pasur sukses.
  Atë që All-llahu u tha: Kjo është e vërtetë vetëm për njerëzit që me të vërtetë besojnë në mua, nuk do të tundoheni kurrë dhe do të ketë shpërblim për ata njerëz.

  Apologjet për mua gramatikën nuk janë shumë të arsimuar shumë, por mjaft të mençur për të parë se çfarë po ndodh rreth meje.

  Dhe përsëri për aq sa njerëzit që lexojnë këtë janë të shqetësuar.
  Nëse mund ta kuptoni mirë gjuhën angleze dhe të merrni një pamje të asaj që muslimanët mendojnë se e dinë, dëshiroj t'ju referoj në Sheik Imran Hosein.
  Njerëzit që ecin nëpër rrugë dhe shpesh janë në xhami fatkeqësisht nuk kanë një pamje shumë të gjerë të kësaj situate me të cilën pajtohem pjesërisht. DUAM, kjo është gjithashtu një mashtrim i Djallit dhe ithtarëve të tij sapo të jeni në këtë botë të thellë thellësisht nuk keni shumë kohë për gjërat që janë të rëndësishme, siç është adhurimi dhe studimi i Allahut / Perëndisë, familjes suaj, prindërve, mirëqenies, shëndetit, gjërave argëtuese në jetë etj.

  Do të ishte mirë t'i bënim njerëzit të vetëdijshëm se sa energji ka të vërtetën.

  Mundohuni të theksoni se ata kompromisojnë sa kohë shpenzojnë në të.

  All-llahu, Perëndia i tha në mënyrë eksplicite Eve se asaj nuk i lejohej të hante frytet e pemës në mes të kopshtit të saj.
  Pas së cilës Satani / djalli / Iblisi i tha asaj kur hante atë pemë, do të merrni të gjitha njohuritë dhe mençurinë.

  Pra, njerëzit kini kujdes edhe të vërtetën dhe shumë njohuri do të bëhen shumë të vështirë për të jetuar.

  Pra, ju lutemi të përpiqeni të mbani mend dhe kërkoni informacion që ka përfitime.
  Dhe mos merrni gjithçka si pompë uji sepse atëherë jeni gabim sipas mendimit tim.

  Dëgjoni nga ju nëse keni pyetje.
  Do të respektojë me siguri mendimet tuaja dhe natyrisht do t'i lexojë ato.

  Ajo që është gjithashtu e pafat është se shumë pak njerëz bëjnë komente.
  Ne duhet në fund të fundit të bëjmë gjithçka.
  Zgjedhja do të jetë shumë e thjeshtë, më vonë e mirë apo e keqe, një rrugë e mesme për fat të keq nuk do të jetë atje.

  Iig gjithashtu filloi leximin në disa muaj, por unë kam qenë i zgjuar që nga vitet 90.

  Shpresoj që më shumë njerëz të fshijnë sytë.

  Martijn dhe të gjithë njerëzit në këtë faqe të bukur ju dëshirojnë më të mirën dhe shumë forcë.
  Dhe po, gjithashtu dëshiroj që njerëzit që lexojnë këtë që janë të gabuar me ne dhe shpresojmë që ju të gjeni dritën në zemrat tuaja, sepse gjithashtu keni nevojë për dashuri.

  Mvg Një mysliman shumë krenar.

  • Përshëndetje krenare muslimane,

   Faleminderit për përgjigjen tuaj të gjerë. Unë kam cituar rregullisht Sheik Imran Hosein në shkrimet e mia:
   http://www.martinvrijland.nl//?s=Imran+Hosein&x=9&y=9

   Për më tepër, unë lë të gjithë në vlerën e tij / saj në aspektin e fesë dhe pikëpamjes. Unë gjithashtu kam pikëpamjen time. Ju keni bërë këtë me respekt. Përshëndetjet e mia.

   Sa i përket tekstit burimor në gjuhën arabe, duhet të them se kjo nuk më jep siguri. Një shkrim është shkruar gjithmonë diku për herë të parë. Pra mendoj se pasardhësit e mi do të kishin një diskutim me njerëzit rreth Osama Bin Ladenit në dy mijë vjet. Pastaj shumica e njerëzve do të thoshin: "Osama Bin Laden ishte një terrorist i tmerrshëm Al Qaida i cili shpërtheu dy kulla në Nju Jork. Kjo është shkruar dhe teksti i burimit është në të gjitha anët". Kjo nuk do të thotë se kjo histori përfaqëson të vërtetën ekskluzive. Ne e kemi bërë dhe e dimë tani se ishte një gënjeshtër propaganduese për të filluar luftën kundër terrorizmit.

 17. Unë dua të humbas aq shumë dhe të shoh se nuk kam qenë plotësisht i qartë për numrin e muajve që lexova, dua të them këtë faqe interneti.
  Sidoqoftë, shpresoj që nesër ta zgjoj Insha Allahun (me vullnetin e Perëndisë) për të dhënë imazhin dhe mendimin tim më tej.
  Keni një natë të mirë.

 18. Ukraina është privuar nga qeveria e saj e ndihmave për viktimat e luftës.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/22960658/___Konvooi_komt_er_niet_in___.html

  Vetëm për shkak se Putini i dërgon këto kamionë, ata nuk hyjnë, por nëse vijnë nga Kryqi i Kuq rus
  Rusia gjithashtu ka një lëvizje të Kryqit të Kuq, kështu që vetëm vendosni atë kryq në ato kamionë dhe ata mund të përzënë.
  Kjo është vetëm një lojë energjie.
  Viktimat tashmë mund të nuhasin mallrat e ndihmave, por ata nuk i marrin ato, në këtë mënyrë viktimat po tërheqin / ikin nga pala ruse.
  Por pikërisht kjo është ajo që duan të depopulojnë zonën në mënyrë që ata të mund të tërheqin naftën dhe gazin nga toka pa shumë kundërshtim.
  Nga Europa ju nuk mund të dëgjoni ndonjë gjë për një mall të ndihmës [ala Poland in years 80] që është ngritur për të ndihmuar viktimat, të cilët duhet të jenë gati gjithsesi ??
  Rusët e bëjnë atë të paktën që tregojnë anën e tyre të mirë.

 19. Suspenduar Yasmina Halfie nuk pendohet asgjë
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/08/piep_kraak_tuut.html

  "Yasmina Haifi (PvdA, Zyrtari kombëtar në Qendrën Cyber ​​Sigurimit Kombëtar, e themeluar" Rikthe Komitetit Shqiptar të Veprimit Trust) tweeted këtë mëngjes se ISIS Komploti i sionistëve, dhe sigurisht nuk ka të bëjë me Islamin. Burimi i saj: një mashtrim iranian ".

  Këtu është komentimi im tek Telegrafi herët këtë pasdite, por Telegraaf me sa duket u bie borë me komente, deri më tani asnjë mesazh nga moderatori:

  ISIS është duke u trajnuar nga qeveria amerikane në Jordani për të kërkuar "ISIS Trainuar nga Qeveria e SHBA" nga Robert Pannier dhe të shohim se si John McCain është fotografuar me ISIS. Paratë për ISIS vijnë nga anët e ndryshme, veçanërisht nga shtetet sunite si Arabia Saudite. Por CIA gjithashtu ka interesa të mëdha dhe i vë shumë para dhe orë në Man në ISIS. Nga ana tjetër, zona brenda Beltway Uashington (Kongresit të SHBA, etj.) Dhe CIA në aspektin e çështjeve të Lindjes së Mesme është plotësisht i kontrolluar nga APAIC dhe Mossad.

  Dhe këtu, por edhe me burimet e Evropës Perëndimore:

  ISIS trajnuar dooor Qeveria e SHBA në Jordan duke kërkuar "ISIS trajnuar nga Qeveria e SHBA" nga Robert barrë [1] dhe shikoni se si John McCain në foto me ISIS [2] [3]. Paratë për ISIS vijnë nga anët e ndryshme, sidomos nga shtetet sunite si Arabia Saudite [4]. Por CIA gjithashtu ka interesa të mëdha dhe i vë shumë para dhe orë njeriu në ISIS [5]. Nga ana tjetër, tregon zonën brenda Washington Beltway (Kongresin Amerikan, etj) dhe CIA-s në lidhje me problemin e Lindjes së Mesme të kontrollohet plotësisht nga APAIC dhe Mossad [6] [7].

  [1] ISIS Trajnuar nga Qeveria e SHBA
  Shtuar nga Robert Pannier në qershor 30, 2014
  http://guardianlv.com/2014/06/isis-trained-by-us-government/

  [2] Amerikanët po trajnojnë rebelët e Sirisë në Jordani: Mirror
  BERLIN Mar Di Mar 10, 2013 3: 48pm EDT
  http://www.reuters.com/article/2013/03/10/us-syria-crisis-rebels-usa-idUSBRE9290FI20130310

  [3] Izzat Ibrahim al-Douri: Mbreti i Klubeve është kthyer, dhe hej
  mund të jetë karta e mirë e Sadam Huseinit
  Nga Colin Freeman, 4: 25PM BST 18 Maj 2013
  http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/iraq/10065919/Izzat-Ibrahim-al-Douri-the-King-of-Clubs-is-back-and-he-may-yet-prove-to-be-Saddam-Husseins-trump-card.html

  [4] Kriza në Irak: Si Arabia Saudite ndihmoi Isisin të marrë përsipër pjesën veriore të vendit
  nga Patrick Cockburn, e diel 13 korrik 2014
  http://www.independent.co.uk/voices/comment/iraq-crisis-how-saudi-arabia-helped-isis-take-over-the-north-of-the-country-9602312.html

  [5] AGJENCUAR I CIA-s: "UDHËHEQËSI I ISIS ABU BAKR AL BAGDADI U TRAJNUAR NGA ISRAELI MOSSAD"
  Gusht 12, 2014 10: 10 pm
  http://worldobserveronline.com/2014/08/12/former-cia-agent-isis-leader-abu-bakr-al-baghdadi-trained-israeli-mossad/

  [6] Lobi i Izraelit
  John Mearsheimer dhe Stephen Walt
  Vol. Nr. 28 6 · 23 Mars 2006
  faqet 3-12 | Fjalë 13174
  http://www.lrb.co.uk/v28/n06/john-mearsheimer/the-israel-lobby

  [7] "LIBRI I ISRAELIT DHE POLITIKA E JASHTME SHQIPTARE"
  nga John J. Mearsheimer, Stephen M. Walt
  PDF: Faqet 83
  Botues: London Review of Books Vol. 28, Nr. 6 (Mars 23, 2006)
  Gjuha: English
  http://mearsheimer.uchicago.edu/pdfs/A0040.pdf

GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër