Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

Shikoni heronjtë tanë të kujdesit për të rinjtë

Shikoni heronjtë tanë të kujdesit për të rinjtë

Në videon më poshtë mund të shihni se si një vajzë e ëmbël nga 9 merr një mësim në terr nga një njeri i cili me sa duket është krenar për mënyrën e tij të edukimit përmes përmbajtje. Kjo është ndoshta e ardhmja për ju dhe fëmijët e mi nën "Familja 1, politika e 1, drejtori i 1'regjim që do të fillojë në 2015. Në atë kohë, drejtori i kujdesit për të rinjtë i çdo fëmije mund të vendosë që prindërit nuk janë në përputhje me politikën e qeverisë dhe tempujt e rinj të prindërve shumë të kushtueshëm janë strehimi ideal. Kreditë përfundimtare të filmit japin përshtypjen se këta fëmijë po burgosen për sjelljen e tyre, sepse kanë probleme të sjelljes. Nëse keni të bëni me kujdesin e të rinjve, ju merrni probleme të sjelljes! Ndalimi i fëmijëve; institucione për kujdesin e të rinjve me dhoma "me kohë". Është shumë e sëmurë për fjalët. Dhe kjo është vetëm politika në Holandë. Vuajtjet e fshehura në ndërtesat e reja të kujdesit rinor, ku burrat dhe gratë të paguara mirë derdhin regjimin e tyre të padëshiruar ndaj këtyre fëmijëve. Dhe me sa duket ata nuk kanë turp. A mendoni se një nga këta punonjës dikur kaloi një ditë në një qelizë izolimi të tillë "kohë-out"? Çfarë mendoni se ky izolim i bën një fëmije? Nëse ju dhe unë hedhim fëmijët tanë në një dhomë izolimi në shtëpi, ne do të marrim kujdes rinor. Dhe çfarë bën i njëjti trup me fëmijët? Ata i mbyllin ato në një mënyrë edukative.

Ne kemi parë tashmë se adoleshentët nuk konsiderohen më si adoleshentë, por në një regjimit të burgjeve. Në videon më poshtë lidhjen e fundit ju mund të dëgjoni se si një fëmijë është rrëzuar brutalisht nga një punonjës i kujdesit për të rinjtë. Disa burime tani tregojnë se praktika të tilla brutale ndodhin çdo ditë dhe se burgosja në qelizën e izolimit "kohë-out" është gjithashtu një çështje e përditshme. Zemërimi im është i pandalshëm pasi e shikoj videon më poshtë. Gjëja e çuditshme është se punonjësit e kujdesit të të rinjve nga video duket se janë plotësisht të bindur se po bëjnë mirë. Është zemërthyer se si fëmijët që kanë nevojë vetëm për dashuri dhe siguri përfundojnë në një regjim kaq të frikshëm. Lexoni frikën në sytë e kësaj vajze të ëmbël dhe shikoni kënaqësinë e shfaqjes së fuqisë së tij në fytyrën e punonjësit të kujdesit rinor. Megjithëse filmi 7 është i vjetër, ai mbetet zemërthyer. Kush i liron vajzat si kjo nga kthetrat e këtyre idioteve! Një fëmijë ka nevojë për dashuri dhe jo një dorë të vështirë. Dhe me mend se çfarë! Kjo vajzë nuk është e vetmja. Është rradha juaj. Apo do të vazhdonit të largoheshit? Horror! Thirrja, faksimi, emailimi, kërkoni dhe kërkoni llogari! Si po shkon tani kjo vajzë? A është ende gjallë apo a ka sjellë kjo qasje vetëvrasje?

UPDATE: video clip u çaktivizua nga administratori për embedding, por unë e shkarkova atë, por për shkak të të drejtave të kopjimit, nuk mund ta postoj këtu. Ju mund të klikoni "Shikoni në YouTube".

Lista e lidhjeve burimore: Kujdesi rinor i horizontit

468 ad
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405


paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
57 Comments

 1. Unë nuk e shoh atë plotësisht, sepse unë nuk mendoj se kjo është një kujdes ditor për një fëmijë të 9 vjet !!! për momentin ajo është duke thënë diçka mbrapa, mendoj se ajo do të thotë jo më vonë, çfarë ishte historia e saj e mëparshme si? në shtëpi pa ndonjë dashuri ?? nga rruga, si e bën një vajzë e tillë të hyjë në një burg të rinisë, cila vajzë e vajzës vendosi që ???? keni përdorur për të pasur diçka si një departament vëzhgimi ??? po unë e di pak për atë ka qenë prej kohësh e vërtetë, por duket sikur e rniks kanë ndryshuar, nuk është çudi që kaq shumë janë duke ikur! çdo javë përsëri dhe të gabuar atë që shihni në TV, unë jam i lodhur këtu për fëmijën tashmë është nënshkruar para se ajo të di se çfarë jeta ka për të ofruar

 2. oooooohhhhh ...... .. ËSHTË BËRË

  Motherf *** kkers Koha TUAJ është tani poshtë!

  VËRTETA ËSHTË KËTU

  logos

  Dossier Kujdesi për fëmijët, plani i fëmijëve dhe siguria Kujdesi për fëmijët në agjensi në Hagë 19 Shkurt 2014 Thorbeckezaal

  SHIKO TE JU! A e shohim natyrën e vërtetë të shtetit tonë të pjesëmarrjes?

  http://www.tweedekamer.nl/vergaderingen/commissievergaderingen/details/index.jsp?id=2013A04855

  shkëlqejë:

  cicëroj: COOP Childcare

  NB Cili është emri i këtij "punonjësi social" unë dua të bëj një ankesë për të vepruar joprofesionalisht. Cila organizatë?

  Përbindëshi i Wiesjes

  Në lak'ech

  • kështu që përsëri është vetëm për paratë që prindërit ta paguajnë atë !, kështu që ata janë vetëm përgjegjës për fëmijët e tyre dhe edukimin e tyre !! kështu që sytë e mi do të hapen edhe pas viteve 50 !!!! apo ishte se më parë të ndryshme ?? dhe djalosh i cili është aq i mirë në video gjithashtu fiton ????????? e pabesueshme çfarë po ndodh këtu bah më shumë Unë mund të them jo,

   • A paguajnë prindërit aty ku fëmijët në 8 janë hequr gabimisht nga rastet 10? sytë tuaj nuk janë mjaft të hapura

 3. bastard i sëmurë

 4. Çfarë një miu, fëmija sapo ka ardhur nga burgu i mëparshëm ku ajo në të vërtetë nuk i përkiste, por nuk kishte një "kujdes ditor"
  @ martin, ky qelb është një nga ata që nuk ka asgjë për të thënë në shtëpi dhe është skllav pas partnerit të tij. ju i njihni nga mijëra.
  Diçka nuk ka shkuar mirë në rininë e tyre !!
  Ata janë minjtë dhe psikopatët, jam i lumtur që nuk kam më fëmijë të mitur.

 5. fëmija

  • Cili është emri i saj? Unë dua të paraqes një ankesë për veprim joprofesional nga ana e këtij "punëtori grupi".

   • Dhe unë dua adresën dhe numrin e telefonit të kësaj agjencie. Nëse është e mundur unë do të shkoj atje me një aparat fotografik dhe nuk do të pushoj derisa të flas me këtë vajzë dhe i kam parë ata përgjegjës që bëjnë një kohë provuese.

   • Henk van Dam quhet punëtor i grupit, ku punon tani?

   • Henk van Dam, në emër të të gjitha Nënave ju keni problem TANI!

    Dhe ata që kanë nënshkruar dhe zgjeruar kontratën tuaj të punës shumë!

   • Më lejoni të mendoj katolik ndonjëherë?

   • Ti je një hero për mua

    @Awesome Një fëmijë i zgjuar dhe ajo ka guxim, në frontin e një gruaje të tillë budallaqe që ndoshta nuk ka fëmijë të saj dhe unë shpresoj se ajo kurrë nuk do të ketë. !!!
    I gjithë dialogu i këtij të ashtuquajturit punëtor i të rinjve është krejtësisht i gabuar. Është autoriteti i pastër, fuqia dhe, për të qenë të sigurt, të ushtrojë terror për atë fëmijë.

    Kemi nevojë për këta fëmijë në të ardhmen, sepse ende guxojnë t'i rezistojnë AUTORITETIT !!!

   • Unë mendoj se ishte një njeri që pashë në atë film apo ishin filma të tjerë?

  • Po, kjo video jep përshtypjen se është një fëmijë i tmerrshëm. Fëmijët janë të formuar nga edukimi i tyre. Kjo vajzë është e qartë në një panik rreth mjedisit të saj që duket se e kërcënon përsëri dhe përsëri dhe e mban të mbyllur. Një fëmijë i 9 nuk i përket paraburgimit, çfarëdo që ajo ka thënë dhe bërë! Mekanizmat e saj të vetë-mbrojtjes kanë shkuar krejtësisht të çmendura. Dhe mjedisi i padëshiruar stimulon përkeqësimin. Ju nuk duhet të jeni pedagog për të parë se si kjo vajzë u shkatërrua plotësisht shpirtërisht.

   • I pamartuar bastard!
    Kjo vajzë është në dhembje. Dhimbja për shkak të barkut të saj, duket sikur ajo merr ushqim të keq, dyshoj shumë ushqime junk helmuar me Exxx nrs dhe ajo ka dhimbje mendore sepse ajo mungon nga një baba dhe nënë e vërtetë dhe tashmë është zmbrapsur tërësisht prapa dhe me radhë mes këtyre idiotëve të bezdisshëm.
    Kjo vajzë thjesht ka nevojë për dashuri dhe udhëzime të strukturuara vazhdimisht, por nga zemra, kështu që nga prindërit e saj të cilët ndoshta nuk mund ta trajtojnë këtë apo njerëzit që munden.

  • Megjithatë, ata janë përpjekur ta bëjnë atë pak komod me yjet në mur. shih në 2: 45. Pretty atmosferike, me ato yje.

   Gjithmonë them këtë, gjeometrinë e shenjtë, nuk mund ta nisni sa më herët.

  • Mirësi që kjo grua mund të kryejë një funksion të tillë. Ajo nuk e di se çfarë të bëjë me këtë vajzë dhe përpiqet për të vënë disa gjëra mbi të. Kjo është sigurisht gjëja e fundit që ka nevojë kjo vajzë. Nëse gruaja nuk mund të fitojë në përmbajtje, ajo thjesht do të kalojë në formë. Një mashtrim i provuar. Për fat të mirë, kjo vajzë nuk mund të shtyhet në një qoshe dhe ajo ka të drejtë.

   • Prindërit "më të shumtë" nuk mund t'i rrisin fëmijët e tyre, ajo rrezaton prej saj, ata duhet të turpërohen nga vetvetja dhe të pyesin veten se përse i kanë konceptuar fëmijët?
    Shumica e "prindërve" kanë një mentalitet të përmbytjes pas meje dhe nuk janë absolutisht të shqetësuar me fëmijët e tyre, ata nuk janë në kontakt të konsiderueshëm me veten, si mund ta duan?
    Ata as që e dinë se ç'është kjo, e shohim të çuditshme që shumica e punonjësve socialë nuk piqin asgjë, të cilët mendojnë se duhet të "trajtojnë" fëmijët dhe të merren me ta dhe të dizenjuara në mënyrë tekniko-pedagogjike nga librat e botës së re rendit.

    Shumica e fëmijëve sot bëhen si prindërit e tyre, egoistë, fodullë, pa dashuri, vetëkredi, materialiste dhe shumë më tepër të dëmshme.

   • Ata mund të luajnë skenë dhe të kryejnë rolin e tyre të maskaradës në mënyrë socio-mirë, mjaft mirë, ka shumë toppers në mesin e tyre, ajo është më shumë të treguar interes, por në realitet jo, është më shumë një numër i detyrueshëm për t'i dhënë fëmijëve një formë për të dhënë vëmendje, pa kontakt thelbësor = unloving.

    Kjo vlen edhe për ndihmën, e cila është më pak e diskutueshme në këtë, më shumë për kujdesin e prindërve, të cilët janë plotësisht të prishur nga rendi i ri botëror dhe kanë një mentalitet që do të jetë i dëmshëm dhe destruktiv për shumicën e fëmijëve të tyre .

   • Është më mirë të vendosësh gishtin tregues përpara, të tregosh tjetrin, dhe me pjesën tjetër të gishtërinjve për veten, me gishtin lart, kështu duhet të jetë, nondeju ... qeveria kjo qeveri që, përveç qeverisë, ju gjithashtu duhet të ankoheni më pak dhe të ankoheni, merrni përgjegjësi në duart tuaja dhe ta organizoni atë së bashku me njerëz me mendje, ku ka vullnet, ka një mënyrë.

   • Pajtohem plotësisht!

 6. Zemra ime theu, në qoftë se ju mori të saj të lirë ju lutem sillni këtu! Unë kam një vajzë të 4-it, një kopje (brenda dhe jashtë) të kësaj vajze të bukur (por pastaj sytë bjonde e blu) të cilët me të vërtetë kanë nevojë për LOVE dhe në mënyrë të qartë e kanë marrë këtë mënyrë shumë pak!

  Rastësisht, sapo dëgjoja se kjo vajzë do të kishte akuzuar në mënyrë të gabuar babanë e saj të sulmit .. SHE IS 9 !! Dhe sa vjeç ishte ajo, 5, 6 ??
  Dhe kush thotë se babai nuk bëri asgjë atëherë? Sepse është një njeri i tillë i bukur dhe i ëmbël për siguri? (ashtu si pedofilët në shikim të parë .. e ëmbël dhe e bukur ..) False akuzoi gomarin tim !!

  Ajo do të ishte e pacipë dhe do të godasë rreth saj ... Për shkak se një fëmijë lind i pacipë? Dhe, natyrisht, ata gjithashtu rrahin rreth tyre nga lindja nëse nuk e marrin rrugën e tyre ???

  Fëmijët janë një "produkt" i edukimit ose i mungesës së tij, asgjë për të cilën nuk akuzohet kjo vajzë është HER DEBT !! Ajo ka ndërtuar një mur rreth saj, logjik, një fëmijë i 9 dëshiron vetëm gjë 1, DUA!

  • Unë vetë e di shumë mirë se si të ngrihet në tirani (babai i paaftë për të dhënë dashuri në rrugën e duhur për shkak të dhimbjes emocionale dhe abuzimit me alkoolin) dhe për t'u rritur me mungesën e dashurisë nënë (nëna që nuk kishte mjaft dashuri në rininë e saj) duhet të jetë .... kjo më bëri shumë agresive, nëna ime gjithashtu filloi të rrahë nga 9de time, që zgjati për një kohë të gjatë, motra e babait tim më bëri seksualisht keqformuar nga 7de time, ishte kundër abuzimit, ishte një mënyra e gabuar e trajtimit me një fëmijë, për fat të keq nuk di asgjë rreth para 7 moshës.

   Fillova të bërtisja dhe të hidhja gjërat vetë, të ishe i izoluar në një afat të gjatë, të bëheshe një fëmijë i pakënaqur, të isha i pazhvilluar në një nivel individual dhe social ... është ferri të kaloj, e vetmja gjë që po ndodhte në kokën time se unë nuk dua të jetoj në ato rrethana, kurrë nuk kam menduar për vetëvrasje apo mendim për ta bërë atë ... pika e kthesës më erdhi në mënyrë të veçantë në 19de, dora e vetë GD u kujdes për mua, pasi isha në 17de në veçanti lexon nga nënndërgjegjja ime papritur duke qarë në mënyrë spontane, sidomos duke u ankuar në Gd drejt qiellit.
   Fillimisht, viti i parë i 7 ishte më negativ, më duhej të bëja një shërim të dhimbshëm, një proces shërimi ... nuk ishte e lehtë, e bëra vetëm me Gd, u tërhoqa nga shokët e mi, nuk i pashë me të vërtetë përsëri , në çdo rast, ata kurrë nuk kanë pasur marrëdhënie miqësore me ta.

   E di se çfarë po kalon kjo vajzë, shanset janë se ajo nuk do të përfundojë në vendin e duhur, se do të bëjë gjëra që nuk janë të denjë për njerëzit dhe që në afat të gjatë mund të përfundojë në rrethana degraduese.

 7. Ja disa informacione nga ajo "horizont i grupit të punës".
  Çfarë një bandë e mindfuckers.
  Se si ai njeri merret me dhe i drejtohet një fëmije pak traumatizues, nuk është më i shëndetshëm.
  Nënat dhe baballarët ju mbrojnë kundër këtyre psikopateve, të cilat vetëm qeveria e marshimit urdhëron verbërisht të kryejë.

  http://horizon-jeugdzorg.nl/raadsleden-onder-de-indruk-van-bezoek-jeugdinstelling/

 8. Është një turp që njerëzit akoma nuk e kuptojnë sa duhet për të parë se prindërit po dëgjohen çmendurisht

 9. Reblogged këtë në Gratë e pambrojtura Web dhe komentoi:
  ngrihuni

 10. Fakte dhe shifra

  Në 2012, Horizon u bashkua me Avenier rininë dhe ndihmën edukative. Kjo na sjell në shifrat e mëposhtme.

  Jo më pak se punonjësit e 1800 aktualisht janë të punësuar në Horizon. Horizonti është përgjegjës për:

  Vendet e kujdesit të të rinjve 20
  Vendet e trajtimit klinik 2 në Gelderland;
  Fëmijët 29 nën moshën 12 në kujdesin e të rinjve të mbyllur;
  Fëmijët 200 mbi vitin 12 në kujdesin e të rinjve të mbyllur;
  Fëmijët 900 dhe të rinjtë në familje të projektit, rrjetit dhe kujdestarit;
  Fëmijët 330 të cilët janë pranuar dhe trajtuar në një mjedis banimi;
  Fëmijët dhe familjet 120 trajtohen dhe udhëhiqen gjatë trajtimit ditor;
  Çiftet e prindërve 80 të shoqëruar nga qendra e komunitetit;
  Të rinjtë 60 janë trajnuar dhe përgatitur për riintegrim në JJI De Kolkemate;
  Familjet 70 që marrin trajtim familjar në shtëpi;
  Ndërmjetësit 6 që bëjnë lidhje midis Agjencive për Kujdesin Rinor, Qendrat për Rininë dhe Familjen, Horizonti dhe familjet (klientët);
  Projekte në Francë ku të rinjtë jetojnë, punojnë dhe trajtohen në një fermë për nëntë muaj;
  Shkollat ​​26 për arsimin special të arsimit fillor dhe të mesëm (klasa 4);
  drejtimi i studentëve të 1000 përmes Shërbimit Arsimor Ambulator;
  Fëmijët 140 aktivë në praktikën në Alphen aan de Rijn dhe në Qendrën Arsimore në Roterdam.

  Si një organizatë e rinovuar, ne kemi edhe më shumë forma të kujdesit dhe edukimit në paketim se më parë, me një ofertë të bërë me porosi për të gjitha kërkesat për ndihmë.
  Raportet vjetore:

  Horizon Raporti Vjetor i Kujdesit Rinor 2010

  • (Abracadabra)

   Informata të përgjithshme për Kryetarin

   Horizon ka themeluar karrigen e ortopedagogjisë në Fakultetin e Shkencave Sociale në Universitetin Leiden. Dr. Evert Scholte u emërua profesor i kësaj karrige nga 1 June 2007, në veçanti studimi i integrimit të grupit special të edukimit 4 dhe grupit të të rinjve për kujdesin e të rinjve. Scholte (1950) studioi filozofi dhe pedagogji në Universitetin e Amsterdamit, i specializuar në arsimin e përgjithshëm dhe psikologjinë zhvillimore. Në 1988, ai promovoi një hetim për ndihmë të hershme për të miturit të cilët kanë ardhur në kontakt me policinë për shkak të veprave penale, neglizhimit ose abuzimit.

   http://www.boekenroute.nl/gasten/gtn1Boek.aspx?BoekID=2396

   Diagnostifikimi dhe qasje efektive pedagogjike në kujdesin e të rinjve

   Dr. Evert Scholte; Prof. Jan van der Ploeg
   [Mbuluar]
   sewn në € 17,00 ISBN: 978-90-77024-01-0, faqe 128, gusht 2001
   Format: 24,0 (h) x 17,0 (b) x 7,2 (d) cm. Pesha: gram 325.

   Botues: Graaff, Uitgeverij De

   fjalë kyçe: ADHD
   Përshkrim

   Edhe pse shumica e fëmijëve ADHD përfundojnë mirë më vonë, rritja e tyre ndonjëherë është aq e vështirë sa prindërit nuk mund ta zgjidhin atë vetëm. Pastaj kërkohet mbështetje specifike nga asistenca profesionale. Kjo mund të përfshijë ndihmën ambulatore, por gjithashtu mund të nënkuptojë që ndihma ditore duhet të sillet ose që një fëmijë të vendoset përkohësisht jashtë shtëpisë. Por, para se të vijë koha, duhet bërë një diagnozë e saktë. Është ende një problem sot, sepse fëmijët e zënë dhe impulsivë së shpejti e marrin etiketën ADHD të vendosur nga të dy prindërit dhe kujdestarët. Përveç kësaj, fëmija ka të drejtën e një trajtimi adekuat, i cili kërkon një qasje efektive pedagogjike në radhë të parë. Cila është qasja e duhur? Autorët kanë ndjekur më shumë se fëmijët 150 me ADHD në zhvillimin e tyre. Në këtë libër, autorët i hapin gjetjet e tyre të habitshme për një audiencë më të gjerë dhe japin përgjigje për dy pyetje thelbësore.
   - Si mund të përcaktohet përgjegjësia e ADHD-së me përgjegjësi?
   - Si mund të udhëhiqen pedagogikisht të rinjtë me ADHD në një mënyrë efektive?

   Libri është shkruar në mënyrë të tillë që të jetë i arritshëm për këdo që merret me fëmijët e ADHD-së ose dëshiron të dijë më shumë për të. Gjithashtu përmban një numër të madh këshilla për udhëzimin pedagogjik të të rinjve me ADHD. Prandaj libri nuk është i vlefshëm vetëm për ofruesit e kujdesit profesional, por edhe për prindërit.

   http://95.211.20.22/~biezonder/horizon/wordpress/wp-content/uploads/2012/09/samenvatting-Quickscan.pdf

   • Efektiviteti në kujdesin rinor për banim
    Vlerësimi i
    zhvillim
    pas një viti
    trajtim rezidencial
    Horizont
    Prof. Dr. EM Scholte
    Prof
    .
    Dr
    .
    JD van der Ploeg
    kafaz
    mrs. H. Leloux
    -
    Opmeer
    mrs. R.
    nga Këlni
    , BSc
    dhjetor 2011

    http://95.211.20.22/~biezonder/horizon/wordpress/wp-content/uploads/2012/09/ECHT-DEF-Rapportage-eerste-follow-up-Horizon-6-1-2012.pdf

   • Ina Van Berckelaer-Onnes ishte me pensionin e saj në qershor, 2007 u emërua Zyrtar në Urdhrin e Orange-Nassau. (Burimi: http://nl.wikipedia.org/wiki/Ina_van_Berckelaer-Onnes).

    http://www.petitiejeugdggz.nl/uncategorized/705/

   • Zemra e nënës sime rrjedh gjak duke shikuar dhe dëgjuar këto video të tmerrshme ... sigurisht që nuk e njohim historinë, por kjo nuk është e nevojshme as për shkak se ajo që ky fëmijë i varfër duhet të përjetojë në jetën e saj të hershme ... !!!! Kjo vajzë ka nevojë për terapi dhe sa më shpejt që të jetë e mundur ... dhe me terapi, dua të them, të trajtohet me dashuri dhe respekt. Përveç ADHD ka edhe ADD dhe ODD .... shpesh në kombinim që mund të monitorohet vetëm me trajtim të mirë. Duke e kthyer në birin tim me sjellje shumë të vështirë kur është fjala për të dëgjuar, për të bërë emërime dhe për të shkatërruar gjërat ... ishte e qartë për mua se qendra diagnostike psikologjike ishin të vetmet katër gjëra që kisha besuar ... dhe me të drejtë ... një institucion shumë profesional që organizojnë gjithçka në harmoni me prindërit. Unë kam bërë gjithçka në fuqinë time që të mos përfshihem në kujdesin e rregullt të të rinjve ... ... deri më sot jam i lumtur ... se kam qenë në kontroll. Çdo prind duhet të dijë që ju vetë ... të përcaktoni se ku duhet të shkojë fëmija juaj për ekzaminim dhe trajtim !!! Thjesht gjithçka në sigurimin bazë .... por ju duhet ta dini këtë! Për fat të keq kjo vajzë nuk kishte prindër të tillë të mirë !! Dhe gjithashtu një mjek i tmerrshëm budalla ... sepse ai e di se më shumë rrugë të çojnë në Romë !! Ky është tani një shembull i librave të ILLEGALITETIT ... .. ky fëmijë i varfër, i bukur dhe i dëmtuar !!

   • Mjerimi është pikërisht që të gjitha rrugët të çojnë në Romë.

   • ADHD = pakuptimësi, të gjitha pseudo-shkencore, në shumicën e rasteve mund të ketë një predispozicion apo ndjeshmëri ndaj diçkaje, por nuk ka domosdoshmërisht të lindë, madje edhe aty ku është më e ndjeshme, mund të shkojë dy mënyra, mund të jetë përfundimisht një cilësi nëse shkon mirë në zhvillimin e saj.
    Kjo vajzë nuk ka nevojë për terapi nga figura pa zemër, pa qenë vërtet një lidhje në kontaktin nga zemra në zemër, ai fëmijë duhet të rritet me familjen e atyre prindërve, me dashuri, përmes së cilës vajza mund të lulëzojë dhe gjithashtu mund të lëshojë gradualisht të kaluarën e saj.

    Kur fëmijët janë të zënë, ata janë energjikë, mund të shkojnë në të dyja anët për sa i përket kësaj, varet nga mënyra se si zhvillohen dhe çka marrin nga arsimi dhe faktorët e jashtëm luajnë një rol të rëndësishëm, por duke pasur parasysh sistemin në të cilin ne jetojmë, shumë fëmijë dhe adoleshentë përballen me ndikime negative që, në afat të gjatë, janë shkatërruese për ta.

   • Ju nuk keni për të trajtuar fëmijët, një trajtim është aplikuar për njerëzit që janë të sëmurë pa qenë i sëmurë, fëmijët si të qenit të vlerësuar dhe të kuptuar, ata rriten nga ajo, tregojnë interes pa dashuri, është vetëm fooling veten, një intuitive fëmijë, thith përmes saj.

 11. Një sëmundje e re?

  Çfarë është Sindromi Smith Magenis (SMs)?

  Çdo vit lindin gjashtë deri në tetë fëmijë me SM-të në Holandë. Sindroma është shkaktuar nga mungesa ose mutacioni i një pjesë të materialit gjenetik (krahu i shkurtër i kromozomit 17). Në fillim të viteve tetëdhjetë, sindroma u përshkrua së pari nga transportuesit e emrit. Në fëmijët me SM, ka pak karakteristika të dukshme të sjelljes si një fëmijë. Ka, megjithatë, probleme me aftësitë motorike, të ushqyerit dhe zhvillimin e gjuhës. Ndryshimet e sjelljes gjatë foshnjërisë dhe kjo shpejt çon në probleme. Fëmija bëhet më i zënë, nuk mund të përballojë devijimet në rutinë, ka vetë-vullnet shumë të fortë, ka probleme gjumi dhe mjekësore dhe mund të ketë sjellje vetë-dëmtuese. Përveç kësaj, fëmija është i angazhuar, kështu që problemet nuk janë gjithmonë të njohura dhe të kuptuara.

  * psherëtimë .. **

  http://www.cce.nl/hoofdmenu/expertise/expertisedossiers/smith_magenis_syndroom

 12. Kjo është më donquijotte herblogd.

 13. Eufori

 14. Fëmijëve u duhet që prindërit që i mbështesin ata, të cilët janë stabiliteti i tyre në këtë botë, në mënyrë që ata të mund të shprehin lirisht veten, shprehin veten.
  Dhe ata kanë nevojë për dikë që e di se fëmijët janë të njëjtë me atë.
  Me fjalë të tjera - vajza juaj ka nevojë për dikë që e di se personi e sheh fëmijën si të barabartë. Kjo është që të gjithë fëmijët kërkojnë.
  Por çfarë bëjnë prindërit?
  Ata thonë: "Unë jam eprori juaj dhe unë jam prindi juaj dhe për këtë arsye është kështu. Kjo është arsyeja pse unë e bëj këtë, prandaj bëj këtë. Sepse unë jam nëna jote.

  Vajza juaj nuk është vajza jote. Nëna juaj nuk është nëna jote.
  Ju jeni dy qenie në këtë botë, të cilët individualisht shprehin veten. Nëse vërtet doni të njihni vajzën tuaj si ajo është, filloni të jepni lirinë e saj të shprehjes.

  Çfarë dua të them me lirinë e shprehjes?

  Filloni me komunikimin e parë. Unë sugjeroj që të kaloni më shumë kohë me të. Unë sugjeroj që ju të bisedoni me të. A keni pyetur ndonjëherë: 'Si e përjetoni veten? Si e përjetoni atë që po bëni? Çfarë po shihni Çfarë kupton për veten në këtë situatë? Si ta bëni këtë? Çfarë zbuloni në veten tuaj se duhet t'i kushtoni më shumë vëmendje? Çfarë shihni në veten tuaj që ju pëlqen? Çfarë mund të bëj për ju për t'ju ndihmuar në botën tuaj dhe atë që përjetoni?
  Prindërit nuk bëjnë pyetje të tilla. Ata thonë, "Si ishte dita jote, mjaltë?"
  Jo!

  Do të thoja që në këtë moment nuk e njihni fare vajzën tuaj dhe vajza juaj nuk ju njeh fare. E vetmja mënyrë për ta bërë këtë është duke aplikuar një model komunikimi. Vajza juaj fsheh dhe e zhduk veten shumë. Dhe ajo është një krijesë e bukur! Dhe ajo do t'ju sjellë dhurata të bukura - duke ju bërë të kuptoni gjërat e veta që ende nuk i keni kuptuar.

  Në të vërtetë, fëmijët janë këtu për prindërit - dhe jo anasjelltas

  Pra, mësoni sa më shumë që të jetë e mundur nga vajza juaj. Me të vërtetë bisedoni me atë për atë që po bën. Dhe të njiheni mirë me të vërtetë. Intimiteti është çelësi. Kështu që ju jeni në gjendje të bëheni intime me veten tuaj.

  Burimi: http://desteni.net/index.php?option=com_content&view=article&id=277:wat-hebben-kinderen-nodig-in-deze-wereld-&catid=80:kinderen-en-ouderschap&Itemid=129

 15. Hollanda është humbur për një kohë shumë të gjatë.
  Është e turpshme të shohësh vlerat dhe normat e përfshira në emër të zhvillimit dhe përparimit.
  Njerëzit duhet të shqetësohen me kuptimin e jetës.
  Njohja ose besimi ... gjithçka në këtë botë bazohet në besimin ...
  Unë vetë nuk besoj asgjë ... Unë di pak, por po mësoj.
  Por unë kurrë nuk do të besoj.

  • Kam ardhur ta kuptoj se prej asaj dijeje bëj besim me një besim solid në dije nëpërmjet diturisë dhe urtësisë, ku dashuria nuk mungon ... me të vërtetë në nivelin e shpirtit nuk ka prindër dhe fëmijë kur fëmijët dhe prindërit arrijnë të shprehin veten në atë nivel e gjithë bota duhet të dëshmojë për të, është pothuajse një mrekulli në këtë botë, por dita po lind se me praninë e dritës, ajo që është e dëmshme nuk nxitet, e cila tani ushqehet vazhdimisht në veçanti nga faktorë të jashtëm është.

   Kushdo që dëshiron të ruajë modelin e biznesit kryen një marrëzi të madhe dhe ata që duan ta bëjnë atë të zhduken janë në kriminelët e tyre, të mirën e pastër, nuk vlerësohet, nuk mund të fitojë asgjë nga ajo.

  • @GBYF, pastaj "Mark Passio WOEIH" është diçka për ju, dhe gjithashtu "rrëshqitje larg nga vello" në youtube është një domosdoshmëri.

 16. http://cirrie.buffalo.edu/database/authors/16042/
  http://cirrie.buffalo.edu/database/?au=Scholte%20EM

  Disi kjo përshtatet në një Stack ... një pirg kar?

  Apo është mirë të punosh së bashku në një ekip "të përhershëm"?

  Scholte EM, Van Berckelaer Onnes IA, Van Der Ploeg JD. (2001).

  DSM-IV të lidhura me ADHD simptomë nga kujdestarët profesionistë në qendrat rezidenciale të trajtimit. Gazeta e Psikologjisë dhe Psikiatrisë së Fëmijëve dhe Disiplinat Aleate 42 (3): 341-346.

  vetëm ... lidhja e pikave .......

  frymë në ... .. frymë jashtë ...... .. lirimin ......

 17. Henk van Dam më vonë ka filluar kompaninë e tij (Viproxy). Atje ai scammed PGB, nxorri një shumë të holla.
  Njeriu kurrë nuk ka pësuar ndonjë trajnim, erdhi duke u rrokullisur nga një punë në Schiphol në Horizont, pa dhe pushtuar. Ai nuk është më gjurmues në internet, nuk ka idenë se çfarë po ha tani.

  • se ky njeri nuk ka pasur asnjë trajnim që të ashtuquajturit punonjës social sigurisht nuk e konsiderojnë se duhet të keni stërvitje për një punë të tillë përndryshe ju sigurisht do të merrni figura të tilla budallenj që janë vetëm pas parave, por po disa njerëz mund të bisedojnë mirë dhe kjo duket se funksionon, por ai nuk kishte eksperiencë vetëm me fëmijët, dhe fëmijët iu dorëzuan, hej i çmendur, aq shumë shkon keq !!!!!

 18. Çfarë një qen i ndyrë, se Henk v Dam.
  Filloni pak popi dhe pastaj forcë force!
  Ju dëgjoni zhurmshëm jehonë e Bahlekking dhe Rauwvoet rreng në të. Egër.

 19. Ju duhet të gjeni lidhjen për fëmijët dhe adoleshentët. Ju duhet të bëni kontakt, të ndjeni ndjenjat e tyre nga qëllimi për t'i ndihmuar ata. Dhe kjo duhet të jetë e vërtetë dhe transparente. Një këshilltar duhet ta mbajë atë me të vërtetë të bëhet një dashnor.

  Por kjo nuk përshtatet në sferën e dominimit, me autoritet. Sepse kjo është heulen me 'armikun'. Ju nuk mund ta ushtroni autoritetin. Oh jo? Si funksionon kjo punë me punëdhënësit / punonjësit, me prindërit / fëmijët, me qeverinë / qytetarin?

  Ju mund të lëvizni përpara vetëm në të gjitha marrëdhëniet nëse adoptoni një qëndrim të barabartë dhe punoni së bashku. E tërë dominimi, autoriteti dhe autoriteti nuk funksionon, nuk ka punuar kurrë dhe kurrë nuk do të funksionojë.

 20. Gjithnjë e më shumë po fillon të duket se njerëzit do të trajtojnë fëmijë si shumë njerëz që kanë trajtuar kafshët dhe kafshët për pak kohë.
  Disa muaj më parë, kur dëshiroja të adoptoja një kotele nga një azil, unë u ballafaqua me një marrëveshje që deklaronte se unë mund të "blinte" dhe të merrja kafshën, por vetëm ta merrja atë, kështu që kotelja mbetet pronë e strehës së kafshëve.
  Unë nuk do të habitem nëse e njëjta gjë vlen edhe për fëmijët brenda disa dekadave. Fëmijët, sipas ligjit, nga lindja thjesht janë pronë e "shtetit" / "sistemit"; prindërit kanë vetëm fëmijët e tyre në hua dhe duhet që "sistemi" të gjykojë se nuk është më mirë që fëmija të jetë me prindërit e tij / saj për arsye të arsyeshme, atëherë fëmija "rikthehet" në institucione të tilla si ky videoklip, i jepen pedofilëve, çfarëdo, fëmija është ligjërisht pronë e sistemit ... natyrisht për sigurinë e tij / saj dhe për të parandaluar të gjitha llojet e aktiviteteve terroriste!

 21. Unë jam në 2: 42 dhe unë jam tërësisht agresiv !!! Çfarë një idiot dhe SI ndjehet mirë, se çmendur! .... Ky njeri duhet të ruhet larg nga të gjithë fëmijët! Unë kam parë më shumë video që vijnë si përgjigje ... Pra, mund të jetë edhe më keq ?!

  • në 0: 00 (video, Grupi privat) tashmë mund të shihni se kush është në të vërtetë një me një problem të sjelljes reale dhe Mina gjithashtu rrezaton shumë më tepër mençuri se sa ajo imbecile.
   Unë mendoj se ajo është duke bërë mirë, por ata e bëjnë atë të vogël në izolim.
   Ata janë kujdestarë të rinjve.

 22. Nauzeoze se si ky djalë përdorte agresionin e tij të kontrolluar në mënyrë manipulative. Ata duhet ta mbyllin këtë djalosh.

 23. Do të donte ta sjellë këtë link në vëmendjen e Johnny de Mol për shkak të veprimit të tij "fëmijët 42.000 harruar në NL". Pastaj shtoni disa mijëra ...
  Shumë e lumtur ajo që ka ndodhur atje (dhe ende e gjen)

  • ju lutem bëni mbiemrin tim të padukshëm ju lutem

   Bvd

   gurtie pors

   • ku ???????

   • Hi Gurtie ... .. Nëse gjithçka shkon mirë ju keni krijuar një llogari vetë të jeni në gjendje të postojnë një mesazh këtu.
    Ju do të duhet të hiqni mbiemrin tuaj atje nëse nuk dëshironi që ai të jetë i dukshëm këtu. Pra futuni përsëri dhe pastaj shkoni në profilin tuaj dhe ndryshoni.
    Fat i mirë !!

 24. Epo, pajtohem me Maasdonk.
  Shumë njerëz në sektorin e kujdesit, jo të gjithë, por në të vërtetë shumica, filluan të bëjnë trajnimin e SPW për shkaqe të gabuara.

  Të gjithë thërrasin bukur "Unë dua të ndihmoj njerëzit", por kjo është vetëm një mënyrë për të parë mirë. Në këtë mënyrë, shumica e njerëzve dëshirojnë të përpunojnë traumat e tyre të papërpunuara të fëmijërisë.
  Dhe një pjesë kurrë nuk dëshiron të fillojë me këtë dhe përdor shpëtimtarin si një mbulesë. Për shembull, është më pak e mundshme që vetë ata nuk kanë më gjurmë. Psychopaths me të vërtetë.

  Sa e turpshme që këta njerëz nuk janë shfaqur siç duhet.
  Në stabilitetin psikik dhe emocional, shumica do të binin menjëherë për të. Ata që nuk mund të ndihmojnë vetveten, nuk mund t'i ndihmojnë të tjerët. Dhe ata që nuk guxojnë të kërkojnë ndihmë nga krenaria, nuk duhet të quhen veten punëtor social ....

  Për më tepër, edhe vetëdija dhe niveli i të kuptuarit të këtyre njerëzve është tepër i ulët për t'u angazhuar në psikologji, por ata ende pretendojnë të jenë një lloj psikologësh. Çfarë mëshire ...

  Shkenca Psikologjike jonë tashmë është shkatërruar plotësisht nga psikiatria që thjesht vazhdon t'i përmbahet ideve të caktuara të para luftës dhe mund të dalë me sëmundje për gjithçka që Elita nuk ka nevojë.
  Si shembull njerëz që shohin përmes mashtrimit të tyre janë "skizotipike" ...

  Çdo gjë është prishur nga tregtia, nga psikologjia në kujdesin shëndetësor të zakonshëm, nga trajnimi në qendrat e kujdesit për fëmijët ....

  Pra, është koha për një lëvizje të re nga dhe për popullin.
  Në vend të atyre partive të rreme të krahut të majtë që kemi lënë, ata tashmë janë shumë të zënë me veten dhe imazhin e tyre të supozuar,

GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër