Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

Shteti balancon financiarisht personat e moshuar në shtëpi pleqsh

Shteti balancon financiarisht personat e moshuar në shtëpi pleqsh

Në Facebook kam ardhur të gjithë këtë mesazh këtë mëngjes [quote] Pra, ju keni punuar jetën tuaj si perëndi, fëmijët e 4-it të rritur dhe pastaj papritmas jeni 92 dhe duhet të shkoni në një shtëpi pleqsh. Vetëm sepse qëndrimi në shtëpi nuk është më opsion. Deri tani kaq mirë! Dhe pastaj ju godet në fytyrën tuaj; e Banka e Sigurimeve Shoqërore (SVB) ju merrni një letër që ju ende 5 euro, ju lexoni atë saktë, merrni AOW transferuar dhe pjesa tjetër shkon në WLZ, ok. Gjithashtu një shënim nga AKK që duan të raportojnë 8% të kursimeve tuaja, në vit për informacion, dhe 300 të pensionit tuaj. Bammmm gjithçka larg pak pas ... ..Ju keni punuar gjithë jetën për këtë, ne bëjmë mirë këtu në Holandë.

WLZ, Akti i Kujdesit Afatgjatë, u prezantua për 1 Janar 2015 dhe zëvendëson Aktin e Jashtëm të Shpenzimeve Mjekësore (AWBZ). Akti për kujdesin afatgjatë është për njerëzit që kërkojnë kujdes intensiv ose mbikëqyrje gjatë gjithë ditës. Për shembull, njerëz të moshuar me demencë të avancuar ose njerëz me dëmtime të rënda mendore, fizike ose shqisore. Pra, raporti i mësipërm tregon se ..

Të gjitha aksionet 13
468 ad
GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër