Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

Si funksionon arma e Death Ray përdorur në punën 9 / 11?

Si funksionon arma e Death Ray përdorur në punën 9 / 11?

Shansi që Amerika ka armë shumë më të avancuara sesa shumë njerëz që guxojnë të mendojnë është e madhe. Është gjithnjë e më e qartë se ndërtesa WTC në Nju Jork në 9 / 11, nuk janë sjellë poshtë nga "prishjes kontrolluar", por një "armë të drejtuara energjisë" (gjithashtu i quajtur Death Ray). Dr. Judy Wood ka të gjithë ekspertizën për t'u kualifikuar si ekspert për të hetuar fatkeqësi të tilla. Për këdo që ende beson se 9 / 11 ishte një sulm terrorist unë do të thosha "Blej një telegraf dhe vazhdoni të jetoni në regjimin e verbër."Për të gjithë ata që besojnë se sulmi ishte një punë brenda, unë do të thosha"Mbajeni atë dhe shqyrtoni historinë e Judy Wood."

Pse është e rëndësishme shqyrtimi i kësaj znj. Wood? Epo, nuk tregon vetëm qartë se ka pasur një punë brenda, por gjithashtu që në të gjitha gjasat është përdorur një nga masat. sistemi i armëve të panjohur. Raporti që Znj. Woods shkroi përmban një sasi të madhe të materialit vizual që shërben si dëshmi. Një pikë e rëndësishme në dëshminë e saj është se kur ekziston një prishje e kontrolluar, duhet të ekzistojë një material shumë më i madh në terren. Kompleksi WTC u shkatërrua në tërësi. Kjo nuk është e njohur edhe për shumë. Shumica e njerëzve mendojnë se ndërtimi WTC 1,2 dhe 7 u shembën. Fokusi është shpesh në ndërtimin e 7, sepse nuk u godit nga një avion, por ai u rrëzua. Jo, të gjitha ndërtesat u shembën (ndërtimi i 1 deri në 7). Ky kolaps total përfshinte 1000.000 ton material. Çfarë Dr. Woods tregon se sasia e rrënojave në tokë pas heqjes së pluhurit ishte rreth 2% e masës së përgjithshme të materialit nga i cili përbëhej kompleksi ndërtimor. Fakti statistikor është se në rast të rrënimit të ndërtesave të tilla - si rezultat i rrënimit të kontrolluar - një grumbull i mbetur do të duhej të mbetej me një sasi të materialit prej përafërsisht 12,5%. Ku ka shkuar gjithë materiali? Dhe si është e mundur që bodrumet nën WTC ishin ende krejtësisht të paprekura, edhe pse ata do të duhej të dorëzoheshin në një masë të madhe të rrënojave që rrëzoheshin?

Një tjetër arsye për të marrë një vështrim serioz në historinë e zonjës Woods është se shpejtësia e kolapsit të ndërtesave ishte rreth 9 sekonda. Kjo është më e shpejtë se rënia e lirë. Nga pikëpamja fizike, kjo është krejtësisht e pakonceptueshme. Rënia e një ndërtese vetëm shkakton rezistencë. Çdo teori që pajtohet me rënien është e vlefshme për të rishikuar për këdo që është disi i aftë të mendojë në një nivel shkencor.

Letër e papërdorur

autos911Pas pluhurit u hodh, papritmas u bë e dukshme që në rrugët e Manhatten shasi makinash nuk ishin të ndikuar nga nxehtësia. Së paku, pjesët e çelikut ishin zhdukur, kështu që makina u rreshtuan, por predha e aluminit ishte e paprekur dhe vetëm e rrudhur. Rrugët u mbuluan gjithashtu me letër. Tani pyetja e parë që duhet të vijë në mendje është: Si është e mundur që letra e papërdorur rrethohet pas rënies së ndërtesave të djegura? A keni parë ndonjëherë një zjarr ku letra mbeti e padëmtuar? Rrugët ishin të mbushura me letër!

Pyetja e dytë që mund të pyesni është: Si është e mundur që të gjithë motorët e çelikut të jenë zhdukur nga makinat dhe pjesët prej alumini dhe gomat e gomës ishin ende të paprekura?

E gjithë kjo duhet të mbahet kundër dritës që ka njerëz që do të kishin ndjerë ngrohje të jashtëzakonshme qindra metra larg. Pra, supozoni se në të vërtetë do të kishte qenë "nxehtësia për shkak të zjarrit" pse është e gjithë ajo letër e papërdorur dhe plotësisht e paprekur?

Energji e drejtuar

Gjithçka tregon se ka patur përdorimi i një 'arme të drejtuar të energjisë' (arma e bazuar në energji të synuar). Një armë e tillë bazohet në idetë e Nikola Tesla dhe bëhen të dukshme në të Efekti Hutchinson; me emrin e njeriut i cili së pari bëri të dukshme efektet e energjisë së drejtuar. Për të krijuar efektin Hutchinson, keni nevojë për dy elemente. Elementi themelor është një atmosferë e ngarkuar statikisht. Elementi i dytë thelbësor është një valë dridhjeje. "Një valë dridhjeje?". Po, një valë vibrimi për rezonancë në nivelin molekular. Çdo objekt ka një të ashtuquajtur frekuencë të rezonancës. Nëse goditni një pllakë çeliku të mbërthyer në dy anët me një çekiç, ai dridhet dhe dëgjoni një tingull. Kjo është, siç ishte, frekuenca bazë e lidhur me atë objekt. Për shembull, çdo objekt, ndërtesë ose material ka një frekuencë rezonante që është unike. Nikola Tesla ishte në gjendje të shkundë një ndërtesë të plotë në Nju Jork mbi themelet e saj, duke shikuar lart frekuencën rezonante të asaj ndërtese me një gjenerator të thjeshtë të valëve të zërit. Është në të vërtetë parimi i njëjtë që përdoret në një pishinë valore. Nëse bën një valë që fillon pikërisht në të njëjtën kohë kur vjen vala tjetër, të dy valët përforcojnë njëri-tjetrin. Kjo quhet rezonancë. Shpejtësia e rezonancës së, për shembull, një urë mund të sigurojë që ura të jetë e egër kërceni lart e poshtë dhe përfundimisht bie.

Energjia e drejtuar përdor frekuencën rezonante në nivelin mikro. Molekulat dhe atomet gjithashtu kanë një frekuencë rezonance. Megjithatë, është aq e vogël sa që nuk mund të realizohet me një valë të shëndoshë. Për këtë ju përdorni një lëvizje të valës së energjisë. Ray-ja e vdekjes ose 'arma e drejtuar e energjisë' e përdor këtë parim. Kushti është që ajri është i jonizuar; ose akuzuar statikisht. Në parim, ju mund të lejoni që molekulat e një materiali, ashtu si një urë rezonante, të fshihen. Duke shikuar lart frekuencën e rezonancës së çelikut me këtë 'armë të drejtuar të energjisë', pra do të thotë se çeliku në 1x dekompozohet në nivelin atomik ose 'de-materializon' atë. Pra, materiali është zhdukur plotësisht në atë moment. Dhe pikërisht për këtë arsye të gjitha çelikët nga ndërtesat WTC janë larguar dhe vetëm motorët e çelikut dhe pjesët e kornizës janë zhdukur nga makinat. Efekti me mikrovalë i energjisë së drejtuar ka dhënë edhe ndjesinë e ngrohtësisë që disa njerëz kanë ndjerë. Por të gjithë letra mbeti e paprekur.

Ajri statik

Uragani ErinTani mund të pyesësh veten se si plotësohet gjendja ajrore statike për të përdorur këtë "armë të drejtuar të energjisë". Më parë, Dr. vjen Druri me një deklaratë që ndoshta shkon shumë më tepër se kushdo që mezi kupton se si punon një fshesë me korrent. Përgjigja qëndron në aplikimi i HAARP duke gjeneruar një stuhi që ishte pikërisht në kohën e "sulmit" jashtë brigjeve të Manhatten dhe nuk u raportua nga lajmi, por mund të shihet në fotot satalite. Qarkullimi i ajrit që ky stuhi Erin solli me vete siguroi fërkimin e duhur në ajër dhe kështu për jonizim (pagesë statike).

Ju mund të shihni në foto në të majtë rrugën e Uragani Erin dhe si stuhi kaloi orë në të njëjtin pozicion në Nju Jork. Kjo uragan ishte e domosdoshme për të qenë në gjendje të përdorte "armë të drejtuar të energjisë" që lejoi ndërtesat e WTC të hynin në pluhur. A është kjo duke shkuar sipër kapakut? Unë shpresoj se unë ju kam dhënë ushqim për mendime.

Update

Të gjitha aksionet 69
468 ad

47 Comments

 1. si u gjenerua energjia e nevojshme?
  në çfarë distance mund të funksionojë një pajisje e tillë?
  a luajti avioni një rol diversioni?
  a ishte përdorur në raketën e lundrimit për Pentagonin?
  cili ishte roli i avionit të rrëzuar [apo çfarë shkon për të]?

  • Pyetje të mira!
   (pyetje 1) Për të filluar gjenerimin e energjisë:

   http://youtu.be/4vZRKVJQKUk

   of

   http://youtu.be/wHaFofUbsw0

   (pyetja 2) Çfarë distanca mund të ketë një urë lazer?

   Për pyetjet e tjera, sigurisht, përgjigjet mund të jepen vetëm nga ato gjene që kanë zhvilluar pajisjen në fshehtësi të madhe. Shih, për shembull, dokumentari nga Jesse Ventura në këtë artikull: http://martinvrijland.com/2013/11/19/amerika-beschikt-over-star-wars-wapen-genaamd-death-ray/

   Për pyetjet e tjera unë do të thosha shikoni këtë:

   http://youtu.be/sNz-FpP2d_A

  • @Emil
   1. Nëse e dimë këtë, ne kemi energji falas, shih Jody Wood.
   2 Nëse është lazer, vetëm nga hapësira, dhe kjo është ndoshta rasti. Ura e Minneapolit ishte ndoshta një provë.
   3.Ja, asnjë avion nuk është përdorur në 9 / 11.
   4. nuk ka ide, pa marrë parasysh se si në këtë rast, por pse dhe who.and se është i njohur.
   5 Nuk ka ide.

 2. Efekti Hutchinson

 3. docu nga orët 3.
  Psy në Rimëkëmbjes me Dr Judy Wood

 4. @Martin.

  Anno 2001 është 12 vite më parë. Pra, edhe teknologjia në atë kohë ishte dymbëdhjetë vjet më e vjetër. Unë nuk mendoj se kjo ishte tashmë mbi zotërim të tillë (të energjisë drejtuar) armëve dhe madje edhe tani kam dyshime të rënda nëse një me të gjitha ato lazer rënda ose pajisje të tjera mund të hedhur në ndërtesa shumë të fokusuara 2.
  Nuk është bërë me të zakonshëm të njohur tashmë, edhe pse shumë të avancuara eksploziv!
  Një numër argumentesh:

  1) Prof. Jones, Prof. Harriet eva kanë demonstruar Thermite (better nano thermate) në mostrat e pluhurit të ndryshme nga ndërtesat WTC.
  2) Në videot e drejtpërdrejta ju mund të shihni PUFFs që vijnë nga qoshet e ndërtesës (1 dhe 2) pingul në ndërtesë. Këto janë eksplozivë (paralajmërojnë Cordiet ose të ngjashme) me të cilat lidhjet e qosheve që janë më të forta, duhej të hidhte në erë.
  3) Njerëz të ndryshëm, si zjarrfikësit, dëgjuan shpërthime si në pjesën e sipërme të ndërtesës dhe veçanërisht në 'bodrumet' e bodrumeve nën hollin. Thithja e dyshemesë së lobeve ishte e domosdoshme për ta zhdukur atë në shumë mbeturina.
  4) Gjithashtu dëshmitarë të gjalla (të cilët nuk u transmetuan më vonë) dëgjuan qartë shpërthime.
  5) Të gjitha pllakat e tavaneve të sistemit të kateve 110 u zëvendësuan në çdo dy kate nga të reja me të ashtuquajturat detektor zjarri / zjarri. Pas ose në këto pllaka ishin eksplozivë për të thyer betonin e dyshemeve. Të ashtuquajturit detektorë të tymit ishin marrësa pa tel për të shkaktuar / kontrolluar kohën nga lart.

  Ka pasur shumë hulumtime dhe hulumtime nga studiuesit dhe kërkuesit e së vërtetës që plotësojnë njëra-tjetrën në mënyrë të arsyeshme.

  Mos shiko shumë larg. Nukes, Lasers, Armët e Energjisë nuk ishin fare të nevojshme dhe bien në dezinformata; ergo shërbejnë në diskutim drejt saj"Welles jo-nivel dhe në detaje" për të shkëputur.

  Oh po nuk kishte as aeroplanë. "Po," Thuaj të gjithë të njohurit e mi, fqinjët dhe kushdo, "Unë me të vërtetë panë ata që fluturonin në të!"
  Në të vërtetë: Të gjithë i shihnin të fluturojnë. Erin fluturoi, për të thënë kështu. Tharja e trurit dhe hipnozë e MSM / TV është aq e fuqishme. Mentaliteti i tufës bën pjesën tjetër!

  • @schnijder, kam përshtypjen se ju refuzoni ta shihni atë dokument nga 3 për orë të tëra.
   Ju menduat se jeni zgjuar dhe bërtitni se si është e gjitha.
   Judy Wood nuk mund të debunked.

  • dhe ju jeni në tufën termite?

  • @schnijder. Në zgjedhjen e shumëfishtë që ju është dërguar, përgjigja e saktë mungon. E lehtë, e drejtë, zgjedhje e shumëfishtë. Kjo është arsyeja pse ne ishim budallenj në shkollë.

   Një bombë ka BOOM! POR KUSH DUHET ÇFARË BUM DO nuk duhet të jetë një bombë.
   Judy.Wood
   Ab uno diss absurditet
   Anti de Vries mafia

   http://wijzespreuken.com/koppigheid/

 5. [URL = http: //en.tinypic.com/r/2vsi1yw/5] Shiko videon time [/ URL]
  Video origjinale - Më shumë video në TinyPic

 6. Judy Wood Nga 37 min ajo qartë thotë "Nuk ishte një temë"
  Ndjehem sikur ajo po gënjen në atë moment!
  Në veçanti, ajo duhet të hedh poshtë provën shkencërisht shumë të vështirë për Termaten e thjeshtë. Kjo është puna ime në fushatën e dezinformimit të autorëve të 911.

  • @schnijder,
   termo nano është produkti përfundimtar.
   më bën përshtypje se ju ende jeni duke u tronditur pasi keni parë të gjitha provat që është termi nano.
   Ju jeni gati për pilulën e kuqe të dytë.

   • Nano nuk do të thotë asgjë tjetër përveç se ajo është bërë në bazë të nanoteknologjisë.

   • @AntideVries Në reaksionin e termitit një shumë e tymit të bardhë është lëshuar (dmth oksid alumini) + hekuri i shkrirë. Ju mund ta shihni këtë me sy të lirë, në rrëzimin e kullave. Ka një film ku hekuri i kuq i kuq portokalli bie poshtë si një ujëvarë. Vetë Google. Ekziston edhe një video në të cilën ju shihni një gardh të rripave të çelikut bien dhe një moment më vonë ende pas-djegia tremite reagim mund të vërehet.
    Mos shikoni gjithçka. Unë do të thoja të kërkoj veten dhe do të gjeni.
    (Dhe mos luaj shumë me djalin ai ????)

    Prof. Niels Harriet: http://www.youtube.com/watch?v=PjwFX2iQPxQ
    Kjo nuk është nanotermi i përdorur, por pak më i fuqishëm. Për fat të keq, nuk mund të gjej asgjë tjetër. k Mbani më këshilluar: Demo Nanothermite: http://www.youtube.com/watch?v=dShGYuU_Wks

   • Nanothermite shtëpi. Pjesa tjetër e produkteve të djegies janë të ngjashme me ato të WTC. shikoni për veten tuaj

   • Nëse shikoni vetëm dokumentin e znj. Wood nga 1: minuta 57. Shtypni F5 shkurtimisht në këtë artikull. Në lirimin e saj nga 1: 57 ju shihni një përgjigje për vendosmërinë tuaj.
    Truhters duket ndoshta besmed nga virusi i "mbajë në besimin tuaj". A ka ndoshta infiltrimi në lëvizjen e truther, sepse teknologjitë Tesla nuk lejohen të dalin në dritë? Kjo do të ishte një dëm i plotë i vetëm për çdo model të të ardhurave në botë, ku është i shqetësuar energjia e lirë. Për më tepër, ajo jep një reaksion zinxhir në zhbllokimin e sistemeve të armëve.

   • Po, a i njohim ato histori?
    të gjithë mund të jenë në plehra,

   • @ schnijder gjithsesi! hahahaha Niels Harriet është një agjent i agjentit desinfo!
    Së shpejti do të dalësh me Steve Jones.
    këta njerëz tashmë janë ekspozuar. Ata ishin vetëm për të na mashtruar, sepse e vërteta nuk mund të dalë në dritë.
    Schnijder, ju jeni në rrugën e gabuar, ashtu siç isha në rrugën e gabuar.
    Pse mendoni se ciklon ishte lënë jashtë figurës në 9 / 11?
    Ju gjithashtu e dini se si funksionon HAARP?
    Arma e drejtuar e energjisë punon me flokë.
    Por nëse do ta kishit parë dhe kuptuar dokumentin, do të ishit më të mençur tani,
    Na vjen keq, por unë duhet ta luaj atë tani te njeriu. po bën një mik.

 7. Njerëzit që më kanë bërë të vetëdijshëm për pamundësitë e teorisë zyrtare, zakonisht bërtasin supet e tyre. Nga reagimi i tyre është pothuajse menjëherë e qartë se ata vetë nuk besojnë se ajo ishte një punë brenda. Kjo kurrë nuk do të kishte qenë një sekret, ata shpesh thonë. Pakuptueshme! Ndonjëherë ndonjëherë mendoj se jam i rrethuar nga njerëz me të meta mendore. Çdokush mund të shohë se nuk është e drejtë?

 8. Ky film ishte më parë në vendin ku tani një film është nën 'update'. Kam ndryshuar këtë sepse 1 bëri një përkthim nga lexuesit e mi.

  http://youtu.be/Yri3ZSVjjnA

 9. Për ata që besojnë në mininukes dhe rreze vdekjeje dhe armë të tjera ekzotike, ju lutemi shpjegoni se si punojnë, se si janë përgatitur dhe si dhe çfarë efekti kanë shkaktuar në shkatërrimin e WTC1,2.
  Dhe sidomos se si u pastruan me kujdes nga maja në fund si një banane e pjekur !!!
  Nëse nuk është një përshkrim i plotë shkencor dhe faktik, atëherë mbetet një hipotezë e paqartë edhe dyshim / besim i çuditshëm, asgjë më shumë.

  • Do të ishte e çuditshme nëse dikush mund të jepte një përshkrim të hollësishëm të armëve (ekzotike) që përdoreshin këtu. Armë të tilla njihen vetëm në qarqe të kufizuara. Ajo që ne kemi është një mal i madh i vëzhgimeve dhe argumenteve të ekspertëve që tregojnë qartë se këto kulla nuk janë shembur në mënyrën e pritshme. Ka kaq shumë gjëra të gabuara që ju nuk mund të kërkoni me sy të thatë se leksioni zyrtar mund të jetë i vërtetë. Ne kemi kohë që e kemi kaluar këtë pikë. Por masat nuk duan të shohin (ende) dhe janë ende të mbërthyer në bindjen e tyre se diçka në këtë shkallë nuk mund të jetë komplot. Mendohet se nuk ka gjasa që një operacion i tillë të mbetet një sekret. Nga kjo bindje njerëzit fillojnë të kërkojnë mënyra për të zhbllokuar argumentet e një komploti dhe sigurisht që arma e talljes është e vendosur në mënyrë të vendosur. Është një shfaqje e trishtë e trishtë e kukullave. Unë sinqerisht shpresoj se (pjesë) e së vërtetës në jetën time është ende duke ardhur dhe masat duhet gjithashtu të besojnë atë. Megjithatë, kam frikë nga më të keqen. Shumica e tyre kanë harruar 9 / 11 që prej kohësh dhe po ecin rreth e rrotull si dele të verbër në botën e mashtrimit, duke pritur që të grabiten në çdo cep. Është për fat të keq.

 10. '... për të gjithë ata që janë disi të aftë të mendojnë në një nivel shkencor'
  "... është një valë dridhjeje. Msgstr "Një valë vibrimi?". Po, një valë dridhjeje. "
  '... një shpjegim që ndoshta shkon shumë më tepër se kushdo që mezi kupton se si funksionon një pastrues vakumi. '
  "A është kjo duke shkuar sipër kapakut?"

  Ju keni një kapak të lartë në auditorin tuaj, Z. Vrijland. Shembullor.

  • Jo, unë gjithashtu kam audienca që në të vërtetë nuk duan të jenë audienca ime, por janë fshehurazi në audiencë ...

  • @Madeleine, Ju dikur keni thënë në një vend menaxhimi:

   "Disa shkencëtarë kanë njoftuar se gjen mashkull ka vdekur gjatë viteve 150.000. Unë mendoj se kjo është gjëja më e mirë që mund të ndodhë me planetin "

   Ju keni një kapak të lartë për burrat. shembullore.

   Unë provoj që ju besoni se ne jemi me shumë njerëz në planet.

   A punoni pra me farmacinë e madhe naziste për të kontribuar në axhendën naziste, domethënë shkatërrimin e qëllimshëm të miliona njerëzve të shëndetshëm?

   • Po të më pëlqente reagimi yt, do ta kisha bërë atë.

 11. A Dr. Steven Jones ndihmojë të mbulojë Cold Fusion & tani 9 / 11?

 12. Të gjitha shumë interesante.
  Shumë keq për ton tuaj Martin. Të panevojshme, lënduese dhe pa respekt. Njerëzit kanë nevojë për arsim, ju mund ta jepni atë. Ju e arrini atë kur ju interesoni njerëzit dhe bëni pyetje, kur u jepni atyre ushqim për mendime dhe u jepni kohë për të përshtatur mendimet (por mos e mbytni dhe pakësoni). Për shkak të tonin dhe agresionit, shpesh shpejt dalin nga diskutimet përsëri. Ndërsa unë jam shumë i interesuar në fenomenin 9 / 11; se si bota e beson gënjeshtrën.

  • Bukur Jessica tha dhe unë nuk do të thotë për tallje si Martin, por unë njohin tonin agresiv, nënçmues, fyese dhe sulmuese i cili i komunikohet shpesh nga ata që kanë diçka për të mësuar. Për shembull, që nga një amand ose 8 tifoz i të ashtuquajturit ushqim WAPF, unë kam qenë në forum që propagandon këtë dietë. Nëse jeni të kënaqur pas disa muajsh, pyetjet e njerëzve që shikohen vetëm janë ndonjëherë shumë të mundimshme, veçanërisht nëse nuk duket se kanë marrë vështirësi për të shikuar rreth e rrotull për një kohë. Trajtimi i një toni të gabuar ka ndodhur para se ti ta kuptosh dhe shumë njerëz tashmë janë larguar me të. Nga ana tjetër, mendoj se nganjëherë nganjëherë njerëzit mund të largohen shumë lehtë. Unë do të thotë, kur është fjala për shëndetin tim, unë nuk e lejoj veten të dekurajohen nga disa fjalë më pak miqësore. Atëherë unë nuk do ta merrja veten seriozisht. Në fund të fundit, unë nuk vijnë për të shoqëruar në një forum të tillë, por për përgjigje në lidhje me shëndetin tim. Me pak fjalë, me një këmbëngulje të vogël dhe ju nuk ndiheni të hidhëruar aq shpejt, ju tregoni karakter.

 13. Unë me të vërtetë lexuar shumë dhe shumë dhe shumë, por disa gjëra Jam ende e pashpjegueshme në të gjithë lokalin, kam parë ata të rrëzimit 2de aeroplan, ryshfet të gjitha ekipet e reja? pastrim truri në masë? eja, huh ... ff seriozisht gazeta çështja padjegur ka qenë fare e thjeshtë, jo çdo gjë ishte në zjarr, kur në fund ra jashtë ndërtesës, mbi letër zënë shtyrë nga i kateve të cilat nuk ishin djegur, ose ndoshta kjo tingëllon shumë logjike ???

  • @ Bart, është shumë më e çmendur se mund ta paramendoni. Se nuk mund të besosh se gjithçka është shumë normale nëse jeni duke u tronditur, por do të dalësh tani (por e hedh TV nga dritarja, sepse pastrimi i trurit vazhdon çdo ditë)

   Varros njerëzit e rinj? Pse? Mediat tashmë janë në duart e Rupert Murdoch dhe Reuters. Ata nuk u përhapën në lajme por në menaxhimin e perceptimit.
   Dhe idd, për shkak se masa duket në TV, masa është e tronditur.

   Dhe ju keni parë një aksident avioni në jetë, ju thoni.
   Ne kemi parë një aksident aeroplan të gjallë, me zë dhe gjithçka.
   Megjithatë, nuk ka një avion të vetëm të përdorur në sulmet ndaj 9 / 11.

   Ne kemi parë më shumë Bart. Ne kemi parë dy ndërtesa në ndryshimin e pluhurit. Kjo ishte me të vërtetë e vërtetë! Por ne duket se kemi harruar masivisht se si duket shembja e kontrolluar! dhe të menduarit logjik nuk mund të bëjmë më!
   Kur mediat thonë "shembjen e ndërtesave", ne shohim ndërtesa kolapse.
   Por asnjë ndërtesë nuk ka rënë.
   Ndërtesat kanë shkuar në pluhur.

   Ne gjithashtu pamë kërcyesit. Njerëzit që kërcyen nga ndërtesat.
   Kjo gjë e prerë në masën e larë të trurit! Tmerrësisht të zakonshëm, njerëzit duke kërcyer nga dysheme 90.
   A duhet t'ju jap një sekret?
   Nuk kishte kërcyes! Jemi gjithashtu të vendosur atje.
   Unë e di se Martin ende duhet të shkojë, ai gjithashtu do të zbulojë një nga këto ditë që nuk kishte kërcyes, pasi dëgjoi transmetimet e mëposhtme radio dhe pa disa imazhe të dummies në rënie

   http://letsrollforums.com/part-2-jim-fetzer-t22188.html

   dhe NO PLANES Theory Dëshmi e pamohueshme 2013

   • Unë duhet të them - me transmetimin e radios - se Jim Fetzer është i diskutueshëm sepse ai nuk njeh dëshminë e Wood. Unë nuk e di se çfarë është roli i Jim Fetzer. Ai tani është në një listë të hirtë.

    Duket sikur '2000 arkitektë dhe inxhinierë' është infiltruar dhe udhëhequr nga agjentët e desinfo si Steve Jones. Kjo është padyshim në listën e zezë.
    Nëse këta arkitektë dhe inxhinierë 2000 lëshohen nga hipnozë e tyre termite, mund të qeshim.

    Teoricienët e termit gjithmonë kërkojnë dëshmi nga DEW. Se kullat kanë shkuar në pluhur është prova se DEW ekziston.
    Ekzistojnë mikrovalë, lazer ekziston (në shumë forma), ekziston edhe HAARP, ekziston edhe manipulimi i motit, gjithashtu ekzistojnë armë hapësinore, gjithashtu ekziston edhe energjia statike.
    Një ndërtesë që shkon deri në pluhur.
    Dhe kjo nuk funksionon me eksploziv dhe sigurisht jo me termite.
    Dhe ç'të themi për betonin e thurur për shembull?

 14. @Anti deVriesmaffia Plotësisht pajtohem. Në të vërtetë jumpers ishin të rreme, përveç avionëve.

  • Filloj të dyshoj për kërcyesit, që mund të jetë një psy-op.
   Me siguri me siguri janë përdorur edhe bedenat.
   Kush mund të vrasë 3000 në total mund të përshtatet me rreth 100 ose kështu që tani vlerësoj.
   Çaktivizimi i agjentëve të des-info merr një fluturim.
   Tani po dëgjoj të gjitha transmetimet me Dr Judy Wood.

   Lëvizja truther është plotësisht e ndarë në dy.
   'Jones', Santilli dhe 'Vinny Eastwoods' dhe 'aliënScientist' janë hedhur pa mëshirë nga shporta. Të gjithë duket se janë agjentë të desinfo.

   • Rikthimi: Santilli nuk është një agjent des-info.
    Sterling Allen bën. Unë u hutua nga të gjithë psikologët që janë të fallsifikuara nga lëvizja truther-infiltruar nga CIA,
    Sterling Allen = 'shkencëtar i huaj', një vend i rreme i energjisë së lirë.

 15. Ka aeroplanë të përdorur (ose të paktën një, domethënë për kullën e dytë, kur të gjithë sytë janë fokusuar në të), por në disa filma mund të shihni se aeroplani i dytë nuk kishte dritare anësore, gjë që nuk ishte një avion pasagjerësh. Për momentin ne mund të supozojmë se ajo ishte pa pilot (një drone).

  • @Fred, cili film me 2 aeroplan do të thotë saktësisht?
   Unë kam më shumë se 400 në arkivin tim.

   1. A e dini se hunda e një avioni të tillë është bërë prej plastike?
   kurrë nuk mund të jetë përmes ndërtimit dhe pastaj ende në formë,
   2. A keni parë ndonjëherë dëmtimin e hundës së një përplasjeje me një zog? 3. A e dini CIA-s psy-kapiten Steve Right?

   shumë kënaqësi shikimi dhe momente mësimi të dëshiruara me këtë video që ju mund të telefononi 'Hundën e Pinocchio' me muzikë argëtuese të shkruar posaçërisht në nder të Steve Right.

  • Fred, ju me sa duket keni humbur "No planes video" më sipër, pse mendoni se po e marr atë video? jo për argëtim! Nuk është "Unë gjithashtu kam një lojë mendje"
   Le ta mbajmë me faktet.

  • A mijra vetë shikojnë akoma ato kulla kur fluturoi aeroplani i dytë i supozuar? Nëse nuk do të kishte aeroplanë, askush nuk do ta kishte parë aeroplanin e dytë. Pyetja ime: çfarë thonë audienca të drejtpërdrejta për këtë?

   • Cilët spektatorë jetojnë?
    Aktorët apo të vërtetat?
    Kishte shumë dëshmitarë të rremë. Shihni p.sh. YT (dëshmitarët e rremë)
    Ka edhe diçka që mund të gjendet në forumin e latorsroll rreth aktorëve ose 9 / 11

    Shikuesit e vërtetë e panë një avion pa pilot ose aspak asgjë, pa aeroplan, por erdhën në shtëpi dhe shkuan për të parë imazhet (redaktuar) dhe ishin ende të lumtur!
    Tingujt janë gjithashtu të falsifikuar. I gjithë është demonstruar.
    Imazhe të vërteta përkundër imazheve të rreme me zhurmë të avulluar.

 16. Është e paimagjinueshme që ka njerëz që kanë parë atë që ka ndodhur, por nuk mund të përputhen me imazhet televizive që shohin më vonë dhe pastaj marrin përvojat e tyre. A nuk ka pasur vërtet njerëz që besojnë sytë e tyre dhe flasin hapur për historinë zyrtare, sepse kjo nuk është ajo që ata kanë parë?

  [mode ëndërr]
  Unë do të isha shumë i gatshëm të futem në një makinë kohe dhe të jem në gjendje ta përjetoj atë të jetoj në vend në shtator.
  [/ mode droom]

 17. @ Anti mafia ngrirë Ok Unë shoh tani që mesazhet e mia po punojnë.
  vijnë nga aksidenti në këtë mesazh të vjetër,
  dhe doni të merrni kontakt, sepse unë shoh se ju e dini shumë për 9-11 si unë.
  Ku jeni? tani që martin është me pushime.
  lloj mirësie
  Cornelis

Trackbacks / Pingbacks

 1. Çfarë është 'justifikimi' dhe de-materializimi nga një Armë e Drejtuar e Energjisë? « - [...] pas shpjegimit tim se si punon Arma e Drejtuar e Energjisë, unë do të doja të bëja një përpjekje për të ...
 2. Europa e merr Ukrainën nga Rusia nëpërmjet metodës Gene Sharp « - [...] të bombolave ​​bërthamore 200 në Evropë është sigurisht një kërcënim për Rusinë (apo jo?). Ftohtë ...
 3. LAJME PËRFUNDIMTARE Përsëri një dëshmitar rreth vdekjes së Mike Stok « - [...] se ata ende kanë është për të hedhur poshtë këtë faqe ose për të vënë mua në person. Ndoshta një armë e drejtuar energji është një ...
 4. Punonjësja britanike e BBC-së e lidhur me pornografinë e fëmijëve holandezë « - [...] një dëshmitar i rëndësishëm - shofer Mustard - sipas deklaratës zyrtare nga një sulm në zemër për jetën. Dhe aty ...
 5. Cila është 'justifikimi' dhe 'de-materializimi' nga një Armë e Drejtuar e Energjisë? | Martin Vrijland - [...] pas shpjegimit tim se si punon Arma e Drejtuar e Energjisë, unë do të doja të bëja një përpjekje për të ...
 6. LAJMËRIMI I LAJME Përsëri një dëshmitar raporton për vdekjen e Mike Stok | Martin Vrijland - [...] se ata ende kanë është për të hedhur poshtë këtë faqe ose për të vënë mua në person. Ndoshta një armë e drejtuar energji është një ...
GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër